Berdych jubilejní 10. titul nezískal, v Oeiras ho zaskočil Argentinec Berlocq

4. 5. 2014, 09:20
Aktuality 166
ATP OEIRAS - Český tenista Tomáš Berdych ztratil nadějně rozehrané finále na antukovém turnaji v Oeiras a jubilejní desátý titul na okruhu ATP nezískal. První nasazený hráč Portugal Open podlehl při svém třetím letošním finálovém startu Argentinci Carlosi Berlocqovi 6:0, 5:7 a 1:6, který si tak z Portugalska odváží druhý letošní titul.
Profily hráčů
Carlos Berlocq

Tomáš Berdych využil možnosti startovat na menším turnaji ATP 250 v Oeiras na divokou kartu poté, co na svém posledním turnaji před dvěma týdny v Monte Carlu prohrál nečekaně brzy už ve 3. kole s Guillermem Garcíou-Lópezem. Pořadatelé českou jedničku pozvali po odhlášení unaveného obhájce titulu Stanislase Wawrinky.

Šestý hráč světa na antuce v Portugalsku startoval poosmé v kariéře jako turnajová jednička a i díky zaváhání ostatních spolufavoritů nenarazil za celý týden na nasezného soupeře. Přesto se po úvodní hladké výhře nad Indem Devvarmanem v pátek natrápil na výhru proti Argentinci Mayerovi, včerejší semifinále s Rumunem Haneskem však zvládl zase suverénně.

Berdych tak potřetí v sezoně postoupil do finále, což se mu podařilo už třetí rok po sobě. Letos už vyhrál turnaj ATP 500 v Rotterdamu a byl ve finále na další 'pětistovce' v Dubaji. V Portugalsku měl šanci získal jubilejní 10. titul a podruhé v kariéře si mohl připsat druhý titul v průběhu jedné sezony, to se mu však nepovedlo.

Carlos Berlocq a Tomáš BerdychJeho finálovým soupeřem byl 62. hráč světa Argentinec Carlos Berlocq. Šestý hráč světového žebříčku nadělil v prvním setu za 28 minut soupeři kanára, i když ani on nebyl při svém podání suverénní a dvakrát musel jít přes shodu. V úvodu druhé sady už servis neudržel, a přestože manko dokázal smazat, utkání k vítězství nedotáhl.

Jednatřicetiletý Berlocq, jenž dosud s Berdychem všechna tři vzájemná utkání prohrál, prolomil osmadvacetiletému soupeři podání ještě dvakrát a druhou sadu získal. Ve třetím setu to pak dokonce vypadalo, že duel skončí dalším kanárem, tentokrát pro českého tenistu, nakonec ale Berdych 'čestný' game získal. V šesté hře se prosadil při podání argentinského tenisty, vzápětí ale posedmé v utkání přišel o svůj servis a 22. finále v kariéře prohrál.

"První set vypadal jednuduše, ale nebylo to tak. Carlos je velký bojovník a totálně změnil svou hru, našel způsob, jak vyhrát," komentoval zklamaný Berdych, který se z posledního triumfu na antuce radoval v Mnichově v roce 2009. Nyní se česká jednička přesune na Masters do Madridu, kde se ve druhém kole utká buď s Radkem Štěpánkem, nebo oblíbeným soupeřem Kevinem Andersonem.

Bývalý 37. hráč světa Berlocq si z Portugalska, kde si proti Raonicovi a Berdychovi připsal své premiérové skalpy hráčů Top 10, odváží druhou trofej v kariéře. Tu první získal loni na antuce ve švédském Bastadu.

"Tohle je neuvěřitelné. Na začátku týdne by mě vůbec nenapadlo, že bych tu mohl vyhrát. Porazil jsem skvělé soupeře a není lepší odměny, než této trofeje," radoval se Berlocq, který se ve světovém žebříčku posune na 51. místo.

- ATP 250 OEIRAS -
(Portugalsko, antuka, 485.760 eur)
nedělní výsledky (04. 05. 2014)
• Dvouhra - finále •
Berlocq (Arg.) - Berdych (1-ČR) 0-6 7-5 6-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

166
Přidat komentář
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/live-sport/202956/byvala-britska-tenisova-jednicka-baltachaova-podlehla-rakovine.html
Reagovat
Frick
To je příšerný. Zpráva o diagnóze tu byla 9. března. Vzpomněl jsem si na ní, když zemřel Tito. Je to nějak pořád o tom stejnym. Zpráva o diagnóze, víra v to, že to dobře dopadne a ono to takto skončí. Ale že tak rychle. DVA MĚSÍCE!!! Tam snad musela být nějaká neočekávaná komplikace nebo tak. Když měla nemocný játra, tak předpokládám, že byla pod nějakou lékařskou kontrolou umožňující včasnou diagnózu... Těžko říct samozřejmě. Bohužel, mé slova o kritice zlehčování této diagnózy byla pravdivá.....
Reagovat
Paseka
ZAJÍMALO BY MNE, KDO ZDE PÍŠE TY ČLÁNKY. ASI NĚJAKÝ "UMĚLEC", KDYŽ DOKÁŽE V JEDNOM ČLÁNKU NAPSAT TO, ŽE Berlocq VYHRÁL SVOJI UŽ DRUHOU LETOŠNÍ TROFEJ A O NĚKOLIK ŘÁDKŮ POZDĚJI, ŽE ZÍSKAL SVOJI DRUHOU TOFEJ V KARIÉŘE A TU PRVNÍ VLONI. TO BY NEDÁVALO SMYSL ANI DĚCKU V 1.TŘÍDĚ. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
tommr aky bude Kližan v rebričku diky:)
Reagovat
tommr
nechce se mi to nějak podrobně propočítávat, ale stoprocentně ho ten titul katapultuje do první stovky někam k 60.-70.místu ...
Reagovat
gigin
Reagovat
smazaný uživatel
ďakujem pekne:)
Reagovat
gigin
Reagovat
smazaný uživatel
Ouu to je pokles
Reagovat
Torresek
Kája Berlocq !!!!
Reagovat
Roger_Federer
Bilance finalovych zapasu zacina byt desiva..Bouzel i z hracema ktere by mel porazet.
Reagovat
smazaný uživatel
ale noo Tom sa šetri na finale GS :D
Reagovat
smazaný uživatel
O tom žádná, s tím naprosto souhlasím.
Reagovat
smazaný uživatel
začínáš být trapnej.. Moc si vyskakuješ, na to, že jsme o dost lepší na tom jak ve sportu, tak ve všem skoro.. ;) však se podívej, kde jste s Fed Cupem, ci Davis Cupem.. Asi nejste tak dobri, kdyz nehrajete, v hlavni soutezi, co?:????? nevím, co tu vubec lezeš.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zrovna FC a DC bych do tohodle nezatahovala. To je trochu jiná soutěž. Cico je člověk, kterému prostě dělá dobře nasírat lidi. Kašli na něj.
Reagovat
smazaný uživatel
Takto trochu srandy nezaškodi, podpichovačky k SVK a CR patria a Fed cup a Davis cup má nezaujima, sice to sledujem ale ,, AleDD a vo všetkom lepši neste to by som mohol menovať.
Reagovat
Rafaeoli25
Berdych prostě není titulový hráč a to neplatí jen pro gs a masters, kolik už prohrál finále dvěstěpadesátek a pětistovek, kde byl favoritem, to ani dva získaný dc nezamáznou, nechápu ty, kteří ho brání proti jakýkoli kritice, to ale ani není kritika, jen konstatování faktu, takže nic ve zlym..
Reagovat
Fandina
Berďa vyhrál 9 turnajů, takže je zbytečné psát, že není na tituly. A nikdo nikdy neví, co bude a co ještě vyhraje. Takže předem říkat, že na něco není, nemá na něco je nesmysl. To nikdo nemůže vědět, co bude.
Reagovat
Rafaeoli25
No tak to by bylo dost smutný, kdyby jako dlouhodobej (5 let) člen top 10 získal těch titulů ještě míň, tohle je totiž absolutní minimum na hráče jeho kalibru, srovnej ho s Ferrerem, DelPem, ale i Tsongou a dokonce i Almagrem a uvidíš jak za nima zaostává, z tohoto pohledu co se týče titulů opravdu jen paběrkuje a co těch dvěstěpadesátek, kde nastoupil jako nasazená jednička už v kariéře odehrál, to by si měl i jeho největší fanda přiznat..
Reagovat
Fandina
Obecně platí, že nikdy neříkej nikdy a prohlašovat o někom, že na něco nemá je hloupost. Například Stan má míň titulů na okruhu než Tomáš a vyhrál GS. Takže porovnávat se dá ledacos, ale říkat o někom, že na něco nemá je nesmysl.
Reagovat
smazaný uživatel
Teda nečekal jsem, že po kanáru v 1. setu to Berdych prohraje.
V mých očích každopádně potvrdil jednu věc: že na GS titul nemá. Jako labilní hráč této mety nedosáhne!
Reagovat
smazaný uživatel
Další pindal, co po prohraném zápasu vytasí GS. Pro tvou informaci, toto nebyl GS. Na GS může být všechno úplně jinak.
Reagovat
Jan
Ano, na GS může být všechno jinak. Třeba může na FO vypadnout v 1. kole, aby dodržel tradici, že 1x do roka na nějakém GS v 1. kole rupne. Zvlášť když měl letos na antuce občas potíže i s níže nasazenými hráči. Jinak to finále je ostuda, hraje na turnaji, kde se vyhnul hráčům top 50 a stejně ho nevyhraje. Je to ve velmi ostrém kontrastu vzhledem k jeho prohlášení, že chce vyhrát GS. A ještě se ulil z DC, aby se neunavil a mohl se lépe připravovat.
Reagovat
Jan
mimo top 50
Reagovat
Jan
už blbnu, bylo to správně :)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím vás nevíte kolik bodů je za finále na ATP250, a jestli Berďa předstihne Ferera?
Reagovat
smazaný uživatel
+150, takže nepředstihne. Předstihl by ho pouze v případě vítězství.
Reagovat
aligo
Berdych předvedl něco podobného jako Cibulková v Kuala Lumpur.
taky prohrál až ve finále s takovým hráčem jak ona
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím že se vyčerpal v prvním setu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale stratiť 5 razy za sebou podanie s Berlocgom to chce odvahu ale:)))
Reagovat
Fandina
Doufám, že prohraná finále tímto byla vyčerpaná a příště už bude titul Berdi. Držím palce. Berďo pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
No... já doufám, že si dneska vybral slabší chvilky na půl roku dopředu. Od 2. setu se fakt nedokázal chytit. Hlavně jsem s otevřenou pusou zírala na to, kam mu ty míčky lítaj. Jako dát drop shot tak, že spadne na jeho polovinu 2 metry před síť, nedat smeč kousek od sítě do otevřenýho dvorce, strefit tolikrát i snadný míček rámem rakety, vyhazovat se takovými auty apod.... to prostě dneska nebyl Tomáš.
Reagovat
kodkar
To se holky načekáte. :-)
Reagovat
Fandina
Kdo si počká, ten se dočká, ostatně letos 500 byla, tak je to v pohodě, příště už je na řadě GS.
Reagovat
VlS
Tome co se děje?
Reagovat
peRFect
Pravdou je, že tihle strojový roboti se žačínaj rozsypávat. Jak dlouho můžou při své hře vydržet? a to nemyslím jako hate, ale k zamyšlení.
Reagovat
peRFect
kurňa o 2 články vedle, sorry
Reagovat
Roger_Federer
K cemu si zatim Tom pomohl v letosni sezone?Ano stihl Finale hokeje Zlin-Brno.
Reagovat
smazaný uživatel
To se musíš zeptat jeho, zatím se drží kde je, má aspoň jeden titul, byl platný v DC a sezona mu ještě nekončí. Má nějaké své sny, které si chce splnit, já mu to přeju, ať mu to vyjde. Tím to pro mě končí, na jeho pranýřování jsou tu jiní, kteří se toho rádi zhostí že? :)
Reagovat
smazaný uživatel
s Dominou si možu ruky podať sa vykašlali na repre a šitne turnaje nevyhrali:))
Reagovat
Frick
Ježiš marjá. Ono se hrálo SF Davis Cupu nyní a já to prošvihl :-D
Reagovat
UnrealTom
škoda zbytečná prohra
Reagovat
smazaný uživatel
Noo treba narovinu napísať, že je to hanba
a tie vyhlasenia na GS :))))))))))))))))))))
a to som mu to dnes prial, lebo Carlos vrešči jak ženska pri sexe:))
Reagovat
smazaný uživatel
Neviem, aké sú tvoje sexuálne skúsenosti..Ale žien som mal niekoľko a žiadna z nich tak vďakabohu nevrešťala...Zrejme si narazil na tú nesprávnuneho.
Reagovat
smazaný uživatel
NOO SOM TO PREHNAL KUS
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi jen závistivá Slovenská svině, která si myslím, že tady každého sereš tím, že se nám "vysmíváš".. podívej se, kde máte vy tenisty, a pak mluv, dík ;))
Reagovat
r.Fever
Forehand, ja nechcem rýpať, ale možno to bolo tebou, že nevrešťala :))))
Reagovat
smazaný uživatel
kde mame tenisti? v tomto roku su uspešnejši ako vaši:DD
Reagovat
smazaný uživatel
a nikto nič nezavidi my vam nemáame čo zavidieť ja len konštatujem že ako to dopadlo, keby vyhral tak mu zagratulujem a jede sa
Reagovat
PetaM
Jenom jedna ... Ale chápu, když jedna, tak všichni :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Neodpisuj Kližka aha on titul dal narozdiel od Toma:)
Reagovat
smazaný uživatel
No pravdepodobne to bolo hlavne vďaka mojej orientácii, že žiadna nevresťala ako Berloq..Ak máš podobnú skúsenosť, možno by si nám mal o sebe este nieco povedat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Podobnú ako Cico..
Reagovat
smazaný uživatel
FH no ked žena nevreska tak nieje spokojna :)
Reagovat
smazaný uživatel
co to povídáš? Žena ti to klidně odvříská a přitom u toho bude myslet na to, co má vařit zítra k obědu nebo jakýho má pěknýho souseda :D
Reagovat
smazaný uživatel
Lunej treba to brať s nadsaskou čo píšem bol som na oslave dnes:)
Reagovat
smazaný uživatel
a kto to odvrati možno ty:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsi jediný, kdo má tenhle názor i když s nadsázkou. Muži to mají v sobě nějak zakořeněné, že když ženská zboží dům, je spokojená, přitom to vůbec není pravda. Ale to je téma na jiné forum :)
Reagovat
smazaný uživatel
"zboří" :)
Reagovat
smazaný uživatel
když ženská zboží dům
tomu nechapem mi to prelož
Reagovat
smazaný uživatel
Cico, co bys ještě nechtěl? Si to najdi sám co znamená "zboží dům".
Reagovat
smazaný uživatel
tak ťa prosim mi to prelož
Reagovat
smazaný uživatel
Máš tam moji opravu ne? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lunejka
ouu aha,
Reagovat
r.Fever
Ale veď som si ťa len doberal :)

No, byť úprimný, ako Berlocq som veru nepočul kričať žiadnu ženu, tobôž nie pri sexe ;) Neviem, či by ma to aj neodpudilo :))
Reagovat
smazaný uživatel
r.Fever
presne šak to je vreskot ale tak radšej jak keby bola ticho ne,
Reagovat
EllNino
Třeste se, za chvíli tu bude tommrův příspěvek s "ostudou" ...
Reagovat
smazaný uživatel
ale ostuda to aj je.
Reagovat
Roger_Federer
Ze Tom uz pochopil, ze jeho vyjimecnost je Davis Cap a vrati se k nemu.
Reagovat
smazaný uživatel
Co pořád ostuda, děláte, jako kdyby vám se všechno vždycky dařilo a byli jste bezchybní. To odsuzování už mi fakt leze na nervy, vždycky je najednou každej chytrej jak rádio.
Reagovat
smazaný uživatel
Jaká ostuda? Ano, Tomáš byl favorit a čekalo se od něj vítězství, ale dneska se mu prostě od 2. setu nedařilo. Určitě z toho nemá radost a určitě to tak sám nechtěl, ale stalo se. Ale co to má co společného s ostudou?
Reagovat
PetaM
Já teda žádnou chybu nemám :D :D :D :D :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
ač jsem Tomův velký fanda a převažuje velké zklamání, tak nerad musím říct, že to ostuda je. Určitě není ostuda prohrát, ať už je to s kýmkoli. Ale takovýmhle odevzdaným způsobem? A od druhé hry třetího setu bez pohybu a náznaku snahy něco s tím udělat? Tome, v tomhle si mě hodně zklamal :( A při vší úctě ke Carlosovi, on na Tomáše nemá co hrát a v prvním setu to bylo jasně vidět. Bylo to jen o Tomovi a ten si tenhle zápas naprosto zbytečně a sám prohrál.
Reagovat
tommr
jak chce někdy vyhrát GS když nedokáže vyhrát ani takovej piditurnaj kde jeho nejtěžším soupeřem byl 62.hráč světa? Za takovej výkon jakej dneska předved by se měl stydět ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tvoje největší chyba je, že jsi chlap :D:D:D
Reagovat
EllNino
On není někde na nějakém castingu, kde bychom ho měli hodnotit, hraje za sebe, tak nevidím duvod se stydět ...bože to jsou tak silný slova, ty seš asi fakt mistr všeho, že máš právo mu kázat, že se má stydět, fujtablb :D ...
Reagovat
PetaM
Tak to byl odjeb :/ :D :D
Reagovat
kada.tom
Super zahozený finále, Tome ... ale tedy Berlocqovi to nepřeju, jeho řvaní je neúnosný a při tomhle hrát musí bejt neskutečný ... na druhou stranu Tomáš hodně kazil, co jindy nezkazí prostě zkazil ... už aby bylo po antuce a byla zase sezóna trávy a hardů - letos ta antuka Tomášovi fakt nepřeje ...
Reagovat
smazaný uživatel
přesně
Reagovat
smazaný uživatel
dneska dva neskutečný obraty outsiderů, dva zahozený tituly favoritem turnaje, snad Tom nechce na kurtu připomínat Fognu
Reagovat
smazaný uživatel
to jsem zvědav, kdy na tebe skočí strážci morálky. Jednou jsem si udělal legraci "gratuluji, ale nepreji" a to jsem dostal schytáno.
Reagovat
smazaný uživatel
fakt škoda... na tenhle zápas raději rychle zapomenout a soustředit se na další.. Kvitovka dostihla i tebe.
Reagovat
Jan
Podle výsledku to vypadá jak u Petry. že by se dal Štěpánek dohromady s Tomem ? :) Nebo Petra ? Jinak si to nedovedu vysvětlit :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem si odskočil od Kuřátka. Panter SUPER
Reagovat
smazaný uživatel
A Tom taky.
Reagovat
smazaný uživatel
Carlos má asi mimčo nebo co
Reagovat
smazaný uživatel
Si nepamatujete DC? Tam dělal Carlos Tomovi obrovské problémy.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, dneska prostě ne. Dneska zkazí i to, co se mu 100x před tím povedlo na jedničku.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak aspoň to nebude kanár.
Reagovat
petrulinka
Třeba se stane zázrak. Ale tak zase dnes vyhrály Petry i Lucka, no tak hold toho zase nemůžeme chtít moc, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Berlocq má bohužel obrovský náskok.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak aspoň to nebude kanár.. :D
Pojď Tome ještě zabojovat!!!
Reagovat
Alois_Mlok
Ale tak hlavně že umí uvařit...
Reagovat
kodkar
Tak takovou hrůzu jsem už dlouho neviděl, s tímto chce vyhrát GS, to leda by si museli hráči první stovky zlámat pazoury a ještě bych na něj nevsadil ani šesták.
Reagovat
smazaný uživatel
S tímhle určitě GS vyhrát nechce. Koukám na to dost nevěřícně. Takhle strašně jsem Toma neviděla hrát už hodně dlouho, jestli vůbec někdy. To, že hraje na hraně rizika a hází míčky do těsných autů, na to jsem u něj zvyklá, ale aby v každý výměně šel od něj míček dvakrát pomalu až do publika...
Reagovat
petrulinka
Tak zase nepřeháněj. Zrovna Tom mívá stabilní výsledky. Dnes je to pro něj asi naprosto šílený den blbec. Hold se to tak někdy stane. Vzpomeň si na jeden zápas Toma s Djokovičem, kdy Djokovič vedl už 1:0 na sety a ve druhém už myslím 5:2 a Tomáš se najednou vzpamatoval, začal hrát neskutečně, Djokovič najednou nevěděl čí je a Tom zápas vyhrál. Stane se to, jak těm dobrým, tak i těm nejlepším.
Reagovat
Davor1
Hrá presne tak ako hral proti G-L v MC...Vyhraný prvý set, kolaps v druhom a v treťom výkon ako od hráča z druhej polovice prvej tisícky. A toto už nie je náhoda. Hrozný tragéd.
Reagovat
smazaný uživatel
Sám jsi tragéd. To, že je ve finále, taky není náhoda.
Reagovat
kodkar
No dobře s Djokovičem to se stát může, ale s hráčem který je na ocasu stovky je to ostuda jako hrom.
Reagovat
smazaný uživatel
To náhoda trochu je, protože už měl končit na Mayerovi
Reagovat
Davor1
Jasné, nie je náhoda, že je vo finále, to je od neho absolútne bombastický výkon :D :D že nasadená jednotka, 6-ty hráč sveta, ktorý porazil za celý turnaj troch hráčov, z toho dvoch na konci prvej stovky (Hanescu a Mayer)a Devvarmana :D a bol na pokraji vyradenia už v druhom zápase s Mayerom. To nie je žiadna náhoda. Ak ho za toto ide niekto obhajovať, a tvrdiť, že aj finále v tej konkurencii je úspech, tak to je zaslepenosť prvého stupňa.
Reagovat
smazaný uživatel
No, asi neměl, když neskončil.
Reagovat
smazaný uživatel
No, napsal jsi to sám. Je to nasazená jednička, 6. hráč světa a takový člověk je podle tebe děsný tragéd. Nemáš pocit, že je to trochu v rozporu?
Reagovat
Davor1
Netvrdím, že je tragéd vo všeobecnosti. Myslel som to tak, že toto, čo predvádza v poslednej dobe, je tragédia. Nie je predsa normálne, aby 6-ty hráč sveta prehral dvakrát v priebehu dvoch turnajov s absolútne priemernými hráčmi po takom priebehu. A aby hráč top10 neuhral 8 alebo koľko gemov po sebe, to som tiež s výnimkou Berdycha (proti G-L) dávno nevidel...
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže tvůj první příspěvek jako zobecňování vyzněl. To, že dneska hrál Tomáš příšerně, jsem zde napsala několikrát. To, že vyhrát měl, to měl. To, že se mu v poslední době nedaří tak, jak by si asi řada z nás přála, to se mu nedaří. Nicméně vstup do sezóny měl velmi dobrý a já věřím, že se ještě chytí.
Reagovat
kada.tom
tohle jsem v mužským tenise ještě neviděl :-(
Reagovat
smazaný uživatel
To snad není možný, ten hejkal mu vrátí kanára i s úrokama :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš má fakt deku.. to snad není pravda.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle už se snad ani vyhrát nedá. Berlocq je v laufu a Tomášovi teď nic nevychází.
Reagovat
petrulinka
Mně ho líto. Berlocq si už za to ječení nezaslouží vyhrát. Já si myslím, že to může člověka hodně vyvést z míry. Takže proč to nedělat, když mu to nikdo nezakáže. Já už bych odešla pryč po prvním setu naprosto hluchá
Reagovat
petrulinka
To si vzpomínám na jeden zápas Petry myslím s Bartoli, kdy Bartoli začala být ve třetím setu v takovém laufu, že Petra vůbec nevěděla, co má dělat a ten set prohrála 6:0. No hold se to asi někdy přihodí. Jen škoda, že je to finále a Tom mohl získat další titul.
Reagovat
petrulinka
To si vzpomínám na jeden zápas Petry myslím s Bartoli, kdy Bartoli začala být ve třetím setu v takovém laufu, že Petra vůbec nevěděla, co má dělat a ten set prohrála 6:0. No hold se to asi někdy přihodí. Jen škoda, že je to finále a Tom mohl získat další titul.
Reagovat
petrulinka
Lidi, proč mě sem skáčou příspěvky 2x, když na odeslat klikám jen 1x. Omlouvám se, ale nevím čím to je
Reagovat
smazaný uživatel
jako radši budu poslouchat Nadala s Mášou dohromady než tohle, mě z toho až vypadnul Eurosport2 :D nejspíš bude Tom pěkně nas.anej a bude se na to vymlouvat, ale je mě ho taky líto, tohle měl vyhrát
Reagovat
smazaný uživatel
Mně je Toma taky líto, prostě je vidět, že je v háji, nejde to. Škoda, bude ho to asi dlouho mrzet, ale je to jen člověk, ne stroj. Snad dá aspoň gem, aby neměl kanára a pak rychle pryč z kurtu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sama nechápu zdejší přidávání příspěvků, nesmyslně to skáče a hodí se to i jinam, měli by to tu trošku upgradeovat
Reagovat
smazaný uživatel
Ta jeho slovní vsuvka v jedné přestávce hovořila za vše.
Reagovat
smazaný uživatel
co tam říkal? já jsem to neviděla, jenom jak se hádal kvůli time violation jinak jsem to nedokoukala, co se tam dělo
Reagovat
smazaný uživatel
Mikrofony v přestávce zachytily dvě slova - "sračka, vole".
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska tom hraje ve stylu kvitule
Reagovat
kada.tom
To je šílenost ... takový "výkony" jsem u Tomáše dlouho neviděl, jestli vůbec někdy :-((
Reagovat
petrulinka
Je pravda, že Tom hraje hrozně. Ale upřímně řečeno, kdo by hrál líp v takovém řevu? A jak správně podotkl komentátor, ten řev se stupňuje. Já teda nevím, ale podle mě je někde v pravidlech něco o řevu u výměny. Nedá se to poslouchat a vůbec se Tomovi nedivím. Už to bohužel vypadá špatně, Berlocq je na koni, stupňuje řev a na Tomáše padá beznaděj. Je to škoda po prvním skvěle vyhraném setu :-(
Reagovat
petrulinka
Je pravda, že Tom hraje hrozně. Ale upřímně řečeno, kdo by hrál líp v takovém řevu? A jak správně podotkl komentátor, ten řev se stupňuje. Já teda nevím, ale podle mě je někde v pravidlech něco o řevu u výměny. Nedá se to poslouchat a vůbec se Tomovi nedivím. Už to bohužel vypadá špatně, Berlocq je na koni, stupňuje řev a na Tomáše padá beznaděj. Je to škoda po prvním skvěle vyhraném setu :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Mívá občas slabší chvilky, ale tady hraje už set a půl úplně na..
Reagovat
smazaný uživatel
Tom dělá strašně zbytečný školácký chyby. Takový, jaký u něj nevídám :(
Reagovat
EllNino
a teď prase ...no já už nevím teda ...
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda Carlosi. Sorry Tome
Reagovat
smazaný uživatel
shot of the season :D
Reagovat
smazaný uživatel
ale je fakt, že dneska řve nějak víc
Reagovat
gigin
Jsi jak monty. Ještě horší!! Jak můžeš jako fandit proti hráči z ČR? A ještě takovej ohavě jak je Berlocq. Víš co si?? Frick ti to řekne za chvílu.
Reagovat
smazaný uživatel
já si v klidu fandím maníkovi z 50. místa. Můžu já za to, že ho Tomáš nesmázne? :D
Reagovat
gigin
Co z toho máš? Nestydíš se?

:DDDDDDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Valím na zpátky na Kuřátka. No, když už nic tak mám na kafe. Ale Carlos je suprový maník. Dělník okruhu. Vlastně opak Gulby :DDD
A ne Gulbovy taky celkem fandím.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejdřív prima slovní vsuvka a pak raketa :D
Reagovat
smazaný uživatel
Čekám, kdy se u toho ten Berlocq pozvrací.
Reagovat
kada.tom
Hmm, tak 3. set ... Tome, ten 2. set byl děsnej, tkaže koukej zabojovat jako s Mayerem a dotáhnout to k titulu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
2. set byl naprosto příšernej. Nutno dodat, že ho Berlocq vyhrál celkem zaslouženě.
Reagovat
kohlik
Berdychu ty deb.. co to vyvádíš za ptákoviny, vypínám tě.
Reagovat
smazaný uživatel
To tak ječí od začátku nebo je to jen nejaká taktika? Kdybych byl někde poblíž a nevěděl co se tam děje tak volám asi policii. Hrůza..
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, furt.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, a ještě jeden set bude. Chjo :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle je blbý :(
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuju za info. Takže Tomík si dá taky tříseťák. Já nevím, ti naši to mají nějak v oblibě. Ten nekultivovaný řev je opravdu strašnej. Tome jeď :)
Reagovat
anton77
Tak to jsem fakt zvědavej, jestli mu Tom po zápase podá ruku.
Tipuju, že nepodá
Reagovat
smazaný uživatel
já myslím že jo. Ale jetě s ním při tom prohodí pár slov.
Reagovat
smazaný uživatel
*ještě
Reagovat
smazaný uživatel
Kvůli Tomášovi doufám, že se nad to povznese a podá, protože když to neudělá, tak to zase rozvíří spekulace o tom, co je to za arogantního cvoka. Televize totiž neukážou důvod, jen ono vyvrcholení.
Reagovat
smazaný uživatel
Zase nějaké fopa? A já toho opět nejsem :)
Reagovat
smazaný uživatel
Občasná slovní přetahovaná s rozhodčím.
Reagovat
anton77
Tomáš nejdřív dostal varování kvůli času při podání a v dalším gamu mu sebral 1. servis zrovna, když měl Berlocq breakball. Bylo to po dlouhý výměně a Tom mu řikal, že má dech někde daleko a že nemůže tak rychle zase začít hrát. Už při tom varování si stěžoval, že to není fair, neslyšel jsem přesně proč...
Reagovat
anton77
a o ten servis taky Tom přišel
Reagovat
smazaný uživatel
No to snad né!
Reagovat
smazaný uživatel
Hurá, tak snad by ho tenhle break mohl nakopnout.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš si aspoň může dneska vyzkoušet, jak to mají holky, když hrají proti Šarapové. Je na okruhu hlasitější hráč? Je to místama dost šílený.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to strašný. Někteří hráči to začnou dělat časem, když jsou třeba unavení, ale tenhle heká furt a hrozně.
Reagovat
PetaM
Jenom to sleduju a mám alergii na ten jeho jekot. Tomáš se musí asi hodně ovládat, já bych ho za ten jekot na kurtu zabil :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nejlepší, jak ho za to vytrestat, je porazit hot ;D
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš jsem nestihla, ale ten řev je teda hroznej, bože.. Snad to Tomáš dorazí, abych to nemusela poslouchat. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co to tam teď Tomáš předvádí?
Reagovat
kada.tom
Tome, koukej se vzpamatovat a vyhrát to ve dvou setech :-)
Reagovat
EllNino
No 2. set fuj :D ...
Reagovat
gigin
by povedal Mayko - Tomáš ponižuje.
Reagovat
smazaný uživatel
až je mi Carlose celkem líto.. zatím!
Reagovat
kada.tom
Tomáš se s Berloxqem ne*ere!
5-0 :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist