4. den v Melbourne: Záhlavová-Strýcová ve 2. kole vyzve Azarenkovou

15. 1. 2014, 22:47
Previews 359
Jediný český zástupce se představí během čtvrtečního programu ve dvouhrách na Australian Open. Barbora Záhlavová-Strýcová vyzve světovou dvojku Azarenkovou, kterou dosud neporazila. Fanoušci se v Melbourne mohou těšit i na Šarapovovou, Wozniackou, Nadala či Murrayho.

Barbora Záhlavová-Strýcová si zítra na Australian Open zahraje na centrkurtu. V Rod Laver Areně se střetne ve 2. kole s obhájkyní titulu Viktorií Azarenkovou z Běloruska v prvním večerním utkání (od 9:00 SEČ).

Dvojnásobná vítězka juniorky Australian Open z let 2002 a 2003 s Azarenkovou prohrála oba předchozí vzájemné zápasy. "Těším se na ni, zkusím zahrát co nejlíp," řekla Záhlavová-Strýcová po postupu z prvního kola.

Před Záhlavovou-Strýcovou se na hlavním dvorci Melbourne Parku objeví bývalé světové jedničky Ruska Maria Šarapovová a Dánka Caroline Wozniacká.

Po nich nastoupí ještě nejlepší tenista světa Španěl Rafael Nadal, kterého po Tomicovi čeká další domácí talent, teprve sedmnáctiletý Thanasi Kokkinakis.

Po plzeňské rodačce bude hrát svěřenec Ivana Lendla Brit Andy Murray.Trojnásobný finalista Australian Open se utká s Francouzem Millotem.

- PROGRAM 4. DNE NA AUSTRALIAN OPEN 2014 -
(čtvrtek, 16. 01. 2014)
Rod Laver Arena:
Knappová (It.) - Šarapovová (3-Rus.)
McHaleová (USA) - Wozniacká (10-Dán.)
Nadal (1-Šp.) - Kokkinakis (Austr.)
od 9:00 hodin
Záhlavová-Strýcová - Azarenková (2-Běl.)
Murray (4-Brit.) - Millot (Fr.)
.
Hisense Arena:
Rogowská (Austr.) - Svitolinová (Ukr.)
Tsonga (10-Fr.) - Bellucci (Braz.)
A. Radwaňská (5-Pol.) - Govorcovová (Běl.)
od 7:00 hodin
Kavčič (Slovin.) - Federer (6-Švýc.)
.
kompletní program 4. dne na Australian Open
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

359
Přidat komentář
Bob
Šarapice, doufám že buchneš brzo. Za ten trapnej výkon si nezasloužíš jít dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Ajéje, tady je zase někdo na Mashu vysazenej (ostatně jako vždycky)... :D
Reagovat
Bob
Se budeš divit, ale dokonce jsem na ten zápas koukal! :D
Reagovat
smazaný uživatel
"I'm through to the third round and I haven't lost a set yet," added Murray.

"I don't know what else could have been expected of me. I wasn't expecting to play perfect tennis and play great straight away.

"I played well in my first match; today, not so well. That's what it's going to be like for me now. I'm going to have ups and downs. I've just got to get through them and the consistency will come."

Jen tak dále, dneska fakt bída, ale Lopez ani Kližan by neměli být až taková tragédie. Navíc tři leváci po sobě, aspoň si zvykne a proti Nadalovi pojede :-))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ne vážně, to čtvrtfinále je s tímhle losem povinnost, když mu vypadli Izzy i Kohli. A pak se uvidí, Roger i Tsonga můžou, ale nemusí být konečná, pořád je to ještě daleko. Čtvrtfinále ale minimum, to musí dát a pak uvidíme. Semifinále by bylo parádní.
Reagovat
EllNino
Hm ....ve 3. kole se proti sobě utkaj dva lucky loseři Kližan a Robert ...tak to je fakt raritka :D
Reagovat
smazaný uživatel
Delpo musí niečo spraviť so svojou fyzičkou..Zrejme to už nebude náhoda, že v tretom GS za sebou absolútne fyzicky odpadol v piatom sete..Výrazne tak ulahcil koncovku zápasu postupne Djokovicovi, Lleytonovi a teraz dokonca v životnej forme hrajúcemu Bautistovi..Holt, ten kto nevládze hrať štvrtú hodinu zápasu, ten nech na GS nejazdí a nech sa sústredí na Tokiá a podobné 500ky..Teraz nehovorím o Kyrgiosovi, ten má vzhladom na vek na podobný výpadok právo, Del Potro už nie..

Apropos, pri pohlade na vrchnú polovicu pavúka si vzhladom na formu hráčov myslím, že v treťom kole príde k predčasnému semifinále..Po vypadnutí Argentínčana celkom určite..
Reagovat
smazaný uživatel
prvni cas prispevku mi pripomina retoriku Ernesta Gulbise:)

Ale dovolim si oponovat. Juan je vic laxni typ, nez zeby mu ta fyzicka odchazela...(ale netvrdim, ze ji nemuze zlepsit...ale spis by mel zlepsit tu laxnost, ta je opravdu fatalni...)
...jako mne netvrd, ze nemohl uz ve druhem sete... to by mu pak nepomohly, ani ty 500ky:), on ani po nejakych micich uz v tom 2.sete nesel...celou dobu tam laxne stal na te BL. Behat zacal vic nekde ve 4.sete... Ten by potreboval spis neco jineho:D))) nebudu psat ani co...

Agut ho udelal paradne, zaslouzeny postup, ikdyz mne to netesi...:(
Reagovat
J.M.
No, daň mládí, křeče v 5. setu. Škoda takového konce, ale jestli bude Nick takhle pokračovat, tak bude mít ještě spoustu příležitostí dokázat mnohem větší věci. Tak mě napadá, že Sampras měl taky řecké kořeny. Ten taky jako Kyrgios už od velmi mladého věku byl ve velkých zápasech jako doma.
Reagovat
Rafaeoli25
Ten Paire se chová jako kr.tén, jásat nad brejkem když je jasný, že se soupeř sotva hejbe, hnus :(
Reagovat
kada.tom
souhlas ... na druhou stranu Kyrgios asi měl skrečovat .. je hezký, že se snaží bojovat, ale Paire se chová fakt jak největší kre_tén ... pěsti a burcovat se když ten druhej je na tom tak špatně ... snad vypadne Paire v dalším kole :-)

a Kyrgios snad ukáže svůj talent v dalším průběhu sezóny :-)
Reagovat
Rafaeoli25
Tak ono je těžký skrečovat před domácími fanoušky, jinak věřim, že Bautista Péra setne ..
Reagovat
Rafaeoli25
Ještě ke Kyrgimu, je to supertalent, snad stabilizuje svojí formu dřív než Tomič, Dimi, Harrison a spol, takže nebude na první dvacítku čekat pět let..
Reagovat
J.M.
Taky doufám. Dnes hrál líp než kdokoli z jmenovaných, a hlavně měl člověk pocit, že už mu nechybí moc, že už tam skoro je. Taky úplně jiná mentalita, jako kdyby v duchu už špičkovým hráčem byl. Jeho by byla opravdu superškoda, kdyby nějak stagnoval.

Jinak skrečovat kvůli křečím, to se nedělá. Však i Nicka křeče po chvíli přešly a mohl ještě nějak hrát. Člověk nikdy neví, co se stane.
Reagovat
smazaný uživatel
A to má snad brečet? Však nemůže za to, že soupeř odešel fyzicky. Výhra jako výhra, pátý si vybojoval sám, tak ať se raduje.
Reagovat
Rafaeoli25
Já mu věřim hodně, Tomič, Dimi a před nimi Gulba jsou prostě flákači jeden jak druhej, navíc extrémně náladoví, Kyrgi je zdá se snad opak a půjde tím pádem ve stopách Rafy a Noleho, doufejme..
Reagovat
Rafaeoli25
Nemám nic proti radosti, ale bít se do prsou jak blázen po fiftýnech, kdy se soupeř ani nepohne, to je prostě neskutečná ubohost..
Reagovat
a.magerova
Šlo mu o všechno, tak se radoval, diváci byli proti němu, bych to neviděla tak dramaticky, po proměněném MP už tak neslavil a u sítě soupeře ocenil i potlesk mu věnoval. Přehnaný soucit do sportu nepatří.
Reagovat
smazaný uživatel
:-))
Reagovat
VlS
Viděl bych to podobně, jen bych nechtěl vidět tu lavinu, kdyby se tak zachoval Tomáš
Reagovat
smazaný uživatel
Nekde si vzpominam, myslim BigMac rikal - klicovy moment zapasu, pokud k tomu dojde: jedina moznost hrat svou hru dal...a dat na jevo, ze neberete na to ohledy...jinak jste ztraceni...

Obcas ve WTA: Jedna hracka tam chytne krece, nebo neco podobneho, druha hned tam ma ten pocit (soucit), ze ji jeste musi pomoct osetrovat atd... polozi se do toho soucitu, ale nez se vzpamatuje, tak protihracka se dostava z krize...a je po zapase, prohrava, hala bouri, ponevaz ta zranena i pres "zraneni" vitezi, oslavuje ji jako hrdinku dne, no a te co prohrala zustal tak max. ten soucit... potom tak muze max. rozmlatit sadu raket.
Jenze nerozmlati, ale v pozapasovem rozhovoru rekne, ze ta druha podvadela, hraje divadlo a tak... (asi uhadnete na ktery zapas narazim):)))

Rekl bych tyhle situace, asi jeden z nejtezsich prubirskych kamenu vubec...
Reagovat
VlS
Myslíš Caro s Věrkou, nebo Viku s Agou? Nebo obojí?:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Agu s Vikou:)
Reagovat
smazaný uživatel
...ale on to jen modelovy priklad, podle mne by se tech pripadu naslo vic...
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyz uz, tak Aga to rekla az tyden potom ale vim kam miris :-)
Reagovat
nitrotaj
Prostě Bautista, životní zápas, proti mému oblíbenci. A odteď celou sezonu bude vypadávat v prvním kole. Demence, proč si to nevybral třeba na gasquetovi ?
Reagovat
Rafaeoli25
Já doufám, že Bautista konečně získá stabilitu a posune se min.do třicítky, on není náhoďák, hráč jednoho zápasu, věřím, že teď dá i Paireho a min.do of postoupí..
Reagovat
smazaný uživatel
Jeho zivotni zapas mu ale umoznil sam Del Potro pasivni hrou. Agut mel kolem 70 winneru a DelPo kolem 55 (a z toho 28 es). Takze mel vice es nez winneru ze hry. Ani v prubehu zapasu nezvednul level agresivni hry a to Bautista naopkak dobre kombinoval utok s udrzbou...
Reagovat
VlS
hrál dobře, Delpo nějak od začátku tak nějak bez jiskry. Agut postoupil uplně právem.
Reagovat
Denis92
DelPo,DelPo..to je dalsie velke sklamanie po US Open.
Z Nadalovho zrebu je zrazu jeden z najlahsich.
Reagovat
tito
Nejlehčích??? Monfils, Nishi, Raonic?, Federer-Murray. Fakt to myslíš vážně?
Reagovat
smazaný uživatel
toho Raonice bych opravil na Dimitrova:)
Mne spis mrzi, ze Gael bude muset hrat v dalsim prave s Nadalem...
...ale coz, treba se stane zazrak:)
Reagovat
Denis92
Tak Nishikori alebo hocikto iny je vo 4.kole lahsi ako Tsonga..Navyse vo stvrtfinale mu vypadol DelPo..
Reagovat
tito
Já doufám, že ne :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Zrejme myslel najlahší v tretom kole..predsa len Monfils, čo od zaciatku roka s vynimkou Nadala nestratil ani set nepredstavuje také nebezpečenstvo ako talentovaný, nedocenený a podla mnohých cierny kon turnaja Gabashvili..
Reagovat
smazaný uživatel
a vis, ze tohle ti i docela verim :D)))
Reagovat
Denis92
Presne tak..a to uz radsej vobec nespominam famozneho Nishikoriho oproti ktoremu je Tsonga zaciatocnik..a vo stvrtfinale Bautista,Paire,Raonic ci Dimitrov su naozej velke mena oproti Murrayovi.
Reagovat
tito
:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Denis, zrejme ti uniklo, že Roger je siedmy nasadený a Rafa svetová jednotka..Snád nechceš, aby dostal Rafav QF Andyho, ktorý je tretí nasadený..Ako to chceš dokázať?..Mozeme sa bavit a porovnávať žreb v 1-4kole, kde je aj Rafa aj Roger vo výhode oproti súperom..
Reagovat
Denis92
jasne,ze nie :) Ja chapem,ze Rafa musi mat vyhodnejsi zreb nakolko je svetova jednotka.Je to uplne logicke.
Ja len narazam nato,ze pred turnajom si tu spominal ze Rafa ma najtazsi zreb resp. velmi tazky.
Ale.. v 1.kole mu vzdal Tomic. V 3.kole ma Monfilsa co je tazky super,ale nic s cim by mal mat problem.
Vo 4.kole mohol takisto ako Roger dostat Tsongu ale dostal najlahsieho supera-Nishikoriho. Vypadnutim DelPa dostane takisto podstatne lahsieho supera vo stvrtfinale. To je vsetko co som tym chcel povedat..ze zhodou okolnosti a trochu stastia je pre Rafu zreb mimoriadne priaznivy ako tomu bolo pred turnajom.
Tsonga je tazky super aj do stvrtfinale a nie do 4.kola..skoda ze ho schytal prave Roger. Dokonca si myslim ze je to tazsi super ako Murray.
Reagovat
smazaný uživatel
Aby vas ten Gael jeste vsechny neprekvapil:)
Reagovat
smazaný uživatel
Stále si myslím, že má Rafa najtazsí zreb, hoci okolnosti mu ho výrazne zmiernili..Urcite tazsí nez Nole a Andy..Roger ho má tiež tažký, ale tam sa to dalo minimálne od QF predpokladať..Navyše, tam kde dostal Murrayho mohol dostat už Nadala alebo Djokovica, takže v tejto fáze ho má dokonca lahsí..Súhlasím vsak s tým, že Tsonga je od hráčov 9-16 urcite najtazsia alebo druhá najtazsia moznost..Nemyslím si vsak, ze Nishikori je ten najlahsí..Fognini je napríklad čislo 15 a bol by prijatelnejsí..V QF by som napriklad osobne bral radsej Berdycha, či Wawrinku miesto nevyspitatelného Dimitrova..Takže aj po odstúpení Tomica, ci vyradení Del Potra má Rafa na ceste do finále kopec prekážok..
Reagovat
spaniel
Fognini je těžší soupeř než Nishikori, protože jeho maximum je úplně jinde. Dokáže zahrát geniálne a tím má vyšší pravděpodobnost na upset.
Reagovat
kada.tom
Yes! Yes! Yes! DelPo is OUT!! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No to je fakt uzasny, že nejhezčí tenista je venku.. :/
Reagovat
spaniel
Nejhežčí? D: Je to sympaťák, ale toto je teda úlet.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se líbí.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč úlet, mně se taky hodně líbí :)
Reagovat
kada.tom
sorry, ale mně je tedy ta trochu jedno, že je dle tvého nejhezčí ... na toto fakt nekoukám :-D
Reagovat
Fandina
Mně se tedy DelPo vůbec nelíbí, ale každý má jiný vkus. Každopádně, myslela jsem, že dojde daleko, poté co minulý týden vyhrál Sydney a přesvědčivě porazil Tomice. Takže mě dneska zklamal.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě to hlavně štve proto, že jsem měl Del Potra ve Fantasy lize. Jsem si myslel, že je ve formě a ono houby... Už mám pryč Katku, Monču, Petko, Hewitta a Del Potra. Takhle se v té první dvacítce asi moc dlouho neudržím. :(
Reagovat
smazaný uživatel
:) ja skoncil po prvnim kole na samem dne... jeden oblibeny hrac padal za druhym od skreci po pekne prohry v 5 setech:D) Nemel jsem nejak velke ambice, ale ze uz po 2.kole bude vic nez polovina venku, tak to jsem fakt necekal:D)
Reagovat
smazaný uživatel
To je jako já při loňském Wimbledonu... :D
Reagovat
smazaný uživatel
jj vzpominam:0) doslo tak daleko, ze si chtel zrusit cely turnaj:)
...ale rekni, nebylo to pekne osvezeni ve WTA, takove nepredpokladane finale:)?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak možná jsem něco pronesl v emocích... Zrušit Wimbledon bych nechtěl, ale prostě mě naštvalo, že tam byla spousta zraněných (z toho 3/4 zdravého jádra Dulcinea Teamu) a úplně zbytečně. Podle mě se s tím povrchem dalo něco dělat, aby nebyl tak kluzký. Vždyť se na tom shodlo spoustu hráček i hráčů, že takovou trávu nepamatujou... Stejně tak se mi třeba nelíbí na AO (přestože to považuju za můj nejoblíbenější GS), že se musí hrát v takovém vedru, což je doopravdy o zdraví. Jenže je otázka, co s tím můžou pořadatelé vůbec udělat. Počasí prostě neporučí a odložit (nebo třeba o týden prodloužit) ten turnaj taky nemůžou. Snad jedině by se to muselo přestěhovat z Melbourne někam jinam, ale to by taky nebylo ze dne na den. Takových areálů, kde se dá uspořádat GS, asi není zrovna kvantum... No nic. Prostě chci říct, že mně záleží na zdraví tenistů a hlavně tenistek, abychom se na nějaký turnaj vůbec mohli dívat...

Jo, jinak někdy k večeru napíšu souhrn pod článek s ženskými výsledky a připojím k tomu jedno překvapení. Věřím, že to bude zajímat nejen tebe... :)
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě jsem zapomněl odpovědět na tvou otázku, jestli to nečekané finále bylo osvěžení...

No, pro mě nebylo. Zaprvé jsem v něm přál Sabine a zadruhé to bohužel zdaleka nebyl nejlepší zápas celého turnaje... A snad mě pochopíš, že pokud předčasně vypadne Serena, tak chci titul pro jednu z mých favoritek. Takových příležitostí totiž zas tolik není. Problém byl bohužel v tom, že tam moje favoritky skončily ještě dřív než Serena... Mrzelo mě to u všech, ale nejvíc asi u Viky, protože ji to zranění doslova vyautovalo. Nebýt toho, tak by podle mého měla při takovém vývoji turnaje velkou šanci na titul.
Reagovat
smazaný uživatel
ok:)
Reagovat
VlS
s trávou se dá něco udělat, aby neklouzala. Dá se zorat, pak na ní blbě skáčou míče. Taky s ledem při hokeji se dá něco udělat, aby neklouzal. Akorát pak už to nebude tenis na trávě a hokej.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou fóry... Ta tráva byla nejspíš nastříkaná nějakým přípravkem, který dříve nepoužívali. Jak jinak se dá vysvětlit, že v předchozích letech nikdy nebylo tolik zranění? Jako jasně, dřív taky někdo podklouzl, ale nevybavuju si žádné vážnější zranění, kvůli kterému by se muselo odstupovat z turnaje... Prostě kdo loni vkročil na wimbledonskou trávu, tak měl zaděláno na patálii. A že těch patálií bylo.
Reagovat
smazaný uživatel
Juane :(
Reagovat
spaniel
DelPo bída. Toto je konec. Ale všechna čest Bautistovi, zaslouží si to.
Reagovat
smazaný uživatel
Pamatuješ jak jsem ti v neděli tvrdil, že Delpo je nekonzistentní a že se bojím, aby nevyletěl ještě před čtvrfinále? :D Radost z toho ale teda nemám, hrůza. :-(
Reagovat
Denis92
Vyzera to tak ze Kyrgios sa zranil..to by bola velka skoda.
Reagovat
VlS
Nejsem v ČR, ČT sport tudíž nemám, koukám na IPadu na player, pořád je tam program na biatlon, jen obrázky jsou z jinejch teplot a místo abych koukal na krásný holky vidím chlupatýho Delpa
Reagovat
smazaný uživatel
Ani tohle ti nefunguje?
http://www.ceskatelevize.cz/sport/zive-vysilani/
Reagovat
VlS
Jednak I pad má s klasickým streamingem problém, jednak streaming CT 4 v zahraničí nefunguje.
Reagovat
smazaný uživatel
Nando, ty seš tedy cyp :DDDDD
Reagovat
Rafaeoli25
Prostě typickej Verdasco, je schopnej vyřadit nejlepší a na druhou stranu rupnout skoro s kymkoli..
Reagovat
spaniel
Hlavně že odborníci babolat, gigin a spol už plánovali jak Nando porazí Fedexe a jaké bude semi s Nadalem. Jak jsem psal, Nando by musel mít jinou hlavu, ten už je pas.
Reagovat
Denis92
Kyrgios hra fantasticky
Reagovat
Rafaeoli25
Australani můžou jásat, maj skvělou nastupující generaci-nejen Kyrgios, ale i Kokkinakis, Thompson, Ebden a samozřejmě Tomič, to je slušně velká základna..
Reagovat
J.M.
Australský tenis, zdá se, zažívá velkou renesanci. A to v rozhovoru Tomic říkal, že bez něj to budou mít teď v Davis Cupu těžké, že to bude muset odtáhnout Matosevic. No, možná by mohli operativně změnit tým. Kyrgios podle mě značnou část zápasu hraje na úrovni top 20.
Reagovat
Rafaeoli25
Bautista má obrovskej potenciál, na dvacítku minimálně, škoda, že ho ukazuje jen dvakrát třikrát za rok..
Reagovat
VlS
má velkej problém, trochu překvapivě, čekal jsem jasnej postup ve třech, pak ve čtyřech a teď to vidím tak 50:50
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Agut tam sazi forhandy jako DelPo na US Open 2009. Jinak je taky DelPo pasivnejsi ted na tom kurtu... Vidim to nejak podobne.
Reagovat
nitrotaj
Musí zapnout, jinak mě fakt nasere.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně doufám, že se Juan na kurt vrátí, nevypadá, že by se mu tam zrovna chtělo být.
Reagovat
nitrotaj
Komentátor: Del Potro vypadá vyloženě vysprchovaně :D
Reagovat
smazaný uživatel
Roberto prejel v 1. Tima i na muj vkus dost jednoznacne, Tim sotva 4 gemy za zapas...takze se asi dalo cekat, ze tak jednoduche to nebude... ovsem 5 setu...doufam, ze to bude jak v NY a koncovku se spanelem zvladne...lepe
Reagovat
VlS
zahájil chemickej boj, vyzul botu:-). Jinak mě Eurosport štve, místo biatlonu je tam Delpo :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Biatlon je na ČT Sport.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska je Juan celej nějak rozhozenej, pořád něco řeší..
Reagovat
smazaný uživatel
DelPo uz mi prijde poradne vystavenej teda. Ma pomaly readce a za nejakyma mickama uz skoro ani nebezi...
Reagovat
smazaný uživatel
... a ty dropy, to je dost o hubu...:)
Reagovat
smazaný uživatel
...Vpodstate DelPa uz drzi jenom podani. Vypada uplne bez stavy...
Reagovat
smazaný uživatel
v podstate, on to moc behavy typ neni:)
Reagovat
smazaný uživatel
a vpodstate, Batista produje peknou jednoduchou hru, posle to do bh, potom prohoz po lajne fh, kdyz to jeste Juan stiha, nabiha na sit a volejem dobiji...v tehle podobe a ruznych alternivach, ho celkem slusne trapi...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Juane, stačí ho jen brejknout a pak dopodávat, vždyť je to jednoduchý...:)
Reagovat
smazaný uživatel
V jednu rano tam hrat tenis by me asi jeblo :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem tak utahaná, jako kdybych na tom kurtu stála taky :) A z Juana mě teda jebe dost :)
Reagovat
nitrotaj
A teď pojď brejk chlupáči!
Reagovat
smazaný uživatel
Možná si teď měl vzít Juan jestřábí oko, vypadalo to, že míček Roberta byl v outu..
Reagovat
smazaný uživatel
No spatny je, ze Batista mu obcas celkem slusne cte podani...
a tak BP pro spanela
Reagovat
tito
no to jsou věci....
Reagovat
smazaný uživatel
a spatny je, ze druhy BP vyuziva Batista
Reagovat
smazaný uživatel
to to vcera meldoval, ze mam obavy:)
Reagovat
smazaný uživatel
to jsem teda nečekala a mrzí mě to..
Reagovat
smazaný uživatel
hmm, a je venku..:(
Z tech mych oblibenych hracu tam fakt zustalo torzo...
Reagovat
smazaný uživatel
hmm, a je venku..:(
Z tech mych oblibenych hracu tam fakt zustalo torzo...
Reagovat
tito
Já vím, já vím... fakt by mne to nenapadlo. Ale Agutovi to tam padalo. Navíc mne překvapilo, jak si za tím v závěru šel, ani trochu nepolevil. Ani jsem neměl pocit, že by DelPo hrál tužku. Opravdu velké překvapení.....
Reagovat
smazaný uživatel
ja se tehle zrucnych hracu vzdycky bojim, jak jdou na Juana...
Zahral krasne jednoduse...nemam, ani co dodat. Jen ze si to Agut zaslouzil:) A Juan... ten by take zaslouzil:D)
Reagovat
smazaný uživatel
Pánes hrůza, ale na konci naštěstí frantík odešel a Andy vyhrál 23 míčů v řadě. Z 1-5 na 7-5. Třeba se zlepšit a to hodně.
Reagovat
Elrondin
Šel jsem na oběd za stavu 2:0 na sety a měl jsem vsazeno na 3:0 (poslední ze 16 zápasů). Když jsem přišel a viděl skóre 5:1 a setbol k tomu, měl jsem málem mdloby a on to nakonec otočil a hlavně jakým stylem, nevěřil jsem ;o)
Reagovat
smazaný uživatel
Pospisil skrecoval zapas tretiho kola Wawrinkovi

http://www.youtube.com/watch?v=7wLYZBvQu2o
Reagovat
smazaný uživatel
to je postup primo rychlosti svetla:)
Reagovat
smazaný uživatel
Juane.. chjo..
Reagovat
smazaný uživatel
Čilič :DDDDDD 2x nepodává v 2. setu, projede ho v TB, ve 3. set vedl 5:1 a sevíroval, u je to 5:5.
Reagovat
smazaný uživatel
proste machr prez machry :DDDDD) skvely vykon...
Reagovat
kada.tom
naštěstí Marin přeci jen ten set vyhrál, tak snad mu to dodá klidu a Simona přehraje :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To musí být zápas :D Simon 6:1 4. set, ten pojde v 5. setu snad.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Juan opet ve tretim brejkly... na Juana dnes staci jednoducha hra...aneb slovy klasika, v jednoduchosti je sila cili
uf NY2013, prvni kolo Garcia-Lopez, vse se vraci...
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavne, kdyz to nedopadne jak Hewitt: Potro Uso 2013.
Reagovat
smazaný uživatel
:) no, zatim to tak vypada...
pokud se Juan nejak nevzpamatuje, tak za par hodin uz muze bookovat letenku:)
Reagovat
smazaný uživatel
uf...tak Roberto nastesti par chybek nabidl 2 BP, a to Juan ted zvladl bravurne. brejky srovnane...
...tak to je prvni krok... jinak nehraje tu asutralan, ale atmosfera take paradni!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ted to byla raketa Juan citi krev!
Reagovat
smazaný uživatel
Zatim nic, Bautista se zatim nesesypal. Kyrgios set, myslim je ted v Melbourne parku o jeden kurt mene. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To ze Kyrgios vyhral set bylo slyset dobre az na kurt Juana:) Jakby padl famozni gol ve finale MS:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Juane, to je děs, Roberto tě prohazuje jakoby nic.. ty se trápíš, já se trápím, trápí se ještě někdo?
Reagovat
smazaný uživatel
uz je zase brejkly:) ... tak nevim... treba rad ty petisetaky...
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem přišla sice až teď, ale trápím se taky.. ach jo. Juane máš půl hodiny, pak se jdu koukat na biatlon..
Reagovat
nitrotaj
Taky se trápím, chci vidět Del Potra proti Kyrgiosovi na centr kurtu, to je záruka výborné atmosféry a možna i hezkého zápasu. Oni tam prostě na E2 daj snooker, se mi zdá.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad nebude 5. set... jsem unavenější snad víc než samotní hráči...Juan tam chodí jak tělo bez duše.. jestli prohraje, tak mě fakt naštve.
Reagovat
smazaný uživatel
Jdu si zapnout radši biatlon.. :/
Reagovat
smazaný uživatel
Takže bude. Vidím nabuzeného Roberta a málo útočného Delpíka.. tak držím moc palec, ať to Juan dotáhne do vítězného konce, i když teda je to dneska šichta..
Reagovat
dadaft
dívat se na Murray - Millot po Stephens - Tomljanovič je takové divné - chvilku schrupnu, gem dva spočnu...
Reagovat
smazaný uživatel
jak to můžeš napsat, když mužský tenis je mnohem zajímavější než ženský? to nechápu... :D
Reagovat
J.M.
Sledovat ty australské teenagery a šílící domácí publikum mě baví. Thompson, Kokkinakis, Kyrgios. Že by tohle byla ta nová generace, když ta "stávající nastávající" (Dimitrov a spol.) zestárla a zjevně k ničemu není a nebude? Teď ten Kyrgios mě z nich zatím baví nejvíc, to je jak když na kurt vypustí raketomet. To je sranda jako kdysi za starých časů (sledovat to vyděšení v soupeřových očích, jak kolem něj sviští střely, na které není zvyklý), poctivá ranařina. Občas sice pálí tak mimo, že ohrožuje personál kurtu, ale tihle Australani, to je konečně nějaké osvěžení.
Reagovat
smazaný uživatel
Že by tohle byla ta nová generace, když ta "stávající nastávající" (Dimitrov a spol.) zestárla a zjevně k ničemu není a nebude?

:D) tak tahle pasaz mne pobavila:)
Reagovat
J.M.
Mě zase baví australské publikum. Tu úpravu známé písně "your serve is on fire" už dnes zpívali Tsongovi, když se v tiebreaku rozservíroval k vítěznému finiši, teď ji zpívali Kyrgiosovi, když tam sázel esa jak basketbalista, když zapichuje koše. Rozhodčí má taky smysl pro humor (hláška pro publikum "I know it was a good catch, but can we have the ball back, please?"). Letošní AO má prostě výbornou atmosféru, i přes to vedro.
Reagovat
smazaný uživatel
On o jeho kemp vypada jakoby je pustili z trestanecke kolonie. Atmosfera famozni.
Reagovat
J.M.
Naprosto fantastická. Kyrgios brejknul zpět na 5:5 a publikum (i Kyrgios) šílí. Já doufám, že to nějak brzo nechcípne, že neudělá pár chyb v koncovce nebude de facto po zápasu.
Reagovat
smazaný uživatel
Atmosfera v Australii byla vzdy super:)
Reagovat
J.M.
Teď v pauze mezi sety, to už je regulérní fotbalový stadion. To se opravdu nevidí.
Reagovat
VlS
Jen na okraj, Babyfed Dimitrov je Bulhar a ne Australan. Asi si ho pleteš s Tomičem.
Reagovat
J.M.
Ne, spletl jsem si ho s Laverem. To je přece z toho příspěvku jasné.
Reagovat
smazaný uživatel
:)ted jsem chtel napsat, jen tak na okraj spletl si to s Lendlem:)
ale nevim, zda by to bylo dobre pochopeno...:)
Reagovat
J.M.
Mně se ti dva vždycky pletli.

Ale ať už Kyrgios dnes dopadne jakkoli, mám při jeho sledování silný pocit, že to je ON. Konečně někdo z mladých, který opravdu má na to být extratřída. Ještě musí hodně věcí zlepšit (ten forhend má takový divný švih směrem nahoru, kterým se často vyhazuje), ale to, jak v 18 letech hraje v klíčových momentech, jak ten velký zápas zvládá psychicky, jak tam sází winnery po lajně z bekhendu i forhendu, jakou má palebnou sílu a přitom to není úplné nemehlo... Doufám, že neustrne, že ho nezbrzdí zranění nebo něco jiného, protože tohle by mohl být za pár let velký hráč.
Reagovat
smazaný uživatel
Dostals mne, Juan srovnal BP.
Prechazim kouknout na mladocha:)
Reagovat
smazaný uživatel
je dobrej, ale musel jsem se vrati za Juanem, stav nouze:)
Reagovat
J.M.
No, stejně si Nick v posledních desítkách minut vybral hlušší období, asi už pracuje únava, ty rány nejsou takové, publikum už taky trochu polevilo. Ale na 18 let, to opravdu klobouk dolů. Tohle není hra 183. hráče žebříčku. Viděl jsem dnes v zápase s Luem i Dimitrova, který je 22. Kyrgios je už dnes mnohem lepší. Možná jen dnes, nevím, nemám ho nasledovaného, často někdo zazáří a pak už nikdy nic nepředvede. Ale u něj tam vidím nějakou větší sílu, ne jen fyzickou, ale i mentální. Hraje jako mazák, jako kdyby tyhle velké chvíle důvěrně znal.
Reagovat
Fandina
Tady máš nejvyšší tenistku na okruhu WTA, tedy podle Wikipedie. Dneska hrála na AO čtyřhru.
http://www.wtatennis.com/players/player/3653/title/eva-hrdinova
http://cs.wikipedia.org/wiki/Eva_Hrdinov%C3%A1
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ale ten graf se týkal jenom hráček z Top 50 ve dvouhře... :)
Reagovat
Fandina
monty ... já vím, zdálo se mi tam na tom grafu, že místo Venus je tam fotka Sereny, ale nepitvala jsem to. Já jen, že tahle hezká vysoká tenistka je z Plzně.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, vypadá sympaticky a je dokonce o centimetr vyšší než já. :D Já ji znám teda hlavně z debla. Myslím, že její stálou partnerkou je Irina Falconi.
Reagovat
smazaný uživatel
Pánes 15 chyb za set, v 1. kole měl 13 za celý zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
zato Juan jede... Ve druhem se nechal brejknou uplne pitome. Takze druhy set uz asi nezachrani. UF 11/15 z pohledu Juana ;-O mene chyb jeste neznamena holt vyhrany set:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Millot hraje hodne neortodoxne, takovy fr Dolgopolov, ale kvalita nic moc.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, kvalita hrůza. Andy hrál 1.kolo výborně, ted hrůza.
Reagovat
Fandina
LucHra Krajicek jsou ve druhém kole! Gratulka!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
tommr
tak dohrávku naše zvládly, ale byly to nervy když to soupeřky v poslední hře dotáhly z 0:40 na shodu ... :)
Reagovat
Fandina
Nervy to byly. Nebylo tam vidět, takže třeba hrály na kočku. Ale mám radost, že postoupily. Lucka si může podržet pořadí v žebříčku a Míše něco naskočí a celkově jako pár také zabodují. Tak ještě co v dalších kolech. A mám radost z Andy a Šafi a Klárky. Ty to zvládly ve dvou setech!!!
Reagovat
tommr
jj všechny naše největší deblový naděje jsou ve druhým kole. Zápas prvního kola ještě zbývá odehrát Báře, ale u tý moc velkou šanci na nějakej větší úspěch nevidím ... :)
Reagovat
Fandina
Bára s Julčou by také mohly projít do druhého kola. V Sydney přece prohrály až v semifinále se Šafi s Babos a předtím porazily Svedovou s Medinou a Gajdošovou s Tomljanovic. Teď hrají s neznámými holkami WC.
Reagovat
smazaný uživatel
mi doufám spraví náladu :)
Reagovat
smazaný uživatel
myslela jsem spravit náladu.. co to jako je 0:3?
Reagovat
VlS
Nesmíš myslet jen sebe, když píšeš "nám" spraví náladu. Někomu by spravil náladu, kdyby prohrál :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Sloane vedla ve 3. setu už 3:0, ovšem ted je to 3:4!! Zaber Sloane!!
Reagovat
dadaft
má to grády.
Reagovat
VlS
jak jsem předvídal, pauza pomohla Alje
Reagovat
VlS
Alja vypadá na ručník, teď už to Sloan dotáhne, ale bylo to o kočičí fousek.
Reagovat
smazaný uživatel
TAk to fakt Sloane zvládla.. Ale bylo to jen tak tak.. :-))
Reagovat
dadaft
uf
ufff
uffffff
Reagovat
pepin
Tak "Vlčí očička" jsou "Vlčí očička". Gratulace, ale bylo to jen taj taj.
Reagovat
tommr
typickej WTA zápas: ve třetím setu nejdřív 3:0 pak 3:5 a nakonec 7:5 ... :)
Reagovat
VlS
Bylo strašně vidět, že Tomljanovic není fyzicky dobře připravena. Dokud měla sílu, tak dobře servírovala i hrála. Jak jí začalo docházet, tak šel servis do kytek a přestala stíhat. Sloan více méně hrála furt stejně, u Chorvatky to byla vlna nahoře, sešup dolu, po pauze se zvedla nahoru a pak zas šup dolů. Jak prošvihla doservírování zápasu z 5:4, tak byla celkem jasná. Krásně bylo vidět, jak je najednou mimo, kazí nalitý míče a jasný winery dává Sloane na raketu ( a ta už věděla, co s tím má dělat). Myslím, že psychicky nebyla připravená na to, že jí začnou docházet síly a pak už ji to nebrala ani hlava. Kdyby nebylo přerušeno, tak dostala ve třetím kanára.
Reagovat
smazaný uživatel
by se snad mělo začít brzo hrát :-)
Jinak Vasek Pospisil odstoupil a Wawroš má 4. kolo zadara :-)
Reagovat
tommr
je to jistý? Neodstoupil jen z debla? Vždyt třetí kolo se má hrát až zítra ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Když nám to Eurosport přepnul, tak nezbývá než se dívat tady...
http://www.bestsportgo.tv/20140112/vv-723250-tennis-52d2ef0d2fe1e9.69323051.html
Reagovat
smazaný uživatel
Na ostatních kurtech se dnes už asi hrát nebude, co ? :-/
Reagovat
dadaft
ale Báro, ty nesmíš kazit, ona musí, jinak to fungovat nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď kazí Viktorka a mohlo by to tak zůstat :)
Reagovat
smazaný uživatel
BÁROOO, uškrtit tě, tak to bylo pěkně rozehraný....
Reagovat
dadaft
na síti to nejni dobre.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že ten čtvrtý gem byl zlomový... Strýcová už začíná nadávat. :D
Reagovat
dadaft
kdepak, Bára se začíná rozehřívat.
Reagovat
smazaný uživatel
naopak :)
Reagovat
dadaft
welcome back
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, 3:3. Vika byla v 1. setu na servisu lepší...
Reagovat
Fandina
Vika měla první set pod kontrolou. Bára tam měla pár pěkných momentů, ale Vika jí tam posílala prudké rány. Teď uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale na returnu je to pořád v pohodě... Teď to potvrdit, Viko! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ježíši, tímhle stylem dojde 2. set do tie-breaku...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Bára rebreak!!
Baruš skvělé tipuje strany, kam bude Vika hrát když doběhne kraťas..
Reagovat
smazaný uživatel
To je brejkovaná... Teď je pro Viku pravý čas, aby to dopodávala! :)
Reagovat
Fandina
Barčo škoda. Ale nebylo to špatné. Tak držím palce do dalších turnajů. Báro pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
A Vika to zvládla.. Gratulace! :-) Ale taky má co vylepšovat..
Reagovat
smazaný uživatel
Hotovo! Konečně dneska nějaká výhra ve dvou setech... :)
Reagovat
VlS
může odejít s hlavou nahoře, kousala pěkně. A Vika tedy nic extra, jestli nepřidá, tak se nemusí dostat moc daleko.
Reagovat
smazaný uživatel
Upřímně řečeno, jestli mají po dnešku moje favoritky co zlepšovat, tak na Viku to platí asi nejmíň...
Reagovat
dadaft
Sloane ti ji ve 4K prověří zaručeně. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak napřed se tam musí obě dostat. :) Sloane přes Svitolinu a Vika svou soupeřku ještě nezná... Doufám, že to bude Bojana, aby se na ten zápas dobře koukalo. :)
Reagovat
VlS
mě baví, to je Radek v sukních
Reagovat
smazaný uživatel
Jo hraje dobre ale bohuzel moc kazi. Vika hraje docela tuzku a Barca toho nedokaze vyuzit
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím Vika v pohodě, až na některé smeče a momenty u sítě. Ale od základní čáry je jasně lepší hráčka... Ale jestli to za chvíli přepnou na skoky na lyžích, tak mě zase nas-štvou. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ježíši, to jsou fakt vocasové na tom Eurosportu...
Reagovat
Fandina
Báro, držím palce, kuaž svou šikovnou a ruku a chytrou hru. Nemáš co ztratit ... pojď pojď pojď!

Bára zajímavý obleček, vzadu s drobným vzorkem a drobný vzorek má na triku i Vika. Ta má také hezké oblečení.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem rád, že Vika má po dlouhé době hezký outfit na GS... :)
Reagovat
Fandina
Vika má letos na AO zatím nejhezčí, co jsem viděla, ale líbí se mi i šaty, co měla Danka Hantuchová a ty má myslím i Ana. Caro jsem neviděla. Ale líbilo se mi i co měla Venus. To Viky dnes je typ, který jí sluší.
Reagovat
Fandina
A ještě je nápadité, co má Mária, šorty a na tom zajímavé šaty s různě dlouhým předním a zadním dílem. Zvláštní a zajímavé.
Reagovat
tommr
někde jsem myslím čet, že tam mají tři? Zatím to ale vypadá, že tam jsou jen dvě, protože se hraje jen na největších kurtech Rod Laver Arena a Hisensee Arena ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale za chvíli se bude hrát už i na MCA.. Už tam utírají kurt.. :-)
Reagovat
tommr
a utírají ten kurt protože přestalo pršet nebo protože zatáhli střechu? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to nevím, jestli zatáhli střechu.. Ale pršet přestalo.. :DD
Reagovat
pepin
Jsou tam 2 střechy na Marg. Court. ji mají připravenou a budou ji instalovat.
Reagovat
tommr
já právě nevěděl jestli už tam ta třetí střecha je nebo jestli se teprve chystá. I dvě střechy jsou ale dobrý - to nemá žádnej jinej GS. A až bude i ta třetí tak bude AO téměř úplně nezávislý na počasí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak k Melbourne se blíží bouřka.. To není šťastný den pro organizátory.. Nejdřív horko, ted bouřka..
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš bych řekl, že to není šťastný ročník... Letos je to v Melbourne fakt hustý.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už prší, Juan je odložen neznámo na jak dlouho..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak aspoň, že Vika bude hrát... Ale to bude komentovat Sezemský? :( :D
Reagovat
Mr.Pink
tak aspon, ze Bara bude hrat :)

2:0 pro Baru
Reagovat
dadaft
pěkně Bára, přelobovala Viku a pak jako myška tajně za jejími zády docupitala k síti.............
............... a pak zazdí volej. ((
Reagovat
smazaný uživatel
a pak ji krásně prohodí, nicméně je to škoda, brejknout Viktorku by bylo fajn..
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem v klidu, protože tvoje tipy už nejsou, co bývaly... :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D:D:D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Ve finále Aucklandu nevěřil Aničce, na AO nevěřil Mashe proti Bethanie a špatně tipnul Katku proti Zarině... Tak co s ním? :D
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně podle něj nesázet, nebo se rozrostou řady bezdomovců :) Už jsem to psala, doživotní ban :D:D:D I když se mi některé tipy velmi líbily :)
Reagovat
Mr.Pink
Betty me zklamala, Sharapova hrala spatne. bohuzel, Betty jeste hur. Katka - Zarina, tam jsem ti chtel udelat radost :)

Baruna zavzpomina na stare dobre juniorske casy a Azarenku posle na nakupy :)
rika ti neco vysledek 6:0 7:5? :)
Reagovat
smazaný uživatel
V juniorkách byla Strýcová špičková hráčka, o tom žádná. Porážela tam třeba i Mashu (myslím, že ten výsledek je právě z juniorského finále AO), ale tím to taky skončilo. Potom Masha vyrostla do krásy a začala být mnohem lepší. :)
Reagovat
Fandina
Máš pravdu, že Mária vyrostla. Do výšky proti Báře určitě. Ale když stojíš vedle Báry a Márie, tak Mária je moc hubená a Bára sice malá, ale hezká. Znáš to, co je malé, to je hezké. Mária má jemný obličej, ale jinak je Barča hezčí.
Reagovat
smazaný uživatel
Mašena má jemný obličej? Tak to já mám jinou představu o jemném obličeji :) jinak souhlas, Bára je mnohem hezčí.
Reagovat
Fandina
Podle mě má Mária klasický obličej jako vysoustruhovaný a hezké oči. Je to takový ten panenkovský typ obličeje. A je fotogenická. Ale obličej má klasický pravidelný dominantní zajímavé oči.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ale mně se právě líbí holky, jako je třeba Masha. Já jsem taky vysoký a hubený. :)
Reagovat
Fandina
Mária je moc vysoká, kostnatá, mě se víc líbí holky ženštějšho typu. Ale obličej Márie se mi líbí.
Reagovat
Mr.Pink
ano, finale AO 6:0 7:5

Fandina, Lunej: mate pravdu, Baruna je mnohem hezci nez Maruska :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ještěže nemají všichni vkus jako ty, to bych se nechytala :)

Fandina - Mašena má právě tvrdý obličej, když ji pozoruješ při hře a tak vůbec, v telce upravená, nalíčená a usměvavá vypadá každá dobře :)
Reagovat
Fandina
Ne ne ne. Obličej má jemný, ale tvrdý výraz při hře, to je rozdíl.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandina: Tak já jsem taky vysoký a kostnatný, jestli tě to uklidní. :D Já nevím, ale zrovna Strýcová mi není příliš sympatická. Masha se mi prostě líbí ve všem víc, ať už vzhledově nebo vystupováním... O tu výšku zase tolik nejde (líbí se mi třeba zpěvačka Shakira, která má 158 cm), ale je fakt, že spíš preferuju vyšší holky. Tady máš graf, kde jsou nejvyšší tenistky z Top 50. Opravdu není náhoda, že z pěti nejvyšších jsou tři moje favoritky. :)
http://cs412726.vk.me/v412726998/a2a8/X7A-8YNOyjc.jpg

Lunej: Ale chytala by ses... Ono je to tak, že většině chlapů ve světě (aspoň co mám možnost sledovat různá fóra, ankety apod.) se právě líbí tenistky jako jsou Masha, Anička, Genie apod. Prostě takové, co by z fleku mohly dělat modelky a ještě by řadu z nich strčily do kapsy. :) Jenže takových krásek není nevyčerpatelné množství a na každého chlapa se prostě nedostane. Takovou kost můžou mít prostě jenom ti vyvolení... No a na ty ostatní zůstane zbytek, takže se vždycky bez problémů chytají i ostatní ženy. :D
Reagovat
smazaný uživatel
No tak po tvém príspěvku teda se mi fakt zvedlo sebevědomí, takže vlastně můžu být ráda, že na někoho zbydu? Líp jsi to nemohl napsat :D:D:D
Reagovat
Fandina
Já jsem také vysoká a kostnatá. Mám vlastně dost podobnou postavu, jako Mária. Široká ramena, ale jsem menší než ona. A jak jsem psala, podle mě má Mária panenkovský obličej a to jsou typy, které se vždycky líbí, i když ona zase není úplně ten dětský obličej, ale má zajímavé oči. Celkově je hezká a postavy vysoké hubené letí. Ale jak jsem psala, mě se líbí víc Bára celkově, je ženštější, dělají se jí dolíčky, prostě je to tak. Samozdřejmě se mi nelíbí, když se na kurtu projevuje neslušně, to je jasné. A ona je taková bezprostřední, mě je sympatická.
Reagovat
smazaný uživatel
No ale vždyť to tak v podstatě funguje. :) Prostě každý chlap nemůže mít doma topmodelku (i když se mu strašně líbí), stejně jako každá žena nemůže mít nějakého super fešáka... Pak je teda ještě jedno hledisko, a to jsou prachy. Když má chlap na kontě hodně nul, tak mu jsou některé ženy schopny odpustit i horší vizáž. :D
Reagovat
Fandina
a ještě dodatek. Mária je hezká, ale takových holek je všude mraky. Její vyvolenost, jak si psal spočívá v tom, že moc dobře hraje tenis, to je ten rozdíl proti sousedce v okolí nebo spolužačce. Jinak hezkých holek je hodně, žádný problém se s nějakou takovou seznámit.
Reagovat
smazaný uživatel
Však Vika se taky umí tvářit jak kyselý zelí a chová se občas jak primadona, takže zlatá Bára nebo Klára, i když se na ni někdy dívat je utrpení :)

Monty - no jo, já jsem ta nešťastnice, která má vlastní konto, na něm jen nuly a zlepšení se nerýsuje :)
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu, ale takové holky většinou nezůstávají moc dlouho volné... :)
Reagovat
Fandina
Každá holka se na kurtu nějak tváří. Podle mě se Mária hodně umí ovládat a držet emoce. Vika, Bára, Klárka na to kašlou. A proto tam vidíš někdy velkou radost a jindy i flustraci nebo zklamání a zase se každá projevuje jinak. Serena se také umí ovládat. Někdo to neřeší.
Reagovat
Fandina
Ono je to tak, že každá holka a každý člověk je svým způsobem hezký. Je jen málo opravdu těch, které se nějak vymykají. Ale obecně se pro každého najde ta která se mu bude líbit. Tobě tip Márie, druhému tip Báry. Vždyť třeba jen tady na TP ti každý řekne, že jsou obě hezké. Někomu se líbí víc ta, druhému druhá. Kdo chce, tak si pěknou holku najde.
Reagovat
smazaný uživatel
Záhlavová-Strýcová asi bez naděje, co?
Reagovat
VlS
Na Rod Laver je střecha, tak by nemuselo
Reagovat
dadaft
asi myslel na vítězství. ))
Reagovat
smazaný uživatel
já to taky tak pochopila :)
Reagovat
VlS
Tak na to by mě nenapadlo se ptát :-).
Reagovat
Fandina
Já bych se vůbec nezlobila, kdyby Bára vyhrála, naopak ... úsměv
Reagovat
dadaft
je docela mimo.
Reagovat
VlS
ale Chorvatka mě překvapuje, silovej tenis a chyb není moc.
Reagovat
dadaft
jj, teďka dlouhá výměna teda hezky od podlahy.
a Sloane jde do brejku...
Reagovat
smazaný uživatel
Sloane je krásná v těch růžových šatech. :)
Reagovat
VlS
No, přerušeno, to by mohlo pomoci Alje, protože jí viditelně docházela šťáva a razance se vytrácela. Uvidíme. Jen nechápu, proč nezatáhnou střechy včas. ta bouřka musela být na meteoradaru vidět dlouho předem.
Reagovat
VlS
a dolňáci mají na co koukat, co?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určitěéééé! :D
Reagovat
VlS
koukám, že sis dnes užil to, co fandové Petry znají veledůvěrně. Já jsem spinkal, tak teď jen koukám na score board.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, dá se to tak říct. :D Snad aspoň Vika vyhraje ve dvou setech (i když vím, že se mnou nebudeš souhlasit). :) Nemám zrovna ve zvyku psát sem během zápasu a už vůbec ne v takovou hodinu, ale snad jsem tady nepsal nějaké blbosti. :D Myslím, že zrovna dneska se to hodilo a navíc sem asi díky tomu zavítal Basa, což je taky fajn. :)
Reagovat
VlS
zatím předvádí krásnej tenis a Blaž chudák neví, co hrát.
Rafa asi podobně podle skóre.
No dělejte kluci, ať nám nezdržujete Barušku.
Reagovat
smazaný uživatel
Caro vede po 10 minutách 3:0. Zatím jí to jde ve výměnách i na servisu (už asi dvě esa).
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Caro má druhý brejk a vede 4:0 v 1. setu. :)

A komentuje to Basa, kterého tímto zdravím. :) Doufám, že dneska nebude přát proti Karolínce... Ze spolehlivých zdrojů mám totiž informaci, že jako jediný v české redakci Eurosportu uznává Caro pan šéfredaktor Šíma. :D
Reagovat
Basa
Lol - jaké zaručené zdroje:)))Taky zdravím studentstvo:)
Reagovat
smazaný uživatel
No, psal mi to sám váš pan šéfredaktor, když jsem s ním konverzoval přes vzkazy na eurofotbal.cz a vytýkal mu, že při svém komentování bývá zaujatý proti Caro (a taky proti Agnieszce). :D Ale on mi napsal tohle, takže mu věřím... Jistě má své ovečky v Eurosportu dobře zmapované. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Caro vyhrála 1. set 6:0 za 28 minut... Jen tak dál! :)

NHL: Ducks vedou už 4:0! :) Nejprve se trefil Corey Perry z ostrého úhlu (ten náhradní brankář Vancouveru je pěkná díra :D) a potom zvyšoval přesným průstřelem Nick Bonino. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, ale jenom jsem se chvilku díval na hokej, tak Caro poprvé v zápase ztratila servis a teď prohrává 0:2 ve 2. setu, protože McHale potvrdila brejk... Pro Caro škoda toho voleje, za stavu 30-15 pro ni. Mohla mít dva brejkboly, takhle z toho nic nebylo.
Reagovat
Basa
Tak asi jen blázen by neuznával hráčku, která je 69 týdnů No.1...ikdyž si myslím, že herně to na nejvyšší post nebylo...ale výsledky měla neoddiskutovatelné...a pokud jde o mě, rozhodně mám raději Caro než uječenou Šarapku:)
Reagovat
smazaný uživatel
No já ti jenom říkám, co mi psal váš pan šéfredaktor. :D Jo takhle ty na mě... Hele, Marušce taky fandím, tak mi na ni nesahej! :D Tak si říkám, že jsem tě snad ještě neslyšel komentovat zápas Mashy. Přijde mi, že z mých favoritek většinou komentuješ zápasy Caro a Viky... Ale to asi záleží na tom, který čas na GS ti přidělí. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra, Caro prohrává ve 2. setu už 1:4 se ztrátou dvou brejků. :( Nějak se teď McHale zlepšila a víc jí to tam padá...
Reagovat
Basa
Neměl si českou verzi éčka - Marfušu jsem dělal mnohokráte:)Tak když bude letos ve finále, uslyšíš mě:) Jj, záleží na čase, dělám denně od 4 ráno...+Caro mi nevadí, jen na TOP 1 má prostě marnej forhand:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Pane bože, Caro teď vyrobila strašné chyby a 2. set prohrála 1:6. :( Takže je to najednou úplně obráceně a jde se do 3. setu... To jsem netušil, že dneska budou mít moje holky takové problémy. :(

Naopak Kačeři vedou už 6:0. To je náklep! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jo. Během RG většinou českou verzi nemívám a Wimbledon nedáváte. Takže jenom AO a USO... Ale co si vybavuju, tak finále AO 2012 (Vika - Masha) komentoval Homolka. Finále RG 2012 nevím, protože to jsem se díval na ČT Sport. Vím, že ty jsi komentoval Viku ve finále USO 2012 i AO 2013. Jednou jsi jí nepřinesl štěstí, podruhé jo. :) Ale nejsem si jistý, kdo komentoval to semifinále USO 2012 mezi Vikou a Mashou... Nebyl jsi to taky ty? :)
Reagovat
Basa
Nejsem Homolka, ten si pamatuje všechno, i to, co se stalo v 91. během 2. kola kvalifikace:) Fakt nevím, je to možné...ale věř, že Marii jsem dělal mnohokráte, kor když jsme měli celou šňůru
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, já ti věřím. :) Taky je fakt, že českou verzi Eurosportu mívám až tak od roku 2010. Ale dřív tam bylo těch turnajů hodně, takže jsi Mashu určitě komentoval nejen na grandslamech...
Reagovat
smazaný uživatel
Caro ve druhém gemu 3. setu odvrátila brejkboly a ve třetím naopak získala brejk na 2:1. Chce to, aby se Caro vrátila ke své hře z 1. setu. Jinak to nevidím. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Libore, nepřivolávej zase další vyrovnaný zápas. Jednou 10:8 ve třetím mi dneska stačilo. :D A taky mi musí zůstat ještě nějaká energie na Viku... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně Caro - 4:1! Caro teď doslova válí ve hře na síti... :)
Reagovat
smazaný uživatel
5:2 - Caro už měla v sedmém gemu mečbol na returnu, ale nevadí... Teď to chce dopodávat! :)

Jinak že na ni z lóže zavolají "come on", to je teda koučink jako prase... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tam! :) 6:0, 1:6, 6:2 - jako na houpačce. Ale kromě toho 2. setu si myslím, že Caro předvedla povedený výkon. Basa má pravdu, že se zápas lámal ve druhém gemu 3. setu...
Reagovat
smazaný uživatel
Aby bylo moje zpravodajství kompletní: Anaheim - Vancouver 9:1

Jó, Kačeři... Zřejmě slušnej oddíl. :)
Reagovat
Roger_Federer
Me taky Monty25 nekdy prijde ze bere ceskou verzi ecka;)..
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem tě nějak nepochopil... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kaceri jsou v soucasnosti mozna nejlepsi tym Nhl, ale divim se, ze se trefil Srllane, na kterem je vek videt vice nez na Jardovi Jagrovi. Ale tak takovou dardu Kosatkam, to je rachot.
Reagovat
smazaný uživatel
18 z 19 poslednich zapasu vyhrali! Ti si hraji svou vlastni soutez. Ale musim si rypnout, to se ti to fandi takovym tymum, mas fandit outsiderum jako ja. :P
Reagovat
smazaný uživatel
No, já fandím v Západní konferenci Anaheimu a ve východní Washingtonu. Kačeři teď jedou, mají nejlepší start v historii klubu a četl jsem, že dneska to bylo poprvé, kdy někomu dali 9 gólů... Na druhé straně, Caps jsou teď na hraně postupu do play-off a momentálně se jim zrovna moc nedaří (dneska zase třetí prohra v řadě). Ono je to na východě taky dost našlapané. To jsem snad ještě neviděl, aby po více než polovině základní části byl rozdíl mezi 5. a 13. týmem konference pouhých 6 bodů!

A ty fandíš jakým outsiderům? Edmonton, Calgary nebo Florida? :) Já už fandím oběma svým týmům poměrně dlouho. Kačerům jsem fandil už tehdy, když měli ten starý znak (který se mi strašně líbil) a dělal jim kapitána Paul Kariya (můj největší oblíbenec). Ale jak byla stávka v sezoně 2004/2005, tak jsem to na pár let přestal sledovat a propásl jsem, jak vyhráli Stanley Cup. A taky se mi nelíbilo, jak změnili logo, ale postupem času jsem si na to zvyknul... Washingtonu jsem začal fandit o něco později, když jsem se znovu dal do sledování NHL. To bylo v době, kdy je začínal hodně táhnout Alex Ovečkin a taky se mi líbilo, jak se vrátili ke starému logu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja fandim Coloradu Avalanche, letos sice slapou, ale minule roky byly strasidelne. A prave jako fanouska tymu Zapadni konference me stve ten pbrovsky rozdil v kvalite mezi zapadem a vychodem. Kdyby byly Laviny na vychode, uz by mely prakticky zarucene play off, takto sice maji 12 bodu naskok na 9 misto ale taky rozsahlou marodku. Zrovna dnes v noci hrajou proti Jardovi a spol.
Jo Oveckin patri mezi me nejoblibenejso hokejisty a to pritom Rusy vubec nemusim, ale Ovie hraje presne ten styl hokeje co se mi libi. Primocarost, rychlost, sila a vasen I ty jeho oslavy golu jsou fajn. Skoda, ze vic nechyta Neuvy.
Reagovat
smazaný uživatel
Ted jsem si to po sobe precetl a vyzniva to tak, ze kvuli tomu, ze hraji na zapade, maji rozsahlou marodku. :D tak jsem to nemyslel. Spis tak, ze Minnesota, ktera je devata se muze kdykoli zblaznit a vysachovat COL z play off.
Reagovat
Vojtiik
Kačeři jsou dobrá volba, Perry+Getzlaf budou na olympiade řádit, sympataci, ale ja byl vzdycky spise Sharks, tak doufam, ze se sejdem ve finale konference:)) Jsem nedavno nasel doma muj sharks dres z mladych let, hadam ze je z let tak 98/99, tak v nem skoro i spim :D ... jinak nejsrdickovejsi tym je dallas, ale ti hrajou poslednich 10 let hruzostrasne a navic ty nove dresy taky nejsou nic moc:/ ... jinak ovce je neskutecny nesympatak, uz jen kvuli tomu ze chodi s MaKiri :(( na vychode tucnaci, kdyz uz nekdo:))
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=sPfg0OWPYW4 Divej zrovna se mi na facebooku "zjevil" tento parádní gol Ovieho z dnešní noci...
Reagovat
smazaný uživatel
Tento rok je nový formát PO, priamo postupuje len 6 timov, nezabudajte na to..Je to preto, lebo v konferenciách je odlisný pocet timov..
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, napsal jsem to špatně, mají náskok 12 bodů na čtvrté místo své divize, z každé divize automaticky postupují první tři, o dalších dvou rozhoduje divoká karta.
Reagovat
smazaný uživatel
Ou tak mají náskok jenom osmi bodů, já jsem si říkal, že dvanáct by bylo moc, ale osm a tři zápasy k dobru taky nejsou k zahození. :D Ve východní konferenci by byli pohodlně druhý, na Západě jsou pátí a Los Angeles dýchá na záda.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jo. Já měl Colorado jednu dobu taky rád, když se tam spolu sešli Kariya a Selänne. Celkově jsem přál snad každému týmu, kde hrál Kariya po odchodu z Anaheimu (Colorado, Nashville, St. Louis). Ale to bylo spíš krátkodobě jenom kvůli němu...

Co se týče toho Alexova gólu: Jak právě hrála svůj zápas Masha, tak jsem tomu hokeji dneska moc nedal. Ze zápasu Caps - Pens jsem viděl asi jenom po jednom gólu na obou stranách. Ten Alexův jsem zrovna neviděl. Většinou se až v podvečer dívám na Deník NHL (ČT Sport), abych viděl všechny zápasy dohromady... Tak tohle byla dobrá práce od Alexe. :) Trochu mi to připomnělo tenhle gól (taky sebraná hokejka z ledu, ale protihráčova :D), díky kterému jsem si v Anaheimu hodně oblíbil Bobbyho Ryana. Škoda, že před sezonou odešel do Ottawy...
http://www.youtube.com/watch?v=Dmi8CR2sxXA
Reagovat
smazaný uživatel
Žraloci jsou fajn. Když za ně hrál Hertl, tak jsem je docela sledoval. Dost mě mrzí, že se zranil (resp. že ho zranil Brown). Dallas býval dobrý, ale teď není nic moc a taky se mi nelíbí jejich nové dresy. Tučňáky zrovna moc nemusím (přece jenom, souboj Ovečkin X Crosby :D)... Co se týče Anaheimu, tak Getzlaf a Perry jsou velké osobnosti, ale přiznám se, že úplně nejradši z týmu Kačerů jsem měl v poslední době Bobbyho Ryana. Ten ale před sezonou odešel do Ottawy, takže teď ani pořádně nevím, koho tam mám nejradši. Určitě Selänne, to je ikona. Pak mám rád brankáře Jonase Hillera, protože přišel z Davosu (můj oblíbený klub ve Švýcarsku). No a potom se mi taky hodně zamlouvá Cogliano, který má neskutečnou výdrž (odehrál v NHL přes 500 zápasů v řadě). :)
http://www.sport.cz/hokej/nhl/clanek/537096-zelezny-cogliano-prodlouzil-smlouvu-s-ducks.html

Co se týče Alexe Ovečkina, tak to je pro mě v týmu Caps jasná jednička (něco jako byl Kariya v Anaheimu). Takže doufám, že nikdy neodejde. :D Spolu s Makiri jsou mi jako pár docela sympatičtí. No a ještě k tomu fandím klubu v KHL, který Alexe vychoval a při poslední výluce za něj hrál (Dynamo Moskva). :)
Reagovat
smazaný uživatel
JE TO TAM!!!!!!!!!!!
Reagovat
blixa
Právě že není, ach jo ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jooooo!!! :) Ten poslední gem teda byl o nervy, ale i přes tři dvojchyby to Masha dotáhla! Sice se jí dneska nedařilo, bylo to ubojované a vydřené vítězství, ale o to je to možná cennější... Myslím, že hned ve 3. kole proti Alizé (která je dost houževnatá) se ukáže, jak na tom Masha je a jestli jí to vybojované vítězství pomohlo. Alizé dneska hrála taky tříseťák, ale rozhodně ne tak dlouhý jako Masha...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, jedno z největších vítězství kariéry Márie je na světe... A to bylo vítězství v 2. kole
:-)
Jinak 34 winnerů a 67 UE? S podivem, že jí tohle prošlo :-)

Ale Karin podala sympatický výkon, ukázala, jak na Marii hrát. Rozdělovala to do stran Levármi-pravá.
Původně jsem měl v plánu být vzhůru maximálně do 3. hodinky, ale Maruška s Karin mi moje plány výrazným způsobem překazily :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, na Eurosportu 2 už běží opakování zápasu Mashy a teď je stav 7:7 ve 3. setu. :D

Ducks vedou 1:0 (a zase jsem to neviděl), jen tak mimochodem... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak že bych si dal repete? :DD

Takhle doservírovat zápas umí fakt jedině Maria!! :D
Tak snad proti Alizé výkon už bude lepší... :-)
Smekám před Mashou a Karin, že hrály v takovém horku tři a půl hodiny plus ještě smekám jak to Maria zvládla psychicky.. :-) Mashy statistiky teda bída.. Ale vítězství je doma! :D
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím, jestli Masha zrovna tohle považuje za jedno ze svých největších vítězství v kariéře... Spíš bych řekl, že to bylo jedno z nejvydřenějších (možná úplně nejvíc). :) Ale Masha už jednou hrála právě na AO hodně dlouhý zápas v 1. kole (9:7 ve třetím proti Camille Pin) a nakonec se dostala až do finále, kde prohrála se Serenou. Bylo to v roce 2007...
http://en.wikipedia.org/wiki/2007_Australian_Open_%E2%80%93_Women%27s_Singles
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem si ten závěr dal ještě jednou. :D Největší masakr byl, jakým úderem odvrátila Masha ten brejkbol v posledním gemu... Tak teď už rychle na Caro! :)

NHL: Teemu Selänne dává v přesilovce na 2:0 pro Ducks! :)
Reagovat
dadaft
hmmm, 67 UE???
no, já to viděl tak od čtvrtky třetího setu a hrál se skvělý tenis, kde rozhodně nějak moc UE nebylo.
někde od stavu 6:6 to začlo být kapku nervózní, únava už úřadovala.............
................ to co jsem viděl přes nějaké drobnosti super.
Reagovat
smazaný uživatel
Prý se po skončení rozehraných setů přestane hrát kvůli vedru. Ale platí to hlavně pro ty menší kurty...
Reagovat
tommr
jj už je většina zápasů přerušená. Na kurtech se zatahovací střechou se ale bude pokračovat ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, po Mashe nastoupí Caro. Doufám, že to bude už brzy... No a teď začne taky další zápas NHL, který mě zajímá (Ducks proti Vancouveru). Prostě se mám až do rána na co koukat. :D
Reagovat
tommr
ale neměly to s Date-Krumm+Zhang lehký. V prvním setu prohrávaly už 1:4, ale otočily to na 6:4. Ve druhým setu soupeřky brzo brejkly a vedení si už udržely i přes problémy při podávání na zápas za stavu 5:4 kdy musely odvracet dva brejkboly. Hlavní ale je, že to proti nebezpečnejm soupeřkám zvládly ve dvou setech ... :)
V příštím kole je bude čekat další nelehkej zápas - hrajou proti zkušenejm deblistkám Medina Garrigues+Shvedova ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a jde se do 3. setu!!!!
Maria strašně chybuje!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, já jsem to až do stavu 4:5 ve 2. setu víceméně celé prodřímal. Pak jsem se vzbudil a Mashe se vůbec nepovedl poslední gem na servisu... :(

Snad se zvedne. Neočekával jsem, že by měla mít problémy proti Knapp...
Reagovat
tommr
no zdá se, že Sharapova to podcenila stejně jako ty - Knapp je velice nebezpečná soupeřka a může potrápit kohokoli s výjímkou Sereny ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
JÁ jsem také nečekal, že bude mít s Knapp problémy.. :D

Tak ted má znovu break v kapse, tak snad už to bude v pohodě.. Ale lepší si projít krizí ted než potom, když bude proti ní stát ještě těžší soupeřka.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš bych řekl, že nejsem robot. :D Na včerejšek jsem spal jenom 5 hodin a dneska jsem nechtěl jít spát vůbec, ale prostě to nešlo vydržet... Tak aspoň na tu rozhodující fázi zápasu jsem se probudil, (vlastně už na klíčový gem 2. setu).

Vím, že Knapp hrála dobře loni ve Wimbledonu, ale jinak o ní nevím, že by měla nějaké lepší výsledky. Masha by takové soupeřky měla přehrát ve dvou setech. Nevím, možná jsem trochu zmlsaný tím, jak hrála na AO v úvodních kolech loni... Ale nevadí. Teď má Masha brejk, tak snad to dotáhne.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď mohla mít Masha další brejk, ale zbytečně moc riskovala při těch returnech... Já to ještě přepínám s NHL na Nova Sport, takže toho mám hodně. :D

Masha a Caps do toho!!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a je po breaku.. :-(

Kdo chytá za Caps? :D
Reagovat
smazaný uživatel
No a brejk je zase v čudu. :( Je strašné, jak se teď Masha nechala zatlačit...

No a hned potom jsem přepnul na hokej a Caps právě dali góóól na 2:1! Tak aspoň něco. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska chytá Neuvirth. Ale musel jsem si najít sestavy, protože jsem to nevěděl... Předtím jsem spal a teď se spíš dívám na Mashu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a break je opět tu!! Tak snad už to udrží!! :-) Ale jsou to teda nervy!
Tak to je dobře, že chytá Neuvirth, je to dobrý brankář, tak doufám, že začne dostávat víc možností to dokázat! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak další brejk, teď už to Masha musí dotáhnout... Je ale fakt, že Masha dneska vůbec nehraje svou hru (aspoň od té chvíle, co jsem se probudil). Tohle je vyloženě zápas, který se musí přežít a hlavně ubojovat.

No a mezitím dostali Caps na 2:2. Jakoby nemohlo vycházet oboje... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, posledně proti Torontu chytal dobře... Ale osobně si myslím, že momentálně nejlepší z té trojice je Grubauer.
Reagovat
smazaný uživatel
Tři mečboly v háji, pak dvakrát dvojchyba při shodě a Knapp nakonec promění brejkbol prasetem... To se prostě nemělo stát. :(
Reagovat
dadaft
masakr.
nemám slov.
!!!!! to je zápas !!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to byl hnus! 3 MP v čudu a ještě jak byl proměněn ten BP..
JJ, máš pravdu, Maria od konce 2. setu nehraje svojí hru, nechá se přetlačit a lítá tam jak hadr na koštěti..
Tak Maruš BOJUJ!!!
Reagovat
dadaft
připomíná to zápas Šarapovové s Pennettou na USO 2011.
tehdy Máša prohrála...
Reagovat
smazaný uživatel
Maruš, prosím ted udrž podání!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle nevypadá dobře. :( Mashe se vůbec nedaří. Strašně chybuje a Knapp ji přehrává ve výměnách. Navíc je nevýhoda, že Masha teď musí při svém podání dotahovat. No, budeme doufat...
Reagovat
smazaný uživatel
Plus skoro všechno musí uhrát přes druhý servis.. A i když Maria je myslím jedna z nejlepé fyzicky vybavených tenistek, tak vypadá, že už toho taky má celkem dost.. Ted 6:6 tak pojĎ Maruš na break!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Uf, srovnáno na 6:6! Tak teď to chce brejk, Masho!
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. Mně hlavně přijde, že ta Knapp je úplně všude...
Reagovat
smazaný uživatel
A jsme tam, kde jsme byli. Masha musí zase dotahovat při vlastním servisu... Říkám si, jestli by nebylo lepší, kdyby se hrál tie-break. V tomhle strašném vedru by to obě hráčky určitě braly.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Maria jde servírovat podruhé na setrvání v turnaji.. Horší je, že je to na té straně kde svítí sluníčko přímo do očí.. Tak snad to zvládne!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zvládla to!! Tak pojd jí breaknout Maruš!!
Reagovat
smazaný uživatel
Je to dobré, 7:7. Teď si Masha konečně aspoň trochu pomohla servisem. No a teď by potřebovala, aby šla naopak podruhé v zápase podávat na postup do 3. kola...

NHL: Alex Ovečkin dal na 3:2 pro Caps, což jsem neviděl. Pak jsem viděl vyrovnání Pittsburghu z opakovačky...
Reagovat
dadaft
Ne, Pennetta měla tehdy v koncovce větší fazónu než teď Knapová, byla sebejistá a rozjetá....
Vyhraje Maria.
Reagovat
dadaft
tak teď jsem si myslel, že to Karin neudrží a pak to Máša dopodává.............
................ ale ono ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ani ted jí nebreakla.. 8: 7 pro Knapp..
Nervy na pochodu!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo. Masha to má na returnu většinou dobře rozehrané, ale k brejkbolu se není schopná dostat. Tak holt zase musí dotáhnout... Nejhorší na tom je, že ten zápas v takových podmínkách ji stojí strašně sil. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Na mně osobně působí Knappová velmi sebejistým a odhodlaným dojmem, ani jednou v zápase se netvářila poraženecky. A teď hraje nebojácně a bez nervů.
Dnes může Karin, podobně jako Kristýna dojet na fyzičku.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle bylo těsné.. 8:8!!
Dneska jediný co jakž takž Marii drží nad vodou je beckhand..
Ted 0:30 vede Maruš na returnu tak to urvi!!
Reagovat
smazaný uživatel
8:8 - tenhle gem nebyl vůbec jednoduchý, ale naštěstí to nenechala Masha dojít ani na shodu... Tak teď brejk!

No a Caps nakonec prohráli 4:3. Třikrát v zápase vedli a nakonec nemají ani bod... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Knapp nevypadá, že by dojela zrovna na fyzičku...
Reagovat
dadaft
OT
co jsem ovšem nepochopil ani neviděl - jak mohla Dominika Cibulková tak rozmašírovat Steffi Voegele.
???????

teď už ji Máša brejkne.
Reagovat
smazaný uživatel
Je tam brejk!!! Výborně Masho, teď už "jenom" dopodávat! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ted už jen dopodávat!!!
Reagovat
tommr
Voegele je na tom dost špatně s fyzičkou a nejspíš jí zmohlo to horko ... :)
Reagovat
blixa
Kurnik ona mi Kristin nakonec rupne ??!! Néééé, škoda ....
Reagovat
smazaný uživatel
"jenom" :-)
Reagovat
dadaft
teď už je to psycho.
Reagovat
blixa
Do prkvančic !!! Škoda, Kristin. Ach jo ....
Reagovat
smazaný uživatel
vím, že je tam vedro a je blbý to říkat, ale koukej hrát pořádně :)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jsi mi nerozuměla, psala jsem pořádně, ne prohrávat 0:4.
Reagovat
smazaný uživatel
skvělé, otočit na 4:5, jsi šikulka (zatím) :)
Reagovat
Vojtiik
Jen technická, jak můžeš otočit z 0:4 na 4:5?:)) :D .. Jinak ja koukam na Cornet-Giorgi.. sice mam vsazeno na alize a byl bych rad kdyby vyhrala, ale giorgi vidim hrat prvne a dost cumim, neskutecne razantni udery, jak jsem videl ty FH returny v prvnim gamu jsme myslel, ze hraje delpo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, moje hráčky umí všechno :D:D Promiň, píšu kraviny, ale snad mě omluví ta ranní hodina, zlatý Sezemský, umí líp komentovat :D Já dneska nevsadila na nic, je to takové utrápené. Giorgi taky neznám a nechce se mi přepínat, Simča je moje ustájená hráčka, takže ji musím tlačit, abych vyhrávala :D Ani nevím, jak si vede (vedla) Mašena. :)
Reagovat
smazaný uživatel
snad nebude další skreč...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Varvaře přiletěl ptáček a teď je 10 minut přestávka..
Reagovat
Mayo
Rafa až o 4:00 , v taký nekresťanský čas ho dať, fak :/ ... čo už budem musieť pozrieť iné zápasy a jeho v zázname potom
Reagovat
tommr
zatímco v singlu hraje dneska z našich jen Bára, v deblech se představí hned 6 párů s naší účastí ...
Nejvíc jsem zvědavej na náš pár Hlaváčková+Šafářová, který hrajou hned první zápas na C7 proti japonsko-čínskýmu páru Date-Krummm+Zhang. Jak se projeví na výkonu našich to, že Lucka zatím pokračuje v singlu? První kolo snad zvládnou i tak ...
Zajímavý budou i zápasy Lucky Hradecký s Krajicekovou a Kláry Zakopalový s Niculescovou, který hrajou druhý zápasy na C20 resp. C5 ...
Naše mužský páry měly smůlu na los a tak si už v prvním kole proti sobě zahrajou Radek s Paesem a Lukáš Dlouhý s Lukášem Rosolem. Je ovšem otázka jestli vůbec Radek nastoupí když musel skrečovat svůj dobře rozehranej zápas v singlu. Pokud ano tak ten jejich zápas bude možný sledovat na streamu ...
Reagovat
pepin
Máš pravdu i když jsme čekali, že nás bude více zajímat dvouhra našich holek, ale doufejme, že aspon v té čtyřhře uhrají nějaký výsledek. Jinak jak se předpokládalo a Ty jsi to zde již napsal tak jak Piron. tak ta druhá přesně vypadly hned následující zápas. Jaký rozdíl k té špičce. A jaký přístup k podmínkám co napsala Serena. Prostě profi se vším všudy.
Reagovat
tommr
no je to smutný, ale popravdě řečeno já jsem s tím tak nějak už dopředu počítal, že nějakej úspěch může přijít jen v deblu. Jen mě trochu zaskočilo, že Petra vypadla už v prvním kole - čekal jsem, že aspon 2-3 kola udělá ...
S tím přístupem máš samozřejmě pravdu a obávám se, že se to jen tak nezmění. Ono je to daný i těma lidma který jsou okolo Sereny a který jsou okolo Petry. Ta první má profesionální servis, ta druhá má okolo sebe jen samý amatéry ...
Reagovat
smazaný uživatel
Monty25, co říkáš na McHale s Caro? Mě připadá pro ni hoodně nebezpečná. Stylem hry i H2H vede. Za kurz 4.1 se na McHale sázet musí :)

A dalším mojím favoritem je Hanescu proti Raoničovi. V tom vedru je Miloš poloviční. Za 7 na Hanesca to dát musím.
Reagovat
smazaný uživatel
Znam jen jeden montyho tip na Radwanska - Govortsova, pry se Aga dost nadre...:)
Reagovat
tommr
na zápas McHaleový s Wozniackou se docela těším, ale nevěřím, že by McHaleová mohla Wozniackou nějak vážně ohrozit. McHaleová v poslední době výkonostně dost stagnuje což bylo vidět i v jejím nedávným zápase proti Petře. K nějakýmu dramatu by mohlo dojít jedině v případě, že by Caro měla nějaký obtíže s tím extrémním horkem, ale o tom dost pochybuju ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ani jsem nevěděl, že McHale vede na vzájemné zápasy 2:1. Ale nemyslím si, že by to mělo být nějak vypovídající. Třeba loni proti sobě vůbec nehrály... Pamatuju si, že v roce 2011 Caro neměla formu v Torontu ani Cincinnati a tam přišla ta první prohra. Pak vyhrála v New Havenu (kde se jí zase tradičně daří) a ten druhý zápas prohrála předloni na trávě v Eastbourne, což není její povrch... Já prostě Caro věřím, že dneska vyhraje.

Vlk: Ne, to jsi špatně pochopil. Já jsem psal, že se Aga nadře, pokud bude hrát s Číňankou Duan (neskutečná ranařka, kterou si pamatuju z loňského US Open, jak proti ní hrála Caro). Místo toho postoupila Olga, takže tam to vidím pro Agu spíš v pohodě...
Reagovat
smazaný uživatel
zapasy s Petrou jsou bez jakekoliv vypovidajici hodnoty. Nicmene koukam ze zatim se kurz potvrzuje.

monty : A s Knapp jsi to asi taky cekal bez problemu, ne? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, čekal. Je sice fakt, že Knapp měla loni povedený Wimbledon a US Open, ale na ostatních turnajích moc vidět nebyla. Takže jsem asi nebyl sám, kdo očekával dvousetovou výhru Mashy... Ale jak by řekl klasik: "Podstatnej je postup, na zbytek se vy*er." :D

Takže doufám, žes mě poslechl a nevsadil sis ani na Knapp, ani na McHale (teda pokud jsi měl na mysli jenom celé zápasy). Jinak promiň, že jsem odepsal později (usnul jsem :D), ale stačilo si přečíst můj souhrn, co jsem tady napsal předevčírem... Tam jsem psal tohle, přičemž ten výhled do 3. kola teď přesně platí: "Caro čeká ve 2. kole Christina McHale. Věřím, že to Caro dá. Spíš očekávám těžký zápas ve 3. kole, kde bude velmi pravděpodobně Muguruza..." Takže pokud chceš znát nějaké moje prognózy, tak si čti moje každodenní souhrny, anebo hned po losu jsem tady napsal docela dlouhý komentář s tím, co očekávám. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Neposlech jsem s McHale. Páč jsem tě neslyšel :)
Za stavu 0:1 a 15:40 ve třetím pro McHale mi bylo jasne, že to projede. Ona je dost nervačka a Caro už podobných soubojů vyhrála hafo. Nechá si usmažit soupeřku ve vlastní šťávě.

U Knapp jsem si dal na ovar páč dvojka pro
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, měl sis přečíst ten můj souhrn. :) Ale tak stejně je správné, že to děláš podle sebe. Já když si občas jdu vsadit, tak se taky nikoho neptám. Prostě jsem přesvědčený, že to dopadne tak, jak to vidím já... Takže si myslím, že i kdybych ti napsal svůj názor dřív, tak by tě to asi stejně nemělo zlomit. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak třeba bych to i v úvahu vzal, ale za 1.2 fakt nesázím
Reagovat
smazaný uživatel
To já taky ne... Ale tak bys ten zápas třeba úplně vynechal, ne? :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist