10. den v Madridu: O titul se utkají Bartyová a Sabalenková, Krejčíková se Siniakovou budou hrát finále čtyřhry

8. 5. 2021, 06:00
Previews 55
V rámci desátého hracího poznáme vítězky letošního ročníku Mutua Madrid Open. Ve finále dvouhry se střetnou Ashleigh Bartyová s Arynou Sabalenkovou, ve finále čtyřhry budou bojovat Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou. Semifinálové souboje mužské dvouhry obstarají Alexander Zverev s Dominicem Thiemem a Casper Ruud s Matteem Berrettinim.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Finále dvouhry žen •
Bartyová (1-Austr.) - Sabalenková (5-Běl.) | Manolo Santana Stadium (18:30 SELČ)
• Finále čtyřhry žen •
Krejčíková/Siniaková (2-ČR) - Dabrowská/Schuursová (3-Kan./Niz.) | Manolo Santana Stadium (13:30 SELČ)
• Semifinále mužů •
A. Zverev (5-Něm.) - Thiem (3-Rak.) | Manolo Santana Stadium (16:00 SELČ)
Ruud (Nor.) - Berrettini (8-It.) | Manolo Santana Stadium (21:00 SELČ)


• Finále dvouhry žen •
Ashleigh Bartyová (1.) - Aryna Sabalenková (7.) | Manolo Santana Stadium (18:30 SELČ)
Letošní ženské finále Mutua Madrid Open nabídne reprízu finále generálky ve Stuttgartu, kde Ashleigh Bartyová zvítězila po obratu a vyhrála i druhý letošní souboj s Arynou Sabalenkovou. Bartyová ve vzájemné bilanci vede 4-3.

Pětadvacetiletá Bartyová uspěla ve všech třech předchozích letošních finále. Předloňská šampionka French Open dnes bude bojovat o svou 12. kariérní trofej, třetí z podniků WTA 1000 (Miami 2019 a 2021). Ve finále WTA 1000 je popáté (bilance 2-2). Tenistka z Austrálie je ve finále prestižního madridského turnaje poprvé.

Třiadvacetiletá Sabalenková to má letos ve finálových bojích 1-1, celkově 9-5, ovšem na WTA 1000 zvládla všechny tři předchozí (Wuhan 2018-19, Dauhá 2020). Bělorusko už ve finále Mutua Madrid Open zastoupení mělo, Viktoria Azarenková však před deseti lety ani o rok později titul nezískala.

Bartyová se samozřejmě bez ohledu na dnešní výsledek udrží na tenisovém trůnu, na druhou Naomi Ósakaovou bude mít v pondělním vydání žebříčku náskok minimálně 2 440 bodů, ten může v případě triumfu ještě o 350 bodů navýšit. Sabalenková má jisté nové kariérní maximum, v pondělí bude nejhůře pátá. Pokud vyhraje finále, dostane se ve světovém hodnocení ještě před Sofii Keninovou.

Bartyová sice vyhrála oba předchozí letošní souboje, nicméně Sabalenková má v Madridu neskutečnou formu a ani v jednom zápase nezaváhala. Bartyová měla těžší los a má za sebou daleko náročnější duely. Fyzicky by na tom tedy měla být lépe Sabalenková. Jenže po psychické stránce je lepší Bartyová, která na evropských antukách neprohrála už 16 zápasů v řadě. Hodně bude záležet na tom, jak moc bude ranařka Sabalenková chybovat. Ve vysoké nadmořské výšce má rozhodně šanci Bartyovou svými agresivními údery "umlátit".

Tip: Bartyová ve třech setech

Aktuální forma
Bartyová loni po restartu už nehrála, přesto se na kurty letos vrátila triumfem na generálce v Melbourne, v Miami úspěšně obhájila titul a ovládla generálku ve Stuttgartu. V letošní sezoně má bilanci 25-3 a na antuce 11-1.

Cesta turnajem
V Madridu na úvod smetla Shelby Rogersovou, s kvalifikantkou Tamarou Zidanšekovou naopak překvapivě musela do rozhodující sady, v osmifinále ve dvou těsných setech vyhrála souboj posledních šampionek French Open s Igou Šwiatekovou, ve čtvrtfinále ve třech setech porazila nejúspěšnější hráčku turnaje Petru Kvitovou a v semifinále si poradila s domácím překvapením Paulou Badosaovou.

Historie na Mutua Madrid Open
Bartyová v Madridu hraje teprve potřetí, při svém debutu v roce 2018 skončila ve druhém kole, předloni ve čtvrtfinále na raketě Simony Halepové.

Ashleigh Bartyová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Stuttgart, Miami,  Melbourne 2 (vítězka)
Největší úspěchy na antuce: Stuttgart (vítězka)
Bilance: 25-3
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na antuce: 11-1
Bilance proti hráčkám Top 10: 6-0 (kariérní 24-20)
Bilance ve finále WTA 1000: 1-0 (kariérní 2-2)
Bilance ve finále: 3-0 (kariérní 11-5)
Grandslamy: Australian Open (čtvrtfinále)

Ashleigh Bartyová - Mutua Madrid Open
Kariérní bilance: 9-2
Nejlepší výsledek: finále (2021)
Výsledek v posledním ročníku 2019: čtvrtfinále
Bilance ve finále: 0-0
Generálka: Charleston (čtvrtfinále), Stuttgart (vítězka)
Cesta turnajem: Rogersová (6-2 6-1), Zidanšeková (6-4 1-6 6-3), (14) Šwiateková (7-5 6-4), (9) Kvitová (6-1 3-6 6-3), Badosaová (6-4 6-3)

Aktuální forma
Sabalenková letos až na jednu výjimku prohrává jen s těmi nejlepšími. Běloruská jednička kromě překvapivé porážky s Kaiou Kanepiovou letos nestačila na světovou jedničku Ashleigh Bartyovou (x2), Garbine Muguruzaovou (x2) a Serenu Williamsovou. Na generálce ve Stuttgartu si zahrála své druhé letošní finále (triumf v Abú Zabí), v němž podlehla Bartyové.

Cesta turnajem
Sabalenková v Madridu kosí jednu soupeřku za druhou. Na úvod smetla Věru Zvonarevovou, poté nedala šanci Darje Kasatkinové, v osmifinále snadno přehrála Jessicu Pegulaovou, ve čtvrtfinále jí za stavu 1-6 0-4 vzdala bývalá deblová parťačka Elise Mertensová a v semifinále si snadno poradila s Anastasií Pavljučenkovovou. Po cestě do finále svým soupeřkám dohromady povolila jen 18 gamů.

Historie na Mutua Madrid Open
Sabalenková v Madridu hraje potřetí a poprvé dokázala přejít přes první kolo. Předloni v něm nestačila na Světlanu Kuzněcovovou.

Aryna Sabalenková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Abú Zabí (vítězka);  Stuttgart (finále)
Největší úspěchy na antuce: Stuttgart (finále)
Bilance: 23-6
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na antuce: 9-1
Bilance proti hráčkám Top 10: 1-2 (kariérní 13-15)
Bilance ve finále WTA 1000: 0-0 (kariérní 3-0)
Bilance ve finále: 1-1 (kariérní 9-5)
Grandslamy: Australian Open (osmifinále)

Aryna Sabalenková - Mutua Madrid Open
Kariérní bilance: 5-2
Nejlepší výsledek: finále (2021)
Výsledek v posledním ročníku 2019: 1. kolo
Bilance ve finále: 0-0
Generálka: Stuttgart (finále)
Cesta turnajem: Zvonarevová (6-1 6-2), Kasatkinová (6-3 6-3), Pegulaová (6-1 6-2), (13) Mertensová (6-1 4-0 skreč), Pavljučenkovová (6-2 6-3)


• Finále čtyřhry žen •
B. Krejčíková / K. Siniaková - / G. Dabrowská / D. Schuursová | Manolo Santana Stadium (13:30 SELČ)
Finále ženské čtyřhry bude mít české zastoupení. O titul zabojují nasazené dvojky Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou. České duo ve finále narazí na turnajové trojky Gabrielu Dabrowskou a Demi Schuursovou, které spolu hrají poprvé.


Krejčíková se Siniakovou měly fantastický vstup do sezony, když vyhrály generálku v Melbourne a hrály finále Australian Open. V Madridu tak budou hrát své již třetí letošní finále a zaútočí na svůj sedmý společný triumf, druhý na WTA 1000 (Toronto 2019). Pětadvacetiletá Krejčíková má doma sbírku sedmi titulů, o rok mladší Siniaková se radovala devětkrát.

Cesta turnajem
1K: volný los
2K: Keysová/Pegulaová (3-6 6-2 10-8)
ČF: (7) Y. Xu/S. Zhang (6-1 6-0)
SF: Bencicová/Teichmannová (6-2 6-4)


Dabrowská se Schuursovou hrají svůj první společný turnaj a hned je z toho finále na jednom z nejprestižnějších podniků. Devětadvacetiletá Dabrowská bude usilovat o svůj jubilejní 10. triumf, třetí na akcích WTA 1000. O dva roky mladší Schuursová má na kontě 14 trofejí, čtyři z turnajů této kategorie.

Cesta turnajem
1K: Kalašnikovová/Kudrjavcevová (7-6 7-5)
2K: Kuděrmetovová/Potapovová (4-6 6-2 10-7)
ČF: Perezová/S. Zheng (6-2 6-4)
SF: Ostapenková/Pavljučenkovová (5-7 6-4 10-6)


• Semifinále mužů •
Alexander Zverev (6.) - Dominic Thiem (4.) | Manolo Santana Stadium (16:00 SELČ)
Dominic Thiem si poprvé v letošní sezoně zahraje semifinále. Dvojnásobný finalista Mutua Madrid Open se v něm utká s Alexanderem Zverevem, který ve finále ročníku 2018 porazil právě Thiema. Od té doby však všechny čtyři vzájemné souboje včetně finále loňského US Open vyhrál Thiem a ve vzájemné bilanci dominuje 8-2.

Čtyřiadvacetiletý Zverev jediné předchozí letošní semifinále zvládl a v Acapulku nakonec triumfoval. Dnes ho čeká útok na 24. kariérní finále, osmé na turnajích Masters. O tři roky starší Thiem bude usilovat o své první letošní finále, celkově 29. a teprve čtvrté na Masters.

Zverev je mírným kurzovým favoritem nejspíše díky skalpu Nadala, jenže antukový král nepředvedl příliš dobrý výkon. Zverev nemá momentálně o moc lepší formu než po zranění se vracející Thiem a nejspíše nás čeká velmi vyrovnaný průběh. Thiem vyhrál poslední čtyři souboje a svou sérii vítězství nad Zverevem by mohl ještě prodloužit.

Tip: Thiem ve třech setech

Aktuální forma
Zverev letos ovládl turnaj v Acapulku a došel do čtvrtfinále Australian Open, na dalších čtyřech akcích ovšem posbíral jen dvě výhry. Na antuce se mu na generálkách vůbec nedařilo, z Monte Carla i Mnichova po porážkách s Davidem Goffinem a Iljou Ivaškou odjížděl s bilancí 1-1.

Cesta turnajem
Zverev v Madridu zaznamenal nárůst formy a bez ztráty setu přehrál finalistu ročníku 2014 Keie Nišikoriho, v životní formě hrajícího Daniela Evanse i největšího favorita a pětinásobného šampiona Rafaela Nadala.

Historie na Mutua Madrid Open
Zverev i při svém čtvrtém startu v Madridu postoupil do čtvrtfinále. Zatímco v letech 2017 (Pablo Cuevas) a 2019 (Stefanos Tsitsipas) pro něj bylo čtvrtfinále konečnou, v roce 2018 celý turnaj vyhrál.

Alexander Zverev - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Acapulko (vítěz)
Největší úspěchy na antuce: Madrid (semifinále)
Bilance: 14-7
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na antuce: 5-2
Bilance proti hráčům Top 10: 2-3 (kariérní 29-38)
Bilance v semifinále Masters: 0-0 (kariérní 3-4)
Grandslamy: Australian Open (čtvrtfinále)

Alexander Zverev - Mutua Madrid Open
Kariérní bilance: 13-2
Nejlepší výsledek: vítěz (2018)
Výsledek v posledním ročníku 2019: čtvrtfinále
Bilance v semifinále: 1-0
Generálka: Monte Carlo (osmifinále), Mnichov (čtvrtfinále)
Cesta turnajem: volný los, Nišikori (6-3 6-2), Evans (6-3 7-6), (1) Nadal (6-4 6-4)

Aktuální forma
Thiemovi se letos nedaří (bilance 8-4). Před Madridem se zúčastnil tří individuálních turnajů a jen na Australian Open, kde vypadl v osmifinále, dokázal porazit dva soupeře po sobě. Antukové jaro zahajuje až ve španělské metropoli, jelikož v posledním měsíci a půl laboroval se zraněním kolene.

Cesta turnajem
Thiem si i přes delší pauzu v Madridu vede slušně. Na úvod smetl kvalifikanta Marcose Girona, poté ve dvou těsných setech a po odvráceném setbolu zdolal Alexe de Minaura a ve čtvrtfinále po obratu přehrál Johna Isnera.

Historie na Mutua Madrid Open
Thiem v Madridu startuje pošesté a v posledních letech je jedním z nejúspěšnějších hráčů turnaje. V letech 2017 a 2018 si zahrál finále, v rámci posledního ročníku (2019) v semifinále nestačil na pozdějšího šampiona Novaka Djokoviče.

Dominic Thiem - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Madrid (semifinále)
Největší úspěchy na antuce: první turnaj
Bilance: 8-4
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na antuce: 3-0
Bilance proti hráčům Top 10: 0-1 (kariérní 32-42)
Bilance v semifinále Masters: 0-0 (kariérní 1-2)
Grandslamy: Australian Open (osmifinále)

Dominic Thiem - Mutua Madrid Open
Kariérní bilance: 16-4
Nejlepší výsledek: finále (2017-18)
Výsledek v posledním ročníku 2019: semifinále
Bilance v semifinále: 2-1
Generálka: žádná
Cesta turnajem: volný los, Giron (6-1 6-3), de Minaur (7-6 6-4), Isner (3-6 6-3 6-4)


Casper Ruud (22.) - Matteo Berrettini (10.) | Manolo Santana Stadium (21:00 SELČ)
Casper Ruud a Matteo Berrettini se poperou o své premiérové finále na turnajích Masters. Ve vzájemné bilanci vede 2-1 Ruud, který vyhrál oba předchozí antukové souboje.

Dvaadvacetiletý Ruud bude útočit na své první letošní a celkově čtvrté finále, všechny tři předchozí si zahrál na antuce. Navíc se může stát prvním norským finalistou podniků Masters. Pětadvacetiletý Berrettini, který si na generálce v Bělehradu zahrál své první finále od sezony 2019 a porazil v něm Aslana Karaceva, bude usilovat o své šesté finále, páté na nejpomalejším povrchu. Ani Itálie ve finále Mutua Madrid Open zastoupení ještě neměla.

Berrettini má na kontě sedm výher v řadě a zdá se být ve skvělé formě, tu má ovšem i Ruud, jenž dokázal vyřadit jednoho z největších favoritů a vítěze úvodního letošního antukového Masters Stefanose Tsitsipase. Ani druhé semifinále pro nás nemá favorita a rozhodovat mohou maličkosti. Na stranu Ruuda se přikláníme, protože vyhrál oba předchozí antukové souboje.

Tip: Ruud ve třech setech

Aktuální forma
Ruud má letos vynikající formu, i když ho v únoru a březnu trápilo zdraví. Norský mladík se letos zúčastnil šesti turnajů a až na jednu výjimku se vždy dostal do závěrečných kol. Do antukového jara vstoupil čtvrtfinálovou účastí v Marbelle a poté uhrál semifinále na Masters v Monte Carlu a v Mnichově.

Cesta turnajem
V Madridu nedal šanci nasazenému Félixovi Augerovi-Aliassimemu ani Jošihitovi Nišiokovi, v osmifinále ve dvou těsných setech vyřadil vítěze Masters v Monte Carlu a finalistu barcelonského podniku Stefanose Tsitsipase a ve čtvrtfinále potvrdil roli favorita proti Alexanderovi Bublikovi.

Historie na Mutua Madrid Open
Ruud hraje hlavní soutěž madridského Masters poprvé, v letech 2017 a 2019 skončil v kvalifikaci.

Casper Ruud - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Mnichov,  Monte Carlo (semifinále)
Největší úspěchy na antuce: Mnichov, Monte Carlo (semifinále)
Bilance: 16-5
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na antuce: 11-3
Bilance proti hráčům Top 10: 2-2 (kariérní 3-8)
Bilance v semifinále Masters: 0-1 (kariérní 0-2)
Grandslamy: Australian Open (osmifinále)

Casper Ruud - Mutua Madrid Open
Kariérní bilance: 4-0
Nejlepší výsledek: semifinále (2021)
Výsledek v posledním ročníku 2019: kvalifikace
Bilance v semifinále: 0-0
Generálka: Monte Carlo (semifinále), Mnichov (semifinále)
Cesta turnajem: (15) Auger-Aliassime (6-1 6-4), Nišioka (6-1 6-2), (4) Tsitsipas (7-6 6-4), Bublik (7-5 6-1)

Aktuální forma
Berrettini kvůli zranění břišního svalu nenastoupil k osmifinále Australian Open a poté dva měsíce nehrál. Na kurty se vrátil v Monte Carlu porážkou s Alejandrem Davidovichem. Poté trochu nečekaně ovládl generálku v Bělehradu, kde získal svůj první titul a odehrál první semifinále od sezony 2019.

Cesta turnajem
V Madridu si bez ztráty setu poradil s krajanem Fabiem Fogninim i kvalifikantem Federicem Delbonisem, ve čtvrtfinále musel otáčet souboj s Christianem Garínem.

Historie na Mutua Madrid Open
Hlavní soutěž madridského Masters hraje poprvé, při jediném předchozím startu v roce 2018 vypadl v kvalifikaci.

Matteo Berrettini - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Bělehrad (vítěz)
Největší úspěchy na antuce: Bělehrad (vítěz)
Bilance: 15-3
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na antuce: 7-1
Bilance proti hráčům Top 21-30: 3-0 (kariérní 10-6)
Bilance v semifinále Masters: 0-0 (kariérní 0-1)
Grandslamy: Australian Open (osmifinále)

Matteo Berrettini - Mutua Madrid Open
Kariérní bilance: 3-0
Nejlepší výsledek: semifinále (2021)
Výsledek v posledním ročníku 2019: nehrál
Bilance v semifinále: 0-0
Generálka: Monte Carlo (2. kolo), Bělehrad (vítěz)
Cesta turnajem: volný los, Fognini (6-3 6-4), Delbonis (7-6 6-4), (16) Garín (5-7 6-3 6-0)

MUTUA MADRID OPEN 2021 - PROGRAM 10. HRACÍHO DNE
• MANOLO SANTANA STADIUM • (od 13:30 SELČ)
1. Krejčíková/Siniaková (2-ČR) - Dabrowská/Schuursová (3-Kan./Niz.)
2. A. Zverev (5-Něm.) - Thiem (3-Rak.) / nejdříve v 16:00 SELČ
3. Bartyová (1-Austr.) - Sabalenková (5-Běl.) / nejdříve v 18:30 SELČ
4. Ruud (Nor.) - Berrettini (8-It.) / nejdříve ve 21:00 SELČ
• ARANTXA SANCHEZ STADIUM • (od 14:00 SELČ)
1. Gille/Vliegen (Belg.) - Mektič/Pavič (2-Chorv.)
2. Puetz/A. Zverev (Něm.) - M. Granollers/Zeballos (3-Šp./Arg.)
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

55
Přidat komentář
Patik
Finále ženského tenisu a ES vysiela Curling smile
Reagovat
gigin
Tak oni nemají wta, víme.
Reagovat
Patik
jáj ozááj.. smile
Reagovat
smazaný uživatel
Barty zatím vypadá na kanára. Smutné.
Reagovat
FulnekUltras
jeden kanár zápas nedělá
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Dom Thiem sa moc nehecol. Hladká prehra a ponúknutych 13 BB súperovi za dva sety. Asi je ten povrch ozaj extra rýchly.
Reagovat
gigin
Hardař no ;)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Velká gratulace holkámsmilesmile Finále proti jednomu z nejlepších párů zvládly dokonce ve dvou setech, takže super, snad je to nakopne dál!smile
Reagovat
Fandina
Dabrowski G. / Schuurs D. spolu hrály prvně. Ale jsou to výborné deblistky.
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
tommr
gratulace k titulu číslo 10 resp. 8. Dneska jim k tomu stačil průměrnej výkon, protože soupeřky byly nečekaně slabý. Na to se ale historie ptát nebude ... smile
Jinak ty ceremoniály a focení s rouškama jsou neskutečně trapný. Jak dloho se na to ještě budeme muset dívat? smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nemusí být všichni testovani?smile stačil by jeden předávající plus rozestupy a roušky by byly naprosto zbytečné...
Reagovat
SydneyOpen
no jo co kdyby se náhodou covid šířil i přes fotky...
Reagovat
tommr
je to čirá buzerace. Během zápasu kdy jsou neustále v blízkým kontaktu roušky mít nemusí a na předávání cen jsou najednou nezbytný ... smile
Reagovat
Fandina
Na kurtu roušky nemají, protože by to vadilo při sportování. Na ceremoniálu je to fuk, navíc tam přijdou do styku s více lidmi, nejen s protihráčkami.
Reagovat
Mony
není to nezbytné , ale jinak by to byl nehezký mediální signál, že my můžeme všechno, zatímco vy nic!
Reagovat
Mony
jasně, že prakticky to u stále testovaných nedává smysl..je to o signálu k veřejnosti.
Reagovat
SydneyOpen
Gratulace Báro a Katko. Jejich první vítězství na turnaji kategorie Premier Mantadory smile
Reagovat
Mony
a slyšet po dlouhé době aplaudovat publikum též příjemné
Reagovat
Fandina
super. Titul je v kapse. Líbilo se mi, že holky v obou setech zabraly v koncovkách a je to tam. Gratulka. Bylo tam pár super výměn a Krejča i Kačka zahrály pár super míčů.
Reagovat
Mony
taky jsem si po delší době vychutnal debla
Reagovat
sojka1
tak to holky zvlaly, gratulka! i hezky vypadaly, Dabrowski zabila svoje cervene saticky dlouhymi nohavicemi a Schuurs tradicne jak Toyen... :-)
Reagovat
sojka1
*zvladly, jeeee
Reagovat
Fandina
Jj, mají podobné oblečení, i když každá má jinou značku, sponzora. A našim holkám to slušelo.
Reagovat
sojka1
hlavne, ze Kacence uz šisuje jeji ruda hlava... :-))
Reagovat
tommr
Katka je opravdu kočka jak už tady bylo zmíněno. Škoda, že jí to tak nejde tenisově. Dneska to bylo znát hlavně na hře na síti která dřív byla její nejsilnější stránka ...
Reagovat
sojka1
videla jsem jen par zaverecnych gamu, proto hodnotim jen "vypravu"... :-)
Reagovat
dadaft
--- set je doma, ale je to hodně vyrovnané
--- předposlední výměna byla fantastická!!!
--- Katka je super kočka
Reagovat
tommr
úroven je ale překvapivě dost slabá. Rozhodně to není žádná reklama na ženskej debl ...smile
Reagovat
dadaft
nejsem žádný znalec, asi jo, těch parádních výměn zas tak moc není
Reagovat
tommr
Dabrowski a Schuurs hrály nečekaně slabě a naše se jim ochotně přizpůsobily. Hlavní ale je, že to dovedly k titulu ... smile
Reagovat
Fandina
Čtu v EXPRES ZPRÁVÁCH, že je znám los pro Madrid. Tak si říkám, mám snad víc než týden starou stránku Tenisportálu. A on je to starý titulek s obsahem losu pro Řím.
Reagovat
tommr
jj taky mě to zmátlo ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
R1 for seeded players without a bye

[9] Ka. Pliskova v V. Williams
[10] Bencic v [Q]
[11] Kvitova v Linette
[12] Muguruza v Pavlyuchenkova
[13] Brady v Zheng
[14] Mertens v Kudermetova
[15] Swiatek v Riske (again)
[16] Konta v Ostapenko
Reagovat
Blondie
Hustý los pro Karolínu.
Pravděpodobné opáčko s Cori...
I bez Sabalenky to má drsné (kdyby se odhlásila)
Reagovat
hanz
Z tohodle se K. nevzpamatuje.
Reagovat
hanz
Už tam chybí jen Pegča.smile
Reagovat
Blondie
Nebo je porazí a restartuje se :)
Kdo ví.
Ale těžké to má, o tom žádná.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v Římě je nejpomalejší antuka, tam Cori ani Sabalenka nebudou tak dominovat.
Reagovat
SydneyOpen
no Petra by to ČF snad dát mohla, ale 3.kolo nebude nic lehkého Andreescu/Teichamnn/Sevastova. Uvidíme v Římě pro Petru každý zápas hodně dobrý
Reagovat
lukasmarek2001
Pošlete prosím odkaz na pavouka? Nikde ho nemůžu najít.
Reagovat
SydneyOpen
https://en.wikipedia.org/wiki/2021_Italian_Open_%E2%80%93_Women%27s_Singles
Reagovat
lukasmarek2001
Díky
Reagovat
sojka1
v ankete jsem chtela dat Amazonku, ale tipovala jsem Ash, protoze antuka a mainstream, no uvidime... ;-) pokud to da, bude po Serence teprve druhou zamorskou vitezkou. Ne, ze bych nasim holkam neprala, ale ani jedne jsem neverila. Z kluku take nemam zadne nervy, ty mi uz zhuntoval 1111, hlavne at vyhraje Matteo... :-))
Reagovat
Vlk-v-trave
U holek jsem uz skoncil, tam jsem trefil vodu... u chlapu jeste nadeje zije...
Reagovat
Alien
Stále nemohu rozklíčovat těch 1111. Buďte od té dobroty!
Reagovat
gigin
Pokud opakovaně vídáte čísla 11, 111 nebo 1111, je pro to důvod. Nejčastějším způsobem, jakým andělé komunikují s lidmi, je univerzální jazyk čísel nebo hudby.
Reagovat
sojka1
jsem to zkazila.... :-(
Reagovat
gigin
Jsi anděl prostě.
Reagovat
sojka1
a ja ti zas sice stale neverim ani slovo, ale neni nic, co bych pro Izzyho neudelala... :-))) zacalo to Djokovicem... No1e, pokracovalo nasim Jurou...J1rka, a protoze je John nejvetsi z nejvetsich, nebude prece nejaky obycejny J1hn nebo 11hn ani 111n, zakonite nam vysel 1111.... logicke!!!!
Reagovat
Alien
Jako díky a vážně beze srandy. Já mužský okruh toliko nesleduji a proto to možná tak vypadá. Vždy se ale rád přiučím! Ještě jednou díkys.
Reagovat
Fandina
Já také nevím, jak to vzniklo, takže je nás víc, co se rádi přiučili. Jinak podle mě je to jednotková soustava. U každého je jednotkou někdo jiný a proto tam ty jedničky.
Reagovat
paddy
Hlavní událostí určitě bude duel dvou nejlepších žen na turnaji. Tak je to správné, tak to má být...
https://www.youtube.com/watch?v=7706VTg_qhk

Sabalenka by měla mít lehce navrch, pokud jí nevypne hlava. No právě... smile

Dále nás čeká repríza kolapsového finále USO. Jelikož oba soupeři nemají dostatečnou formu, aby toho druhého porazili, tak musíme počkat, kdo utrpí postup smile

No a po včerejší prohře Rafana bylo jasné, že Ruud jako předsedající člen hnutí BBRG míří za titulem smile
Reagovat
baba
do finále to šlo Saba moc lehce,tady narazí na chytrost.Tipuji ASH.No a našim fandím, snad to dopadne....co se týče chlapů, po vyřazení Nadala by si ti zasloužil Zverev, ale většinou ti, co zdolají velká jména mají další zápas kocovinu, takže Thiem.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist