2. den na US Open: Berdych si zahraje na kurtu Louise Armstronga

1. 9. 2009, 12:00
Previews 9
Tomáš Berdych si hned v prvním kole US Open zahraje na druhém největším kurtu. Čeká ho domácí Odesnik. Do turnaje dnes vstoupí také zyblé tři tenistky: Šafářová, Kvitová a Hrdinová. Z favoritů se fanoušci mohou těšit na Safinovou nebo Murrayho, kteří nastoupí na centrálním dvorci.

Český tenista Tomáš Berdych si zahraje v prvním kole US Open na druhém největším kurtu Louise Armstronga. Sedmnáctý nasazený hráč přijde v úterý na tomto dvorci na řadu jako druhý v pořadí, jeho soupeřem bude domácí Wayne Odesnik.

Hned dvě české tenistky za sebou se představí na kurtu číslo čtyři, na kterém včera prohrála Iveta Benešová. Program dnes na 'čtyřce' zahájí Lucie Šafářová s turnajovou devatenáctkou Patty Schnyderovou ze Švýcarska, po nich nastoupí Petra Kvitová proti Alise Klejbanovové z Ruska.

Kvalifikantka Eva Hrdinová bude hrát jako třetí na kurtu číslo 15 proti Francouzce Julii Coinové. Pro Hrdinovou to bude premiéra v hlavní soutěži US Open.

Na centrálním dvorci se dnes mj. představí ženská světová jednička Dinara Safinová proti Australance Rogowské nebo loňský finalista Andy Murray. Dvaadvacetiletého Brita čeká Ernests Gulbis z Lotyšska.

- US OPEN (USA - New York, tv. povrch) -
úterní program (01. 09. 2009 - začátky v 17:00 SELČ)

Kurt Arthura Ashe:
Görgesová (Něm.) - Kuzněcovová (6-Rus.), Safinová (1-Rus.) - Rogowská (Austr.), Djokovič (4-Srb.) - Ljubičič (Chorv.), 01:00: Pironkovová (Bulh.) - Šarapovová (29-Rus.), Gulbis (Lot.) - Murray (2-Brit.).

Kurt Louise Armstronga:
Wozniacká (9-Dán.) - Voskobojevová (Kaz.), Berdych (17-ČR) - Odesnik (USA), Vinciová (It.) - Jankovičová (5-Srb.), Yani (USA) - Querrey (22-USA), nejdříve 00:00: Ivanovičová (11-Srb.) - K. Bondarenková (Ukr.).

Grandstand:
Tsonga (7-Fr.) - Buchanan (USA), Pavljučenkovová (Rus.) - Oudinová (USA), Čilič (16-Chorv.) - Sweeting (USA), nejdříve 21:30: Dementěvová (4-Rus.) - Pinová (Fr.).

Kurt č. 4, první zápas:
Schnyderová (19-Švýc.) - Šafářová (ČR), Kvitová (ČR) - Klejbanovová (27-Rus.).

Kurt č. 15, třetí zápas:
Hrdinová (ČR) - Coinová (Fr.).

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

9
Přidat komentář
smazaný uživatel
Skoro ti to vyšlo, ten zapas jsem neviděl, ale Schnyderová bývá až švýcarsky klidná, to u Lucie často nevidím. Bitva to asi byla, ne? Viděl jste to někdo, v čem byl problém?
Reagovat
smazaný uživatel
Sledujete někdo na live videu Lucku? Pokud ano, dejte mi pls odkaz.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
100% souhlas s JIMIM. Je dobře, že konečně také nasazují hráčky, které jsou v žebříčku vysoko na hlavní dvorec, dost si na to stěžovali, myslím Dinara, Světlana ijiné. To je fajn,zaslouží si hrát na hlavních dvorcích.
Reagovat
JIMI
Zdá se,že Lucka jde na rozdíl od Patty s formou nahoru,čekám velký boj doufám v dobrý konec.
Reagovat
smazaný uživatel
Malá chyba, u dvorce artura ashe máte včerejší program
Reagovat
LubosZabloudil
Díky za upozornění.
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes půjdou z našich dál pouze Berdychovi.
Reagovat
JIMI
Souhlasím.A to označení ¨Berdychovi¨ mně pobavilo
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíte, že dá Šafářová Schnyderovou? Já mám obavu, že ne.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist