42letá Venus dostala divokou kartu do Toronta. Dvouhru bude hrát po roce

20. 7. 2022, 19:48
Aktuality 13
Bývalá světová jednička Venus Williamsová se v Torontu vrátí po roční pauze ke dvouhře na okruhu WTA. Sedminásobná grandslamová šampionka získala na akci, která začne 6. srpna, divokou kartu. V pavouku se objeví spolu se svou mladší sestrou Serenou.
Profily hráčů
Venus Williamsová (© AFP)

Dvaačtyřicetiletá Williamsová naposledy nastoupila ke dvouhře vloni koncem srpna v Chicagu, kde v 1. kole prohrála se Su-Wei Hsieh z Tchaj-wanu.

Na kurty se pak vrátila až letos ve Wimbledonu, kde nastoupila po boku domácího Jamieho Murrayho do smíšené čtyřhry. Společně si připsali jednu výhru.

Serena Williamsová se pro start v Torontu rozhodla využít chráněný žebříček. Nejvýše nasazenou hráčkou bude světová jednička Polka Iga Šwiateková, startovat bude i čtyřnásobná grandslamová šampionka Japonka Naomi Ósakaová či vítězka US Open Britka Emma Raducanuová.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

13
Přidat komentář
misa
Profesionální tenis by měli dělat mladí lidé. Obávám se, že sestry W. budou díky kartám na okruhu ještě v době, kdy bude pomalu končit Nosková :)
Reagovat
Rafaeoli25
Tak to by to dle tebe měli zabalit i Nadal s Djokovičem ne?
Reagovat
misa
Pokud mají žebříček, nechť hrajou. Ale dávat WC 42letých smile Třeba by to mohla ještě zkusit i Navrátilová.
Reagovat
misa
*42letým
Reagovat
EllNino
Trochu jiná situace, Noadal s Djokem jsou stále konkurenceschopní a nejlepší ve svém oboru, ale Venus a Serena, ač jsem obě rád sledoval, už by měly hrát max debla
Reagovat
Rafaeoli25
U Sereny ještě nemůžeš vědět, do loňského zranění ve Wimblu pořád velmi dobrá byla, sf v Austrálii, of na FO. Pořád se do toho ještě může dostat. Od loňského zranění hrála jediný zápas, proč jí odepisovat?
Reagovat
paddy
přesně tak, když se jí vydaří sezóna, tak udělá i kalendářní GS smile
Reagovat
Nola
Andy Murray dostal neobmedzeny pocet WC, tak preco nie Serena? nevidim tam ziadny rozdiel....
som si ista, ze ak by sa jednalo o Fedexa, tak by bola retorika presne opacna....
Reagovat
Rafaeoli25
smile
Reagovat
Rafaeoli25
Trapná poznámka.
Reagovat
paddy
vždy je dobré mít u sebe mladší sestru, která to za ní na kurtu odběhá smile
Reagovat
tommr
ony ale nebudou hrát debla. A kdyby na něj náhodou přece jen došlo tak si myslím že by to musela Venus odběhat za Serenu ... smile
Reagovat
Rafaeoli25
Já tedy neviděl, že by byla po tříseťáku ve Wimbledonu na ručník. Nechápu tohle shazování.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist