6. den na Roland Garros: Déšť nebo zápasy posledních Čechů

28. 5. 2010, 08:30
Previews 7
Pokud to počasí dovolí, představí se dnes na kurtech Rolanda Garrose oba zbývající čeští tenisté ve dvouhrách. Klára Zakopalová bude dohrávat svůj zápas druhého kola s bývalou světovou jedničkou Justine Heninovou, Berdych by měl hrát s Isnerem o osmifinále.

Čtyřnásobná vítězka French Open Justine Heninová včera vedla nad Klárou Zakopalovou 6-3 a 3-2, pak byl jejich zápas kvůli tmě přerušen. Dohrávat by měli dnes po utkání Nadala se Zaballosem.

Své utkání má na programu také Tomáše Berdych. Patnáctý nasazený hráč se střetne už ve třetím kole s americkým dlouhánem Johnem Isnerem, který plní roli turnajové sedmnáctky. Zatím spolu mají vyrovnanou bilanci 1-1, před pár dny na Světovém poháru v Düsseldorfu vyhrál český tenista ve třech setech.

I dnes má podle předpovědi nad Paříží panovat proměnlivá oblačnost, která sebou přinese dešťové přeháňky. Počasí ve francouzské metropoli můžete sledovat například zde, předpověď počasí najdete zde.

- FRENCH OPEN -
program čtvrtečních zápasů (27. 05. 2010)

Kurt Phillipea Chatriera:
Zeballos (Arg.) - Nadal (2-Šp.)
Heninová (22-Belg.) - Zakopalová (ČR) 6-3 3-2
Cibulková (26-SR) - V. Williamsová (2-USA)
De Bakker (Niz.) - Tsonga (8-Fr)
Rezaiová (15-Fr.) - Petrovová (19-Rus.)

Kurt Suzanne Lenglenové:
S. Williamsová (1-USA) - Görgesová (Něm.)
Sanchezová (Fr.) - Bartoliová (13-Fr.)
Federer (1-Švýc.) - Reister (Něm.)
A. Murray (4-Brit.) - Baghdatis (25-Kypr)
Dementěvová (5-Rus.) - Wozniaková (Kan.)

Kurt č. 6: třetí zápas Isner (17-USA) - Berdych (15-ČR).

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

7
Přidat komentář
smazaný uživatel
no tak Masha dneska podruhý za sebou setřela Kuznětsovovou...:-) paráda!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mercury
Reister určitě není hráč, který by Federera prověřil, ale musím říct, že dnešní Rogerův výkon se mi zdá velice dobrý. Hodně variabilní tenis, jakoby si zkoušel celé spektrum úderů a změny rytmu v průběhu hry. Trochu to vypadá jako lehký trénink pro Švýcara a jeho výkonnost zřejmě prověří až Wawrinka a další, ale i tak musím za dnešek zatleskat.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger zase ukazuje vsetkych pseudoodbornikom, ktori sa tesili ze je z formy a neviem co ze na GS proste hraje inac ze tam proste je to ten pravy Federer a inde proste kasle na to. Ale Barney aj tak napise ze Roger vyhral vdaka tomu ze super vsetko kazil a bol nulovy inac by Roger dostal s priemernym hracom:D Si pamatam jak som tu pisal v case ked nic nehral Roger ze aj tak bude v SF v Parizi a za tym si stojim Federer na GS vie zahrat fakt dobre a Wawrinka ak ho aj preveri - -cakam ze postupi cez Fogniniho tak viac ako set mu urcite nezobere si mysliim
Reagovat
smazaný uživatel
no Nishikori se zatím drží... sice prohrává 2-0 na sety, ale předvádí skvělý výměny, má i štěstí, ale to k tomu patří... pro Djokera hodně těžký zápas...
Reagovat
smazaný uživatel
Cakal som ze bude bojovat, Nishikori je velice talentovany a keby nebol zraneny uz by bol davno vyssie v rankingu si pamatam ako Nadal ho chvalil po tej ich bitke v Queens clube v 2008 ze ten bude urcite raz v top 10 maybe top 5:D To povedla Nadal v 2008 ale potmo bol dost zraneny teraz uvidime ako pojde vykonnostne hore Nishikori.
Reagovat
Mercury
Souhlasím, je to velký talent.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist