1. den na OH: Berdych zahájí program na centrkurtu, do bojů vstoupí i Kvitová

28. 7. 2012, 08:55
Previews 99
V Londýně dnes startuje olympijský turnaj a čest zahájit soutěž na Centrálním kurtu bude mít Tomáš Berdych, kterého na úvod čeká Belgičan Malisse. První hrací den se představí také medailová naděje ve dvouhře žen Petra Kvitová či největší favorit dvouhry mužů Roger Federer.
Wimbledon

Tomáš Berdych vstoupí do olympijského turnaje na slavném wimbledonském centrálním dvorci. Na trávě v All England Clubu zahájí program dne zápasem s Belgičanem Stevem Darcisem od 13:00 SELČ. S 75. hráčem žebříčku ATP Berdych v jediném vzájemném zápase před třemi lety na challengeru v Prostějověě prohrál. "Nepamatuji se, ale je to hezčí, aspoň mu mám co vracet," řekl český tenista.

"Mohl jsem mít těžšího soupeře. Na rozjezd by to mělo jít, ale po posledních zkušenostech jsem ostražitý. Každý soupeř může být nepříjemný," řekl sedmý hráč světa Berdych. "Dlouho jsem ho neviděl, ale známe se, protože jsme stejný ročník. Je menší a dobře se pohybuje. Hodně rád hraje čop z bekhendu, což tady může platit. Uvidíme, jak mu to bude sedět. Musím se soustředit sám na sebe. Budu-li hrát svůj standard, tak by to měla být cesta k úspěchu. Musím se zkoncentrovat," dodal šestý nasazený Berdych, který si ve Wimbledonu zahrál předloni ve finále a i on tak letos patří do širšího okruhu adeptů na medaili.

V první soutěžní den londýnských her nastoupí i další česká tenisová naděje Petra Kvitová, kterou duel s Katerynou Bondarenkovou z Ukrajiny čeká jako třetí v pořadí na jedničce.

S 94. hráčkou světa Bondarenkovou má loňská wimbledonská vítězka Negativní zápasovou bilanci 1-2, Mladší z ukrajinského sesterského dua porazila před čtyřmi lety na antuce, poslední dva duely v roce 2010 na rychlém povrchu ale prohrála. "Tenkrát to nedopadlo nejlíp, takže jí mám co vracet. Nehraje moc rychle, docela dobře podává," zavzpomínala Kvitová na prohry z New Havenu a v Moskvě. "Věřím, že jí to Petra vrátí. Tenkrát byl problém výkon Péti než excelentní tenis Bondarenkové a věřím, že teď to dopadne opačně," řekl trenér české hráčky David Kotyza.

Z českých zástupců se představí v sobotu také Klára Zakopalová, kterou čeká zápas s vítězkou Roland Garros 2010 Franceskou Schiavoneovou. Právě se zkušenou Italkou na letošním Wimbledonu prohrála v třetím kole.

Ve čtyřhře nastoupí Lucie Šafářová s Petrou Cetkovskou proti druhým nasazeným Robertě Vinciové a Saře Erraniové z Itálie.

Do hry o medaile dnes vstoupí také největší favorit mužského turnaje Roger Federer. Třicetiletý Švýcar, který letos Wimbledon už posedmé vyhrál, se na úvod střetne s nebezpečným Alejandrem Fallou. Kolumbijcem, se kterým před dvěma lety na londýnské trávě málem prohrál.

- LETNÍ OLYMPIJSKÉ HRY LONDÝN 2012 -
program zápasů 1. hracího dne (sobota, 28. 07. 2012)

Centrální kurt (začátek 13:00 hodin SELČ):
Berdych (6-ČR) - Darcis (Belg.)
S. Williamsová (4-USA) - Jankovičová (Srb.)
Federer (1-Švýc.) - Falla (Kol.)
Keothavongová (Brit.) - Wozniacká (8-Dán.)

Kurt č. 1 (13:00):
Nalbandian (Arg.) - Tipsarevič (7-Srb.)
Stosurová (5-Austr.) - Suárezová (Šp.)
Kvitová (6-ČR) - K. Bondarenková (Ukr.)
Dodig (Chorv.) - Del Potro (8-Arg.)

Kurt č. 11:
4, zápas: Cetkovská/Šafářová (ČR) - Erraniová/Vinciová (2-It.)

Kurt č. 16:
3. zápas: Zakopalová (ČR) - Schiavoneová (It.).

kompletní program 1. hracího dne najdete na webu itftennis.com

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

99
Přidat komentář
dadaft
http://yatv.ru/mir_tennisa_1/
Reagovat
dadaft
nejen že Věrka přešla k File, ale řekl bych, že změnila i značku rakety (???). Nehrála náhodou s Prince?
Reagovat
dadaft
á tak u Prince asi zůstala, ale ten model jsem nikdy neviděl.
Reagovat
dadaft
tak ne, přešla k Wilsonům !!!
Reagovat
dadaft
mám radost. ))
Reagovat
dadaft
COME ON
Reagovat
petrulinka
Já tady moc často nepíšu, ale čtu všechny příspěvky. Dnes mi to ovšem nedá, abych něco nenapsala. Je zajímavé, že kdykoliv některý z našich hráčů prohraje, tak se tady ukazují pořád ti stejní a hážou na naše hráče špínu, nadávají apod. Jakmile některý náš hráč vyhraje, tak ani jednoho z těch rýpalů tady není vidět. Tak mám pocit, že tady chodí schválně, aby rozpoutali nějakou divokou diskuzi. Tak jen doufám, že ti, kteří tady píšou v případě jak výher tak proher se tím nenechají rozhodit a nebudou na některé komentáře reagovat.
Reagovat
Pe3k
Ty si taky jen stěžuješ, takže jaký je v tom rozdíl?
Reagovat
Jan
V mém případě, když náš hráč prohraje, a hrál špatně, zkritizuji ho, když vyhraje a je to v pořádku, nemám potřebu o tom psát. Třeba dnes Tomáš, skoro bych napsal, jak typické. Až vypadne i se Štěpánkem, což jim nepřeji, může si zase jít čistit hlavu a odpočívat.
Reagovat
gigin
že se tu teda hlavně řeší Tomík, ale Tipsa hladce a přesvědčivě s Nalbou :)
Reagovat
a.magerova
Takže dvojnásobná radost, že ?! Janko super a Tomáš z cesty :-)))
Reagovat
dadaft
já pláču. Žralok je venku...
Reagovat
Roger_Federer
Toto je olympiada, Tipsarevič patři do Srbska...nikoho nezajima .:)
Reagovat
gigin
V žádném případě nemám radost z vypadnutí Tomíka !!!
Reagovat
gigin
No právě, že je to olympiáda, tak se tu dávají různé informace, ne ? Ana, Zvonek, Sam ... Nebo na něco narážíš ?
Reagovat
Roger_Federer
Tak to ja mam, Berdych je blb..ktery se nebyl schopen poučit z vlastnich chyb ktere tady odehral mesic zpet..
Reagovat
a.magerova
Jo já vím, že zas taková bestie nejsi, jsem si chtěla při sobotě jen do někoho rýpnout.... :-))
Reagovat
Roger_Federer
na nic, jsem nasranej tak prudim..
Reagovat
gigin
Na Berďu ?? Nebo na kvalitu kurtu ? Nebo se ti ta sekretářka nevrátila z dovolené ?
Reagovat
Roger_Federer
Berdycha samozdřejme...meli rači nechat hrat Veseleho, ten by se aspon snažil.
Reagovat
tommr
zdá se, že dobrá forma z první poloviny sezony je nenávratně pryč a pokud se Tomáš nějak zásadně nezlepší bude mít co dělat, aby si udržel současnou pozici. Jeho dnešní výkon byl žalostnej a nestačil by na žádnýho hráče z první stovky ...
Jediný pozitivum toho jeho dnešního selhání vidím v tom, že by se ted Tomáš moh víc soustředit na debla a případně se ještě přihlásit do mixu. V obou soutěžích jsou jeho naděje na medaili výrazně větší než kdy byly v singlu ... :)
Reagovat
Roger4EVER
Nesvádějte prohru 7. hráče světa proti 75. hráči světa na trávu, Berdych hrál mizerně a takové zápasy, by měl Berdych vyhrát i na ledě ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, že se tady nejvíc řešit Tomáš, ale mě docela překvapilo i vítězství Alizé nad Tamirou. Takže repríza wimbledonského 1. kola mezi Caro a Tamirou se konat nebude... Upřímně řečeno, ani mi to moc nevadí. :D
Reagovat
tommr
Cornetová se v poslední době hodně zlepšila, ale i tak je její dnešní vítězství velký překvapení. K repríze wimbledonskýho zápasu by ale nejpíš stejně nedošlo, protože ve třetím kole bude na Caro zcela určitě čekat Li Na ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, že Alizé hraje dobře. Nedávno vyhrála Bad Gastein... Radši bych s těmi prognózami počkal. :D Ono je opravdu možné všechno a Na Li taky není na trávě úplně stoprocentní... Doufám a věřím, že Caro dneska vyhraje. Z mého pohledu snad už tu smůlu vybraly baskeťačky... Ana vyhrála, americké fotbalistky dneska určitě vyhrajou a když se přidá Caro, budu dneska mít pozitivní bilanci. :)
Reagovat
Roger_Federer
To jsem zvedavy čim bude omluven tento trapny reprezentačni vykon 6 hrače sveta..Tomaše Berdycha.
Reagovat
smazaný uživatel
Na tom povrchu mají oba stejnou šanci,tak proč to tady kritizovat.Není dobrý,ale Berdych hraje taky nic.
Reagovat
J.M.
Berdych nehraje vyloženě špatně, ale není dost agresivní, a když už zaútočí, tak váhá a zkazí to.

Tu otázku nechápu. Co má být, že mají oba stejnou šanci? Povrch je mizerný, a tudíž si zaslouží kritiku. Nedá se na něm pořádně hrát tenis. A to, že tím trpí všichni hráči, ne jen jeden, je o to horší. Tohle je olympiáda, vrcholná sportovní akce, a ten kurt, to je strašná ostuda.

Myslím, že jestli s tím něco neudělají (aspoň nějak pořádně neuválcují), pak bude nejlepší se vrátit ke stylu servis-volej, jako za starých časů. Vzadu je to dost nevyzpytatelné. Jsem zvědavý, jak si s tím kteří hráči poradí. Třeba Federer je známý tím, že se umí přizpůsobit lecčemu.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že s tím povrchem něco udělají. Tohle byl jen teprve první zápas a už to tak vypadá. Navíc mají se hrát, jestli se nepletu, cca čtyři denně. Turnaj má devět dnů... Jak to bude vypadat dál???
Reagovat
smazaný uživatel
To bylo myšleno,oba hrají na stejném povrchu(špatném)ale Darcis to dokázal vyhrát.To pak znamená jediné,byl lepší a výmluva na povrch je v tom případě zbytečná.
Reagovat
J.M.
Já si myslím, že ta nově osazená místa tímhle tempem velice rychle kompletně zmizí a dál už to snad bude aspoň tak jako to bylo před pár týdny ve finále, čili čistá hlína. Pořád lepší než tahle pseudotráva.
Reagovat
J.M.
Ano, Darcis byl lepší, zasloužil si vyhrát. Ale diskuse o povrchu je o povrchu, ne o Berdychově prohře. (I když evidentně ten povrch Tomáše hodně rozhodil. On je velký, nemá takovou stabilitu, a nebyl si na tom vůbec jistý.)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem přesvědčený,že hráč světové desítky by to měl vyhrát i na tomto špatném povrchu.Ten povrch už nemá cenu komentovat,prostě Berdych prohrál zbytečně zápas kde byl jednoznačným favoritem a je to ostuda(Berdychova).
Reagovat
smazaný uživatel
nevidím to dobře :-((
Reagovat
dadaft
nemá co nabídnout.
Reagovat
smazaný uživatel
špatnej pohyb, ani se nedivím, oraniště, hrůza na čem hrajou:-O
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadá to na konec.... Aspoň se Tomáš může vrátit ke svému starému bagu :-))
Reagovat
dadaft
no tak to by bylo.
PETRO, PROSÍM TĚ, TAKHLE NE !!!
Reagovat
dadaft
nemáte někdo stream na Zvonarevu???
prosím prosím
Reagovat
Pe3k
Těch Berdychových 10% před turnajem jsou přeceněny o 10 % :D
Reagovat
tommr
tak tohle jsem opravdu nečekal - Tomáš zatím předvádí hru na úrovni hráče druhý až třetí stovky ...
Reagovat
gigin
Takže titův, sojčin & spol zázračný synek out !! A ještě rozbil raketu ...
Reagovat
J.M.
Přijde mi, že povrch je už hned od začátku v katastrofálním stavu a všechny ty řeči, že dají trávník do pořádku jako by byl nový, byla jen prázdná slova. Ta vyšlapaná místa z před měsíce tam byla vidět ještě než na trávník poprvé vstoupili, a po prvním setu už to je jako oraniště, měkká rozrytá půda. I kvalita odskoků tomu odpovídá. Myslím, že ještě pár zápasů, a bude to nehratelné. Vskutku ideální povrch pro olympiádu.
Reagovat
smazaný uživatel
Darcis prokazuje dobrou herní inteligenci. Dokáže přemýšlet a využívat Tomášova špatného pohybu údery do protipohybu, jinak souhlas s J.M. Povrch vypadá špatně, ale pak nechápu, proč všichni tenisti o něm zatím mluvili ve stylu, že je vše ok... Trochu mi to připomíná Madrid, ale vyčkejme dalších zápasů....
Reagovat
dadaft
souhlas. oraniště.
Reagovat
J.M.
Mně to přijde jako Potěmkinova vesnice. Nové sazeničky naoko vytvořily dojem, že tam je znovu tráva, ale stačí se po nich párkrát sklouznout, a jsou pryč. Evidentně ta nově osazená místa vůbec nedrží, nejsou zakořeněná a ta hlína pod nimi, to je prostě bláto.

Podle mě to je ostuda hlavně z toho důvodu, že tenis ve Wimbledonu, to byl jeden z hlavních bodů, díky kterým Londýn vyhrál kandidaturu na pořádání OH. Čili se de facto ukazuje, že Londýn to pořadatelství vyhrál podvodem. Tady se opět ukazuje, že pokud se udělá a hlavně schválí nějaký experiment bez praktického odzkoušení, jenom na slib, že to pořadatelé zvládnou (aniž by pro to pořadatelé skutečně měli nějaký důkaz, nejlépe v podobě praktické zkoušky), pak je na katastrofu zaděláno. V Madridu jim tu modrou antuku ATP taky odklepla jenom na základě slibu, že to bude OK, bez jakéhokoli odzkoušení.
Reagovat
dadaft
bože můj, Berdych je nejnudnější tenista v galaxii.
Reagovat
tommr
no zatím toho Tomáš kromě dvou ošklivě vypadajících pádů opravdu moc nepředved. Ted dokonce ztratil servis a začíná to s ním vypadat velice zle ...
Reagovat
dadaft
od Tomáše opravdu neskutečná pestrost úderů. jeden volej a jeden slajs za celý zápas. jinak hraje jedno brdo...
v podstatě tam nemá co dělat.
Reagovat
tommr
nečekal jsem sice od Tomáše nic světobornýho, ale že bude hrát takhle mizerně to mě dost překvapilo ...
Reagovat
tommr
Darcis vypadá hodně nebezpečně a Tomáš ho zatím při jeho servisu nedokáže nijak ohrozit ...
Jinak je zarážející kolik je na CC prázdnejch míst. Čekal bych, že při tolika kvalitních zápasech bude na tenis vyprodáno ...
Reagovat
dadaft
... a první z mnoha překvapení je na cestě ...
Reagovat
tommr
Tomáš se z Wimbledonu vůbec nepoučil nebo je prostě jen z formy, ale zatím je úplně marnej - vlastní servis nedokáže udržet a při soupeřově podání vypadá zcela bezradnej ...
Reagovat
J.M.
Na olympiádě má tenis konkurenci ve spoustě dalších souběžně probíhajících sportů, Londýňané nemůžou být všude, a přiznejme si, Berdych není zrovna divácký magnet. Na Faderera jich určitě přijde víc.
Reagovat
smazaný uživatel
Ana vyhrála 1. set 6:4. Jediný brejk se zrodil v posledním gemu... AJDE! :)
Reagovat
gigin
a to vedla McHale 40:0 !! Idemoooo !!
Reagovat
smazaný uživatel
Ouuu, teď McHale získala brejk hned v prvním gemu 2. setu... Snad to Ana dožene. :)
Reagovat
gigin
Monty, máme to zpět :))
Reagovat
smazaný uživatel
2:2! Ajde! Idemo! :)

Přitom za stavu 0:2 ten gem taky nevypadal dobře... Ještě, že tak. :)
Reagovat
gigin
A do toho Tipsa set :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ana vede 4:2, brejk čistou hrou... Ajdeeee!!! :)
Reagovat
gigin
Monty !! Ještě jeden gemík !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Teď brejk čistou hrou na druhé straně, to je nepříjemné... Ale pořád Ana vede 5:4, snad se pokusí o brejk.
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel, 5:5. Ana měla při podání Christiny 30-15, ale k mečbolu se nedostala...
Reagovat
gigin
Všechno sleduju Monty, neboj ...
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tam, 6:4 a 7:5! :) Jsem rád, že to srovnání na 5:5 Anu nerozhodilo... Je to vlastně její první vítězství v kariéře na OH, moc jí to přeju! :)

Jinak to píšu i pro ty, kteří to nesledujou. :)
Reagovat
gigin
Monty - IDEMOOO !!!
Reagovat
dadaft
je to tam. paráda. ))
Reagovat
dadaft
obávám se, že to trávník moc dlouho nevydrží. tak dvě kola.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemáte někdo stream na Anu? Vidím, že Caro bude na lshunter, ale Anu nemůžu nikde najít...
Reagovat
dadaft
na kurtu č.18 myslím nejsou kamery - ani při Wimbledonu nebyly...
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, to jsem nevěděl, že hraje na takhle zapadlém kurtu. Co se dá dělat... Ale zatím jsem nenašel ani žádné livescore, které by fungovalo. Na stránkách ITF se mi to nenačetlo a na livesportu se to zaseklo za stavu 1:0 a 30-40 z pohledu Any.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už mi to jde na stránkách ITF. Stav je 3:3, zatím bez brejku.
Reagovat
gigin
Je to aj na BBC :))
Reagovat
smazaný uživatel
Nemáme, nevedeme. :D Ale když je to tam, tak by to mohlo být i na netu... No, tak bys mohl aspoň trochu informovat. :) Já sleduju průběžný stav. Ana odvrátila za stavu 4:4 jeden brejkbol, to bylo hodně důležité...
Reagovat
gigin
Lidi na ni volají idemo, Ana ajdeuje. Teď ji vzala serv, když McHale vedla 40:0 !!
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, už jsem napsal nahoru. :) Poslední dva gemy byly zlomové...
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám že zápas Federer-Falla bude match jako řemen,kterýmu nebude chybět nic
Reagovat
Pe3k
Nebude chybět výhra Federera 2:0 :D
Reagovat
a.magerova
při výsledku 6:2 6:3 pro No1
Reagovat
dadaft
hej monty - co se to děje s našima holkama? (myslím basket)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, ale mrzí mě to. Dneska se holky hodně trápily ve střelbě. Nějaké záblesky tam byly, ale prakticky celou dobu jsme dotahovali a pak nám Čína zase odskočila. Bohužel nám nezahrály některé opory (Horáková, Veselá). Teď bude hodně důležitý zápas proti Turecku, které je známé svou tvrdou obranou. Tam se bude lámat chleba... Dnešní prohra je určitě nepříjemná, ale pořád se dá napravit. Jak říkám, důležité bude utkání s Tureckem a pak věřím, že Chorvatsko i Angolu porazíme. Proti USA to moc nadějně nevidím... Snad holky zaberou! :)
Reagovat
tommr
Petra i Tomáš neodehráli od Wimbledonu ani jeden zápas a to čekání bylo skoro nekonečný. Doufám, že se jim oběma vstup do turnaje vydaří ... :)
Pohed na H2H s jejich dnešníma soupeřema je ale docela varující. Jak Petra tak Tomáš s nima mají zápornou bilanci i když se jedná o jasně slabší hráče. zajímavej je zejména pohled na bilanci Petry - s Bondarenkovou se utkává výhradně v prvních kolech a ve vzájemnejch zápasech vždycky vyhrála hůře postavená hráčka - v tom prvním když byla Petra ještě juniorka dokázala Bondarenkovou porazit, ale pak když se před ní v žebříčku dostala s ní dvakrát nečekaně prohrála. Doufám, že dneska se tahle kuriozní tradice zlomí ... :)
Reagovat
dadaft
musí se zlomit. kdyby Petra prohrála v 1. kole, tak mě odvezou... ))
Reagovat
tommr
jj jsem na tom podobně ... :)
Nevíš jestli budou zápas Petry vysílat v televizi? Zatím jsem zaregistroval jen to, že na ČT2 budou zápasy Tomáše a Sereny ... :)
Reagovat
dadaft
nevím. ale nedávat naše tenisty, to by asi nerozdýchali. myslím, že by je lidi sežrali za živa. ))
doufám, že bude komentovat Marek Svačina.
Reagovat
dadaft
jo, tak tenis bude na ČT2.

www.loh.cz
Reagovat
tommr
ten web je nějakej divnej - když si zvolím tenis tak mi to hlásí, že "Vámi zvolený sport není v tento den v programu her" ?!

http://www.ceskatelevize.cz/loh/program-a-vysledky/
Reagovat
patriks
Doufám že bude komentovat Sandra Kleinová.
Reagovat
dadaft
???
když dám záložku "Živě", tak se mi krásně ukáže, co dnes půjde...
Reagovat
tommr
mě to teda nějak nejde. Hlavní ale je, že na internetu běží poměrně kvalitní obraz ČT4 takže z OH o nic nepříjdu - v televizi koukám na ČT2 a na PC na ČT4 ... :)
Jinak to vypadá, že Petru dneska asi dávat nebudou - na ČT2 poběží v době jejího zápasu fotbalová GL ...
Reagovat
smazaný uživatel
Těch 8 extra kanálů, co má ČT na webu loh.cz mi zatím moc nešlo. Zkoušel jsem to ale jenom ve středu a ve čtvrtek, když se hrál fotbal. Jakmile se tam připojí víc lidí, tak se to začne sekat... Jinak bych se divil, kdyby Petru nedávali. Když nebude na ČT2, tak určitě bude na ČT4.
Reagovat
smazaný uživatel
Čt2 bude dneska dávat Berdycha,Serenu Williams a Kvitovou,Stv2 Hantuchovou.
Reagovat
tommr
z těch 8 extra kanálů je jeden věnovanej výhradně tenisu tak snad tam uvidíme aspon to nejdůležitější. Zatím tam ovšem jen duplikujou to co běží na ČT2 což se mi zdá dost zbytečný - radši bych se podíval i na něco jinýho z tenisovýho turnaje ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu... Já se teď koukám na ženský fotbal Švédsko - Japonsko. Trošku se to seká, ale zatím to jde.
Reagovat
dadaft
ženský fotbal vůbec není špatný - není samozřejmě tak dokonalý jako mužský, ale na druhou stranu není tak svázaný taktikou, je hravý, rychle se přelívá ze strany na stranu, padá hodně gólů.
a pokud hrajou špičkové týmy, jako brazilky nebo američanky, je i hodně technický...
(vlastně jako v tenisu) ))
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Mě to strašně chytlo na loňském MS a od té doby se o ženský fotbal docela zajímám. Fandím Američankám, ve středu to byl parádní zápas. :) Jinak si myslím, že největší slabinou ženského fotbalu je rozehrávka. Ta je u můžu přesnější... Fyzické rozdíly jsou samozřejmě dané, to se nedá změnit. Ale jak jsi psal, ženský fotbal je hodně zajímavý a ty špičkové týmy hrajou opravdu pěkně. Kolikrát jsou tam hezčí akce než u chlapů. :)

A ještě taková perlička: Už jsem prakticky přestal sázet, ale nalákal mě kurz na zlato pro Američanky. Tak jsem si po dlouhé době vsadil a na moje poměry docela dost. Ale když to nevyjde, tak se na holky zlobit nebudu. Fandím jim právě od loňského MS a třeba Hope Solo nebo Alex Morgan u mě mají srovnatelnou pozici s mými oblíbenými tenistkami. :) No a když to vyjde, tak to určitě využiju... Rozhodně tomu věřím, jinak bych si na to nevsadil. :)
Reagovat
dadaft
v úplně prvním odstavci máte místo Darcise Malisse
Reagovat
tommr
jj chybička se vloudila - a v expres zprávách přitom píšou, že Malisse v Los Angeles vzdal Querreymu ... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist