3. den na Roland Garros: Veselého čeká grandslamová premiéra

28. 5. 2013, 10:05
Previews 268
Do French Open ještě stále nezasáhlo sedm českých tenistů, na které čeká vstup do turnaje dnes. Pokud to počasí dovolí, představí se ve večerním utkání i loňská semifinalistka Petra Kvitová. Grandslamová premiéra čeká na Jiřího Veselého.

Sedmá hráčka světa Petra Kvitová, jež obhajuje loňské semifinále, do pařížského grandslamu vstoupí zápasem proti Aravane Rezaiové. S domácí tenistkou, se kterou jediné dosavadní vzájemné utkání před třemi lety prohrála ve třech setech, se večer utká na druhém největším dvorci Suzanne Lenglenové.

Kláru Zakopalovou odpoledne čeká na 'čtyřce' duel proti nebezpečné Kaie Kanepiové, která v sobotu triumfovala na generálce v Bruselu.  Jednatřicetiletá Češka, které se letos na antuce především vinou alergie nedařilo, s Estonkou ve dvou vzájemných střetnutích neuhrála ani set.

Lucie Šafářová letos slavila úspěchy jen ve čtyřhře, před Roland Garros si tak zvedla náladu alespoň triumfem na domácím podniku ITF v pražské Stromovce. V Paříži začne prvním vzájemným soubojem s Američankou Jamie Hamptonovou, jež si minulý týden připsala výhry nad Wickmayerovou, Flipkensovou i Vinciovou. Šestadvacetiletá Šafářová se na kurt číslo 7 dostane nejspíše až ve večerních hodinách.

Také Lucie Hradecká se letos dlouho trápila, než si v sobotu ve Štrasburku zahrála své celkově šesté finále na okruhu WTA. Zlepšenou formu se dnes pokusí prodat proti talentované Australance proti Ashleigh Bartyové.

Poprvé po téměř dvou letech se v hlavní soutěži grandslamového turnaje představí Sandra Záhlavová. Sedmadvacetiletá Češka, jež si start mezi elitou zajistila v kvalifikaci, bude o první výhru na pařížské antuce usilovat proti Annice Beckové. S o osm let mladší Němkou ale jediné vzájemné utkání hladce prohrála. 

Premiérový zápas v hlavní soutěži Roland Garros čeká na Kristýnu Plíškovou. Jednadvacetiletá rodačka z Loun a bývalá vítězka wimbledonské juniorky se už od 11:00 představí na dvorci číslo 8 proti kolumbijské kvalifikantce Marianě Duqueové Marinové.

Na vůbec první start na grandslamu se v mužské dvouhře těší Jíří Veselý, který si účast vybojoval v kvalifikaci. V prvním kole se utká s šestnáctým nasazeným Philippem Kohlschreiberem z Německa. "Dnes jsem měl poslední trénink před mou zítřejší premiérou tady v Paříži. Forma je, jsem připravený. V prvním kole mě čeká Kohlschreiber, a zápas se těším," informoval včera devatenáctiletý rodák z Příbrami fanoušky na facebooku.

- FRENCH OPEN 2013 -
úterní program zápasů 3. hracího dne (28. 05. 2013)

Kurt Philippa Chatriera (11:00):
Bartoliová (13-Fr.) - Govorcovová (Běl.)
Djokovič (1-Srb.) - Goffin (Belg.)
Mahut (Fr.) - Tipsarevič (8-Srb.)
Vesninová (Rus.) - Azarenková (3-Běl.)

Kurt Suzanne Lenglenové:
Haas (12-Něm.) - Rufin (Fr.)
Cornetová (31-Fr.) - Köhlerová (Portug.)
Paire (24-Fr.) - Baghdatis (Kypr.)
Kvitová (7-ČR) - Rezaiová (Fr.)

Kurt č. 1:
Dateová-Krummová (Jap.) - Stosurová (9-Austr.)
Serra (Fr.) - Davyděnko (Rus.)
Wawrinka (9-Švýc.) - De Bakker (Niz.)
Bratchikovová (Portug.) - Kirilenková (12-Rus.)

Kurt č. 3:
druhý zápas Veselý (ČR) - Kohlschreiber (16-Něm.)

Kurt č. 4:
třetí zápas Zakopalová (23-ČR) - Kanepiová (Est.)


Kurt č. 6:
čtvrtý zápas Hradecká (ČR) - Bartyová (Austr.)


Kurt č. 7:
čtvrtý zápas Šafářová (25-ČR) - Hamptonová (USA)


Kurt č. 8:
Kristýna Plíšková (ČR) - Duqueová-Marinová (Kol.)


Kurt č. 17:

Záhlavová (ČR) - Becková (Něm.)


kompletní program 3. hracího dne najdete na webu rolandgarros.com

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

268
Přidat komentář
smazaný uživatel
Na pepepepe opravdu nereagovat, jen si z nás utahuje.
Reagovat
Roger_Federer
kde jsou ti Srbaci? Tady je divne ticho.
Reagovat
J.M.
Jirka bojoval a určitě má na to hrát na této úrovni. Ke konci už asi došla kondice, ale to se jistě časem zlepší. Jenom se bohužel zamlada naučil blbě forhend, ta vratká (a dnes mezi mladými nevím proč tak populární) technika á la lachtan mu i dnes viditelně v mnoha výměnách spolehlivě deaktivovala razanci i přesnost. Bohužel bez forhendu dnes hráč nemůže ve špičce fungovat, tak doufám, že s tím Jirka ještě něco udělá, i když staré zlozvyky se už v této fázi odnaučují těžko.
Reagovat
Stan_Borowitz
To se naučí, je ještě mladý. Gulbis se naučil úplně jiný forhend dost dlouho po dvacítce.
Reagovat
J.M.
Tak ano, jde to, i Roger v podstatě i několik let po dvacítce změnil forhend i bekhend do dnešní ultracool podoby tak, že skoro z těch starých záběrů není poznat, že jde o stejného hráče.

Jenomže u Jirky mě na tom zaráží, že to takhle hraje ještě v této fázi. To je tak evidentně mizerná technika, která je jeho slabinou č. 1, která jeho terní potenciál nejvíc degraduje, že nechápu, jak tohle mohlo projít sítem juniorských let a bedlivého dozoru trenérů, kteří s tím za ty roky nic neudělali. Z toho bych usuzoval, že to asi Jirkovi vyhovuje a nehodlá na tom nic měnit.
Reagovat
J.M.
(herní potenciál)
Reagovat
Stan_Borowitz
Zatím to asi stačilo :-) Musíš si uvědomit, že s tak dobrým hráčem ještě nehrál. Jo, s Berdychem nebo Štěpánkem trénoval, ale to není totéž, co soutěžní zápas, zejména ne na grandslamovém turnaji.

Mne moc příjemně překvapilo, že byl schopen s hráčem Top 20, který na trávě porazil Nadala, na antuce Djokoviče, Ferrera, Tsongu i Murrayho, na hardu Berdycha, hrát po většinu zápasu vyrovnanou partii.
Reagovat
smazaný uživatel
vazeni tenisovi pratele:¨

zatim to je velka bida, ale verim tomasu rosolovi ze by mohl dojit daleko ochotska mu dava silu vyhravat

jirka vesely je nevyzrali tenista ale do budoucna je to prislib ale je to jeste mlada puska je moc zbrklej a strili ze vsech pozic rany

dopadlo to presne jak sem rikal spomente si na me
Reagovat
Fandina
Všechny sázkovky předpovídali výhru Kohliho. Nic neobvyklého se nestalo. Bohužel. Já bych přála Jiřímu. Tak příště Jirko ... pojd pojď pojď
Reagovat
Mayo
ževraj Rafa hrá o 11:00...nejako sa mi neste veriť
Reagovat
smazaný uživatel
kdy už budou konečně časy na zítřek?
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/schedule/schedule9.html
Reagovat
UnrealTom
Jirka se nemá za co stydět odvedl na FO dobrou práci prošel kvalifikací a potrápil Kohlschreibera
Reagovat
smazaný uživatel
PRATELE:

je to jasny jirik vesely mlada puska jeste musi vyzrat nevim jak jste si mohly myslet ze by porazil skuseneho nemeckeho tenistu..

pratele a zitra prohraje petra kvitova a bude dovrsen cerny tyden na rolland gaross
Reagovat
Mayo
pre mňa to černý týden nebude
Reagovat
tommr
ale na Kohlschreibera to zatím asi nebude stačit. Herně jsou naprosto vyrovnaný, ale Kohlschreiber je přece jen o něco zkušenější. Jediný co bych Jirkovi dneska asi vytknul je až příliš častý používání kratasů, který rychlej Kohlschreiber snadno dobíhá. Kratasy by měl Jirka nasazovat spíš proti větším a nemotornějším hráčům jinak se to obrací proti němu ... :)
Reagovat
Fandina
Jirka Veselý možná má víc, než 192 cm, jak uváděl komentátor Svačina ne. Podle mě je větší než Berdych.
http://www.tenisportal.cz/hrac/kohlschreiber/

Kohli na konci třetího přitlačil a vede 2:1 na sety. Tak uvidíme, jestli Jirka ještě také něco přidá. Jirko ... pojď pojď pojĎ
Reagovat
smazaný uživatel
ja si myslim ze jeste vyroste je to mlada puska nad dva metry bude mit urcite
Reagovat
Fandina
Spíš by mě zajímalo, jestli těch uváděných 192 cm nebylo před rokem nebo dvěma ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
ja si myslim ze jeste vyroste je to mlada puska podle me bude mit pres dva metry
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš, že je Jirka větší než Tomáš? Ten má 196 cm, mně přijde Jirka menší.. ale to je jedno, snaží se, ale asi je rozhodnuto..
Reagovat
smazaný uživatel
luneji bylo rozhodnuto davno predem ale to bys mohl vedet...
Reagovat
J.M.
Asi ano. Výška hráčů, stejně jako třeba udávaná hmotnost hráček, bývá často neaktuální. :-) Může být i roky stará a podhodnocená. Neměří se a neváží před každým turnajem.
Reagovat
Fandina
oprava, nahoře jsem nedala správný odkaz na foto ... sorry

http://img.blesk.cz/img/2/i_article/1539110_sport-tenis-berdych-cesko-svycarsko-davis-cup-vesely-rosol-navratil-minar.jpg

Lunej ... já jsem viděla Jirku stát vedle Toma na DC před dvěma lety na živo v Ostravě a tam se mi zdál větší, ale třeba si Tom jen hověl. Nicméně, na téhle fotce z letošního DC ve Švajcu se mi zdá, že je také větší a údaje, co říkali na ČT mohou být staršího data.
Reagovat
Stan_Borowitz
Taky mám ten pocit, když jsme stáli proti sobě, připadal mi minimálně stejně vysoký jako já, a já mám 194. Já to zjistím a dám vědět...
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak Jirka má 198 cm. Od toho našeho setkání před rokem tedy trochu vyrostl. Já ne.
Reagovat
Fandina
Stan ... výborně, to byla rychlost.

Tak a všude si to zaneste do informací, že je to tento rozměr. Jiří Veselý 198 cm.
Reagovat
smazaný uživatel
Kde byli všichni vysoký chlapi, když jsem byla mladá? :))))) To jsem byla jak žirafa a teď je to jeden dlouhán vedle druhýho.. bych plakala :))))))
Reagovat
smazaný uživatel
vsichni tenisovy pratele tady na portalu:

rikal jsem ze jirka vesely je jeste mlada osobnost a ze jste nemuze porazit kohlsraibra.

a vy ste si myslely ze by mohl dokonce vyhrat.

A PROTO VAM RIKAM SPOMENTE SI NA ME...MEL JSEM ZASE PRAVDU
Reagovat
smazaný uživatel
to jsi ty Mourku? :D
Reagovat
Fandina
pepepepe ... a víš, že je úplně jedno, co ty si myslíš a jestli máš pravdu?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to Kiki zvládla ve dvou. :) Líbí se mi její hra a věřím, že není bez šance ani proti Sam... Co se týče Fantasy ligy, tak dneska mi vyhráli Grigor (po skreči soupeře se to počítá bez ztráty setu?), Youzhny, Kristina ve dvou setech a Novak snad vyhraje ve třech... Ještě měla z mého týmu hrát Vika, ale ta se dostane na kurt až zítra.
Reagovat
Mayo
jáj veľká škoda ... toto je kruté pre belgičana
Reagovat
Mayo
toten Gofán hrá parádne ...tie údery nádhera
Reagovat
smazaný uživatel
No ak sú dva najvacsie objavy minulej sezony Goffin a Klizan na rovnakej úrovni, tak sa má Rafa na čo tešiť.

Ja si to však úplne nemyslím.
Reagovat
Roger_Federer
Srbsky přecedo klubu, už me ten Vaš sveřenec začina vytačet :), co se tak se-re z Goffinem?
Reagovat
Stan_Borowitz
Kohschreiber už ví, že to nebude procházka růžovým sadem...
Reagovat
VlS
zatím pěkně, 6:7; 6:1 proti Kohlimu je zatím daleko víc, než jsem čekal. Snad mu vydrží síly a odhodlání.
Reagovat
smazaný uživatel
Jirko Vesely:

promin ale nemas sanci proTI KOHLSRAIBROVI TO JE SKUSENY HRAC JESTE MUSIS POCKAT NEJAKEJ TEN PATEK

pratele:spomente si na me az vesely prohraje spomente si
Reagovat
smazaný uživatel
Já nejsem tvůj přítel... a místo stereotypních příspěvků si vezmi pravopis pro základní školy, to je děs co tady tvoříš..
Reagovat
smazaný uživatel
luneji jsme tady vsichni pratele nestekej se hnedka pisu jen postrehy s tenisu
Reagovat
smazaný uživatel
Já se neštěkám a ty nepíšeš postřehy, ale pořád dokola stejný nesmysly o vyřazení našich hráčů, aniž bys reagoval na hru. A svý přátele si vybírám sama jestli dovolíš.:)
Reagovat
smazaný uživatel
luneji jsi zbyTECNE NASTVANY...jsme tu vsichni pratele co si vymmnenuji poznatky s tenisu...takze jsme pratele
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem naštvaný, ani NAŠTVANÁ. No nic, končím diskusi, zbytečnou..
Reagovat
smazaný uživatel
nechápu, proč někdo řeší pravopis na TP a ještě s trollem ...
Myslím, že se slušně baví ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jirka zatím hraje velice dobře musí mu chodit první servis a má šanci i vyhrát
Reagovat
smazaný uživatel
2 set ma v kapse
Reagovat
Mayo
ide hrať Nolda !
Reagovat
smazaný uživatel
ide hrat vitaz RG 2013
Reagovat
Mayo
je to možné
Reagovat
smazaný uživatel
Ty koho tipujes?
Reagovat
Mayo
tak ja tipujem víťaza SF Nadal vs Djokovič (ak k tomu príde)
Reagovat
smazaný uživatel
presne aj ja som si povedal ze kto vyhra toto semifinale to cele aj vyhra
Reagovat
Mayo
koho si fanda ?
Reagovat
smazaný uživatel
Tie-breaky Cechom dajak nejdu
Reagovat
smazaný uživatel
Vesely ma velku sancu vyhrat
Reagovat
Pe3k
Šancu máš v trenách :D
Reagovat
Fandina
Jirka zatím dobře. Je to 3:2 v prvním setu a dává ČT Sport.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, už jsem to taky chytla, takže si pořádně užívám gaučink :)) Tak Jirko do toho, jen si nemůžu vzpomenout, koho Kohlschreiber potrápil..
Reagovat
Fandina
Kohli potrápil kde koho. Ale asi nejvíc si pamatuji vloni na trávě v Halle kdy vyřadil Nadala a hned pak ve Wimblu Lukáš Rosola hned po té, když vyřidil Nadala ... úsměv
Jinak je to samozřejmě super hráč viz například přehledy o utkáních.
http://www.tenisportal.cz/hrac/kohlschreiber/
http://www.livesport.cz/zapas/Im9LgT14/#h2h;all
Reagovat
smazaný uživatel
Já ho teď viděla s někým hrát, sakra, já mám sklerozu, jak je těch zápasů tolik, tak si kulový pamatuju a vím, že hrál dobře. Určitě to Jirka s ním nebude mít lehký..
Reagovat
Fandina
S Haasem finále v Mnichově, s Almagrem semifinále v Barcelově atd.
Jirka první set prohrál v TB, ale teď sebral Kohlimu dvě podání ve druhém. Tak Jirko ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, že máš pochopení pro stařenku :)) Jirka teď dobrý, je to pro něj skvělá zkušenost, takže vydržať!!
Reagovat
Fandina
Lunej ... sklerozu nemají jen stařenky ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti nevím, ve 30 jsem ještě tak blbá nebyla :)) Jinak mám dneska komfort, 3 programy za sebou a na každým jinej tenis, to se mám :) Goffin zatím drží krok co tak občas juknu..
Reagovat
Fandina
Lunej ... tak to jsme na tom stejně. Na přech televizích česky mluveno je tenis a to mám ještě na satelitu spoustu dalších kanálů, kde je také živě tenis RG a na italském SuperTennisu je také tenis.
Jinak David Goffin škoda TB.
Reagovat
Fandina
Oprava ... na třech televizích živě česky mluvený tenis ... sorry
Reagovat
dadaft
Marion má problém - o její servis se tvrdě bojuje, Olga si svoje uhrává hladce..................
.......... a konec třetího setu je tu. ))
Reagovat
dadaft
red hot chilli peppers.
Reagovat
dadaft
je mi to líto Olgo, ale měla jsi to nalité na síti...
Reagovat
Heather_Fedex
takove vyhaluzene vitezstvi ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Musím říct, že je mi Olgy strašně líto. Šancí měla spoustu, ale bohužel to nedokázala dotáhnout. Když za stavu 5:3 ve 3. setu podávala na vítězství, tak tam určitě sehrála roli i nervozita... Nakonec to Marion urvala tou svoji až buldočí zarputilostí. Přestože zdaleka nemá ideální formu, tak je to pořád obdivuhodná bojovnice. To prostě musím uznat, i když mi asi nikdy sympatická nebude... Marion to ale taky neměla jednoduché s tím dopodáváním zápasu. Olga sice ztratila nadějný stav, ale rozhodně jí to nedala zadarmo. Byl to opravdu mimořádně dramatický zápas.

Jediným pozitivem na tom je, že aspoň nemusím litovat nezařazení Olgy do mého týmu ve Fantasy lize... Teď sleduju zápas Kiki, kterou v týmu mám, takže tam mi na tom docela záleží. No a navíc to Kristině přeju. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kde se loudá? :))
Reagovat
tommr
už hraje a zápas se vysílá na na ČT Sport ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
jj, já se díval na začátku na stream a Kohlschreiber byl na kurtu mnohem dřív. Jirka se někde asi zdržel a Němec z toho byl celkem nervózní :)
Reagovat
dadaft
mluví se o rychlejších míčích na letošním RG, nebo se mi to jenom zdálo?
Reagovat
dadaft
Hantuchová - Jankovič
dobrý zápas.
škoda že Danka promarnila 6 setbolů...
Reagovat
Heather_Fedex
prohospodarit vedeni 5:0 dost zamrzi
Reagovat
dadaft
nejsem si jistý, jestli to bylo 5:0.
vzpomínám si 5:2.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne bylo to vazne 5:0....
Reagovat
dadaft
ajaj.
ale Jeleně to taky přeju.
Reagovat
Heather_Fedex
do tretice vse dobre
Reagovat
tommr
bylo to už 5:0 pro Hantuchovou, ale díky tý pauze to měla Jankovicová s tím stahováním přece jen o trochu snažší než kdyby musela vyhrát 5 her v řadě ... :)
Reagovat
Mayo
nič nové...Hantuchová je labilná
Reagovat
smazaný uživatel
kdy budou časy na zítřek?
Reagovat
smazaný uživatel
Teď dávají Hantuchovou vs Jankovič a Haase, to jsou teda přímé zápasy? Nebyla jsem tu a nějak nejsem v obraze, co je repríza a co vlastně není :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, momentálně v Paříži neprší a zase se hraje. Některé dnešní zápasy už ale byly přeloženy na zítra (viz Expres zprávy). Když budeš sledovat livesport.cz, tak hned poznáš, které zápasy se hrajou a které nikoliv. :)
http://www.livesport.cz/tenis/
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuju, já přilítla uřícená zvenku a hned se hnala k telce :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Dolgopolov taky vie byt dobry hrac niekedy ale niekedy to je katastrofa
Reagovat
smazaný uživatel
pratele tak:

jsme svetky dalsiho ostudneho vypadnuti ceskeho tenisty ato plyskove kristyny.

rikal jsem ze to bude ostudne grandslam pro ceske tenisky a moje slova se naplnuji doufam ze ste si na spomeli...

moje slova se naplnuji pratele...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra před 2 minutami na svém Twitteru...
https://twitter.com/Petra_Kvitova/status/339378094194425857
Reagovat
tommr
takže Petru už dneska určitě neuvidíme. Totéž nejspíš platí i pro všechny ostatní hráče a hráčky ze třetích a čtvrtejch zápasů. A já se na dnešní program tak těšil ...
Reagovat
PetaM
Ach jo ... :( Tak zítra no, co se dá dělat. Snad našim prší štěstí :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
snad bude hrát až odpoledne, abych jí stihla :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je to potvrzené...
http://sport.aktualne.centrum.cz/kvitova-a-spol-musi-cekat-v-parizi-prsi/r~d433a6b0c77711e28c8d0025900fea04/
Reagovat
Bob
Já mám zrovna dneska jako jediný den volno a těšil jsem se a oni to přesunou na zítra, protože prší. To je pech :)
Reagovat
smazaný uživatel
plachty už se sundávají, takže za chvilku by se mělo začít zase hrát..
Reagovat
smazaný uživatel
tyhle zapasy byly pro dnesek zruseny:
https://twitter.com/rolandgarros
Reagovat
smazaný uživatel
uz to pripravujou
https://pbs.twimg.com/media/BLW9jvwCAAAPVhh.jpg:large
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas na trojce, kde má hrát za chvíli Jirka, přerušen. To je pech.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo o uz tam zase prsi.....
Reagovat
smazaný uživatel
ono prší? Haas hraje furt..
Reagovat
smazaný uživatel
tak už nehraje.. dnes by mohly celý program rovnou zrušit.. a Petru dát zítra tak kolem třetí, děkuju :-)
Reagovat
dadaft
16:30 by se zase mělo hrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč dává CT4 záznam Berdycha když se už v Paříži dávno hraje?
Reagovat
Bob
Oni vysílají jenom Čechy.
Reagovat
tommr
dneska budou doufám dávat zápas Jirky Veselýho a pokud bude vůbec hrát tak Petry Kvitový ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
ČT Sport má k dispozici jenom 60 vysílacích hodin, takže si to šetří na české zástupce a potom na semifinále+finále...
http://sport.aktualne.centrum.cz/french-open-v-televizi-zaostreno-bude-na-ceske-jednicky/r~278fc682c3b211e2a50b002590604f2e/
Reagovat
tommr
tak s Tomášem jim ta kalkulace vůbec nevyšla. Aspon budou mít ale dost času na naše ostatní ... :)
Reagovat
dadaft
raketa Prince, se kterou hraje Daniela Hantuchová (a tuším Taylor Townsend) - momentálně jednoznačně nejkrásnější kousek, co je k vidění. ))
Reagovat
dadaft
a komentátor Vokurka, kterého moc neznám - taky dobrý.
Reagovat
Fandina
Myslím, že on vždycky říká výborně Hantuchová nebo výborně Kohlschreiber. Alespoň podle mě je to on.
Reagovat
smazaný uživatel
Uz sa tesim na Viktoriu:DDDDDDDDDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
tak, mám poslední řeč k pepepepe. Prosím, už odejdi a nevracej se. Již si nám všechny své názory sdělil, předvedl si nám svoji verzi českého jazyka a myslím, že toto téma je již vyčerpané. Papapapa.
Reagovat
dadaft
Samantha a Yarka vstoupily do turnaje famózně - nadělovaly kanáry.
Reagovat
dadaft
v případě Sam to ovšem bylo poměrně lacino.............
........... nebo jinak, příliš razance a příliš spinu než aby Kimiko věděla, co s tím...
Reagovat
dadaft
bylo by to mnohem, mnohem jednodušší Samantho, kdyby obouručný bekhend fungoval často, ne jen někdy.
ale forhend dobrý, zdraví zdá se též, takže to celé nevidím úplně černě.
Reagovat
smazaný uživatel
Pliskova....zatim nic moc a takovou lehkou souperku ma.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, vypadá to na rychlej konec, bohužel...
Reagovat
smazaný uživatel
To bych neřekl, že je to vyloženě lehká soupeřka. Sice je mezi nimi rozdíl 60 míst, ale Duque-Marino je antukářka. Pamatuju si, jak v semifinále ITF turnaje v Osprey vyřadila Katku Siniakovou a potom celý ten turnaj vyhrála...
Reagovat
smazaný uživatel
monty25:
jj, kurz 3.8 na Kristu hovoří za vše
Reagovat
smazaný uživatel
No ja o ni po pravde nic nevim, takze Ti budu verit..:-) Soudila jsem jen podle postaveni v zebricku a na Wiki o ni pisou jen legracni historku s raketou.....
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně tak antuková bilance její soupeřky...
http://www.tenisportal.cz/hrac/duque-marino/
Reagovat
Fandina
Tommy ... go go go
Reagovat
Bob
Taky koukám, Rufin je docela nebezpečný.
Reagovat
Fandina
moc držím palce a fandím ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
tak pratele:

us to vypuklo ted budem sledovat jak cesti teniste odjizdi na prvni autobus se zklopenou hlavou a osudou ze by si s ni mohly udelat kabat

pratele uvidite ze budou radi cesti teniste ze si uhraji par cestnych gamu
Reagovat
smazaný uživatel
koukni se, jestli nemáš v pokoji mozkomora a kdyžtak zkus čokoládu :)
Reagovat
gigin
Tak už nám to začíná,
pěkně mi smeť Goffina!
Začni pěkně od podlahy,
ať jsme pyšní na tě tady...

Zdraví tě a tlačí pomatený předseda GGG :DDD
Reagovat
Bob
Nole jde za titulem, to je tutovka :))) :D
Reagovat
smazaný uživatel
si nedá pokoj, doufám, že už napsal poslední příspěvek...
Reagovat
gigin
Nereagovat!! A bude tu zase klid. Poměrný klid :))
Reagovat
smazaný uživatel
Odklidili plachtu....
Reagovat
smazaný uživatel
super! je ještě nějaká naděje, že se stihne zápas Petry? asi ne, co? :(
Reagovat
PetaM
To se uvidí podle toho, jak budou hrát ti před ní :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ve 13.50 se zacina. jestli stihnem Petru, to nevim....
Reagovat
smazaný uživatel
nevím, nevím, to, co se má hrát před Petrou mi jako rychlý a jednoznačný zápasy moc nepřipadá.. a já už tak chtěla vědět, v čemu bude hrát.. :(
Reagovat
smazaný uživatel
v kolik můžou nejpozději začít? tak v půl devátý, ne? to by to ovšem nestihla svůj oblíbený tříseták.. takže Petí, dneska stihneš jen 2 sety.. tak to zkus jednou, třeba se ti to bude líbit.. :-)
Reagovat
tommr
velice pochybuju, že by se Petra ještě dneska mohla dostat na kurt. Ona by s tím měla nejspíš problémy i za normálních okolností, protože oba zápasy mužů před ní se určitě protáhnou na několik hodin. A s téměř tříhodinovým skluzem je to téměř nemožný stihnout ...
Reagovat
smazaný uživatel
takže by se to dohrávalo zítra ráno v 11? hm.. skvělý.. to nemůžu stihnout.. :-( třeba se uvolní nějaký kurt dřív a Petru přemístí.. jako včera Marii
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, taky to tak vidím... A já se tak těšila. To je antuka, to je halt Roland Garros...
Reagovat
smazaný uživatel
to je takový problém koupit pár lamp, osvětlení apod? copak je to tolik nákladné? takhle akorát odkládají zápasy na další dny a zdržují sami sebe..
Reagovat
tommr
přesun na jinej kurt je možný řešení, ale má to jeden háček - volný budou nejspíš jen kurty ze kterejch se nevysílá a Petru bychom tak stejně neviděli ...
Reagovat
smazaný uživatel
to je jedno.. hlavně aby vyhrála.. to je přednější, než aby hrála na kurtu s kamerami.. ale já vidím docela nadějně centrkurt.. tak uvidíme.. nechme překvapit..
Reagovat
smazaný uživatel
možná kurt číslo 1, Stosur se rozjela, ta to zdržovat nebude.. tak třeba ten..
Reagovat
tommr
zápasy ženskejch většinou žádný problémy z časovýho hlediska nepředstavujou. Horší je to se zápasama mužů - včera bylo pětisetáků jako much ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
a nešlo by upřednostnit zápasy žen, aby to rychleji odsejpalo?
Reagovat
smazaný uživatel
já bych vydala zákaz protahování zápasů :)
Reagovat
tommr
kdyby bylo po mým tak bych zásadně začínal se zápasama žen a teprve po jejich odehrání by mohli hrát muži. A notorický zdržováky jako jsou třeba Nadal a jemu podobný bych nechával až na úplnej konec ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
ale ženám by měly dávat přednost..
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo mi moc líto Tomáše, vybojoval pátý set a potom holt prohra, pár chybiček se vloudilo, ale já se s tím stále nemůžu vyrovnat a jsem pořád móóóc smutná, což teprve Tomáš
Reagovat
steve79
Jsem zvědavej dneska na Veselého. Z tohoho kluka roste hráč Top 20 si troufnu říct. Snad se počasí umoudří a začne se hrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky se nemuzu dockat az uvidim Veseleho. At uz prestane prset!...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
pratele nemluvte sproste zloba na tyhle stranky nepatri
Reagovat
smazaný uživatel
muj typ na zapas rezairova kvitova:

6:3 6:1
Reagovat
Bob
Nejenom že náš otravuješ svými stupidními příspěvky, ty ani neumíš česky. Jak smutné.
Reagovat
UnrealTom
doufám že to Jirka zvládne určitě na to má a smozřejmě i všechny holky..
Reagovat
dadaft
byla by to bomba.
Reagovat
smazaný uživatel
PEtro kvitova:

tobe ale preje stesi zE DNESKA NEBUDES HRAT TVOJE PROHRA SE POSUNE O JEDEN DEN DOPREDU..

LIDI TEHLE GRENSLAM JE POHROMA PRO CESKE TENISTY TO VAM RIKAM NEPOSTOUPI UZ NIKDO DELAJI JEN OSTUDU CESKU
Reagovat
dadaft
táhni už do hajzlu ty demente.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvé názory mě hodně zaujaly. Vypadají hodně rozumně. Myslím je škoda to tady psát těm tupcům.
Nemohl bys založit blog nebo stránku na Facebooku? Stal by ses mojím prvním přítelem.
Reagovat
smazaný uživatel
dadafte nemluv sprote jeboBUDES BACEN PACHOLKU
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, já si stejně myslím, že je to převlečenej Dominik Škopík alias Nagano... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jejda, ty jsi tu zase? Já myslela, že bez polacha16 nedáš ani ránu, včera jsi mu přitakával jak o život. A hlavně, že ty neděláš ostudu Česku, škoda, že nás nereprezentuješ, to byl bylo něco...
Reagovat
gigin
To je tito. Určitě.
Reagovat
Bob
Že by pan Škopík? Ani bych se nedivil :D Ta čeština tomu napovídá :D
Reagovat
tommr
ze záznamu je krásně vidět jak si Tomáš zápas prohrál sám hloupejma chybama. Klíčovej moment zápasu - Tomáš v pátým setu vede 3:2 a 40:0 při servisu soupeře. O první brejbol přišel když nesmylně vyhodil return slabýho druhýho podání Monfilse, pak dal Monfils eso a o třetí brejkbol Tomáš opět přišel nevynucenou chybou. Monfils mu dvojchybou daroval další brejbol, ale Tomáš jím opět pohrdnul další nevynucenou chybou. Celkově měl Tomáš v týhle hře 4 brejboly a jen 1 z nich Monfils odvrátil vlastní zásluhou - zbývající 3 mu Tomáš doslova daroval. Takhle se prostě důležitý zápasy nedají vyhrávat ...
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt by bylo lepší, kdyby se hrálo.
Reagovat
smazaný uživatel
To můžeš brát ale z tohole pohledu i na druhé straně, za stavu 1:1 v pátém měl taky Monfils brejkboly, které zazdil úplně sám.
Reagovat
smazaný uživatel
hloupejma chybama, doslova daroval....jiny slovnik nemas?
Reagovat
tommr
jenže Tomáš je stabilní hráč první světový desítky a jako takovej by se měl podobnejch chyb vyvarovat. U Monfilse se to vzhledem k jeho postavení dá spíš pochopit ...
Reagovat
smazaný uživatel
No právěže ani ne, Monfils je taky dejme stabilní hráč top 15 nebýt zranění, navíc u něj jsou chyby větší vzácností, jelikož ve většině zápasů je ten defenzivnější a chyb rozhodně moc nedělá. Jasněže u Tomáše je to o něco větší kolaps, ale jako rozhodující faktor bych to tak úplně neviděl. Však do stavu 5:4 byl pak jasně lepší a mohl jej klidně brejknout.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě pořád udivuje, jak určuješ ty a jiní, co má nebo nemá stabilní hráč dělat za chyby... copak jsou to stroje, který prostě naprogramuješ a oni jedou jak fretky bez chyby? Ty nemáš dny, že vstaneš zádelí a prostě ti něco nejde, i kdyby ses zbláznil? Já chyby mám, proto je dokážu pochopit a tolerovat u jiných, ale tady mi připadá, že je spousta dokonalých lidí..:)
Reagovat
Fandina
Monfild byl předloni 7 tenistou světa a vyhrál před čtrnácti dny turnaj v Bordoeux, ve finále porazil Llodru a v sobotu hrál ve finále v Nice a tím přerušil sérii deseti úspěšných vítězství na antuce. Teď hrál od začátku super. Padalo mu tam všechno. Tomáš nešťastně prohrál podání v pátém na 6:5 pro Geala a ten si pak vítězství dobře pohlídal.
Reagovat
Fandina
tommr je podle mě kritik a věčný nespokojenec se vším. Teď sleduje tenis, ale asi by byl takhle kritický a nespokojený se vším, co by zrovna bylo po ruce. Tedy podle mě ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
no to věřím, v tom případě je tedy i nespokojený se sebou? Nebo naopak je se sebou tak spokojený, že není spokojený s ostatním? :)))
Reagovat
Fandina
Tak to nevím, jak to má se sebou, ale podle mě je nespokojený i sám se sebou. Tedy podle mě. Já když jsem na sebe naštvaná, tak se také zlobím na druhé. Ale naštěstí to není tak často a hlavně se umím ovládat, i když to vždycky také nevyjde ... úsměv
Reagovat
tommr
tak zrovna od tebe to sedí. Já aspon píšu příspěvky k tenisu. Od tebe jich tady v poslední době moc není zato se tu o to víc navážíš do ostatních diskutujících ...
Reagovat
Fandina
tommr ... zajímavá odpověď. Přiznám se, že jsem ani jinou nečekala ... úsměv
Reagovat
tommr
pro tebe platí totéž co pro Fandinu. Bud tak laskavá a nech si to věčný peskování a sekýrování pro starýho nebo někoho jinýho u vás doma. Pokud nemáš co říct k tenisu tak si mě radši vůbec nevšímej. Děkuju za pochopení ...
Reagovat
Fandina
tommr ... a ještě dodatek. Ty píšeš o tenisu, ale jen samou kritiku a navíc nelogicky. Sorry. To se nedá číst a působí to negativně.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi fakt divnej.. jestli sis nevšiml, tak to beru jako legraci a snad se s tebou bavím normálně ne, ještě u toho dávám smajlíky. A že bych tě peskovala a sekýrovala, to jsi teda vedle. No nic, jsi protivnej, tak si buď, já si tě fakt všímat nebudu.
Reagovat
Fandina
tommr ... ještě dodatek. O něco výš máš před očima můj příspěvek o tenise v 13:28. Jen na upřešnění, že si psal, že o něm nepíši.
Reagovat
tommr
tvůj příspěvek z 13:21 mi teda jako legrace moc nepříjde. Ale možná, že jsem to jen dobře nepochopil - máš pravdu, že jsem dneska trochu podrážděnej - včera neštastně vypad Tomáš, dneska prší a nehraje se - to člověku náladu moc nezvedne ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jen jsem si z tebe s Fandinou trochu utahovala, nic jinýho v tom nehledej, pokud bys to udělal ty mě, já to klidně beru. Pokud ti to vadí, promiň, už se to nebude opakovat a nebudu si tě opravdu všímat, neboj. :)
Reagovat
tommr
mě jindy taky nijak nevadí když si ze mě lidi utahujou zvlášt pokud je to míněno v dobrým. Dneska jsem ale trochu podrážděnej a tak mě ty narážky na to jestli jsem dost dokonalej na to abych moh kritizovat trochu vytočily. Vždyt jsem toho proti Tomášovi snad tolik neřek. Omlouvám se, že jsem na tebe tak vyjel, vím že jinak nepatříš mezi ty jedovatý baby co tady furt na někoho štěkaj ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak nevím, jestli se neurazím, že mě přirovnáváš k jedovatým babám, hlavně to slovo "babám" :))))) Dobře, fajn, jsme zase v poho jo? :))
Reagovat
tommr
z mý strany určitě ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem ráda :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodem, překvapilo mě, že Bratchikova už je někde psaná jako Portugalka (třeba tady nebo na idnesu)... Na stránkách WTA má pořád ruskou vlaječku, ale prý už letos změnila občanství. Je to asi logické, protože podle stránek WTA žije a trénuje v portugalském městě Tavira a její trenér je podle jména (Pedro Pereira) asi taky Portugalec... Zaujalo mě to, protože Nina hrála před pár týdny v Praze a tam jsem o tom ještě vůbec nevěděl. :)
Reagovat
Fandina
Třeba čerpali ze stránek WTA.
Reagovat
dadaft
jj, taky jsem si toho všiml.
Nina Bratchikova (POR).
Reagovat
tommr
a i kdyby náhodou přestalo tak už ted je jasný, že celej dnešní program se nestihne odehrát. Nejvíc na to doplatí naše holky - zápasy Kvitový, Šafářový, Hradecký a Záhlavový se mají hrát až jako poslední a to už se nedá stihnout i kvůli tmě. Znovu se ukazuje jak na FO chybí zastřešení a osvětlení ...
Reagovat
carolyn
Jj bude celej program překopanej :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Takže nejspíš ani Vika dneska hrát nebude...
Reagovat
smazaný uživatel
No tak to je v pytli....Nechapu jak muze byt Grandslam bez svetel a bez strechy....A ja se tak tesila, ze budu koukat cely den...:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Bez strechy budiš, ale bez svetiel?..

To mi príde v dnešnej dobe priam predpotopné..
Reagovat
smazaný uživatel
jedna, dvě střechy by opožděný program moc nevytrhly.
Reagovat
smazaný uživatel
Já nechápu, proč chtějí čekat dalších pět let (v nejlepším případě) a plánují tak rozsáhlou rekonstrukci, která může narušit i botanickou zahradu.
Úplně by stačilo zastřešení dvou kurtů. A hlavně světla!!! Ani si nevzpomínám na nějaký větší turnaj, kde by nebylo osvětlení. A pak se přijede do Paříže na nejdůležitější antukový podnik roku, na GS, a oni tam nemají ani světla.:-/
Reagovat
Fandina
hraje se na 18 kurtech a je to tak x let, že občas prší je jasné, nic nového pod sluncem ... úsměv
Reagovat
tommr
ale aspon by bylo na co koukat. Ted se místo toho musíme znovu dívat na to jak Tomáš prohrál s Monfilsem ... :)
Reagovat
Fandina
tommr ... nemusíš se na nic koukat. Stačí vypnout knoflík a na internetu je x možností se dívat na starší tenisová videa.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ted tam pisou, ze se nebude zacinat driv nez v 1.15 odpoledne.
Ja myslim, ze to potrebujou zmodernizovat cele. Nemuze se Grand Slam hrat bez svetel a bez strechy. Prsi jim tam kazdej rok...kdyz prsi, zacina se pozde kdyz se hraje pozde nemuze se to dohrat, protoze nemaji svetla...atp. Na tom Philippe Chatrier Court by meli mit vysuvnou strechu. A taky by tam meli dat jestrabi oko.....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už je tvůj problém...
Ale jo střecha by se šikla, program by ale nějak výrazně nezachránila, kromě posledních kol.
A osvětlení je "must be". Na vedlejších jako pomocné. Na hlavních kurtech pro night session.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že by alespoň dvě střechy a světla pomohly. Na Wimbledonu to taky prospělo.
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, jestřáb na antuce je potřebný asi jako stěrače u ponorky.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jestrab tam potrebnej je...na otisky balonu a dobry slovo rozhodciho fakt neverim, seskakovat ze zidle se jim porad taky nechce a kolikrat zahlasej spatnej balon.
Reagovat
smazaný uživatel
http://eshop.demo.neternity.cz/cz/produkt/sterace-do-ponorky/
Reagovat
smazaný uživatel
No, já souhlasím s Bárou. Sice je tam většinou vidět otisk míčku, ale taky tam někdy (podle mě čím dál častěji) dochází ke sporům. Třeba včera jsem se díval na souhrn dne na ČT Sport a byly tam velké dohady při zápase Na Li - Anabel. Když to režie ukázala na jestřábím oku, tak bylo všechno jasné...

Nebo Stakhovsky prý včera exceloval na kurtu s mobilem... Já z těch fotek nepoznám vůbec nic. :D
http://sport.idnes.cz/tenista-stachovskij-si-vyfotil-sporny-verdikt-fru-/tenis.aspx?c=A130527_221146_tenis_elv
Reagovat
tommr
no kéž by se začlo aspon v těch 13:15, ale už tomu moc nevěřím ...
Jinak s tou modernizací máš samozřejmě pravdu. S tou střechou je to složitý, ale aspon to osvětlení už tam dávno mohlo bejt. Je to velká ostuda pořadatelů, že s tím nic nechtějí nebo nedokážou udělat ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak samozřejmě dochází ke sporným situacím a lidské oko není neomylné. Jenže to není ani jestřáb. Navíc je to zbytečná investice, za ty peníze můžou alespoň setinku světel mít zaplacenou. Je třeba si určit priority a jestřáb na antuce je pořád ten nejmenší problém, který vidím teda.

Už je jenom na hráči, jestli vybídne sudího, ať se jde podívat nebo ne. Stejně jako u jestřába, někdy samozřejmě dojde k tomu, že je tvrdohlavý a ze židle nesleze, ale až tak časté to není. Otisk jde vidět dobře, rozhodčí jsou zkušení a většinou ví, co a jak.

Co se týče Stachovského, tak tam toho vidět fakt moc nejde, tam snad ani žádná stopa není :D
Reagovat
smazaný uživatel
Je fakt, že osvětlení je určitě větší priorita...
Reagovat
smazaný uživatel
Samozrejme, ze osvetleni je vetsi priorita o tom zadna...s tim souhlasim. Taky jsem to nerikala jako prioritu cislo jedna.

Ale jeste k tomu jestrabimu oku. Ani to neni dokonale, to nepopiram, ale je mnohem spolehlivejsi a vykonejsi nez mechanicka kontrola kazde znacky na antuce....coz je jednak casove narocnejsi a druhak nachylnejsi ke subjektivnim chybam.
Reagovat
J.M.
Co se týče osvětlení a "ostudy pořadatelů" - tam samozřejmě vůbec nejde o to, že by pořadatelé osvětlení nechtěli nebo neuměli zařídit, nebo že by na těch pár světel neměli peníze. Kdyby to bylo na nich, je tam osvětlení už dávno. Ale prostě tam není ze stejného důvodu, proč tam nejsou všechny další věci, o které léta marně usilují. Ten areál je v citlivé historické zóně, kde prostě na takovéto věci musí mít povolení, a ani ta světla jim tam zatím nepovolili, protože by to v noci rušilo okolí. Jedinou možností, jak Roland Garros výrazně modernizovat, by bylo nejspíš přesunutí na jiné místo, které by umožňovalo expanzi a modernizaci. Ale to je taky problém.
Reagovat
tommr
no jo, to jsou typický frantíci. Světla v tenisovým areálu jsou nepřijatelný, protože by je rušila, ale že jim tam Arabáči a podobná verbež pravidelně zapalujou celý čtvrti to jim už nevadí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tomasi berdychu:

jak ses vyspal to musela byt bezesna noc co? penize ti utekli mzei prstama to ze jsi cech z ceska neznamena ze ti musim fandit

tedka bude nasledovat sesup jak na horske draze pryc z elitni desitky spomente si na me. ne ze zase provyris vsechy penize v drahych obchodek jako je lacoste

petra kvitova te bude nasledovat a muzete spolu jit nakupovat
Reagovat
PetaM
Já myslím, že dohromady mají tolik peněz, že by si koupili i tebe ;)
Reagovat
carolyn
proč to píšeš tady? Napiš mu to na Twiter nebo FB, tady ti težko odpoví jak se vyspal
Reagovat
tommr
nechceš se na to už vykašlat? Tomáš sice včerejší zápas nezvlád a nejspíš už nikdy žádnej GS nevyhraje, ale přesto je to pořád vynikající hráč a v první desítce je naprosto zaslouženě ...
Reagovat
smazaný uživatel
bla bla bla bla.....
Reagovat
dadaft
jestli Monfils porazí Gulbise, tak se s ním bude muset zase na vážno začít počítat, bych řekl. ))
Reagovat
tommr
to si nemyslím. Monfils je sice vynikající tenista, ale je neustále zraněnej a při jeho stylu hry je jen otázkou času kdy se mu zase něco stane. Občas možná někoho labilnějšího ze špičky porazí jako se mu to povedlo s Tomášem, ale ne nějaký velký turnajový úspěchy nebo trvalejší pobyt v první desítce už nemá ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes a zajtra má vela pršať, takže program bude naruby, škoda..
Reagovat
dadaft
jj, vypadá to blbě.
Reagovat
smazaný uživatel
Holkám je zima... To tam není někdo, kdo by je zahřál? :)
https://twitter.com/sorana_cirstea/status/339303908335816704/photo/1

No a koukám, že v Paříži právě prší...
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych se i přihlásil :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se zařaď do fronty. :D Anebo zahřej Soranu a já budu zahřívat Aničku. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Beru :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem na ten zápas zvědavý, Lucka to bude mít těžký. Navíc je oproti Jamie nerozehraná. Tady v tom zápase spíš věřím Jamie.
Reagovat
dadaft
Jamie v nedávném zápase s Robertou Vinci nastřílela na antuce (!!!) 51 winnerů (v třísetovém zápase). ona nečeká, jak se věci vyvinou, je aktivní od prvního úderu. Lucka ji asi udrží na větší distanc než Roberta, ale jsem zvědavý, jak si poradí se zápasem, kdy nebudou žádné "poklidné" pasáže...
Reagovat
smazaný uživatel
Bude taky záležet na tom, jaký bude mít Lucka "střelecký" den. Já viděl s tou Robertou jen poslední set, ale bylo to tak, jak píšeš. Ona se nebojí jít do toho na plno, není to žádná "vyčkávačka". Akorát se v jejím případě obávám těch častých zranění zad, je na to moc mladá a to jsou už patálie na furt....
Dneska (jestli to bude dneska) budu fandit Lucce, ale když to nevyjde, tak bych Jamie přál, aby si zase zahrála nějaký pořádný zápas s nějakou top hráčkou. Taková odveta za AO proti Vice, by nebyla vůbec špatná.
Reagovat
dadaft
dobrá, myslím, že většina dnes bude fandit Lucce, tak to budu vyvažovat. ))
c´mon Jamie.
Reagovat
Fandina
Lucko ... pojď pojď pojď
Jamie promiň, jindy ti fandím, ale Lucík je Lucík! Šafi pojď!
Reagovat
tommr
no dneska už je určitě neuvidíme ...
Jinak myslím, že tvoje přání ti určitě nevyjde - aby totiž Hamptonová mohla hrát s Azarenkovou tak by nejdřív musela vyřadit nejen Lucku, ale i Petru a hlavně Sharapovovou což se mi zdá dost nereálný ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, dneska na ten souboj asi už nedojde. O tom, že je souboj s Azarenkovou dost nereálný, vím. Ale překvapení se dějí.:) Navíc když nebude mít Petra den, může vyletět s každou, ale sestřelit Mášu už je úkol velmi nelehký.:)
Reagovat
tommr
tak u Petry je docela možný, že se do toho třetího kola ani nedostane - vůbec bych se nedivil kdyby napodobila Tomáše a vypadla už v prvním kole s tou Francouzkou. Sharapovová je ale pro mě téměř jistá semifinalistka. Kdyby vypadla dřív tak by to byl pro mě podobnej šok jako kdyby předčasně vypadli Nadal nebo Djokovic ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, dnes Petra určitě nevypadne. To by pro mě bylo opravdu velké překvapení, i když vím, že Petra hraje nahoru dolů....Ale v dalších kolech by mě to už tolik nepřekvapilo. Jsem zvědavý, jestli dojde na ČF s Marií....
Jo, vyřazení Máši před SF by pro mě bylo taky velkým překvapením - a asi se tak nestane.:)
Reagovat
tommr
no dneska asi Petra opravdu nevypadne, protože nejspíš vůbec nebude hrát. Jinak jí ale proti Rezaiový moc nevěřím, zvášt potom co jsem si přečet její předturnajovej rozhovor na iDNESu ze kterýho se zdá, že to má všechno na háku ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem s ní žádný rozhovor nečetl, jdu se po něm mrknout.:)
Reagovat
tommr
kdybys ten článek nemoh najít tak tady je na něj odkaz: http://sport.idnes.cz/kvitova-pred-zacatkem-roland-garros-d7d-/tenis.aspx?c=A130526_190530_tenis_ma
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už jsem si ten rozhovor přečetl.
Nj, Petra takhle v rozhovorech mluví většinou vždy....Ale pokud se opravdu cítí tak, jak říká a takhle jí to vše vyhovuje, je to její věc a nezbývá, než popřát jí hodně štěstí, respektovat to a nijak se nestresovat. Je to její věc, nikdo s tím nic nenadělá. Patrně jí vyhovuje komorní atmosféra v týmu a také se nechce příliš stresovat nějakým tlakem, že musí udělat dobrý výsledek.
Jestli to není jenom maska před novináři a je opravdu taková, že si z proher příliš hlavu nedělá a na turnaj jede s tím, že snad něco upinká a nemusí už nikomu nic dokazovat, tak je vše v pořádku. Ona se cítí v pohodě a sem tam může opravdu něco vyhrát. Nezbývá, než to respektovat.
Ale myslím, že je to spíše hráčka velkých turnajů, a že by tady měla zabrat.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a díky za odkaz.:)
Reagovat
tommr
jasně, že je to jen její věc. Jenže s takovým přístupem se ještě nikdy z nikoho velkej šampión nestal ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Právě píšu, že pokud to tak ona opravdu cítí a bere a není to jen postoj před novináři, tak se netřeba nějak stresovat. Protože když má takový postoj ona, není důvodu, aby se stresovali fanoušci....
Ano, máš pravdu, není to takový přístup, jaký vykazují třeba jiní hráči a hráčky. Třeba v sobě tu zavilost šampiónů prostě nemá....A třeba má, jen se jí někam momentálně zatoulala.:)
Ale pamatuju si, že takhle mluvíval i Tomáš, a potřeboval tak nějak dorůst a dospět do toho, aby svůj postoj a přístup změnil.:)
Reagovat
tommr
jenže Tomáš je chlap a u těch často dochází s přibývajícími léty k určitýmu zmoudření a zvýšení odpovědnosti. Petra je ženská a u těch naopak často (v případě sportovkyn) dochází ke ztrátě motivace. Docela se proto bojím, aby se na to Petra za pár let úplně nevykašlala. S jejím přístupem bych se nedivil kdyby dala přednost založení rodiny ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš, že s tím, co Petra dokázala vyhrát, byla na 2. místě v žebříčku, že se o ní nedá říct, že byla šampión /píšu byla, protože teď není/? Já myslím, že dá, a pokud mají Petřini fanoušci mnohem větší ambice, než ona sama, co na to říct.. ale Oskar to napsal dobře, i když mi přijde, že jí ty prohry zase až tak šumák nebyly soudě podle jejího výrazu. Ale možná jsou to jen předčasné závěry a Petra nám ještě vytře zrak :))
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme, možné je samozřejmě všechno, i to, co píšeš ty. Ale třeba je to jen přechodný a Petra v sobě ten hnací motor, potřebný recept, motivaci a touhu vítězit za každou cenu nakonec přece jen najde.:)
Reagovat
tommr
sorry, ale pro mě 1 vyhranej GS ještě z nikoho šampióna nedělá. Petra je pro mě zatím jen vynikající tenistka. Za skutečnou šampiónku bych jí považoval jen kdyby ten GS titul dokázala získat opakovaně a potvrdila tak, že nešlo jen o náhodnej úlet ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo náhodný úlet? :)) Třeba ten "náhodný úlet" Petře stačí a není tak hladová.. ale to jen reaguju na ten článek, já ho nečetla. Neumím si představit, kdyby se Petra na tenis vykašlala (ty tady strašíš rodinou, jen to ne), přece jen když vím, jaký dokáže mít krásný údery, tak by mi hodně chyběla. Ale nebudu tady dělat bu bu bu, radši budu naivní optimistka :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já si také myslím, že jí ty prohry zase tak jedno nebyly, jak se snaží tvářit. Takže možná to, že v rozhovorech pak říká něco ve smyslu "no bóže, to se stává, uvidíme, co v Paříži upinkám atd....", je jenom takový, řekněme, obranný mechanismus, aby se tolik nestresovala.
Já stále věřím v to, že se to vše zlepší a změní. Vždyť tenisový život je dlouhý....
No a nebo bude Petra vlnit stále, to už není nic nového, každý je zvyklý....Takže se po vlně, kdy je dole, může čekát na vlnu vítěznou.:))
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosto s tebou souhlasím, takže jaká teď bude vlna? Tsunami nebo jen odlivová? :) Zítra uvidíme a věřím v tu první možnost :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jsme na stejné vlně, protože já zítra pevně věřím také v tu první možnost.:))
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem ráda, někdy mám pocit, že jsem jediná blbka, která ještě věří, že Petra se zvedne :)
Reagovat
smazaný uživatel
To určitě nejsi.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď trochu fishing for compliment jo?: nejsem blbka, nebo nejsem jediná blbka nebo nejsem jediná, co věří Petře? :))))) Jen jedna odpověď je správná :))))))
Reagovat
smazaný uživatel
A to ta, že nejsi ani jedno z toho.;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tos mě převezl :)) Posílám ti virtuálního panáka a já si dám před zápase Petry skutečnýho :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji a na zdraví.:))
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě dnes nejdůležitější zápas mezi Vikou a Elenou se bude hrát asi až někdy k večeru... Předtím se možná mrknu, jestli Olga Govortsova nepřekvapí proti Marion a pak mě docela zajímá, jak si povede Kiki Mladenovic. :) Jinak mě samozřejmě zajímají i další zápasy. Petra dneska taky zahajuje... Docela jí přeju, aby vyhrála. Bohatě stačí, jak tady bylo nablito včera...
Reagovat
dadaft
jo, otřesné.
a přitom to byl skvělý, na 1K neuvěřitelně kvalitní zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, velká škoda, že to byl zápas prvního kola. Ani jeden z nich si za takový výkon nezasloužil vypadnout hned v prvním kole, holt smůla. Ale byl to moc pěkný zápas.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Máte oba pravdu. No ale Maruška to prostě tak nalosovala... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mahut by Tipsu mohl klepnout, ne?
Škoda Monaca, všechnu slávu si shrábl sám v prvním kole. Teď Vikovi nezbyde než představení táhnout sám.
Reagovat
gigin
Určitě. Koukni, co si dává na fb... to je konečná...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=628543023840704&set=a.155882931106718.39080.141927235835621&type=1&theater
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska myslím ještě vyhraje, aby mohl ukázat nový účes v Tipsy Time :-))

Ale v 2. kole končí s Nandem.
Reagovat
smazaný uživatel
Masáže v pekle?
Reagovat
smazaný uživatel
Petra kvitova dneska konci je to tutovka fsadte si lidi!
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za tip. Kolik mám vsadit 10Kč?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist