10. den v Indian Wells: Kar. Plíšková útočí na finále. Federer vyzve Kyrgiose

17. 3. 2017, 16:29
Previews 106
Na souběžně hraných podnicích ATP World Tour Masters 1000 a WTA Premier Mandatory v Indian Wells jde do tuhého. Ženský turnaj bude po skončení večerního programu znát jména obou finalistek. Jednou z nich může být i světová trojka Karolína Plíšková, kterou čeká Světlana Kuzněcovová. Tahákem dnešního dne bude očekávaný duel mezi Rogerem Federerem a Nickem Kyrgiosem.
Indian Wells

Dnešní program na centrálním dvorci zahájí Roger Federer a Nick Kyrgios. Právě první utkání bude rozhodně tím nejsledovanějším, proto je překvapivé, že se pořadatelé turnaje v kalifornském městečku rozhodli umístit šlágr dne mezi pětatřicetiletým Švýcarem a o čtrnáct let mladším Australanem na první pozici pátečního hracího plánu.

Pro české tenisové příznivce je však osmá večerní takřka ideální. Federer letos v Indian Wells zatím září. V prvním zápase smetl Stephana Roberta, menší komplikace měl se Stevem Johnsonem, nicméně v boji o čtvrtfinále jednoznačně přehrál Rafaela Nadala.

O nic hůře na tom s formou není jeho dnešní soupeř. Kyrgios rovněž neztratil set. Proti Horaciovi Zeballosovi a Alexanderovi Zverevovi nepřipustil žádné výraznější komplikace a v osmifinále si podruhé během dvou týdnů poradil se světovou dvojkou Novakem Djokovičem, jenž v Indian Wells našel přemožitele po čtyřech letech.

Federer změří síly s Kyrgiosem podruhé v kariéře. První souboj s Australanem před dvěma lety v Madridu v tie-breakové přestřelce prohrál. "Vyřadit Novaka Djokoviče dvakrát během dvou týdnů na jeho nejoblíbenějším povrchu je působivé. Nick si snad uvědomí, že když dá do zápasů maximum, může vyhrávat turnaje a porážet kohokoli," pochválil švýcarský tenista Kyrgiose.

Kyrgios v Madridu před dvěma lety Federera porazil

"V posledním duelu s Nickem jsem měl své šance, ale nevyužil jsem je. Jestli se nepletu, měl jsem dokonce mečbol a náskok setu a brejku," vzpomínal vítěz letošního Australian Open. "Nick má v Indian Wells výbornou formu, kterou si přivezl už z Acapulka. Bude to zajímavý zápas," dodal.

I Australan má předchozí duel v živé paměti. "Byl neskutečný. Porazit Federera na centrálním dvorci na tak prestižním turnaji před tolika diváky bylo neuvěřitelné. Pamatuju si z toho zápasu hodně. Ten dnešní se však odehraje za úplně jiných podmínek," vzpomínal Australan na své premiérové vystoupení proti legendárnímu Švýcarovi a narážel hlavně na rozdíl mezi madridskou antukou a tvrdým povrchem v kalifornské poušti.

Vítěz vyzve Nišikoriho, nebo Socka
Ve druhém čtvrtfinálovém utkání se střetnou Jack Sock a Kei Nišikori. Jeden z borců se ujme vedení ve vyrovnané vzájemné bilanci. Poslední měření sil je však téměř tři roky staré a předchozím dvěma soubojům Američana s Japoncem tak nelze přikládat příliš velkou váhu.

Sock letos triumfoval v Aucklandu a Delray Beach a i když se v Indian Wells v předchozích třech utkáních pořádně nadřel, potvrzuje skvělou letošní formu. Třísetovou bitvu svedl s Henrim Laaksonenem a nepříznivý vývoj musel otáčet proti Grigorovi Dimitrovovi i Malekovi Jazírímu. V případě dnešního vítězství si poprvé v kariéře zahraje semifinále na Masters.

Naopak Nišikori je letos v Kalifornii prozatím suverénní. Světová čtyřka ztratila během turnaje pouhých 17 gamů. Japonec si postupně poradil s Danielem Evansem, Gillesem Müllerem a Donaldem Youngem.

"Šanci vyhrát mám jedině, když budu hrát svůj tenis. Naposledy jsme se spolu utkali v Šanghaji, kde jsem hrál agresivně a hodně se tlačil na síť. Budu se Nišikoriho snažit rozběhat a udržet ho za základní čárou. Pokud ho nechám tvořit hru, budu v obrovských problémech," řekl před čtvrtfinále Sock.

První finalistka bude překvapením turnaje
Už samotné složení prvního dnešního semifinálového duelu je překvapivé. Mezi nejlepší čtyři totiž postoupily Kristina Mladenovicová a Jelena Vesninová. Zatímco první jméno zas až tak velkým šokem není, nikdo asi před startem turnaje netipoval, že v semifinále bude ruská tenistka.

Mladenovicová se v únoru na halovém podniku WTA v Petrohradu dočkala premiérového titulu ve dvouhře, v Acapulku si před necelými dvěma týdny zahrála finále a životní formu si přivezla i do Indian Wells. Francouzka nedala šanci Annice Beckové, světové čtyřce Simoně Halepové ani Lauren Davisové. Ve čtvrtfinále poprvé na čtvrtý pokus uspěla proti Caroline Wozniacké.

Dalšího prvenství může dosáhnout i proti Jeleně Vesninové. S Ruskou oba předchozí zápasy prohrála, přičemž neuhrála ani set. Pro Vesninovou je semifinálová účast na tak prestižním podniku nejlepším výsledkem od loňského Wimbledonu a zároveň, stejně jako pro Mladenovicovou, premiérová na turnaji WTA Premier Mandatory.

Třicetiletá Ruska porazila Shelby Rogersovou, Timeu Babosovou a poté vyřadila světovou dvojku Angelique Kerberovou a finalistku letošního Australian Open Venus Williamsovou.

"Bude to těžký zápas. Kristina je vycházející hvězda a rozhodně prožívá výbornou sezonu. Hrály jsme spolu před dvěma nebo třemi lety. Teď to bude ale úplně jiné," řekla před semifinále Vesninová.

Karolína Plíšková usiluje o první finále v Indian Wells
Svou povinnost v kalifornské poušti splnila Karolína Plíšková. Česká jednička obhájila loňské semifinále a potvrdila roli nasazené trojky. Může však přidat něco navíc a přiblížit se v žebříčku k Angelique Kerberové a Sereně Williamsové.

V cestě do premiérového finále v Indian Wells stojí už jen Světlana Kuzněcovová. Dvojnásobná finalistka v kalifornském městečku poprvé od roku 2008 překonala brány třetího kola.

Česká tenistka má Rusce co oplácet. Loni se spolu totiž střetly na Turnaji mistryň, kde výhru vydřela 8-6 v tie-breaku rozhodující sady Kuzněcovová. V předchozím zápase v Cincinnati byla ve třech setech úspěšnější Plíšková. Obě členky Top 10 tak spolu mají vyrovnanou vzájemnou bilanci.

Zatímco Kuzněcovová dosáhla na první letošní semifinále až v Indian Wells, rodačka z Loun má letos fantastickou zápasovou bilanci 19-2 a na kontě tituly z Brisbane a Dauhá. Navíc si zahrála premiérové čtvrtfinále na Australian Open a pomohla českému fedcupovému týmu dvěma body k postup do semifinále světové skupiny.

V Kalifornii sice není tak suverénní, nicméně k porážce neměla ani jednou nijak blízko. V úvodním utkání se oklepala z prohrané úvodní sady proti Monice Puigové, následně přehrála Irinu Beguovou, po šesti gamech jí vzdala Timea Bacsinszká a ve čtvrtfinále ve dvou tie-breacích udolala Garbiñe Muguruzaovou.

Kuzněcovové rovněž vypadnutí nehrozilo. Dvojnásobná grandslamová šampionka si postupně poradila s Johannou Larssonovou, Robertou Vinciovou, Caroline Garciaovou a krajankou Anastasií Pavljučenkovovou. Na podniku kategorie WTA Premier Mandatory si semifinále naposledy zahrála loni v Miami a dnes bude usilovat o celkově čtvrtou finálovou účast.

"Hrály jsme spolu dvakrát, pokaždé na tři sety a pokaždé to bylo těžké. Budu se opět snažit být agresivní. Nesmím ji pustit diktovat tempo, jinak mě donutí běhat. To je nejspíš její taktika," uvedla Plíšková na tiskové konferenci po výhře nad Muguruzaovou.

BNP PARIBAS OPEN 2017 - PROGRAM 10. HRACÍHO DNE
pátek 17. 3. 2017
• STADIUM 1 • (od 20:00 SEČ)
1. Federer (9-Švýc.) - Kyrgios (15-Austr.)
2. Sock (17-USA) - Nišikori (4-Jap.) / nejdříve ve 22:00 SEČ
3. J. Murray/Soares (4-Brit./Braz.) - Kubot/Melo (8-Pol./Braz.)
4. Mladenovicová (28-Fr.) - Vesninová (14-Rus.) / nejdříve ve 3:00 SEČ
5. Kar. Plíšková (3-ČR) - Kuzněcovová (8-Rus.)
Kompletní program 10. hracího dne
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

106
Přidat komentář
Rogers
Titulku nerozumím,Kyrgios ještě nic nevyhrál a King of the World ho má vyzívat?
Reagovat
FulnekUltras
už je to tak - reálný stav věcí ;)
Reagovat
tommr
dneska nehrála špatně, ale Kuzna nedělala téměř žádný chyby a byla prostě o kousek lepší ... :(
Semifinále v Indian Wells je dobrej výsledek a pro Karolínu to znamená, že si udrží třetí místo v žebříčku. A protože od ted až do konce antukový sezóny nic neobhajuje měla by si tuto pozici bez větších problémů udržet i v následujících měsících ... :)
Reagovat
VlS
Za to můžeš stejně ty, říkals 60:40 pro Kuznu, kdybys tam lupl 80:20, tak by jí Kája možná nedarovala ten druhej gem ve druhým :-))
Reagovat
smazaný uživatel
a prvni v prvnim! ;-)
Reagovat
VlS
Jo, ten taky
Reagovat
tommr
no já jsem si před zápasem pro sebe tipoval dokonce 90:10 pro Kuznu, ale nechtěl jsem to ventilovat veřejně, aby mi tu zase někdo nespílal do pesimistů. Ty dva TB mě proto docela překvapily ...
Reagovat
VlS
:-)
Reagovat
VlS
chyběl kousínek, pěknej turnaj Kájo, teď se hlavně co nejvíc zregenerovat a ze sušičky do prádelny.
Reagovat
George_Renel
Skvělý tenis od obou se smutným výsledkem pro nás.
Rozhodly chyby na síti. Kdoví, jestli by se občas nějaký ten debl zase nehodil....
Reagovat
tommr
jj dnešní bilance na síti (10/22) byla docela špatná. Debl by jí v tomhle možná trochu pomoh, ale zase by jí ubral spoustu sil a těch Karolína nemá nazbyt ...
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm škoda..Karol dělala hodně chyb, když má ´nabito´..Jinak bojovala a šlo vidět, že jí to štve..Ty koncovky turnajů zatím nedává, ale na tom se dá zamakat..Světlana nebyla nějak extra lepší, jen nedělala tolik chyb a hlavně si pohlídala koncovku..
Reagovat
Fandina
Kuzna byla lepší, moc nechybovala a Káje se moc nedařilo podání.
W/UE Kája 42/36 Kuzna 28/18
Reagovat
vendulkabendulka
Je to samozřejmě škoda, ale třeba říct, že Kuzzie byla dneska lepší. Karolína by si měla odpočinout, fakt na mě působí hodně vyždímaně a z toho pramenily ty naprosto hloupé chyby v klíčových momentech. Myslím, že je na sebe dneska naštvaná.
Reagovat
historik
Světla dneska skvělá, a vždycky, když novináři začnou psát, že je něco blízko, tak to nikdy nedopadne.
Reagovat
smazaný uživatel
po zasluze dneska.. :-(
Reagovat
Lunej..
To das, TB plus 3. set je tvuj:)
Reagovat
Fandina
TB a prosím bez Kájo a esíčka, pojĎ!!!
Reagovat
Fandina
bez chyb prosím
Reagovat
smazaný uživatel
ten serv ale dnes nepise zas tak krasopisne.. ;-)
Reagovat
Fandina
bohužel
Reagovat
smazaný uživatel
Zase na té síti..Míček, který se ´zabíjí´ a Karolína zahraje nedůrazně přesně tam, kde Světlana běží..Přitom měla čas se podívat..Na té síti je slabina
Reagovat
smazaný uživatel
tak to byl dobihany balon, ale podivat se mohla, navic umi zmenit zamer celkem chladnokrevne.. Kuzna je tvrdy orisek dneska..
Reagovat
smazaný uživatel
Ale přišlo mi, že času měla docela dost a umí to ´zabít´ lépe :-))Začínám mít pocit, že jí trochu dochází..To by nebyla tak hrozná zpráva, fyzička se dá zlepšit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem jí nejspíš křivdil..Podle podání a jak tam běhá a bojuje je skvělá :)
Reagovat
Fandina
Kája bude muset víc zaútočit, jinak to nevidím. Kuzna téměř nechybuje.
Reagovat
smazaný uživatel
to by si ji podala, Kuzna je liska rysava.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
navic Kaja na UE uz pomerne desive cislo..
Reagovat
Fandina
jj doslova a do písme :-))
Reagovat
historik
ale nadře se teď daleko víc než Světlana a navíc pořád dotahuje, navíc už předtím se tam předkláněla...nevidím to
Reagovat
smazaný uživatel
Sympatická rozhodčí, jak se smála, když jí Karolína trefila :)
Reagovat
Fandina
Myslím, že Polona Hercog je poslední dobou víc potetovaná než Kuznetsova.
Reagovat
smazaný uživatel
skoda, ze nemuzu fandit Kuzne, tenistka jak vino, spanelske.. :-) Vetsi skoda ovsem toho voleje, Kaje stacilo trochu vic stavy, vybusnosti, ten krucek, no.. a byl set doma, uplne zbytecny TB.. :-(
Reagovat
vendulkabendulka
Karolina nehraje vubec spatne, ale ani zdaleka neukazuje sve maximum. Ostatne cely turnaj je takova trochu vycichla.
Nevim jestli to dneska bude stacit, spis ne.
Reagovat
Bloody13
Dva ztracený servisy se proti takovým hráčkám prostě nemůže vyplatit!
Reagovat
Fandina
Tak to je škoda, Kája ten poslední SB neodvrátila. Tak doufám, že Kája ve druhém setu otočí.
Reagovat
smazaný uživatel
Zapnul jsem to někdy za stavu 5:3 pro Světlanu a musím říct, že v pravý čas :-D Karolína bojuje, dobře servíruje..Ćekal jsem to vyrovnané :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ne, ten volej může hodně mrzet :-/
Reagovat
vendulkabendulka
Ten byl asi rozhodujici, bude ji stat set.
A mam pocit, ze ji dochazeji sily, vypada unavena.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle byla strašná škoda..Prohrávala 5:3, otočila na 6:5 a pak za stavu 30:30 zkazí volej u sítě..V tiebreaku se zase dotáhla snad ze 6:2 na 6:5 a zase nic moc na síti..Tam je její slabina..Když má ´nahráno´ na síti, někdy to zazdí, nebo zahraje na soupeřku..Velká škoda..Servíruje skvěle (od toho 8 gemu, co se dívám) bojuje..Chybí jí to dotahování turnajů až do konce..Jak píšete, snad má ještě sílu..
Reagovat
historik
už to srdělo stavem 7:5 pro Káju, pak už to vypadalo beznadějně, pak ještě nadějně a potom takhle:-(
Reagovat
vendulkabendulka
"já bych ti doporučil.."
Kotyza má k ní fakt respekt, ví co má v rukou.
Reagovat
vendulkabendulka
Přála jsem to Kikině, ale dneska byla Jelena po čertech dobrá. A je vidět že měla fakt velkou radost z finále. Sympatická holčina.
Reagovat
dadaft
souhlas, Vesnina s přehledem.
Reagovat
FulnekUltras
tak teď ještě Světla a je to doma ;)
Reagovat
Fandina
Trapné.
Reagovat
FulnekUltras
a je
Reagovat
VlS
Roger si hupsne pro titul
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Ereinion
Roger v suchým...
Reagovat
vendulkabendulka
..pyžamu. Dneska se nemusel ani převlékat do trika.
Reagovat
Jabadu
Marně si vzpomínám ... on se někdy zpotil?
:-)
Reagovat
blixa
GOAT ? Nikdy !!! :D
Reagovat
Jabadu
Já ho mám zafixovaného asi takto:
Před brejkbolem se trochu více nadechne a dá eso. ... Vždycky. ... VŽDYCKY!
:-)
Reagovat
gigin
https://www.instagram.com/p/BRv4ZiWlKKx/
Reagovat
blixa
Jj, koťátko je veselé a hravé, nic mu nevadí že ho opět porazil ten ošklivý zLoun ! :D
Reagovat
vendulkabendulka
Jednou, před lety, uronil krůpěj potu.
Je k vidění zasazená do zlata ve švýcarském národním muzeu.
Reagovat
a.magerova
Ale takhle veřejně TO nebudu rozebírat.... :-P
Reagovat
Jabadu
Genetika je sviňa. Sice hezky narostl v ramenou, ale nohy jsou problém.
Nemyslím, že je líný, ale nohy má slabé. A to je základ jeho problému!
Podle mě za to nemůže - nebude mít nikdy nohy jako třeba Tomáš.
Jenomže nohy jsou držák každého tenisty!
Elegán sice vypadá jako bankovní úředník, ale kromě talentu má neskutečné ovládání těla. Je štíhlý, vysekaný na správných místech, ale mrštný jako kočka - netahá a neokysličuje zbytečné svalstvo po kurtu!
:-)
Reagovat
Pe3k
Bankovni urednik?
Reagovat
Jabadu
Já jsem o 20 let starší a na páku by mě určitě neudělal. O to nejde. Obdivuji jeho šikovnost, odvahu, ... je nejlepší v historii.
:-)
Reagovat
d@ve
Jo jo. Nejlepší bankovní úředník v historii.. :D
Reagovat
spaniel
A k cemu ty kyty Berdychovi byly? Vzdycky mel mizerny pohyb.
Reagovat
spaniel
Skoda :/
Reagovat
gigin
Každopádně. Těšil jsem se mrak.
Reagovat
tmora
Tak jak vidíte zápas o finále mezi Karolínou a Světlanou? Kurty jednoznačně hrajou pro Kuzněcovou a Kája jestli bude opět bez servisu - tak to dopadne jako na TM.
Reagovat
vendulkabendulka
Ještě před pár týdný jednoznačně Karolína. Teď mám ale pocit, že je hodně z formy a hledá se. Jestli se dobře vyspala, mohla by něco uhrát.
Ale spíš bych vsadila na Světlanu a drsný klepec.
Reagovat
Jabadu
Já Karolíně věřím. Na rozdíl od Petry nemá problém s trpělivostí a počká si.
Světlana na tomto povrchu je sice favoritkou, ale Karolína začíná být mentálně velmi silná. ...
:-)
Reagovat
tommr
jj bez pořádnýho prvního podání nemá Karolína proti Kuzně šanci. I s dobrým podáním to ale proti ve formě hrající soupeřce nebude nic snadnýho. Vidím to tak na 40% pro Karolínu a 60% pro Rusku ...
Reagovat
VlS
Konečně nadějná tommrova prognóza :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Poslední týdny je nezvykle optimistický :-)
Ale když to vychází, proč ne.
Reagovat
blixa
No byl bych klidnější kdyby dal 90:10 pro Světlu ;-) :D
Reagovat
Jabadu
Palačinky, wole!
Ona ji umlátí. Hraje odvážně a já tam vliv Kotyzy prostě vidím.
Je to ten krásný příběh:
Holka odnikud, přísný (ale normální) otec ... svěření do rukou lidí, kteří o tom něco ví ...
Vem si, jaký kus cesty za půl roku udělala Kerolajn pod Kotyzou, než si ji zase vzal do práce její otec "kopačka".
:-)
Reagovat
Dobry-den
Kuzněcovka 6:0 6:7(9) 7:6(11)
Reagovat
Mayo
Tak je to smola nezahrať si s takým hracom.
Reagovat
Jabadu
To mi připomnělo hlášku herce Pavla Lišky, když se při zkoušce vadil s mistrem výslovnosti Michalem Pavlatou:
"No ... no ... no tak dobře, možná nemám výslovnost jako vy! Ale vemte si, jak to vy máte těžký. Já hraju s mistrem. Já jsem NĚKDO! ... A ... a teď si vemte, s kým hrajete vy?"
:-)
Reagovat
Nola
Nick dlho oslavoval double? zacina mi pripominat Milosa, tesim sa na zapas a ono nic....Fedex je na dobrej ceste, v semi ho nema kto zaskocit, vo finale zrejme Stan, tak svajciarske finale je na dostrel, mlade pusky nejak casto odstupuju, pre buducnost tenisu a turnaje ako take to nie je dobra sprava
Reagovat
Jabadu
Ad Kyrgios:
"Každej velitel, kterej si vožere držku, jim žene vodu na mlejn!"
:-)
Reagovat
tommr
protože Kyrgios vzdal. Znamená to, že se celej zbývající dnešní program posune dopředu nebo se začne hrát až ve 22:00 našeho času?
Reagovat
Marduch
Coze? Uz zase bebí?
Reagovat
Kozoroh
Ach jo, před pár dny vyřadí No1eho a teď odstoupí z turnaje :-\
Reagovat
Pe3k
Videl jak Roger zvalcoval Nadala a dostal strach...na Nol3ho jeho vykon stacil, ale Roger to je jina liga :)
Reagovat
Marduch
V Acapulcu po vyhre nad Nolem v zapase proti Samovi knoural, ze ho limituje koleno. A nedávno uz nevím kde, asi jak to tam odchodil, zase kvicel, ze mu proste nefunguje tělo at do něj lidi nerejou :-)
Reagovat
Serpens
Opravte titulek, Federer bude dnes válet šunky.
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo postup do semifinále bez boje :) Odpočinek se hodí,ale těšil jsem se :(
Reagovat
Lunej..
Teda to mě fakt štve, člověk se těší a nic.
Reagovat
blax
Kyrgios odstoupil z turnaje nejspíš kvůli otravě z jídla.
Reagovat
Pe3k
Mirka varila? :D
Reagovat
gigin
Jj a Vekička dodala suroviny.
Reagovat
Nola
ci to jedlo nebolo tekute? :D
Reagovat
Jabadu
... akorát se poblil, pochcal a posral ... ???
:-)
Reagovat
Nola
nema dobry trening, vsetko s mierou, hlavne nemiesat, dolezite je doplnit vitaminy, mineraly.....
Reagovat
d@ve
Někdo bez Míry, někdo s Mirkou.. :)
Reagovat
Mayo
Roger v dvoch setoch v pohode.
Reagovat
tommr
má velkou šanci na premiérové finále na turnaji kategorie Premier Mandatory. V cestě jí stojí sice velice nebezpečná, ale přesto hratelná soupeřka. Živě si ještě vzpomínám na jejich poslední zápas na lonským TM ve kterým Karolína vedla v posledním setu 6:5 30:0 při vlastním podání, ale zápas nedopodávala a nakonec ho ještě prohrála v TB. Doufám, že tentokrát to Rusce vrátí i s úrokama ...
Škoda jen, že se to hraje v pro našince tak nelidskou hodinu. Pro Karolínu to ovšem může být lepší než kdyby hrála v tý největší výhni ...
Reagovat
Jabadu
Karolína začíná tak trochu "kvitovatět" (což není na škodu, páč když vezmeme počet titulů Petry ... výkony ve chvílích nejtěžších ...)
Pouze Panovnice ví si rady ve chvílích nejtěžších!
První kola děs běs, ale s kvalitou soupeřky roste její výkon.
Je výjimečná, to se ví dlouho.
Chtěl bych před ní jednou pokleknout (obrazně řečeno) a nazvat jí Karolínou I. - nástupkyní Petry Veliké.
:-)
Reagovat
tommr
tak českou jedničkou už je, ale skutečnou nástupkyní Petry se Karolína stane až vyhraje nějakej GS nebo získá post jedničky. Snad k tomu dojde už letos ... :)
Reagovat
Hector21
proti všem a držím palec ;)
Reagovat
Lunej..
Na zápas se těším, fandím Nickovi a doufám, že uvidím pěkný tenis.
Reagovat
bIbec
já osobně nemám favorita v tomhle zápase. Možná taky maličko víc přeju Gyrosovi. Na GS bych asi spíš tlačil Federera.
Reagovat
Lunej..
Tak když vyhraje Roger, vadit mi to nebude, ale Nickovi moc lidí nefandí, tak aby nebyl tak opuštěný :D
Reagovat
bIbec
bohužel, Roger postoupil bez boje :-(
Reagovat
bIbec
Dobře, že Kája hraje o půl paté. To se člověk do té doby ještě krásně vyspí.
Reagovat
Marduch
tyvole to chodim spát
Reagovat
bIbec
tak to je pohoda. Půjdeš spát o dvě hoďky pozdějc "dneska".
Reagovat
tommr
já to mám podobně jako Marduch a pohoda by to byla kdyby Karolína hrála čtvrtej zápas a ne až ten poslední. Nechápu proč dřív hrajou holky, který svoje čtvrtfinále hrály včera ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist