'Darth Vader' Djokovič měl raketový nástup, přesto s Querreym v Paříži padl

31. 10. 2012, 17:44
Aktuality 231
ATP PAŘÍŽ - Novak Djokovič nezvládl na turnaji Masters 1000 v Paříži své úvodní vystoupení. Druhý hráč světa sice se Samem Querreym vyhrál úvodních osm gamů v řadě, nakonec se však musel smířit s první porážkou po předchozích deseti vítězných zápasech v řadě. Srbskému favoritovi dnes došla energie.
Profily hráčů
Novak Djokovič

Novak Djokovič v Paříži v roce 2009 triumfoval, jinak se mu ale v hlavním městě Francie nedaří. Letos ho navíc postihly žaludeční nevolnosti, kvůli kterým včera zrušil setkání s fanoušky.

Novak Djokovič jako Darth VaderDo turnaje ale vstoupil a své účinkování zahájil proti Samu Querreymu ve velkém stylu. Do haly Bercy přišel v den Halloweenu k pobavení publika v masce zlosyna z Hvězdných válek Dartha Vadera a na kurtu dominoval. V prvním setu ztratil jen 10 fiftýnů a za pouhých 20 minut soupeře deklasoval kanárem. I na začátku následující sady kraloval a ujal se vedení 2-0, jenže 23. hráč žebříčku Querrey pak dramaticky zlepšil svou hru a povedl se mu překvapivý obrat.

Druhý set pětadvacetiletý Američan získal v tie-breaku a v rozhodujícím dějství vzal Djokovičovi brzy podání. Výhodu navzdory pěti Srbovým brejkbolům v deváté hře udržel a po tvrdém podání proměnil druhý mečbol. Celkem favorita zasypal 18 esy a ve čtvrtém vzájemném duelu si připsal první skalp současné světové dvojky a první letošní výhru nad soupeřem Top 10.

"Sam hrál velmi dobře, výborně podával," komentoval srbský tenista svou porážku. "Na začátku jsem hrál skvěle, ale věděl jsem, že hlavním problémem dnes bude, aby mi vydržela energie," uvedl Djokovič. "Bohužel od druhého setu jsem se cítil fyzicky špatně a trápil jsem se v každém gamu," dodal pětinásobný grandslamový vítěz. 

V takto rané fázi turnaje Djokovič naposledy vypadl v březnu 2010 v Miami a tento týden v Paříži tak nenaváže na triumfy z Pekingu a Šanghaje. I přes překvapivou porážku se však v pondělí vrátí na post světové jedničky.

Podle srbských médií Djokovič zvažoval, že v Paříži vůbec hrát nebude, protože jeho otec Srdjan byl hospitalizován s dýchacími potížemi. "Radši bych o tom nemluvil. Nezlobte se, ale je to soukromá záležitost a rád bych, aby to tak zůstalo," řekl tenista na tiskové konferenci. "Něco se stalo a hodně se mi toho honí hlavou. Takže teď potřebuju pár dní volna, abych se připravil na Turnaj mistrů," řekl s vyhlídkou na londýnský vrchol sezony.

Po Djokovičově vypadnutí už v Paříži pokračuje jen jeden hráč z Top 4 Andy Murray, neboť Roger Federer a Rafael Nadal kvůli zranění ve Francii nestartují. Britský favorit si na úvod poradil po setech 7-5 6-3 s Francouzem Paulem-Henrim Mathieuem

Boj o Turnaj mistrů vrcholí
V Paříži již začíná vrcholit boj o poslední dvě volná místa na Turnaji mistrů. Jo-Wilfried Tsonga může svou pozici definitivně udržet v případě, že si ve čtvrtečním 3. kole poradí s Nicolásem Almagrem. Španělský tenista se udržel ve hře o Londýn po zdolaání krajana Alberta Ramose-Viňolase, kterého porazil až po 2 hodinách a 43 minutách 7-6 6-7 6-3. Na Turnaj mistrů Almagra dostane jedině finálová účast v Paříži. 

Na poslední postupové příčce je Janko Tipsarevič, který si svou pozici upevnil po výhře 6-4 7-6 nad nizozemským kvalifikantem Igorem Sijslingem. Ve 3. kole se utká s jedním ze svých pronásledovatelů Juanem Mónakem, který i ve třetím vzájemném duelu porazil Bulhara Grigora Dimitrova. Argentince do Londýna pošle jedině pařížské finále. Když by v něm narazil na Almagra, musel by získat titul.

Teoretickou naději má ještě Milos Raonic, v hale Bercy by ale musel triumfovat a navíc ve finále nehrát s Tipsarevičem. Malou šanci si kanadský tenista udržel poté, co ve druhém kole udolal domácího Jerémyho Chardyho. Zápas byl dlouho o skvělých servisech, neboť první brejkbol byl k vidění až v polovině třetí sady. Jediný brejk předvedl až v předposledním gamu celého utkání Raonic, který nakonec zvítězil 6-7 7-6 6-3.

Ze hry o Londýn definitivně vypadli John Isner, který nestačil na Michaela Llodru a Richard Gasquet, jenž měl největší šance ohrozit postupovou příčku Srba Tipsareviče. Gasquet však nečekaně padl s Kevinem Andersonem. Jihoafričan se o čtvrtfinále utká s Tomáše Berdychem.

- ATP MASTERS 1000 PAŘÍŽ -
(Francie, tv. povrch / hala Bercy, 2.427.975 eur)
středeční výsledky (31. 10. 2012)

Dvouhra - 2. kolo:
Querrey (USA) - Djokovič (2-Srb.) 0:6, 7:6 (7:5), 6:4, Murray (3-Brit.) - Mathieu (Fr.) 7:5, 6:3, Del Potro (7-Arg.) - Falla (Kol.) 6:2, 6:2, Ferrer (4-Šp.) - Granollers (Šp.) 6:1, 6:3, Tipsarevič (8-Srb.) - Sijsling (Niz.) 6:4, 7:6 (7:0), Mónaco (9-Arg.) - Dimitrov (Bulh.) 7:6 (7:4), 6:2, Llodra (Fr.) - Isner (10-USA) 6:4, 7:6 (7:5), Almagro (11-Šp.) - Ramos (Šp.) 7:6 (7:1), 6:7 (4:7), 6:3, Anderson (JAR) - Gasquet (12-Fr.) 7:6 (7:5), 4:6, 6:1, Simon (Fr.) - Hanescu (Rum.) 7:5, 6:3,  Raonic (14-Kan.) - Chardy (Fr.) 6:7 (7:4), 7:6 (7:4), 6:3.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

231
Přidat komentář
smazaný uživatel
ale teraz sa už pred RF Dostat nemoze aspon v tejto sezoneAty si koho fans?ak sa mozem spytať...nechodim sem často tak ešte nemám taký prehlad.
Reagovat
smazaný uživatel
Djoker
Reagovat
gigin
Trvalo ti to skoro hodinu, než ses k takové hrůze přiznal :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
k jaké hrůze? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Týmto sa chcem ospravedlniť Korekovi,ze som napisal,že Murraya v pariži nemá kto poraziť,ale za stavu 7-5 5-4 a40-15 by už asi nikto netipoval vyhru Janovica...
Reagovat
smazaný uživatel
no v té chvíli jsem výhru Jerzyho fakt netipoval, ale v pavouku pořád jsou Del Potro, Berdych, Tsonga, Ferrer. A hlavně mi ani tak nešlo o to, že by murray nemohl vyhrát Paříž, ale aby se dostal před Federera, musel by ještě v Londýně uhrát o nějakých 1000 bodů víc než Roger.
Reagovat
smazaný uživatel
tak Del Potra škrtám :-)
Reagovat
gigin
Val to!!!!! :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si to zase pěkně užijte a kopněte si.
Reagovat
seshitec
aby nám to nepoložilo tu skotskou ovci...prohrát opět z mečbolů:) ajajaj, to už červíček zapracuje
Reagovat
tommr
tebe to chlape nějak sebralo ... :)
Nebudeš tomu možná věřit, ale já to dneska přál Murraymu. Pro Tomáše by to totiž v případným semifinále byl určitě lehčí soupeř než budou Janowicz nebo Tipsarevic ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
A víš že ani zas tolik ne. Za to prohra s Berdychem by mě vzala hodně. Protože si dokážu představit co by se tu zase rozjelo za moudra.
Reagovat
Bob
To, že mu nefandím neznamená, že patřím do nějakého hate clubu. Jeho prohra mě nějak nevzrušuje, protihráč hrál asi lépe (neviděl jsem to), to je celé. Víc k tomu napsat ani nemůžu. Tebe to očividně vzalo, ale já kvůli Murraymu šampaňské otevírat nebudu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ok. Omlouvám se.
Reagovat
Bob
Proč tě to vůbec napadlo? To proto, co jsem jednou psal o tom křičení na kurtu?
Reagovat
smazaný uživatel
Možná sem si tě s někym splet. Nevim, ale myslim, že si tu někdy psal, že ho nemáš rád.
Reagovat
Padme
Murray očividně ani vyhrát třetí set nechtěl... Takže první trojka už je do konce sezóny jasná.
Reagovat
a.magerova
Takže vlastně: "Andy dík!!!" :-))
Reagovat
Padme
Měla jsem nutkání to napsat, ale vlastně si oba o místo polepšili oproti loňsku:) Každopádně Nadal hrál půlku sezóny, a přesto se přes něj nikdo jiný už nedostal. Obdivuhodné...
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem to zařídil, abys měla radost a nesmutnila, že Roger bude 3. Až taková má láska je :-))
Reagovat
a.magerova
Teda Tys úžasný, TOTO pro mne ještě nikdy nikdo neudělal...
Asi Ti dám..... příležitost ke sblížení :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Že by? :-))
Reagovat
a.magerova
Určitě!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Oh ?
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra, proč tady nejde dát srdíčko?
Reagovat
a.magerova
http://i459.photobucket.com/albums/qq319/jimbo0222/zamilovane%20obrazky/valentyn/azk14-valentine-glitter.gif
Reagovat
smazaný uživatel
Jé, to je krásné a zdá se, že pro mě. Červenám se :-)
Reagovat
a.magerova
Jj jen pro Tebe!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Přivádíš mě do rozpaků! :-)
Reagovat
a.magerova
O to mi jde....
Reagovat
smazaný uživatel
To bude asi láska :-))
Reagovat
gigin
Ogaři, zapínajte!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Důvod?
Reagovat
gigin
cítím obrat..
Reagovat
gigin
Nezapínajte!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ten jsem cítil po prvním setu :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Paříž zůstává zakletá. Ještě se kouknu na Sama proti Raonicovi, a když vypadne tak už nesleduju nic. Stejně tam maj de*ilní sklon kamery. :D
Reagovat
gigin
Andy ten "obrat" oproti Djokovi ještě vyšperkoval o MB ;)) Jsou to prostě topky, no :DD Tak to vyhraje Tomík. Nebo Jankela :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě že máme RF. Ne Rogera Federera, ale Rozmazleného Flákače. :D
Reagovat
gigin
RF!!! Já už jsem myslel, že ti jeblo definitivně!! :DDD Jinak jas, tlačíme ho!
Reagovat
smazaný uživatel
Bravo Andy přesně takhle se má bojovat o 1. místo na žebříčku.
Jen pro připomenutí tohle prohlásil na začátku troku:

"Musím mít správný přístup a pokusit se vyhrát i zápasy, v nichž nehraju příliš dobře. To je můj cíl pro tento rok. Nemít žádné výpadky,"
Reagovat
seshitec
tohle ho může mrzet, ptž krom semi na AO nic moc neobhajuje do wimbledonu, takže ta šance by tam byla na n.1
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda, už to můžu vypnout. Hlavně jsem zvědavý, jak si to Andy zdůvodní. Třetí set neskutečně nezvládnutý, odchozený, hraný bez zájmu. Radši ať vypadne a vzapmatuje se do TM, tam nechci vidět nic jiného než minimálně finále.
Reagovat
gigin
přesně toto dilema jsem řešil včera :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Taky už sem vypnul. Zas na druhou stranu sem rád, že nebudu muset zkousávat prohru s Berdychem, která by podle mě určitě přišla.
Reagovat
gigin
Ten polský chlopak má na ponožkách inicály JJ. To bude nějaký narcis!! Anebo jsou to iniciály Dámy!
Reagovat
smazaný uživatel
Jarda Jágr!
Reagovat
smazaný uživatel
Hm a zas ty vole, takový náběh k síti, ledabyle zahrané údery. Tam prostě něco bude. Stejně tam neměl hrát.
Reagovat
smazaný uživatel
takhle se proměňuje setbol Murraymu ve 21 letech!
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vole Andy, od mečboul tři nevynucené chyby. Boha jeho, s takovým dřevem to tak zbytečně prodlužovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Andy tam možná bude ještě o set navíc než bylo plánování :)
Reagovat
smazaný uživatel
7-4 nakonec Jerzy ukázal bojovnost za stavu 5-4 dotáhl to do Tiebreaku ve kterém si myslím že nerozhodoval servis ale forehand.. Janowicz si ten Tiebreak zasloužil..
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D Pičo, to je ostuda. Že netrefil asi 15x v řadě 1. servis je jedna věc, ale přehrát se ve výměně i od takvoého hráče. Nic k chlubení.
Reagovat
smazaný uživatel
Bojovnost? Tak se říká třem chybám soupeře větzšinou v jasné pozici?
Reagovat
gigin
:DD Nic, vo čem bys psál domů??
Reagovat
smazaný uživatel
Nic mě nenapadá.
Reagovat
smazaný uživatel
Bejt tebou bych se tolik nesmál teď je Jerzy nakoni a já mu věřím že to dotáhne.. naopak Murray spustí své motivující Fu*k you!! nazývám to bojovnost protože si ty chyby vybojoval..
Reagovat
smazaný uživatel
:D Když myslíš. Stejně si to Andy zazdil jenom a jenom sám.
Reagovat
smazaný uživatel
Pády favoritů! Djoko, Bryani , Lopez/Zimonjič , Gasquet,Isner a teď možná se přidá další murray
Reagovat
smazaný uživatel
Oh Oh Oh :D

Andy Murray - Jerzy Janowicz
Přesný výsledek 10.hry ve 2.setu: J. Janowicz na 40
Kurz:35,00
Výše sázky:20,00 Kč
Možné výhry:700,00 Kč
Reagovat
Roger_Federer
rozmysli si to, proboha jak mužeš?Jedna vec je na turnajich fadit Nole a Srbskym hračum, ale tady jde o zemi, o narod, snad maš nejakou nar.hrdost :):)..Ja jsem našim fandil proti Švycarum a proti Federerovi.. V Daviscapu..Apeluji na tebe.
Reagovat
a.magerova
Tvl, tak TO si píšu do notýsku... :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Notýsku? Jakého notýsku?
Reagovat
a.magerova
Pekelný notýsek hříchů....
Reagovat
gigin
nedělej mi to těžší, než už to tak pro mne je ://
Reagovat
smazaný uživatel
dokud padal ten dělový servis, byl Jerzy snad i lepší hráčem. Teď už slábne a Andy začíná mít docela výrazně navrch.
Reagovat
Sonja
Andy zas jen pinká a čeká na chyby soupeře...který přicházej:-/
Reagovat
Sonja
Aha, tak koukám, že teď už hraje Andy agresivnějc;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Polska nezgynela
Reagovat
smazaný uživatel
mimochodem, v Eckentalu Gulbis porazil Kravčuka 7:6, 6:1. Vzhledem k tomu, že v prvních dvou kolech dal méně dvojchyb než proti tomu krajanovi v posledním kole kvalifikace, vůbec bych se nedivil, kdyby ATP začala ten zápas vyšetřovat.
Reagovat
smazaný uživatel
To by museli vyšetřovat každej druhej jeho zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
taky pravda
Reagovat
Stan_Borowitz
Gulbis (přesněji jeho rodina) má tolik peněz, že by si mohl koupit možná celou ATP, takže asi nemá zapotřebí jet v černých sázkách. Proto je to taky takový lempl, tenisem se nemusí živit, dělá jen to, co ho baví, a trénovat ho nebaví...
Reagovat
smazaný uživatel
já vím, že má prachů jako prase a nevěřím tomu, že to někde prodal nebo někomu nechal na sázky. Ale i tak ho mohou prošetřovat, že se na to vykašlal a nechal to známému.
Reagovat
smazaný uživatel
nééé, dvojchybu proti brejkbolu :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Jerzy Dává hezký děla :) 231,233 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli nějaký set zvládne Jerzy tak to bude jeden z největších zápasů s počtem Es hraný na 2 vítězné
Reagovat
smazaný uživatel
Rekord je z letošní Vídně - 62 es, DelPo a Brands
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím na 1 hráče
Reagovat
smazaný uživatel
Jerzy Janowicz - http://pl.wikipedia.org/wiki/Jerzy_Janowicz

To jsem nevěděl, že měl 2 MP s Florianem ve Wimledonu v 3.kole
Reagovat
smazaný uživatel
kurwa, nie wspominając już o tym
Reagovat
smazaný uživatel
Proč pořád mele ten komentátor, že Andy je nejlepší hráč letošního roku? Vždyť je to nesmysl. Stačí se podívat na race žebříček.
Reagovat
smazaný uživatel
Ak to komentuje Havrilla, tak je to jasné. To je najväčší blb v celej Nova Sport.
Reagovat
smazaný uživatel
To už říkal i včera :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdy se presne losuje turnaj mistru?
Reagovat
tommr
dřív než v neděli to nejspíš nebude. Zatím ještě není známej osmej účastník ani konečný pořadí na 4-7.místě a je docela možný, že se o tom rozhodne až ve finále Paříže ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
I takovýto zápas zvádl. Bravo Tomáši zabojuj o titul.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151225771052403&set=a.131133847402.108330.87133837402&type=1&theater
Reagovat
gigin
Tak toto nám monty25 ve svém reportu z exhibice zapřel!! Holt džentlmen si užije a mlčí...
Reagovat
smazaný uživatel
Co to tam ten monty dělá? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No proboha, snad mě nechcete srovnávat s Balotellim... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je Baloteli :-o tak to srry monty.
Jinak jaks říkal, že ses viděl v televizi na exhibici, tos musel mít asi pěkné místo, ne?
Už jsem taky byl parkrát v tv. Já jsem ten týpek, kterého si vždycky repor/ka vybere a klade otázky. Naposledy jak jsem uviděl reportku na jedný akci, tak jsem se s ní ani nechtěl bavit a prchal. Pak jsem na ni zapomněl a ona mě hned odchytla :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, byl jsem v sektoru 111, řada 8, sedadlo 8. Takže když nepočítám lóže, byla to třetí řada v tom hledišti... Viděl jsem dobře a měl jsem místo za Mashy lavičkou, takže jsem byl spokojený. :)
Reagovat
gigin
Což je na tom obrázku celkem jasně vidět.
Reagovat
smazaný uživatel
v dalším kole Simon, Nišikori se odhlásil.
Reagovat
tommr
to by měla bejt pro Tomáše dobrá zpráva. Sice má se Simonem taky negativní H2H, ale jeho hra by mu měla vyhovovat víc než hra Nishikoriho ...
Reagovat
tommr
dnešní Tomášův zápas byla - aspon co se průběhu týče - skoro kopie zápasu Djokovic-Querrey. Po prvním setu to vypadalo pro Tomáše na debakl, ale pak se Tomáš chytnul, Anderson naopak začal občas chybovat a Tomáš ještě zápas otočil ... :)
Je zajímavý, že podobně probíhal i poslední Tomášův zápas s Andersonem na FO. Tam taky zpočátku Anderson vypadal skoro neporazitelnej, ale postupně začal přece jen uvadat ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš a ty hned pesimisticky. Kdyby to byl u Andersona normální tenis, tak bojuje o TM.
Reagovat
tommr
jj kdyby Anderson dokázal hrát celej zápas tak jako hrál v prvním setu tak patří mezi top-10. Dneska mu to naštěstí pro Tomáše nevydrželo, ale potenciál má velikej ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak, jak pší tommr ve druhém příspěvku. Kdyby to byl Andersonův stabilní výkon, je stabilně v první desítce.
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně jako Golubjev, toho času na 156. místě :D
Reagovat
tommr
Golubjev není dobrej příklad - ten nemá pro špičkovej tenis ani zdaleka tak dobrý fyzický předpoklady jako Anderson ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mi jde o to "kdyby". Golubjev, jak porazil Toma, fakt vypadal dobře a nejen s ním. A kde je teď.

Rosol zas porazil Nadala. Pro zahraniční fanoušky byl pak Rosol chvilku zjevením a nebezpečným tenistou. Kdyby hrál pořád jako ten zápas taky je třeba v top20. To jsou prostě ta kdyby.

Dostkrát jsem viděl Andersona, jak hraje úplnou tužku. Proto je na správném místě v žebříčku.
Reagovat
tommr
máš samozřejmě pravdu v tom, že je spousta tenistů, který odehráli mimořádnej zápas nebo měli mimořádnou sezonu a přesto se z nich pak nestali top-hráči ...
U Andersona si ale pořád ještě myslím, že ten potenciál tam je a že se ještě může posunout hodně nahoru. Je to podobnej typ jako Isner, Querrey nebo Cilic a k tomu aby se dostal do top-20 mu chybí opravdu jen málo. Letos měl nějaký zdravotní trable, který ho dost limitovaly - uvidíme jak si povede příští rok pokud bude zdravej ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je to prostě servisman + dobrý forhend. A to je základ v mužském tenisu. Kdo je v tomhle dobrý, tak by měl být v top30 s občasným nahlédnutím do top20 a výš.

U holek mě zas přijde, že je základem fyzička a konsistentí hra(v rámci možností). U holek nerozhodují tolik winnery, ale spíš UE.

Nad tím vším je ale samozřejmě hlava.
Reagovat
smazaný uživatel
po Paříži a Queensu jsem si myslel, že Anderson udělal konečně průlom a míří někam do první dvacítky. Jenže Anderson na všech betonech vyhrál dohromady v hlavní soutěži asi čtyři nebo pět zápasů a mezi 30. a 40. místem se plácá už zhruba rok a půl. Ne že by to znamenalo, že neumí tenis, ale na nějaký posun směrem ke Querreymu, Čiličovi nebo nedej bože Isnerovi to fakt není.
Reagovat
Stan_Borowitz
You hear that Mr. Anderson?... That is the sound of inevitability... It is the sound of your death... Goodbye, Mr. Anderson...
Reagovat
Sonja
Reagovat
smazaný uživatel
"Stanuv obrat" ? :-) (Sleduju jen cisilka...)
Reagovat
smazaný uživatel
tenhle je jen poloviční
k plnému Stanovu obratu chybí ten kanár...
Reagovat
smazaný uživatel
mi bude stacit vyhra, cela.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Měl's to zapotřebí Kevine? Ale jinak, respekt.
Reagovat
smazaný uživatel
má brejk... jupí, jen at si to nepokazí..
Reagovat
smazaný uživatel
nepokazil, gratulace! :-)
Reagovat
Sonja
Je to tam:-))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Krásnej souboj dělostřelců. Tomášovi klobouček :)
Reagovat
tommr
zatím se potvrzujou moje obavy - Anderson hraje ještě líp než hrál včera proti Gasquetovi a Tomáš vůbec nestíhá. První set je už ztracenej ...
Reagovat
smazaný uživatel
jediná naděje je, že anderson napodobí noleho a ve druhém a třetím setu shoří jak svíčka...
Reagovat
tommr
tak druhej set už byl ze strany Tomáše výrazně lepší ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě stále si myslíš, že je pro Toma lepší Kevin než Ríša?
Reagovat
tommr
Anderson je 39. hráč žebříčku, Gasquetovi patří 12. příčka. Tomáš má H2H s Andersonem 4:0, H2H s Gasquetem 2:4. Gasquet by navíc hrál před domácím publikem. Takže ano, myslím si, že Anderson byl pro Tomáše lehčí soupeř než Gasquet... :)
Reagovat
Roger_Federer
co ta odpoved na otazku,ktere se tak bojiš a vyhybaš :)?
Reagovat
Sonja
pokud vím, tak gigin bude fandit Srbkám;-)
Co se týče mě, nějaký Fed cup mě vůbec nezajímá:-D...ale k tomu tvému "doufám, že se postavíte za zem, ve které žijete" mám jen tolik: srdci neporučíš!:-)
Reagovat
Roger_Federer
Jsem z tebe zmaten,Fed-cup te nezajima?.Ale hraje tvoje srdcova zem..Kde je nejaky nacionalismus :)?Jaky je rozdil mezi mužmi a ženami Srbska??Takže u tebe je to jenom o chlapech?
Reagovat
Sonja
Tak tak, nezajímá mne. Celkově se na baby koukám docela málo a fedcupový zápas jsem neviděla ještě snad žádný:-D...
Reagovat
dadaft
tak to já se po té včerejší komedii už definitivně dívám jenom na velkou čtyřku proti sobě a Bennetteaua (ten nezkame, krásný tenis). ))
Reagovat
gigin
Tvl ty mne honíš, jak zdutou kozu!! Já jsem o tom vůbec nepřemýšlel, dokud ses mne nezeptal. Ale fakt! Takže po dlouhém uvažování - tlačím Srbiju. Stačí ti to tak?
Reagovat
smazaný uživatel
Za chvilku začína Berďa. Snad Anderson rychle pochopí, že odpor je marný.
Reagovat
Stan_Borowitz
"We are the Berdych. You will be assimilated. Resistance is futile."
Reagovat
gigin
Na německém Eurosportu ho kdysi nazvali FANTOMAS!! :)) Tak Fantomasi - pojď, pojď, pojď... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Napsal bych to trochu jinak, ale pochopit by to mohl, tedy měl.
Reagovat
Stan_Borowitz
úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
On nemá vysoké IQ!
Reagovat
Stan_Borowitz
"Do you remember me, Mr. Anderson?" Ale chtělo by to ty černý brejle...
Reagovat
smazaný uživatel
to je ono!
Reagovat
smazaný uživatel
Come on Kevin!
Reagovat
tommr
zatím to s Tomášem nevypadá vůbec dobře. Anderson hraje ještě líp než proti Gasquetovi a Tomáš si s ním neví rady ...
Reagovat
smazaný uživatel
co je s tím tomíkem? aby nebyl dneska za darth vadera on...
Reagovat
Stan_Borowitz
Špatně zvolená symbolika. Darth Vader ve Star Wars přece taky nakonec prohrál, i když měl zpočátku drtivý nástup. Na TM by se měl Djokovič přestrojit za Chewbacca (Žvejka), případně Jar Jar Binkse...
Reagovat
smazaný uživatel
Nebojíš se o Janka? Almagro je válec E0
To je nový smajlík
Reagovat
gigin
No ,já počítám s tím, že Jankela dnes hukne :) To je starý smajlík.
Reagovat
smazaný uživatel
pořádně horký tipy:

Llodra - DelPo Llodra za 4.5
Janowicz - Murray Janowicz za 11
Raonič - Querrey Querrey za 2.2

Kurz na Querreyho bych řekl ještě klesne. Poslední gem s Chardym měl hodně ultimátní. Ale jinak set a půl hrál velkou tužku.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak obráceně Querrey posiluje, je za 2.08
Reagovat
Sonja
jedééééém:-)))))
Reagovat
steve79
Stejně ta termínová listana je hrozná. Měla být aspon týden pauza. Potom ztrácí tento prestižní turnaj hodnotu. Příští rok je to samé.
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadnutie djokoviča je trochu prekvapujuce,ale on to už može mať celé v paži.Pariž vyhrá AM a po TM bude podla mna no 2,lebo RF musi aspon SF aby potolm zostal 2, takze ja to vidim tak...
Reagovat
smazaný uživatel
třeba zlepšit počty
Reagovat
nouma
No nechci být skeptik ale dnes AM padne :D
Reagovat
smazaný uživatel
nebudem sa hádať uvidíme to tm ok?
Reagovat
smazaný uživatel
on musí Murray vyhrát Paříž a na TM vyhrát minimálně 4 zápasy, aby měl naději se dostat před Rogera.
Reagovat
smazaný uživatel
a kto akože ma porazit murryya v tom Pariži? a na TM mam tusak,ze federer nepostupi zo skupiny,ale nepreba predbiehat všetko sa uvidi buduci týžden,,,
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužiaľ, budúci rok opäť nebude medzi Parížom a Londýnom žiadna pauza. To znamená opätovný exodus top hráčov.

Ale myslím, že od roku 2014 by sa mal hrať Paris Masters vo februári, a celá juhoamerická antuková séria by mala byť posunutá na november, po Masters Cupe.
Reagovat
smazaný uživatel
Mala to byť reakcia. Len dodám, že od roku 2014 tam sú ďalšie zmeny, turnaj v San Jose bude zrušený (čo je škoda), Memphis bude degradovaný z 500 na 250 a pribudne nový turnaj kategórie 500 v Rio de Janeiro, ktorý sa bude hrať tuším na antuke. (aj keď tou antukou som si nie istý)
Reagovat
tommr
ale zápas zakončil opravdu stylově čistou hrou když udělal 4 esa za sebou ... :)
Reagovat
Roger_Federer
Mam tady otazku, ktera me velice zajima.. Čí budeš ve finale ted o vikendu??
Reagovat
gigin
Ptáš se předpokládám na finále FC? Nebo máš na mysli finále v Paříži? Tak to nevím, kdo tam bude :DD
Reagovat
Roger_Federer
zajima me zda konečne ty i tvoje 2jka v hirearchyi tlupy , se postavite za 'nas', kde žiješ,(Česka Republika,Morava), nebo...
Reagovat
gigin
To je mač!! :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Chardy změnil nějak image. Vypadal jako mušketýr. Ještě s šátkem, připomínal mi Černého Tulipána.
Reagovat
smazaný uživatel
A především hodně zhubl, až nezdravě.
Reagovat
smazaný uživatel
Zhubl? Neřekl bych ale vlasy má teď horší než murray možná..
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím, jestli jsou třeba Murrayho vlasy horší než tan naleštěný Noleho pažit :D Nechtěl bych ani jedny teda, i když mám oba rád.
Reagovat
dadaft
teď jsi mě úplně zmátl...
Reagovat
Sonja
Myslím, že takový "pažit", co má Nole, mu může Murray (a vlastně většina chlapů) akorát závidět:-D:-P
Reagovat
smazaný uživatel
Cože? :D Takový drátovitý hnus, který vypadá jak umělý? Díky, nechci teda.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejlepší je být "Skinhead" Nemusím pořád řešit vlasy:D
Reagovat
Sonja
Radši takhle krásně hustý vlasy než nějaký řídnoucí:-))))
Reagovat
Sonja
Nebo tak no:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Hustý, se kterýma nicneuděláš, protože stojí na místě celý život. To je děs. Ale jak píšu, nechtěl bych vlasy ani jednoho :D
Reagovat
Sonja
Otázka je, jestli je potřeba s nimi něco dělat:-)...podle mě není, protože takhle vypadaj dobře (ale kdyby chtěl, tak s nimi pochopitelně může něco dělat- minimálně je nechat narůst). Naproti tomu chlapi, co nemaj tak fajnový vlasy, musej vymejšlet, co s nima udělat:-P
Ale už se tu fakt nechci dohadovat o vlasech:-D...kdybys neměl úplně zbytečnou poznámku o Nolem, neozvala bych se.
Reagovat
tommr
aspon co se favoritů týče - bez Nadala, Federera, Djokovice, Isnera a Gasqueta značně stoupla pravděpodobnost, že by moh taky jednou vyhrát tisícovku někdo nečekanej. Pro Tomáše je to obrovská šance, ale spíš to vidím na titul pro Del Potra, Tsongu nebo Raonice ... :)
Reagovat
gigin
Raonice?? :-OO Vyhraje Andy nebo Tomík!! Pamatuj na mé slova :DD
Reagovat
VlS
Jsem pro Toma, ale neodepisoval bych ani Delpa a Tsongu a samozřejmě ani Andyho.
Reagovat
Nola
mne sa javí, že sa vyľudňuje aj hľadisko... ani francúzski hráči nedokážu pritiahnuť divákov
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, tihle čtyři, pokud Andy udělá Berdycha, tak na Delpa nebo Tsongu umí. Nikdo jiný krom těchhle ale nevyhraje.
Reagovat
tommr
Murray je ted samozřejmě papírovej favorit číslo jedna, ale je otázka jestli se taky nebude radši šetřit na TM ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nezapomínejte na toho vzadu. Davíííííííííííd Ferééééééééééééér
Reagovat
smazaný uživatel
Ja tipuju. Andyho nebo Del Potra. I kdyz nejvic bych to pral Tomovi samozrejme. Zajimave vykony zde ale opet predvadi Llodra. Jako cerny kun muze byt prekvapenim turnaje.
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych celý ten turnaj přesunula na vhodnější termín, nebo rovnou zrušila. Pár dní před TM, který je na konci sezony, ti nejlepší bud brzy vypadnou, nebo se rovnou odhlašují :-/
No, ale zas mají šanci hráči druhého sledu, pokud tedy nevyhraje Andy.
Reagovat
smazaný uživatel
Semifinále: Nishikori/Murray, Ferrer/del Potro
Finále: Murray/Ferrer
Vítěz: Murray
Reagovat
tommr
letos je to tak nahuštěný kvůli OH - příští rok snad bude mezi Paříží a TM zase týden volna ... :)
Reagovat
a.magerova
Loni Paříž začínala 7.11.2011 a TM 20.11.2011.
Reagovat
gigin
V klidu....
Reagovat
smazaný uživatel
Nakonec jo no. A zítra polský Isner.
Reagovat
VlS
No teda Gigine, jak to hlídáš? To je teda nezodpovědnost, nebo né?
Tak jeden na zlepšení nálady:
Ptá se učitelka dětí, co budou dělat, až budou dospělí. Pepíček říká - já budu tenista jako Djokovič, budu mít fůru peněz a krásnou ku... . Tý dám zlatou kartu, Ferari, apartmán v Monte Carlu a hadry jaký si vymyslí a budem se milovat 3x za den.
Paní učitelka je zaskočená a chce to diplomaticky přejít a ptá se Mařenky, co bude dělat ona. " no" povídá"prvně jsem chtěla být veterinářka a léčit pejsky, ale teď si myslím, že budu radši Pepíčkova ku..."
Reagovat
smazaný uživatel
Hezkej vtip :) A taky se mi to nějak nezdá ta prohra Novaka no když to bylo 6:5 pro Sama tak sem si vsadil že vyhraje 2. set ale čekal sem že 3 bude v obrácený režii
Reagovat
gigin
:)))) Díky. Teď jsem nedávno říkal cérce, ať zabere ve škole. A ona prej - Na co, však Michal (švagr) měl taky čtyrky a dnes má BMW. Tož tak :)))
Reagovat
Heather_Fedex
andyho hlava je s timhle ucesem takova....mensi ;)
Reagovat
Heather_Fedex
andy se usmival po tom, co zkazil chopovany uder, to se jen tak nevidi ;)
Reagovat
Heather_Fedex
jinak v tomhle utkani lajnovi vubec nepomahaj domacimu hraci. mathieu si musel nejmin 3-krat vzit jestraba, aby opravil verdikt lajnovych
Reagovat
smazaný uživatel
Andy ale taky.
Reagovat
Bob
To je od tebe hezké, že necháváš vyhrát i ostatní :D
Reagovat
Sonja
MT i tak!:-)
Hlavně ať jsi zdravý a v pohodě.
Reagovat
Nola
prosím vymeňte moderátora, to sa nedá počúvať, čo ten je schopný vyplodiť, kazí mi dojem zo zápasu...
Reagovat
gigin
Bohovsky trepe ;)
Reagovat
Nola
čiaroví rozhodcovia by mali navštíviť očného a komentátor by už mohol konečne vyliezť z Andyho zadnice a rozšíriť si slovnú zásobu
Reagovat
VlS
komentátor by udělal nejlíp, kdyby ztratil řeč, už včera mi pil krev.
Reagovat
smazaný uživatel
A teď by mohl skončit Murray. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na to zapomeň!!
A jestli jo, tak zítra jde Berdych!
Reagovat
smazaný uživatel
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
A finále bude Janowicz-Llodra
Reagovat
smazaný uživatel
To je tak když někdo moc machruje ....
Reagovat
smazaný uživatel
Dovolil bych si skromne navrhnout rozsirit tenisovou terminologii o novy vyraz:

"Samuv obrat"

Pravidla pro tento obrat a uziti vyrazu jsou jasne:
Od Kanarka pres Tie Break k Vitezstvi.:)

Jinak teda videl jsem jen posledni set, a potvrdily se mne slova kralovny gigina, ze Djoker patri mezi tu hrstku tenistu celeho ATP pelotonu, ktery je fakt zabavny a je snim aspon legrace:)
Reagovat
Nola
"obrat strýka Festera" z klanu Adamsovcov
Reagovat
gigin
Tys myslím taky hrskta pelotonu!! A jen tak na okraj, já bych to spíš nazval jako "Noldův obrat" ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jiste, proc ne. Muzeme mit dva vyrazy.
"Samuv obrat"
a
"Nolduv obrat"

pro Nolduv obrat by tedy pravidlo pouziti znelo nasledovne:
Od Kanarka pres Tie Break az k Prohre. Jo to by i slo:)
Reagovat
Heather_Fedex
nebo: navrat querreyho do utkani ;)
Reagovat
Padme
Samův obrat zní tak mysteriózně... :D
Reagovat
gigin
Někdo zaklepe na dveře a dědeček se otráveně ptá:
"Kdo je tam?"
"Tady Jean Claude Van Damme."
Jděte do prde*e všichni čtyři!
Sice vy jste jenom tři, ale tak doufám, že jste to pochopili!!
Reagovat
gigin
ne. Nechoďte nikam. Máte recht :)))) Já jsem prostě z toho jen takový rozhozený a přemýšlím nad tím. A myslím si to nejhorší. Omlouvám se. Pardon :(
Reagovat
smazaný uživatel
"Jean!!!, gigin dnes neprijde na veceri?" "Ne sire, rano jste ho racil zastrelit."
"Ach ano. Ted si vzpominam. Netusil jsem, ze bude tak dlouho urazeny."
Reagovat
gigin
:)))
Reagovat
smazaný uživatel
A je po problemu:D))))
Reagovat
Padme
vpohodě :) Mě bylo taky v neděli dobreku... :(
Reagovat
Mayo
vamos Jirka
Reagovat
gigin
out. A to jsem ho tlačil. :(
Reagovat
Heather_Fedex
dnes jaksi to tlaceni nezabira ;(
Reagovat
Heather_Fedex
obi wan-kenobi by byl na novaka pysny
Reagovat
gigin
Jj, to byly dnes Hvězdné války, jak sviňa. Taky jsme na něj pyšní a hrdí :DDD
Reagovat
Padme
:D aspoň víme, že je to taky jen člověk. Asi by byla nuda, kdyby pořád ti naši miláčkové vyhrávali...
Reagovat
smazaný uživatel
jinak není bez zajímavosti, že se může v Paříži stát po hodně dlouhé době poprvé, co turnaj masters nebo GS vyhraje někdo jiný než z velké čtyřky poprvé po dvou letech, to znamená, že včetně GS čeká někdo mimo velkou čtyřku na vavřín už 25 velkých turnajů. Posledním byl Robin Soderling právě v Paříži v roce 2010, samozřejmě na hlavu tuto úlohu může převrátit Andy pokud vyhraje
Reagovat
smazaný uživatel
13 stupňů východně: Hot Bird 13A
Supertennis HD - frekvence 11096 MHz, symbolrate 29900, polarizace H, modulace DVB-S2 8PSK, FEC 2/3
Reagovat
smazaný uživatel
To je pěkné :D nadpis Djokovič v Paříži padl, článek pod tím: Srbské tenistky: chceme Djokoviče napodobit. :D :D tak my určitě nebudem proti ;)
Reagovat
Padme
:))
Reagovat
Stan_Borowitz
Došly mu síly, nebo co?
Reagovat
smazaný uživatel
šetřing na TM... Ani se mu nedivím, motivace nulová... Žebříček má zajištěný úplně s přehledem a v PAříži už jednou vyhrál...
Reagovat
Mayo
však jasné, kto by chcel vyhrať nejaký 1000-kový turnaj :D
Reagovat
Nola
taktika milý Mayo, obhajoba bodov na záver sezóny nie je veru med lízať a priateľ Andy ešte tento rok nevyhral žiadnu 1000:D
Reagovat
Mayo
Nola po prvé...já len reagujem na kolegu, že neni motivácia či čo tak som hento napísal ap o druhé jaký Andy? já som fanúšik Rafaela Nadala, tak si to niekde zapíš aby si si pamätala :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Fakt je, že ta trofej, co se tam vyhrává se asi dost blbě převáží a skladuje.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist