'One woman show' Lisické. Cestou za 3. titulem ztratila jen 13 her

27. 8. 2011, 23:46
Aktuality 5
WTA DALLAS - Sabine Lisická málo vídaným způsobem ovládla generálku na US Open v Dallasu. Jednadvacetiletá Němka v Texasu odehrála pět zápasů a v žádném z nich neztratila víc jak tři hry. Ve finále smetla 6-2 6-1 Francouzku Rezaiovou a připsala si třetí titul. Cestou za ním ztratila celkem jen 13 her.
Profily hráčů
Sabine Lisická

Sabine Lisická zažívá parádní období. Poté, co se po vleklém zranění kotníku dlouho vracela zpět na výslunní, se chytila v červnu na trávě v Birminghamu. Na britských ostrovech získala druhý titul (poprvé zvítězila už v roce 2009 v Charlestonu) a ve Wimbledonu pak postoupila až do semifinále. Daří se jí i před US Open: ve Stanfordu prohrála v semifinále se Serenou Williamsovou, v Carlsbadu ve čtvrtfinále se Zvonarevovou. V Cincinnati sice vypadla překvapivě v prvním kole s Peerovou, tento týden v Dallasu ale předvedla 'one women show'.

S Mirzaovou, Briantiovou, Katerynou Bondarenkovou, Beguovou a ve finále s Aravena Rezaiovou ztratila v pěti zápasech dohromady pouhých 13 gamů. V boji o titul smetla francouzskou soupeřku 6-2 6-1.

Jednadvacetiletá Lisická tak vyhrála třetí turnaj WTA. Její radost z úspěšného vystoupení kazilo jen pomyšlení na cestu z Texasu do dějiště US Open, kterou hráčkám zkomplikoval hurikán Irene. "Všechny lety v příštích dnech do New Yorku byly zrušeny. Jak se tam máme dostat?" láteřila na Twitteru před finále.

Čtyřiadvacetiletá Rezaiová, francouzská tenistka íránského původu, se v Dallasu dostala z kvalifikace poprvé od loňského července za čtvrtfinále a skončila až ve finále, což se letos až dosud žádné hráčce nepodařilo.

- WTA INTERNATIONAL DALLAS -
(USA / Texas, tv. povrch, 220.000 dolarů)
sobotní výsledky (27. 08. 2011)

Dvouhra - finále:
Lisická (5-Něm.) - Rezaiová (Fr.) 6-2 6-1

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Spíše "One WOMAN show" mluvíte o jedné ženě a ne o více ženách.
Reagovat
smazaný uživatel
WTA DALLAS - Sabine Lisická málo vídaným způsobem ovládla generálku na US Open v Dallasu. Jednadvacetiletá Dánka v Texasu odehrála pět zápasů a v žádném z nich neztratila víc jak tři hry.

Teda v tom Dánsku ale mají skvělé tenistky... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Se nediv, že si je pletou, obě blondýny, obě polská jména...
Akorát ten tenis hrají dost rozdílný.
Sabine hrála fakt dobře, ale zase na druhou stranu ten turnaj v Dalasu nebyl příliš dobře obsazený.
Reagovat
LubosZabloudil
Díky. Holky hrály takřka současně a nějak se mi mi podobná jména stejného věku pomíchala :)
Reagovat
smazaný uživatel
s tenisem co předvádí brzy v top 10
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist