11. den v Indian Wells: O finále se utkají Alcaraz se Sinnerem a Medveděv s Tiafoem. Krejčíková se Siniakovou zaútočí na titul

18. 3. 2023, 12:00
Previews 59
V rámci 11. hracího dne letošního ročníku BNP Paribas Open jsou na programu mužská semifinále. Už teď je jisté, že Masters v kalifornské poušti pozná zbrusu nového šampiona. O místo ve finále se utkají Carlos Alcaraz s Jannikem Sinnerem a 18 zápasů neporažený Daniil Medveděv s domácím Francesem Tiafoem. O deblový titul zabojují Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou, ve finále narazí na Beatriz Haddadovou Maiaovou a Lauru Siegemundovou.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Semifinále mužů •
Medveděv (5-) - Tiafoe (14-USA) | PREVIEW LS | Stadium 1 (21:00 SEČ)
Alcaraz (1-Šp.) - Sinner (11-It.) | PREVIEW LS | Stadium 1 (22:30 SEČ)
• Finále čtyřhry žen •
Krejčíková/Siniaková (1-ČR) - Haddadová Maiaová/Siegemundová (Braz./Něm.) | Stadium 1 (19:00 SEČ)


• Semifinále mužů •
Daniil Medveděv (6.) - Frances Tiafoe (16.) | Stadium 1 (21:00 SEČ)
Daniil Medveděv v neoblíbeném Indian Wells už dvakrát vylepšil své zdejší maximum a o 19. vítězství v řadě bude usilovat proti poslední domácí naději Francesovi Tiafoeovi, kterého čeká premiérové semifinále na Masters. Poslední čtyři souboje se odehrály na venkovních betonech, pokaždé se radoval Medveděv a ve vzájemné bilanci má navrch 4-1.

Sedmadvacetiletý Medveděv může dosáhnout na svou 31. kariérní finálovou účast. V semifinálových zápasech má moskevský rodák vynikající úspěšnost 30 vítězství a jen 12 porážek, na Masters (6-3) čeká na postup do finále od předloňského listopadu. V téměř 50leté historii Masters v Indian Wells překvapivě najdeme pouze jednoho ruského finalistu, Andrej Česnokov v roce 1992 prohrál souboj o titul s domácím Michaelem Changem.

Pětadvacetiletý Tiafoe absolvuje své první semifinále na Masters a zaútočí na své největší finále, celkově teprve šesté. V semifinálových duelech na této úrovni není tak úspěšný jako jeho soupeř, což potvrzuje bilance 5-4. V tom posledním loni v říjnu v Tokiu přehrál Soonwoo Kwona. Zatímco Rusko nemá žádného šampiona mužské části BNP Paribas Open, domácí tenisté tu triumfovali celkem 16krát, naposledy před rokem Taylor Fritz.

Medveděv si v Indian Wells neustále stěžuje na podmínky, respektive na pomalý beton. Proti Tiafoeovi se tak může těšit na dělové rány z forhendu a možná mu nebude připadat povrch až tak pomalý. Od posledního souboje předloni v Miami učinil domácí zástupce značný progres, v kalifornské poušti letos exceluje a mohl by klidně Medveděvovu dlouhou neporazitelnost ukončit. K tomu však potřebuje velmi stabilní výkon s minimem zaváhání a otázkou je, zda toho bude proti precizní obraně favorizovaného soupeře schopen.

Tip na vítěze: Daniil Medveděv

Aktuální forma
Medveděv si ještě před měsícem procházel více než roční krizí, která začala po zahození náskoku ve finále loňského Australian Open s Rafaelem Nadalem, dokonce na chvíli vypadl z Top 10 světového hodnocení. V posledním měsíci ovšem zvládl všech 18 zápasů, přemožitele nenašel v rotterdamské hale ani na Blízkém východě v Dauhá a Dubaji.

Cesta turnajem
Na kalifornském Masters nedominuje tak jako na předchozích turnajích. Na dle jeho slov příliš pomalém betonu začal celkem jasnou výhrou nad domácím Brandonem Nakashimou, ale pak ztratil set s trápícím se Iljou Ivaškou a v osmifinále měl namále s Alexanderem Zverevem, který se vrací po zranění. Ve čtvrtfinále si poradil s Alejandrem Davidovichem.

Historie na BNP Paribas Open
V Indian Wells se mu nikdy nedařilo, při předchozích pěti startech byl pouze jednou v osmifinále a letošní semifinále je jeho novým maximem.

Daniil Medveděv - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Dubaj,  Dauhá,  Rotterdam (T);  Adelaide 1 (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Dubaj, Dauhá (T); Adelaide 1 (SF)
Bilance: 23-2
Bilance z posledních 10 zápasů: 10-0
Bilance na venkovních betonech: 18-2
Bilance proti hráčům Top 20: 8-1 (kariérní 71-48)
Bilance v semifinále Masters: 0-0 (kariérní 6-3)
Bilance v semifinále: 3-1 (kariérní 30-12)
Grandslamy: Australian Open (3K)

Daniil Medveděv - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
10-5
Nejlepší výsledek: semifinále (2023)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance v semifinále: 0-0
Generálka: Dauhá (T), Dubaj (T)
Cesta turnajem: volný los, Nakashima (6-4 6-3), Ivaška (6-2 3-6 6-1), (12) Zverev (6-7 7-6 7-5), (23) Davidovich (6-3 7-5)

Aktuální forma
Tiafoe našel ve druhé půlce loňské sezony stabilitu a zaznamenal značný výkonnostní i výsledkový progres. Na začátku letošního roku se mu však nedaří na tyto úspěchy navázat. Na Australian Open vypadl už ve třetím kole s Karenem Chačanovem, v Dallasu prohrál čtvrtfinále s Jeffreym Johnem Wolfem a ve stejné fázi v Acapulku byl nad jeho síly další krajan Taylor Fritz.

Cesta turnajem
V Indian Wells ovšem vyhrál všech osm setů a v ani jednom neztratil více než čtyři gamy. Po cestě do semifinále postupně vyřadil krajana Marcose Girona, nebezpečného Jasona Kublera, rozjetého kvalifikanta Alejandra Tabila a osm zápasů neporaženého předloňského šampiona Camerona Norrieho.

Historie na BNP Paribas Open
Postupem do semifinále už třikrát vylepšil své zdejší maximum, při všech šesti předchozích návštěvách tohoto dějiště vypadl dříve než v osmifinále.

Frances Tiafoe - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Indian Wells (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Indian Wells (SF)
Bilance: 14-3
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 13-2
Bilance proti hráčům Top 10: 0-1 (kariérní 9-31)
Bilance v semifinále Masters: 0-0 (kariérní 0-0)
Bilance v semifinále: 0-0 (kariérní 5-4)
Grandslamy: Australian Open (3K)

Frances Tiafoe - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
8-6
Nejlepší výsledek: semifinále (2023)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance v semifinále: 0-0
Generálka: Acapulko (ČF)
Cesta turnajem: volný los, Giron (6-2 6-2), Kubler (6-3 6-2), Tabilo (6-4 6-4), (10) Norrie (6-4 6-4)


Carlos Alcaraz (2.) - Jannik Sinner (13.) | Stadium 1 (22:30 SEČ)
Carlos Alcaraz stále může sesadit Novaka Djokoviče z tenisového trůnu, už mu k tomu chybí jen dvě vítězství v Indian Wells. Jeho první překážkou bude Jannik Sinner, rovněž o dva roky starší Ital zaútočí na své první finále v kalifornské poušti. Na poslední souboj došlo loni ve čtvrtfinále US Open, kde Alcaraz přežil mečbol a nakonec si došel pro titul. Ve vzájemné bilanci vede 3-2.

Devatenáctiletý Alcaraz si před rokem právě v Indian Wells zahrál své první semifinále na Masters a ve třech setech podlehl Rafaelovi Nadalovi. Od té doby uspěl o dva týdny později v Miami i na jaře v Madridu a v obou případech slavil triumf. Celkově má v semifinálových duelech na nejvyšší tour úspěšnost 10-5 a zvládl devět z posledních jedenácti. Rodák z El Palmaru může navázat na loňskou finálovou účast krajana Nadala a pořád usiluje o to, aby se stal čtvrtým španělským šampionem BNP Paribas Open po Nadalovi, Álexovi Corretjovi a Josému Higuerasovi.

Jednadvacetiletý Sinner se už před pár dny stal prvním italským čtvrtfinalistou Masters v Indian Wells. Rodák z Innichenu bude hrát své druhé semifinále na největších turnajích ATP, předloni v Miami po obratu přemohl Španěla Roberta Bautistu. V semifinálových bojích na nejvyšší úrovni má podobnou úspěšnost jako jeho příští soupeř, konkrétně 9-5, letos prošel dál v Montpellieru i Rotterdamu. Zatímco italského mužského finalistu bychom v historii této akce hledali marně, v ženské části turnaje triumfovala v roce 2014 Flavia Pennettaová.

Alcaraz je favoritem na postup, ovšem Sinner není jeho zrovna oblíbeným soupeřem. Nakonec by ani nebylo překvapením, kdyby v nedělním finále účinkoval Ital, protože španělského teenagera porazil loni ve Wimbledonu i ve finále v Umagu a na US Open měl zmíněný mečbol. Oba aktéři mají dostatek zbraní i pro pomalejší povrch, takže vidíme šance spíše jako hodně vyrovnané.

Tip na vítěze: Carlos Alcaraz

Aktuální forma
Alcaraz má za sebou životní sezonu, během které se dočkal prvního grandslamového titulu, posbíral celkem pět trofejí a vypracoval se až na post světové jedničky. Kvůli zranění však přišel o debut na Turnaji mistrů i celé australské léto. Do probíhajícího tenisového roku naskočil až v únoru v rámci Golden Swingu, ovládl Buenos Aires a ve finále v Rio de Janeiru zahodil jasný náskok proti Cameronovi Norriemu a obnovil si zranění nohy. Následně vynechal podnik v Acapulku.

Cesta turnajem
V Indian Wells se rozehrál k lepším výkonům, než které předváděl na poslední akci v Rio de Janeiru, a stále neztratil set. Postupně si poradil s Thanasim Kokkinakisem, Tallonem Griekspoorem, Jackem Draperem (skreč) a Félixem Augerem-Aliassimem.

Historie na BNP Paribas Open
Při předloňském debutu vypadl už ve druhém kole s Andym Murraym, loni skončil až v semifinále na krajanovi Rafaelovi Nadalovi.

Carlos Alcaraz - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Buenos Aires (T);  Rio de Janeiro (F)
Největší úspěchy na venkovních betonech: první turnaj
Bilance: 12-1
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na venkovních betonech: 4-0
Bilance proti hráčům Top 20: 2-1 (kariérní 24-15)
Bilance v semifinále Masters: 0-0 (kariérní 2-1)
Bilance v semifinále: 2-0 (kariérní 10-5)
Grandslamy: Australian Open (-)

Carlos Alcaraz - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
8-2
Nejlepší výsledek: semifinále (2022-23)
Loňský výsledek: semifinále
Bilance v semifinále: 0-1
Generálka: žádná
Cesta turnajem: volný los, Kokkinakis (6-3 6-3), (31) Griekspoor (7-6 6-3), Draper (6-2 2-0 skreč), (8) Auger-Aliassime (6-4 6-4)

Aktuální forma
Sinnerovi se nevyhýbají zdravotní potíže ani letos. Přesto se na všech čtyřech turnajích v tomto roce, kterých se zúčastnil, dostal alespoň mezi šestnáctku nejlepších. Dařit se mu začalo hlavně v únoru v evropských halách, v Montpellieru slavil triumf bez ztráty setu a v Rotterdamu padl až ve finále s Daniilem Medveděvem. Z Marseille se nakonec před prvním zápasem odhlásil.

Cesta turnajem
V Indian Wells tak hraje svou první akci po měsíční pauze a po cestě do čtvrtfinále neztratil set, ačkoli k tomu neměl daleko proti Richardovi Gasquetovi ani Adrianovi Mannarinovi. V osmifinále zametl se Stanem Wawrinkou a ve čtvrtfinálové třísetové bitvě přemohl obhájce titulu Taylora Fritze.

Historie na BNP Paribas Open
Při obou předchozích návštěvách kalifornského Masters skončil v osmifinále, předloni v něm prohrál právě s Taylorem Fritzem a loni k němu nenastoupil.

Jannik Sinner - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Montpellier (T);  Rotterdam (F)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Indian Wells (SF)
Bilance: 16-3
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na venkovních betonech: 9-2
Bilance proti hráčům Top 10: 2-1 (kariérní 11-22)
Bilance v semifinále Masters: 0-0 (kariérní 1-0)
Bilance v semifinále: 2-0 (kariérní 9-5)
Grandslamy: Australian Open (OF)

Jannik Sinner - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
7-1
Nejlepší výsledek: semifinále (2023)
Loňský výsledek: osmifinále
Bilance v semifinále: 0-0
Generálka: žádná
Cesta turnajem: volný los, Gasquet (6-3 7-6), Mannarino (7-6 6-4), Wawrinka (6-1 6-4), (4) Fritz (6-4 4-6 6-4)


• Finále čtyřhry žen •
/ B. Krejčíková / K. Siniaková - / B. Haddadová Maiaová / L. Siegemundová | Stadium 1 (19:00 SEČ)
Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou vyhrály všech 10 letošních zápasů a teď můžou složit reparát za prohrané finále v Indian Wells z roku 2019 a případně pomýšlet na zkompletování slavného Sunshine Doublu. V souboji o titul narazí na Beatriz Haddadovou Maiaovou a Lauru Siegemundovou, které hrají první společný turnaj.


Krejčíková se Siniakovou společně triumfovaly už 14krát, sedmkrát na majorech, mají zkompletovaný kariérní Grand Slam a na kontě i zlato z olympijských her a prvenství na Turnaji mistryň. Sedmadvacetiletá Krejčíková posbírala v této disciplíně 15 trofejí (pouze tu úvodní neslavila se Siniakovou), o rok mladší Siniaková vlastní 21 kousků. Ve finále podniků WTA 1000 mají bilanci 2-2, porážku si připsaly právě v rámci Sunshine Doublu v Indian Wells 2019 a Miami 2018. Z Češek naposledy v této disciplíně v Indian Wells slavila Barbora Strýcová před pěti lety, jako ryze český pár tu kralovaly jen Jana Novotná s Helenou Sukovou v roce 1990.

Cesta turnajem
1K: Kuděrmetovová/Samsonovová (6-1 6-2)
2K: Fernandezová/Townsendová (7-5 3-6 10-7)
ČF: (6) Hunterová/Mertensová (6-3 6-3)
SF: Aojamaová/Šibaharaová (6-4 6-2)


Haddadová Maiaová se Siegemundovou absolvují svůj první společný turnaj. Šestadvacetiletá Haddadová Maiaová má na kontě čtyři deblové vavříny a bude usilovat o svou nejcennější trofej. Pětatřicetiletá Siegemundová posbírala 10 titulů a radovala se z prvenství například v Miami či na US Open. Jedinou německou deblovou šampionkou BNP Paribas Open je Claudia Kohdeová-Kilschová, Brazílie má zastoupení ve finále poprvé.

Cesta turnajem
1K: Hozumiová/Sizikovová (6-4 6-1)
2K: (3) L. Kičenoková/Ostapenková (6-1 4-6 10-7)
ČF: Bencicová/Teichmannová (bez boje)
SF: Katóová/Sutjiadiová (6-1 6-2)

BNP PARIBAS OPEN 2023 - PROGRAM 11. HRACÍHO DNE
• STADIUM 1 • (od 19:00 SEČ)
1. Krejčíková/Siniaková (1-ČR) - Haddadová Maiaová/Siegemundová (Braz./Něm.)
2. Medveděv (5-) - Tiafoe (14-USA) / nejdříve ve 21:00 SEČ
3. Alcaraz (1-Šp.) - Sinner (11-It.)
4. Koolhof/N. Skupski (1-Niz./Brit.) - Bopanna/Ebden (Indie/Austr.) / nejdříve v neděli v 1:00 SEČ
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

59
Přidat komentář
Blondie
Kurnik, chci ty Meddyho tenisky
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Proč tenisky? Jedna by ti coby člun měla stačit.smile
Reagovat
Blondie
:D :D
Reagovat
Fandina
Haddad Maia je tedy čára. O hlavu větší než ostatní holky.
Reagovat
tommr
o hlavu větší než Siegemund. Naše holky ale zase o tolik menší nejsou ...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Poprvé jsem ji viděl ve Stromovce, kdy tam byla coby exotická neznámá s dělovým servisem, ale říkal jsem, že by z ní jednou mohla vyrůst zajímavá hráčka. No vida...
Reagovat
hanz
Hraje odpudivý tenis, jen pinkando grando, bez nějaké iniciativy, vůbec se na ní dobře nedívá.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
s odpudivým tenisem nesouhlasím, ale ok, řeknu kvalitní hráčka spíš než zajímavá.smile
Reagovat
hanz
Její tenis mi přijde jako zpomalený film, hlavně ten bekhend vypadá, že sotva přeletí síť.
Reagovat
Mony
Zavidis,ne?
Reagovat
Mony
Tynda ji tam ale hezky smazla
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tehdá hrála ještě dost divoce, prostě to neměla v ruce. Ale rány, ty už josmile
Tynda Plíškovic ji tam vyřadila?
Reagovat
Mony
Myslím v SF, pak ve finále projela s Barthelovou
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jj, finále si pamatuju. Tynda je škoda, jedno období hrála líp než Kája. Taky ji i porazila, 2x?
Reagovat
Mony
To jsem viděl, tedy na těch betonech v USA, jak se nad Tyndou v závěru Kája slitovala.Jinak dobrý match.
Reagovat
turista
Čára opravdu je stejně jako Plíšková nebo Šarapovová. Tenistky jsou obecně dost vysoké. Ale nad 187cm nemá už žádná. Na výšce 188cm a víc už se vyskytují v populaci prakticky výhradně muži.
Reagovat
ludolf
Podle měření 18letých v ČR z roku 2001 by nad 188 cm mělo být kolem poloviny procenta žen, tj. asi 1 z 200. To ale není podstatné. Tuto výšku má asi procento žen, tj. z pozemské populace dostatečný počet na zaplnění předních příček žebříčku. Otázka je, zda je taková výška pro tenis výhoda a zda pro vysoké ženy nejsou výhodnější jiné sporty.
Reagovat
makro99
třeba ping pong
Reagovat
Mony
Pokud píše servis, tak výhoda, jinak přitez..zeptej se Pliskove.
Reagovat
Fandina
Tommy, má nezvyklý účes, ale i tak, je to supe fešák. Jooooooooooooooooo. smilesmilesmile
Reagovat
annah
Tak sláva! Nakonec to holky ubojovaly. Ale byl to teda místy porod...smile
Reagovat
tommr
tak tomu se říká utrpěné vítězství ... smile
Říkám to nerad ale úroveň hry všech hráček ve finále byla žalostná. Nemile to překvapilo hlavně u Katky která je sice světovou deblovou jedničkou ale dneska hrála pod psa ... smile
Historie se ale na výkon ptát nebude a tak můžou KrejSi konečně slavit největší titul hned po GS ... smile
Reagovat
Fandina
Jj, právě proto, že nehrály nic moc, ale nakonec to daly, třetí byly lepší, takže to svědčí o tom, jak jsou dobré.

PS: možná pomohlo tvoje tommrování... smilesmilesmile
Reagovat
Mony
Kdyby šlo vše jako po másle, tak je to nuda. Kvalita se pozná,když se nedari
Reagovat
Jon61
Blahopřeji, nakonec titul holky vydřely, ale moc pěkného tenisu vidět nebylo.
Reagovat
zfloyd
smile naprostý souhlas
Reagovat
com
smile jeste ze nenechali vyhrat Siegemundku a brazilskou fetku smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
U Máji to snad byl jen úlet a nebude se opakovat, ale Siemulant je nevyléčitelná.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Taky jsem rád, že jí titul nenechalysmilesmile
Reagovat
tommr
no ale hlavně Katka dělala co mohla aby jim ten titul nechaly ... smile
Reagovat
Fandina
Kazila víc, ale zase ne tak, aby to prohrály. Takže jinak smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
asi jí zase přeplo v hlavě...
Hlavně, že to doplácaly. Viděl jsem jen čísla, ale slabota na servisu tam byla evidentní.
Reagovat
Fandina
Je to tam. Nakonec to holky daly. Super!!!! smile
Reagovat
Petra86
Tak holky nakonec vyhrály, gratulace.
Reagovat
tommr
Katka doslova zahodila dva mečboly. Skoro to vypadá že ty chyby dělá schválně. Zatím je nejhorší na kurtu a to o parník ... smile
Reagovat
Fandina
Obávám se, že KrejSi tak moc chtějí vyhrát, že kupí chybu za chybou.
Reagovat
Fandina
Teď to chce zapomenout na promarněné šance a STB zahrát jako z partesu. Druhý měly dvakrát na raketě, set i TB. Tak snad se to do třetice povode. smile
Reagovat
Jon61
Vymstil se jim hladce vyhraný první set, polevily, soupeřky se chytily a teď už je to od holek křeč a hodně chybují. Krásným míčkem získaly mečbol, ale ... Nic. smile
Reagovat
Fandina
Aha, já to vidím tři poslední game, takže snad se ve třetím KrejSi zlepší.
Reagovat
com
smile ze by to nakonec uhaluzily ve dvou setech smilesmile
Reagovat
tommr
teď už začala kravnout i Bára a to je konec nadějí ... smile
Reagovat
Jon61
Mám obavy, že opět na tomto turnaji naše holky nezískají, kupí chybu za chybou.
Reagovat
tommr
Katka dneska hraje příšerně a pomalu ale jistě náš pár potápí ... smile
Reagovat
com
a uz sou deblistky v pr.. smile
Reagovat
PetaM
Haddad Maia dneska drží raketu poprvé ruce, předpokládám? smile

Ale hlavně, že holky vyhrávají. Moc pohledné to zatím není. :D
Reagovat
tommr
Katka Siniaková není o nic lepší ... smile
Reagovat
Jon61
Hlavně hrozně podává. Teď to budou mít těžké, soupeřkám pomohly svými chybami. smile
Reagovat
tommr
servis má Katka špatnej dlouhodobě ale dneska kazí všechno na co šáhne ... smile
Reagovat
annah
Bára Krejčíková má mimořádně slušivé šatky. Ty se fakt povedly! Tak dobře oblečená snad ještě na kurtu nebyla.
Reagovat
Fandina
Jj, moc hezké oblečení. smile
Reagovat
tommr
nosí je už delší dobu ale většinou si přes ně ještě bere mikinu ...
Reagovat
Fandina
Všimla jsem si, že FILA, kterou nosí Bára a také Kája Plíšková, má většinou dost sportovní styl, ale proti jiným firmám bývá její výstřih větší a mnohdy je holkám do výstřihu při předklonu vidět. Ostatní firmy bývají u trika a topů víc uzavřenější, víc ke krku.
Reagovat
zfloyd
tenis je to spíš účelnej , ale určitě ne hezkej
Reagovat
Jon61
Holky soupeřky přehrávají, z nichž je kupodivu Němka lepší než Brazilka. Snad je snadný zisk setu neukolébal, aby si zápas nezkomplikovaly.
Reagovat
tommr
ve druhým setu se hra bohužel vyrovnala. Hlavně Katka dělá spoustu chyb ...
Reagovat
hanz
Sakča překonává další milníky ve své žalostné hře v semi.smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Snad jsi nečekal, že by porazila Amazonku? To, že k tomu došlo opět v SF, už bylo jen hříčkou osudusmilesmile
Ale že mi Amazonka vyřazením Podvodnice udělala radostsmile
Reagovat
hanz
Tak mně to bylo buřt, obě mi nepřirostly k srdci, jedna podvodnice, druhá hejkalka.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Njn, ale hejkalka je dneska už každá druhá...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist