2. den na Roland Garros: Turnaj začíná pro Berdycha či Kvitovou

22. 5. 2011, 23:56
Previews 0
V pondělí vstoupí do druhého grandslamu tenisové sezony French Open obě české jedničky. Tomáš Berdych i Petra Kvitová se představí na stejném kurtu číslo dvě a hned po sobě. První duel odehraje také letos ještě neporažený Srb Novak Djokovič, jenž nastoupí jako druhý na centrální dvorec.
French Open

Prvním soupeřem Tomáše Berdycha na pařížské antuce bude domácí hráč z kvalifikace Stéphane Robert, aktuálně až 140. tenista světa. "Ale každý domácí hráč je velmi nepříjemní, Francouzi tady mají velkou podporu publika," nepodceňuje soupeře český tenista.

Petra Kvitová bude plnit roli favoritky proti Maďarce Gretě Arnové a po loňském zaváhání v prvním kole a naopak nedávném titulu z Madridu jistě myslí na závěrečná kola.

Do turnaje vstoupí během druhého hracího dne také Sandra Záhlavová, Klára Zakopalová a na kurtu Suzanne Lenglenové se proti domácí nasazené třináctce Richardu Gasquetovi postaví Radek Štěpánek.

Program na centrálním dvorci odstartuje obhájkyně titulu Francesca Schiavoneová, posléze se divákům představí letos stále neporažený Novak Djokovič a po něm i předloňský šampion Roger Federer.

- FRENCH OPEN -
program pondělních zápasů (23. 05. 2010)

Kurt Phillipa Chatriera:
Oudinová (USA) - Schiavoneová (5-It.)
De Bakker (Niz.) - Djokovič (2-Srb.)
F. López (Šp.) - Federer (3-Švýc.)
Bartoliová (11-Fr.) - Tatišviliová (Gruz.)

Kurt Suzanne Lenglenové:
Rezaiová (Fr.) - Beguová (Rum.)
Zvonarevová (3-Rus.) - Domínguezová (Šp.)
Phau (Něm.) - Monfils (9-Fr.)
Gasquet (13-Fr.) - Štěpánek (ČR)

Kurt č. 2:
2. zápas: Berdych (6-ČR) - Robert (Fr.)
3. zápas Kvitová (9-ČR) - Arnová (Maď.)

Kurt č. 4:
2. zápas: Záhlavová (ČR) - Jie Zheng (Čína)

Kurt č. 14
2. zápas: Zakopalová (31-ČR) - Yung-Jan Chan (Tchaj-wan)

Kompletní program.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist