'Kontrakraťas' Kvitové byl vyhlášen úderem měsíce dubna

5. 5. 2022, 21:47
Aktuality 0
Petra Kvitová získala ocenění za nejlepší úder měsíce dubna. Aktuálně třicátá žena světového žebříčku ovládla anketu organizace WTA díky 'kontrakraťasu' proti krajance Karolíně Plíškové v prvním kole turnaje ve Stuttgartu. Kvitová tehdy duel prohrála 4-6 6-4 6-7.
Profily hráčů
Petra Kvitová

Ocenění je pro rodačku z Bílovce jedním z mála světlých bodů v jinak nepříliš povedeném měsíci. Kvitová v dubnu neuspěla ani v jednom ze tří zápasů na antukovém povrchu.

Před porážkou s Plíškovou vzdala v Charlestonu duel s Polkou Magdalenou Frechovou a naposledy nestačila v Madridu na Švýcarku Jil Teichmannovou (3-6 5-7).

Kvitová nebude startovat příští týden na turnaji v Římě a měla by se objevit až na Roland Garros. Antukový grandslam začne v Paříži 22. května.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist