Zakopalová je v Paříži opět ve druhém kole, čeká ji Kerberová

27. 1. 2014, 17:25
Aktuality 130
WTA PAŘÍŽ - Klára Zakopalová čtvrtý rok po sobě postoupila na halovém turnaji WTA v Paříži do 2. kola. Předloňská semifinalistka si dnes poradila s domácí Caroline Garciaovou a s bývalou šampionkou Němkou Kerberovou si zahraje o postup do čtvrtfinále.
Klára Zakopalová

Klára Zakopalová po Australian Open už čtvrtý rok po sobě zamířila na halový turnaj do Paříže, kde pravidelně od sezony 2011 zvládá své úvodní zápasy a kde si předloni zahrála dokonce v semifinále.

Letošní ročník turnaje WTA Premier s dotací 710 tisíc dolarů začala jednatřicetiletá Češka prvním vzájemným zápasem proti domácí Caroline Garciaové. V prvním setu se obě tenistky navzájem třikrát obraly o servisy a Zakopalová se do vedení dotstala až po více než hodině hry díky úspěšně zvládnutému tie-breaku. Ve druhé sadě česká tenistka využila všechny tři brejkboly a nakonec zvítězila 7-6 6-2.

Finalistka nedávného turnaje v Hobartu tak letos už potřetí prošla do 2. kola, nepovedlo se jí to pouze na nejdůležitější akci Australian Open.

O postup do čtvrtfinále se Zakopalová utká se čtvrtou nasazenou Angelique Keberovou, s níž má bilanci jedné výhery a tří porážek. Šestadvacetiletá Němka v Paříži v roce 2012 triumfovala, loni titul neobhajovala.

Roli turnajové dvojky v hlavním městě Francie plní Petra Kvitová, jež měla v úvodním kole volný los. O postup do čtvrtfinále se utká s vítězkou duelu mezi Slovenkou Magdalénou Rybárikovou a Francouzkou Alizé Cornetovou.

Do hlavní soutěže neprošly Barbora Záhlavová-Strýcová, Petra Cetkovská a Kristýna Plíšková, které dnes neuspěly v závěrečném kole kvalifikace. Přihlášena na turnaj byla i Lucie Šafářová, kvůli problémům s ramenem se ale odhlásila, stejně jako Srbka Ana Ivanovičová. Nasazenou jedničkou je Ruska Maria Šarapovová.

Ani v Paříži se první letošní výhry nedočkala Francesca Schiavoenová. Zkušená Italka dnes sice začala utkání proti Anastasii Pavljučenkovové výborně a získala vůbec první set v sezoně, vedení ale neudržela a nakonec Rusce podlehla 6-1 4-6 1-6. Bývalá vítězka Roland Garros tak vypadla už na pátém turnaji v řadě hned v prvním kole.

- WTA PREMIER PAŘÍŽ -
(Francie, tv. povrch / hala, 710.000 dolarů)
pondělní výsledky (27. 01. 2014)
Dvouhra - 1. kolo:
Zakopalová (ČR) - Garciaová (Fr.) 7-6(4) 6-2
Pavljučenkovová (Rus.) - Schiavoenová (It.) 1-6 6-4 6-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

130
Přidat komentář
BooOoo
myslíte, že zítra bude někde dostupný záznam z WTA Live All Access Hour? pokud ano, hodíte sem někdo prosím link ? díky
Reagovat
smazaný uživatel
Tady to je... Masha v čase 5:43-16:05, Petra v čase 17:19-28:50 atd. :)
http://www.youtube.com/watch?v=VZmgWPkP-fw&feature=youtu.be
Reagovat
PetaM
Vy máte teda problémy vám řeknu :D :D Kdyby se hra singlistek odvíjela od hry, kterou předvádějí v deblu, tak je Errani světovou jedničkou ... :D :D :D
Reagovat
EllNino
Petro, vyhraj tu Paříž, ať zavřeš tipec celýmu tenisportálu :DD moc tě prosím ! :DDD
Reagovat
Fandina
Taky bych jí to přála. Petro ... pojď pojď pojď
Reagovat
slacker
To znamena ze vam dvou zatne tipec
Reagovat
Fandina
TP jde mimo mě, já přeji výhru Petře. Peti pojď!
Reagovat
EllNino
pročnám dvěma ? ...
Reagovat
slacker
A proc celymu portalu?
Reagovat
EllNino
promin ...tak těm kdo Petře nevěří a už před zápasem ji posílají domů a po 2 prohrách ji odepisujou, ikdyž do zápasu s Pironí bylo všechno oukchéj :) lepší ?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to vypadá, že WTA Live z Paříže začne až někdy později ("za pár hodin")... No, mohli by si trochu pospíšit, protože od devíti se chci dívat na Merseyside derby.
https://twitter.com/WTA/status/428226487662030849
Reagovat
smazaný uživatel
Co říct k dnešnímu zápasu.. Předně Francouzsky si postup zasloužily, šly si za ním daleko víc. Česko-slovenská dvojice působila spíš dojmem, že si holky šly vyloženě akorát prohlédnout kurt. Což nakonec může být i pravda. Petra ty debly zatím hraje opravdu jenom jako přípravu a seznámení se s kurtem, takže i ta motivace a koncentrace je někde úplně jinde než v singlu, kde už jí jde o hodně. Což se samozřejmě projeví i na kvalitě předvedené hry. Pokud by Petra měla ambice v deblu získávat tituly, hra by vypadala jinak, ostatně to poměrně jasně naznačila v HC, kde dokázala, že i debla umí odehrát na poměrně kvalitní úrovni, ale tam ta motivace byla o něco větší. Nepodezírám Petru z toho, že by toho debla vyloženě vypustila, ale priority má zkrátka jiné. Proto si myslím, že nějaké radikální vývody á la tommr jsou nesmysl.
Reagovat
pepin
Tak nezlob se, ale ty jsi schopný omluvit i vodu, že teče do kopce, ale hlavně, že napadáš jiný, že jsou neobjektivní. Nevím co jsi na tom neviděl, hrála jedna hůř než druhá a takový s odpuštěním "kecy", že mají jiné priority, to jsme viděli v Austrálii.
Reagovat
VlS
Debl a Mix jsou trochu rozdílné kategorie, tak jednoduše se to srovnávat nedá. Jako u každého týmového sportu jde hodně o sehranost. Holky si tam nevěděly rady, co buďe která dělat a co dělat nebude, Radek si Petru asi dirigoval víc ( i když s Francií hrál právě Radek špatně). To chce prostě hrát a ten cit si vypěstovat. Je vidět i na Lucce s Andreou, že nejsou sehrané a tu a tam si překáží a tu a tam si to navzájem pouští taky obě. Prostě to chce praxi. Hrát každej turnaj s někým jiným asi moc smysl nemá, hlavně když je to vždycky jen na první kolo.
Reagovat
tommr
na prohlídnutí kurtu si stačí sednout do hlediště a není třeba se přitom ztrapnovat na kurtu. Rád bych věřil, že to Petra jen odchodila a ve čtvrtek nastoupí v úplně jiný formě a s maximálním nasazením, ale moc tomu nevěřím. Dneska to byl ostatně už třetí zápas po sobě kterej prohrála po strašným výkonu (po debaklech s Pironkovou a Kumkhumovou) ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tys měl dneska blbej den v práci, že se nezmůžeš na víc než na hloupou urážku?
Reagovat
smazaný uživatel
VlS: Mix je taky debl. Souhlasím, že to není úplně totéž, ale žádný diametrální rozdíl v tom není. Btw. na HC Radek nebyl schopnej dirigovat ani sám sebe, natož Petru.. Samozřejmě, že Petře chybí praxe a když hraje pokaždé s jinou hráčkou, tak ta sehranost chybí, to máš pravdu. Ale dokud pro Petru bude prioritní singl, tak se těžko dají očekávat nějaké výraznější změny. Což je celkem logické.

Tommr: ty víš, co jsem tím prohlídnutím myslel a proč posazení se do kurtu nestačí. Jinak si od někoho nech vysvětlit, co znamená "ztrapňovat se" a "debakl", používáš tyto výrazy tam, kde se nehodí. ;-)
Reagovat
pepin
Nevím, proč já bych měl mít den blbec, to Ty by si jej musel mít v podstatě celou tenisovou sezonu. Já jsem jen komentoval opětné Tvoje neomylné komentování, kterým jsi se tady již proslavil, odešel a zase přišel.
Reagovat
smazaný uživatel
ale nechápu vaše dohady. Někdo z vás snad čekal, že Petra vyhraje v deblu titul nebo co? Deblistka není, nikdy asi nebude, já jsem naopak ráda, že po delší pauze, kdy vypadla na AO, si šla zahrát, teda spíš potrénovat než aby někde seděla. A z toho, že holky prohrály hned nebudu dělat závěry, že Petra má balit kufry.. to teda nemá s fanděním vůbec co dělat.. ach jo, Petro, co kdybys radši už přestala úplně hrát? Stejně se nikdy nezavděčíš :)
Reagovat
LukasH
Lunej: přesně tak....
Copak Petra někdy vyhrávala v deblu? Minulej rok vyhrála možná jednou, dvakrát a stejně nakonec odstoupila kvůli dvouhře.
Nepřijde vám všem, že už je toho nějak moc? Že už se z toho stala posedlost?
Reagovat
petrulinka
Naprosto s vámi oběma souhlasím a rovněž nechápu, proč se tady někteří dohadují. Taky si myslím, že je lepší pro Petru, že se šla rozehrát, než by někde seděla a koukala. A vůbec se mi nelíbí, jaké silné slova se tady na Petru používají. Už to fakt někteří přeháníte a měli byste se nad sebou zamyslet.
Reagovat
VlS
A tak bavíme se o zápasu, tobě to připadá nenormální? Mě je jen trochu líto , že nikdo neocení Caroline, která fakt hrála super.
Reagovat
Fandina
Já bych to řekla tak, že sice předmětem je hra Petry, ale evidentně jsou tady různé pohledy na ní a její hru a každý ten nositel chce prosadit ten svůj a proto vznikají ty dohady. A k tomu se občas někdo opře do druhého, kvůli tomu, že nesdílí jeho názor a potom je problém. A ve skutečnosti je Petra předmětěm těch dohadů a jinak s těmi názory nemusí mít vůbec nic společného.
Reagovat
LukasH
To jo, ale tady se o tom mluví úplně stejně, jako kdyby Petra vypadla v singlu. Pokud si vzpomínám, tak snad nikdy nehrála v deblu víc než jedno kolo. Pamatuju si, že jednou vyhrála s Flipkensovou a stejně do druhýho ani nenastoupila, takže třeba já tu čtyřhru vůbec neberu vážně. Na HC, kde opravdu o něco šlo, hrála Petra úplně jinak.
Uvidíme zítra v singlu.
Reagovat
smazaný uživatel
Singl bude hrát Petra až ve čtvrtek..
Reagovat
Fandina
Já se přiznám, že jsem tam zahlédla některé pěkné rány od Caroliny, ale i díky malému streamu jsem se spíš soustředila na to co hraje Petra a Danka. Ale souhlasím s tím, že Carolina i Cornet na kurtu dominovaly.
Reagovat
tommr
pokud hodlá Petra hrát zítra proti Cornetový v singlu podobně jako hrála dneska v deblu tak už si může začít balit kufry ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Z tohohle zápasu cokoliv vyvozovat je nesmysl, což dobře víš, tak proč provokuješ?
Reagovat
smazaný uživatel
Věřím, že ty jsi je Petře už potají určitě sbalil ne? Ještě, že Kvítko nechodí na TP :D:D
Reagovat
kada.tom
tak hlavně Petra zítra nehraje, až ve čtvrtek
Reagovat
smazaný uživatel
Minuly rok hukly s Yaninou taky hned v prvnim kole...a potom jeste kufry nebalila:), az po QF s Kiki.
Mno, je mozne, ze si holky daji letos opacko, pokud Andrea nebude uplne proti...a take Alize...
Reagovat
VlS
Tak pak ať hraje zejtra jak chce. Petra v deblu viditelně neví, co má dělat, kudy hrát return, kam se postavit a co tam dělat. Měla by si zajet na pár malejch turnajů a domluvit se s nějakou dobrou deblistkou na školení.
Reagovat
Fandina
Vážně Petra nic neví? Ty děláš, jako by byl debl něco jiného než tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucy by ji vyskolila, jak se patri:)

Coz mne pripomina, ze ten turnaj je polovicni...
...proste tady chybi nase Star:)
Reagovat
smazaný uživatel
No kdybych to měl brát podle dneška, tak by se totéž dalo říct i o Daniele :-)
Reagovat
VlS
Tak schválně jak vidíš dnešní zápas ty? Obvykle je těžké zjistit, jak to vidíš z tenisové stránky.
Reagovat
tommr
ono je celkem jedno jestli Petra pojede domů už po prvním nebo až po druhým zápase - pro nasazenou dvojku to bude neúspěch. Na začátku sezóny to s ní nevypadá moc dobře ... :)
Reagovat
VlS
Danku neřeším, hrála taky hrozně, ale ať si ji řeší na Slovak TP.
Reagovat
VlS
Klid, nestahuj kalholty předčasně. Pár servisů bylo moc hezkejch.
Reagovat
Fandina
Já nejsem žádný odborník a ani se tady za něj nevydávám. Jsem fanoušek takže není divu, že o mě nic tenisového nevíš. Petra hrála pod psa, byly tam i DF, ale co jsem viděla jedním okem, tak si svoje podání držela líp než Danka, jestli se mýlím, tak mě oprav. Psát tu ale, že nic nevěděla je přehnané.
Reagovat
smazaný uživatel
To tě ten tvůj pesimismus tak baví?
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň, ale už to fakt někdy přeháníš..
Reagovat
tommr
ten smajlík se mi tam dostal omylem. Dneska opravdu nemám na nějaký žerty náladu - trpce lituju, že jsem se místo toho odfláklýho deblu radši nekoukal na hokej ... :(
Reagovat
Roger_Federer
Proc se na to nevykasles..Kvitka zas leteti..a ty se zbytecne nervujes..Myslim ze tu to netrapi ani z poloviny jako tebe...
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm... :(
Reagovat
Crashwoo
Je to škoda, protože Petra má jedny z nejlepších voleyů na okruhu (alespon podle mého názoru)
Reagovat
VlS
Tak proč si je nevzala s sebou na kurt?
Reagovat
tommr
Petra jen potvrzuje, že se v deblu cítí jako ryba na suchu a Hantuchová jí moc nepomáhá ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
na Petru ve čtyřhře je lepší nekoukat.. a vůbec, nejlepší je na ni nekoukat ani v singlu, dokud se nedostane aspoň do semifinále :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No Petra je z těch dvou poměrně výrazně lepší..
Reagovat
tommr
no dneska to byl od Petry obzvlášt nepodařenej výkon - připadalo mi to jakoby hrála debla poprvé v životě ... :(
Reagovat
VlS
Na kurtu byla fakt výborná Caroline Garcia, šikovna, pohyblivá a dobře servíruje. Alize průměr, Danka a Peťa obě hrozné ať na servisu, tak na returnu. U Petry jsem to čekal, protože debla nehraje a neumí ho, u Danky zklamání, ta by ho totiž umět měla, s Flávií odehrála dost slušnejch zápasů.
Reagovat
smazaný uživatel
Trocha větší objektivity by ti neškodila.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, na to pozor, na tyhle situace:D)
Na to velkyho bacha....

Dneska mne Fandinka vysvetlila,
ze si tu muze psat kazdej, co chce...
Takze, to, cos napsal je podle toho systemu a modulu absolutne vporadku, to ano.!!!!

Ale jen tak mne napada, ze kdyby tommrovi neuskodila vetsi objektivita, jestli by mu zaroven neuskodilo to, ze by uz nemohl psat, co chce...cimz by uz nebyl tim, co je a chce, ale tim, co chces Ty, ovsem, a ted pozor, potom, potom by pravdepodobne! pravdepodobne jsi Ty uz nebyl tim, co jsi, nebot bys uz nemohl byt prinucen psat to, co chces...

Ja jen, aby to bylo jasny:)
Reagovat
Fandina
tommr si píše co chce, quesh si píše co chce, oba jsou v pohodě.
Reagovat
Fandina
Aha, tak koukám, že tommr trpce lituje, že se na debl díval. Tak to samozřejmě moc v pohodě není, ale zase se nemá nic přehánět. Jedni vyhrají, jiní prohrají a tenisový život jde dál.
Reagovat
smazaný uživatel
To nevím, proč bys měl mít den blbec. Ale jsi nějaký nerudný - normálně se s tebou dá diskutovat, dneska tady akorát chrlíš jednu urážku za druhou..
Reagovat
Fandina
Peti Danko ... podme
Reagovat
smazaný uživatel
Petro a Danielo, držím palce!
Reagovat
smazaný uživatel
Kvítku to sluší :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je možný..:-) Ale já skoro nic nevidím,jelikož chytnu jenom sekající se patlaninu..:D
Reagovat
Fandina
Já se dívám tady odkaz dole a zatím se to moc neseká. Ale jinak to sluší jak Petře tak Dance. Petra na svých krásných štíhlých nohách a Danka s krásnými a prý nejdelšími nohami na světě. Jsou jak dvojčata ... úsměv
http://live.drakulastream.eu/static/popups/1973001026355950.html
Reagovat
smazaný uživatel
Nejdelší nohy měla Adriana Sklenaříková ne? :D Pěkně Petra u sítě teď :) Ta kamera dělá dojem, že ten kurt je obrovský :)
Reagovat
Fandina
Danka snad má nejdelší nohy na světě mezi tenistkami.
http://sport.aktualne.centrum.cz/foto-nejdelsi-nohy-na-okruhu-slavi-30-let-patri-hantuchove/r~f44f33d8ac2911e29a0b002590604f2e/r~643dada0ac2511e2af230025900fea04/
Reagovat
VlS
Petra toho debla fakt neumí
Reagovat
smazaný uživatel
Na HC jíto celkem šlo.. Třeba to ještě otočí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zrovna jsem to chtěla napsat, že s Radkem hrála líp.. Kvítko má i kratší vlasy ne? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi má, ale sluší jí to. Akorát to oblečení se mi moc nelíbí. Sukně ještě ujde, ale barva trika je hrozná..
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš, mně se zrovna líbí, stokrát lepší než ty tmavé modely :) Myslím, že nikdo nečekal, že Petra s Dančou vyhrajou ne? :) Alize už v HC ukazovala svoji formu a zítra jsem zvědavá, jak si s ní Kvítko poradí. :)
Reagovat
Fandina
Nevím, jestli neměla Petra jen ty vlasy stažené do ohonu i zespoda, takže to vypadalo kratší.
Reagovat
smazaný uživatel
Oblečení, které měla na TM a na začátku sezony bylo hezčí barevně i střihem. Já prostě odstín růžový, který má na triku, nesnáším.. :)
Reagovat
VlS
Klárka s Monicou vyřadily Pavlju s Naďou
Reagovat
Fandina
Výborně, to jsou ale šikulindy. Klárko ... pojď pojď pojď
Reagovat
ta-dah
V Pattaye dala Kimiko Garbine. Je neuveritelne, temer, co kombinace zeleneho caje a vule dokaze. Gratuluju.
Reagovat
tommr
právě rozehrály svýho debla Niculescová s Klárou Zakopalovou i když původně byl na programu nejdřív debl Hantuchový s Petrou Kvitovou. Předpokládám, že je to jen prohoz pořadí kvůli tomu, že Cornetová hrála tříseták s Rybárikovou a potřebuje si před deblem trochu dáchnout. Víte o tom někdo něco bližšího? :)
Reagovat
kada.tom
nevím, ale je to rozumná volba, alespoň se tak nečeká na zápasy - když to jde prohodit, proč ne :-)
Reagovat
tommr
pokud jde jen o prohoz pořadí tak proti tomu samozřejmě taky nic nemám. Mě šlo spíš o to jestli se ten Petřin debl náhodou nezrušil ... :)
Reagovat
VlS
dělej něco, Petko bije Bojanu. Tluče do ní jak hluchej do vrat.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč tak naléhavě? :) Já přece Bojanu nemám v týmu. Jo, líbí se mi a v tomto zápase jí přeju o něco víc (i když Petko je mi taky sympatická), ale jinak to nijak zvlášť neprožívám... V Paříži mám Mashu a Kiki, to jsou moje favoritky. :)
Reagovat
VlS
Ťak promiň, ztrácím přehled, ty 4 hlavní vím, ale vím že jsi zatíženej na jižní Slovanky ( Krunič, Vekič a měl jsem pocit že i Bojana jsou v širším výběru) a dneska se jim moc nevede .
Reagovat
smazaný uživatel
Aleksandru Krunič tam taky nemám... Prosím tě, tady si přečti vlákno "Draft do Dulcinea Teamu" (nejlépe celé :D), abys v tom měl jasno. :)
http://www.tenisportal.cz/zpravy/vesely-je-poprve-v-top-100-a-ferrer-na-3-miste-federer-po-10-letech-vypadl-z-elitni-ctyrky-12535/

Na jižní Slovanky jsem "zatížen", ale nejenom na ně... :)
Reagovat
VlS
Alize vyrobila požehnanejch UE a vyhrála jen díky tomu, že Magda asi z principu nezakončuje výměny. Byla tam spousta hodně spornejch míčů rozhodnutejch apriorně pro Alize, je ostuda, že turnaj téhle tradice a urovně nemá jestřába. Na hardu by to měla být samozřejmost.
Reagovat
EllNino
Škoda, že Erakovic neskrečla už před zápasem, Bára si mohla zahrát s Dankou :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
Také vám přijde, že tenisový komentátor Slovaksportu je ten nejhorší široko daleko? Někdy fakt radši vypnu úplně zvuk a mrzí mě, že to není v anglickém znění :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to dopadlo přesně, jak jsem říkala...Sabine odstoupila a vy máte Andrejku v dalším kole...
Reagovat
slacker
a CO TO KECA ZE HRALA LONI VE FINALE?
Reagovat
smazaný uživatel
Sabine prohrála loni ve finále ve třetím setu v tiebreaku s Kirilenko...
Reagovat
tommr
z takovýho postupu se člověk ani nemůže pořádně radovat ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
O to víc mě mrzí, že Donna včera nevyhrála... :(
Sabine přeju brzké uzdravení!
Reagovat
slacker
Sakra se mi popletly ty komentare o nejake odvede Karoliny a Mattek-Sands za lonske finale
Reagovat
smazaný uživatel
no sice se to hralo v Kuala Lumpur, a ne tady....(((Betka x Karol)))
...ale to mas fuk:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Aha..Kvitová jde do boje..))to se sem zase slítnou šílenci...už se těším na počtečníčko)))
Jsem úplně alergická na slovo Petra a málem to odnesla má oblíbenkyně Cetkovská,která za to chudák nemůže,že se jmenuje stejně jako ten škleb z Moravy...
Reagovat
Fandina
Proč sem píšeš, že nemáš ráda Petru?
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi pořád nepochopila,že o ní vůbec nejde...nemám na ní prakticky žádný názor,jen mě "fascinují" ty komentáře tzv.fanoušků,jinak nic víc. Mám za ty léta,co tenis sleduji a hraji tolik hráčů a hráček,kterým fandím a mám je ráda.... Ale tohle co tady předvádí někteří pisatelé...mě dovedlo k tomu,že tu Kvitovou nemám ráda už kvůli nim...Jinak mi je ukradená...
Reagovat
Fandina
Děkuji za vysvětlení. Takže ti nejde o Petru, ale o místní nicky. Tak já to dělám tak, že mám svůj názor na kohokoli, buď mu fandím, nebo ne, ale v každém případě mě je jedno, co tu ostatní píší, protože každý jsme jiný a co se líbí jednomu nemusí druhému. Ať si každý píše co chce.
Reagovat
smazaný uživatel
Že ji vůbec řešíš, vždyť je to jenom provokatérka...
Reagovat
smazaný uživatel
Že ji vůbec řešíš, vždyť je to jenom provokatérka...
Reagovat
smazaný uživatel
Ať si každý píše co chce.
-------------------------
Toz jestli sa chytnem doslovne (((vlk, a jine "zvirata" tohoto portalu))) te Tve koncovky...

...tak to bude brutalni MASAKR ):DDD)))
Reagovat
smazaný uživatel
když je ti tak ukradená, proč píšeš, že je "škleb" ? Si to nejprv srovnej v makovičce :P
Reagovat
Fandina
Tady si každý píše co chce. To sis ještě nevšiml?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, nevsiml...ale to by te nemelo nejak prekvapit, ze takovy jelito jak ja si toho vsimne:D)))
Reagovat
smazaný uživatel
nevsimne*
Reagovat
Fandina
Vlk ... tak to tedy nevím, co čteš. Je tu spoustu názorů, příspěvků, každý jiný ... úsměv
Reagovat
VlS
Musí bejt hrozný jít do života s tak mizernou výchovou, tomu říkám handicap.
Reagovat
smazaný uživatel
Toz jeste, ze jste mne to tak pekne vysvetlili...ze si tu muzu psat co chci:) To je vam panecku, hned uleva....

No jeste, ze Vas mam...jinak bych byval byl uplne ztracenej...
Reagovat
Fandina
Vlk ... a ty tu nepíšeš co chceš?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja jsem handicopavenej urcite.
Ja tu ctu, co neni, a nectu, co je.
Reagovat
smazaný uživatel
no...rikam, jelito.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne...
...ale asi zacnu, kdyz pry muzu.
Reagovat
PetaM
Mě se také nelíbí Nadal a jsem na něho alergický a myslíš, že přestanu kupovat Rafaelo?
Reagovat
Fandina
Vlk tak to tě lituji, že si sem doposud nepsal co chceš a teď už ano ... úsměv
Reagovat
VlS
To nebylo na tebe:-) ještě si budu myslet, že jsi nechápavej :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mne nemusi nikdo litovat mila pani...mne nevadi, kdyz nevim vsechno, jste mne to pekne vysvetlila, tak ted si budu psat, co chci:)
Reagovat
smazaný uživatel
Se nediv, kdyz si tady pise kazdy co chce, a ja o tom nevim:D))))
Taky jsi mi to mohl hodit aspon do vzkazu:D)
Reagovat
smazaný uživatel
myslim to, ze tu muzu psat, co chci...
Reagovat
Fandina
Ale já lituji každého, kdo si nemůže dělat co chce. Neber si to osobně, to se netýká jen tebe. Já upřímně řečeno moc tvoje příspěvky nečtu, jen když si mě oslovil. Jinak v pohodě. Každý ať si dělá co chce a píše kam chce. Jeho věc.
Reagovat
Fandina
Připomínáte mi Pata a Mata ... ale jinak v pohodě ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, co jses? Pat nebo Mat?
Jabych byl radeji Mat:)))
Reagovat
smazaný uživatel
To je dobre, ze ty moje prispevky nectes...
Uprimne, se nedivim...preci bys necetla nejaky jelito...
nebo prispivatele, ktere nemas rada, to by bylo nelogicke
...to je jasne...:)
Stojis si za svym, a tak to ma byt...

Ale treba ja si zase prectu rad tvoje prispevky, a to vzdy...
...casto mne to pripomina
Svandrlika a jeho Cerne barony...
Takovy pekny absurdni humor...:) a takovy druh humoru ja mam i rad:)

Necht Te muza provazi i nadale:), hodne stesti:) a usmev:)

Mat:)
Reagovat
Fandina
Upřímně, nikdy sem nenapsala, že si jelito a ani nic jiného o tobě a tvoje příspěvky nečtu, protože jsou dlouhé. Kromě veršů, ty mě vždycky pobaví. A jinak, tady je výhoda, že si každý může číst co chce a reagovat na koho chce a nikdo nemá povinnost číst každého. Takže já to dělám také tak.
Reagovat
VlS
Od mrněcích let jsem chtěl bejt Vinetou, ale jsem blonďák, mám brejle a jsem tlustej. Vadí ti to?
Reagovat
smazaný uživatel
Eh mne vubec, ja chtel bejt zase spis Old Shatterhand, nejsem blondak, brejle mam v supliku a pribiram taky...sakrys. Vadi ti to?
Reagovat
VlS
Ani trošku. Viditelně Pat a Mat jsou volní pro jiný zájemce :-)
Reagovat
tommr
Naše hráčky dneska zasáhnou do boje pouze v deblech - Petra Kvitová hraje tentokrát s Hantuchovou a Klára Zakopalová hraje zase s Niculescovou. Petra je na pořadu jako předposlední na druhým dvorci takže by neměla začít před 15:30, Klára bude hrát hned po ní ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Gigine tvoje nej favoritka ma kurtu s Kumkhum / 1.set 6;4 pro Julcu:)
Reagovat
tommr
nakonec jasná výhra pro Goergesovou. Zdá se, že Kumkhumová si svojí letošní dávku překvapení vybrala v zápase s Petrou a už je zase neškodná ...
Reagovat
VlS
Celkem toho holka uhrála víc, než jsem čekal, i když Julča svůj potenciál využívá ještě o dost hůř než Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
pěkné :)

http://www.elle.cz/moda/novinky/12-citatu-coco-chanel-podle-kterych-byste-meli-zit
Reagovat
VlS
možná čas to zabalit, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Poslechněte Marušku a nezapomeňte se dívat... :)
http://www.youtube.com/watch?v=xzRZeWBQew4

Můj zítřejší program je jasný... :)

16:30 Dynamo - Slovan
19:00 WTA Live z Paříže
21:00 Liverpool - Everton
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist