2. den ve Wimbledonu: Berdycha čeká Kližan na 'jedničce'

25. 6. 2013, 09:00
Previews 298
Šest českých zástupců včetně mužské jedničky Tomáše Berdycha by se v úterý mělo představit během druhého hracího dne na kurtech ve Wimbledonu. Berdych nastoupí proti slovenskému levákovi Martinu Kližanovi na kurtu číslo 1 na závěr programu, který začne ve 14:00 SELČ. Slovenské soupeřky dnes čekají také na tři Češky.

Tomáši Berdychovi přisoudil wimbledonský los Martina Kližana a po Roland Garros, kde vypadl už v 1. kole s domácím Gaëlem Monfilsem, to uvítal. "Po Paříži je to zlepšení. Beru všechno," řekl. 

S Kližanem párkrát trénoval. "Hlavně na betonu v Austrálii. Jsem zvědav, jak bude zvládat trávu. Má dravý styl, nebojí se toho. Mohlo by mu to fungovat. Nečeká mě žádné lehké utkání," dodal Berdych, který loni prohrál ve Wimbledonu v 1. kole jak na grandslamovém turnaji s Gulbisem, tak o měsíc později na olympiádě s Darcisem.

"Ty porážky jsou zapomenuté," řekl Berdych. "První cíl je vyhrát set, pak druhý a pak možná třetí, to se mi tady loni nepodařilo. Bude důležité začít vyhraným setem a pak to bude jenom lepší," věří.

Minimálně zopakovat druhé kolo z loňska a zároveň vyrovnat své grandslamové maximum může už dnes jednadvacetiletá Kristýna Plíšková. Juniorská šampionka z roku 2010 se ve druhém zápase na kurtu číslo 5 utká s o rok mladší Slovenkou Janou Čepelovou, se kterou oba vzájemné zápasy ve třech setech prohrála.

Její sestra Karolína už sice letos v Kuala Lumpuru získala premiérový titul z okruhu WTA, na grandslamu ale ještě zápas v hlavní soutěži nevyhrála. Pokud chce poprvé do 2. kola na letošním Wimbledonu, musí vítězka dívčího Australian Open z roku 2010 porazit třináctou nasazenou Naďu Petrovovou. S Ruskou tenistkou, která si ve Wimbledonu zahrála v letech 2005 a 2008 čtvrtfinále, ale své čtyři poslední zápasy prohrála, se utká poprvé.

Ruskou soupeřku vyzve i Andrea Hlaváčková, která ve Wimbledonu každou za tří účastí proměnila v druhé kolo. Letos však na okruhu WTA vyhrála jen dvě utkání a navíc ji čeká světová dvaadvacítka Jelena Vesninová, jež v sobotu vyhrála turnaj v Eastbourne.

O postup do druhého kola budou hrát také Klára Zakopalová a Barbora Záhlavová-Strýcová, které se stejně jako Berdych a Kristýna Plíšková utkají se slovenskými protivníky.

Jednatřicetiletá Zakopalová, jež ve Wimbledonu už tři roky po sobě nechyběla minimálně ve třetím kole, vyzve Danielu Hantuchovou. O rok mladší Slovenku, jež předminulý týden triumfovala na trávě v Birminghamu, ale před týdnem odstoupila z turnaje Hertogenboschi, porazila až v posledním ze čtyř vzájemných soubojů.

Záhlavová-Strýcová se do hlavní soutěže dostala z kvalifikace, ve které neztratila ani set. Na okruhu WTA letos po návratu po půlročním trestu za doping ještě nevyhrála, v kvalifikacích nebo na turnajích WTA si však připsala už 15 výher. Se svou dnešní soupeřkou Magdalénou Rybárikovou se utká podruhé, před šesti lety s ní prohrála na halovém turnaji ITF v Praze.

Na centrálním kurtu se dnes představí obě světové jedničky. Obhájkyni titulu a 31 zápasů neporaženou Serenu Williamsovou vyzve Mandy Minellaová z Lucemburska, pro kterou to bude první setkání s šestnáctinásobnou grandslamovou šampionkou. Novaka Djokoviče v repríze loňského čtvrtfinále vyzve 34. hráč světa Němec Florian Mayer.

- PROGRAM 2. DNE VE WIMBLEDONU -
(úterý, 25. 06. 2013)

Centrální kurt (začátek 14:00 SELČ):
S. Williamsová (1-USA) - Minellaová (Luc.)
Djokovič (1-Srb.) - Mayer (Něm.)
Ferrer (4-Šp.) - Alund (Arg.)

Kurt č. 1 (14:00):
Ramos (Šp.) - Del Potro (8-Arg.)
Kirilenková (10-Rus.) - Robsonová (Brit.)
Kližan (SR) - Berdych (7-ČR)

Kurt č. 4:
4. zápas: Zakopalová (32-ČR) - Hantuchová (SR)

Kurt č. 5:
2. zápas: Kristýna Plíšková (ČR) - Čepelová (SR).

Kurt č. 9:
4. zápas: Záhlavová-Strýcová (ČR) - Rybáriková (SR)

Kurt č. 12::
4. zápas: Karolína Plíšková (ČR) - Petrovová (13-Rus.)

Zatím neurčený kurt:
Hlaváčková (ČR) - Vesninová (Rus.)

Kompletní program 2. hracího dne najdete na webu wimbledon.com

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

298
Přidat komentář
Nancy_z
Tak to by byla bomba. Tak teď se nepo... a dopodávat to :-)
Reagovat
Nancy_z
Dobrý výkon.
Reagovat
smazaný uživatel
Pletu se, nebo se zatím na GS víc dařilo Kristýně? nějak si to teď nemůžu vybavit..
Reagovat
smazaný uživatel
...ale reportér na Fandovi na to asi do konce zápasu nepřijde
Reagovat
smazaný uživatel
pokud nebyla zraněná, tak proti sobě vsadila. A nedivte se, že Nova cpe české hráče na fandu, toho můžou mít všichni zadarmo, novasport mají jen Ti, co si televizi platí. sice mám BBC,ale i tak jsem rád, že nova fandu vytvořila.
Reagovat
PetaM
Petrova prohrála už 5 zápasů v řadě. A opravdu se mi nezdá, že je zraněná, protože ve čtyřhře exceluje. Prostě jí Karolína zdeptala svou hrou. A ani se nedivím. Ale pokud je opravdu zraněná, tak odstoupí ze čtyřhry ... :) Pak bych to bral ...
Reagovat
gedzitka
Super Karol, jeden set je v kapse, tak teď ještě jeden...
Reagovat
Sonja
Tak gratulka Tomášovi, moc se s Martinem nepáral:-)
2.kolo by měla být pohoda a ve 3. pravděpodobně jeho oblíbený soupeř Anderson:-D
Reagovat
Mayo
Kližan je fackovací panák ako sa dalo čakať ... Cibuľková ma prekvapila...2.kolo som nečakal
Reagovat
smazaný uživatel
Čekal jsem, že Kližan bude z těch prvních tří kol nejtěžší soupeř, ale zatím nemá šanci.
Reagovat
Sonja
On to klidně může být nejtěžší soupeř; co koukám, tak nehraje zle, akorát prostě Tomáš hraje až tak dobře.
Reagovat
Sonja
No dobře, chybuje celkem dost:-X:-D
Reagovat
Sonja
očividně si chce tu loňskou prohru pořádně vynahradit:-)
Reagovat
Fandina
Grigor ... supeeeeeeeeeeeeer!
Reagovat
Sonja
Pěkně, bez problému:-)...
Reagovat
smazaný uživatel
Jj a stačil i sestřelit lajnovou rozhodčí. :)
Reagovat
Sonja
Jééé:-(:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Teda aspoň myslim. Já ten moment neviděl. Jen jsem viděl jak ta rozhodčí odchází z kurtu a drží se za obličej. A pak dali záběr na ukazatel rychlosti Milosova servisu.
Reagovat
smazaný uživatel
hahaha
Nova sport s HD obrazem vysílá Simona a mazanice Fanda Berdycha, na kterého evidentně kouká drtivá většina našich diváků, co mají možnost sledovat oba programy. Bravo! Proč to nepřehodili?
Reagovat
J.M.
Grigor ve 3 setech, vynikající tenis, snad nejlepší výkon na trávě, co jsem od něj kdy viděl. Škoda, že kurt č. 18 připomíná rychlostí Halle a s pomalými hlavními kurty na Wimbledonu nemá nic společného. Pokud by případně přešel až Del Potrovi na pomalý větší kurt, asi z toho rozdílu bude dost rozhozený.
Reagovat
kada.tom
nejúžasnější je, jak Kližan teče s nervama :-DDD
jinak Tomáš hraje soustředěně a zatím skvěle :-)
Reagovat
George_Renel
zatím velmi, velmi soustředěně.
Reagovat
Sonja
Pome!!!:-)))
Mayko, Slovenky postupujou:-O
Jinak ta její protihráčka, ta byla tedy příšerně nesympatická....
Reagovat
smazaný uživatel
No, já se na to díval chvilku a jenom jsem si všiml, že to byl zápas dvou maličkých hráček... :)

Jinak jsem včera úplně zapomněl pochválit Bojanu, že postoupila v dosud nejvyrovnanějším ženském zápase na letošním Wimbledonu - 9:7 ve třetím. :)
Reagovat
Sonja
No já taky koukla jen na konec (několik gamů) a přišla mi strašně nesympatická. Ani ten MTO jsem jí nevěřila. A nevím to jistě (snad mi to někdo potvrdí/vyvrátí), ale zdálo se mi, že asi Cibuli nepodala u sítě ruku.

Jo a žes nepochválil Bojanu včera jsem si všimla!:-(:-D
:-))
Reagovat
Fandina
Tom Martin, zatím vyrovnané, Martin je bojvník a umí, tak Berdo pojď!
Reagovat
Mayo
Berdych ide ponížiť Kližana
Reagovat
smazaný uživatel
...asi uz s ni opravdu zkolabuju...:) Ta mne nikdy nezklame:)
Tlacit Betku, to je ten nejvetsi hard core, take dobry trening na Petru, nebo Lucy, nebo podobne hracky...:D)))) Nebo vubec na WTA:)))

Verim, ze se jeste 85 000 krat zmeni situace na kurtu...samosebou diky Betusce...jak jinak...
Reagovat
smazaný uživatel
Jak už jsem vedle psal dadaftovi: Doufám, že Bethanie ještě zabojuje. Samozřejmě jí taky přeju, protože ji mám ve Fantasy lize... A navíc je zase parádně "vystajlovaná". :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak bohužel, Bethanie je moje první ztráta ve Fantasy lize... Škoda chyb v posledním gemu a taky úplné absence prvního servisu. Doufal jsem, že Bethanie vyhraje tenhle zápas na síti, ale bohužel se tak nestalo. Angie je poctivá pracantka a nakonec si to vybojovala ve dvou setech.

Holt jsem měl dát Lauru místo Bethanie, ale ono asi nemůže vyjít všechno... Přiznám se, že jsem o tom ani neuvažoval. Viděl jsem prostě větší šance u Bethanie.
Reagovat
smazaný uživatel
NO MOJE UZ TRETI:D)
Jde to rychleji, nez jsem si vubec mohl myslet:)

A to jsem mel dnes jeste z pekla stesti, nebot zkusil jsem Alison jako takove prekvapeni turnaje:D))), ktera po dlouhem boji vyhrala tak, ze Oprandi to ve tretim skrecovala:)))
Takze hodne po haluzi....
Ale jeste nekteri pinkaj, takze kdo vi...
...muj plan byt do 50. dostava male trhliny, snad se to po 2.kole uplne nerozsype...o 3.kolu nemluvne, to bude u mne dost kriticke...
Reagovat
smazaný uživatel
Pro tohle nemám rád zápasy mezi Čechy a Slováky - neustálé trapné fráze o česko-slovenském duelu, federálním derby a podobně. Jako by to bylo něco speciálního, ale spíš je to trapné. Jinak doufám, že to Tom zvládne...
Reagovat
Denis92
Gasquetov backhand..to je nadhera!
Reagovat
smazaný uživatel
snad vyhra
Reagovat
smazaný uživatel
Laura dneska hrála opravdu dobře, padalo jí to tam. Hlavně ve 2. setu to byl velmi dobrý tenis... Bylo těžké se mezi holkama rozhodnout, protože jsou obě sympatické. Alex holt bude muset dneska utěšovat. :) Lauře to každopádně přeju a je to super i pro domácí fanoušky. Když to dneska nevyšlo Heather, tak překvapila aspoň Laura... Navíc je vidět, že vítězství Caro nad Laurou v Eastbourne má svou hodnotu. :)
Reagovat
Sonja
Alex se na to třásl...aby Makiri prohrála a on ji pak mohl utěšovat:-P:-D
U Laury je to fakt jak kdy. Občas nádhera, občas bída. Ale ona má na to ještě celkem věk:-))
Reagovat
tommr
Kirilenková tak neobhájí lonský čtvrtfinále a s největší pravděpodobností přepustí místo v první desítce Vinciový. V první desítce tak budou po Wimbledonu jak Erraniová tak Vinciová což názorně ukazuje nízkou úroven a nevyrovnaný výkony současný ženský špičky. Žádnej div, že se tam Petra pořád drží i když už hodně dlouho hraje tužku ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Errani bolo väcsie prekvapenie
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v první řadě je třeba říct, že tohle byla dvojice, která by si zasloužila hrát proti sobě dál než v 1. kole... Čekal jsem spíš vítězství Makiri (proto jsem Lauru nedal do Fantasy), ale zas až takové překvapení to pro mě není. Když má Laura den, tak dokáže porazit prakticky každého... Jinak bych radši, aby Makiri v první desítce vystřídala Anička, ale Vinci toho asi méně obhajuje.
Reagovat
Sonja
:-D:-D
Máš přehled, to je znát...........
Reagovat
smazaný uživatel
:D)))
Reagovat
smazaný uživatel
No, možná Cico myslel, že Sara byla výše nasazená. :D To sice byla, ale to ještě neznamená větší překvapení...
Reagovat
tommr
obě obhajujou stejně (osmifinále), ale Vinciová má před Ivanovicovou náskok 140 bodů a já moc nevěřím tomu, že by Ivanovicová došla tak daleko, aby tu ztrátu stáhla ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak urcite Errani hra vyrovnanejsie a lepsie ako Kirilenko

takze prehra Kirilenkovej s domacou Robson premna neni prekvapenie
Reagovat
smazaný uživatel
Sara je výborná na antuce, velmi dobrá na betonu, ale na trávě to neumí...
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu se píše Cibuľková s měkkým háčkovaným písmenem L? Viděl jsem to u Slováků v diskusích už několikrát a moc se mi to nezdá.
Reagovat
smazaný uživatel
L nie Ľ
Reagovat
Denis92
nie
Reagovat
smazaný uživatel
děkuju
Reagovat
Heather_Fedex
vyborne lauro!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tomiiiiiiiiiiic! Že já chuj ho z té fantsy vyndal, a to jse mu tak věřil.
Reagovat
smazaný uživatel
Lauraaaa! Viděl jsem jen poslední 3 gamy, ale paráda, že vyhrála a ještě ve 2 setech.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře Laura. To je pro Marušku hodně studená sprcha. Loni čtvrtfinále, na OH semifinále a teď 1. kolo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Väčšieho huja jak je Gasquet som nevidel

z neho uz ani Boh nevijde
Reagovat
kada.tom
doufám, že prohraje :-D
Reagovat
Sonja
Statistiky zápasu:
http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/stats/day9/1101ms.html

Mayer nehrál vůbec zle, jen 12 UE, držel se (zvlášť ve 2.setu) velmi dobře a Novakovi dalo celkem zabrat ho brejknout.
Každopádně na rozjezd dobré.
Reagovat
smazaný uživatel
Nolda si mel zahrat na 5 setu, at si to tam v tom Londyne hezky uzije, po 3 kole bali:)
Reagovat
Sonja
Ale no jo, nenaparuj se tu jak někteří nadalovci, Vlku, viděls jak se jim to pak vrátilo...
:-)
Reagovat
Mayo
Nolda s prehľadom
Reagovat
smazaný uživatel
dufam ze to Rafa pozeral
Reagovat
Mayo
ak nehrá golf alebo poker
Reagovat
Sonja
Tak zatím to místo v kanále nebudu potřebovat, ale pro jistotu mi ho ještě pár kol drž:-D
Reagovat
Mayo
Sonja...no ak nepostúpi do finále s tým žrebom tak potom ťa tam privítam :D
Reagovat
Sonja
Kdepak, povinnost je osmifinále. Tam bude Tommy a prohrát s Tommym na trávě žádná ostuda pro kanál není.
Reagovat
Mayo
finále Novak vs Andy / Roger...tam prehra nebude na kanál :D ... ale okej šak...aj tak už to nebude ostuda ako Býk :/
Reagovat
Sonja
game od výhry v 1.setu
Come on!:-)))
Reagovat
Sonja
Jou, je to tam! Pěkně Lauro, koukej vyhrát ještě jeden.
Reagovat
Bob
Dneska jsem v tom opět s tebou :) Takže Laura c'mon! :)
Reagovat
PetaM
Laura to musí zvládnout!!! :D Je sympatická, na rozdíl od Rusky ... :D
Reagovat
Sonja
No to u nás dvou přece není nic neobvyklého:-P:-))
Já bych Lauře přála, aby "doma" udělala hezký výsledek. Viděla bych to minimálně na osmifinále.
Reagovat
Sonja
Tak já proti Makiri nic nemám. Akorát mi je prostě Laura sympatická a pokud nehraje proti "mojim", tlačím ji a přeju:-)
Reagovat
smazaný uživatel
No, každopádně, zatím pěkný zápas a Lauře to tam padá..moc krásné vítězné balony..:))
Reagovat
VlS
Konjunkturálně se přidám, nemám rád Ovečkina a přenáším to na Makiri
Reagovat
Heather_Fedex
ja proti kirilenko nic nemam, ale tlacim lauru ;) ji nelze nefandit a navic ji mam ve fantasy
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já mám rád Lauru, Makiri i Alexe (můj oblíbený hokejista). :D Pro Lauru to teď vypadá hodně dobře... Přeju jí to. Zaprvé je doma a zadruhé jsem tady tomasinhovi po 1. kole RG říkal, že mu to Laura vynahradí na trávě. :)
Reagovat
Sonja
Výborný, to už snad nepustí:-))
Ale teda zatrnulo mi, když ty 3 bb trestuhodně zahodila...
Reagovat
smazaný uživatel
Hm. Snad si to nezakřikla. :(
Reagovat
Sonja
Nestraš!:-D:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodem, Laura - Makiri teď jede na Fandovi. :)
Reagovat
Sonja
BRAVO!!!
Porazit top10 hráčku ve dvou setech, to je myslím hodně slušný začátek:-))))
Tak hlavně se neprdět s horšíma hráčkama a pomaličku polehoučku dál a dál.
Reagovat
Bob
Gratulka Robson! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, kde je ten machr, co rikal, ze Slovaky prejedem...jo vidim...:)))
A to jeste byl zapas, kde spis jsem doufal, ze by to bylo naopak, pri tom tipu 2:2...:D)))
Reagovat
tommr
já odešel od PC za stavu 3:0 v prvním setu pro Kristýnu v bláhový naději, že by to mohla dát ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No do toho meho propoctu, jsem vlastne tenhle zapas z ceske strany bral jako vitezny...
...ale kdo vi Klara ma sve travnate chvilky, no ale Magduska je Magduska, no a Rebel to snad neprojede, ale fakt je, ze uplne to lehke mit nebude...:)))
Reagovat
Sonja
Maykovi vypadla Češka:-(
Reagovat
Mayo
fíha Čepelová vyhrala...:O tá je ešte v pohode :) ... moja favoritka z vašich je hlavne Klára a Petra mi tiež nevadí
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jako myslis, ze Bara vyhra s Magduskou...jo?
:)))
Tak to jsi opravdu optimista:D), krom toho preji to dost Magdusce...
Reagovat
VlS
Já to přeju Báře, ale myslím si, že se splní vlčí přání :-D
Reagovat
Mayo
tak Magda je naša asi najlepšia trávarka...možno s hantuchovou...hlavne nech vypadnú cibuľková a hantuchová...magda neni také zlo :D
Reagovat
Sonja
:-O A co je na Cibuli a Dance zlo???
Reagovat
Mayo
nejako mi prekážajú :D
Reagovat
Sonja
Ty seš hroznej típek.
Reagovat
Mayo
ťažko napísať
Reagovat
Heather_Fedex
JOOOOOO!!!!!!! ;))))
Reagovat
kada.tom
též jsem nadšen :-))
Reagovat
Heather_Fedex
po 3. a 4. setu bych na bernieho nevsadila ani cent, navic querrey podaval jak blazen, ale stal se zazrak a je to tam ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Musím říct, že jsem opravdu zklamán tím, jak pomalou trávu pořadatelé opět připravili.
Alespoň za sebe mohu říci, že nejlepší trávový tenis se hrál v Halle. Tam to byla radost pohledět. Byly tam k tomu samozřejmě také podmínky.
Už druhý den je jasné, že Wimbledon tyto, mému oku lahodící, zážitky nenabídne. Hrají se dlouhé výměny od základních čar, kde výměny trvající dvacet úderů nejsou ničím výjimečným. Takže opět bude kolem BL oraniště a zbytek dvorce zůstane téměř neposkvrněn.
Opravdu si nejsem vůbec jist tím, že tento trend neustálého zpomalování tenisu, ať už díky povrchu či v souvislosti s míčky, je něčím přínosným.
Reagovat
smazaný uživatel
...ale ted jsem zaznamenal peknou vymenu u Djokera a Floriana..., ktera asi rozhodla o druhem setu...
Reagovat
smazaný uživatel
no, ale i tak to balim na centru...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, sledoval jsem Serenu, jak ses dole ptal.
Reagovat
smazaný uživatel
A jak ta "tráva" v Halle vypadá ke konci turnaje? Vymleté drnoviště.
Reagovat
smazaný uživatel
No samozřejmě. Ale já nepíšu o drnovišti, ale o tom, jak je na Wimbledonu oproti Halle tráva pomalá. V Halle byla tráva vyšlapána i u sítě.
Reagovat
J.M.
Souhlasím. I pro mě je zklamání, jak moc pomalé to je. Bere to potenciál atraktivní agresivitě, brzdí to údery (pokud někdo jako pokaždé chce kontrovat tradiční odezdikezdistickou demagogií o tom, že jediná alternativa současné pomalosti je nekoukatelný styl servis-servis-eso-eso, pak si může ušetřit energii, vypsal jsem to sem za něj). Jistě, občas tam člověk uvidí pěkné výměny. Ale to by občas viděl i na rychlejší trávě.

Jediný opravdu trávový tenis se dnes už hraje jen v Halle. Snad ještě Boodles působilo celkem jako tráva, ale to je exhibice. Queens je velice pomalé, Hertogenbosch byl extrémně superpomalý antukovo-tvrdý kurt s vysokým odskokem ála Indian Wells v zelené barvě, to nemělo s trávou absolutně nic společného (už chápu, proč tam loni vyhrál Ferrer, což se bralo jako důkaz jeho univerzálnosti)...

Aspoň v tom Wimbledonu to, pořád, zaplaťpánbůh, na začátku turnaje relativně nízko odskakuje. To je jediná věc, kterou se moderní tráva ještě odlišuje. A pro špičkové hráče je dnes výška odskoku možná důležitější rozdíl než rychlost (i včerejší výkon Nadala to opět potvrdil). Pokud v rámci "vylepšení" seberou i tuto poslední odlišnost, pak už bude celý tenisový rok od začátku do konce pořád neměnně monotónní.
Reagovat
J.M.
Ale kupodivu mi přijde, že stejně jako na ostatních turnajích i ve Wimbledonu se hrají dva odlišné turnaje v závislosti na kurtu. Skoro na všech turnajích dnes jsou zastrčené okolní kurty rychlejší než ty hlavní. I když nevím proč by tomu tak mělo být i ve Wimbledonu, právě se dívám na osmnáctku na Grigora, a tam mi ty obrázky připomínají záběry z trávy aspoň o nějakých 5-10 let zpátky. Lítá tu o dost jinak než na těch velkých kurtech, a nemyslím, že to je jen optický klam kvůli úhlu kamery.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, v Queens i Hertogenboschi to bylo pomalé a tenis oproti hale velmi neatraktivní.
Exhibiční turnaje jsem neměl čas sledovat.

Já jsem měl dnes právě také pocit, jak je centrální dvorec oproti těm okrajovým pomalejší. Ale říkal jsem si, že to bude patrně optický klam. Vím, že je to tak na jiných turnajích, ale ve Wimbledonu mě to překvapilo. Ale teď vidím, že to optický klam nebude, když si toho všímají i ostatní.

A kdo tvrdí, že jedinou alternativou současné pomalosti je styl servis - eso, tak to samozřejmě není pravda. Ale už mám opravdu obavu z toho, že ten neustálý trend zpomalování bude vést, a už i vede, k postupné degradaci tenisu, kde převládá vlastně stále tentýž jednotvárný styl.
Reagovat
smazaný uživatel
Halle.
Reagovat
smazaný uživatel
28 stupňů východně: Astra 1N
BBC 2 HD - frekvence 10847 MHz, symbolrate 23000, polarizace V, modulace DVB-S2 8PSK, FEC 2/3, pilot on
Reagovat
Sonja
Chjo, kéž by Laura:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
V suchym triku Tommy!!!

Nekdo by mohl namitnout, ze Tursunov by si zaslouzil ctvrty set, a ja bych souhlasil. Tursunov se predvedl velmi dobre, jenze nenasel zadnou protizbran na Tommyho servis...

Tommy predvedl neskutecnou psychickou silu, hlavne v brejkovych situaci...

Predvedl, nebojim se rict, stopball turnaje!!! V 1.setu hral vic aktivneji, potom spis zkusena cekacka...tohle by se mu nemuselo vyplatit s Noldou, tam bude muset hrat agresivne od zacatku do konce!!!

Ale jinak se predvedl Tommy paradne!!! A je videt, ze je pripraven na svuj zivotni turnaj!!!

TOMMY vyrid je vsechny:)!!!
Reagovat
Sonja
Pěkně Tommy!!!
Reagovat
smazaný uživatel
najsimpatickejsi tenista spolu s Rogerom
Reagovat
smazaný uživatel
cicko, vidno že si tenis začal sledovať len nedávno :)

Haas je práveže dosť agresívny, impulzívny tenista, v roku 2002 to bol jeden z najviac nenávidených hráčov na okruhu ..
Reagovat
Fandina
rfever a ty na něm vidíš něco nesympatického?
Reagovat
Sonja
Tak důležité je, jaký je teď přece:-) 35 let, top 15 hráč, pěkný tenis, manželka + dítě
...navíc má zajímavý příběh.
Reagovat
Fandina
rfever ... pro mě sympatický a moc pěkný chlapík a pěkně jednoruč hraje a vůbec moc hezký .............
Reagovat
smazaný uživatel
ze nedavno som zacal sledovat tenis

noo mam dost
Reagovat
spaniel
Kdyz čtu tvoje příspěvky, tak mam pocit, ze jsi zacal sledovat tenis a rovnou jsi i vsadil rodinné jmění. Vždyť k tenisu nenapises ani prd a obvykle jen nadavas hráčům.
Reagovat
J.M.
Ale ne, to je omyl - vždyť už před časem psal, že tenis začal sledovat už opravdu hodně dávno. Snad už před 5 lety... No kdo za nás tohle pamatuje...
Reagovat
Fandina
Tommy super gratulace, jen tak dál! Go go go!
Reagovat
smazaný uživatel
Janka ideme pekne
Reagovat
smazaný uživatel
Tak spatny half Tursunova dostal do problemu, a opet DFko v tu nejmene vhodnou...chvili.

Takze Tommy jde servirovat na win v zapase.
Reagovat
smazaný uživatel
Sbohem čestina :)
Reagovat
smazaný uživatel
ja uz vlastne ani nejsem cech:P
tam uz 10let nejsem...tak sorry.
Reagovat
smazaný uživatel
Tamira Pazsek
lituju, že tě mám v lize -_- před tejdenm ještě ve 30, teď ani ne ve 100
Reagovat
Mayo
to čo porobila Tamira preboha živého
Reagovat
Sonja
Nevím, nebyl stream, ale Tamira byla před Wimblem zraněná, tak možná ještě nebyla úplně dolečéná:-(...těžko říct, ale jsem zklamaná.
Reagovat
Mayo
veru asi to bude v tom...lebo ona je fajná na trávičke
Reagovat
VlS
s Floriánem a musím říct, že na tý trávě hrají krásnej antukovej tenis :-D
Reagovat
Mayo
lebo trávový tenis hrať nevedia :D
Reagovat
Sonja
Ani se mi nezdá:-O
Ale pokud je trávový tenis servis+volej, tak to jo, máš pravdu:-)
Reagovat
smazaný uživatel
...ale jinak ho Tursunov celkem slusne uspal...je mene agresivni, nez v 1.setu, pravda, za cely zapas Tommy neztratil servis, ale aby to ted nepodcenil, asi by bylo zbytecne jit do 4.setu:)
Reagovat
smazaný uživatel
sorry to melo byt jinde:0)
Reagovat
smazaný uživatel
No, já to mám vedle taky puštěné (koukám jedním okem) a musím říct, že Novak je opravdu skvělý atlet. :)
Reagovat
Mayo
dneska musíš byť skvelý atlét ináč môžeš ísť miešať lekvár ...
Reagovat
VlS
překlad pro Čechy : lekvár = marmeláda :-D
Reagovat
Mayo
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ted ten jeho stopball totalne zvedl z kresla....
....Tommy >>> absolutni tenisovy umelec...
Reagovat
smazaný uživatel
Doufam, ze to daji nekde jako touch of the day :)!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Zaber Tamiro!!
Reagovat
Sonja
Jo, zaber!!:-( Ani to nevidíme, kdo ví, jestli ještě nezlobí zdraví...
Reagovat
Sonja
A je to:-(( achjo...
Reagovat
smazaný uživatel
Tamiro, to mi nedělej, přicházím o další body :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak konec! :-(( V posledním gemu měla ještě 2 BP, ale Cadantu to přece jenom zvládla doservírovat..
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte, kam se Tamira po Wimbledonu propadne?
Reagovat
smazaný uživatel
Simona Halep a Llodra vyhráli => další body na moje konto! :)

Doufám, že dneska taky vyhraje Lopez. Jinak mě bude pěkně štvát, že jsem místo něj nedal Dodiga. :D
Reagovat
Heather_Fedex
dychas mi na krk v elite league ;))
ale po dnesku sve vedeni bohuzel ztratim. naprosto zklama petszchner (nebo jak se to pise) a tamira mi take vuuubec nedela radost ;((
tomic vypadal nadejne, kdyz vyhral 1. 2 sety a ted je zraly na rucnik ;///

a tp league- ostudne 73. misto ;////
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, když ty máš v každé lize jiný tým. To mě překvapilo. :D
Reagovat
Heather_Fedex
to ano ;) v tp league jsem volila vic rozumem a v tp elite zase srdcem a zatim se mi vic oplaci moznost c. 2 ;))
mela bych vycitky svedomi, kdyby rogerek v mem tymu nebyl
Reagovat
Fandina
monty ... koukám, že ti vyhrál Llodra, máš ho ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, už jsem to napsal nad tebou. :) Dokonce ve třech setech, to jsem ani nečekal... Llodra je prostě kůň! :D
Reagovat
Bob
také skreč, také za stavu 2:2 a 4:3 pro něj.?
Reagovat
smazaný uživatel
pella skrec
Reagovat
smazaný uživatel
Tak neprijemna situace na kurtu, podavacka trochu omdlevala...
...pekne gesto Tursunova...

Tak se nam to prodluzuje...
Reagovat
smazaný uživatel
navic Dmitrij ted returnuje zcela skvele...
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
Sonja
skreč.........
Reagovat
Bob
Tak to je škoda. Za tohoto stavu to opravdu zamrzí.
Reagovat
Fandina
ví se proč?
Reagovat
Mayo
nemal síl
Reagovat
smazaný uživatel
Tommy Haas

nemam slov
je to velky borec
klobuky dole
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, druhy set, trosku uspavajici, Tommy se nechal trosku uspat, ale na konci setu mu Tursunov pomohl jednim DFkem, a bylo po problemu...

Na ty uspavace hadu, velkej pozor:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, Juan, to take ve druhem dal na 7:5, takze vse jede podle planu:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tommy zahrava paradni lob ze smece, a Tursunov vyhazuje po vzoru Jimba raketu do vzduchu, aby trefit mic:D)))
Jenze Tursunov neni Jimbo:)
Reagovat
smazaný uživatel
Dopuručuju zápas Dodig-Kohlschreiber.
Dodig: servis-volej
Kohli: pěkný bekhend
oba: zlaté ruce na síti
Reagovat
smazaný uživatel
Nemuzu opustit Tommyho, pochop:D)
Krom toho, Tursunov ho trochu ve druhem uspal...takze je treba tlacit...:)
Reagovat
smazaný uživatel
to samy Juan:)
Reagovat
a.magerova
Kohlschreiber - proč skreč?
Dík.
Reagovat
smazaný uživatel
Skoro bych řek, že psychika. Už druhý set vyhrál s haluzí. I když vedl byl pod tlakem Dodiga. Prohrál servis a během přestávky z ničeho nic vzdal. Nebo možná fyzické problém, páč servisy za lichého stavu dost často pral viditelně do sítě.

Kohliho zas tak neznám, ale hrál jakoby bez emocí. Špatný míč - nic, geniální - nic. Dodig byl proti němu přetopený kotel.

Jo, při tom prohraném servisu se hodně hádal o první fiftýn. Možná to ho znechutilo ...
Reagovat
Mayo
ide Nolda ! ajde
Reagovat
Sonja
:-O
Tys prohrál nějakou sázku? Nebo co?
:-D
Reagovat
Mayo
nene nič také ... :D
Reagovat
Sonja
A čo také? Však Noldu nemáš rád:-D
Reagovat
Mayo
ja neviem Sonja...šibe mi :D ale tak Florián bude fackovací panák len...
Reagovat
smazaný uživatel
Hezký druhý den všem. Prosím vás, znáte někdo Tomika? Nebo jsem něco zaspala a z Bernarda Tomiče je Tomik??????????
Reagovat
smazaný uživatel
to je jedno kazdy ho vola inak
Reagovat
smazaný uživatel
Žádný anglicky mluvící komentátor ho nikdy Tomič nenazval, on sám o sobě mluví jako o "Tomykovi", tak proč mu jeho jméno - i s ohledem na jeho známý původ - prznit tím "č"?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak člověk byl zvyklej, že se mu vždy říkávalo Tomič. Je to původem chorvat?
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za info, je lepší být v obraze :-)
Reagovat
Mayo
bosniak je pôvodom sa mi zdá
Reagovat
Sonja
Jeho otec je Chorvat.
Reagovat
smazaný uživatel
Ježišmarja! Výslovnost jmen po letech v cizí zemi se mění podle místních jazykových zvyklostí. Někdo na to přistoupí dřív, někdo až v další generaci. Na tom není nic překvapivého.

Uvědomují si naši směšní novináři pisálkové a TV plácalové, že Wozniacki a Lisicki mají správnou výslovnost Wozňáki a Liziki? Výslovnost se dělá podle přání nositele jména.
Vojtíšku, psát a vyslovovat Wozniacká je totální nesmysl!
Reagovat
smazaný uživatel
V otázce přechylování jen ctím Ústav pro jazyk český, tak jak je to správně. A hlavně je to tradiční debata, na kterou teď nemám moc času. Ale Tomič / Tomyk je trošku jinej případ :)
Reagovat
J.M.
Broz nepsal (primárně) o přechylování, ale o výslovnosti. Jinak ale ani podle ÚJČ není na NEpřechylování nic nesprávného. Je na každém, jestli přechyluje, nebo ne.
Reagovat
smazaný uživatel
tak to mám teda asi na mysli jiný Ústav. Samozřejmě tahle situace platí u Češek provdaných za cizince (Peschke, Emmons), ale jinak pravidlo přechylování na Nově ctíme. Bez výjimky, ať se to nám komentátorům líbí, nebo ne..
Reagovat
smazaný uživatel
teda s výjimkou - Korejek a Číňanek, abych byl pŕesný :)
Reagovat
J.M.
Ústav máme na mysli stejný, ale chce to skutečně číst, co píšou. :-) Přechylování není povinné. Je doporučené, ano, jeho praktické výhody jsou zmíněny. Ale povinné a jediné správné není.
Reagovat
smazaný uživatel
Ctíme? A co Wozniacká? Vždyť to jméno zní úplně jinak!!!
Když už přiblble přechylovat, tak psát Wozniackiová a vyslovovat Wozňákiová. Jinak to korektně udělat nejde. Aspoň je dobře vidět ubohost toho našeho směšnýho absurdistánskýho Kocourkova.
Reagovat
smazaný uživatel
ok, tak tedy ctíme doporučení. Což nic nemění na tom, že to považuju za správné, hlavně kvůli skloňování.
Reagovat
smazaný uživatel
nevím, proč hned ten obhroublej agresivní a dost demagogickej tón. Tahle debata se mi fakt nelíbí, já přechylování nevymyslel.. mějte se
Reagovat
smazaný uživatel
Z toho si nic nedělej, to je u Broze normální...
Reagovat
carolyn
Ty jména už se tu řeší snad pořád, nějaké "počeštování" a podobně, to že se přídává to - ová mi taky vadí.
A když už to někdo chce převádět do češtiny tak třeba jméno Nicolás je v češtině Mikuláš. Taky nikde nečtu, neslyším Mikuláš Mahut nebo Mikuláš ALmagro.
Prostě je to trapný, jména by se měla zachovat tak jak mají být v originále.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem taky proti přechylování, ale nějak už to ani neřeším... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Monty, nemám snad pravdu? Správná výslovnost těchto původem polských jmen je nezpochybnitelná! Proč tedy novináři čtenářům a divákům lžou?
Reagovat
Fandina
Myslím, že to woytha napsal dostatečně. Podle pravidel a zvyklostí se tady cizí jména přechylují a praktické to může být i kvůli skloňování. Jakmile se jazykovědci shodnou, že se přechylovat nemá, tak se ostatní přizpůsobí.
Reagovat
carolyn
jména - tohle se tu řeší každou chvilku a stejně se nikdy nic nevyřeší - nemá to cenu, kašlem na to.

Ale uznejte proč přidávat -ová jako ke jménům Sharapova/Sharapovova - šílené!
Reagovat
Fandina
Broz já si nemyslím, že novináři někomu lžou, proč by to dělali?
Reagovat
smazaný uživatel
Protože Lisická a Liziki je dost podstatný rozdíl! Nebo to snad nevnímáš? Jde o úplně jiná jména.
Reagovat
Fandina
Broz, možná mluvíme každý o něčem jiném. Pokud mluvíš o nějakém jednotlivém případě, kde se udělá chyba, tak to je možné, to se samozřejmě může stát, ale proč hned silná slova, lhát a podobně. Pokud se přechyluje, jistě na to jsou pravidla a samozřejmě každý profík novinář by se toho měl držet. Ale psát hned o lžích snad není nutné.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejde o to, jestli máš pravdu, ale o to, jak se chováš...

carolyn: Souhlasím. :)
Reagovat
J.M.
"Sharapovová" není šílené kvůli přechylování, ale kvůli tomu, že to je poangličtělý přepis ruského jména s českou koncovkou. Což je totálně nesmyslný guláš (který pramení jen z neznalosti, nevzdělanosti). Když už se tady hájí zachování originálu, tak originál toho jména je "Šarapova" (to není žádné "počeštění, ale přesný originál), nikoli "Sharapova". Tudíž jediné správné varianty jsou buď v češtině Šarapova nebo Šarapovová (obojí je přípustné, opět, ÚJČ přechylování nenařizuje, pouze doporučuje jako základní verzi), nebo v angličtině Sharapova.
Reagovat
Heather_Fedex
serena ma na hlave vceli ul? ;))
Reagovat
George_Renel
S Bětkou ne :-) http://sport.idnes.cz/tenistka-na-wimbledonu-trenuje-s-google-brylemi-ftu-/tenis.aspx?c=A130625_141733_tenis_elv
Reagovat
a.magerova
Je to teda "ústřel", ale fandím ji za odvahu.
Mně se ta barevná kombinace moc líbí, teda na vlasy bych si to nedala, ale třeba takové tričko bych brala okamžitě!!!
Reagovat
Sonja
Začala mi hrát Tamirka. Tak doufám, že stehno je v pohodě:-(
Reagovat
Mayo
vamos Tamira
Reagovat
tommr
no hlavně aby měla seřízenou mušku. Před Wimbledonem jí to nějak moc lítalo mimo kurt ... :)
Reagovat
Sonja
Tak to s tím souvisí...Pokud je fit, může hrát svůj tenis, pokud ne, všechno jde hůř, respektive nejde vůbec.
Reagovat
smazaný uživatel
90% úderů bez razance, někdy se mi zdá, že se snaží hrát údery těsně za síť, což dělá logicky nepřipraveným hráčům problémy, tak nevím jestli je to taktika nebo má velkou úderovou nejistotu. v každém případě občas umí dát dobrou pumelici a když mu teče do bot vrátí se mu servis, proto taky vede.
Reagovat
Mayo
máte niekto link na Serenu prosím ?
Reagovat
Fandina
http://www.bestsportgo.tv/20130623/vv-598045-tennis-51c72dbb201b42.16161254.html
Reagovat
Mayo
Ďakujem.
Reagovat
smazaný uživatel
Sledujes Serenu?
Reagovat
Mayo
Minella ma prekvapila, že nedostane kanára...som rátal s jedným aspoň
Reagovat
Elrondin
Tak po včerejších výhrách Robreda, Hewitta, Melzera, Mahuta, Štěpce a Fedexe dnes drží veteránský prapor Blake a všichni (kromě Melzera) vyhráli bez ztráty kytičky. Tak ještě aby vyhrál Tommy. Hodně štěstí v dalších kolech starý (ale stále dobře střílející) pušky ;o)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
tommr
ve výčtu ti chybí ženský veteránky - na Date-Krummovou v tomhle ohledu nemá nikdo ... :)
Reagovat
Elrondin
No tak dámy jsem ze zdvořilosti vynechal, přeci jim nebudu říkat starý pušky ;o)
Reagovat
smazaný uživatel
uhrala gem!!! skvela prace Mandy:)
Reagovat
tommr
a ve druhým setu se dokonce dostala aspon na chvíli do vedení ... :)
Reagovat
Sonja
Dokonce ve 2.setu brejkla...
Ale Serena se mi dnes nezdá ve své kůži, celkem hodně se na své poměry hecuje a řve:-O
Reagovat
smazaný uživatel
jo brejk, zajimava situace...
Reagovat
tommr
a už je bohužel zase všechno v "normálu". Serenu zřejmě na kurtu postih nějakej mikrospánek během kterýho málem přišla o tři hry za sebou ...
Jinak dneska zatím ve Wimbledonu relativní nuda - nějaký větší překvapení zatím v nedohlednu. Ty zajímavější zápasy nás ale dneska teprve čekají ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Heather vs. Madison > to bylo celkem zajimave...
...ale samozrejme s vcerejskem to srovnavat nelze, to teda ne:)

Jinak jsem rad, ze Serena zvlada, je to moje zachrana ve Fantasy:) Jedu jinak bez top playeru...
Reagovat
Sonja
Koukám, že existuje i statistika "return errors":-D Serena na ně teď vede.
Reagovat
smazaný uživatel
...a je to tady, Tommy uz na kurtu Nr. 2!!!

Noldo bez se kouknout, jak se ma pinkat na travniku:D)
Reagovat
smazaný uživatel
zacal klidne, v pohode, ale sebevedome...
...je to dobre, nezene to, vi, ze mame pred sebou 7 zapasu vcetne dnesniho:)
Reagovat
Sonja
:-( Nolda nemá čas, připravuje se na Floriana a mně už začínaj pracovat nervy:-D
(Mayko, drž mi kdyžtak místo v kanále:-DD)
Reagovat
smazaný uživatel
no, jo Noldu dnes neceka nic lehkeho...Mayer neni uplne nejaky travnikovy jeliman...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, Tommy uz ukazal, ze Tursunov nebude mit s nim lehkou praci pri sve servu....
Reagovat
Sonja
To nečeká...myslím, že janekda už si na Floriana i vsadil:-((:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Absolutly genius!!! Je to killer:)
Reagovat
smazaný uživatel
....pozor zmena na kurtu n2. vyuzivame cely prostor kurtu:)

Paradni brejk, zakonceny cross winnerem... Tommy uz ma brejk, a jede jak za mlada:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tommy si zatim s Tursunovem vytira kurt...
Reagovat
smazaný uživatel
Takze esem Tommy zakoncil prvni set [6:3...v klidu, pohodove...:)
Reagovat
Sonja
Tak taková pohoda snad ani nestojí za vypisování, ne?:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale stoji:D) Vim, co delam:D) > podnecuji tim zvyseni pochybnosti v tabore Noldu:)
Reagovat
Sonja
Jo takhle, ty to máš naplánovaný všechno...tak hodně štěstí, opouštím vlákno a nebudu ho dál číst:-D
Reagovat
smazaný uživatel
:D)))
Reagovat
Mayo
Slováci dostanú naložené od čechov...neni o čom...
Reagovat
smazaný uživatel
a na to si prisel jak...
Reagovat
Mayo
pretože ste lepší
Reagovat
smazaný uživatel
hmmm, no jeste jednou se koukni na to, kdo s kym dnes...
Reagovat
Mayo
Berdych neni o čom...a ženy sú labilné
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, by mne zajimalo, cos rikal vcera pred Darcisem:)
Prave, ze zapas Klizan x Berdych muze byt hodne zajimavy, ale spis bych tipl, ze za SVK ziska body Magduska a Daniela!!!
Kristyna se bude muset take hodne snazit...

Strizlive, to spis bude 2:2 a vsichni budou radi...
Reagovat
tommr
ale je to spíš moje přání než reálnej tip. Tomáš by měl Kližana porazit, ale holky to budou mít se Slovenkama hodně těžký a minimálně jedna z nich dneska nejspíš skončí - tip bych si že to bude bud Kristýna nebo Bára ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
:D)
A ze pry jses pesimista.... no ted vidim, ze spis naopak jses velky optimista:D)

>>> Muj tip je 2:2...:D)
Reagovat
Fandina
Ce týká holek, Danka Hantuchová v poslední dobře hraje ve formě, přeji samozřejmě Klárce, ale také to bude těžké. Jinak, protože hned po našich přeji i Dance, Magdě i Čepelince, případné prohry mě nebudou tak mrzet. Ale samozřejmě, přání je 4:0 pro nás. Držím palce, pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš to dá. Naše děvčata dostanou klepec.
Reagovat
smazaný uživatel
A pred chvili se k ni pridala Li Na...:)
Reagovat
tommr
ta Japonka se zdá být nezničitelná - ta snad bude hrát (a vyhrávat) ještě v šedesáti ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, ta prezije nas vsechny, ...a urcite se dockame toho, ze Nolda bude delat komentatora po zakonceni kariery, a bude treba tady ve Wimblasu za par let komentovat zapas Mladenovic vs. Kimiko:D)
Reagovat
smazaný uživatel
Clovece, nejsi dnes na prijmu, a na kurte c. 2 se deji veci:) Madison s Heather predvadeji tenis, ktery by se Ti libil:)
Reagovat
Sonja
Já bych si tipla, že dadaft spíš kouká na Sam.
Reagovat
smazaný uživatel
myslis? Ted se tam nic uz zajimaveho nedeje, ale Madison vs. Heather...to je jina:)
Reagovat
smazaný uživatel
V diskusii to možno odznelo ale trochu nevýrazne - Nova Sport kúpila práva na všetky turnaje ATP 500 od budúcej sezóny - to je viac ako skvelá správa. Síce tieto turnaje chodili na Sport 1 a 2, komentár bol žalostný a som rád, že to bude takto, snáď nebudú bývať tie prenosy odkláknuté, pretože skvelé turnaje ako Rotterdam, Dubai, Barcelona, Hamburg, Washington či Basel si zaslúžia "full coverage". Plus aj tie ďalšie ako Valencia, Peking, Tokyo, Acapulco a pod.
Reagovat
smazaný uživatel
ano ano, budeme mít všech 11 pětistovek, i když sám nevím, jak zvládneme pokrývat týdny, kdy jsou 2 najednou.. pro Fandinu: WTA jen pomálu, letos konkrétně červencové Palermo a zářijový Quéhec, ale jen od čtvrtfinále dál.. jsem pár dní na twitteru, kam občas hodím nějako aktualitu z vysílání, najdete mě pod @VojtechBidrman :)
Reagovat
Fandina
Tak moc děkuji za info. Co se týká tvého twitru, díky za info, určitě tam kouknu, stejně jako to dělám na tvém blogu. Super. Přeji příjemné komentování ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
dík, hlavně hodně sil nám všem wimbledonským maniakům pro příštích 13 dnů :)
Reagovat
smazaný uživatel
A chodí na TP (třeba pro inspiraci) bez nicku ještě někdo z vaší redakce sportu? :)
Reagovat
smazaný uživatel
netuším..
Reagovat
smazaný uživatel
Gigin vzkazuje, ze si mate vsimnout velke spojitosti mezi jmeny > Gulbis a Darcis, takze to ma byt znameni...a v dalsim kole asi dalsi fav. out...:)

>>>>pozn. vzkazovatele
Je videt, ze je na dobre ceste v jeho lecebne kure, zacina rozeznavat pismena a slabiky, a nektere si davat do spojitosti. Tady svita nadeje, ze do 2 tydnu plus minus 4 roky by mel byt uz zcela zdrav:))) Ovsem za predpokladu, ze se bude drzet rad lekaru...a take vlka, to je jasne...jinak se ta celkem presna prognoza nesplni....
Reagovat
VlS
že v dalším kole budu s ním tlačit Gulbu, kterého rád nemám proti JWT, kterého rád mám. Oficiálně to je můj vklad pro Giginovo vyléčení v +- čtyřech letech. Neoficiálně je to sviňská kalkulace pro Toma :-).
Reagovat
smazaný uživatel
:) Dal jsem uz echo:)
Reagovat
lasseklus
http://tojesmrad.cz/tv2/nova_sport_hd.html
Reagovat
smazaný uživatel
díky :)
Reagovat
smazaný uživatel
super komentujse

perfektny hlas
budes komentovat aj na Fandovi alebo len na Nova sport?
Reagovat
smazaný uživatel
dík.. Jsme jedna firma, komentujeme z jedný budovy.. takže všichni všude :) Dneska mám 17-21 + souhrn Nova Sport, zítra 14-18 FANDU :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak co?

ideme aj dnes s takym skokom ako vcera Rafa
dufam ze NIE
Reagovat
Sonja
ty seš fakt neskutečně hyperaktivní. Tě doma posadili k pc, abys dal pokoj aspoň jim, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
to cez mobil pisem
Reagovat
Sonja
Ty smartphony jsou za trest...
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
ejjj jednoduchsie to je :DDDDDD
Reagovat
Sonja
No právě...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, po hektickem a narocnem vcerejsku...doufejme opet v zajimvy den na trave:)

Centr kurt>
Od 14:00 >Tam se dnes zacina se Serenou, takze stejnym zpusobem jako britove behem losovani jen do dam Good Luck Minella:)

Hned po nich prijde na radu Djoker, a uprimne, na rozjezd urcite nic lehkyho...uvidime jak si dnes Nolda poradi...doufam, ze postoupi, uz po losovani se tesima na souboj Tommy x Djoker!

1 kurt>
No jo muj zlatej DelPo...jen se rozhoduji, jestli to mam fakt sledovat nebo ne...on to neni uplne klasicky travar:D) No potom prijde trhak pro Brity, Laura x MaKiri...a zakonci to vstup Rebela...

2 kurt>
Hned na zacatek Madison x Heather...muze byt zajimave...
Ale pak to prijde....VSTUP HRDINY NA KURT....Tommy x Dmitrij...pro mne hlavni match dne! Po nich se toho moc nedeje, bude pinkat Aga s nejakou tzv. no name hrackou...jeji los je letos jeste pohodovejsi nez ten minulorocni...az do SF.

3 kurt>
Tady muze padnou dalsi prekvapeni...mlada Anicka ze Slovenska, opravdu muze Sam zaskocit, nebot Sam muze zaskocit na trave jakakoliv hracka:) Na tomhle kuru pak prijde jeden trhak za druhym...Tomic Queeerrry:), Betuska x Angelika, a na zaver Lopez x Simon...dalsi z krutych losu:)

4 kurt> CZ x SVK vecerni derby:) Klara x Daniela

12 kurt > urcite zajimave zapasy Miloska a Ryana...celkem jsem zvedavy jak si povede Na Li, ale ani bych se nedivil, kdyby nezvladla ani Krajicek:)

18 kurt>
Tak tam vecer se predstavi Cvetuska:D) a pred ni Grigor, takze dnes se tam sejdou Bulhari:)

5 kurt >
opet CZ x SVK, Kristl Plis. x Janicka

17 kurt > Tady bude dadaft cekat na jeho souboj snu Kaia x Tara > predpokladam, ze uz se nemuze dockat:D)

No a plno jinych, ale kdo by to vsechno stihal...ze...
Reagovat
VlS
Vesna Dolots Residence: Moscow, Russia Date of Birth: 21 Jul 1989 Birthplace: Moscow, Russia Height: 5' 7" (1.70 m) Weight: 137 lbs. (62 kg) Plays: Right-handed (two-handed backhand) Status: Pro (2006) - See more at: http://www.wtatennis.com/players/player/12874/title/vesna-dolonc#sthash.dia678HE.dpuf
Coached by Martin Bohm ... Father is Ratko; mother is Ekaterina; has a poodle named Bandy ... Married to Arsen Dolonts on October 1, 2010 (maiden name Manasieva) ... In May 2012, switched representation from Russia to Serbia and spelling of last name from Dolonts to Dolonc ... Began playing tennis at age 4 when she saw Lindsay Davenport play on TV ... Speaks Russian, English
Takže Srběnka jak Jarka Švedova Kazaška :-)
Reagovat
Sonja
Děkuji;-)...
Každopádně otec Srb (Ratko), matka Ruska (Ekaterina)...takže je tak napůl, no:-) Že se rozhodla reprezentovat Srbsko je hezké.
Reagovat
VlS
Tak ještě by bylo hezké, kdyby v jazycích jimiž vládne měla srbštinu, ne jen RJ a AJ :-), ale pokud má bydliště v Moskvě, tak to možná nepotřebuje :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pravděpodobný scénář vysílání: NS 12:30 Schmiedlová - Stosur, Tomic - Querrey, Camerin - Cibulková, Gasquet - Granollers, Simon - Lopez. FANDA 14:00 Serena - Minella, Djokovič - Mayer, Kližan - Berdych a zbyde-li čas i Plíšková - Petrova. Samozřejmě změny můžou přijít..
Reagovat
smazaný uživatel
Dajte Berdycha s Kližanom na Nova Sport !

Je to určite nielen pre mňa najzaujímavejší zápas 1.kola, to si zaslúži byť na NS :)
Reagovat
smazaný uživatel
právě proto, že je dneska nejzajímavější, půjde na 100% na FANDOVI.. taková je strategie našeho vedení.
Reagovat
Torresek
Hergot to jsou zápasy na lejno! Fakt to hůře nemohli organizátoři vymyslet už....např. Dodig vs. Kohlschreiber na kurtu 18 tak asi nebude přenos a to přitom může být zajímavé utkání ale jakoo babách nemluvím já žesnký tenis nesleduju ale Querrey to je anti tenista! Gasquet je dobrý ale to bude souboj antukářů na trávě,Simon to bude k popukání hráč který se hlavně brání proti Lopezovi pokud se nepletu (servis-siť) hurááá
Reagovat
smazaný uživatel
kurt č.18 pod kamerama je (to je ten kurt, kde hráli Mahut s Isnerem), ale na úvod od 12:30 určitě chceme udělat radost slovenským divákům tou Schmiedlovou..
Reagovat
smazaný uživatel
Robson-Kirilenko? To je škoda, ale nevadí, stejně bych to asi nestihnul.
Reagovat
smazaný uživatel
fandu nemam, takze mi ostava net...pozeram, ze na fande davaju top zapasy, z nova sport spravili beckovy kanal ci co?
Reagovat
smazaný uživatel
aj vcera som musel pozerat rogera ako obhajcu titulu na nete...je to katastrofa, co to tam stvara vedenie tv?
Reagovat
smazaný uživatel
svým způsobem je to tak, FANDA je tyhle dva týdny prioritou. Naladí ho víc lidí, prodá se víc reklamy.. myslím, že je to logický krok.
Reagovat
smazaný uživatel
samozrejme, ze su v tom peniaze, co ine...futbal takisto padol na dno...kedysi vysielali anglicku ligu, ligu majstrov a teraz sa treba uspokojit s ruskou a europskou ligou...je to bieda...
Reagovat
smazaný uživatel
Schmiedlová je dobrá volba. Nejenom vzhledem ke slovenským divákům, ale může se tam třeba zrodit i překvapení... Jinak mě trochu překvapilo, že není v plánu zápas Hantuchová - Zakopalová. Potom by taky mohl být dobrý zápas Kerber - Mattek-Sands, tam taky tuším překvapení. No a jak píše tomasinho, ještě Robson - Kirilenko. To je asi jeden z nejzajímavějších zápasů 1. kola... Ale chápu, že nemůžete dávat všechno. :) Za včerejšek vás chválím aspoň za 1. set Mashy na Fandovi (škoda, že potom začal hrát Štěpánek) a taky Petru na Fandovi. Je to určitě dostupnější pro diváky než Nova sport...

Jinak musím říct, že mně se Fanda jako kanál líbí. Já stejně nemám možnost koukat v HD, takže tyhle problémy neřeším... Je třeba fajn, že na Fandovi dopoledne běží záznam nočního finále Stanley Cupu. A taky strašně rád usínám u Městečka South Park, to je takový můj večerníček. :D No a teď s tím Wimbledonem je Fanda ještě lepší. :)
Reagovat
smazaný uživatel
tenhle příspěvek tisknu a lepím na nástěnku v redakci, sport na Nově nikdo nepochválil snad už rok a půl :) A k Zakopalový.. z kurtu č.4 prostě obrázky nejsou, jinak bychom neváhali.. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo včera po tobě komentoval? To je nějaký nový hlas, místo koho je a jak se jmenuje?
Reagovat
smazaný uživatel
Milan Garčar, dřív komentoval na Eurosportu. Není místo nikoho, od příští sezóny máme dvojnásobek tenisu než doposud (koupili jsme komplet turnaje ATP 500), posila se hodí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten dopolední záznam nočního SC je fakt super, člověk se nepodívá na výsledek a sleduje to hned po probuzení jak by to bylo live. :) A taky paráda, že W běží na dvou kanálech.
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně, konečně to bude v normálním rozlišení, na Sport 1 a 2 se to nedalo sledovat, budete vysílat poslední kola jak 250ky nebo celý týden?
Reagovat
smazaný uživatel
celý týden jako 1000.
Reagovat
smazaný uživatel
Ježíšmarjá, snad jsem vás nepřechválil. :D Tak já mám ke sportu na Nově určitě dost výhrad. Na druhou stranu chápu, že nikdy se nedá zavděčit všem... Mě třeba trochu mrzí, že spíš upřednostňujete mužské zápasy před ženskými. Naprosto tomu rozumím u největších favoritů a českých zástupců, ale třeba jsem úplně nepochopil, proč na Nova sport včera běžel zápas Melzer - Fognini (i když byl třeba dobrý). Podle mě se ve stejný čas hrály zajímavější zápasy. Ale já už jsem prostě zvyklý, že když není určitý zápas v televizi, tak se dívám na stream. To samé platí, když dává grandslamy Eurosport... Jo, Fanda se mi líbí. Sice tam nekoukám na ty seriály (Kobra apod.), ale třeba ty dopolední záznamy NHL jsou fakt super (pokud je člověk doma). Ale jinak se třeba na Nově netěším na hokej na ZOH v Soči. Vím, že už jste se od dob Tittelbacha a Poulička hodně zlepšili, ale Záruba je prostě Záruba. :)

Jinak o tom netelevizním kurtu v zápase Daniela - Klára jsem nevěděl. V tom případě je to jasné... Před Wimbledonem se tady psalo, které kurty jsou televizní a přišlo mi, že jsou skoro všechny. Příště si to asi musím lépe přečíst...
Reagovat
smazaný uživatel
nemám to v hlavě úplně přesně, ale čtyřka tam není.. monitorujeme asi celkem 12 kurtů, ve druhém týdnu už jen 8, ale to budeme víceméně hlavně na těch dvou největších. Hokej ze Soči bude zkouška ohněm, jsem rád, že budu dělat akorát snowboarding z Prahy :p
Reagovat
Fandina
Moc zdravím a díky za info o programech vysílání. Zaujalo mě, že Nova bude mít ATP 500 a co WTA, to něco nebude? A moc přeji dobré komentování, které je od tebe vždycky super. Díky za odpověď.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist