Kvitová si zahraje exhibici na ostrově miliardáře Bransona

12. 10. 2013, 17:29
Aktuality 34
Zajímavá exhibice čeká tenistku Petru Kvitovou po skončení sezony. Předloňská wimbledonská vítězka se zúčastní turnaje Necker Cup, který se uskuteční na jednom z Britských Panenských ostrovů. Hostitelem akce je britský miliardář Richard Branson, kterému ostrov Necker patří.
Petra Kvitová

"Opravdu se moc těším, že budu letos v pauze dělat něco jiného a zahraju si Necker Cup. Vypadá to na velkou zábavu a jsem si jistá, že to bude krása. Navíc je pro skvělou věc," uvedla na facebooku Petra Kvitová. Akce má charitativní podtext, loni vynesla na dobročinné účely přes milion dolarů.

V turnaji se představí dvou a tříčlenná družstva složená z 16 tenisových profesionálů či legend a stejného počtu 16 amatérů. Konat se bude 12. až 16. listopadu. S Kvitovou se ho zúčastní také světová jednička Španěl Rafael Nadal, bývalá první hráčka světa Srbka Ana Ivanovičová či švédská legenda Stefan Edberg.

Kromě tenisu čekají účastníky akce také kratochvíle typické pro Karibik jako všechny možné druhy surfování či potápění.

ČTK

Komentáře

34
Přidat komentář
tmora
Tak to je super! Tak to ji zavidim strávit několik dni na tak úžasnými místě navíc s Richardem Bransonem , je neskutečný motivator tak doufám, ze ji to trochu mentálně nakopne! Odkaz na video: http://youtu.be/ByjViied9l4
Reagovat
Frick
by ještě trochu mohla do tý doby zapracovat na figuře. Do plavek - vzhledem k místo konání. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Nie som taka indolentna a primitivna.Ani zakoplexovana.Studujem a buduci r. ukoncim studium Medicinae universae doctor.To tu nikoho nezaujima,ani sem nepatri.Len to dodavam ako marginalnu poznamku.Som vysoka ako A.Ivanovic ale mam dlhsie cierne vlasy.Som velmi stihla,preto sa mi nepaci P.Kvitova so svojou desivou postavou a pohybom na kurte.I z medicinskeho hladiska.Fandim Sorane C.,Ane I. a tu nespominanej M.Sharapovej.Tu ma posielaju ,aby som sa ucila,nemusia,sama to robim nie,ze musim,ale chcem!Nie som plna jedu,kazdemu prajem dobre zdravie a pokoj v dusi-robim yogu,odmietam invektivy su kontraproduktivne
Reagovat
smazaný uživatel
Milánku! U vás v Israel studovaní lidé za tečkou a čárkou nedělají mezery? Čteš někdy ty svoje směšný špatně čitelný slitky? Asi sotva, paní doktorko.
Reagovat
LukasH
Ona ale za tu svojí "děsivou postavu" nemůže. To bys třeba mohla vědět. Tuk se jí ukládá hlavně na břiše. Teď ho dost zhubla, ale nikdy nebude mít postavu jako Máša nebo Ana. Je to krásně vidět třeba v porovnání s Němkama (Lisickou nebo Kerberovou) - ty mají hodně silný nohy, větší zadky, silnější ruce. Petra nemá zadek skoro žádnej, ruce i nohy tenký.
A ten pohyb dost zlepšila, jestli sis všimla.
Reagovat
smazaný uživatel
Jednak že se ti Petra nelíbí, to už víme, nemusíš to tady pořád opakovat, jednak jestli se ke svým budoucím pacientům budeš chovat stejně, jako se teď chováš k Petře, tak je lituju už teď..
Reagovat
smazaný uživatel
a to si tu prosím psala proč? :D kromě toho, že to zní jak kdyby to psal chlap :D
Reagovat
smazaný uživatel
absolutne nechapem co chcel basnik povedat,to ze to s clankom nema nic spolocne je jedna vec,druha je-toto je tenisovy portal nie zoznamka))
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli se ti Petra nelíbí, tak na ní nekoukej, taky nekoukam na ječáka Mášu. A jak už zde bylo zmíněno, Kerber nebo Lisicki mají mnohem ošklivější postavu, ale i tahle postava se může někomu líbit ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Líbí se mi jak píšeš a vypadni. Je to dost zajímavé psaní, pro psychiatry dobrý matroš.
Reagovat
slacker
shalom a ted si zase otevri ucebnici anatomie, Mudre-Pudre
Reagovat
freeteepek
Super dovolená. A zadarmo! Přítele jistě nenechá doma...:-)
Reagovat
freeteepek
Na rozdíl od HC tuhle akci Petře moc schvaluju. Uvidí se tam s legendama, s Rafou, ale hlavně s oběma Martinama, se kterejma by si mohly dobře pokecat. A třeba by z toho mohla být i nějaká spolupráce do budoucna:-))
Reagovat
LukasH
To jo. Ale já nevidim problém ani v HC, protože pokud má zase hrát dobře, bude a pokud ne, tak by jí Brisbane stejně nevytrhlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Přítel tou dobou bude v Bělehradu. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak už jsem psal: Kromě Petry budou na Necker Cupu taky Anička, Sorana a Daniela. :)
https://twitter.com/WTA/statuses/388790855516966912

Přeju holkám, ať si to tam užijou a odpočinou si po náročné sezoně. Určitě to bude fajn! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem na to docela zvědavá.. nevíte, jestli na to budou streamy?
Reagovat
smazaný uživatel
tady jsou všichni hráči, kteří tam budou hrát..

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=636172456422485&set=a.518295228210209.117503.514970435209355&type=1&theater
Reagovat
smazaný uživatel
No vida, dokonce i Martina Hingis. :) Ta se dá počítat jako legenda i jako současná hráčka... A taky Navrátilová, ale to už je opravdu legenda. :D
Reagovat
smazaný uživatel
A jak to teda probíhat? Já to moc nechápu.. to bude v týmu současný hráč, legenda a amatér a budou hrát proti ostatním týmům?
Reagovat
smazaný uživatel
"V turnaji se představí dvou a tříčlenná družstva složená z 16 tenisových profesionálů či legend a stejného počtu 16 amatérů."

No, takhle nějak to bude... Já taky nevím, protože Necker Cup jsem ještě nikdy nesledoval. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha.. :-) Já se dneska dozvěděla, že vůbec něco takového je.. :D :D
Reagovat
Bob
Co máš vůbec proti Návratilové?
Reagovat
Bob
Furt toho dokázala víc než Šarapice.
Reagovat
smazaný uživatel
Co bych proti ní měl mít? Vždyť jsem nic špatného nenapsal. Akorát mě pobavilo to srovnání s Martinou Hingis, že obě jsou vlastně legendy a přitom ten věkový rozdíl apod. :)

Ale jestli chceš znát můj názor na Navrátilovou, tak já mám k ní takový neutrální vztah. Na jednu stranu mě naštvala, když někdy na přelomu 2011-2012 kritizovala Caro, že není pravá jednička, že by jedničkou měla být Petra a že kdyby se to počítalo podle nějakého starého systému, tak by jedničkou byla Petra... Já myslím, že každá jednička je pravá jednička, protože jinak by jedničkou nebyla. No a pokud je platný nějaký systém, tak by ho měl každý respektovat. Jak by se to počítalo někdy před x lety je mi upřímně jedno... Na druhou stranu, Navrátilové si vážím díky tomu, že na turnaji v Moskvě pomohla objevit Mashu, když jí bylo asi šest let a řekla jejímu tátovi, že Masha má vážně talent a že by to měli zkusit v tenisové akademii v USA, kde bude mít lepší podmínky. Za to jsem Navrátilové opravdu vděčný. Bylo to zmíněno třeba v dokumentu, jak Masha navštívila Černobyl. Tam o tom právě mluvila i Navrátilová, odkaz jsem tu kdysi dával. :) No a jinak Navrátilovou samozřejmě uznávám za všechny ty úspěchy, kterých dosáhla, protože něco takového dokázal málokdo (jestli vůbec někdo). Na druhou stranu, nemyslím si, že by Navrátilová měla nějaký patent na pravdu (to nemá nikdo a nic na tom nezmění ani milion vyhraných grandslamů) a že by třeba byla ideální trenérka pro Petru, jak se to tady mnohokrát rozebíralo... Takže jak říkám, k Navrátilové mám neutrální vztah. Jsou tam pro i proti. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na hloupý plky a nářky našich vlastenců o údajně chybné jedničce z konce roku 2011 si pamatuju. Sestavit ranking jde tisíci způsoby. Např. pokud by se i ženským počítalo 18-19 turnajů místo 16, měla by tehdy Carol na Kvitovou větší náskok než jen 115 bodů. Mimo jiné se Carol do těch rankingových 7485 bodů nepočítal titul z Kodaně za 280 bodů!!!
Reagovat
LukasH
Navrátilová to říká tak, jak to ona vidí ze svýho pohledu. Caroline si ty body tenkrát nepřičarovala a měla jich nejvíc. Martina mluvila o starým systému, kde byly extra body za porážky hráček z první desítky, tušim. Chápu to - Petra měla grandslam a TM, na druhou stranu i ve slavným roce 2011 žádná konzistence (znova jsem si přečet, jak to v tý sezóně bylo). Jednou vyhrála, pak to byly první a druhý kola, pak zas třeba vyhrála. Takhle to Caro neměla. Sice nemá GS, ale byla konzistentnější. Petra mohla bejt No. 1, měla k tomu spousty příležitostí (před TM, po TM).
Takže spravedlivý to je a je vždycky třeba respektovat systém.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím. :)
Reagovat
Bob
Aha. Takže ti vlastně vadí, že řekla svůj názor.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, mně nevadí, když někdo řekne svůj názor. Ale vadí mi, když někdo někoho neprávem shazuje. Byla Caro světovou jedničkou? Byla. Získala nejvíc bodů ze všech? Získala. Tak nevím, co se řeší... Caro byla jedničkou naprosto zaslouženě, stejně jako každá jiná jednička. Jestli někdo tvrdí opak, tak nemá pravdu a není to od něj fér vůči Caroline. A je mi jedno, jestli se ten někdo jmenuje Navrátilová nebo třeba Bob. :)
Reagovat
smazaný uživatel
je kouzelna, kdyz se takhle smeje. jeji nakrceny nosik spolu s tema zoubkama vycenenyma, to me dostava:)
Reagovat
smazaný uživatel
Netipujem,je to mimo mna,tiez nemam nic proti P.Kvitovej,ale tato zena hra hrozny tennis a jej postava je desiva!Vyzera ako sama sebe babickou!
Reagovat
Fandina
Petra je hezká a má hezkou postavu. A já jí fandím. Peti pojď!
Reagovat
slacker
Bez si zvopakovat ucivo na pristi tyden a nemektej tu stále totez ty azraelska nadhero
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist