Vondroušová má jistou medaili! Po zametení se Svitolinovou postoupila do olympijského finále

29. 7. 2021, 12:40
Aktuality 459
OH - Markéta Vondroušová dokonale umlčuje hatery kritizující oprávněnost svého startu na olympiádě. 22letá rodačka ze Sokolova dnes v Tokiu smetla 6-3 6-1 světovou šestku Elinu Svitolinovou z Ukrajiny a postupem do finále získala jistotu olympijské medaile. O zlato si 22letá rodačka ze Sokolova zahraje se Švýcarkou se slovenskými kořeny Belindou Bencicovou.
Markéta Vondroušová (© AFP)

Markéta Vondroušová se na olympiádu dostala díky 'zmraženému' žebříčku a velká část fanoušků jí vyčítala, že se současnou formou nemá v Tokiu šanci a zabírá místo jiným. V době uzávěrky totiž byla 'až' pátou nejlepší Češkou za Karolínou Muchovou, na kterou letenka nezbyla.

22letá rodačka ze Sokolova se ale nenávistnými komentáři a výhružkami nenechala znechutit a kritiky umlčuje svými výkony na samotném turnaji.

Jako jediná z českých singlistek se dostala přes osmifinále a z Tokia si finalistka French Open 2019 přiveze olympijskou medaili!

Cestou za ní ji nezastavily s kariérou se loučící Nizozemka Kiki Bertensová, Rumunka Mihaela Buzarnescuová, domácí světová dvojka Naomi Ósakaová, Španělka Paula Badosaová, obrovské vedro, dusno, náročný program a ani šestá hráčka světa Elina Svitolinová z Ukrajiny. 

Vondroušová si s o čtyři roky starší Svitolinovou, jež se před dvěma týdny vdala za francouzského tenistu Gaëla Monfilse, poradila nečekaně jednoznačně 6-3 6-1. Hladce vyhrála druhý vzájemný duel po sobě a celkovou bilanci snížila na 2-3.

Obě hráčky na úvod ztratily podání, ale pak už se brejky dařily jen dvaadvacetileté Vondroušové. V prvním setu získala díky chytré hře, na kterou nasazená čtyřka nenašla protizbraň, tři, ve druhém přidala dva. Od stavu 2-2 v první sadě získala šestá hráčka světového žebříčku Svitolinová jen dva gamy. Na kurtu strávila česká tenista jen něco málo přes hodinu.

"Hlavně jsem nechtěla hrát o třetí místo, protože brambora z olympiády je podle mě hrozná. Jsem moc ráda, že se mi to povedlo. Ať už to bude zlato nebo stříbro, tak jenom to, že už budu na stupních vítězů, je fakt krásný," řekla Vondroušová.

Před zápasem se inspirovala úspěšně zvládnutým semifinále deblistek Krejčíkové se Siniakovou. "Když jsem odpoledne viděla holky, říkala jsem si, že nesmím zaostávat a musím vyhrát taky. Motivovaly mě," uvedla Vondroušová s úsměvem.

České tenisové medaile na OH:
0x zlato, 2x stříbro, 4x bronz
Atlanta 1996
bronz J. Novotná
stříbro J. Novotná/
H. Suková
Londýn 2012
stříbro A. Hlaváčková/
L. Hradecká
Rio de Janeiro 2016
bronz P. Kvitová
bronz L. Šafářová/
B. Strýcová
bronz L. Hradecká/
R. Štěpánek
Tokio 2020(21)
??? M. Vondroušová
??? B. Krejčíková/
K. Siniaková

V sobotním finále se Vondroušová utká se světovou dvanáctkou Belindou Bencicovou, kterou v jediném soutěžním střetnutí letos v Miami porazila ve třech setech. 24letá Švýcarka se slovenskými kořeny, která v osmifinále zastavila Barboru Krejčíkovou, v dnešním prvním semifinále udolala Kazašku Jelenu Rybakinovou a následně s krajankou Viktorijí Golubicovou postoupila i do nedělního finále ve čtyřhře.

"Je hodně útočná. Bude to těžké," řekla Vondroušová. Jediný vzájemný zápas vyhrála v březnu v Miami sokolovská rodačka, jež se do Tokia kvalifikovala díky tzv. zmraženému žebříčku. V době uzávěrky byla až pátou nejlepší Češkou za Karolínou Muchovou, na kterou letenka nezbyla.

Od rozdělení Československa (1993) je Vondroušová vůbec první Češkou ve finále olympijské dvouhry žen, ve které pro Česko získá celkově třetí a dosud nejcennější medaili. Bronz slavily Jana Novotná v Atlantě 1996 a Petra Kvitová v Riu de Janeiru 2016. 

Český tenis má zatím ve sbírce šest olympijských medailí, ale žádnou zlatou. V Tokiu jsou ve hře o nejcennější kov hned dvě želízka v ohni, neboť do finále čtyřhry postoupily Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou. 

Před rokem 1993 získal jediné zlato Miloslava Mečíře, jenž vybojoval zlato ve dvouhře mužů při návratu tenisu do olympijského programu v Soulu 1988.

 

• OLYMPIJSKÉ HRY, TOKIO 2020(21) •
Japonsko, tv. povrch
čtvrteční výsledky (29. 07. 2021)
• Dvouhra žen - semifinále •
Vondroušová (ČR) - Svitolinová (4-Ukr.) 6-3 6-1
Bencicová (9-Švýc.) - Rybakinová (15-Kaz.) 7-6(4) 4-6 6-3
• Čtyřhra žen - semifinále •
Krejčíková/Siniaková (1-ČR) - Kuděrmetovová/Vesninová (Rus.) 6-3 3-6 10-6
Bencicová/Golubicová (Švýc.) - Pigossiová/Stefaniová (Braz.) 7-5 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

459
Přidat komentář
Petr_Fisk
Lukáš Krpálek má zlato na OH v džudu, nad 100kg a ještě v Japonsku...Víc už prostě nemůže být.
Úžasné...smilesmilesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Doufam, ze ta zlata vlna vydrzi az do 8 srpna:)
Reagovat
Petr_Fisk
Ondra, Dostál, Fuksa a dál nevím.
Reagovat
Mony
Přívratský(malorážka), Orgoníková,Špotáková(oštěp)
Reagovat
Petr_Fisk
Asi myslíš Ogrodnikovou, ale ta laborovala se zraněním a šanci na medaili nemá moc velkou.
To stejné asi bohužel platí pro Přívratského i Hrčuláka se Šarounovou .
Bára se postupně zlepšovala, ale...
Takže jim fandím, ale asi by to chtělo, aby se všechno sešlo.
Jsou to OH a papírové předpoklady naštěstí ne vždy platí.
Reagovat
blixa
Velkou ne, ale u těch oštěpařů nikdy nevíš, kdo se zrovna zblázní ... smile
Reagovat
Petr_Fisk
Nevím proč, ale objevila se mi před očima vize oštěpaře, jak se snaží trefit rozhodčího:)
Reagovat
Frick
že byste všem těm judistum z ex-SSSR FAKT nechtěli dlužit prachy, dělat jim do starý nebo zahejbat jejich mladší sestře? smile
Reagovat
Frick
*Taky máte POCIT
Reagovat
Petr_Fisk
A další jistá medaile - parádasmile
Reagovat
Frick
Ivoš má ve stavu "pending" momentálně tři finále. smile
Reagovat
Petr_Fisk
...a dnes večer před sedmou bude Lukáš bojovat o zlato.
Reagovat
Petr_Fisk
Ale i boj o bronz má iDnes psaný až na večer a přitom bojují už teď.
Právě teď to ale opravili a uvádí čas pro Lukášovo finále v 11:30.
Reagovat
EllNino
https://sport.aktualne.cz/olympijske-hry/cesky-veslar-se-oprel-do-pliskove-kdyz-tohle-rekne-nema-na-o/r~785bf92ef07111eba7d80cc47ab5f122/
Reagovat
SpacialRecognition
Počítám, že se do Plíškový pustí spousta rádoby patriotů, kteří ale jsou přesně ten typ lidí, kteří by při první příležitosti v minulém režimu práskaly stbákům.
Plíškový se dá vyčítat dost, ale tohle fakt ne.
Reagovat
SydneyOpen
jéje, někdo si kopnul do Plíškový.. to se přece nesmí
Reagovat
SpacialRecognition
Chápu, že pro někoho s tvojí inteligencí srovnatelnou s amoebou je těžké pochopit psaný text, ale pokus se o to.
Reagovat
EllNino
Já myslím, že má Karolína pravdu v tom, že tenis má vrcholy jinde ... myslím tím, že GS tituly se prostě hodnotí výše a je to jasné, když OH jsou jednou za čtyři roky ... navíc myslím, že kdyby třeba vyhrála aspoň jeden zápas v osmifinále, nemluvila by z ní taková frustrace - přeci jen, říkala to po tom dlouhém dni, kdy prohrála s Giorgi a pak ze 4 mečbolů debla ... a asi byla vhledem k podmínkám, zázemí atd. dost otrávená ... pokud by se jí povedlo postoupit do semifinále, jako se to povedlo Markétě a deblu, tak by asi mluvila trochu jinak :)

Chápu ostatní sportovce, pro které je OH sen, že to nechápou, protože někdo by chtěl třeba jet daleko více než Karolína a nemohl kvůli nominaci atd. (nejenom tenis). Karolína je prostě přímá a nedokáže muvit bez obalu jako některé holky, toho si na ní celkem cením, ale ne druhou stranu prostě někteří tohle nikdy nepochopí a věta "Nic pro mě." je celkem nešťastná, i když to Karolína určitě nemyslela zle ...

Karolína podle mě na OH už nikdy nepojede, bohužel lidé jí tohle dají sežrt, to je jasné, jsme takový národ ...
Reagovat
George_Renel
Proto říkám už léta, že její sociální inteligence je někde v suterénu a tudíž to za přímost nepovažuji.
Reagovat
lvicek
"myslím tím, že GS tituly se prostě hodnotí výše a je to jasné, když OH jsou jednou za čtyři roky" -- tomu nerozumim. Kdyz je ten turnaj jednou na 4 roky, tak je snad mnohem obtiznejsi ziskat titul, nez kdyz se GS muzes ucastnit 4x do roka? Asi tezko nekdo bude mit 20 OH zlatych...
Reagovat
EllNino
jasné, já to myslím tak, že ve světě tenisu prostě nemůžeš počítat jako primární úspěch počet OH titulů, když jsou jednou za 4 roky a většině se to povede jen jenou (Andy, jsi nejlepší :)) - to by ten zájem o tenis dost možná klesl a motivace by asi taková nebyla ...

Ale je to o nastavení samozřejmě - tím že existují GS turnaje, které jsou 4 do roka, je to zlato z OH spíš bonus a frajeřina, proto ji tolik chce Nole například, aby měl vše :)

A taky je to o povaze sportu - tenis je globálně gigant, veslování oproti tomu trpaslík, a proto má vrchol na OH narozdíl od tenisu. Kdyby se to dříve nastavilo tak, že GS tituly jsou méně než medaile z OH, tak samozřejmě bude motivace větší, ale nastavné to tak není, tedy ve světě rekordů atd. Někteří tenisté mají samozřejmě rádi repre a duch OH a třeba se jim tolik nedaří na GS se prosadit, tak OH berou jako reálnější metu například :) Je to člověk od člověka :)

Za mě tenis na OH je fajn, ukazuje to lidskou tvář a trochu prolamuje ledy ... ale asi to není pro každého
Reagovat
lvicek
Jj
Reagovat
George_Renel
smile
Reagovat
lars
na OH je podstatne mensi konkurence v tenisu nez na GS
zalezi jak to OH tenistovi/tce "sedne"
Reagovat
Vlk-v-trave
Normalne by to asi i mozna proslo, ale v tom pretlaku, kdy tam chtely jet i jine...to neprojde:)

Spis by se konecne mohl ITF a ATP/WTA mezi sebou shodnout, dokud se neshodnou tak MOV bude brat tenis tak jak bere... cili nic moc.

Ale zase ti hraci/cky kteri o tom sni, tak maji moznost tam jet. A to je urcite dobre. Ten pribeh Puig je pekny...

Pochopitelne reakce veslare je prirozena, nemusi vubec videt moc do tech tenisovych lapalii atd... takze tezko nejak chtit po nem jine pochopeni....

Ale delat z toho clanek... proste bulvarni clanek:D O nicem, takove jeden rekl, jeden placl... Kaja tam nevyplacala nic...veslar uplne take asi neni spokojen, tak take si placl, placji se v tom tak nejak vsichni...

Muzou z toho udelat novy sport PLACANOU, nahlasit na MOV a urcite to muzeme uz cekat na dalsich OH v Parizi...a bude to urcite nejatraktivnejsi novy sport.

PLACANA na SOC. SITICH :)

Uz mne s tim novinari lezou na nervy ty jejich pseudoclanky na zaklade placane na soc. sitich, strkaji to vsude...

Novinari jsou d*vky, take si placnu :D
Reagovat
EllNino
Novinařina nejhlubšího dna, máš pravdu ...
Reagovat
Vlk-v-trave
Jako, nevim co se deje,...

Ale trebas novinari polozili otazku, no otazku...Medvedovi, jestli neciti stud, ze reprezentuje za RCO a ne Rusko, kvuli dopingu... chapes to? Se nedivim, ze se vztekl...a protoze je to rapl, tak zada MOV, aby byl novinar vyhozen z OH :))) Drzim palce.

To same novinar vuci Ize Świątek, że je ostuda, a że Polaci nikdy nic nevyhrali atd...
To nevydrzela se vztekla a rekla mu ze kazdy tu chce vyhrat a ze OH neni kdejaky turnaj..., nastesti tam byl Kubot, ktery mu slusne rekl, ze se muze vybit na jeho generaci, ze mu to nevadi, ale nema se vyzivat na mlade holce... ktera nemuze za to, ze jeho generace byla slaba, ze jsou mladi a maji prvni zkusenosti. atd.

To neni normalni, co si proste dovoluji. Vsechn ona tiskovach pochopitelne:)

Nejlepsi peckka je ovsem to, ze japonsti novinari proplachuji bahnem organizatory za cokoliv, co udelaji i neudelaji... a nejvetsi kritika je, ze zneuzili Osaku, ktera pry vubec nebyla v planu a chteli tim jen zakryt nejaky homofodni vyroky...

Hledaji jen spinu... a zadne poradne clanky si neprectes.
Reagovat
EllNino
Zrovna Iga, která jim vyhrála RG :))

Nepochopím ...

Někdy mi přijde, že fakt to lovení senzací je už spíš hitparáda v tom, kdo více pošpiní druhého
Reagovat
George_Renel
Je tom proto, protože si o sobě myslí, že nad ně není, že jsou něco více.
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak to vystupovalo jasne, ale ted je to pomalu uz na dennim poradku, plus ty jejich soc site... a z toho bahnicka, co lide mezi sebou prehazuji si delaji clanky... prijde mne to horsi a horsi...
Reagovat
Petr_Fisk
..."Jsem ráda, že jsem to zažila, ale olympiáda asi není nic moc pro mě," prohlásila...
V téhle větě je asi všechno.
Jela tam aby to zkusila a zažila a přesvědčila se na místě, že její pocity před OH ji neklamaly.
Já bych v té kritice nebyl tak ostrý, jednak se nedá říct, že by zklamala a jednak opět doplácí na to, že věci říká naprosto upřímně na rozdíl od mnoha jiných.
Ale je velmi, velmi pravděpodobné, že na OH už ji nikdy neuvidíme.
Reagovat
EllNino
Vzhledem k tomu, že se bude hrát v Paříži a na antuce, tak je to téměř jistá věc ...
Reagovat
Petr_Fisk
A ještě za několik let, kdoví co bude, včetně varianty, že Karolína třeba založí rodinu.
Ale jasně, jsou to jen spekulace.
Reagovat
lvicek
Ja jsem psala uz vedle, ze si myslim, ze i kdyby mohla na pristi OH jet, tak nepojede. Ale tak je to jeji vec.
Reagovat
tommr
i kdyby se hrálo na antuce tak to neznamená že by tam Karolína nemohla jet a uspět. Pár turnajů už na antuce vyhrála ...
Reagovat
EllNino
Samozřejmě, ale podle těch jejích zkušeností si to asi bude hodně rozmýšlet ... a za tři roky se třeba ani nevejde do repre, uvidíme ... třeba vůbec už nebude hrát
Reagovat
tommr
že se nevejde mezi 4 nejlepší je docela možný. Karolína poslední dobou výkonostně stagnuje a konkurence se u nás naopak zvětšuje. A tři roky jsou příliš dlouhá doba na to aby se něco takovýho dalo vyloučit ...
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak to byla jizda:) Neskutecne...

Skoda ze MOV ten sport nevnima jak jine... byl jsem prekvapen, ze se nejedou debly... a pritom to je tak atraktivni...smutne, kdy tam je uz kdejaka blbina, a v ramci tech blbin, kdejaka konkurence.

Vodaci to maji proste tezke... vzdyt poprve byla dysciplina kajakarek...

Jirka skvele.
Reagovat
Cico93
Presne tak.
Mňa mrzí hlavne zrušenie C2, v ktorej sme boli najúspešnejšia krajina.

Inak dnes pre nás pekné 2 miesto, samozrejme, že som Prskavcovi prial nejaký ten ťuksmile, ale ani ten by nestačil. Zaslúžené prvé miesto.
Reagovat
SydneyOpen
Uvidíme co v Paříži, Francouzi jsou velcí fanoušci tohoto sportu a možná si prosadí nějaké rozšíření třeba aby se opět do programu vrátil C-2. Ono se dokonce mluvilo o úplném zrušení vodního slalomu na OH, naštěstí právě jeden z vysokých činitelů MOV je Francouz co miluje vodní slalom takže si myslím že min. do Los Angeles má tento sport klid, ale co dál..
Reagovat
Cico93
Zrušia vodný slalom a budeme sa pozerať na skateboardy, ktoré vyhrávajú 13 ročné deti.
Reagovat
EllNino
přesně ...
Reagovat
Petr_Fisk
Bohužel každá další a další olympiáda jen rozšiřuje počet lidí, kteří o jejím smyslu pochybují a přibývá zemí, kde jejich občané OH nechtějí.
Reagovat
lvicek
Proc zruseni?
Reagovat
SydneyOpen
Uvažovalo se o tom že vodní slalom bude vyškrtnutý z programu OH smile
Reagovat
lvicek
Nojo, ale byl k tomu nejaky duvod? Vzdyt je tam kazda blbost?
Reagovat
SydneyOpen
podle MOV to je neatraktivní sport smile
Reagovat
Vlk-v-trave
A pritom je tam tak dlouho.

Trebas nemam nic proti surfingu nebo plachteni na mori, ale fakt nevim, kdo plachteni sleduje jako sport, to jak clovek sleduje, chce jet plachtit k mori:))) . A co hur tyhle sporty potrebuji dobre podminky, takze i ty zeme, ktere by pripadne chtely organizovat OH, jsou dost bez sance, pokud by neprosla kandidatka ve spolupraci s jinou zemi...

Pritom vodni slalom vypada atraktivneji nez vsechny ty strilecky (sorry kluci)... kdo to proboha normalni sleduje, jak nekdo strili ze vsech tech pistoli:)))

Podle mne by stacila lukostrelba - tradice, a mozna jeste ten trap, ze aspon divak vidi, ze se neco ve vzduchu rozprskne:)))

Jinak totalne o nicem. A pridavaji v te strelbe kdekajakou blbinu.
Reagovat
EllNino
Mě teda baví sledování jekéhokoli sportu, ale zrovna ten jachting ee :)

Luk mě baví, trap rozhodně :)
Reagovat
SydneyOpen
já Jachting absolutně nechápu a surfing asi ani nemá na OH co dělat, kde jako budou surfovat v Paříži? na Seině?
Reagovat
EllNino
Ale zrovna divoká voda? Nádherný sport, dynamický, se zvraty a bez jesného vítěze ...pokud tam není Jirka Prskavec s paní Liškovou :)))
Reagovat
lvicek
No ja to taky nechapu - je tam napeti, hezky se na to kouka, voda sploucha ;), zvraty v podobe doteku, relativne tak akorat dlouhe jizdy... Co jako vic chteji?
Reagovat
lvicek
Jirka Prskavec krasa! :) No, tak to mame uz 7 placek pred pulkou OH, kdepak jsou tady ti tiperi, co sazeli min nez 6 medaili pro CR? :)
Reagovat
Petr_Fisk
V tuhle chvíli Česko 14. v med. pořadí. s 5 medailemi.
Reagovat
Mony
Další 2 v so a ne.. Kdy šplhá ten náš spiderman?
Reagovat
lvicek
Drobna zajimavost je, ze kdyz by nedejboze oba finalove zapasy holky prohraly, tak se v poradi ani neposunem ;).
Reagovat
Petr_Fisk
Ty zlata prostě rozhodují, ale na druhou stranu pokud ...a nebudu to ani psát...pak by ten posun byl výrazný.
Reagovat
lvicek
Nevim, kdy. A on ma jen jednu disciplinu?
Reagovat
Mony
Nevim
Reagovat
Mony
TAK prý 4 .
1. lezení na skálu
2. lezení po mrakodrapech
3. lezení po provaze
4. lezení na nervy
Reagovat
Petr_Fisk
citace
..."Trojnásobný mistr světa v lezení na obtížnost a držitel mnoha dalších ocenění ve sportovním lezení by se měl představit v nové disciplíně programu olympijských her. Čeká ho kombinace tří disciplín - lezení na obtížnost, lezení na rychlost a bouldering. Lezcům se budou násobit umístění ze všech tří disciplín. Formát soutěže Ondra několikrát kritizoval, premiérově si ho vyzkoušel na MS 2019 v Innsbrucku, kde se ale neprobojoval ani do finále. Jistotu účasti v Tokiu tedy získal až na kvalifikačních závodech v Toulouse"...

https://isport.blesk.cz/clanek/ostatni-olympijske-hry-letni-olympijske-hry-2021/376293/ceske-medailove-nadeje-v-tokiu-hrdinove-z-ria-mlada-krev-i-nove-sporty.html
Reagovat
lvicek
Aha, dekuji. Dost divne teda :/ v nekterych sportech rozdavaji medajli plnyma hrstma (takze nekteri maji 5-6 placek z jedne OH) a tad pri takovem opravdu brutalnim sportovnim vykonu jim jeste slouci vsechny discipliny do jedne? To je dost divne teda... To setri s tema plackama?
Reagovat
a.magerova
Dosud nejvíce olympijských medailí získal americký plavec Michael Phelps, který se účastnil pěti olympijských her. Poprvé stanul pod pěti kruhy v patnácti letech v Sydney, naposledy v roce 2016 v Riu. Za svou olympijskou kariéru vyhrál 23 zlatých medailí, tři stříbra a dva bronzy.

Na OH 2008 bral 8 zlatých... smile

http://www.xy1.cz/6wl3
Reagovat
Petr_Fisk
Máš pravdu, je to jako kdyby třeba v biatlonu dávali jednu jedinou medaili za sprint, za stíhačku a za vytrvalostní závod dohromady.smile
Reagovat
lvicek
Pred zacatkem OH pousteli takove ruzne reklamni spoty na OH a utkvel mi v pameti zaber, jak visel na trech prstech pod jakymsi balkonem, napul pritahly k tomu balkonu a usmival se a maval do kamery ;). Fakt antigravitacni muz ;).
Reagovat
Petr_Fisk
V úterý 3.8. 17:00 CET v kvalifikaci kombinace - lezení na rychlost.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak mu zavolala ta mamka ted a on ji rekl, ze je ma rad. Ku rva to dojima i me smile
Reagovat
Frick
Tak lepší než "Dobrý den pane Prskavec, tady Komerční banka, nechtěl byste využít naši výhodnou nabídku spotřebitelských úvěrů"?
Reagovat
smazaný uživatel
ty vole to byla nerealna jizda od Prskavky
Reagovat
SydneyOpen
Další zlato smile Jirka Prskavec a Jessica Fox absolutní dominance, oba jsou úplně někde jinde. Ohromná gratulace
Reagovat
Nancy_z
Borec, že ustal ten tlak na favorita No. 1. Skvělý závod i pro Slováky smile
Reagovat
Petr_Fisk
jj mám radost i za Slováky. To stříbro v závěru závodu snad už ani nečekali.smile
Československu to na stupních vítězů bude slušet.
Reagovat
Frick
1,24 - před jízdou Grygara
Reagovat
Mayo
Markéta nepozná limity. Bodaj by sme aj my mali take tenistky. smile
Reagovat
Jan
výborně. Skvělé.smilesmile
Reagovat
paddy
kritikou zahrnutá organizace turnaje má už negativní dopad na byznys

https://www.youtube.com/watch?v=ONmpdTxZcuw
Reagovat
Mantra
Zavzpomínal jsem na staré dobré Československo, Mečíř v Soulu, Lendla, Bedřicha, Kvit, Šáfa, Hingis, Bencic, Vondroušová... OH je fajn
Reagovat
Petr_Fisk
jj...Kocúr byl prvním vítězem OH po 64 letech.
Hrál krásný tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
lars
USA nebude mit medaili z tenisu z Tokia
Reagovat
Mony
Mají jich dost jinde
Reagovat
EllNino
Muzou nit z deblu ne? Austin se Sandgrenem jsou stale ve hre
Reagovat
lars
jo muzou.
Reagovat
lars
jo muzou.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
lars
tak nemaji bronz
Reagovat
Fandina
Belinda má obrovské sebevědomí a ta se neshroutí, jestli Maky vyhraje, tak to bude proto, že jí předčí takticky a svým umem, určitě ne tím, že by se Bel shroutila.

Jinak mě celkem překvapuje, že je Maky u sázkovek mírnou favoritkou. Ale tady hraje opravdu dobře, takže možná to bude i tím.
Reagovat
Fandina
oprava ... zhroutit se
Reagovat
Petr_Fisk
Belinda působí (na svůj standard) hodně vyrovnaně, ale já bych si u ní nebyl tak jistý. Pokud se to sejde, rozhodčí ji třeba poškodí atd., tak může být všechno jinak.
Reagovat
Frick
na tu holku je prostě spoleh. Sázkaři ji musej milovat. Po 1. setu musel být kurz na Šramkovou někde kolem 3,00-3,20. smile

(před zápasem byl 2,10)
Reagovat
mahycek
Je to paráda, ten náš úspěch, nemyslím
jen tenis smile Ale pokud vyhraje Markéta
super a holky v deblu také. I kdyby
debl měl jen stříbrnou, tak nic
nezabrání tomu, aby Barbora Krejčíková
byla nej. sportovec roku. Doufám, že je
to úplně jasné. Nic to nemůže překonat.smile
Reagovat
Petr_Fisk
Tuším jak to myslíš a asi to tak i dopadne, ale vytvořil bych Ti bez problému varianty, kdyby to dostala Markéta. Psát to nechci, abych do toho nějak nezasahoval.
Ale něco to může překonat.
Reagovat
Frick
Pokud s Katkou nezklamou, tak by novináři měli vyřešeno dilema, zda by Sportovkyní roku měla být vítězka GS v singlu nebo držitel zlata z LOH. smile

Pokud to zlato v neděli dají, tak by asi o trofej mohlo Báru připravit to, pokud by Pepa Dostál vyhrál dvě zlato nebo Maky vyhrála zlato a pak i US Open. TEORETICKY.
Reagovat
Petr_Fisk
Já tady kolem toho kličkuju...smile
Reagovat
paddy
takže OH už i před koncem můžeme zhodnotit jako úspěšné

čekám, že se brzy na sítích objeví názor, že Vondroušová vlastně ukradla Muchové medaili smile

má Benčič tak dobrou fyzičku?
odehrála 9 vítězných zápasů v 6 dnech, zatímco třeba Badosa nedohrála 6. zápas v 5 dnech

některé somatotypy holt trpěli, u Medvěda to nepřekvapuje, hubený, nemá zásoby, ze kterých by čerpal

Benčič asi nejúspěšnější tenista těchto her (2 F), Djokovič má ještě v záloze mix
a nebýt srabáckých Wawr a Fed tak měla ještě F mixu smile

v moderní éře vyhráli singl a debl na jedněch OH Massú, Venus a Serena, 3x z 8 OH

jen nechápu, jak u Benčič za dva volné dny ve finále deblu nebude hrát roli únava (a to nepočítám F singlu v sobotu)
asi proto, že nehraje za nás smile
Reagovat
majkl005
"čekám, že se brzy na sítích objeví názor, že Vondroušová vlastně ukradla Muchové medaili"

tak tohle jestli se někde objeví tak to bude aspirovat na sračku roku smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile supersmile
Reagovat
Frick
Dvě stříbra jsou určitě velký úspěch. Jako zase nebudume si řikat, že z tenisu nečekala placka. Čekala. Katka s Bárou tuhle ambici nemohly nemít. A těch singlistek jsme taky měli dost na to, aby to jedný vyšlo. No a vyšlo. smile
Reagovat
Ela-fon-isi
může hrát největší roli psychika. Pokud na ni nastoupí Markéta jako dnes na Elinu, zhroutí se.
Je zvláštní, že holky, které podávají bídně výkony celou sezónu, teď září. To mám na ženském tenisu ráda.
Reagovat
Mony
Nezhroutí, možná se vyházi, ale se sklopenou hlavou neodejde
Reagovat
brixner
Myslím, že od doby Borga, možná ještě Samprase, není hráč s větší psychickou odolností! Tohle jsem pochopil a asi konečně připustil na USO, kdy Rogerovi při mečbolech zahrál dva returny, které by nechytil ani Bolt, což pak zopakoval ve W 2019 a kdo ví, kde ještě. Lendl sral z Connorse a posléze hlavně z Beckera,Vilas z Lendla, Agassi z Peta...Pak přišlo pár nářezů Rogerovi od Rafy a později od Srba a Roger tohle neustával ne herně, ale v hlavě. Vůbec si neumím představit, co se honilo sprinterům v hlavách v letech 2008-2016...Takže ať už to je, jak chce, Srb bude opravdu největší GOAT, po výsledkové stránce docela určitě a já mu ten letošní Golden Slam fakt hrozně přeji!!! Beckera jsem svého času fakt nenáviděl, ale na sklonku kariéry jsem ho začal vlastně obdivovat a celá léta by mě ani ve snu nenapadlo, že se tohle bude týkat i Srba...Ideály, sympatie, fakta...kdo se v tom má vyznat...smile
Reagovat
Petr_Fisk
Vzpomínáš si, jak se "zabořil" do duchovna až málem skončil? Nakonec si z toho dokázal vzít to užitečné a teď možná není psychicky odolnějšího hráče než je on a možná i v historii (trošku váhám u Björna Borga) Borga bych dal asi nad Samprase.
Reagovat
brixner
No jo, netuším co ho k tomu vedlo a bylo to asi opravdu o fous! Ale i tohle zkrátka patří k těm velkým příběhům...

Borg a Sampras...Já myslím, že oběma bylo úplně jedno, proti komu hrají, u Borga ta psychika byla údajně nadrillovaná, Sampras to měl asi víc v sobě. Navíc se asi ani nijak moc nehroutil, když vlezl na antuku! Jisté zkrátka je, že pokud to začne "haprovat" v hlavě, což je v překladu "Přestávám si věřit", dějí se věci, které potkávaly Lendla, Agassiho, Roddicka, Ivaniševiče a nakonec i Rogera, myslím, že i Rafa má už nějakou dobu problém se Srbem...Srb má prostě obrovskou mentální sílu a je úplně jedno, jak se k ní dopracoval!
Reagovat
Petr_Fisk
O Samprasovi toho moc nevím, ale od Borga jsem bydlel 30km, hodně ho sledoval, četl zdroje ve švédštině a ani jednou jsem nenarazil na nic "o drilu".
On byl hodně svůj a právě proto, že tenis pro něj nebyl všechno, tak brzy ztratil motivaci.
Možná právě proto, že na tom tak nelpěl, tak na sebe nevytvářel takový tlak.
Pak zkoušel podnikat, přišel o všechny peníze a teprve po letech se jakžtakž stabilizoval.
Trochu to připomíná Beckera.
Reagovat
Jon61
Zabírat se mnoho duševnem škodí, to už věděl Kocour v britském sitkomu Červený trpaslík. smileCituji: "Podle mě, duchovní naplnění odpoutává od úsilí dobře se oblíkat."
Reagovat
Petr_Fisk
A měl pravdu.
Reagovat
lars
Kyrgios nema vetsi psych. odolnost ?
Reagovat
Petr_Fisk
Klaun? To jsi mě tedy dostal:)
Ten je jak z jiného světa, ale když ho chytne rapl, tak bych se osobně raději trošku vzdálil.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
zas nevím, jestli by v tomhle ohledu nad Jokerem zvítězilsmile
Reagovat
Nola
nebudem sa tu miesat do debaty, ale Gyros mohol byt, alebo este moze byt skvelym hracom, ma vyhry nad B3, s Novakom to ma 2:0 a casto sa tym chvali, Rafu prestrielal na W, s Fedexom vyhral jediny duel, Fedex si ho vazi a pozyva ho na Laver Cup, tam sa citi Gyros najlepsie, hra uvolnene, bez tlaku, sam tvrdi, ze vobec netrenuje, aj tak dokaze vyhrat uvodne zapasy na GS, to si ja osobne realne nedokazem predstavit, ak netrenujem, mam ochabnute svalstvo, uderova istota pokrivkava, ak aj mam talent od toho najvyssieho.....
Reagovat
Petr_Fisk
Klidne sa miešaj:)
Pro mě osobně je Klaun nejtalentovanější tenista vůbec, ale... totálně na to kašle.
Líbí se mi, že z tenisu nedělá vědu, ale bere to jako zábavu pro sebe i diváky kolem. Jedno velké šou...
To ale se současným vrcholovým sportem nejde moc dohromady.
Reagovat
Nola
jj, kazda era ma hraca, ktory hra tzv. "kuzelne udery", Gyros ich zahra za zapas neskutocne vela, ale hrat na "krasu" sa neoplati, trebars Grigor bol podobny tipek, kopec videii so zazracnymi udermi, ale skutek utek, bol pasovany za nastupcu Fedexa, ale nikdy to nezuzitkoval, aj ked proti Gyrosovi sa nkdy tym nechvalil..... tiez porazil Novaka, Rafu a dokonca naposledy aj Fedexa na GS, ale nejaka kvalita uderov, kondicia, tam zrejme chybala, ak sa nikdy neprepracoval ani do finale GS a to mam Grishu velmi rada
Reagovat
Petr_Fisk
Tady je asi to jádro problému.
Pro Klauna je to šou a hraní si s údery důležitější než výsledek.
On si sice řekne: "tak, teď se budu snažit", ale za chvíli ho to přestane bavit, zatímco šaškárny je schopen dělat od rána do večera.
Reagovat
Nola
dovolim si tvrdit, ze Gyros zije na socialnych sietach.... dokaze sa vyhecovat s hracmi B3 a naopak dokaze prehrat s kymkolvek, trebars Nishi si z z neho urobil trhaci kalendar , a nielen iba on....
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile ano, Griša má zlatou ruku, ale ta hlavasmile ta mě tolikrát zničila radost...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
a je to fér i nefér.
Chvíli jsem hrál trochu vážněji ultimate frisbee. Vlastně jsme tady s ním v ČR začínali. Hrozně nás to bavilo, trénovali jsme živelně, jezdili jako první exoti z vých.bloku na turnaje po Evropě a dokonce se nám občas povedlo i pár zápasů vyhrát. Pak přišlo období taktického drilu (rozuměj v rámci frisbeesmile) a nejen pro mě už ten sport nebyl tak atraktivní, jako předtím.
Tím chci říct, že je opravdu velká škoda nadšení a čisté radosti z toho kterého sportu. Proto se vůbec nedivím nadšení Vlka z vítězství matematičky na bicyklusmile a proto jsem, i když do fotbalu moc nefušuju, tlačil Leicester City k titulu v PL.
Vlastně často ti největší géniové toho či onoho sportu nevyhrávají zlaté medaile, ale jsou uznáváni komunitami jako ikony svých sportů.
Na Gyrose se už myslím nezapomene, ale i tak by ještě mohl něco vyhrát, aspoň 1000kusmile
Reagovat
Petr_Fisk
Naprosto rozumím.
Sport je hra, hra je zábava a zábava je radost.
Jakmile se začne vytrácet ta radost, tak to přestává být zábava a pak už to není moc ani ta hra. Konečný výsledek je povýšený nad samotný průběh.
Současný vrcholový sport se už dostal na takovou hranu, že je z toho tvrdý byznys plný pokrytectví, různé manipulace a dlouhodobého a trvalého ničení zdraví těch, co to provozují.
Většinou končíš kolem pětatřiceti a čeká Tě dalších třeba padesát let se zhuntovaným tělem.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smutná pravda. A vůbec nejhorší je, když to začíná od děceksmile
Reagovat
Petr_Fisk
No začíná, protože s výjimkou několika málo výjimečných talentů musí začít hodně brzy, aby udržely kontakt s ostatními. Liší se to sport od sportu, ale je to horší a horší. Spousta sportovců je opotřebovaných už ve dvaceti.
Reagovat
Mr.Pink
trenuje, bez treninku to na tehle urovni nelze. na netu mas i videa jeho treninku.

Yes, I haven?t stopped training. I feel like I am probably in the best shape of my career. Looking forward to getting back on the court

tohle napr. rekl pred AO
Reagovat
Petr_Fisk
Asi má trošku jiná měřítka...smile
Zdálo se mi, že teď i přibral.
Reagovat
turista
Lendl to ale Connorsovi vrátil i s úroky kdy ho každý zápas doslova zadupal do země.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
EllNino
všude to dej ježiš :D
Reagovat
smazaný uživatel
omlouvám se
Reagovat
brixner
Sosnul jsem si to, parádní obraz, už fandim...
smile
smile
Reagovat
Petr_Fisk
Co to je? Je to nahrávka z ČT?
Reagovat
smazaný uživatel
je
Reagovat
Petr_Fisk
díky.
Reagovat
smazaný uživatel
uchovej si památku na Tokio(Tokyo)
Reagovat
Petr_Fisk
Mám zaflákaný disky, jak je to veliký?
Reagovat
brixner
Má to 1GB, taky sem musel něco z Pornhubu smáznoutsmilesmile

smile
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
Petr_Fisk
Naštěstí už jsem dojedl...smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Jon61
Co na Markétu Rennae Stubbs (s intelektem paní Štubové z filmu Pane, vy jste vdova)?
Reagovat
Petr_Fisk
Bohužel jsem nic zatím neobjevil. Možná ji ještě křísí...
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
dadaft
no vida vida, stačí vylepšit servis a najednou tady z antukářky máme celkem reálnou betonářku. smile
smile
Dobrý servis, výtečný pohyb, široká úderová i herní škála podpořená nezáludným a přesným odskokem ..................... beton by měl být pro Maky oblíbený povrch.
Už zkraje roku v Austrálii to bylo slušné a není důvod, proč ne dál...

((( p o j ď )))
Reagovat
Petr_Fisk
... a těch řečí všude možně, že Maky je dobrá jenom na antuce.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tak hurá na USOsmile
Reagovat
majkl005
obří gratulace a asi nejlepší odpověď nám, kteří jsme krizizovali chráněný žebříček a to, že tam vůbec jede, když nemá absolutně žádné šance...teď už jen porazit tu druhou drzou, vztekající se a sprostou holku smilesmile
Reagovat
Petr_Fisk
Máš plus za to, že jsi se ozval a nevolíš taktiku mrtvého brouka, což tady dělá kdekdo.
Reagovat
majkl005
není důvod, mám obrovskou radost, že je Markéta ve finále a bude z toho placka, páč je to Češka a já fandím všem Češkám, jen holt u některých ty zápasy prožívám víc a u některých míň...o Markétě a jejím frňáčku hore jsem toho řekl už dost :)
Reagovat
Petr_Fisk
Fáze jedna splněna - sebereflexe.
Zbývá fáze dvě - poučení se (z krizového vývoje)
Nic ve zlém:)
Reagovat
majkl005
teď moc nechápu z čeho se mám poučit? :) jako, že ji příště nemám odepisovat?
Reagovat
Petr_Fisk
...že tam vůbec jede, když nemá absolutně žádné šance...
never say never
Reagovat
majkl005
jo táááák :) no tak myslím si, že i její nejvíc zarytej fanoušek by tento výsledek nečekal :D po podprůměrných výkonech v letošní a loňské sezóně :)
Reagovat
Petr_Fisk
Já jsem to taky nečekal, ale protože už jsem si párkrát nabyl hubu, tak se snažím nevyslovovat 100% predikce.
Reagovat
majkl005
však já taky neřekl, že na 100% vypadne v prvním kole :D a že pokud postoupí, tak proběhnu nahej centrem Brna a jako třešničku na dortu spáchám harakiri :D
Reagovat
Petr_Fisk
Tam je to blbý slovo "absolutně", což je 100%.
Reagovat
majkl005
no ty jsi jinej hnidopich...nebýt na tenisportalu, tak tě semka hned pošlu, páč sem se to vážně hodí smilesmile
Reagovat
Petr_Fisk
Já to ale nemyslím jako chytání za slovíčko nebo rýpání do druhých.
Prostě slovo má obrovskou sílu a lidi to hodně podceňují. Mluví rychleji než přemýšlí a pak to tady vypadá, jak to tady vypadá.
Když budeš o něco usilovat a já Ti dopředu řeknu, že nemáš absolutně žádnou šanci, tak Ti akorát beru vítr z plachet, kazím Ti náladu a ještě se stavím do role Boha, který všechno ví 100% dopředu.
Reagovat
majkl005
však já to beru s rezervou a humorem, v pohodě :) vím, že tu jsou větší chujové než seš ty smilesmile
Reagovat
Petr_Fisk
Teď nevím jestli mám nebo nemám urazit.
Reagovat
blixa
No, nezní to moc lichotivě ... smilesmilesmile
Reagovat
majkl005
to je samozřejmě lichotka jako Brno - což je asi 10x Lanškroun, jak kdysi řekla Simona Babčáková při svém výstupu "Na stojáka" :P :D
Reagovat
Petr_Fisk
Pořád váhám, myslíš Brno včetně Priglu?
Reagovat
majkl005
hele komplet...i Mariánské údolí, Cejl, Bratislavskou...osmec...všecko smilesmile
Reagovat
Petr_Fisk
Ten Cejl mě tedy trochu uklidnil...:)
Reagovat
majkl005
Cejl není ulice, to je životní styl smilesmile
Reagovat
Petr_Fisk
No právě.
Ta dimenze tím dostává naprosto jiný rozměr. Mohl by jsi k tomu prosím Tě přidat ještě Francouzskou? To už bych asi v noci i usnul.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To mi připomíná chování mnohých MUDr.
Reagovat
blixa
Nepřeháněj to s tím sebemrskačstvím. Harakiri úplně postačí ... smile
Reagovat
majkl005
ty jsi ale miláček smilesmile
Reagovat
blixa
Jojo, to já jo ! smilesmile
Reagovat
majkl005
zahraji ti v pelechu Francescu, chceš zlatíčko? mám podobně ženské rysy jako ona, to se ti bude líbit smilesmilesmile
Reagovat
blixa
Ne to nezahraješ. Fran je nenahraditelná ! smilesmilesmile
Reagovat
majkl005
je pravda, že tak malé péro jako ona asi nemám no smilesmile
Reagovat
Petr_Fisk
Mám pozdní oběd a teď jsem se málem udávil.
Ty seš ale pako.
Reagovat
Petr_Fisk
nabil...ach jo
zkusím se poučit a číst to po sobě:)
Reagovat
darek.vrana
Mně nepřijde, že by měla frňák nahoru. Podle čeho soudíš? Podle chování na kurtu bych to zas tak neposuzoval. Já když hraju, tak třeba v emocích sprostě nadávám, nebo naopak chodím ublíženě s ironickým úsměvem, že se proti mě všechno spiklo, a druhý den se za to chování strašně stydím. Jenže v emocích si člověk prostě nemůže pomoct. Já naopak obdivuju ty profesionály, že dokážou ty emoce tak krotit. Ale Markéta mi jinak přijde jako fajn a celkem skromná holka, rozhodně ne nějak namyšlená.
Reagovat
majkl005
tohlecto jsem napsal u jiného článku kde jsme probírali Markéty chování - "mě utkvěla fakt dost v paměti ta TK po FO 19...jasný, byla unavená, měla toho dost, ale takhle se chovat na TK? pamatuji si, jak komentátor řekl něco ve stylu "jsme moc rádi, že tu jsi s námi" a ona si pod vousy řekla "no, já taky ty vole" s takovým tím svým arogantním pohledem alá "mám v pitchi"...pak jsem i různě na netu četl od pár lidí co se s ní potkali osobně, že se chová jak největší hvězda a má neskutečné manýry...tomu ale samozřejmě nepřikládám velkou váhu, páč dnes na net napíše kdekdo kdeco...ale zapadá to, do její povahy, resp. do mé představy jaká je"
Reagovat
darek.vrana
No tak to mě naopak dost překvapuje, jestli je to pravda.
Reagovat
majkl005
já ji tu nechci pranýřovat a říkat jaká je to hovězina...to vůbec ne...jak už jsem psal, jsem šíleně rád za jakejkoliv úspěch...jen mě toto hrozně utkvělo v paměti a od té doby "si od ní držím odstup"...páč takové chování se mi nelíbí, nemám ho rád
Reagovat
darek.vrana
To je tady někde? https://www.seznamzpravy.cz/clanek/marketa-vondrousova-je-po-uspesnem-french-open-zpet-v-praze-73818
Já jsem tam nic "závadného" neslyšel. Mám spíš pocit, že je to 19letá holka, na kterou je najednou upřená pozornost a že neví úplně jak se má chovat a je z toho v rozpacích.
Reagovat
majkl005
mrknu na to, vydrž :)
Reagovat
majkl005
tak se velice omlouvám, ten příklad co já jsem uvedl to nebyl, přeci jen je to už dlouho a tak jsem si, já vůl, to popletl...konkrétně se jedná o pasáž 10:00-10:10 kde Markéta napřed pronese "tam je tak tisíc kamer vole"....a pak se čeká na nějakou otázku od novinářů a komentátor říká "vy se spíš těšíte na ty individuální (myšleno rozhovory)" a Markéta se svým velmi "líbivým" výrazem pronese "to já taky vole"...tak tohle je ta pasáž, co se mi nelíbí...chápu, ne všichni mají rádi pozornost a cítí se před kamerama dobře, ale aby si tohle dovolila devatenáctiletá holka? příjde mi to přes čáru, myslet si mohla klidně něco o zádeli, ale říct to takhle? nevím, nevím
Reagovat
darek.vrana
No jo, no, já bych to tak nedramatizoval. Někdy takhle člověk něco plácne a vyzní to úplně jinak, než to bylo myšleno. Třeba z toho jen prostě byla nervózní, nic víc. Nevím, je to tady v podstatě ještě puberťačka. Musí to být docela těžké, být pořád takhle pod drobnohledem. Člověk v životě udělá tolik kravin a plácne tolik blbostí, za které se stydí, ale holt u těch hvězd je to zvěčněné na kamežře a hned na Youtube atd. Mně prostě jako nějak namyšlená nepřijde.
Reagovat
majkl005
asi jsem na to až moc citlivej no...pro mne to je určitá známka drzého chování...pokud je člověk z něčeho vyjukanej a neví jak se k něčemu postavit tak se chová podobně jako třeba Sára Bejlek teď při rozhovorech po zápasech v Olmiku...to je prostě takový kuře, který vůbec neví ještě :D ale tohlecto, že někdo dokáže vypustit v takovém věku, prostě mi to vadí...a to nemluvím i o občasném chování na kurtu, kdy nahodí ten svůj výraz a dlabe na to...viz. zápas ve Wimbledonu s tím mladým uchem
Reagovat
Petr_Fisk
Mně to taky vadí, ale ještě daleko víc mně vadila třeba Belinda vůči otci nebo Tereza vůči mámě.
Reagovat
majkl005
tak Belinda, to je kapitola sama o sobě :D a Tereza vs. máma? to jsem nikdy nepostřehl...co se tam dělo? :)
Reagovat
Petr_Fisk
Já už ani nevím, co to bylo za zápas a turnaj. Ale měla mámu u sebe na lavičce jako trenérku, která měla na sobě povinný ruchový mikrofon. Tereze se nedařilo, chytil ji rapl, máma se ji snažila uklidnit a Terka na ni v přímém přenosu křičela: " Ty seš blázen, Ty ses zbláznila..atd.
Bylo to nechutné, bylo mně té mámy líto a Terka u mě hodně klesla.
Reagovat
majkl005
no, tak ještě, že k ní nebyla sprostá...
Reagovat
Petr_Fisk
Ta pasáž 10 - 10:10 z čeho to je?
Reagovat
darek.vrana
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/marketa-vondrousova-je-po-uspesnem-french-open-zpet-v-praze-73818
Reagovat
Petr_Fisk
Díky, mně to nedošlo, že je tam video, myslel jsem, že je to jenom článek.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
asi z Biblesmile
Reagovat
majkl005
bože, tak odkaz je tam v příspěvku zveřejněnej, ale stejně tu padají tak tupé výblitky :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jestli ono to není trochu tím, že je z kraje razovitého, já mu říkám České Ostravsko. Trochu jiná mluva i mentalita. Jsem dalek toho abych soudil, protože jsem ji nikde neslyšel. Na kurtu se mi její chování někdy nelíbilo, ale to zas každá hráčka může mít "svůj den"...
Teď ji ale přejme radost z úspěchu, budeme se radovat s ní a pak se uvidí, co s ní olympijská sláva udělá.
Reagovat
Matej4732
jojo, ale toto je jedna z mála chvil, kdy mám velkou radost, že jsem neměl pravdu.
Reagovat
Petr_Fisk
Zbytečný. Chyby jsou pozitivní (pokud se akceptují), bez nich by nebyla evoluce.
Reagovat
Frick
Určitě jich mohlo být více, co myslíte - čeho je největší škoda?

Maky a Kája - kdyby daly ty Brazilky a pak i Američanky, tak bych spíše řekl, že v konfrontaci se Švýcarkami a Ruskami by nestačily, takže by to stejně bylo jen o bramborách.

Kája - Je to otázka - asi nemusela být Svitolina k neporažení a pak mohlo být české semifinále. Těžko ale říct, jak by poražená semifinalistka byla úspěšná při lovu Ryby.

Bára - vzhledem k tomu, jak ty debly s Katkou byly těsné, tak bych se skoro fakt obával tomu, že by Bářina cesta turnajem mohla být draze vykoupena nějakým nezvládnutým STB, kde už fakt je to o detailech. A Nasťa by v případém ČF mohla mít motivaci jak hrom jí vratit prohru z finále RG.

Tak asi Káji je největší škoda, no...
Reagovat
EllNino
Největší škoda je právě těchto komentářů, které jsou úplně zbytečné :)
Reagovat
majkl005
škoda je dobrýho člověka a zlého psa ;)
Reagovat
Petr_Fisk
Napadá Tě jediný pozitivní důvod, proč se "hnípat" v tom coby, kdyby?
Reagovat
tommr
to je prostě Frickova parketa ... smile
Reagovat
Petr_Fisk
Nezávidím.
To musí velmi časově a energeticky náročné:)
Reagovat
blixa
Dyk nemá co dělat ! V životě nemáknul, žije na dávkách, brutálně se nudí, takže nějaká časová náročnost ho fakt netrápí ... smile
Reagovat
Petr_Fisk
Může psát knihu, učit se stepovat nebo jódlovat, pomáhat druhým a tak.
Reagovat
blixa
Asi může. Ale radši se rejpe v kravinách, jako kde tenistky platí daně a podobně. Svoje dávky má rozhodně na prvním místě a co kdyby na ně nebylo ... smile
Reagovat
Petr_Fisk
Já tam cítím obrovský potenciál...
Reagovat
Frick
Dyť i ty jsi psal, byť v nadsázce, že jsi doufal v pět. Tak sakra, já fakt nevim, co je špatnýho na tom si nezávazně zakomentovat, zda mohlo být na nějakou bombu v podobě českýho finále atp.

Kravina by byla špekulovat nad tim, zda mohl mít placku Máchač. Ale pravdou je to, že Kája, Bára nebo Maky s Kájou v deblu ty kvality na medaili mít mohly.
Reagovat
EllNino
Stejně jako dalších 60 tenistek v pavouku ... nejsou tam jen Češky :))
Reagovat
com
smilesmile
Reagovat
FerrariF50
Bohužel jsem neviděl, ale skvělý výkon, uplně čumim, jdu se podívat na záznam. Tak ještě to finále :)
Reagovat
Frick
Svezl ses ním někdy?
Reagovat
FerrariF50
No možná tak v Need for Speed, ostatně líbilo se mi v NFS 2 tolik, že už od tý doby používám všude tenhle nick :) Nejkrásnější auto :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Barbora už nebrečí.smile
Reagovat
Petr_Fisk
Díky za aktuální info. To tedy vydržela celkem dlouho:)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Vedra, tajfún, a teď ještě povodněsmile
Reagovat
Petr_Fisk
100% vlhkost vzduchu u Báry na pokoji atd.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
tommr
dneska prej pro změnu brečela BB i když z jinýho důvodu ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
brečet se musísmile
Reagovat
bIbec
Dá se na Markétu podívat nějak zpětně? Rád bych na to mrknul. Je někde odkaz? Díkysmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
dá dal jsem odkaz na Nenelu a nebo na čt ivysílání
Reagovat
smazaný uživatel
https://1drv.ms/u/s!AszHdnNlPi46iOFOxgxrmD3RViEq6w?e=dtaCRY
Reagovat
bIbec
a jo, dole něco vidím, tak to zkusím
Reagovat
smazaný uživatel
nebo si stáhněte z mého odkazu.
Reagovat
bIbec
už stahuju, díky.smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Petr_Fisk
https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/14023371863-xxxii-letni-olympijske-hry-tokio-2020/221471290100270-vondrousova-svitolinova

čas 3:35:20
Reagovat
bIbec
taky díky smile
Reagovat
Petr_Fisk
smile
Reagovat
Mr.Pink
medaili by si zaslouzil i toptennis, ktery tvrdil, ze marketa neumi drzet raketu
Reagovat
blixa
smilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
No, to zas bude olympijská medailistkasmile:
Je levá,
raketu drží blbě
a nakonec vůbec na té olympiádě neměla býtsmilesmile
Reagovat
Mr.Pink
nene, ted ti sami, kteri ji kritizovali, ji budou vynaset do nebes, ale jen do prvniho neuspechu, pak se vse vrati do starych koleji
Reagovat
cabuna
smile
Reagovat
tommr
tady je zase někdo strašně chytrej ve stylu po bitvě je každej generál. Dej sem odkaz na to kde si před OH tipoval Markétu na zlato. Asi nebude což ... smile
Reagovat
Petr_Fisk
Mě by zajímalo jestli na téhle planetě byl aspoň jeden takový jedinec:)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Na planetě TP? To už by se asi pochlubil. Ale nějaký tipér ji určitě trefil a bude docela spokojený...
Reagovat
Petr_Fisk
V tomto případě jsem myslel tu o trošku větší planetu.
Reagovat
tommr
nebyl. Úplně stejnej případ jako s Bárou Krejčíkovou na French Open ... smile
Reagovat
darek.vrana
Na Báru jsem dal před RG na celkové vítězství společně s vítězstvím Federera za 10 Kčsmile. Bylo by to 60 000. Na Báru byl kurs 100.
Reagovat
darek.vrana
Tak já se pochlubím, že jsem na ni vsadil na postup do čtvrtfinále. Po losu jsem si říkal, že možná dojde z našich nejdál. Já jí věřím dlouhodobě a dost mě štvalo, jak se do ní všichni naváželi. Myslím, že i letos hrála celkem slušně, hodněkrát měla smůlu, prohrála vyrovnané tříseťáky, měla těžké losy.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
já nemám problém vidět obě stránky, tudíž i občas ne úplně sympatické chování na kurtu a nemastné neslané výkony na jaře, kdy její hra opravdu neměla šťávu, nápad, razanci a prohry byly na založení voliér. Na těžké losy ani tříseťáky bych to nesváděl - nej výsledek byla OF a ta všechna prohrála ve dvou setech. Často ale vypadla už v 1K.
Nicméně, něco se v Maky pohlo, povrch jí asi také sednul, takže jen tak dál. S úsměvem a bez klackování.
Reagovat
Petr_Fisk
Jestli je to skutečně zlomový moment, na to si raději tak ještě rok počkám, abych to nezakřiknul.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tak tak, ale třeba už AO by mohlo napovědět.
Reagovat
tommr
což ale platí i pro naše ostatní úspěšné hráčky. Každá letos zatím zazářila jen na jednom podniku. Je třeba to potvrzovat dlouhodobě ...
Reagovat
Mr.Pink
ale ty jsi general jeste pred bojem, coz je dobre, prinasi nam to uspechy :)

ale ja reagoval hlavne na neopravnenou kritiku, ze neumi drzet raketu, ty nadavky, ze si dovolila jet na OH misto musky, ze uz nikdy nic nevyhraje apod
Reagovat
Tomas_Smid_fan
důležité je, jestli jí vítězství na OH pomůžou se ve hře i hlavě posunout a stabilizovat výkonost.
Reagovat
Frick
Belinda 997 (581 + 416), poslední 3 singly 414
Markéta 509 (360 + 149), poslední 3 singly 174

Jako neřikejte mi, že to nepomůže, že by se to nemohlo pojevit. Určitě nikdo nemůže říct, že dneska nemohlo pomoci to, že Svitolina toho měla za sebou o dost více než Maky.

Pro Katku s Bárou ještě zajímavější, kdy k tomu bude nutno připočíst hrací finále singla.

V deblech strávily Bára s Katkou na kurtu pak celkem 334 minut.

K "singlové" přítěži bude tedy nutno připočíst jen 219 minut od Báry, kdežto Švýcarky tedy budou muset připočíst 581 minut BeBe + finále singla, ale vlastně i 129 minut Golubič (ok, to bylo na začátku, a bylo toho pomálu, ale i tak - musela se na ten kurt 2x tahat a po hodině se tam 2x honit)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Z toho plyne poučení - nezdržovat se na kurtu zbytečně dlouhosmile
Reagovat
EllNino
Nekalkuluj, je to finále OH, nějaké předpoklady jdou stranou :)

Belinda má navíc zítra volno a to ji na regeneraci bohatě stačí a zase se pojede od nuly
Reagovat
tommr
přesně tak. O medailích se rozhodne na kurtu a nebudou se přidělovat podle odehraných minut ...
Markéta už letos BB přehrála v Miami kde byly podobný podmínky jako jsou v Tokiu takže by to mohlo klapnout i tady ...
A KrejSi jsou proti Švýcarkám jasný favoritky ...
Reagovat
Petr_Fisk
opatrně tommře, víš jak je to s Tebou:)
Reagovat
tommr
tak já netvrdím že máme dvě zlatý jistý. Soupeřky jsou to nepříjemný a klidně můžeme obě finále prohrát. Je ale taky třeba přiznat, že z nich žádnej velkej strach nejde a pokud naše holky podají svoje standardní výkony tak by mohly (a v případě deblistek měly) vyhrát ...
Reagovat
Petr_Fisk
Na OH obecně a v podmínkách jaké jsou letos v Tokiu na papírové předpoklady vůbec nespoléhám.
Případná vítězství beru jako bonus.
Ve dvě finále (v ženách) jsem ani nedoufal. Snad trochu ten debl.
Reagovat
tommr
já jsem doufal v pět smile medailí, ale samozřejmě jsem tomu nevěřil ... smile
I kdyby zůstalo jen u dvou stříbrných tak to bude náš nejlepší tenisovej výsledek na OH. Každý zlato by ten úspěch ještě umocnilo ... smile
Reagovat
Petr_Fisk
Tak to jste byli dva - Ty a Pála...smile
Reagovat
Frick
No, jsi koumes. Proč si ty hráčky dávají týdenní, dvou týdenní i týdenní pauzy na odpočinek po náročnejch programech.

STAČÍ DEN NEHRÁT a všechny síly jsou obratem zpět!!! smile Dej to vědět všem kondičnim trenérum.

Doufám, že jsi pod zápas Báry s BeBe nenapsal, jak se měla vykašlat na piditurnaj v Praze a radši místo toho odpočívat před Tokiem.
Reagovat
EllNino
nenapsal :)
Reagovat
Frick
Jo, Lars to koukám napsal.
Reagovat
smazaný uživatel
je to dobrý. Ta Markéta by to zlato potřebovala jako sůl. Už kvůli tý blondýně.smile
Reagovat
Frick
Jaký?
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Newcombe
Velká gratulace!
Reagovat
tommr
tenisové velmoci ostrouhaly a o zlaté olympijské medaile si to rozdají smile
naše holky se Švýcarkami ... smile
I když ty Švýcarky jsou takový trochu jiný ... smile
Reagovat
GaelM
Jn, vlastně všech 5 finalistek jsou Slovanky smile
Reagovat
Vlk-v-trave
A Gulubic? Srbsko uz ne...:)
Reagovat
blixa
Je srbochorvatka smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Nelarsuj:)
Slo jen o upozorneni, ze muze smele napsat 6:)
Reagovat
EllNino
Já myslím, že 5 teda :) Belinda 2x
Reagovat
blixa
Larsuju. Šest jich fakt není smile
Reagovat
Vlk-v-trave
No jo, chce to odpocnout:) Dik:)
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
SydneyOpen
Vždyť Česko je taky tenisová velmoc
Reagovat
tommr
ČR je takovej David kterej poráží Goliáše ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
EllNino
Gratulace, neskutečná vlna :)
Reagovat
Vlk-v-trave
To teda...2 finalove ucasti.
Ve finale bude veselo:D
Reagovat
Fanda67
Tak pokud má dvě občanství potřebuje 2 medaile - to je jasný smile
Reagovat
lars
:)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jj, podle hlášky Káji, že je jedno, který z těch táců si převezmesmile
Reagovat
lars
Bebe odehrala posledni zapas na wta turnaji v cervnu.
Kdyby Krejcik nehrala turnaj v Praze jako ho nehrala Maky tak by asi bylo ceske finale na OH .
Reagovat
EllNino
To už je teď jedno, na "asi" se nehraje
Reagovat
tommr
Karolína Prahu vynechala a Petra v ní skončila už po prvním kole. A oběma to na OH bylo houby platný ...
Reagovat
lars
Kvitko zvadlo vlivem klimatu na OH
Krejcik sama uvedla, ze ji dosla energie behem zapasu s BeBe
Reagovat
EllNino
Ale nevíme, jestli by dala Nasťu, pak Rybakinu ... hrozně daleko
Reagovat
SydneyOpen
A otázka kdyby BeBe porazila tak zda by pak měla síly na debla
Reagovat
lars
Vsak jsem nepsal, ze by bylo jiste ceske finale na OH
Reagovat
turista
No jo. Petra Kvitová svoji možnost vyhrát na OH promrhala v Riu.
Reagovat
Vlk-v-trave
Ja jen doufam, ze po:
Osaka, Muguruza, Mana, Svitolina do ni zaradi Bencic... to bude uz takovy zakladni kamen uspechu pred finale. A pak uz to pujde skoro samo.
Hlavne aby ho nenapadlo psat proboha Vondrousova, jinak ho asi zahryznu:D
Reagovat
lars
A tip Wilandera na zlato z OH ?
Reagovat
Alien
Mana? Jaká Mana?
Reagovat
Vlk-v-trave
Sakkari,...ji tak rika:)
Reagovat
blixa
Máňa ! smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
je parádnísmilesmile
Kdo by to ještě před pár koly řekl...
Na střelnici zlato pro Česko i Slovensko, tady to tak úplně nepůjde. Tedy ono by to i šlo, ale... Ovšem, pokud k tomu dojde, až takový průšvih to nebudesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
AO - SF Muchova
RG - W Krejcikova
W - F Pliskova
OH - ? :) Vondrousova
USO - ? :)
TM - ? :)
Reagovat
Pe3k
smile
Reagovat
GaelM
US Open Petra, TM ať si Čínani strčí i s covidem hluboko do otvorů smile
Reagovat
lvicek
TM bude v O2 arene a rozdaj si to vsechny nase vyse jmenovane ;) ;).
Reagovat
GaelM
OK tak to beru smile
Reagovat
lars
v O2 arena v Londyne :)
Reagovat
tommr
na USO je na řadě Petra, ale tý se v Americe dlouhodobě neřadí takže jí bude muset některá z našich zastoupit. Možná si Karolína zopakuje tažení z roku 2016? smile
A na TM by se mělo objevit více českých jmen. Největší problém bude s tím že ten se asi neuskuteční ... smile
Reagovat
cabuna
Uskuteční!! Do několika týdnů oznámí WTA kde,probíhají právě jednání.Včera po oznámení turnajů po US open to řekl ředitel.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Myslím, že to bude nějaké tradiční místo. Brnosmile?
Reagovat
cabuna
smile Třeba to bude fakt O2 aréna .
Reagovat
Petr_Fisk
Ivančice.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Veveří, Žabovřesky, Kohoutovice?smile
Reagovat
Petr_Fisk
Jobsko.
Reagovat
turista
A Žabokrky.
Reagovat
tommr
dokud neuvidím nějakýho opravdu solidního zájemce o pořádání tak tomu neuvěřím ...
Reagovat
cabuna
To asi neuvidíš dokud nebude podepsaná dohoda:-D Tvářil se jako by mělo být do 14 dnů jasno.Byla to taky od novinářů první otázka po tom co představil ty turnaje do konce října.Hlavní je že rovnou neřekl,že TM nebude ,naopak že do několika týdnů oznámí datum a místo.
Reagovat
tommr
a co finále FC (nebo jak se tomu ted říká). O tom řeč nebyla?
Reagovat
cabuna
Ne ani slovíčkem se nikdo nezmínil.On nastoupil s typickým jak jsou dobrý a kolik ještě bude turnajů po US OPEN do konce října a že tam budou i nové turnaje a že celkem i corona situaci uspořádali kolem 50 turnajů.A první dotaz od novinářů byl jestli se bude konat finále WTA na to řekl že bude a že právě probíhají finální dohody a že předpokládá že do 14 dní zveřejní datum a místo konání.A že Toronto dostalo vyjímku a denně bude 5000 diváků.
Reagovat
tommr
tak snad to od něj nebylo jen obvyklý honění trika a TM se letos uskuteční. Letos by jeho absence byla opravdu mrzutá, protože je velká šance že tam budeme mít početný zastoupení ... smile
Reagovat
cabuna
Radši nekřič dopředu je ještě dost turnajů kde se dá nahonit hodně bodů. Od tebe chci slyšet tomrování to funguje .
Reagovat
tommr
to je ovšem šance i pro Mušku, Markétu, Katku a další naše holky co ty body taky potřebujou ... smile
Reagovat
Petr_Fisk
A pokud trošku posuneme časovou osu, tak se tam dá ještě "došoupnout"...

RG 2020 říjen SF Petra
Reagovat
Petr_Fisk
Pokud si chcete pustit Markétu zpětně (a nejen ji) se zahraničním komentářem tak neváhejte.
Zatím je to přístupné a lze se posouvat v čase.

https://nhl.freestreams-live1.com/olympic-channel/
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Já tam na Markétu koukal se ztlumeným komentářem, který byl řekněme takový zaraženýsmile
Jo a musel jsem si překlopit displej, protože se mi otočil vzhůru nohama. Maky vyhrávala a nebylo radno měnit běh věcísmile
Reagovat
Petr_Fisk
smile
Reagovat
lvicek
Chudak Maki, musela zvladnout olympijske semifinale hlavou dolu :D. To je fakt dobra ;). Eline asi toto nastaveni moc nevyhovovalo...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
No, notebook byl na 180°, takže hlavou dolů byl nakonec jen onsmile tak někdo kříži prsty, já displejsmile

Ráno jsem totiž zapnul online debla holek a po vyhraném setu hned začaly prohrávat, kayak se taky zasekl někde v peřejích, no nezbylo mi než se vzdát sledování a troufl jsem si až tu Maky...
Prostě šichta, ti olympionici nemají ponětísmile
Reagovat
lvicek
Chapu, chapu ;).
Reagovat
Petr_Fisk
Dřinu a zásluhy těch bezejmenných nikdo neocení:)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak už to na světě chodí. Ale taky díky nim svět funguje. Hlavně tedy díky těm, co sedí tady vpravo. Nevím, čím to je, ale vlevo sedí vždycky blbcismile
Reagovat
Petr_Fisk
Jsem zmaten a ztracen...Nevím, kde sedím.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
v divadle JCsmile
Reagovat
turista
Super! Gratulka. Tak ještě titul. To finále by měla Markéta dát. Soupeřka je pro ni hratelná. A formu načasovala akorát na OH v Tokiu. Budeme určitě fandit všichni Češi.
Reagovat
GaelM
Nádhera!

Skoro škoda, že teď bude ten den volna, Bencic má hodně nabitý program a kdyby se hrálo hned zítra, měla by Markéta slušnou výhodu. I tak věřím, že to může zmáknout, fyzicky vypadá výborně. A na rozdíl od některých předchozích výkonů na turnajích, tady jí evidentně nechybí motivace a zápal. smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ty jsi nefandil paní Monfils?smilesmile
Reagovat
GaelM
Já mám rád Gaelovu hru, ne jeho rodinné příslušníky smile Ale bronz pro mě za mě ať si klidně uhraje, vždycky to byla taková solidní hráčka co se dostala do spousty QF, ale velkých titulů minimum... něco jako Tomáš Berdych. I v Riu byla celkem blízko (mimochodem znovu vypadla s Češkou). Olympijskou medaili by si za svou kariéru zasloužila.
Reagovat
EllNino
Je to krásné - po Janě, Heleně, Petře, H+H, Štěpcovi s Hráďou a Šafi s Bárou teď přibudou do seznamu medailistů z OH Bára s Katkou a Markéta :) Tomu říkám teda perfektní seznam a je to čest :)

Trochu škoda, že tam chybí Berďa s Karolínou ...
Reagovat
smazaný uživatel
Podobně jako Bářina pařížská cesta turnajem, tak i u Markéty mě tažení za olympijskou medailí nepřestává udivovat.
Soustředěná, pozitivní.

Pojďsmile smile
Reagovat
zfloyd
to samý i u Belindy
Reagovat
Frick
"Markétě nevěřím, ale vzhledem k losu by dvě kola možná dát mohla..."

"No a Markétu asi nemá cenu řešit, pokud není zdravotně v pohodě a nenabere zázračně formu tak si tam bohužel jede jen pro účast"

"Vondroušová by mohla alespoň kolo dát."

"našim smile v singlu sice na medaili ani trochu nevěřím, ale v deblu by to klapnout mělo. Jasným favoritem na zlato jsou KrejSi a s trochou štěstí by mohlo klapnout i český finále"

"v singlu to moc optimisticky nevidím a jakákoli medaile by byla velkým překvapením. Bára Krejčíková nepřejde přes Barty, Petra Kvitová neporazí Sabalenku a Markéta Vondroušová nebude stačit na Osaku. Největší šanci na postup do semifinále tak má z našich Karolína Plíšková která sice může prohrát s každou soupeřkou počínaje prvním kolem, ale taky může každou porazit"

https://www.tenisportal.cz/zpravy/los-olympijskeho-turnaje-pliskova-vs-cornetova-krejcikova-vs-dijasova-kvitova-vs-paoliniova-31298/

"Nechte Markétu všichni na pokoji, co byste dělali vy na jejím místě, kdybyste měli možnost jet na olympiádu? Až jednou zase se jí podaří nějaký velký výsledek, tak jí budete skládat poklony." smilesmile

https://www.tenisportal.cz/zpravy/vitezne-olympijske-premiery-krejcikova-postoupila-po-sedmi-gamech-vondrousova-vyhrala-ve-trech-setech-31316/#comments
Reagovat
blixa
Markéta prostě potřebuje tropy. Tak 30 nad nulou a 100% vlhkost a jede ! smile Tak aspoň teď ví, jaké si vybírat turnaje .... smilesmile
Reagovat
EllNino
Škoda, že za to nejsou body, aby se posunula ... ale pokud bude hrát takhle i dál, tak teď bude stejně jen připisovat :)

A medaile je za všechny body :)
Reagovat
Petr_Fisk
Tím že má medaili z OH, tak už je navždy zapsaná v historii.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
mahycek
Skvělé, jak čtyřhra tak dvouhra.
od 20.00 na ČT Sport to budou opakovat.smilesmile
Reagovat
Mony
To budeme koukat na Jablonec
Reagovat
Mony
Kecám, na Slovacko
Reagovat
GaelM
To by mě zajímalo, kde na něj chceš koukat - leda na stadionu v UHsmile
Reagovat
Mony
Na Sportzone, ale blbá kvalita
Reagovat
smazaný uživatel
To by mě zajímalo, kde na něj chceš koukat - leda na stadionu v UHsmile
Reagovat
Petr_Fisk
Ať už finále dopadne jakkkoliv napíšu to už teď.
Léta letoucí jsem Markétě neskutečně fandil, celé ty roky nekonečných zranění a půlročních opakujících se pauz.
Více jak před rokem jsem ale rezignoval a i kvůli jejímu trošku "zvláštnímu" přístupu, jsem už moc nevěřil.
O to víc mám teď z ní radost, že se nenechala zlomit a že může ukázat, co v ní je.
A hlavně že to tím nejlepším způsobem "nandala" všem těm primitivům, kteří se před OH chovali fakt hnusně.
Reagovat
flex
Bez hnusných komentářů by Markéta přece neudělala medailismile
Reagovat
GaelM
Tak tak, na každého funguje něco jiného, ale Markétu kritika evidentně nahecovalasmile
Reagovat
Frick
"hlavně, hraje se na hardu a nechápu, co tam bude pohledávat antukářská odpinkávačka Vondroušová, které nemá ani servis, ani žádný razantní úder."

"rozhodně jsem nečekal, že by se Markéta Vondroušová mohla dostat na OH na úkor Karolíny Muchový. Žijeme holt v divný době"

"Vypadnutí v 1. max ve 2. kole"

"To snad není možný. Markétu jsem měl rád, ale jak vyfoukla místo Mušce, která by měla zřejmě daleko lepší šanci se zúčastnit, je hodně hodně hnusné."

"já si myslím, že to zase tak horký nebude. Karolína je na tom sice momentálně s formou o něco líp než Markéta ale ani jedna z nich stejně nemá reálnou šanci na medaili ...
A u Karolíny je navíc třeba brát v úvahu i to, že nejspíš ještě není úplně vyléčená ..."

"to je smůla. Muška reálně měla na víc tam něco uhrát, kdyby byla zdravá a ve formě tak kdo ví třeba mohla klapnout i medaile. Markéta reálně může uhrát max jedno možná dvě kola"
Reagovat
ttopi
Klasika. Český soudy ještě před odehráním 1 jediného míčku smilesmile
Reagovat
Matej4732
Popravdě, Markéta s úrovní hry před LOH opravdu šanci na medaili neměla, ale tady je jako vyměněná, a medaili si za svůj výkon rozhodně zasloužísmile
Reagovat
Mony
A můžeme hádat autory
Reagovat
Petr_Fisk
smile
Reagovat
Mr.Pink
tommr opet krasne zatommoroval, tohle mu jde paradne. vzdy, kdyz rekne, ze se neco nestane, ze nekdo nema sanci, tak to dopadne skvele
Reagovat
Matej4732
Nevím jestli to tu zaznělo ale ve WTA kalendáři na podzim je turnaj v Ostravě
Reagovat
Alien
Cože?
Reagovat
Matej4732
Byly zveřejněny turnaje, které se budou hrát na podzim a je tam i turnaj v Ostravě, takže letos budou v ČR 2 turnaje WTA (Praha - ta už byla a Ostrava - 20.-26. září)
Reagovat
tommr
a možná bude i TM a finále FC? Trochu jsem se zasnil ... smile
Reagovat
pockerface
Většinou to tak bývá, že se "nechtěný" zdravě naštve a tu prskající většinu umlčí. Markéta se zdravě naštvala a ukázala, že si loni právem nominaci vybojovala. Něco zlého je pro něco dobré, takže tím, že se Markétě poslední dobou moc nedařilo, tak měla víc času na odpočinek a trénink a evidentně jí to v Tokiu to neskutečné vedro sedí. Super a už se těším na sobotu.
Reagovat
George_Renel
Přeju BeBe dvě stříbrné medaile.smile
Reagovat
Nenela
Jsi hodny clovek, to se vidi smile
Reagovat
smazaný uživatel
https://1drv.ms/u/s!AszHdnNlPi46iOFOxgxrmD3RViEq6w?e=dtaCRY
Reagovat
Petr_Fisk
smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Frick
Já už jí je popřál v článku o ní. smilesmilesmile
Reagovat
Petr_Fisk
To má za to, že v 68. děda s babičkou emigrovali do zapadlého Švýcarska místo toho, aby se v klidu přesunuli jen pár kilometrů na západ do prosperující české části Československa...smile
Reagovat
aape
Úžasná Markéta smile smile
Svita neměla šanci, je vidět, že potřebuje výzvu, a pak zazáří smile
Reagovat
Nenela
Nevidela jsem to! smile Je nekde dostupny zaznam??
Reagovat
smazaný uživatel
na čt by měl být ivysílání čt sport. Já si to nahrálsmile
Reagovat
Petr_Fisk
https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/podle-data-vysilani

ale bude asi přístupné až za chvíli.
Reagovat
smazaný uživatel
jo, bývá to se spožděním
Reagovat
Nenela
Diky moc, uz aby to tam bylosmile
Reagovat
smazaný uživatel
zde ke stažení https://1drv.ms/u/s!AszHdnNlPi46iOFOxgxrmD3RViEq6w?e=dtaCRY
Reagovat
vojta91
Tomu říkám zkažené líbánky ????
Reagovat
Frick
jdu hledat pindy na Maky.
Reagovat
Blondie
Famózní!
Gratulace, Markéto, dobře sis ten turnaj dala :D
Reagovat
smazaný uživatel
no, jo, nosmile
Reagovat
zfloyd
to nebyl souboj , ona ji vyloženě smetla a vyškolila ,smilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile no pěkný to bylo, moc pěknýsmile
Reagovat
Dobry-den
Obrovská gratulace! To byl splachovák. Maky ji hezky rozložila a ani Ve finále nebude bez šance! smilesmilesmile
Reagovat
Petr_Fisk
Markéta je ve finále smetla Elinu. Nemůžu tomu pořád uvěřit.
smile
A na ten protáhlý čenich Rennae se fakt těším.
Reagovat
lars
pak tady posli link na obrazek toho cenichu .
Reagovat
Petr_Fisk
Pošlu pokud seženu.
Reagovat
lars
nebo odkaz na video
Reagovat
EllNino
Markéto, šance tam určitě je :)

A obrovská gratulace, to je pohádka ... z nechtěné tenisty medailistka :)
Reagovat
Petr_Fisk
To bude asi velmi těžký zápas. Belinda tady hraje naprosto koncentrovaně, což u ní není moc obvyklé.
Reagovat
EllNino
Nooo, ale má taky už podle mě docela dost ... Markéta má teď podle mě hodně ušetřených sil, v singlu se až na první zápas moc nezapotila
Reagovat
Petr_Fisk
Může to být super finále, moc se těším.
Mají čas zregenerovat a snad to zase bude v pozdějším čase a nebude takové vedro.
Nevíš náhodou v kolik hodin se to hraje?
Reagovat
Mony
Naneštěstí se hraje až v sobotu
Reagovat
lars
Bebe dnes mela nejake vypadky koncentrace
Reagovat
aape
To Markéta taky
Reagovat
Petr_Fisk
Určitě. Obě jsou hodně srovnané a finále je 50:50.
Reagovat
Mony
První co udělá, shledne na mobilu TP! smile
Reagovat
Pe3k
smile
Reagovat
aligo
smilesmile
Reagovat
GaelM
Musela fucknout nějaké ty hatery... "A teď mluvte!" smile
Reagovat
George_Renel
starou dobrou Markétu jako zamlada.smile
Obrovská gratulace k minimálně stříbru.
Reagovat
Petr_Fisk
...jako zamlada...
Ty jsi velký diplomat, doufejme že to tady nečte...smile
Reagovat
Vlk-v-trave
FH leva prava sup tam lob a uz ke zlatu jeden krok:)

Kraaaaaasne.... tak nechtena... jako prvni ceska bude hrat na OH finale!!!!
Reagovat
Vlk-v-trave
v singlu:)
Reagovat
Jon61
Úžasný výkon od Markéty, která umlčela hloupé kritiky. Blahopřeji a mnoho štěstí ve finále. Tenistky očekávání nezklamaly. smilesmile
Reagovat
pockerface
Přesně. Na holky ne na OH spolehnutí. Poslední roky nejsou hry bez medaile v tenise. Škoda, že se Katka s Machačem nedostala do mixu. Věřím, že i tam by to cinklo. Super a všichni co nás na OH reprezentovali zaslouží pochvalu.
Reagovat
pockerface
na holky je spolehnutí :-)
Reagovat
lvicek
Skoda, ze treba top 10 v deblu nema moznost si proste vzit do mixu partnera, kdyz uz neni v mixu zebricek. A nebo mit ten turnaj aspon pro 32 paru... Katka by urcite mela sance temer s kazdym.
Reagovat
GaelM
Příští OH jsou za tři roky, věřme že tam už někdo z českých mužů potřebné kvality dosáhne. Ať už Macháč nebo někdo jiný z aktuálních mladíků.
Reagovat
Fandina
gratulace Maky, ta holka je pro tenis zrozená. Já se nestačím divit, jak ona dovede na kurtu kouzlit a má nádherně šikovnou ruku a švih.

Obrovská gratulace Maky. A moc držím palce do finále. Pojď!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
je. Jenže občas zlobí zdraví.
Reagovat
aligo
smilesmilesmile
Reagovat
ReadyTeddy
Tak to je nádhera! Skvělý čtvrtek pokračuje smile Market jede jak pila a doufám, že ve finále pomstí Báru smile
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo to krátké a krásnésmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
a Blondýna zmizla. Může alespoň pogratulovatsmile
Reagovat
Petr_Fisk
Ona není ten typ, že by se schovávala.
Asi nestíhá.
Reagovat
Vlk-v-trave
1.:)
Reagovat
smazaný uživatel
snad to dopodává
Reagovat
Vlk-v-trave
ale jaky!:) Zavrit zapas...
Reagovat
Petr_Fisk
Když je Markéta na vlně, tak asi hraje nejpestřejší tenis z českých holek.
A taky je vidět, jak u toho přemýšlí a nefláká to tam hlava nehlava.
Člověk by chtěl, aby se hrálo třeba i o hodinu déle, protože je radost se na to dívat.
Což ale samozřejmě Markétě a obzvlášť v Tokiu nepřeju.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Jon61
Hraje jinak, většina hraček do toho bezhlavě mlátí. Markéta má účinnou obranu a dokáže pestře zakončovat.
Reagovat
Vlk-v-trave
Zacina nam zapas... jeste 2 gemy...dlouhe tezke dva servisni gemy... Pekne Maky na saku...
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
brejk se zdařilsmile
Reagovat
zfloyd
už jen jeden serv gam
Reagovat
Petr_Fisk
jj ještě není rozhodnuto.
Reagovat
smazaný uživatel
špička 4:1 smile
Reagovat
zfloyd
to má evidentně pod kontrolou ,jestli nezačne nějak blbnout ,nebo jestli se Elina hodně nezlepší
tak vyhraje smilesmile
Reagovat
Andrew89
Elinu uplně rozebírá...na součástky...:D pojd!!!smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
3:0smile
Reagovat
Jon61
V hledišti hluční příznivci Eliny. Zřejmě zhrzení Japonci kvůli Naomi.
Reagovat
Petr_Fisk
Zhrzení Japonci už dávno spáchali harakiri.
Reagovat
Jon61
Jsou tam v hledišti uřvaní Ukrajinci s vlajkou.
Reagovat
Vlk-v-trave
V posledni gemu, leva prava z forhenadu a Elina jen mohla koukat, a o to jde, jak jde na Sako Elina tak da 1 ze 3 micu...

Hlavne, ze Maky pujde na servis prvni do druheho.

Jinak ta prace zapesti na tom FH je paradni...

Obe zacly nervozne, Maky se uklidnila driv peknou vymenou...

Tak drzim palce aby jistota nejen na fh, hlavne zustala az do konce:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Elina se zacina smazit ve vlastni stave, opravdu ji dnes servis nevychazi dobre...dropy Maky ji nici, jak to dostane Maky na FH dobre, tak nestaci...

Maky technicky pusobi mnohem lepe... pokud bude klidna do sameho konce, tak by ji mela dnes porazit.
Ale 3 gemy, vypada to lehce, jenze je to jeste dlouha cesta:) Mozna delsi nez cely turnaj.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
je to tak, rozebrala jí do šroubkusmile
Reagovat
lvicek
Maki, jedeeeem!
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=eIz5yJ0i5Nc
Vondrousova x Strycova poslední gem Biel 2017
Reagovat
Petr_Fisk
Nikdy bych nevěřil, že ta neoprávněná kritika Markétu tak neskutečně nastartuje.
Hraje svůj nejlepší tenis. Takže všechno zlé k něčemu dobré...smile
Reagovat
Jon61
Opravdu někteří na sítích Markétu hrubě napadali, dokonce jeden "znalec" napsal, že neumí běhat.
Reagovat
Petr_Fisk
Mě hlavně překvapila ta agrese na zahraničních fórech, hodně lidí to sledovalo a dělali "velmi rychlé" závěry.
Reagovat
Vlk-v-trave
Me spis dostalo, ze cesi ji psali pekne pekny svinarny...aspon dle toho, co rikali nekteri komentatori. Ani se myslim nechtela vyjadrovat, co vsechno presne, ale asi musela byt z toho dost na zacatku zdrcla...
...a nebyli to sazkari, kteri dokazi tem holkam taky psat drsne.
Reagovat
Petr_Fisk
V každém případě se s tím skvěle "popasovala".
To není vůbec jednoduché a ne každý by to zvládl.
Reagovat
Mr.Pink
jeden mistni znalec tu dokonce psal, ze neumi drzet raketu, ze s takovym drzenim nema sanci
Reagovat
lars
a nenastartoval ji novy trener Mertl ?
Reagovat
Mony
Přinejmenším ji konečně naučil servis
Reagovat
Petr_Fisk
Bude to tam taky hrát roli. Těch faktorů bývá víc a když se v pravý čas sejdou, tak pak to takhle dopadá:)
Reagovat
Andrew89
hraje fakt dobře:) POJDsmile
Reagovat
vojta91
Medveděv- bylo velké teplo za 3,2,1?..smile
Reagovat
Jon61
Ruský medvěd je zvyklý spíše na mráz. smile
Reagovat
vojta91
To potom nechápu proč Kvitová tolik fňukala? ta musí být z Monte Carla, kde vesele platí daně být na teplo..

Ajo, tam asi není vlhkost smile
Reagovat
vojta91
..být na teplo zvyknutá
Reagovat
Fandina
Monaco daně nemá
Reagovat
turista
Asi že jo.
Reagovat
Vlk-v-trave
No obe zatim nervozni... jak by jedna byla ve vetsim klidu, tak uz vede 5:0 :)

Takze zatim nevime vlastne nic... ale Maky se snazi hrat i hlavou, tak jen uklidnit.. aspon ma brejk k dobru, ale myslim, ze to tady jeste nic neznamena...
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak konecne nejaka poradna vitezna vymena, Maky ala Djoko, tak snad ji to definitivne uklidni...
Reagovat
Vlk-v-trave
Uz se na tom fh vic uklidnila, jen vydrzet... ta prace zapestim u Maky je fakt paradni...
Reagovat
Dobry-den
Teda to je nervóza. smile
Reagovat
Jon61
Obě si nemají co vyčítat.
Reagovat
EllNino
Elina je hratelná, ty "penalty" u sítě (Svačina trademark) musíš prostě dávat
Reagovat
Serpens
Pobavilo :D Svačina je za Bidrmanem jasně druhý nejlepší, i když Bidrmana jsem už dlouho neslyšel.
Reagovat
Mr.Pink
svacina je jasna jednicka, jen uz toho ma tolik, ze nestiha sledovat tenisove zapasy a nema pak takovy prehled, ale jinak nema konkurenci
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist