11. den v Indian Wells: Federer s Nadalem si to rozdají o finále. Krejčíková se Siniakovou útočí na deblový titul

16. 3. 2019, 14:15
Previews 116
V rámci jedenáctého hracího dne letošního ročníku BNP Paribas Open budou muži bojovat o finále. První semifinále obstarají Dominic Thiem s Milosem Raonicem, ve šlágru dne se o postup do finále poperou Roger Federer a Rafael Nadal. Na programu jsou také obě finále čtyřhry. O deblový titul budou usilovat nasazené jedničky Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Semifinále dvouhry mužů •
Thiem (7-Rak.) - Raonic (13-Kan.) | Stadium 1 (19:00 SEČ)
Federer (4-Švýc.) - Nadal (2-Šp.) | Stadium 1 (20:30 SEČ)
• Finále čtyřhry žen •
Krejčíková/Siniaková (1-ČR) - Mertensová/Sabalenková (Belg./Běl.) | Stadium 1 (23:00 SEČ)
• Finále čtyřhry mužů •
Mektič/Zeballos (Chorv./Arg.) - Kubot/Melo (6-Pol./Braz.) | Stadium 1 (neděle 1:00 SEČ)


• Semifinále dvouhry mužů •
Dominic Thiem (8.) - Milos Raonic (14.) | Stadium 1 (19:00 SEČ)
První semifinále mužské dvouhry obstarají pětadvacetiletý Dominic Thiem, který se na Masters na venkovních betonech dočkal prvního semifinále, a bývalý finalista Milos Raonic. Oba předchozí souboje bez ztráty setu vyhrál o tři roky starší Kanaďan, jenž hrál naposledy finále Masters v roce 2016 právě v kalifornské poušti.

Mírným favoritem je i díky vzájemné bilanci a obecně o něco lepší formě na venkovních betonech Raonic. Podmínky v Indian Wells by však Thiemově hře měly vyhovovat. K vidění by tak mohlo být velmi kvalitní utkání z obou stran.

Tip: Raonic ve třech setech

Aktuální forma
Thiem se v předchozím průběhu sezony trápil výsledkově, ale hlavně zdravotně. Jeho maximem je jediné semifinále z antuky v Buenos Aires. Na dalším antukovém podniku v Rio de Janeiru naopak skončil hned v prvním kole, v němž nestačil na pozdějšího vítěze Srba Djereho.

Cesta turnajem
V Indian Wells se ale rozehrává do formy a zatím neztratil set. Nejlepší Rakušan si postupně poradil s Australanem Thompsonem, Francouzem Simonem a Chorvatem Karlovičem, ke čtvrtfinále kvůli zranění achillovky nenastoupil rozjetý Francouz Monfils.

Historie na BNP Paribas Open
Thiem hraje v Indian Wells pošesté a v minulosti byl nejdále ve čtvrtfinále (2017). Do závěrečných kol postoupil ještě o rok dříve (osmifinále). Loni ve třetím kole vzdal Uruguaycovi Cuevasovi.

Dominic Thiem - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Buenos Aires (semifinále)
Největší úspěchy na betonech: Indian Wells (semifinále)
Bilance: 6-4
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na betonech: 4-2
Bilance proti hráčům Top 11-20: 0-1 (kariérní 16-19)
Bilance v semifinále Masters: 0-0 (kariérní 2-2)
Grandslamy: Australian Open (2. kolo)

Dominic Thiem - BNP Paribas Open
Kariérní bilance: 11-5
Nejlepší výsledek: semifinále (2019)
Loňský výsledek: 3. kolo
Generálka: Rio de Janeiro (1. kolo)
Cesta turnajem: volný los, Thompson (6-4 7-5), (27) Simon (6-3 6-1), Karlovič (6-4 6-3), (18) Monfils (bez boje)

Aktuální forma
Raonic měl vynikající vstup do sezony. Po čtvrtfinále v Brisbane a na Australian Open ale v Rotterdamu skončil už ve druhém kole na Švýcarovi Wawrinkovi a v Dubaji prohrál hned v prvním kole s Němcem Struffem.

Cesta turnajem
V Indian Wells si na úvod poradil s domácím Querreym, proti domácímu kvalifikantovi Gironovi musel utkání překvapivě otáčet a nejlepší výkon podal v osmifinále proti Němcovi Struffovi, kterému oplatil nedávnou porážku. Bez ztráty setu přehrál i další překvapení turnaje - srbského lucky losera Kecmanoviče.

Historie na BNP Paribas Open
Raonic v Indian Wells startuje poosmé a v posledních letech se mu v kalifornské poušti náramně daří. Jeho maximem je tři roky staré finále, v roce 2015 a loni (porážka s Del Potrem) postoupil mezi nejlepší kvarteto.

Milos Raonic - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Indian Wells (semifinále)
Největší úspěchy na betonech: Indian Wells (semifinále)
Bilance: 11-4
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na betonech: 10-3
Bilance proti hráčům Top 10: 1-0 (kariérní 28-57)
Bilance v semifinále Masters: 0-0 (kariérní 3-5)
Grandslamy: Australian Open (čtvrtfinále)

Milos Raonic - BNP Paribas Open
Kariérní bilance: 23-7
Nejlepší výsledek: finále (2016)
Loňský výsledek: semifinále
Generálka: Rotterdam (2. kolo), Dubaj (1. kolo)
Cesta turnajem: volný los, Querrey (7-6 6-4), Giron (4-6 6-4 6-4), Kecmanovič (6-3 6-4)


Roger Federer (4.) - Rafael Nadal (2.) | Stadium 1 (20:30 SEČ)
V semifinále by se diváci měli dočkat očekávaného souboje mezi pětinásobným šampionem Rogerem Federer a trojnásobným vítězem Rafaelem Nadalem. Ve vzájemné bilanci sice vede 23-15 Nadal, nicméně Federera naposledy dvaatřicetiletý Španěl porazil na Australian Open 2014 a na turnajích Masters před šesti lety v Cincinnati. Posledních pět soubojů vyhrál sedmatřicetiletý Švýcar, naposledy se radoval předloni ve finále v Šanghaji.

Federer půjde do celkově 39. souboje se svým velkým rivalem a kamarádem jako favorit. Nadal měl na konci čtvrtfinálového utkání s Rusem Chačanovem zdravotní potíže a je dost možné, že k dalšímu zápasu letos v Indian Wells ani nenastoupí.

Tip: Federer ve dvou setech

Aktuální forma
Federer se po zklamání na Australian Open, kde vypadl už v osmifinále, na kurty vrátil v Dubaji a konečně se dočkal jubilejního 100. titulu, když ve finále oplatil porážku z Melbourne Řekovi Tsitsipasovi.

Cesta turnajem
V Indian Wells začal hladkým vítězstvím nad Gojowczykem a po velmi solidních výkonech nedal šanci krajanovi Wawrinkovi, britské jedničce Edmundovi ani překvapivému čtvrtfinalistovi Polákovi Hurkaczovi.

Historie na BNP Paribas Open
Federer v Indian Wells hraje již poosmnácté a na kontě má pět triumfů, ten poslední příšel předloni. Při posledních čtyřech účastech došel vždy minimálně do finále, loni prohrál souboj o titul s Del Potrem. Na celkově 28. triumf na podnicích Masters čeká už přes rok, naposledy akci této kategorie vyhrál v říjnu 2017 v Šanghaji.

Roger Federer - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Dubaj (vítěz)
Největší úspěchy na betonech: Dubaj (vítěz)
Bilance: 12-1
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na betonech: 12-1
Bilance proti hráčům Top 10: 0-0 (kariérní 216-115)
Bilance v semifinále Masters: 0-0 (kariérní 48-16)
Grandslamy: Australian Open (osmifinále)

Roger Federer - BNP Paribas Open
Kariérní bilance: 66-12
Nejlepší výsledek: vítěz (2004 - 2006, 2012, 2017)
Loňský výsledek: finále
Generálka: Dubaj (vítěz)
Cesta turnajem: volný los, Gojowczyk (6-1 7-5), (22) Edmund (6-1 6-4), Hurkacz (6-4 6-4)

Aktuální forma
Nadal se po prohraném finále na Australian Open, v němž schytal výprask od Srba Djokoviče, představil v minulém týdnu v Acapulku, kde po postupu přes Němce Mischu Zvereva prohrál s pozdějším vítězem Australanem Kyrgiosem, přestože měl v tie-breaku rozhodující sady tři mečboly v řadě.

Cesta turnajem
V Indian Wells byl v úvodních kolech naprosto suverénní. S domácím Donaldsonem ztratil pouhé dva gamy, s nasazeným Argentincem Schwartzmanem čtyři a větší potíže neměl ani se srbským kvalifikantem Krajinovičem. První problémy přišly ve čtvrtfinále s Rusem Chačanovem, na konci utkání měl navíc zdravotní potíže.

Historie na BNP Paribas Open
Nadal má na kontě celkem 33 rekordních triumfů na podnicích Masters, tři z nich vybojoval v kalifornské poušti, kde poslední prvenství slavil v roce 2013. Od té doby byl nejdále v semifinále. Divákům v Indian Wells se naposledy představil předloni, kdy v osmifinále uhrál jen pět her s Federerem.

Rafael Nadal - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Australian Open (finále)
Největší úspěchy na betonech: Australian Open (finále)
Bilance: 11-2
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na betonech: 11-2
Bilance proti hráčům Top 10: 0-1 (kariérní 162-86)
Bilance v semifinále Masters: 0-0 (kariérní 48-17)
Grandslamy: Australian Open (finále)

Rafael Nadal - BNP Paribas Open
Kariérní bilance: 54-10
Nejlepší výsledek: vítěz (2007, 2009, 2013)
Loňský výsledek: nehrál
Generálka: Acapulko (2. kolo)
Cesta turnajem: volný los, Donaldson (6-1 6-1), (25) Schwartzman (6-3 6-1), Krajinovič (6-3 6-4), (12) Chačanov (7-6 7-6)


• Finále čtyřhry žen •
/ B. Krejčíková / K. Siniaková - / E. Mertensová / A. Sabalenková | Stadium 1 (23:00 SEČ)
Čeští tenisoví příznivci jistě budou se zájmem sledovat finále ženské čtyřhry. Představí se v něm totiž světová jednička Kateřina Siniaková se světovou dvojkou Barborou Krejčíkovou. Jejich soupeřkami v boji o titul budou Belgičanka Elise Mertensová a Běloruska Aryna Sabalenková. Jediný dosavadní souboj vyhrály na letošním Australian Open české tenistky.

Dvaadvacetiletá Siniaková a o rok starší Krejčíková za sebou mají vynikající sezonu, během níž ovládly French Open a Wimbledon a zahrály si finále na Turnaji mistryň. Letos jsou spolu ve finále poprvé a budou usilovat o třetí společný titul. Zatímco Siniaková triumfovala v minulosti již pětkrát, naposledy letos v Sydney se Srbkou Kruničovou, Krejčíková má na kontě tři trofeje. Obě dnes budou útočit na premiérový triumf na akcích WTA Premier Mandatory.

Cesta turnajem
1K: Bartyová/Garciaová (6-2 7-5)
2K: Rosolská/Z. Yang (7-6 4-6 10-7)
ČF: Bertensová/Vekičová (6-1 7-6)
SF: (8) H. Chan/L. Chan (5-7 7-6 10-6)

Mertensová se Sabalenkovou první společný turnaj odehrály na letošním Australian Open, kde v osmifinále nestačily právě na své dnešní soupeřky. Mertensová bude útočit na první letošní a celkově sedmý deblový titul, ten vůbec nejcennější. Sabalenková v minulosti triumfovala pouze předloni na akci WTA 125k v Tchaj-peji.

Cesta turnajem
1K: (2) Babosová/Mladenovicová (6-1 6-7 10-8)
2K: Atawová/Srebotniková (5-7 6-3 11-9)
ČF: Christianová/Muhammadová (6-1 6-3)
SF: (5) Dabrowská/Y. Xu (6-2 7-6)


• Finále čtyřhry mužů •
/ N. Mektič / H. Zeballos - / L. Kubot / M. Melo | Stadium 1 (neděle 1:00 SEČ)
Finále mužského debla obstarají Nikola Mektič s Horaciem Zeballosem, kteří vyřadili už tři nasazené páry, a bývalé světové jedničky Lukasz Kubot s Marcelem Melem. Bude se jednat o premiérový souboj.

Mektič a Zeballos si střihli společnou premiéru na konci února v Rio de Janeiru, kde vypadli již ve čtvrtfinále. Mektič bude útočit na druhý letošní a celkově šestý titul, druhý z Masters (Madrid 2018). Rovněž Zeballos se může letos radovat podruhé a celkově podvanácté, zároveň může získat svou vůbec nejcennější trofej.

Cesta turnajem
1K: Edmund/N. Skupski (7-6 6-3)
2K: (1) Herbert/Mahut (2-6 7-6 13-11)
ČF: (5) Cabal/Farah (3-6 7-5 10-6)
SF: (3) Marach/M. Pavič (7-6 7-6)

Kubot s Melem úvodní dva zápasy letošní sezony prohráli a formu našli až v kalifornské poušti, kde si zahráli finále také předloni. Dnes zaútočí na 13. společný triumf. Kubot jich má na kontě celkem 24, Melo o osm více. Na Masters spolu zvítězili čtyřikrát, Melo má ještě dalších pět titulů z těchto podniků.

Cesta turnajem
1K: Koolhof/Tsitsipas (7-6 6-7 10-5)
2K: Fritz/Kyrgios (6-4 1-6 10-8)
ČF: Inglot/Škugor (4-6 6-2 10-6)
SF: Djokovič/Fognini (7-6 2-6 10-6)

BNP PARIBAS OPEN 2019 - PROGRAM 11. HRACÍHO DNE
• STADIUM 1 • (od 19:00 SEČ)
1. Thiem (7-Rak.) - Raonic (13-Kan.)
2. Federer (4-Švýc.) - Nadal (2-Šp.)
3. Krejčíková/Siniaková (1-ČR) - Mertensová/Sabalenková (Belg./Běl.) / nejdříve ve 23:00 SEČ
4. Mektič/Zeballos (Chorv./Arg.) - Kubot/Melo (6-Pol./Braz.) / nejdříve v neděli v 1:00 SEČ
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

116
Přidat komentář
tommr
naše hráčky byly v prvním setu bohužel jasně horší. Dneska to zatím kazí jak Bára tak Katka stejnou měrou ...
Reagovat
tommr
a druhej set to samý. Soupeřky byly dneska o parník lepší a zaslouženě slaví titul ...
Reagovat
Jon61
Soupeřky využily všechny čtyři brejkboly, které měly, naše tenistky jich měly více (sedm), jeden proměnily. S takovou zápas nevyhrajete. Přitom na začátku zápasu Aryna hodně kazila, pak se zvedla.
Reagovat
tommr
jj ve druhým setu měly naše hráčky za stavu 2:3 šanci na rebrejk když vedly při podání Sabalenky už 40:0. Sabalenka tam ale nasázela 4 první podání za sebou a bylo po šanci a po zápase ...
Reagovat
Fandina
Jj, ve druhém setu byly soupeřky našich holek určitě lepší a bylo jedno, že měly x brejkbolů, tady si to Sabalenka uhrála ve vší parádě. Bohužel.
Reagovat
Nola
Dominic nebol lepsim hracom, ale hlavu ma nastavenu inak ako Milos, ten co dokazal zahodit v poslednej hre je fakt neuveritelne, ale Domovi to finale velmi prajem, zaciatok sezony strasidelny a chytil sa prave na harde
Reagovat
smazaný uživatel
Povrch pomalý, Roger i přesto favorit.
Reagovat
smazaný uživatel
Sleduje někdo TB? Ten Miloš je... :)
Reagovat
smazaný uživatel
...skvělý, když se trefí.
Reagovat
Nola
ja vidim iba, ze Dominic stoji na returne ako Rafa
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nakonec uvidíme finále Federer - Nadal-aus-Austria. I když Mejla právě naznačil mou možnou mejlku.
Reagovat
Nola
ale uz aj Milos sa posunul daleko za zakladnu ciaru a dokaze returnovat servis Dominica, kto vyhra netusim....
Reagovat
smazaný uživatel
Teď se zdá, že Miloš je zlomen a místo doktora Bolíto povolal pana Balíto.
Reagovat
smazaný uživatel
Krásný BH. Před chvilkou vypadal, že potí javorovej syrup, ale teď hraje dobře, Kanaďan, to se musí nechat.
Reagovat
Nola
Dom pri 2.servise Milosa pri divakoch, pri prvom sedi na tribune, obcas to zafunguje, ale takto nemoze hrat, Fedex ho v pripadnom finale vyskoli ako maleho chlapca
Reagovat
smazaný uživatel
Nebude třeba. Roger nepodává jako Ránoič.
Reagovat
Nola
podava lepsie, ma viac moznosti, Milos je citatelny, aspon Novak ho cita ako otvorenu knihu
Reagovat
smazaný uživatel
Ale zase ne s takovou razanciou (je to slovensky?) Novak čítá ako otvorenú knihu kdekoho.
Reagovat
Nola
Kyrgiosa a Esovica nie, naucil sa citat aj Isnera, ale to mu tiez chvilku trvalo, najlepsie cita asi Rafu...

razancia niektorym hracom na returne nerobi problem, trebars David Ferrer dokazal eliminovat servismanov v pohode
Reagovat
smazaný uživatel
Ale i Ferrer musel proti Ivovi nemalému pivovi daleko za lajnu.

A ano, Djok Nadala čte. A hlavně v mezihře ví, kam to Nadal zahraje, než to ví sám Rafa.
Reagovat
Nola
ved prave, Novak returnuje pri zakladnej ciare, proti servismanom si musi odstupit, ale Fedex tiez nestoji pri divakoch, preto obcas so servismanmi zahucal
Reagovat
Ondra979
zklamani, tesil jsem se na zapas. Proti komukoli jinemu mimo Novaka by to odehral, to si myslim a tezko me nekdo presvedci o necem jinem
Reagovat
smazaný uživatel
Pusť si Doma a jsi doma.
Reagovat
FerrariF50
Beztak to měl připravený už před zápasem s Káčou, že jestli vyhraje že proti Rogerovi nenastoupí. Ani trochu bych se tomu nedivil. Bojí se, bojí :( Na antuce bude ale běhat jak kamzík, jako vždycky.
Reagovat
Nola
opatrne s tymi prehlaseniami, nikto z tychto velikanov nemladne....
Reagovat
FerrariF50
Nikdo mu do hlavy nevidíme a já prostě věřim tomu, že to mohl být promyšlený tah z jeho strany. Nevěřim že se mu zázračně vyhýbají zranění jen čirou náhodou na antuce, prostě ne, ... věděl že rozhodně není favoritem, nechtěl dostat zase klepec.
Reagovat
Kozoroh
Holt to samé měl udělat Roger v IW 2013, když měl zraněná záda...
Reagovat
FerrariF50
Nebo třeba Montreál 2017, ale Roger ze sebe chudinku naštěstí nedělá.
Reagovat
Nola
sudit niekoho je tak jednoduche...... Fedex je hrac, ktory neskrecuje zapasy, resp. ma najmenej odstupeni, ale v tomto konkretnom pripade sa jednalo o finale, ci? finale je vyvrcholenim turnaja, tak to proste skusil.... ale spomen si, ze aj on nenastupil do finale TM a nikto mu to nevycital
Reagovat
FerrariF50
To bude asi taky tím, že Rogerovi když už odstoupí se dá věřit, ale Rafovi prostě nevěřím, že za tím nemůže být taktika. Roger je férový o čemž mě svým vystupováním hodněkrát přesvědčil. O Nadalovi to říct ale rozhodně nemůžu, tak proto píšu co píšu.
Reagovat
Ondra979
+100
Reagovat
smazaný uživatel
Tomu nevěřím. S takovýmhle přístupem se podle mě vrcholový sport vůbec dělat nedá.
Reagovat
FerrariF50
Ty nevěříš, já zas nevěřim ve férovost Nadala.
Reagovat
smazaný uživatel
Zranil se v zápase, který s tím zraněním v tom momentálním stavu mohl dotáhnout k vítězství. Vyhrál, pak regeneroval, zjistil, že na další match nemá, papa lala.

To, co píšeš, by nebylo nefér. To je prostě kravina. S tímhle myšlením můžeš psát články pro aeronet, ale ne dělat vrcholový sport.
Reagovat
FerrariF50
Nejsem sám kdo si to myslí a jak si můžeš být jistý Nadalovou férovostí ? To jste nejlepší kamarádi nebo prostě musí být skvělým člověkem kvůli tomu, že umí hrát tenis a je to vrcholový sportovec ? Myslet si o tom může každý co chce a já neřikám, že to tak musí být, ale tu možnost že to tak udělal vidim prostě jako dost reálnou.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že tohle na oboustranně přínosnou debatu nevypadá. Tak se odhlašuju.

Jen podotknu, že důkazní břemeno neseš ty, protože ty jsi ho z něčeho obvinil na základě své "nedůvěry" :)
Reagovat
Patik
Však keď hrám s Kchachanovom a začína ma bolieť koleno..a viem že v ďalšom kole ma čaká Federer tak nemôžem odseba čakať že to koleno bude natom lepšie v náročnejšom zápase..celý Nadal nikdy nepremýšlal dopredu.
Reagovat
Kozoroh
Podívej - kdyby prohrál s Karenem, dalo by to Karenovi impulz do vzájemných zápasů s Rafou. Co my víme, jaký významný zápas v budoucnu budou hrát, třeba SF GS. A Karen, pokud by poprvé porazil Rafu, tak by do toho hypotetického velkého zápasu šel s pozitivní zkušeností, už dokázal Nadala porazit, může se mu to podařit znovu. Tím, že Nadal opět porazil Chačanova, v něm prohloubil komplex Rafa, který se Rafovi v budoucnu může hodit...
Reagovat
smazaný uživatel
To je druhá věc (ačkoli skreč by asi takový nákop pro psychiku nebyla). Každopádně teď nechápu ten shitstorm, který tady pomalu vzniká.
Reagovat
Patik
Rozumiem..no poraziť vo veľkom zápase ho môže aj tak..je to len otázka času kedy tie tiebreakové prehry zlomí..nato by som sa nespoliehal..neničil by som si kolená kým nedokončím úspešne zápas len preto aby som mal do budúcna nejakú výhodu ktorá sa ani nemusí vyplatiť.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud bych cítil, že i s tím, jak mě to bolí, mám na to, abych ten aktuální zápas vyhrál, snažím se vyhrát, a co pak, se uvidí později.

Jasně že pro nás by bylo lepší, kdyby pustil chaču, ale je to hlavně jeho boj.
Reagovat
Patik
Je to jeho boj máš pravdu..mne osobne sa to ale nepáči..a nič s tým ani neurobím..mňa len utvrdzuje v tom čo si o ňom myslím.
Reagovat
peRFect
Kuaaaa těšil jsem se na 16:23 a hlavně demolici jak v 2017.To jsem fakt zklamanej.
Reagovat
sojka1
jestlipak se take Rafa prijde osobne omluvit divakum jako Gael.. ;-)
Reagovat
Nola
odhlasenie Rafu ma aj svoje pozitiva, konecne sa vyspim, vcera to este nejakou silou vole doklepol, to je velke plus, ale ktovie, ci si tie kolena este viac nevyhnojil
Reagovat
Patik
Tiež to mal radšej prehrať a pustiť Kchachanova ja to nechápem tých hráčov však nevie načom je čo zhruba môže od tých kolien už očakávať načom je..radšej ho porazí a potom odstúpi to je rozum.
Reagovat
Nola
ja to naopak chapem, body za semi sa hodia, ci?
Reagovat
FerrariF50
body body, ale co fanoušci a tisíce diváků v publiku co chtějí vidět semifinálový zápas. Na ty se vykašlat z vysoka, ale kde by byli ty hvězdy bez fanoušků :(
Reagovat
Kozoroh
Aspoň víme, že Rafa má v sobě trošku sobeckosti.
Reagovat
Patik
Body čo dostane o sto bodov viac ? za tie body to nestojí..týmto prehlásením si zase vykoledoval zlé ohlasy od ľudí.
Reagovat
sojka1
jednak a hlavne si nedovedu predstavit, ze by Rafa (Roger, Djokovic) sel na kurt prohrat.. nemyslitelne.. :-)
Reagovat
sojka1
myslim s Kacou..
Reagovat
smazaný uživatel
Prohrát... Stejně tak můžeš napsat, že měl prohrát zápas s Thiemem na USO... Pokud je tam sebemenší šance, že se dáš nějak do cajku a můžeš vylézt na kurt, podle mě stojí za to bojovat.
Reagovat
Patik
Osobne by som pustil aj Thiema na US Open...poznám svoje telo a keď mám dlhodobo problém s kolenami..a v jednom zápase sa musím tejpovať nemôžem od seba čakať že za deň tie kolená dám doporiadku a pripravím na ďalší ešte náročnejší zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak pro nás jako pro diváky by to bývalo lepší, ale Nadal hraje hlavně za sebe.

Kdyby pustil Thiema a včera Karena, omlátili byste mu o palici, že to bylo jen vypočítavé gesto, jelikož věděl, že na ně nemá, a pokud má na ně, nemá na ty, kteří přijdou po něm. A že měl radši pustit dál i ty před nimi, nebo ty před nimi před nimi.

Nezlob se, klidně takhle uvažuj, ale já to vidím jinak.
Reagovat
annah
Když jste tady několikrát avizovali, že se Rafa odhlásí nebo v průběhu zápas skrečuje, myslela jsem si, že jsou to prostě hejty. Teď jen zírám. To snad není možné...
Rafa loni IW nehrál, takže teď nahrál postupem do semi hezké body a to mu stačí.
Do prčic! Tak jsem se na ten zápas těšila.
Reagovat
Nola
nemusis byt sklamana, Fedex ma den volna a v pohode sa moze pripravit na finale
Reagovat
smazaný uživatel
Hele je to logické. Už je to fakt starší pán a když mu něco křupne, za den to nevyléčí, naopak se to za tu dobu akorát plně rozvine.

Tohodle bude přibývat.
Reagovat
Fazzzy3
Myslim ze vcera som to tu hned po zapase s Rusom napisal ze podla mna nenastupi. Dufal som vsak opak, ale zase raz som ostal sklamany...
Reagovat
Patik
Škoda..ale dobre robí..Federer by ho len ponížil..čo sa mi nepáči ale a nieže by som mu to neprial no na antuke bude zase zdravý v plnej paráde a po hardoch chodí jak troska..
Reagovat
Fazzzy3
Presne tak
Reagovat
Mantra
RAFA NEHRAJE
Reagovat
smazaný uživatel
Víme.
Reagovat
com
srabík
Reagovat
Mantra
:-D
Reagovat
FerrariF50
tak to mě nasralo, jsem se tak těšil. Tak Roger nebude mít další zářez :( A teď vymýšlet co jinýho s večerem :(
Reagovat
annah
https://twitter.com/i/status/1103784986258202624

https://pbs.twimg.com/media/D1GiTDTWoAEaW3K.jpg
Reagovat
Haitik
Nadal se odhlásil..
Reagovat
Haitik
https://twitter.com/josemorgado/status/1106978856030953473
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmmmm... A máme po srandě, ale dalo se to čekat.
Reagovat
Kozoroh
Vyhnul se 6. prohře s Fedem v řadě.
Reagovat
FerrariF50
jj přesně.
Reagovat
peRFect
Máte někdo odkaz kde bude dostupné na streamu?
Na digi tv mi sdělili, že sportovní balíček online je za 445,- /měsíc. To mě pobavilo, ještě když na moji reakci s tím, že je to dost drahé mi bylo sděleno, zdali vím, kolik stojí práva na takovou akci :-D
Reagovat
Patik
zive prenosy
Reagovat
miledus
https://live-stream365.com/sport/tennis.php
Reagovat
smazaný uživatel
Věřím, že to bude na:

https://live-stream365.com/sport/tennis.php
Reagovat
annah
Tam se nemusí nic platit?
Reagovat
smazaný uživatel
Musí, ale stačí to poslat mně :D
Reagovat
annah
OK. Pošlu ti to vzápětí...
Reagovat
peRFect
diky!
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě možno zkusit http://mylivesport.ru/
Reagovat
Mayo
Federer 6-3, 6-3 Nadal
Reagovat
smazaný uživatel
Mám se těšit na Fedala, nebo to bude fraška? Předem upozorňuju, že za případnou špatnou radu vás poženu k odpovědnosti.

A pokud se trefíte, popřu, že jsem to četl.
Reagovat
FerrariF50
Tak jejich zápasy jsou vždy přinejmenšim zajímavé :) A kdo ví, kolik jich ještě uvidíme ?
Reagovat
smazaný uživatel
To je právě ono. Očekávání jsou velká a s postupujícím časem roste nebezpečí zklamání, neb tam něco lupne, tam něco praskne, tam se zas něco natáhne.

Ještě pár let a budeme se bát, že některému z nich vypadne protéza. Třeba z kolene.
Reagovat
blixa
Tssss, jednou GOAT, vždycky GOAT ! I v 90 s pěti protézami ;-) :D
Reagovat
annah
https://pbs.twimg.com/media/D0pPfL1XQAInYID.jpg
Reagovat
Patik
fraška v akom zmysle ? debakel alebo skreč alebo ?
Reagovat
smazaný uživatel
Skreč (vraždění neviňátek bych asi ouplně jako frašku nebral).
Reagovat
Patik
Preto som sa spýtal ako to myslíš
Reagovat
Patik
Skreč je dosť možný..v prípade že prvý set vyhrá Federer.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky se toho bojím. 1. set Federer. Přibíhá doktor. Rafovi zatejpuje koleno. Španěl poskakuje, jako by doufal, že zjistí, že to nějak půjde. Pak odehraje 3 neslané nemastné gamy, stáhne ústa do schlíplé čárky, zavrtí hlavou a půjde gratulovat vítězi.

Jestli tohle přijde... Tak popíchám Rafovu voodoo panenku.
Reagovat
Patik
podľa mňa už nastúpi s tejpom..ale s Federerom sa moc nenabehá tam bude viacmenej len pozerať z dialky na winnery..horší by bol Djokovič ten hrá dlhšie výmeny.
Reagovat
Frick
Samozřejmě propadák - když to naskákalo u Evíka, tak jsem to vypnul - ztratil jsem nervy.

Na druhou stranu - tak by se nestalo, vyšla by střelba a skončily by holky třeba šestý, sedmý.

Mnohem horší bylo, když to Charvátová před třema rokama odstřeila v Oslu nebo když předloni Gábinu podkopl servis.
Reagovat
Frick
protože tam se o ty placky fakt jet dalo.
Reagovat
FulnekUltras
poděkuj Koukalovi, kam to jeho "zásluhou" došlo
Reagovat
blixa
Co s tím má společného Koukal, demente ?
Reagovat
FulnekUltras
všechno
Reagovat
blixa
Co všechno ? Buď konkrétní a uveď důkazy. Ale to ty nemůžeš, viď ? Jseš jen ubohej ulhanej bejvalej lampasáček ;-)
Reagovat
FulnekUltras
bez zdravím kypící broskvičky Soukalové jste prostě v pérdeli i s ambulancí ;-)))
Reagovat
blixa
Trapnej dementní žvanílek, že ? :D :D
Reagovat
FulnekUltras
ODS rozvrátila celý stát, Koukal jenom biatlon - ještě něco mám upřesnit nebo si svého Vaška jako obvykle vyloučíš sám? ;-)
Reagovat
Fandina
Ty máš asi hodně smutný život. Všude jsou problémy, katastrofy, všichni ti škodí, dělají chyby. Je mi tě líto.
Reagovat
FulnekUltras
Tak to bys mohla udělat výjimku a přenechat mi nějakou tu komanči "ukradenou" a modráky zase "poctivě vrácenou" nemovitost. ;-)))
Reagovat
Fandina
Nevím o čem mluvíš, ale řeknu ti to na rovinu. Když komunisti sebrali lidem majetek, tak je jasné, že měl být vrácen. Jinak nevím o čem mluvíš. Každopádně to máš v hlavě pomotané.
Reagovat
Fandina
Takže problém hledej u sebe. Ne u druhých.
Reagovat
Fandina
A jinak, my máme s manželem dům, který jsme sami postavili a měli na něj novomamnelskou půjčku a pak máme chalupu, kterou zase postavili moji rodiče a dali nám to. Takže nevím, proč bych ti měla něco dávat.
Reagovat
Fandina
novomanželskou půjčku před čtyřiceti lety
Reagovat
FulnekUltras
to ještě byly půjčky půjčky... taky vznikala řada dodnes nepřekonaných filmů a písniček, které jsou nejlepším důkazem, že jejich tvůrci i konzumenti ;-) byli v naprosté pohodě - no jak říkáš, nesnesitelné a ke krachu odsouzené peklo...
Reagovat
Fandina
Moje dcera s manželem si taky postavili dům, před deseti lety, takže žádný problém. Jen se to chce nebát a jít do toho. Ten, kdo si jen stěžuje, místo aby dal ruku k dílu, nikdy nic mít nebude.
Reagovat
Fandina
Bez hypotéky to nebylo, ale také dostali nějaké peníze na topení od kraje.
Reagovat
Fandina
Tvůj problém je, že nechápeš princip socialistického hospodaření. Nechápeš, že ceny tam netvořil trh, ale plánovací komise. Až tohle pochopíš, tak pochopíš proč vedlo socialistické hospodaření ke krachu.
Reagovat
FulnekUltras
Tak je to správne, tak to má byt... Tři Tvé orgasmy na jeden můj... ;-)
Reagovat
Fandina
Jsi hloupý.
Reagovat
FulnekUltras
skör vyžmýkaný
Reagovat
Fandina
Hloupý, protože jinak bys nepsal, to co píšeš.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist