1. den na Roland Garros: Vstup do turnaje čeká Berdycha, Štěpánka a Cetkovskou

25. 5. 2014, 07:30
Aktuality 171
Tomáš Berdych, Radek Štěpánek a Petra Cetkovská zasáhnou jako první z českých tenistů do letošního French Open. Na pařížské antuce začne program úvodního hracího dne v 11:00 a fanouškům se představí mimo jiné i obhájkyně titulu Američanka Serena Williamsová či vítěz z roku 2009 Švýcar Roger Federer.

Světová šestka Tomáš Berdych, jenž vloni v Paříži vypadl v prvním kole po pětisetové bitvě s Gaelem Monfilsem, nastoupí proti Kanaďanovi Peteru Polanskému na kurtu číslo 1 ke druhému utkání dne. Se 137. hráčem žebříčku ATP, který do hlavní soutěže prošel z kvalifikace, ještě nikdy nehrál.

Radek Štěpánek, který na francouzské antuce nepřešel třikrát za sebou přes první kolo, zahájí v 11 hodin premiérovým utkáním s Facundem Arguellem z Argentiny program na kurtu číslo 7.

Den, který by dnes podle předpovědí měl být v Paříži slunečný a bez dešťových přeháněk, pak na stejném dvorci uzavře Petra Cetkovská s Varvarou Lepchenkovou. Devětadvacetiletá Češka v Paříži obhajuje loňské třetí kolo. Američanku v jediném vzájemném utkání na okruhu WTA letos v Charlestonu Cetkovská porazila ve třech setech.

Stejně jako na loňském French Open se první hrací den a na kurtu Philippea Chatriera představí Serena Williamsová i Roger Federer. Nejlepší hráčka světa bude v Paříži usilovat o osmnáctý grandslamový titul a v prvním kole vyzve domácí tenistku Alizé Limovou. Případným triumfem na Roland Garros by se Williamsová vyrovnala v počtu získaných grandslamových titulů Chris Evertové a Martině Navrátilové.

Ještě před duelem Williamsové čeká na hlavním dvorci zápas Federera se Slovákem Lukášem Lackem. Švýcar bude na antuce v Paříži chtít rozšířit svoji sbírku sedmnácti grandslamových titulů, naposledy se z triumfu radoval Federer před dvěma lety ve Wimbledonu.

Do turnaje vstoupí dnes také Venus Williamsová, jež ve třetím kole může narazit na svou sestru. V kolem prvním ale starší ze sester čeká mladičká Belinda Bencicová, která na sebe upozornila v Charlestou, když prošla z kvalifikace až do semifinále a připsala si první výhru proti hráčce z TOP 20 proti Saře Erraniové. Teprve sedmnáctiletá Švýcarka dokázala po svém životním úspěchu porazit také Giorgiovou, Hercogovou nebo Pavljučenkovou.

Program na kurtu Phillipea Chatriera dnes uzavře duel dvou domácích tenistů. Francouz Jo-Wilfried Tsonga má s Edouardem Rogerem-Vasselinem skvělou bilanci 5-0, ale při posledním vzájemném zápase před třemi týdny v Madridu musel o postup bojovat ve třech setech. „Čekám zde na French Open od sebe hodně,“ nechal se slyšet Tsonga. „Bude na mě vyvíjen velký tlak, ale mám hodně zkušeností, abych se s tím dokázal vyrovnat. Už jsem na Roland Garros hrál několikrát a vím jaké to je,“ dodal.

- FRENCH OPEN 2014 -
program 1. hracího dne (25. 05. 2014)
Kurt Philippea Chatriera:
A. Radwaňská (3-Pol.) - Šuaj Čang (Čína)
Lacko (SR) - Federer (4-Švýc.)
S. Williamsová (1-USA) - Limová (Fr.)
Tsonga (13-Fr.) - Roger-Vasselin (Fr.)
Kurt Suzanne Lenglenové:
Raonic (8-Kan.) - Kyrgios (Austr.)
Bencicová (Švýc.) - V. Williamsová (29-USA)
Herbert (Fr.) - Isner (10-USA)
Piterová (Pol.) - Kerberová (8-Něm.)
Kurt č. 1:
Hantuchová (31-SR) - Jakšičová (Srb.)
Berdych (6-ČR) - Polansky (Kan.)
Hesseová (Fr.) - Meusburgerová (Rak.)
Chardy (Fr.) - Gimeno-Traver (Šp.)
Kurt č. 7:
Štěpánek (ČR) - Arguello (Arg.)
4. zápas: Cetkovská (ČR) - Lepchenková (USA)
Kompletní program 1. hracího dne najdete na webu rolandgarros.com

Komentáře

171
Přidat komentář
EllNino
Tak Petru C. už asi neuvidíme ...na tý sedmičce se to dneska strašně natáhlo :// ...nejdřív Radek 5 setů, pak Jerzy 4 a teď se tam rvou ve 3. set Pironě s Beck ...:D
Reagovat
Mayo
Zajtra El Matador nebude na centri, hanba žabožrúti :P
Reagovat
J.M.
No, docela se tomu divím. Když se podívám na to, kdo všechno místo něj bude hrát na centru, tak si říkám, že tady asi rozhodují jiná, nějaká utajená kritéria, než ta tradiční.
Reagovat
Mayo
chcú ho rozhodiť...aby už nevyhral zase další titul
Reagovat
kada.tom
asi chtěj dát šanci zahrát si Chatrierovi i dalším, no ... ona i Lenglen není k zahození :-D

nicméně prostě Rafa by měl 1. zápas zvládnout rychle, takže ho dali "až" na Lenglen :-D
Reagovat
spaniel
To neni poprve co Nadal zacina na SL a ne PC. Navic kritizoval povrch na PC, takze je spis asi rad.
Reagovat
J.M.
No, v posledních dvou ročnících mi přišlo, že povrch na PC je katastrofální (přišlo mi, že to docela dost ovlivnilo Rogerovy výkony na RG v posledních dvou letech). Kritizoval ho i letos? Zatím mi to nepřišlo tak strašné, ale to přichází až v dalších kolech...
Reagovat
Mayo
čo kritizoval ? že je rozbitý ten povrch alebo ?
Reagovat
spaniel
Rafael Nadal, who practiced at Roland Garros on Thursday, hopes the court conditions improve by the time the tournament starts.

?Center court was a little bit different. I think they make the court new, so it?s like the clay [needs to] get a little bit more fixed. It was moving around a little bit too much. But there remain a few days and probably they can fix it. They are specialists, no?"
Reagovat
Mayo
Vďaka.
Reagovat
J.M.
Myslím, že ti "specialisti" z Roland Garros jsou hodně přeceňovaní. Pokud to bude jako v předchozích letech, tak pochybuju, že to opravili nebo opraví. I třeba v Monte Carlu si v minulosti "specialisty" z RG najímali, a kurt tam byl rovněž katastrofální. Tohle je tedy věc, která mi na antuce vadí nejvíc. Ani na špičkových turnajích leckdy nejsou kurty hratelné. A bohužel v nehorším stavy bývají centry. Na okolních kurtech se často hraje úplně jiný turnaj.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že proti Gineprimu môže hrať kľudne aj na kurtoch ZŠ Dudova, kde chodievam ja a na konečnom výsledku sa to neozrkadlí..
Reagovat
Mayo
Ten Tsonga je šéf. Na Frenči sa vždy vybičuje k dobrým výkonom. Allezz JO
Reagovat
smazaný uživatel
nevyte nedko, kde se neco hraje? treba nakej turnaj. Tak nevym. no. cau.
Reagovat
Grape
Ne, o tom tu nikdo nic nevíme. :)
Reagovat
kada.tom
tak zítra v akci zase pár Čechů :-)

Petra K., Karolína a pak taky souboj Lukáš X Jirka
Reagovat
Cico93
Tsonga trapenie ale ppoooood ;)))
Reagovat
kada.tom
Dobře Tomáš, hrál moc pěkně - už si polepšil narozdíl od loňska :-)
Letos by mohl dojít docela daleko, uvidíme :-))
Reagovat
smazaný uživatel
ale nie dalej ako roger :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby došlo na zápas s Rogerem, věřím Béďovi, na Rogera umí!
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby došlo na zápas s Rogerem, věřím Béďovi, na Rogera umí!
Reagovat
smazaný uživatel
skvěle, gratulka :D A teď ještě naši vs Švédové a bude to super. :)
Reagovat
Cico93
Jardovi to veľmi prajem, ale nejde to niejako;(((
Reagovat
Mayo
aj ja prajem česku bronz...švédov nemám rád
Reagovat
smazaný uživatel
dík, ale nějak málo fandíte. Švédský brankář je neprůstřelný nebo jsou nám v cestě tyčky. Zatím opravdu bída..
Reagovat
Cico93
Bida už od 3 trretiny s USA;))), ale tak To vyzera,že chce len Jardo;)))
Reagovat
tmora
Tak Tomas opet prekvapil s outfitem, po obdobi pruhu v kombinaci modra , bila nasledne ruzova, bila nove triko s kvety. Tomas se zrejme drzi hesla za kazdou cenu musim upoutat! Tak doufam ze upouta i hrou. Pojd!
Reagovat
Mayo
RF pekný outfit ako inak.
Reagovat
J.M.
Asi nejhezčí za poslední roky. V poslední době to tedy u něj s těmi outfity šlo trochu z kopce... Ale tenhle je velmi svěží, Roger jako by v něm i trochu omládl.
Reagovat
Mayo
očakávam od neho veľkolepý turnaj, niečo ako v roku 2011
Reagovat
Roger_Federer
Vcera se me zdalo, ze to Roger cele vyhraje..
Reagovat
smazaný uživatel
Mě se nic takovýho nezdálo a RG jsem měla za nejnudnější grandslam, ale tentokrát tam všichni favoriti hrajou o zápis do historie a já mám zvláštní tušení, že to bude velký pro Rogera, ve vzduchu cítím, že Nadal vypadne brzo, čím to? :D
Reagovat
dadaft
moc česneku?
Reagovat
smazaný uživatel
Roger měl velký moment v roce 2009, kdy na RG zkompletoval KG + vyrovnal Samprase v počtu získaných GS titulů, jehož o měsíc poté překonal ve W. Rafan předloni překonal Borga v počtu titulů z RG a loni získal 8. titul. Teď je na řadě Nole!
Reagovat
smazaný uživatel
spíš už moc Nadala v Paříži :P krom rafanovců bych řekla, že lidi už chtějí vidět nového nebo staronového vítěze ;) já se nebráním ani výhře Novaka, ten si to zaslouží a má nejlepší formu, ale víš jak, Roger je Roger, s touhle trofejí by mohl být nesmrtelnej, myslim ještě víc než je samozřejmě :D a neodepisovala bych ani Můru ani Stana, že dojdou daleko, Stan měl prej problémy se zádama, proto ty špatný výsledky a teď to může zase rozbalit ;)
Reagovat
Mayo
tak ľudia chcú už nového víťaza a nie furt dookola El Matadora, to chápem zase vo to strah nemám ale uvidíme no :D
Reagovat
smazaný uživatel
Joo, kafčo po vobědě se ještě nevyjádřilo, tak nevym no, cau :D však dostane svůj prostor, vo to strah nemám, mě se hrozně líbí, jak to všechno vychází teďka, 4 roky Nadal pak Federer a dvojčata, teď 4 roky Nadal, dvojčata a dál...? Bude to ještě napínák :)
Reagovat
Mayo
však sa čudujem, že ešte neprispel :D ... hneď ako som zbadal jeho outfit tak som proste začal veriť, že tento turnaj pôjde ďaleko...asi som divný ale neviem si pomôcť :D ako som už písal čakám niečo podobné ako v roku 2011
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsi moc sobecká? :D:D Právě bys to měla přát těm, co to ještě nemají, Féďa už má velkou sbírku :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sobecká jsem jenom když jde o Féďu :D Nolemu to moc přeju, zvlášť na antuce proti Rafovi, ale zas na druhou stranu, Roger má jednu z posledních šancí, zatímco Nole s Rafou tu ještě nějakou dobu určitě budou, do 30 ještě daleko, i když u nich nevíš :P Osmnáctka by byla nádherná klidně i jako konečný číslo :) K tomu outfitu, taky si nemůžu pomoct, ale letos tam cejtim i Davis Cup, tak proto asi ty švýcarský barvy, moc mu to sluší, jen mi trošku chybí ten elegantní límeček :) Kdyby dokázal přehrát Noleho a Nadal by nehrál svůj brutal level nebo by do finále ani nedošel, tak tu šanci vidím zcela jasně, mám z toho dobrej pocit :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak pořád jen Djok a Rafa? Jsou tu i jiní hráči, nějak zapomínáš na Tomáše, takže pokud se dostane do zápasu s Rogerem, tak uvidíš teda :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Mě to sice taky občas nebaví, když to směřuje zase do finále Djoko vs. Nadal, protože je to furt stejný, ale ta rivalita je úžasná, to jednoznačně překonává Samprase s Agassim, Borga s McEnroem a další, a lidi tyhle rivality milujou viz Fedal, záleží jenom, komu fandíš, letos to pěkně rozvířil Stan a stačilo pár okolností a najednou je tenhle grandslam otevřenej skoro všem, mám pocit, že Roger a Novak jsou silnější a největší adepti, Rafa uvidíme, jestli se dá do kupy po tolika pohlavcích od antukářů a nezvládnutým finále v Římě, u Tomáše si nemůžu pomoct, ale těžko bude mým oblíbencem, neříkám, že si nenapravuje pověst a že na Rogera nemá, to víme všichni, že na něj umí, ale tady budu tlačit Féďu, protože Nole by ho rozbil, tady se schyluje k battlu a to ještě není ani 2.den turnaje, poslyš :D
Reagovat
spaniel
18 by se me líbila, ted maji Roger i Rafan prvocisla, tak se k nim mozna přidá Nole se 7 :)
Reagovat
Mayo
Giro. Frenča som dopozeral na nejaké hodiny :D
Reagovat
Mayo
Benčička šumná je.
Reagovat
Cico93
Bencic nervačka to vidno, že to naša Košičanka;))))
Reagovat
smazaný uživatel
proč musí mít rodina Williamova sólo na obou programech???
Reagovat
kada.tom
asi proto, že jedna hraje na Chatrierovi a druhá na Lenglen ... navíc Bencic-Venus je atraktivní duel a Serena je prostě Serena a obhájkyně titulu ... :-)
Reagovat
Cico93
Navaro na vylete ,)))
Reagovat
kada.tom
kdyby vypadla tak by to mně osobně vůbec nevadilo :-)
Reagovat
dadaft
taky bych to přežil.
Reagovat
Cico93
Tak Ja ju tiež nemusim, ale bola by to škoda
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Já ho žeru! :D
Reagovat
J.M.
Mmm... Má talent.
Reagovat
smazaný uživatel
Velký sympaťák! :)
Reagovat
kada.tom
otáčí to hezky, nejspíš mu došlo, že prohrát s Facundem by byla docela ostuda ... každopádně tedy vyhrát nad takovým hráčem až v 5. setu, to bych nečekal ... tohle musí Radek, byť už má nějakej svůj věk, zvládat ve 3. setech, maximálně ve 4ech ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ráďa si řekl, že si přeci nezkazí pověst hrdiny pětiseťáků a otočí to jako pán, anebo ho prostě včera na tréninku unavil Djoker :D https://www.youtube.com/watch?v=BS26wVxK0AM
Reagovat
kada.tom
krásně Venus :-)
Reagovat
dadaft
asi to Venus zvládne. ))
Reagovat
kada.tom
já v to věřím, chci vidět "Sestry v akci" :-)
Reagovat
dadaft
zatím to vypadá jak Agin zápas přes kopírák - v prvním setu přetahovaná, nakonec úspěšnější pro favoritku, druhý set už rychlovka.
Reagovat
smazaný uživatel
Nádherný tenis s krásným koncem pro mou favoritku :) taky chci vidět souboj sester. A snad Venus Serenu porazí :D
Reagovat
Cico93
Berdych a jeho tim v kiytkovaným noo hrozne dačo,))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi normální konzerva, změna je život, Tomovi to sluší, i když jsem si taky myslela, že vypadá divně a hlavně hraje super, sebevědomě, chodí k síti, takže i kdyby hrál v růžových slipech, je mi to jedno :D
Reagovat
Cico93
Proti Nemu nič nemám, keby bol nedajBože Takto oblečeny Nadal to by si sa Inak vyjadrovala;)))
Reagovat
smazaný uživatel
To se pleteš, vidíš někde, že bych se k Nadalovi nějak vyjadřovala, i když ho nemám ráda? Nevidíš, to jsou výjimky, a náhodou jsem i jednou psala, že má Rafa pěkné oblečení. Takže jsi vedle jak ta jedle, opět :P
Reagovat
smazaný uživatel
Když se mu to líbí, tak proč ne? Proč by měl poslouchat lidi? OMG
Reagovat
Cico93
Lunej ;"))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ono zepředu to není tak hrozný, ale zezadu, jak je tam vykrojená ta bílá, to je fakt hrozně ošklivý :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se na něj zezadu nedívej :D
Reagovat
dadaft
na zápase Venus s mladou Bencicovou je parádní atmosféra a dobrý tenis - tohle zatím vypadá na zápas dne.
Reagovat
Jabadu
Berdych do toho pěkně "peče". To jsou rány, jak z děla.
Reagovat
Grape
Schmiedlová hezky. Radek pěkně otáčí :). A Tomáš super začátek!
Reagovat
Cico93
Schmiedlova krásne ,))))))
Reagovat
dadaft
Anna K mě moc nebere, ale začínám fandit Jance Čepelové - v Charlestonu hrála luxusní tenis. ))
Reagovat
Cico93
Noo ale Jana odvtedy v luxusnom lese ;)))), Ja prave viac idem ku Karolinke ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Roger-Vasselin alespoň jeden set za 1.7? :p
Reagovat
kada.tom
Flower power Tom už je na scéně :-)
Reagovat
Jabadu
na Berdycha nějaký blbý pindy kvůli potítkům na kterých má logo HM. tak si je obrátil. Oni tenisté na RG nesmí mít reklamy?
Reagovat
smazaný uživatel
Také jsem si toho všiml, nevím co to mělo znamenat, protože každý logo má.
Reagovat
smazaný uživatel
Nakonec ten jeho "outfit" vypadá pěkně, odlišně :D Tak jdeme na to :)
Reagovat
smazaný uživatel
je to mnohem lepší než ty proužky, asi inspirováno francouzskou módou, na to se Frantíci chytěj :)
Reagovat
smazaný uživatel
opravdu odlišně:D to jsem ještě neviděla...
Hlavně ať mu přinese na RG štěstí:)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně hraje dobře, což je hlavní :) Mně nevadilo nic, jen ta bílá unylá trika a tmavé trenky, to byl děs.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, ty nudný černobílý outfity byla hrůza, chce to barvičky :) argentinský triko vzbudilo rozruch, růžový proužky spíš znechucení a teď tu máme další kvítky, ale slušíí :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mně nevadily ani růžové proužky, nebyly tak nápadné v té bílé, já mám ráda na chlapech barvy, už jsem to tu psala, pokud nejsou jak od kolotoče. A mládí má být veselé :D
Reagovat
Roger_Federer
Je jak na treninku.
Reagovat
Cico93
Ani sa nesnaži smutne
Reagovat
smazaný uživatel
Oni oba jsou takoví nudní ...
Reagovat
smazaný uživatel
....včetně diváků:)
Reagovat
smazaný uživatel
publikum spí a vytlemenej Lacko si zahulil, tak to má na háku :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pobavil měl ten nadpisek "Lacko na Federera neměl", spíš ani nechtěl mít :D :D Hrozně nudný zápas. Čekal jsem trochu boj :) ... No aspoň si Roger odpočne. Good luck
Reagovat
Cico93
Daniela to zvladla ;)))
Reagovat
gigin
Dominic hraje s Kližanem :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak stepanek by stih este nakej mensi turnaj tenhle tyden :D kdo je ten argentinec? Jinak obe slovenky ted maj zhruba stejne k postupu jako k vyrazeni, tak uvidime, jak dopadnou :)
Reagovat
kada.tom
je vidět, že je fakt už v singlu marnej ... když byl los, tak jsem si říkal "Jo, toho Radek přejede a aspoň 2. kolo udělá." ... ale teda, že s Facundem, o kterým jsem v životě neslyšel bude hrát takovou tužku a patrně prohraje ... to bych nečekal
Reagovat
smazaný uživatel
bude to nakej antukar, ale stejne by mel takovy stepanek porazet, timhle tempem pujde brzo z prvni stovky, at hraje snad radsi vic debla, tam ma este sance
Reagovat
Cico93
Arguelo to ho ako neznate? Antukar celkom Dobry.
Reagovat
smazaný uživatel
ja ne, hraje challengery a prvni kola antukovejch turnaju v jizni americe, alespon letos, to nesleduju....jinak radek se ted trochu zved, ale petisetak stejne nevydrzi, ale rad bych se mylil
Reagovat
Roger_Federer
Cisto krevny antukar, jinde nic nehraje, kurz na Stepanka 1,37 byl volalka.
Reagovat
smazaný uživatel
omlouvam se radkovi, asi to da :)
Reagovat
Roger_Federer
Ten Radek je dneska mimon.
Reagovat
dadaft
Lacko pro Rogera nebude problém.
Reagovat
Cico93
Roger supeeer triko:)
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, Kyrgios si nechal utéct pěknou šanci na set, ve kterém byl od začátku lepším hráčem. Škoda, ukázaly se zkušenosti. Talent ale má chlapec.
Reagovat
dadaft
Roger super outfit.
bravo.
Reagovat
smazaný uživatel
sice bez límečku, ale taky se mi líbí ty barvy, vypadá to, že to zase bude jízda rychlostí světla, hlavně na servisu :)
Reagovat
smazaný uživatel
... a má oholené nohy:))
Vidím poprvé:))
Reagovat
gigin
a prej aj ferdíka...
Reagovat
smazaný uživatel
Rogerinky v hledišti :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na to bych si musela vzít lupu :D Jestli má oholený nohy, tak proč si neoholil taky ten prales na rukách? :D Rogerinky jsou jako vždy vystajlovaný :D Kdypak ukáže mrňouse, možná že se s nima dá vyfotit až s pohárem pro taťku mušketýra :D
Reagovat
EllNino
Teda Radku, to je zase výkon, už 4. prohranej tb v řadě na Roland Garros ...
Reagovat
smazaný uživatel
Co se to s tebou děje? 3:6, 1:6?
Reagovat
dadaft
mimochodem teď jsem si vzpomněl na zápas prvního kola RG 2012 mezi Serenou Williams a Virginií Razzano - neuvěřitelně napínavý a vyhrocený zápas, po kterém se zde objevovaly komentáře typu "nejlepší zápas sezóny", "absolutní mazec" apod.

takže - vypadne letos někdo z top-favoritů v 1K???
Reagovat
smazaný uživatel
Petra?

Ok, ona není úplný top-favorit :-))
Reagovat
kada.tom
podle mě Ivanovič a Gasquet ... a pak to nechc přivolat, ale klidně může vyletěl i Petra K., no ... (otázkou je, koho bereš za favority ... já to bral tak do TOP15)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, ten zápas byl opravdu skvělý.. Serena brečela tehdy, Virginie umírala v křečích.. Fakt to byl tehdy mazec.. Nehorázně jsem ten zápas prožíval :DD
Letos by Serena mohla znovu v 1. kole huknout! :D Aspoň by turnaj měl ještě větší atraktivitu a navíc by se Marii otevřela šance dojít dál, než jen do čtvrtfinále!! :-))
Reagovat
kada.tom
tak nakonec Aga s přehledem, ale ten 1. set je důraznou výstrahou ... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ale prosímtě, Aga to zvládla :)
Reagovat
dadaft
k těm 3 setům u mužů - na druhou stranu, když se ti na dva vítězné v prvním kole grandslamu nepovede první set, je ten tlak brutální, protože prostě MUSÍŠ vyhrát dva sety za sebou,,,,,,,,,,,,

((( ale ber to jako poznámku člověka, který má raději zápasy na dva vítězné, než na tři )))
Reagovat
Lenca45
Bude zase dávat Čt Sport Rolans Garros skoro celý den? (Jako minulý rok) Protože co se koukám na program, tak vidím jen od 11.00 do 14.00. Měli taky minulý rok uvedený v programu jen takhle krátký časový úsek, nebo dávali Roland Garros už v programu na více hodin?
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem kvůli tomu volal do ČT. Slečna na telefonu mi to popisovala tak, že v 1. kolech budou mít přednost zápasy Čechů, tak jako v minulosti. A tak jak mi to popisovala, tak se bude ČT řídit časy zápasů Čechů, takže by vysílání nemělo být omezeno na interval 11:00-14:00. Každý den se bude třeba kouknout na web ČT, na stránku French Open 2014 a odtud na program vysílání.
Reagovat
Lenca45
Takže čas od 11:00 do 14:00 není definitivní?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jak mi to ta slečna popisovala, tak ne, důležité se bude dívat na stránku www.ceskate1levize.cz/tv-program/hledani/?filtr[SIDP]=10885877617&stranka=1, kde bude čas zvoleného zápasu.
Reagovat
Lenca45
Díky :-)
Reagovat
dadaft
no Ago, první kola bývají zrádná, tak doufám, že to sfoukneš v klidu.
((( davaj )))
Reagovat
smazaný uživatel
Uz ma zase obvazanou nohu. Je mozny aby nekdy byla full power?!?!
Reagovat
smazaný uživatel
Buď rád, že hraje a vyhrává. Já bych Petru klidně obvázala celou, jen aby se dostala tak daleko, jako se dostává Aga, takže tak :D
Reagovat
dadaft
Zhang se s tím nebude mazat a že ona umí hrát skvěle předvedla nedávno proti Kvitové - záleží, jak moc bude chybovat.
prozatím to na lehký zápas nevypadá,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
dadaft
nj. ((
Reagovat
dadaft
mno, už by to chtělo udržet servis,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
Neschopnost Agy na servisu je dost alarmujici. Na returnu jako obvykle dobre, nez prijde servis...
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba by jí pomohlo, kdyby podávala jako Sára, tý to zatím pomáhá nebo by si mohla najmout Beckera, ten Djoka taky naučil podávat :)
Reagovat
kada.tom
huráá, Aga udržela servis ..
Reagovat
smazaný uživatel
První set je tam :p
Reagovat
dadaft
tak nebudeme si nic nalhávat, turnaj, který v souvislosti s Agou vyhlížíme, se spíš jmenuje Wimbledon než Roland Garros.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to hej...

Kazdopadne uz by to letos konecne chtelo uz zase neco i v Eastburne :-) BTW co Jamie? Kdy se ma vratit?
Reagovat
dadaft
nevím, na jejím twiteru ani jinde nic, takže pořád platí "návrat v nedohlednu" - - - no a jestli příjde i o body z trávy, tak se zas bude hrabat z druhé stovky. ((
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to me dost mrzi... Podle me ma mozna i minimalne stejne predpoklady do budoucna jako Vlci ocicka. Po psychicke pripravenosti by mela byt domenou USA, skoda ze letos nedostava sanci to potvrdit...
Reagovat
dadaft
no, já Jamie a JDMP hodně fandím, pro mě to je v tomto směru mizerná sezóna. ((
Reagovat
smazaný uživatel
Nekdo nakej kvalitni stream na netu ve flashi?
Reagovat
dadaft
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, tati :D Takže Aga, Radek :)
Reagovat
dadaft
OK Lunej. ))

+ Petra C. a Sláva.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo na Peťuli jsem zapomněla, kéž by předvedla opět skvělý výkon, lahodící oku spolu s její vizáží :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte prosím, na jakých programech bude French Open? Nemám eurosport
Reagovat
smazaný uživatel
Od pondělí se bude RG vysílat na ČT Sport.
Reagovat
smazaný uživatel
Můj největší adept na vétězství RG je asi Djoki ale samozřejmě doufám že naši tenisti a tenistky se dostanou co nejdál. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak s tímhle u Rafaeoliho25 a dalších rafovců narazíš :-)
Reagovat
Mayo
náhodou ja som za neho hlasoval v ankete
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě začíná RG až zítra, protože dneska nehraje žádná z mých favoritek... Dneska jsou mým hlavním zájmem Kiki a Maki. :)
Reagovat
smazaný uživatel
http://tv.eurosport.de/tvschedule.shtml
Reagovat
anajka
Na českej verzii ES1, bude tenis od 14:30 do 17:30 vymenený za Giro.
Konečne veľa tenisu v TV.
Poďme na to!
Reagovat
smazaný uživatel
To jako nebude Raonic-Kyrgios? :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
No uf, změna. Jsem se lekl, že si vážně někdo myslel, že by diváky víc zajímal zápas Poláka s přestárlým Jarkem.
Reagovat
tmora
Es1 nevim, ale ES2 jede tenis od 11h do 21h. Tak doufám ze bude přenos Tomáše Berdycha.
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel,ani na E2 Tomáše vysílat nebudou, ale Estrella Burgos - J. Janowicz. Takto je rozpis na tv.eurosportu.de.
Reagovat
tmora
No nevim ted komentátor na ES2 rikal ze uvidíme Tomáše Berdycha.
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám na Rogera,tak je to možné.
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě by si Tomáš zasloušil větší pozornost, než Polák.
Reagovat
smazaný uživatel
oprava:zasloužil:))
Reagovat
smazaný uživatel
Grand Slam Fantasy Tennis - II. League of TenisPortal.cz
AKTUALNI POCET HRACU II. LIGY: 24 !

NAZEV LIGY:
II. League of TenisPortal.cz
http://www.grandslamfantasytennis.com

Pouze pro hráce, kterí hrají bez tenistu top 5.
ZAKÁZANI HRÁCI!!!
ATP: 1. Nadal, Rafael, 2 Djokovic, Novak, 3 Wawrinka, Stan,
4. Federer, Roger (SUI), 5. Ferrer David (ESP)
WTA: 1 WILLIAMS, SERENA, 2 LI NA, 3 Radwanska, AGNIESZKA, 4 HALEP, SIMONA, 5 Azarenka, VICTORIA
---
NEJPOZDEJSI SESTAVENI TYMU DO 9:30! (posledni minuty ubihaji;)
V NOCI KONTROLA TYMU NIKOHO NEMINE;)

HODNE STEST VSEM;)
---
Reagovat
smazaný uživatel
Švýcar bude na antuce v Paříži hrát o svůj sedmnáctý grandslamový titul, ... Roger bude hrát o osmnáctý titul z GS. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky
Reagovat
smazaný uživatel
Majú to správne, ten RG z 2009 sa neráta.
Reagovat
Roger_Federer
:), dobrej!, jeste ze se uz stari nemuzou znova rozvadet.;)
Reagovat
smazaný uživatel
to jsou už tak směšný chyby, že mi to připadá jak provokace :D
Reagovat
Fredy
Přeji všem našim tenistům,aby se jim na FO hodně dařilo.Ať se jim vyhýbají zranění. Také ať jim přeje počasí.Pojďte do toho.Držím palce!
Reagovat
George_Renel
jakým výběrem nás překvapí režie Eurosportů.
Reagovat
smazaný uživatel
doufám, že tím nejlepším:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist