8. den na Roland Garros: Boj o čtvrtfinále. Berdych proti Tsongovi, Šafářová proti Šarapovové

31. 5. 2015, 09:15
Previews 859
Tomáše Berdycha a Lucii Šafářovou dnes čekají souboje o postup do čtvrtfinále Roland Garros. Čtvrtý nasazený Berdych změří síly s domácím Jo-Wilfriedem Tsongou na centrálním kurtu a turnajová třináctka Šafářová se pokusí vyřadit obhájkyni titulu Marii Šarapovovou z Ruska. Jejich zápas uzavře program na kurtu Suzanne Lenglenové.

Dnešní program French Open budou podle předpovědi počasí komplikovat dešťové přeháňky. Může se tak stát, že všechny naplánované zápasy se nestihnou odehrát, nicméně celý příští týden se již očekává teplé a slunečné počasí a nemělo by dojít k žádnému velkému skluzu v turnajovém programu. 

Tomáš Berdych se dostal do čtvrtfinále na pařížské antuce loni a v roce 2010, kdy skončil až v semifinále. S Jo-Wilfriedem Tsongou má pozitivní bilanci 7-2 a vyhrál i jediný zápas na antuce, který spolu svedli nedávno na turnaji v Madridu. "On hraje hodně agresivně a je to o tom, abych ho udržel co nejdál za základní čárou," řekl Berdych. 

V pátek zdolal domácího Benoita Pairea a jelikož byl zápas vcelku jasný, nenechal "rozehřát" francouzské fanoušky. V utkání s Tsongou se dají očekávat tradiční chorály a hlasité fandění. "Atmosféra bude bouřlivější, hlasitější a neočekávám, že by to mělo být extra vyrovnané v tomhle, ale takhle to je tady běžné. Myslím, že jsem to už dostkrát zažil, a je to jedna z věcí, která k tomu patří," řekl Berdych. 

Lucie Šafářová si osmifinále na French Open zahrála v letech 2007 a 2014, ale dál se ještě nikdy nedostala. A nyní by byl její postup do čtvrtfinále překvapením, jelikož by to znamenalo vítězství nad světovou dvojkou Marií Šarapovovou. Rusku zdolala pouze v prvním vzájemném duelu před pěti lety na antuce v Madridu a poté jí čtyřikrát podlehla, z toho třikrát po vyrovnaných bitvách ve třech setech.

"Už na ni mám pifku. Chtělo by to prolomit," řekla Šafářová, která se v případě výhry s velkou pravděpodobností posune poprvé v kariéře do Top 10.

Šarapovová, která v Paříži už tři roky nechyběla ve finále a v letech 2012 a 2014 slavila tituly, si uvědomuje formu a sílu Češky. "Lucie hraje dobrou agresivní hru a s levačkami to není nikdy jednoduché. Naposledy jsem s ní skoro prohrála, takže se musím připravit, že to zase bude na vysoké úrovni," řekla Ruska. Na Roland Garros má nejvyšší procento cyhraných zápasů ze všech aktivních hráček.

Po Berdychovi s Tsongou se diváci ma centrálním kurtu mohou těšit na další domácí naději Gaëla Monfilse. Ten vyzve šampiona z roku 2009 Rogera Federera, proti kterému se mu v poslední době daří. V předchozích dvou duelech a obou na antuce s ním neztratil ani set, loni na US Open ho potrápil v pětisetové bitvě. Nicméně všechny tři souboje na Roland Garros vyhrál zkušený Švýcar, který vede v celkové bilanci 8-4.

O své první čtvrtfinále na Roland Garros od svého triumfu v roce 2008 bude usilovat světová sedmička Ana Ivanovičová. Srbský tenistka se střetne s Ruskou Jekatěrinou Makarovovou, s níž má vyrovnanou bilanci 1-1. Oba předchozí souboje svedl na grandslamech, na antuce se utkají poprvé.  Světová devítka Makarovová je v osmifinále French Open teprve podruhé, dál ještě nebyla. Dnes však může postoupit do čtvrtfinále už na čtvrtém grandslamu v řadě.

• PROGRAM 8. DNE NA FRENCH OPEN 2015 •
neděle, 31. 05. 2015, začátky v 11:00
• Philippe-Chatrier Court •
Svitolinová (19-Ukr.) - Cornetová (29-Fr.)
Tsonga (14-Fr.) - Berdych (4-ČR)
Monfils (13-Fr.) - Federer (2-Švýc.)
Pennettaová (28-It.) - Muguruzaová (21-Šp.)

• Suzanne-Lenglen Court •
Ivanovičová (7-Srb.) - Makarovová (9-Rus.)
Nišikori (5-Jap.) - Gabašvili (Rus.)
Wawrinka (8-Švýc.) - Simon (12-Fr.)
Šafářová (13-ČR) - Šarapovová (2-Rus.)
kompletní program 8. dne na French Open
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

859
Přidat komentář
Stan_Borowitz
Arogant Federer. Nechal proti vůli všech přerušit zápas, nepozval Wawrinku na svatbu, odhodil za sebe prázdnou flašku a spolu s Magicem Johnsonem se smál Baghdatisovi, když jej téměř zabil míčkem.

Zato chudák Rafa, na toho si zasedl Bernades a buzeroval ho pravidly.
Reagovat
smazaný uživatel
Chýba ti tam Shut up divákom a samozrejme cestovanie s falošnými dokladmi.
Reagovat
Stan_Borowitz
Musel jsem ti tam nechat nějaký prostor k vyjádření...
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
Denis92
Je to šašo..
Reagovat
smazaný uživatel
Kokos, cirkus..Roger prehrá set a hneď sa musí 20:30 končiť...Inokedy sa hrá aj do 21:15...A určite by sa hralo, aj keby bolo 2:0 pre Federera..
Reagovat
SwissMaestro
Cirkus je to ze si Monfils povida s nejakym tim vedoucim tenisu ve Francii behem zapasu a pravdepodobne chce zapas po setu prerusit....
Reagovat
smazaný uživatel
Si ten rozhovor asi počul :)

Končiť o 20:30 je precedens, ktorý v Paríži snáď za tie roky nenastal..Nikdy sa nekončilo takto skoro..Andujar s Kohlim museli hrať až do stavu 4:2 v piatom sete..Tam nemalo zmysel skončiť za stavu 2:2?..Nehovoriac o tom, že oni hrali do 21:30..Holt, sú rovní a Federer je najrovnejší..

Mimochodom, oba sety hrali po 30minut, ak by hrali aj tretí 45min., tak by ho dohrali..Je nad slnko jasné, že tu zafungoval silný Federerov lobing..

V podstate ten zápas nemali vobec začínať, bolo jasné, že ho nedohrajú..Monfils stratil momentum a zápas dostal skoro neregulérny charakter..Nehovoriac o tom, že Monfils spravidla prvé sety na turnaji prehráva a dá sa to očakávať aj zajtra.Tým pádom je o vitazovi viac menej rozhodnuté..
Reagovat
smazaný uživatel
problem je v organizatoroch,ktory sa mi vidia neschopny,teda aspon najhorsi z GS turnajov,osvetlenie tam proste nedaju a hotovo,pametam ako semifinale muzskej dvojhry zacinalo o 15:00,co k tomu dodat
Reagovat
smazaný uživatel
azda len to ze raz ho hrali dokonca subezne:)
Reagovat
smazaný uživatel
Pamatám si aj na prvé semi začínajúce o 15:00 (rok 2011), aj na súbežne hrajúce SF..Total fiasko, Francúzi sú ozaj neschopní diletanti.
Reagovat
Tornes
První zjišťuj fakta... potom nadávej. Nepřerušilo se kvůli tmě, ale dešti, který měl každou chvíli začít. A taky začal.
Reagovat
spaniel
Je to bIb.
Reagovat
smazaný uživatel
Kvoli daždi, ktorý mal prísť?..

Makarova s Ivanovic hrali 5 gemov a tiež sa vedelo, že bude pršať..A predsa hrali..Netreba mať zatemnený mozog ako chudák spaniel a treba priznať, že meno Federer hralo v tejto kauzičke významnú úlohu..Alebo si ozaj myslíš, že by sa prerušovalo aj za stavu 2:0?
Reagovat
janek_da
The match referee then called both men to the net and they all agreed that the light was too poor to continue.
Reagovat
Denis92
Je rozdiel hrat 5gemov rano o 11tej, ked je jasne, ze v priebehu dna ten zapas dohraju, ako rozohrat 3.set a pokracovat az na druhy den.
Reagovat
janek_da
:-DDD
dobrý plivanec
Reagovat
smazaný uživatel
Takže Petra zítra na SL, to by jí mělo vyhovovat víc než PC. U Lucky je to asi jedno. Na antuce není favoritkou, ale když zahraje svůj standard, může Mášu potrápit. Když k tomu všemu Máša svůj standard nezahraje, může Lucka i vyhrát. Snad bude v klidu. Co by případné vítězství mohlo znamenat dál, ať v hlavě řeší až po zápase, když ho bude mít v kapse :)
Reagovat
FulnekUltras
Jen pěkně míček po míči,
Šafi, pošli Máňu do p... ;-)
Reagovat
Frick
/\
/ \
\ /
\/
Reagovat
smazaný uživatel
Má jí nějak křivou, měla by jít na plastiku.
Reagovat
Frick
Ale v rámečku pro psaní byla pěkná :o)
Reagovat
FulnekUltras
Lucku čeká pátá runda,
Máše zbyde jenom k.... ;-)
Reagovat
Frick
Griša se s tim spokojí :o)
Reagovat
VlS
Koukám, že si na tvým vláknu puberťáci dali slet
Reagovat
FulnekUltras
Třikrát, Bohušku, třikrát !!! Plus dýmka míru... ;-)))
Reagovat
Frick
PALEC NAHORU - Lucie Šafářová

Obhájila všechny body, uspěla v těžkých momentech v zápasech s Pavju i Sabine (nezapomínejme, že jsou to obě hráčky, co byly v TOP 15 a vyhrály titul z Premier turnaje, takže určitě kvalitní soupeřky, byť Lucka byla v obou případech favoritkou), mezitím naprosto rozdrtila soupeřku, která byla o něco méně kvalitní než Nasťa se Sabčou. Nyní držme palce všechny palce ať Maria i se svou místní (Monty2)5. kolonou má zítra důvod k slzám!

PALEC DOLŮ - Karolína Plíšková

I když beru v potaz, že nebyla Kája úplně fit, tak zápas s Mitu měla pod kontrolou a i přes údajné zdr. problémy ho rozhodně měla vyhrát. I za cenu toho, že by do R32 nenastoupila / skrečovala / odchodila. Tohle prostě je špatné. 6:2 *4:3 proti jasné outsiderce a prohrát. No pfuj!
Reagovat
Frick
Petra se po trápení v prvních dvou kolech chytla a ve třetím kole Beguovou doslova smetla. Tak je to příslib, ale proti Timee to bude težká bitva.

Bára opět na French open nepřekročila svůj stín a opět se rozloučila v prvním kole. Omluvou budiž to, že do prvního kola neměla zrovna nejlehčí los.

Terka splnila v prvním kole úlohu favoritky, když si bez problémů poradila s obézní Townsendovou, ve druhém kole to ale bylo už špatné a i přes kvality Timey si výsledek 2:6 0:6 dovoluji označit za nečekaný výprask.

Lucka Hradecká (snad až překvapivě) smetla v prvním kole Číňanku Zheng v poměru 6:3 6:0, v dalším zápase už ovšem proti Vice nepřekvapila a podlehla jí hladce 2:6 a 3:6...

Katka Siniaková bohužel příliš nepotěšila a Carině W. podlehla v prvním kole ve dvou setech, byť druhé dějství měla dobře rozehrané...

Podobně lze hovořit i o Kláře Koukalové, která nenašla v prvním kole recept na Danku K.

O něco lépe se vedlo Denise, která v 1. kole udolala v zápase s rekordním tie-breakem Britku Kontu, pak ale (stejně jako Bára) nestačila na Pironkovou.

Petra Cetkovská sice v prvním kole Doiové podlehla vcelku jasně, i tak ale své fanoušky potěšila - Tím, že víme, že konec kariéry ještě není na pořadu dne.

Andrea Hlaváčková po příjemném překvapení v kvaldě nakonec v prvním kole odehrála se Serenou vcelku důstojnou partii.

No, pokud bychom měli hodnotit vystoupení již vypadnuvších hráček, tak je třeba říct, že to nebyla žádná sláva a nepříjemná překvapení převažovala nad těmi příjemnými...
Reagovat
smazaný uživatel
Já se naopak musím Karolíně omluvit za kritiku, protože jsem Mitu označil za slaboučkou soupeřku. Ta ale v dalším kole vyřadila (byť dávnou) vítězku zdejšího turnaje, která o kolo dřív svedla parádní bitvu s další ex-šampionkou (a předpokládanou "černou kobylou" turnaje). Takže bych to nebral tak tragicky, asi jediná výtka, s kterou se dá souhlasit, je, že to (zdánlivě) Karolína odchodila. To souvisí i s tím, že jí nemůže radit Vaněk, ona je bez něj někdy bezradná (přitom stačí, aby jí trochu nabudil, nemusí dávat extra postřehy ke hře), proto to bude mít zřejmě s prosazením na GS těžší než třeba Lucka, která se už podle všeho naučila hrát bez Roba i líp než s ním za zády :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dovysvětlení k té Lucce: přijde mi, že když ví, že si musí poradit sama, tak se víc soustředí a poradí si. Když je Rob s ní, tak na něj víc spoléhá a s tím jí klesá i soustředění. U Karolíny je to v případě Vaňka přesně naopak.
Reagovat
FulnekUltras
Souhlas - Kája holt ještě potřebuje nasbírat ve špičce nějaké dlouhodobější zkušenosti, ale momentální prohru s Mitu bych jí rozhodně nevyčítal.
Reagovat
Frick
Ten zápas byl ve stadiu (6:2 *4:3), kdy ho už rozhodně měla docvaknout.
Reagovat
FulnekUltras
Neviděl jsem to - takže vycházím jen z fyzických pocitů Káji, jak je vyjádřila po zápase, a z výkonu Rumunky dál v turnaji...
Reagovat
Frick
To je zajímavá myšlenka. :o) Ale je fakt, že i bez Roba si neporadila - SF v Moskvě s Begu, R128 v Melbourne se Shvedovovou...
Reagovat
misa
V Doha ale byla skvělá!
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby si dokázala poradit pokaždé, tak teď nepřemýšlí nad desítkou, ale nad úplně jinou metou :)
Reagovat
Frick
Já vim, ale tohle byly zápasy s hráčkama, co rozhodně porazit měla...
Reagovat
smazaný uživatel
Mitu asi nějakou formu má, když porazila poloviční Karolinu a vyštavenou Frances. Stejně si myslím, že ji belgičanka vystřílí. Zatím měla pomalé rozjezdy v zápasu a soupeřky ji postavily na nohy. Je to antukářka, takže potom zase o ní pul roku neuslyšíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Van Uytvanck mi tady zatím kosí hráčky, které jsou mi sympatické, takže už mě trochu štve a budu přát Mitu, navzdory zdejší obecné averzi k Rumunkám :) Ale taky bych spíš vsadil na Belgičanku.
Reagovat
smazaný uživatel
Já proti nic nemám, z těch rumunek je asi jedna z těch hezčích :)
Reagovat
EllNino
nejhezčí suvereně Sorana :( :)
Reagovat
tommr
PALEC DOLŮ si tentokrát zaslouží Bára Strýcová stejně jako Karolína Plíšková - a možná Bára i o něco víc. Obě jako nasazený hráčky selhaly, ale Karolína udělala aspoň to jedno kolo. Nevím proč Báru pořád omlouváš tím, že měla těžkou soupeřku - Pironkova je jen průměrná tenistka, která se sice občas zmůže na potrápení favoritky, ale proti Báře nemusela tentokrát předvést nic mimořádnýho ...
Reagovat
Frick
Kvalitu Tsvetvana má. Například, narozdíl od Báry, ona vyhrála Premier turnaj. Navíc Bára není tak dobrá jako Karolína, nároky jsou na ni menší. No a taky hodnotím i průběh zápasu. A tím, jak Kája podělala ten závěr druhého setu, si podělala i moje hodnocení. :-/
Reagovat
Frick
Řečí čísel v posledním ofiko vydání WTA race:

Bára 25., Pironka 46.
Karolína 6., Mitu 110.
Reagovat
VlS
Opět a do nekonečna - používáš ranking naprosto neadekvátním způsobem. Rankin neříká nic o aktuální výkonnosti, je to " jen " statistika uplynulých 12 měsíců, nedává žádné informace o trendech vzestupu - poklesu formy, preferencích povrchu a tak dál. Mechanicky jen podle čísel ho může zkoušet aplikovat opravdu jen blb.
Reagovat
slacker
A co teda nabizis misto toho? Nic?
Reagovat
janek_da
Osobně, Race(ne ranking) do začátku travnaté sezony beru za celkem dobrý ukazatel formy. Hraje se na hard, pak antuka. Čili jenom jeden přechod na jiný povrch, relativně krátké období, povrchy nejsou zas tak úplně odlišné.
Reagovat
VlS
Barča hrála s Pirožkou naprosto zoufale, Cvetana je nadprůměrná jen na trávě, na hardech je průměr a antuka jí moc nevoní, ale když se kurt zazelená, tak je nebezpečná pro kohokoliv.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak alespoň tu Petru zítra uvidím. Doufám, že bude vítězná. Lucko, to dáš! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nevím pánové, ale přerušení zápasu navrhl Roger :). Jinak
Gael je opravdu šoumen, doufám že zápas půjde do 5 setu.
Reagovat
Frantz
Jojo, je to trapák a byl podělanej až za ušima.
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně by ten 3. set těžko dnes dohráli. To, že se zítra začne od 0:0 je i férovější, než kdyby měl třeba jít jeden z nich na úvod servírovat na potvrzení breaku.
Reagovat
Stan_Borowitz
zdar, ty starý hulibrku, ty ještě žiješ?
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli to půjde do 5. setu, tak zase Gael předvede nějaký cirkus. On má šanci postoupit jen ve 4. Otázka je, který Roger přijde zítra na kurt - ten z 1. setu vyhraje, ten z 2. setu bude mít problémy.
Reagovat
ta-dah
...preruseni zapasu nenavrhl Roger, navrhli jej organizatori a duvodem nebylo nedostatecne svetlo, ale dest, ktery mel behem 15 minut zacit..., nestalo tedy za to, rozehravat dalsi set, ktery by se kvuli nemu stejne nedokoncil.Tak se k tomu vyjadril Mats Wilander, netreba tedy hledat konspirace tam, kde nejsou...Pri poradu Game, sets and Mats uz prselo...
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem četl vyjádření hráčů, k tomuto přerušení a bylo tam řečeno něco jiného.
Dokonce bych i tomu věřil, protože když se to přerušilo, tak Gael poplácal Rogera po rameni. Osobně je mi to celkem jedno, pro mě je to oddychový zápas.
Reagovat
Stan_Borowitz
Kde konkrétně jsi četl to vyjádření hráčů?
Reagovat
smazaný uživatel
Ivo Karlovic - twitter
Reagovat
Stan_Borowitz
On tam u toho byl?
Reagovat
smazaný uživatel
A Wilander tam byl?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale pokud se pod to podepsalo vice hracu, asi na tom neco bude :)
Reagovat
smazaný uživatel
A ty beres sou Matse Wilandera vážně?
Reagovat
Stan_Borowitz
Nevím, proč do toho pleteš Wilandera, o něm jsem neřekl ani slovo. Mne jen zajímá zdroj tvých informací. Čekal jsem něco jako "podle vyjádření organizátorů byl na žádost RF a se souhlasem GM zápas přerušen..." s odkazem na zdroj. Ty zatím místo toho prezentuješ jen nějaké neurčité drby bez jakýchkoli odkazů. To je jako bzučení mouchy ve větru.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím proc se čertíš, aby ti náhodou tříska nezajela pod nehet. A pokud seš chytrý jak se děláš, tak takové věci se oficiálně nesdělují.
Reagovat
Stan_Borowitz
Vůbec se nečertím, jen se ptám. A čekám nějakou smysluplnou odpověď. Zatím nepřišla.

Proč by taková informace měla jako být tajná? A když je tajná, jak se ji dozvěděl Karlovič, který v Paříži vůbec není?
Reagovat
smazaný uživatel
A proc by to takovou cestou měli sdělovat? "Čekal jsem něco jako "podle vyjádření organizátorů byl na žádost RF a se souhlasem GM zápas přerušen". Dohodli se na přerušení zápasu oba dva. Pokud je to pro tebe drb, tak čti jiné stránky, kde, žádné drby nepíšou. Zbytečně tady ztrácíš čas.
Reagovat
Stan_Borowitz
"The match referee then called both men to the net and they all agreed that the light was too poor to continue."

Zcela oficiální sdělení, snadno dohledatelné na netu.

Vůbec nechápu, kde bereš tu drzost šířit lži a neověřené drby, a když ti to někdo dokáže, tak ho posílat na jiný web.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to sis mohl přečíst v expresních zprávách ne? :)
Reagovat
Stan_Borowitz
No to ty taky, a nemusel jsi tady šířit drby, že.
Reagovat
spaniel
Gael asi přímo z kurtu tweetoval :)
Reagovat
smazaný uživatel
JE TO TADY KONEČNĚ NADEŠEL ČAS. PROGRAM 9.DNE ZVĚŘEJNĚN http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/schedule/index.html
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Petra konečně hraje poslední zápas. Takže ji uvidím, snad nebude pršet
Reagovat
smazaný uživatel
Bude pršet a Petra bude hrát v úterý od 11 :D
Reagovat
smazaný uživatel
chceš mě nas.rat :)
Reagovat
smazaný uživatel
http://pocasi-online.cz/francie/pariz/ pršet nemá
Reagovat
smazaný uživatel
Ty to snad musíš vědět líp než meteorologové, Jolando :) A fakt bych na předpovědi nespoléhal. U nás dnes taky nemělo sněžit a spadlo 30 čísel.
Reagovat
smazaný uživatel
mé karty říkají polojasno. Tady vidím pikačů značí že zítra budeme slavit
Reagovat
ipko
ale keby Roger otočil 2.set, tak by určite chcel aby sa hralo.. nestalo sa, aj tak tam teraz prší.. :/
Reagovat
ipko
Rogera zachránilo prerušenie.. v 2.sete rástli nevynútené chyby, nevedel vôbec zatlačiť a ani na sieti to bolo strašné.. a to Monfils nehral moc dobre, okrem tých posledných dvoch winerrov.. verím že zajtra príde Roger o dosť v lepšej forme a Monfilsa porazí.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak.:)

Gael měl momentum na své straně a Roger byl v úpadku. Publikum hecovala Gaela na obrat.

Zítra se jede od nuly a pokud Roger začne stejně jako dneska první set,tak není co řešit.

Je dobře, že to Gael srovnal, Roger potřebuje trošku zatopit do dalších kol. Nebylo by úplně fajn vyhrát 4 zápasy v řadě a pak hrát s rozjetým Stanem.
Reagovat
Kytka
Pravda, zítra fandím Rogerovi. Gael na Rogera umí, ale na Wawrínku ne. Ať jde dál radši Roger. Je z těch dvou Švýcarů větší sympaťák.
Reagovat
Denis92
http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/schedule/index.html
Reagovat
Cico93
Zase dali prednosť Novakovi.-(
Reagovat
Denis92
Potrebuje sa rozohrat na Chatrierovi pred QF :)
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně mu to nebude nic platné.
Reagovat
Kozoroh
To se uvidí.
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidí. Já ale nejsem pesimista, genius loci zatím funguje a Rafa je mnohem jistější než v předchozích turnajích. Hlavně doufám, že Sock zahraje pořádně, aby ho někdo před ČF dobře prověřil.
Reagovat
spaniel
Sock ho prověří, az ti to milé nebude.
Reagovat
Kytka
Nevidím, že by byl jistý. Ten poslední zápas proti Zverevovi taky začal dělat kiksy, které dřív nedělal. A nakonec kdo je jednička - Novak, tak má právo nastoupit na centr spíš než 7. hráč světa.
Reagovat
Michaelus
Lucka v 11:00 na Chatrier
Petra poslední na Lenglen
Reagovat
baggik
To je dobře. Lucku uvidim live a Petru si pustím večer ze záznamu čt. A Novaka můžu zítra nechat bez dozoru.
Reagovat
sprchon
Se mi nechce moc hodnotit, protože se neodehrály všechny plánované zápasy.
Radost mi udělala vlastně jen Ana a Lucka Hradecká, která postoupila v deblu i v mixu. Na druhé straně to nezvládla Alizé, Tomáš a dneska se s turnajem definitvně rozloučila i Kiki Mladenovic, jenž prohrála v mixu s Nestorem. To byl jediný pár, kterému jsem v mixu fandil.

Dneska teda celkově záporná bilance 2:3.
Reagovat
spaniel
Rogerovi muze přerušení jen prospět. Důvod proc prohrával druhy set je jeho prvni servis, ktery uplne odešel. Ve druhem setu trefoval jen asi 40% prvních servisu a jeste jich i vyhral neco pres 40%. To jsou šílené nízké čísla. Ja si nevytvoří tlak hned servisem, znejisti i na forehandu. Backhand nic moc od zacatku a tak spatne voleje jsem od snad jeste nevidel. Mozna to bylo větrem. Zitra by mělo byt tepleji a vítr slabší, pokud bude podávat jak v prvním setu, tak by mel postoupit.
Reagovat
Frick
Tak už pro ni přiletěl strýček Fido

https://youtu.be/3c2qa6mU9C0
Reagovat
Frick
...vlastně jak jinak... ve Francii
Reagovat
Frick
https://youtu.be/3c2qa6mU9C0?t=5m57s
Reagovat
Grape
Nevíte jestli už je znám zítřejší program zápasů? Nemůžu to na stránkách najít, přitom touto dobou už by to dávno mělo být známé...
Reagovat
Denis92
Este nie, cakali na vyvoj zapasov a podla toho to musia upravit. Tipujem ze zacne Sharapova s Safarovou a hned potom pojde Gael s Rogerom. Dalej uvidime..
Reagovat
Grape
Dobrý tip. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ještě program není. Nevím jestli vůbec bude, organizátoři asi bodou improvizovat a během zítřka budou zápasy nějak nasazovat. Je v tom chaos
Reagovat
Grape
Díky za odpovědi. Asi by bylo nejrozumnější dát nejprve zápasy, co se měly hrát dnes, ale uvidíme co vymyslí. :-)
Reagovat
pockerface
Ještě, že to přerušili. Gael se dostával do transu, Roger do velkého útlumu. Ten pokažený volej za stavu 40:30 mu asi dlouho zůstal v hlavě a proto zřejmě projel i své podání. Do zítra snad Roger nabere nové síly a zítra Geala porazí.
Reagovat
Cico93
Tak tak Roger môže byť rád, že sa prerušilo.
Reagovat
panzer.dragon
v podstatě je teď z toho zápas na dva vítězný :-)
Reagovat
Carmelo
vůbec neútočí, pinká to na pořád na střed, nemá vítězný úder. Zítra možná přes toho negra postoupí, ale stejně podle mě nemá šanci vyhrát RG a asi ani jiný grandslam. Síla podání a úderu už není na té nejvyšší úrovni. O psychice ani nemluvím.
Reagovat
smazaný uživatel
Co? Pokud sledujeme stejný turnaj, tak si vybral za ten týden na Roland Garros jeden slabší moment a to bylo před chvílí v druhém setu.

Přerušení mu šíleně pomohlo, rozebere taktiku se Stefanem a zítra 6:2, 6:3 a bude :)
Reagovat
Stan_Borowitz
...ses posral v kině, nebo co? Není snad většího sympaťáka a slušňáka na okruhu než Gael.
Reagovat
slacker
Negr nemuze byt podle Stana Borowitze sympatak a slusnak?
Reagovat
Stan_Borowitz
nemůže být Gael Monfils "ten negr". Ještě se chceš na něco zeptat?
Reagovat
slacker
Je to cernoch?
Reagovat
Stan_Borowitz
Je to černoch, ale není "ten negr". Stejně jako ty jsi ocas, ale nejsi "ten čuráák". Ještě nějaké dotazy?
Reagovat
slacker
negr je od slova cerny (negro) ze spanelstiny a portugalstiny, potazmo z latiskeho niger. Slovo negr by melo byt ocisteno od hanliveho nanosu a ten tvuj postoj tomu nepomaha ale dale ho stigmatizuje.
Reagovat
FulnekUltras
novodobá cenzura pro to vymyslela výraz "hanlivý podtext"...
Reagovat
Stan_Borowitz
Ok, takže když tě nazvu ztopořeným čuráákem, tak mi poděkuješ? Protože bez "hanlivého podtextu" je to vlastně pochvala tvé erektivní schopnosti?
Reagovat
FulnekUltras
pro tohle bych raději použil poněkud veřejnoprávnější výraz "kontroverzní podtext" ;-)))
Reagovat
Stan_Borowitz
:-) to je jako když zločince typu Krejčíře označují termínem "kontroverzní podnikatel", to se mi taky otvírá kudla v kapse...
Reagovat
Stan_Borowitz
Slova mají takový význam, jaký jim přiřazujeme jejich používáním. Takže pokud se slovo "negr" po staletí používá jako výraz pohrdání a urážky, tak takový význam prostě má. Většina hrubých nadávek má neutrální nebo pozitivní "podkladový" význam. Třeba taková kund.a je pro heterosexuálního chlapa v původním smyslu přece vysloveně oblíbená, až magicky přitažlivá věc...
Reagovat
slacker
negr je ekvivalent cernoch, cerny a nikoliv cosi jako cerna drzka.
A co se tyce slovo kund.a tak me nenapada zadny ekvivalent ktery by byl "cisty". I kdyz nekdo rekne ty "zensky prirozeni" nebo nejaky lekarsky vyraz tak stejne se to bude brat jako kvazislusny.
I slovo "elegan" se zmeni na nadavku z pusy Nadalovcu :-D
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale to už dávno není, jestli tomu tak vůbec kdy bylo, o čemž pochybuji. Dnes má jednoznačně hanlivý význam a jako takový jej použil i ten chytrák nahoře. Proč asi nenapsal Monfilse?
Reagovat
slacker
Ok kapituluju. Nebylo to mineno jako lichotka. Nicmene pokud si tam predstavim "pres toho cernocha" nebude to o moc lichotivejsi.
Reagovat
Stan_Borowitz
To je pravda, ale "ten černoch" prostě má jméno...
Reagovat
tito
vtipná debata
Reagovat
Mayo
Carmelo Anthony ... to si posr4l s tým negrom...Gael je pohoďák (:
Reagovat
smazaný uživatel
Markéta zatím aktivnější. Kingsleyová jen čeká na chyby, Markétě zatím docela chodí podání dala už 5 es tak snad to ještě zvládne otočit
Reagovat
Michaelus
Ne vážně, ale FO mi přijde jako nejhorší GS
Reagovat
smazaný uživatel
přijde. FO je nejhorší GS, FO je jeden z nejhorších turnajů vůbec
Reagovat
baggik
No má svoje kouzlo, jedinej grandslam na tak hojně rozšířeným povrchu jako je antuka, ale ta jejich zpátečnickost ohledně zastřešení, osvětlení atd. to je moc. A ty fanoušci někdy...
Reagovat
Denis92
Neskoncili trocha skoro? Pamatam si ze v Parizi sa hralo niekedy az do 21:45, ale mozne tym ze je zamracene tak je tma uz teraz.

Viete mi niekdo povedat aky je schedule muzskeho stvrtfinale? Hraju sa vsetky v jeden den (streda) alebo su rozdelene podla hornej a dolnej casti pavuka do 2dni?
Reagovat
Cico93
utorok
streda
Reagovat
Denis92
Dik..takze ak Roger nahodou postupi, tak si zahra 3dni v rade..ale ono je to viacmenej jedno, kedze na celkovy triumf aj tak nema.
Reagovat
Cico93
noo hey a Wawrinka(súper do QF) môže odpočívať.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kdyz je to na dva vitezne zitra, tak je to jedno. Stejne jako na Masters
Reagovat
Denis92
Ale ten nasledujuci uz bude na 3.
Reagovat
Denis92
No hej, ale minuly rok na Wimbledone to bolo presne naopak. Stan hral 3dni po sebe a potom narazil vo QF na Rogera, akurat s tym rozdiel, ze aj Roger hral 2dni po sebe.
Reagovat
Denis92
Francuzom by som dal do buduceho roku podmienku, ze pokial nebudu mat hlavny dvorec umele osvetlenie, tak nebudu mat GS..to je trapas, ze take velke podujatie a nema svetla.
Reagovat
Denis92
A Rogerov vykon v 2.sete bol tiez riadny trapas.
Reagovat
smazaný uživatel
Stesti, ze byl zapas prerusen. Za pocasi a dnesni zdrženi muze RF dekovat tenisovemu bohu.
Reagovat
smazaný uživatel
To je zas věc. Roger předvede světový úder, načež udělá nějakou hloupou chybu. No nevím, snad to dopadne.
Reagovat
rod_laver
Na hlavním kurtu není osvětlení?
Reagovat
Vojtiik
není, co chceš tvle od francouzů:d
Reagovat
smazaný uživatel
ne nikde není osvětlení. RG je chudný turnaj nemají na to postavit střechu a instalovat pár světel. I PRAŽSKÁ STROMOVKA MĚLA SVĚTA I TAKOVÝ ŽEBRÁCKÝ KURT MĚL SVĚTLA
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, na pátém kurtu v Kotěhulkách u Třemošné je, ale na největším antukovém dvorci ne...
Reagovat
rod_laver
Husté :D jsem si právě říkal, proč už to balí :D
Reagovat
spaniel
Pokud vim, neschválilo to město, lidi co bydlí v okolí byli proti. Oni celkove rádi protestuji, byl jsem tam 5 dnu a 3 dni byly demonstrace.
Reagovat
Stan_Borowitz
Podzim. Paříž je ochromena další stávkou. Tentokrát jsou to akrobaté. Nikdo nemetá přemety a celé město se zastaví. Brzy se stávka rozšíří i na žongléry a pak na břichomluvce. Pařížané považují tyto profese za základní sociální služby a mnozí studenti začnou s násilnostmi. Dva Alžířané jsou přistiženi při nacvičování stojky a jsou jim oholeny hlavy...
Reagovat
slacker
Bali to nez jim zavrou v restauraci
Reagovat
pockerface
To jsou dneska zase nervy. Co Roger zazdí, to není možný. Už to vypadalo, že srovná na 5:5 a on to takhle po*ere.
Reagovat
Cico93
noo ta volej
Reagovat
pockerface
Rogere zaber! Ty ten 2.set dáš ne že ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Nakonec těsně Lucka s Matkowskim vyhrála 4-6,7-6,10-6
Řekl bych , že spíše hráli lepší soupeři , ale nakonec to zvládli .
Reagovat
pockerface
Tak teď to byl od Rogera nádherný game. Teď si prostě řekl, vezmu si zpět ztracené podaní a taky si ho vzal. Tak ještě vyhrát 2.set.
Reagovat
Fandina
Jupí. Hráďa a Matkowski jsou ve čtvrfinále mixu. Super!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Denis92
Lol, Roger..co to tam predvadzas. Voleje do neznama.. dostal si Gaela a domacich fanusikov presne tam, kam si nemal.
Reagovat
Vojtiik
není schopný zakončit, ještě že Gael byl mimo do poloviny prvního setu... Rog teďka začal kazit a odešel mu serv.. snad se zvedne:)
Reagovat
Vojtiik
Stanimal vyškolil... teď to nevypadá růžově s rogerem, nedokáže zakončit
Reagovat
pockerface
Dnes měl Stan zase svůj lepší den a zase tam sázel neskutečné údery. Je trochu jako Petra, první kola se trápí, pak se jeho výkon kolo od kola lepší. Pokud Roger vyhraje, tak to nebude vůbec lehké QF.
Reagovat
pockerface
Tak první set doma. Paráda, Roger se rozhodl to neprotahovat a evidentně se mu nechce dohrávat zítra. Tak snad mu to Gael umožní :-)
Reagovat
spaniel
No zatim je podpora publika velice vyvážená.
Reagovat
panzer.dragon
federer parádně agresivně, doufám že ho tam rozbije na kaši
Reagovat
pockerface
Trochu se ta agresivita zasekla. Teď začíná Roger chybovat a neuhrál pár jasných míčů, to by bohužel mohlo Gaela nakopnout. On stejně od 2.setu bude hrát líp, hůř jak do stavu 4:1 hrát snad nemůže :-)
Reagovat
Kytka
Ten odporný Wawras zase jede. Bože jak já ho nemusííím.
Reagovat
Davor1
Neskutočné, neskutočné. Tie BH winnery, to je ako z veľkej tenisovej knihy. Len tak ďalej !
Reagovat
smazaný uživatel
Kde si?? Věčně tu píšeš a na vrchol sezony ticho po pěšině. Tvoje analýzy by se v záplavě fandin, slackerů, Kvitovek a spol vyjímaly. :)
Reagovat
spaniel
Vrchol sezony :D Ze bys po dnešku začal milovat antuku?
Reagovat
smazaný uživatel
vrchol této části sezony. :D Psal jsem to v rychlosti.
Reagovat
Davor1
V poslednom čase veľa roboty a málo času, čo ti poviem...Nič nestíham, ani nemám o čom písať, keď som do dneška videl asi 3 zápasy, ani nie celé. Videl som Simonu, ako dostala naložené od Lučič, videl som 2 sety Berdycha s Pairem a trochu Monfilsa so Schwartzmanom...

Pre mňa sú výhodnejšie turnaje v Amerike a Austrálii, večer je toho času predsa len viacej a ja nemám problém obetovať trochu spánku na úkor tensiu :-))

Od zajtra už ale pôjde do tuhého, tak sa budem snažiť sledovať čo najviac :-))
Reagovat
smazaný uživatel
jasan, ať se daří, sledování tenisu, nás pravda, bohužel neuživí. :D
Reagovat
spaniel
Stan jaky inside-out backhand :)
Reagovat
Davor1
Dnes to tam zase pekne sype :-))
Reagovat
Fandina
Na Radiožurnálu jsem dneska slyšela odkomentovaný TB na konci třetího setu míček po míčku, včetně toho, z jaké strany kdo podává, utírání do ručníku nebo potítka. Nepamatuji se, jestli jsem tohle někdy jindy slyšela v přímém přenose.
Reagovat
FulnekUltras
tenisový Gabo Zelenay... ;-)
Reagovat
Cico93
Výborne!!! a teraz zložime samuraja.
Reagovat
smazaný uživatel
Alleeeeez!!!!! (:
Reagovat
Cico93
;-)
Reagovat
Davor1
Kei v suchom v troch :-)
Reagovat
smazaný uživatel
prohraje... ;)
Reagovat
Kozoroh
Ve čtyřech Kei postoupí a odehraje alespoň jeden tie-break...
Reagovat
lars
cibulari toto tady nepis!!
Toto muzes napsat, az prohraje Marfusa zapas. Uz se ji to blizi:))
Reagovat
Cico93
a skús mi to zakázať.
ALLEEEEEZ
Reagovat
lars
ALLEEEEEZ Cibule nerve :)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.horoskopnamiru.cz/files/cibule_0.jpg
Reagovat
Cico93
pry najzdravšie jedlo na svete.
Reagovat
lars
a ze jeste nehraje Cibule na FO ? :))
Reagovat
pockerface
Škoda, že se na kurt nedostane Lucka. A zítra bude muset odehrát singl i debl? Pokud ano, no tak to bude porce pro Lucku.
Reagovat
misa
Debl není problém, navíc ho bude hrát určitě až po singlu a bude si moct spravit náladu.
Reagovat
pockerface
Takže už rovnou počítáš s tím, že Lucka prohraje :-). No asi jo, to by musela mít den D a Maria by musela špatně podávat a pomáhat Lucce hodně UE.
Reagovat
misa
Může se stát zázrak, ale Maria je mentálně mnohem odolnější.
Reagovat
tommr
a dnešní den odpočinku navíc jí taky pomůže ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Když brejkl Tsongu, říkal jsme si to by mohl vyjít, ale jak ho brejkl zpět, tak Tomáš se úplně sesypal, je to škoda, měl využít toho, že Jo byl po 3 setu rozhozený
Reagovat
misa
Na povrch, počasí a že neměl svůj den. Proto nemůže vyhrát nic velkého.
Reagovat
lars
nemachruj s hodnocenim Toma.
A co velkyho vyhraje v singlu Lucka Saf. ?
Reagovat
misa
Můžu snad za to? Píšeš, jako bych měl na její výsledky nějaký vliv.
Reagovat
lars
neblabol :)
Reagovat
pockerface
Tak Roger a Gael by měli začít hrát v 19.20, obávám se se stejně celý zápas neodehraje. To by musel zápas trvat max. 1,5 hod, ale v tom případě by to muselo být tak 3x 6:1 :-)
Reagovat
Kozoroh
Gael se možná bude celý duel vyhazovat :-)
Reagovat
smazaný uživatel
co to sakra bylo!!! takovej kolaps
Reagovat
tommr
neuvěřitelnej kolaps. Za stavu 3:1 40:30 zřejmě ruplo Tomášovi v hlavě a zbytek setu a tím i celej zápas Tsongovi doslova naservíroval na stříbrným podnosu. Něco takovýho jsem snad ještě neviděl ... :(
Reagovat
Kytka
Jo a vlastníma chybama. prostě zase jednou Berdych prohrál s Berdychem.
Reagovat
tommr
jj Tomáš je sám sobě největším nepřítelem. Takhle nikdy žádnej velkej turnaj nevyhraje ... :(
Reagovat
Kytka
Já bych si přála, aby do konce kariéry vyhrál GS. Byla by to třešnička na dortu. Pak už bych byla spokojená. Ale tady jsem s tím nepočítala. To by asi ta čtyřhlavá saň Djokovič, Federer Murray a Nadal musela pochcípat. A ani pak si nejsem jistá.
Reagovat
misa
A někde jinde vypadnou? Možná Nadal.
Reagovat
Kytka
Dyť říkám, museli by všichni čtyři skončit a a ni pak si nejsem jistá. Vždycky je na dně jen jeden, vloni Murray, předtím nic moc Federer a letos Nadal. Ale tři vždycky jedou, je to moc. Vždycky byli na vrcholu jen tak maximálně dva tenisté a teď tahle čtyřhlavá saň. A mladý už se taky derou nahoru. Navíc mám pocit, že Berdych už neumí hrát na hráče, na které to uměl, speciálně na Murrayeho a Rogera.
Reagovat
Kytka
Tenhle turnaj se tam s tím vůbec pral. I se slabými měl co dělat. Druhé sety naprosto mizerné. I proti tomu prvním u Japonci. Divila jsem se těm preferencím sáskařů. Já to neviděla až tak dobře. A Štěpec všechny další navedl na kraťasy. Ještě štěstí, že Tsonga je nijak zvlášť neumí.
Tak už jen holky a turnaj v mužské části pro nás skončil. Ale přála bych strašně Djokovičovi, aby to tam všechno vyhrál.
Reagovat
tommr
taky ted budu přát Djokovicovi i když hlavně z toho důvodu, že tím, že FO vyhraje pomůže Tomášovi udržet se aspoň na tom pátým místě ... :)
Reagovat
Kytka
I tak se tam udrží. Rafa i kdyby vyhrál, nepřipíše ani bod. Obhajuje. A Wawras se snad proboha do finále neprokouše. Djokoviče stejně nikdo nepředhoní.
Reagovat
janek_da
http://www.nytimes.com/1988/07/02/sports/wimbledon-edberg-down-2-sets-scrambles-past-mercir-to-final.html
Reagovat
slacker
Meuveritelne. Jdu na zachod stav 3:2 a vratim se na mecbal tsongy. Labilni cesky tenista.
Reagovat
smazaný uživatel
ty máš záchod dva kilometry od domu nebo ti to tak trvá?
Reagovat
smazaný uživatel
ne, jenom hemeroidy. :)
Reagovat
tommr
no aspoň ted víme proč je slacker takovej dement. To musí poznamenat každýho ... :)
Reagovat
slacker
A ty nam neco povez o sve chorobe, loni to se tady nakouslo tak bys nam to letos mohl upresnit.
Reagovat
tommr
rád by si znal podrobnosti ty úchyláku? Leda tak nas.rat ... :)
Reagovat
slacker
Psst, to je (bylo) tajne
Reagovat
vendulkabendulka
hemeroidy dva kilometry od domu?
Reagovat
Cico93
;-))))
Reagovat
FulnekUltras
;-)))))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Marnost nad marnost, všechno je marnost.
Reagovat
babolat.cz
Sice bych raději, aby Jo dal Rosolovi dohuby, ale i tohle mu přeji...
Reagovat
babolat.cz
Sice bych raději, aby Jo dal Rosolovi dohuby, ale i tohle mu přeji...
Reagovat
Fandina
Tak bohužel. Škoda Berďo. Tsonga byl lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavá posloupnost Tomáš Berdycha na antukových turnajích. MC - finále, Madrid - semifinále, Řím - čtvrtfinále a French Open osmifinále. Škoda, že to nebylo naopak.
Reagovat
vrabejka
Ok už víme proč Berdych nikdy nebude mít na zisk grandslamu. Hlavně jak hlásil že má životní formu a že muže potrápit i Novaka.
Reagovat
smazaný uživatel
???
Reagovat
Bloody13
KONEC.
Reagovat
historik
breakball na 4:1 a místo toho tohle, tenhle gem katastrofa
Reagovat
tommr
něco takovýho se nevidí ani mezi ženskejma. Tomášovi úplně zkratoval mozek ... :(
Reagovat
vrabejka
Mohl vest 4-1 s double brejkem ale ne ten labil to posere a prohraje 6-3.
Reagovat
Bloody13
To je vůl, to je vůl!
Reagovat
smazaný uživatel
Teď se bude s případnou prohrou smiřovat o trošku hůře :)
Reagovat
steve79
Bude hrat jeste dnes roger?
Reagovat
smazaný uživatel
to není podstatné
Reagovat
pockerface
No tak dnes Tomáš nemá svůj den. Mohlo to být 4:1 nebo alespoň 4:2 a nic. No jo nemůže být Tomáš celý rok neporažený hráčem mimo top10, akorát je blbý, že to asi přijde na RG.
Reagovat
historik
a to už tomáš mohl vést o dva brejky:-((
Reagovat
aligo
je mi líto, že Vám to musím oznámit právě já.... Ale Tomáš ten čtvrtý set prohraje 3:6 :DDD
Reagovat
EllNino
jsi na omylu :D
Reagovat
vrabejka
Vyhraje 6:4
Reagovat
aligo
Spíš ty :D
Reagovat
aligo
A je to tu
Reagovat
tommr
odhad si to dobře. Je až neuvěřitelný co tam ted Tomáš vyvádí za psí kusy ... :(
Reagovat
tommr
nedáš - dostaneš! Tomáš hloupě promarnil šanci na brejk a hned vzápětí byl sám brejknutej ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Po tom boji je škoda to takto odevzdat. Co se dá dělat...
Reagovat
tommr
škoda! Ted promarnil Tomáš velkou šanci na druhej brejk a tím i skoro jistej zisk čtvrtýho setu ... :(
Reagovat
Bloody13
ehm
Reagovat
slacker
Mels ho na lopate, proc mu davas umele dychani?
Reagovat
smazaný uživatel
za neposkytnutí první pomoci je postih
Reagovat
pockerface
Obávám se, že i pokud Roger dnes nastoupí, že zápas se neodehraje celý.
Reagovat
SwissMaestro
Podle mě dneska ani nenastoupí
Reagovat
pockerface
Pokud se zápas dohraje do 19.30 hod., tak by možná frantíci ještě Rogera na kurt pustili, aby se odehrál třeba jeden set. Ale kdo ví. Uvidíme jestli to Tomáš dotáhne do 5.setů, pak si myslím,že by Roger vůbec nehrál.
Reagovat
babolat.cz
ty voe wawras v těch hadrech jak buz.na...
Reagovat
Bloody13
hustý trenky no
Reagovat
Jabadu
Když kurty vyschly, tak musí zapršet. Ti Frantíci mají ošéfované i počasí. :-)
Reagovat
Jiri
ho opravdu uspal a prebyra oteze. Snad se to povede.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď by to chtělo déšť.
Reagovat
aligo
do toho :)))
Reagovat
slacker
a Tommre od toho
Reagovat
George_Renel
Máme v Paříži někoho v juniorských soutěžích?
Reagovat
tommr
máme tady tři juniorky v čele s Vondroušovou, která je nasazená jako jednička. Kolodziejová dneska svůj první zápas hladce vyhrála ... :)
Reagovat
HayashiM
Bouzková je první nasazená v dívčím singlu :)
( http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/draws/ws/wsdraw.pdf )
Reagovat
HayashiM
Blbnu, blbnu, samo Vondroušová :D a ten link taky nesouhlasí - http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/draws/gs/gsdraw.pdf
Reagovat
George_Renel
Děkuji vám oběma :-).
Reagovat
smazaný uživatel
Vondroušovou, Kilnarovou a Kolodzijeovou možná tam máme ještě někoho
Reagovat
tommr
že by se Tomáš přece jen ještě vzchopil? :)
Reagovat
smazaný uživatel
raději se takto neptat, většinou bývá odpověď negativní :D
Reagovat
slacker
Jo musel se ten invalida takhle blbe zeptat a Tomas kvuli tomu prohral
Reagovat
tommr
někdy je ta tvoje neuvěřitelná blbost docela zábavná ... :)
Reagovat
slacker
Tvoje nikdy nebyla. A ta moje je vymyslena chudymi duchem
Reagovat
tommr
o tom, že jsi chudý duchem asi nikdo nepochybuje ...
Reagovat
slacker
prani otcem myslenky
Reagovat
slacker
To byl jasny out.
Reagovat
smazaný uživatel
důležitý je brejk :)
Reagovat
vrabejka
Výborně a dal ho mačkej!!
Reagovat
babolat.cz
kurt začíná vysychat a je to hned znát u Toma
Reagovat
Frick
No, tak je hezké, že si behěm tatovýho zápasu čte Šmouly ve slonvenštině.

Ale teda Mirka je borkyně, že ona, jakožto příslušnice (až) druhé generace imigrantů dokáže takto svoje dítě přivést ke slovenštině natolik, že si čte i ve chíli, kdyby se spíš měla "radšej pozerať na otecka"... :o)
Reagovat
smazaný uživatel
prakticky je tak přivádí i k češtině
Reagovat
slacker
a od cestiny je krucek k ceskemu obcanstvi a reprezentaci CR :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně by danily v Monaku.
Reagovat
skott
Berdych v zápasech na tři vítězné, když prohrál první dva sety: 2-37
Reagovat
smazaný uživatel
Mohu se zeptat proti komu ty dva zápasy otočil? :D Jestli to teda víš.. :-)
Reagovat
skott
Delgado a Haas, oba v Davis Cupu, ale hodně dávno
Reagovat
smazaný uživatel
Díkyy.. :-)) Doufám, že dneska tedy přidá třetí výhru.. :D
Reagovat
baggik
No to jo, Delgada si už ani nepamatuju
Reagovat
tommr
no v tom případě je Tomáš skoro bez šance - čistě statisticky je už vyřízenej ... :(
Reagovat
EllNino
statistiky stranou :)
Reagovat
Jabadu
Čím déle se bude hrát, tím lépe pro Tomáše. Protože Tsonga bude muset ty kila tahat po kurtu.
Reagovat
tommr
ze zápasu se po velkým zaváhání Tsongy stává nečekaný drama. Snad se Tomáš trochu zmátoří a přestane tolik chybovat. Tsonga není neporazitelnej ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tsonga bude ve velke psychicke nepohode, ztratit vedeni 5:4 s brejkem a v tiebreaku 3:0. :)
Reagovat
misa
dnes...
Reagovat
tommr
pro Tomáše by možná bylo lepší kdyby se zápas musel dohrávat až zítra. Hůř než dneska by asi jen těžko hrál ... :)
Reagovat
babolat.cz
je to pomalý na něj...
Reagovat
smazaný uživatel
Naopak, pro něj je výhoda to dohrát dnes. Jo je teď úplně dole a vypadá to, že se už nesebere. Takže dva rychlé sety pro Berdycha.
Reagovat
kada.tom
No tvl, tak to byl slušnej kolaps Jooa ... Tomáš má set a publikum je zticha ... teď se klidně může Tomáš zvednout a klidně může vyhrát - záleží jestli se fakt chytne a jestli to Jooa trochu poznamená ... otočka z 6-3 6-2 6-5 byl byla úžasná, ale nevím nevím jak to dopadne
Reagovat
Kytka
Hurá set!!!! Aspoň nebude ostuda. A .líbí se mi, že to nevzdal a bojuje. Třeba to nebude k ničemu, ale šel nahoru. To je podstatné.
Reagovat
tommr
no spíš šel Tsonga dolů ... :)
Reagovat
George_Renel
Taky hrál hodně nadstandard.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomášův první servis je něco neuvěřitelného..kolik to má v této sezoně, 14%?
Reagovat
vrabejka
Joo Tiebreakovy mág...
Snad se Roger na kurt ještě hodně dlouho nedostane.
Reagovat
smazaný uživatel
rychle děcka, chvalte a rozplývejte se, teď je vhodná chvíle :) Další už nemusí přijít.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger dneska ani hrát asi nebude
Reagovat
misa
Blbci bez světel.
Reagovat
kada.tom
řekl bych, že tohle půjde do pěti setů a Federer se dneska na kurt vůbec nedostane
Reagovat
Kytka
Doufám, doufám, ať si Roger počká třeba až do zítřka.
Reagovat
slacker
Bedych zdrzuje :_D
Reagovat
sprchon
Už nemá koho, pokud se dohraje dnes.
Reagovat
sprchon
Sorry, vlastně ještě jeden zápas se má hrát. :D No nevím, nevím...
Reagovat
slacker
Me zdrzuje, mohl jsme zachranit zbytek nedele a vytahnout na chvili inlajny.
Reagovat
sprchon
To já se na třetí set nekoukal, byl jsem se ségrou běhat. ;)
Reagovat
Bloody13
Hmmmmmmmmmmmm......
Reagovat
smazaný uživatel
Parad Tome, ten backhand po lajne lahoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Vamooooooooooooooooooos!
Reagovat
slacker
statista Berdych. necha si nazaset 4 esa behm par minut
Reagovat
Frick
ta má snad 1000 fps :o)
Reagovat
steve79
Kolaps tsongy doslova.
Reagovat
tommr
Tsonga nechce vyhrát? Ted Tomášovi doslova vnutil brejk ... :)
Reagovat
misa
není jen ženská vlastnost.
Reagovat
SwissMaestro
POD TOME!

Co to tam na Brit. ES rikaji s Tom. zady? Nevidel jsem cely zapas....
Reagovat
SwissMaestro
Pořád zminuji zada, ale nic konkretniho... :/
Reagovat
aligo
Co se stalo???????????????????????? :DDDDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
nevím, už jsem byl jen na číslech :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tomášovy výsledky se dostali do sestupné řady, od MC je to finále, semifinále, čtvrtfinále, osmifinále, tak snad to půjde zase nahoru.
Reagovat
tommr
naštěstí antuka končí a na trávě se zase začne odznova ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Allez Vilíku!
Reagovat
slacker
lempl co mi zkazil nedeli neudrzi vedeni 30:0 na servisu.
Reagovat
smazaný uživatel
ty si kazíš neděli, pako
Reagovat
aligo
prohraje strjným výsledkem jako loni s Gulbisem :D :D :D :D
Reagovat
kada.tom
ano a i dneska byl favoritem a stejně tak dneska zklamal jako před rokem ..
Reagovat
smazaný uživatel
Akorát že loni prohrál s budoucí světovou jedničkou a vítězem mnoha GS, zatímco letos ne.
Reagovat
aligo
přesně :D
Reagovat
kada.tom
aha :-D tak to pak joooooooooo :-D :-D :-D
Reagovat
tommr
jenže loni došel až do čtvrtfinále zatímco letos jen do čtvrtýho kola ... :(
Reagovat
aligo
mluvím o výsledku ne o fázi turnaje :P
Reagovat
kada.tom
z 30-0 si prohraje servis ... to snad není pravda ...
Jo jde podávat na vítězství, které bude více než zasloužené
Reagovat
tommr
nutno ale říct, že Japončík měl velkou kliku na los (ve třetím kole mu soupeř vzdal a ve čtvrtým měl soupeře na úrovni challengeru) zatímco Tomáš měl ve čtvrtým kole asi nejtěžšího možnýho soupeře ... :(
Reagovat
kada.tom
Tomáš se zlepšuje, ale asi je už pozdě ...
Reagovat
vrabejka
Není ted vyhraje 6:4 a pak už ho zičí
Reagovat
smazaný uživatel
no tak otočka z 0:2 by byla příjemná :) ale naděje si nedělám. Tomášova šance snad přijde na zbývajících grandslamech, kde by měly být podmínky lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko může mít větší šanci než tady, kde jsou všichni nejsilnější soupeři v opačné polovině pavouka, takže mu k teoretickému titulu stačilo porazit jen jednoho z nich - a v 1 zápase z 10 se mu to povést může.
Reagovat
smazaný uživatel
nemůžeš hledět jen na soupeře, ale i na povrch
Reagovat
smazaný uživatel
Nemůžeš hledět jen na povrch, ale i na soupeře :) Na každém povrchu najde 2-3 papírově silnější soupeře, ale kolikrát bude mít tu kliku, že budou všichni v opačné polovině pavouka. Tady mu stačí porazit "jen" Federera a pak ve finále jednoho ze tří největších favoritů, zřejmě dost unaveného.
Reagovat
dadaft
pozdě B(erd)ycha honiti,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
kada.tom
Nishi v QF - z toho mám radost, že na něm nebylo nijak znát to, že měl více dní pauzu :-)
Reagovat
kada.tom
Jo sympaticky přiznal dobrý podání :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Od: Kvitovka456 31.05.2015 12:30
na 96% Lucka hrát nebude :((

Kvitovka měla pravdu. Už mi to došlo, ona je ta Jolanda z těch videí, co sem pořád dává. A dělá si tady prostě reklamu.
Reagovat
kada.tom
:-D :-D :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Jolando, mám otázku. Za 2 roky mám maturovat - udělám to nebo ne? Jestli ne, tak na to kašlu a seknu se školou rovnou.
Reagovat
Jabadu
Tsonga má radost, diváci mají radost, Francouzi mají radost, správce dvorců je poplácáván po ramenou a "plaváčci" zatím brousí nože.
Reagovat
slacker
Netlac to k zadni care ale tlac to do stran. CO na tom nechapes?
Reagovat
slacker
Jdi s tou pasivni hrou do zadele, kazizi nedele.
Reagovat
kada.tom
však se dívej na Nishiho :-)
Reagovat
kada.tom
Jack s Vaškem přemohli Frantíky a jsou v QF!!
Suuuuuper :-))
Reagovat
Kytka
Kanára nedostane. Tomáš dlouhodobě netrefuje první servisy moc. A zejména na antuce by to potřeboval. Jinde si to uhraje. Klouže se tam jako na ledě. Doufám jen, že se nezraní. To by bylo horší než prohra.
Reagovat
baggik
Jsem zvědavý jaké zápasy dají zítra v 11. Rád bych viděl Lucku nebo Petru, nejlépe obě, ale to je nereálné asi.
Reagovat
Kytka
Lucka má hrát dneska.
Reagovat
kada.tom
zápas byl zrušen a přesunut na zítřek
Reagovat
Kytka
Aha, tak Lucka zítra. Je ale na Šarapu nažhavená.
Reagovat
Lenca45
Ví se už, v kolik hodin bude hrát?
Reagovat
rod_laver
http://www.tennisworldusa.org/The-Only-Man-to-Beat-Rafael-Nadal-in-Paris-Could-Be-Coming-Back-Next-Year-articolo24239.html
Reagovat
George_Renel
dnes asi utrpí první letošní nečekanou porážku.
Je však nutno říci, že Jo hraje neuvěřitelně a spadne mu tam úplně všechno.
Reagovat
EllNino
s hecířem Tsongou na centru před domácím publikem a na pomalý antuce ...myslím, že Tomáš není takový psychický titál, aby tohle ustál, bohužel ;)
Reagovat
tommr
tak nečekaná ta porážka zase nebude - Tsonga je doma silnější než odpovídá jeho žebříčkovýmu postavení ... :(
Reagovat
Kytka
To si myslím taky
Reagovat
Bloody13
Tomáš letos poprvý nepostoupí do QF, prohraje s hráčem mimo Top 10 a Nišikori ho zastoupí na 4. místě.
Reagovat
smazaný uživatel
On už je konec?
Reagovat
Kytka
Níž než na 5. místo spadnout nemůže. Tenhle los by potřeboval před Wimbledonem US Open nebo AO. Při jeho smůle to přišlo tady, kde šance nemá.
Reagovat
tommr
jednou k tomu muselo dojít - škoda jen, že k tomu dojde na zatím nejdůležitějším turnaji sezóny ... :)
Reagovat
Kytka
JJ, každá šňůra jednou končí. Jen si k tomu vybral blbé místo.
Reagovat
Fandina
Děs běs Berďa. Snad se ve třetím setu zvedne. Tohle je hrůza.
Reagovat
Jiri
Tsonga uspesne uspan a ted jsem na otocku!
Reagovat
Jiri
...jDem
Reagovat
kada.tom
Jestli okamžitě Tomáš nazačně něco hrát, tak si bude moci hodně rychle sbalit kufry.
Reagovat
smazaný uživatel
"Myslím, že ze zbývajících tři Grandslamů má Petra asi největší šanci uspět zde, na Roland Garros. Ona si tu i zvrtla kotnik, takže hraje opatrně, s respektem. Slýcháváme to tu ze všech stran, jak míčky špatně skáčí, ale musíme se s tím vyrovnat. Proč by zde nemohla uspět? I Maria kdysi tvrdila, jak ji to zde nejde a podívejte, má odtud dva tituly. S lepší soupeřkou roste i výkon Petry" - D. Kotyza
Reagovat
FulnekUltras
Kde se najde víra a vůle, tam je i cesta...
Reagovat
baggik
Berdych dneska bez šance. Řekl bych, že se nesrovnal s tou antukou tady a těžkými míči. Už v zápasech se Štěpánkem a Pairem nebyl nijak suveréní, rozhodně nehrál svuj nejlepší tenis což se o jeho letošní hře povídá. Tsonga je hráč, který se těžko brejkuje a když mu navíc nabídnete šance svým slabým podáním tak se chytne a nepustí.
Reagovat
Fandina
To je děs Berďo.
Reagovat
smazaný uživatel
to si dělá srandu. Tomáš může být hodně hodně rád že nedostal kanára
Reagovat
steve79
Berda dnes slabej vykon.
Reagovat
kada.tom
nooo, rýsuje se nám první big upset mezi muži ...
Reagovat
r.Fever
Upset je jedine jednoznačný spôsob, nie však víťaz. Ale ešte nie je koniec, možno sa Berdych zmobilizuje.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak co, tak prohraje :) Má na to letos právo.
Reagovat
slacker
At si prohraje ve vsedni den a ne kdyz kvuli tomu zustanu doma
Reagovat
Kytka
Přesně má na to právo. Proti hráčům mimo desítku neprohrál 33 zápasů v řadě a každá šňůra jednou končí. Prohrát s nimi jednou může, ne prohrávat. A Tsonda není žádný s..č¨. Byl to hráč top 10 a umí velké hráče někdy porazit.
Reagovat
Empe
Tak to vypadá, že potřebujeme déšť. Hodně rychle a pořádně silný a dlouhý déšť. :/
Reagovat
smazaný uživatel
To je v pr.deli, Tomáš je úplně jalovej
Reagovat
slacker
Berdychu si neskutecne plonkovej. Zkasil si mi spolu s organizatory nedeli
Reagovat
smazaný uživatel
on prostě nevrátí ani 2. servisy, jejdamane, špatné dneska neuvěřitelně..
Reagovat
Fandina
Berďulko zkus něco vymyslet na toho nesympatického Tsongu. Pojď!!!
Reagovat
kada.tom
nesympatického? však to je jeden z největších sympaťáků na ATP ...
Reagovat
Fandina
Je protivnej.
Reagovat
smazaný uživatel
nesúhlasím
Reagovat
Fandina
nemusíš
Reagovat
smazaný uživatel
ale môžem. :-)
Reagovat
Fandina
to samozřejmě, to je tvoje věc
Reagovat
Kytka
Tsonga je sympaťák, i když prohraje, tak se usmívá a nevede blbé řeči, že prohrál s takovým či makovým atd. jako svého času Roger. Roger je jako sluníčko, jen když jde všechno podle něj a jinak taky umí být protivný a nadává.
Reagovat
Fandina
Vždycky se neusmívá a dovede být i pěkně vzteklý.
Reagovat
smazaný uživatel
tak, tak, vyžaruje z neho pozitívna energia
Reagovat
slacker
Tedy neco co rozhodne nevyzaruje z Fandiny :-D.
Reagovat
smazaný uživatel
:-))))
Reagovat
Fandina
Nevím, jestli s Tsongy něco září. Asi tak to samé co z jiných.
Reagovat
kada.tom
nevím čím je protivný ... jestli tím, že hraje líp jak Tomáš, který dneska kazí co mu přijde na raketu, pak možná ... jinak ale nevím, že by byl protivný - protivný je občas Andy, Nick, Borna, Fabio a jiní
Reagovat
smazaný uživatel
Andy je protivnej pořád, snad ještě nebyl zápas kdy by nebyl protivnej
Reagovat
kada.tom
To nemáš pravdu. Sice bývá protivnej dost často, ale určitě ne vždycky :-)
Reagovat
Fandina
Mě nejde o to jak hraje. On umí hrát super, proto už byl i světovou sedmičkou. Ale obecně mi moc sympatický není.
Reagovat
Fandina
Mně ... oprava
Reagovat
Cico93
už aj päťkou bol.
Reagovat
Fandina
Sorry pětkou.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandině vadí, že Jo se nedávno sprostě a agresivně navezl do Lukyho :(
Reagovat
smazaný uživatel
kurnik, čo to ten Tom stvára? To je hotová tragédia. Ak nezačne útočnejšie hrať, je s ním amen. Treba len veriť, azda sa zobudí.
Reagovat
Empe
Tsonga je jedním z mých posledních přeživších ve Fantasy, ale s radostí bych ho obětovala... :/
Reagovat
Jiri
Jsem celkem prekvapeny z herniho projevu Tomase. Kdyz jsem videl predchozi zapasy, tak byl jasnym panem na kurtu a jen nevynucene chyby davali souperum jakousi sanci. Dnes to ale pusobi, jako by jen !pinkal! a nechaval Joa hrat a to i v pripadech, kdy Jo nijak netlaci. Snad to zlepsi. Jinak Jo hraje paradne. Cely zapas snad nevydrzi.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš nehraje dobře, chybí tomu šťáva a zdá se, že si Tsonga výhru nakonec zaslouží.
Reagovat
baggik
On už s Pairem nehrál kdovíjak.
Reagovat
Mac
jeste jsem nevidel tomase obratit zapas...
Reagovat
Kytka
To já viděla. V Miami letos, prohrával 1:O na sety a 2:5 v druhém a nakonec otočil. Taky proti Tipsimu na tisícovce v Paríži - ten rok co se podruhé kvalifikoval do Londýna. Tam obracel druhý set z 1:5 a třetí pak už vyhrál v pohodě. A taky v Paříži zápas s Andersonem, nevím který rok, ale tak 4 roky to budou, kdy obracel z 1:3 na sety.
Reagovat
Mac
to gratuluju,takove stesti me jeste nepotkalo...
Reagovat
Kytka
Tsonga je doma a jede tady. První tři kola soupeře vždycky přejel a Tomáš se trápil v podstatě ve všech třech zápasech se slabými soupeři. Evidentně mu letošní podmínky nesedí a není antukář. Tsonga zná ten dvorec jako své boty a Tomáš si tam letos nezahrál a myslím, že ani vloni, jen na tom nepovedeném DC. I Nadal s Djokovičem, když je dali na kut Suzane Langlanové, říkali, že vyrovnat se s tím chvíli trvá, je jiný horizont, je třeba si zvyknout. Frantíci tom u taky trochu pomohli. Nakonec jsou doma. My tady žádný turnaj nemáme, ani 250. To co přivedl Kodeš, nynější bafuňáři prošustrovali. Takže Tomáš si doma nezahraje. Nechci píchat do vosího hnízda, ale z těchto důvodů jsem se tohohle vývoje bála.
Reagovat
kada.tom
Noo, jak už několikrát říkali komentátoři na Eurosportu během týdne, tak Tomáš je zvyklej na svojí strojovou hru a jak ji něco naruší, tak Tomáš začne váhat a dělat chyby. Dneska tuhle roli jednoznačně plní počasí - Tomáš to patrně rozhodilo nebo prostě nepotěšilo a Jo-W dneska chyby nedělá a hraje pěkně - a když se to sesumíruje, tak z toho máme stav 6-3 2-0 ...
Reagovat
tommr
Tomáš měl úděsnej vstup do druhýho setu a začíná to vypadat na jednoznačnou výhru pro domácího borce ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
hrůza
Reagovat
Mac
jak o neco jde, tak ma hned tzv den blbec jako na zavolani. vsadim se, ze ve finale majoru by prohral i s andersonem...
Reagovat
smazaný uživatel
dneska zas o tolik nejde, víš. Ve čtvrtfinále gs už byl mockrát.
Reagovat
Mac
no, je to jeden ze 4 nejdulezitejsich turnaju. a pro nej zvlast kdyz rika, ze by do konce karirery chtel aspon jeden uhrat...
Reagovat
Kytka
Je to den blbec a tady na ten GS si stejně nemůže dělat ambice. Jak Murray nedávno prohrál s Bornou Čoričem v Dauhá. To byl podobný děs běs. Stát se to může. I těm nejlepším - Nadal 2x ve Wimbledonu, i v Halle prohrál s Braunem. Stalo se to několikrát i Rogerovi i Djokvi. Zase bych ho nezatracovala. Buďme rádi, dokud je aspoň Tomáš. Až jednou skončí nebude nikdo. Štěpánek má leta, Rosol nakonec taky - je stejně starý jako Berdych, Veselý nemá drive. Ztrácí utkání, která zbývá jen doservírovat z 95%. Taková utkání uměl Tomáš dotáhnout už od mlada. Ať se Vám to líbí nebo ne, lepší byl jen Lendl. I když B
erdych nemá GS.
Reagovat
Kozoroh
Lepší než Berdych je i Kodeš. Přes dvě RG a Wimbledon nejede vlak!
Reagovat
kada.tom
Hmm, hned ztracený servis na začátek ... Jo-W je na servisu dneska silnější ...
Reagovat
Bloody13
Berdych je dneska v pí...!
Reagovat
Mac
ten berdych je fakt marnej, tsonga neda ani jedno prvni a presto to dokaze zvorat.
Reagovat
tommr
dneska je Tomáš na returnu marnej a Tsongu by moh brejknout jedině kdyby tam Tsonga nasázel 4 dvojchyby za sebou ... :(
Reagovat
kada.tom
Jo-W. má set zaslouženě. Tomáš je o něco horší na servisu a prostě dělá chyby, noo.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ještě 2.
Reagovat
tommr
zatím to s Tomášem nevypadá dobře - je strašně pasívní a dělá příliš mnoho chyb ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tsongovič po záslize první set, Tomáš bude muset předvést něco víc.
Reagovat
Bloody13
Zatim bída, Tomášku.
Reagovat
smazaný uživatel
Sharapouva vs Safarouva přesunuto na zítřek.
Reagovat
smazaný uživatel
tak to mě nasralo to počasí. Sakra, zrovna když je neděle. ---
Reagovat
slacker
hnidy francouske, pokazena nedele
Reagovat
EllNino
Tak Lucy dneska neuvidíme ...to je jas
Reagovat
kada.tom
zdá se to být už jednoznačné
Reagovat
EllNino
teď to říkali na ES2, že je to přesunutý na pondělí
Reagovat
kada.tom
ano, i na webu RG je to zrušené stejně jako Muguruza - Pennetta
Reagovat
tommr
tak to je velká nevýhoda pro Lucku, která bude muset zítra odehrát singla i debla ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ani mi to tolik nevadí.. Snad ale zítra budou hrát v přijatelný čas.. :D
Reagovat
sprchon
Čas asi ještě neznáme, co? Snad to nebude první zápas, ale spíš si myslím, že jo.
Reagovat
EllNino
no určitě jo :) musí se dohrát nejdřív nedělní program ...
Reagovat
smazaný uživatel
No, tak zítra hákuju poslední dvě hodiny teda.. :DD
Reagovat
Lenca45
Tak asi jediná možnost, aby nebyl Lucky zápas jako první je, aby přerušili i match Wawrinka - Simon... Ten by mozna dali jako první a az po nem asi Lucka s Marií... :)
Reagovat
Lenca45
*preložili... :)
Reagovat
slacker
Odkdy se prerusenymi zapasy zacina druhy den?
Reagovat
sprchon
Tak to budu mít co dělat. :D Kéž by to byl až 2. zápas.
Reagovat
MorusRubra
Kdo z nich vlastně nechce hrát? Tom nebo Jo?
Reagovat
Krisboy
že Tomáš hrát chce, šel podávat a rozhodčí si ho zavolal k sobě. Kupodivu, řekl bych, že mokro a těžké míče Tomášovi nevyhovují
Reagovat
kada.tom
Chápu pořadatele, ale asi by měli ty zápasy přerušit ... je to otázka chvíle, co bude pršet ještě víc a dlouze ...
Reagovat
kada.tom
Už začíná zas pršet ... za chvíli se přestane hrát
Reagovat
Krisboy
Vypadá to, že to Tomovi jenom prospěje...i když moment, breakball...
Reagovat
kada.tom
ale nevyužitý
Reagovat
Krisboy
je to bída zatím. Ale on se zvedne
Reagovat
dadaft
Reagovat
smazaný uživatel
A už zase prší... :(((((
Reagovat
slacker
Berdychu nespi, budiceeeeeeeeeek
Reagovat
kada.tom
Tomáš zatím nic moc ... Jo je jednoznačně lepší
Reagovat
smazaný uživatel
Allez Jo!!!!!
Reagovat
Cico93
.-)
strašne sympatický človek.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano! (:
Reagovat
smazaný uživatel
fandím Tomovi, ale Džovilfríd asi nejsympatičtější hráč na okruhu =))
Reagovat
smazaný uživatel
A Berdych nejnesympatičtější, takže dobrý kontrast.
Reagovat
smazaný uživatel
něco na tom bude :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Druhý nejsympatičtější po Delpovi :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak tady mám jiný názor, ale sympatie jsou subjektivní, tak je to pochopitelné =))
Reagovat
smazaný uživatel
Prvních pár gamů Tsonga lepší, Tom opatrný.
Reagovat
Frick
že bychom se dnes dočkali, asi vyloučeno, že?
Reagovat
smazaný uživatel
Prý to je přeložené do Bercy, od 18:00.
Reagovat
Frick
Tak teoreticky, kdby se to šouplo do býčího ringu, po Hingis/Mirza - Vinci/Knapp...

ale to asi těžko, co?
Reagovat
EllNino
s Marií ? ses zbláznil :))
Reagovat
Frick
SF 2012 Maša - Petra se tam hrálo...
Reagovat
EllNino
já vím :) ale stejně si myslím, že ne :)
Reagovat
EllNino
Lucka zejtra :) :(
Reagovat
Cico93
Nishikori mal v predchádzajúcom kole voľno a dnes ma vyzerá to tak tiež.
Reagovat
smazaný uživatel
Kozohorsky rulez! ,skvely servis az na caru! '
Reagovat
Patri.k
TENIS ON-LINE: Berdych bojuje o čtvrtfinále. Šafářová se pokusí o senzaci // to je dobrá perla, prej senzaci
Reagovat
smazaný uživatel
no a proč ne?
Reagovat
Patri.k
Já myslím, že výhra Lucky by nebyla senzace, možná tak pro laika, co nesleduje tenis...
Reagovat
smazaný uživatel
Ok. Podle mě by to zase senzace byla, protože Maria je pořád druhá nasazená a RG už dvakrát vyhrála. Lucka ani není v top 10.
Reagovat
Patri.k
Podle mě je to znevažováí slova senzace :D
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Pro laika by to byla senzace. Protože laik zná z tenisu pouze Mariu nebo Serenu - legendy. Šafářovou zná laik jen ze zpívánek. To je jako kdyby se někde napsalo, že Jágr jde hrát golf s Johnem Dalym. Taky by si laik řekl: Chudák John, ten nemá šanci :(
Reagovat
Mayo
Allez Jo Wilfried Tsonga (:
Reagovat
janek_da
ne5er
Reagovat
smazaný uživatel
Allez Jo!
Reagovat
Cico93
Allez
Reagovat
smazaný uživatel
Alles, jeden game a šlus, zas až v dalším setu.
Reagovat
kada.tom
Tomáš, pojď!!
Na QF určitě šance je a i když se asi za chvíli bude přerušovat, tak je třeba dobrý vstup :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nestrašte furt s tím deštěm, se chci dívat na tenis.
Reagovat
MorusRubra
Už zase prší? To to nejspíš utnout, než vůbec začnou hrát.
Reagovat
kada.tom
Nishi po několika dnech v akci, snad to na něm nebude nijak znát :-)
Reagovat
MorusRubra
Nemá nějak zafixovaný kotník? Já jsem ještě žádný jeho zápas neviděla, tak nevím, jestli to měl už předtím.
Reagovat
kada.tom
taky jsem neviděl žádný jeho zápas zatím ... a teď Eurosport přepl na Tomáše s Joem ...
Reagovat
skott
Elina už oficiálně nejlepší Ukrajinkou. Po French Open překoná nejlepší žebříčkové postavení Alony (19.místo), k tomu vyrovnala nejlepší GS výsledek Káti a WTA titulů má tolik co obě Bondarenky dohromady. To vše v pouhých dvaceti letech!
Reagovat
slacker
Hehe, a tim se jako da chlubit? prekonat 19 misto?
Reagovat
smazaný uživatel
Pro dvacetiletou holku je to úspěch...
Reagovat
tommr
Háčka už jsou ve čtvrtfinále což je velice dobrej výsledek ... :)
Reagovat
Denis92
Myslim, ze svajciarsko-francuzskych subojov sa dnes nedockame, ked pozeram na tu predpoved pocasia.
Reagovat
kada.tom
H+H v QF :-)
Paráda :-))
Reagovat
dadaft
gratulace k postupu.
místy to byl fakt tenis bez bázně a hany, asi taky povolila výplet :)), protože tentokrát místy dokázala rozdělovat a zakončovat.

no, uvidíme,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
pockerface
No Aně by slušelo SF, věřím, že Svitolinu ve QF porazí.
Reagovat
smazaný uživatel
Nišiko s Gabašvilim a Pennettu s Muguruza by mohli dát na court 1 aby se to dnes stihlo uhrát
Reagovat
Cico93
veľmi múdro kvitofka, zlepšuješ sa.-))
Reagovat
vrabejka
neni duvod. Zitra se ty o dva zapasy vic stihnou odehrat.
Reagovat
smazaný uživatel
A kde budou diváci, kteří si zaplatili :)
Reagovat
sprchon
Stejně bude pršet. :(
http://www.accuweather.com/cs/fr/paris/623/weather-radar/623
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že francouzský funus bude pokračovat ve všech zápasech!
Reagovat
kada.tom
snad ne - chtěl bych QF souboj Simon - Monfils :-))
Reagovat
smazaný uživatel
ideál: Gabašvili-Berdych a potom tebou navrhované francouzské čf.
Reagovat
kada.tom
přesně, jsme na stejné notě ... i když postup Nishiho by mi nevadil :-)
Reagovat
smazaný uživatel
mně taky ne, ale v mé variantě má Tomáš jisté sf :) Když vyhraje Nishi, aspoň bude zajímavý zápas.
Reagovat
kada.tom
anoo, já bych rád viděl souboj Tomáše a Nishiho a klidně i za cenu toho, že by Tomáš prohrál :-)
Reagovat
pockerface
Vyměním Monfilse za Rogera, Simon může zůstat :-)
Reagovat
misa
Bacsinzsky - Svitolina se blíží, to by byla "lahůdka" :-(
Reagovat
smazaný uživatel
fuj. Zrovna Svitolina s tím tenisem. No to jo -_-
Reagovat
misa
Délku zápasu bych klidně odhadoval na 4 hodiny :)
Reagovat
pockerface
No to by byla :-(
Finále bude Maria/Lucka/Ana x Serena/Petra. Petře i Lucce strašně fandím, ale Serena je srdcovka, takže přání by bylo Lucka x Serena, ale realita bude Maria x Serena.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tam! :) Káťa to ve 3. setu nezvládla a udělala spoustu chyb, což nakonec rozhodlo. Ana možná nehrála svůj nejlepší tenis, ovšem ten poslední gem zahrála fantasticky. Každopádně to Anička odmakala a zaslouženě vyhrála. :)
Statistiky zápasu (ve francouzštině :D): http://abload.de/img/anakataqral8.jpg

Čtvrtfinále RG je obrovská vzpruha po těch neúspěších. Takhle daleko na GS byla Ana naposledy loni na AO. No a může to být ještě lepší. Ve čtvrtfinále totiž Anu čeká Elina, se kterou má H2H 6:0.
Reagovat
Cico93
semifinále Ana - Mária to by bolo vončo.-)
verím, že sa dočkáme.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky věřím! :) Vypadá to ale, že dneska se Mashy asi nedočkáme...
Reagovat
vrabejka
to spis Lucja - Ana.
Reagovat
blixa
To jim nevysvětlíš. Oba rusofilové a to ještě ten druhej rusofil fandící proti vlastní krvi ! Obzvláště odporná kreatura ! :D :D
Reagovat
Cico93
Tak ale Maruška je Maruška to inak nejde.-)) veď to pochop.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu. Kdyby nebyla tak stará, tak bych do ní šel.
Reagovat
blixa
Já vím, dělám si srandu ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nedal by sem někdo překlad těch statistik do španělštiny, mandarínštiny, perštiny, latiny nebo aspoň češtiny?
Reagovat
HayashiM
Coup gagnant - winner, faute directe - UE, se zbytkem snad nikdo nemůže mít problém :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě mě zajímá, co znamená tenhle znak: % . A pak "statistiques du match", díky.
Reagovat
HayashiM
"Statistiques du match" - "neser se do statistiky"
"%" - asi nějaké místní nářečí v ch'ti ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za ochotu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vamos! Svitolina má na turnaji kolem sebe vítěznou auru, ve které se utopí i Anička. Zvládla tu koncovku sympaticky, narozdíl od soupeřky bez zbytečných výlevů, jen se zdravým povzbuzováním. Skvělý tenis předvedly obě v koncovce.
Reagovat
dadaft
po očku jsem Anu sledoval -- hraje drsně, moc bych se divil, kdyby ji Elina přehrála,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, na druhou stranu, já ji nevěřil v ani jednom zápase a pořád vyhrává. ))
Reagovat
skott
Eli to byl thriller, 2krát dva míče od výhry 5-4 shoda, 6-5 30-30 a nakonec promění až šestý mečbol...
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda Ivanovic škoda Alizé.
Reagovat
smazaný uživatel
bohužel. Dnes to bylo zaviněné neschopností udržet si servis. TB byl nervy drásající :D škoda no :(
Reagovat
janek_da
a neschopností přestát hrát dropšoty
Reagovat
skott
v tie-breaku hned tři naprosto katastrofální!
Reagovat
smazaný uživatel
spíš v nesprávnou chvíli.
Reagovat
blixa
Johóóó. První dva tipy vyšly, doufám že to tak bude pokračovat ;-) Kde jsi , sprchoni :D
Reagovat
sprchon
No tak doufám, že ti vyjdou i ty druhý dva. :)
Reagovat
sprchon
Teď koukám, že jdu úplně proti tobě. :D
A hlavně doufám, že se dneska těch zápasů dočkáme.
Reagovat
janek_da
pěkné, pěkné

Ale teda Svitolina mě moc nepřesvědčuje. Má problémy dorazit soupeřku, to už vidím po x-té.
Reagovat
kada.tom
Huráááá, Elina jde dál :-))
Aby tu někteří zas neříkali, že fandím proti ... tak Elinu mám rád a přeju jí postup :-))
Reagovat
dadaft
yeaaahhh
gratulace. ))
Reagovat
sprchon
Z Eliny roste velká hráčka...
Reagovat
dadaft
talentu má na rozdávání.
akorát někdy moc brání.
Reagovat
Denis92
Konecne..ale trvalo to o pol hodinu dlhsie jak malo
Reagovat
historik
elina to konečně ukončila
Reagovat
smazaný uživatel
69.matchball
Reagovat
kada.tom
Elina se toho nebojí ... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ta to neukonci ani ve snu
Reagovat
MorusRubra
Boha jeho, už tu Voldemortku sejmi.
Reagovat
dadaft
božínku, mečbolů jak máku a h...o, h...o má panenko,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
janek_da
dropšoty 0:11, néééé
Reagovat
janek_da
aha, bylo by to příliš nudné
Reagovat
EllNino
zase drop ...
Reagovat
pockerface
Snad už to Svitolina ukončí, já už chci na kurtu Toma a Tsongu a Rogera s Gaelem. Takhle se tam dneska nedostanou. Tak šup, šup žádný 3.set.
Reagovat
HayashiM
Taky si myslím, že už by to Svitolina měla skrečovat :)
Reagovat
d@ve
Co tím ta Alize sleduje?? :D
To chce hrát ten třetí set po čtyřech? Vždyť už se tam sotva plazila.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
tím kraťasem ti odpověděla :D Nechce.
Reagovat
EllNino
ale chce :D
Reagovat
kada.tom
Elina dvakrát přitvrdila a jsou z toho 2 body :-)
tak už ....
Reagovat
smazaný uživatel
Wow, to je aspoň tenis! :) Konečně Svitolina nebyla tak opatrná.
Reagovat
smazaný uživatel
Come ooooooooon Alizééééé.
Reagovat
smazaný uživatel
2 míče a je out
Reagovat
smazaný uživatel
Pul kralovstvi za konec toho zenskyho candrbalu
Reagovat
janek_da
Alizééééé
Reagovat
janek_da
já ji žeru
Reagovat
sprchon
A vsaď se, že zápas skončí její dvojchybou... To bude bengál. :D
Reagovat
sprchon
Skvěle. Důležité, že ve třetím nepolevila, naopak přidala. Ekaterina se neměla čeho chytit a ke konci hrála odevzdaně. Ale od Anči super výkon, opět jsem se zamiloval do jejího forehandu. :)
Reagovat
pockerface
Dnes to Aně nejenom slušelo, ale předvedla pěkný tenis. Hezký zápas. Gratulka k postupu do QF. Tak teď ještě Tomáš a Roger a budu nadmíru spokojený.
Reagovat
Cico93
Noo popravde, kto by to Anče neprial.-))
Reagovat
kada.tom
já :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi jinej, Kadleci. :D
Reagovat
Cico93
nič nové
Ty sa držíš hesla: najlepšia radosť je škodoradosť.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty nepřeješ každý druhý... :P :D Ana je sympaťačka :)
Reagovat
Mayo
ja
Reagovat
smazaný uživatel
Ančo, krásná práce, dobře se na to koukalo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jedna neni schopna dopodavat, druha breci a pak ve vzteku vyhraje 4 mice v rade,pak se chytne s podivem prvni a tak porad dokola.
Reagovat
smazaný uživatel
je to skvělý tenis
Reagovat
Denis92
Nerozumiem preco na RG neutieraju kurt medzi kazdou vymenou stran, tak ako to robia na mensich antuovych turnajoch. Potom by tam nebolo ku koncu setu tolko odtlackov a nevznikali by dohady o konkretnom odtlacku.
Reagovat
kada.tom
Ekaterina se asi složila ... :-/
Reagovat
janek_da
0:10 úspěšnost dropšotů u Alize :-/
Reagovat
skott
podle Marion jí to prý dneska před utkáním radila Veselinovic:-)
Reagovat
janek_da
v poho, ale po 5. by s tím měla přestat
Reagovat
slacker
Proc francouzove v hledisti napodobuji racky?
Reagovat
smazaný uživatel
wta,svet sam pro sebe
Reagovat
kada.tom
bože, to je zdržování ... tak Elino, koukej to dohrát v TB, já fakt nejsem zvědav ještě na další set se věčně se vztekající se Cornet ...
Reagovat
Denis92
Paneboze..3x po sebe stratit servis. To je katastrofa..
Reagovat
janek_da
Už jsem myslel, že ten aut Alizé položí.
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně, zajímavé, jaký tenis dokáže Cornet vytáhnout, když jde do tuhého. Kdyby to dokázala po celý zápas, už by se nehrálo.
Reagovat
Cico93
tie dve si snáď robia srandu...
Reagovat
smazaný uživatel
Cornet, to jsou výlevy... Snad si to Svitolina uhraje.
Reagovat
janek_da
nedívá se na Cornet-Svitolina iqe? Byl to aut nebo ne?
Reagovat
smazaný uživatel
rozhodčí se šla přesvědčit ke stopě a ukázala out, tak bych předpokládal, že to out byl.
Reagovat
janek_da
to není důležité. V tomhle věřím jenom iqemu.
Reagovat
blixa
:D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to zkus odvodit z jeho pravidel:

Jakýkoli míč zahraný Petrou až do vzdálenosti metr v autu má být označen jako dobrý. Jakýkoli míč zahraný Petřinou soupeřkou do kurtu, ale méně než metr k čáře, má být označen jako aut.

Jen nevím, jak to uplatnit na tento zápas.
Reagovat
sprchon
Co by jako chtěla? Aut je aut.
Reagovat
kada.tom
Bryani jsou v QF :-)
A teď ještě Jack s Vaškem :-))
Reagovat
Kozoroh
Opravdu? Livesport.cz mi stále ukazuje, že zápas není uzavřen.
Reagovat
Denis92
Uz to doserviruj!
Reagovat
blixa
+1
Reagovat
kada.tom
Elino, dopodávej. Já už chci Tomáše s Joem :-))
Reagovat
smazaný uživatel
tak tak, i když to ještě vypadá na průtahy :DD
Reagovat
Kozoroh
Kavčí hory vysílají tenis jen z povinnosti, "aby se neřeklo". Zrovna teď hrají H+H na TV kurtu a řekl jsem si, proč to ČT Sport nevysílá, proč místo toho duelu vysílá Cyklotoulky. No tak jsem volal do Diváckého centra a z odpovědi, které se mi dostalo nevím, jestli je víc k smíchu nebo k pláči, posuďte sami - zápas H+H ČT nevysílá proto, protože se čeká na zápas Berdycha. Vysílat utkání H+H a pak přeladit na Berdycha by bylo neprofesionální!! Hlavně že vysílat Cyklotoulky je hodně "profesionální" :-D :-P
Reagovat
misa
Pozor!

Ve 20:00 začíná pořad Galavečer Synot ligy, přímý přenos. Takže, pokud bude hrát v tu dobu Lucka, nemilosrdně přenos ukončí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Lucii dají na net. :)
Reagovat
Kozoroh
Bohužel Peltova žranice dostane přednost před sportovním zápasem... :-P
Reagovat
misa
Což je dobře :)
Reagovat
Mayo
Vamos Makarova!
Reagovat
janek_da
Ferrer-Djokovic?
Reagovat
dadaft
jo, to je celá Alize, ona prostě musí mít drqamatickou koncovku, safra,,,,,,,,,,,,
Reagovat
janek_da
Tak pro tohle jsem právě včera obdivoval liftovaný forehand Viky. Holky je sázejí do autu.
Reagovat
smazaný uživatel
poooooooojď
Reagovat
smazaný uživatel
Btw oblečení Káti je hrozný... :D
Reagovat
MorusRubra
Jo, Lotto dělá hrozné hadry.
Reagovat
janek_da
hohohoho, to byl winner :))))
Reagovat
smazaný uživatel
ženský tenis je k smíchu, prakticky se nestane, že by obě hráčky hrály svůj nejlepší tenis. Vždycky je to jen o tom, která z nich je momentálně psychicky dole
Reagovat
HayashiM
Mužský tenis je k smíchu, v podstatě by mohlo hrát pořád jen pár hráčů mezi sebou, ostatní jsou statisti, o překvapení člověk nezavadí. Nuda.
Reagovat
vrabejka
makarova a ivanovic hraji obe skvele
Reagovat
tommr
Háčka vydřely první set v TB. Zatím se strašně trápí na servisu a většinu bodů si uhrály na příjmu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka má při servisu zjevně velké problémy s větrem. Často nechává nadhoz spadnout na zem, někdy i dvakrát.
Reagovat
poutnik
H+H mají set.
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel, Ana ztratila servis v prvním a posledním gemu a taky hlavně na returnu je to takové bez šťávy. Káťa zlepšila svou hru a v pohodě využila nabídnuté šance. Navíc má výhodu, že v rozhodujícím setu podává jako první...
Reagovat
sprchon
Teď break na úvod 3. setu! Anča to dá. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To doufám. :) Je třeba potvrdit...
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý. Ale je to strašná dřina. Ana se často brání, což není její hra. Potřebovala by být aktivnější...
Reagovat
smazaný uživatel
Double brejk! Teď se Káťa vyházela...
Reagovat
smazaný uživatel
Potvrzený double brejk!
Reagovat
smazaný uživatel
Ajdéééé!!! :)
Reagovat
janek_da
A Sladká asi odchází, rytmus v háji, Alize tlačí na pilu. No ale teď ten df si mohla odpustit
Reagovat
janek_da
dopr, další df
Reagovat
janek_da
Svít má ruku v háji
Reagovat
janek_da
taková výměna, a opakuje se
Reagovat
skott
a potvrzení toho, že Nonuni včera rozhodl tak jako by rozhodl každý umpire. V takovém sporné situaci se výměna zkrátka vždy opakuje, ikdyž je to v důležité chvíli.
Reagovat
skott
oprava Nouni
Reagovat
smazaný uživatel
To mě jaksi neutěší a Viku taky ne...
Reagovat
janek_da
včerejšek chápu. Tady to Alizé i přes hlášený aut v pohodě vrátila do kurtu, takže jasná opakovačka.
Reagovat
skott
tak to pardon, já měl za to že to nevrátila
Reagovat
janek_da
100% si jistý nejsem, ale mám pocit že to Alize dala lehce na kříž
Reagovat
janek_da
no jo, místo aby ji Aliz dorazila, tak dá 2 df a pinká si s ní.
Reagovat
Kozoroh
Hrají Hlaváčková s Hradeckou na TV kurtu?
Reagovat
poutnik
jo
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně udržet sevis Alizé
Reagovat
smazaný uživatel
mas vsazeno nebo si jeji fan? ptz jedine co se tam deje tak je zdrzovani programu, obzvlast pokud bude treti set
Reagovat
sprchon
Já na to taky nemohl koukat. Jinak Alizé fandím, ale dneska na to nějak nemůžu koukat... Tak koukám na Anu. :)
Reagovat
sprchon
A hlavně ať pak nezdržujou chlapi, chci ještě dneska vidět Lucku.
Reagovat
smazaný uživatel
zrusit zensky tenis!!!! a do me! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hlaváčková s Hradeckou na Chatriera a Federer někam, kde nejsou kamery to bys tam okamžitě letěl udělat pořádky, ne? :D
Reagovat
pockerface
Jsem zvědav jak si Tomáš poradí s tím silným větrem. Dnes mu to může při podání dělat dost velké problémy. Jeho nadhoz je hodně vysoký a obávám se, že mu to bude vítr odfoukávat.
Reagovat
sprchon
Slyšel jsem správně "davaj"?
Ale chtělo by to teda víc "ajde". :D
Reagovat
janek_da
Aliz přežila klinickou smrt
Reagovat
janek_da
hm, z 0:40 za stavu 2:4
Reagovat
Denis92
Ocakava sa dnes este dážď?
Reagovat
blixa
Veru hej ;-)
Reagovat
Vojtiik
Anička je dneska extra kočička
Reagovat
pockerface
Ano, v těch šatičkách je jako černá puma :-)
Reagovat
janek_da
aneb jak Kornetovic Lízinka ke štěstí přišla
Reagovat
smazaný uživatel
podstatné je, aby po zápase byla Elinka v říši divů.
Reagovat
dadaft
jo, furt to přehazujte z kanálu na kanál,,,,,,,,,,,,
Reagovat
tommr
moc nechápu co tím sledujou? :(
Reagovat
smazaný uživatel
Po přerušení si obě holky držely servis, až to Ana porušila v posledním gemu a získala rozhodující brejk. :) Zatím je Ana o něco lepší, tak snad to vydrží.
Reagovat
smazaný uživatel
No, ve 2. setu si Ana hned prohrála servis čistou hrou... :(
Reagovat
sprchon
První set. :)
Moc hezky hraje a jde to i bez ajde.
No nic, přepínám na Alizé. :)
Reagovat
janek_da
Alize se už asi definitivně rozjela. Držte si klobouky.
Reagovat
sprchon
Po prvním setu mezi Anou a Káťou to přepnu, to jsem teda zvědavej. :D
Reagovat
janek_da
zatím je spíš přání otcem myšlenky
Reagovat
dadaft
děláš mi radost Elinko.
akorát nechápu, pročs tak nehrála proti Putincevě a Beck.
ale každý zápas je holt jiný,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
Svitolina to zvládne, to semíčko si tady dá :)
Reagovat
skott
je to vážně velký rozdíl, ale asi to taky dělá výkon Cornet, která je zatím docela svázaná z té možnosti čtvrtfinále.
Reagovat
skott
Elina když chce, tak dokáže jedním úderem dostat Cornet do úzkých víc než hitterka Miki Lucic.
Reagovat
sprchon
Kvalita streamu otřesná, kvalita tenisu hodně dobrá. :)
Reagovat
aligo
http://cdn.livetv.sx/webplayer2.php?t=privatestreamtv&c=htrhioioio3_r5h0bb8pfi&lang=ru&eid=318054&lid=302797&ci=258&si=4

tady je dobrá :)) dole máš čísla a můžeš si vybrat ten nej :))
Reagovat
sprchon
Dík, používám ten private stream, ale pořád je to nic moc...
Reagovat
aligo
ten priavt je z nich nej, ale nic moc nio, ale lepší než na drakulovi :D
Reagovat
sprchon
To rozhodně. Na drakulu už koukám jenom abych viděl kdo hraje na jakém kurtu. :D
Reagovat
sprchon
Jako ne na obraz, jen na rozpis streamů.
Reagovat
smazaný uživatel
a pojď! :)
Reagovat
sprchon
2. a 3. set pro Alizé! :)
Reagovat
tommr
nemáte na ně někdo náhodou stream? :)
Reagovat
janek_da
už už to vypadalo, že Alize nastartuje. Tak zatím dost jasné. I frantíci jsou jak pěny
Reagovat
janek_da
že by tento vítězný return? F už bouří
Reagovat
janek_da
potvrzený brejk. Set už asi ztratí, ale mašina je nastartována.
Reagovat
kada.tom
koukám, že Cornet ta přestávka vůbec nepomohla :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Obsazení chall.- žádná sláva, ale itak se půjdu mrknout
Reagovat
kada.tom
žádná sláva? však tam je hodně dost známých hráčů ... Kližan, Štěpánek, Veselý, Giraldo, Granollers, Souza (BRA), ... to je docela dobrý obsazení, mi přijde :-)
Reagovat
Grape
Přesně tak, na challenger je to super. :-)
Reagovat
Bloody13
Jop, je to tam!
Reagovat
Bloody13
Tak to už by měli, sakra, vysílat, ne?
Reagovat
sprchon
Tobě se nelíbí veslování? :D
Reagovat
blixa
Veslování je super ! ;-)
Reagovat
HayashiM
Jdeme na to :)
Reagovat
HayashiM
( http://www.rolandgarros.com/en_FR/social/live_blog/index.html? )
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu proč pořád Eurosport opakuje Serenu s Vikou, Nadala a skoťáka. To se včera hrály jen 3 zápasy.
Reagovat
Cico93
https://www.facebook.com/127184667291570/photos/a.127191937290843.22606.127184667291570/1008543062489055/?type=1&theater
Reagovat
d@ve
Aby z toho Mária nakonec neomarodila.. :)
Reagovat
janek_da
Maša se raduje, že by mohla s Luckou vypadnout až zítra
Reagovat
smazaný uživatel
To není v Paříži, ne? Vypadá to spíš jako ve Wimbledonu. :D
Reagovat
Cico93
Asi áno.
to je fuk.-)))
Reagovat
aligo
a už by se mělo pomalu začít :))
Reagovat
tommr
jj už se začínají utírat plachty na kurtech tak snad jim do toho zase nezačne pršet ... :)
Reagovat
aligo
MOC SLIBNĚ TO NEVYPADÁ ALE... :/

http://www.accuweather.com/cs/fr/paris/623/weather-radar/623
Reagovat
sprchon
Tak 2, možná 3 hodiny tenisu dneska, no...
Reagovat
smazaný uživatel
Podle radaru to bohužel nevypadá, že by se začalo hrát dřív než za 2 hodiny (odteď) :-(
Reagovat
aligo
ještě to není ani v půlce a už se tvojí další fronta...:///

http://www.accuweather.com/cs/fr/paris/623/weather-radar/623
Reagovat
sprchon
Asi tak, no... :/ Tak aspoň mám čas se učit. :D I když to nejde, mnohem raději bych koukal na tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky se snažím učit, ale vůbec mi to do hlavy neleze. :DD
Reagovat
sprchon
To znám moc dobře. :) Nabízejí se dvě možnosti. :D Buď do toho koukáš, ale nedá ti to nic a nebo začneš dělat věci, které jinak neděláš. :D Já jsem si třeba takhle nedávno uklidil v pokoji na stole nebo vykopal škumpu na zahradě...
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. :DDDD
Reagovat
Oin
Klasická prokrastinace :-)
Reagovat
Cico93
https://www.facebook.com/tsonga/videos/vb.215021952636/10153018711607637/?type=2&theater

Čo tam Tsonga hovorí? vie niekto po francuzsky?
Reagovat
smazaný uživatel
zkus se zeptat slackera
Reagovat
Cico93
vie francuzsky?
Reagovat
smazaný uživatel
ale ne :) Jinak taky bych rád, kdyby to někdo přeložil. No tak, žábožrouti, vylezte.
Reagovat
HayashiM
Je to pro toho kluka Martina ve videu, který se rozbrečel, že nedostal podpis.
"Ahoj Martine, zrovna jsem viděl to video s tebou, jak jsi byl tak smutný, celkem mě to dojalo. Rád bych vyhověl všem, i když je to trochu komplikované, ale pro tebe zkusím zařídit nějaké malé věnování a doufám, že si na Roland Garros uchováš pěkné vzpomínky."
Reagovat
Cico93
OK ďakujem krásne.
Jo je veľký človek.
Reagovat
smazaný uživatel
o to víc je škoda, že se musí pomlátit s Tomášem, Tsonga z Konga je velký sympaťák.
Reagovat
pockerface
Tak já jako blbec dělám v pátek a sobotu do dvou do rána, abych měl neděli volnou a mohl si vychutnat tenis a ono se snad nebude dnes vůbec hrát. Ach jo, mám to, ale pech :-(
Reagovat
dadaft
neplaš. bude.
Reagovat
smazaný uživatel
na 96% Lucka hrát nebude :(( škoda že na RG není zatahovací střecha ani světla
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímalo by mě, jak jsi přišla k číslu 96...
Reagovat
Cico93
to asi nevie ani sama kvitofka.-))
Reagovat
dadaft
zaokrouhlila to z 95,88415784%
Reagovat
r.Fever
Taký dobrý plán zápasov na dnes, a musí to pokaziť dážď. No zrejme to viac ovplyvní hornú polovicu pavúka, ak by sa to preťahovalo aj zajtra.
Reagovat
tommr
blbý je hlavně to, že déšť přišel zrovna v neděli kdy má většina lidí volno a mohla by proto tenis nerušeně sledovat ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
přesně tak. pokud bude Lucka hrát až zítra, tak mě to dost naštve, nejspíš ji totiž neuvidím :(
Reagovat
sprchon
Podle toho kdy... Ale taky bych to neměl jisté. :(
Reagovat
misa
Dají Petru a Lucku proti sobě, tak jako loni ve 3. kole :-(
Reagovat
smazaný uživatel
tak teď každý dostal skvělou příležitost - v tom krásném počasí, co je u nás, si jej zahrát. :))
Reagovat
tommr
zahrát si můžeš během roku téměř kdykoli - když to nejde venku tak v nějaký hale to jde vždycky. FO ale můžeš sledovat jen jednou do roka ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tipujem, že sa dnes stihnú odohrať maximálne dva zápasy a aj to nie veľmi dlhé.
Reagovat
smazaný uživatel
Jednou to přijít muselo. Paříž sice není Londýn, aby tam pršelo každou chvíli, ale není ani Indian Wells, kde za celé dva týdny často nespadne ani kapka. Tenhle déšť je ještě celkem v pohodě, za 2 hodiny už může být po všem. V Praze to bylo horší, tam pršelo skoro celý den a Karolína si to musela odehrát prakticky celé v dešti (což by asi v Paříži nešlo, protože tamní antuka by se proměnila v bláto, resp. by nad ní ještě stála voda).
Reagovat
smazaný uživatel
Za 2hod. by sa malo hrat, ale opat iba na krátko nie..Aj poobede má pršať podľa mojich info..
Reagovat
smazaný uživatel
Vzadu je další menší fronta, ale ta by se mohla vypršet dřív, než nad Paříž dojde.
Reagovat
Cico93
https://www.youtube.com/watch?v=4QDG3WyauZc

Síce to už je staršie video, ale možno to ešte nevideli všetci...strašne dobre.-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Máša zabodovala tím komentářem na Murrayho. Pobavilo. :D
Reagovat
sprchon
Neznal jsem. :) Hezké. :D Chlapi jsou jasní... Andy, Rafa, Novak. :D U holek to bylo horší, tam jsem se jen tak netrefil. :D
Reagovat
Bloody13
Skvělý, tady jsem se fakt pobavil :D
Reagovat
aligo
je jasné že několik hodin se hrát nebude :// vypadá to minimálně za 3...:/

http://www.accuweather.com/cs/fr/paris/623/weather-radar/623
Reagovat
smazaný uživatel
2h
Reagovat
sprchon
To vypadá, že se to roztrhá a tak za hoďku a půl už by se zase mohlo hrát. ;)
Reagovat
tommr
kéž by si měl pravdu. Dneska je ideální den na sledování tenisu a byla by škoda kdyby se některý zápasy musely přesouvat na zítřek ...
Reagovat
smazaný uživatel
Mně by vyhovovalo, kdyby se nějaká dvouhra přesunula na zítřek. Měla bych aspoň malou naději, že uvidím Petru. :DD
Reagovat
tommr
jak to myslíš? Přesnej čas zápasu Petry ještě přeci není určenej nebo jo? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Není. Ale já mám dlouhou školu a kdyby hrála první nebo druhej zápas, tak to asi nestihnu. :)
Reagovat
tommr
no kdyby hrála Petra první zítřejší zápas tak bych ho na 99% nestih ani já ... :(
Reagovat
aligo
četl jsem předpověď a tak 2 hodinky psaly i žabožrouti...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dneska to vypadá, že to nebude jenom o tom, jak se hráčky vypořádají se soupeřkou, ale i s počasím a častým přerušováním.

Ana dneska předvádí kvalitní hru, ne podobnou tomu na co jsem byl zvykly. Uvidíme zda ji to vydrží.

Elina nasadila od začátku vysokou latku, ale přerušení hry by mohlo Alizé jenom prospět.
Reagovat
blixa
Ve věku 89 let zemřela bývalá úspěšná americká tenistka a hvězda 50. let Doris Hartová. Někdejší světová jednička, majitelka 35 grandslamových titulů, která dosáhla i na kariérní Grand Slam, skončila s tenisem v roce 1955 a o 14 let později byla uvedena do Síně slávy.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle statistik na letošním GS
Průměrnost Sharapových soupeřek na žebříčku je 54 místo kdyžto u Lucky je to 38 místo.
Maria strávila na kurtu 4h 28 minut , Lucka pokud nepočítám debl tak o 26minut déle .
Maria ztratila 5 podání a vzala 14 podání kdyžto Lucka ztratila stejně podání jako Sharapová , ale o 2 méně vzala .
Lucka dala více es , více získala winrů při prvním podání a také více získala winrů při 2.podání od soupeřky .
Maria nadělala více dvojchyb.
V statistikách vede Lucka jenže jsou to jenom statistiky .
Důležitost bych pokládal v tom , že Maria Lucka porazila 4x kdyžto Lucka Mariu jenom 1x.
Důležité budé také to jak Maria na tom bude se zdravím a Lucka jak to zvládne psychicky , protože ji pujde o hodně v dalším kole bude mít lehčí soupeřku , dostane se do vysněné první desítky s tím souvisí lehčí los na Wmbledonu bude mít také větší možnost zabojovat o TM a může pomoct své kamarádce Petře , aby se dostala na 2 místo .
Doufám , že si stímhle nebude dělat hlavu a bude hrát tak jako např. ve Fed Cupu.
Reagovat
misa
se asi dnes nedohraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli vůbec začnou
Reagovat
misa
To je pravda.
Reagovat
sprchon
Jak dlouho to má trvat?
Reagovat
aligo
pár hodin :///
Reagovat
misa
Lucie aspoň přežije na gs. do druhého týdne :)
Reagovat
VlS
Lucka už je v druhém týdnu, začínala v neděli, dnes je 8. den a 4. zápas z max 7.
Reagovat
tommr
přesně tak - všechny zápasy čtvrtýho kola jsou fakticky hraný ve druhým týdnu i když se jedna polovina se hraje už v neděli a druhá až v pondělí ... :)
Reagovat
misa
Za pár let budou grandslamy trvat měsíc.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se stihlo pět gemů, než začalo pršet... Každopádně moc nechápu, proč Pascal Maria nepřerušil zápas už po čtvrtém gemu, kdy už všichni diváci měli deštníky nad hlavou. Na konci pátého gemu už bylo vidět, jak je ta antuka mokrá (Ana tam málem podklouzla)... Nakonec je dobře pro Anu, že to otočila na 3:2 a po přerušení nemusí podávat jako první, ale stejně se to mělo přerušit dřív. Náhoda je blbec a mohlo tam dojít ke zranění.
Reagovat
smazaný uživatel
Ana je s tím "Ajdee!" po každém míčku otravná.. :D
Reagovat
kada.tom
velmi otravná - chtělo by to, aby se Ekaterina hecla a vyřadila jí :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Přece nebudeš přát Kátě, která nemá ráda Mashu... :D
Reagovat
sprchon
A Ana má ráda Mashu? :D
Reagovat
VlS
Má vůbec někdo, mimo fandů, rád Mašu?
Reagovat
Cico93
Rafa.-)
Reagovat
smazaný uživatel
pokud se nepletu tak Grigor :)
Reagovat
VlS
prej bejvávalo
Reagovat
aligo
Putin :DD
Reagovat
sprchon
Dobře, která žena? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím , že si s ní rozuměly Kirilenko a Zvonareva
Reagovat
smazaný uživatel
Elena Vesnina, Laura Robson... Masha obecně nemá kamarádky mezi tenistkami, ale řekl bych, že většina z nich ji uznává.
Reagovat
blixa
Většina z nich by si ji usmažila mezi dva chleby :D
Reagovat
Cico93
ano zo závisti
Reagovat
blixa
No, řekl bych že motivace bude různá ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
např?
Reagovat
blixa
Třeba kvůli tomu nepříčetnému sténání na kurtu ?
Reagovat
smazaný uživatel
Počkej, ted nerozumím, kdo tam sténá?
Reagovat
blixa
Neumí čéésky ??? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jdi ty. Vždyť i Lucka Š nebo Petra jí občas řeknou "Maruška"... :D

BTW: Holky chtějí od Mashy bonbóny, tak proč by to dělaly... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, odkaz jsem zapomněl... :D
http://img.blesk.cz/img/2/full/1440477_.jpg
Reagovat
Cico93
Už som skoro zabudol, že mala niekedy blond.-))). Takto ked to teraz porovnám, tak vtedy jej to išlo viac.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslím, že každýmu sluší nejvíc přirozená barva vlasů...
Reagovat
Cico93
myslíš dobre
Reagovat
blixa
No to je peklo :D :D
Reagovat
sprchon
Masha si myslí...

"Chtěly byste, co?"
"Ho*vno bude." :) ... výraz zadostiučinění
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli chceš vědět, jak to pokračovalo, tak si to pusť někdy v čase 67:36. :D
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10186693736-tenis/21247129205-tenisova-exhibice-kvitova-sarapovova/
Reagovat
sprchon
Jo, já vím. Hezké gesto a celkově tam byla sranda. :) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, byl jsem tam. :D
Reagovat
misa
To můžu potvrdit, že obě o ní mluví hezky :)
Reagovat
sprchon
Zase o kom Lucka nemluví hezky? :D Nikoho takového neznám. :)
Reagovat
blixa
Lucka je takové dobračisko, že by určitě mluvila hezky i o samtoném satanovi :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nejen mluví. Takhle se k ní Lucka chová po prohře (čas cca 20:40): https://www.youtube.com/watch?v=5l2gNPI4fbg ;-)
Reagovat
misa
Na tenhle zápas si dobře pamatuju, končil až kolem půl třetí ráno. Zato poslední boj ve Stuttgartu jsem neviděl. Což je dobře, protože Lucka podávala na postup.
Reagovat
smazaný uživatel
Stuttgart jsem viděl a bylo to fakt na infarkt :P
Reagovat
smazaný uživatel
Na rozdíl od Káti o ní nic špatného neřekla... A na exhibici v Miláně 2012 se celkem dobře bavily. :) Nedokážu si představit, že by Masha měla hrát debla s Káťou (byť jen exhibičního). :D
http://www.veryinutilpeople.it/wp-content/uploads/2012/12/Ana-Ivanovic-Maria-Sharapova-3.jpg
Reagovat
sprchon
Jo, v pohodě. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tě zklamu, ale Kaťe dneska přeju! :DD :-)

Případné SF lepší Masha vs. Kaťa než Masha vs. Ana.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, takže Any se víc bojíš... :D
Reagovat
blixa
Nenech se poplést, SF bude Lucka vs Anička ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
SF: Káťa-Masha, Serena-Petra, F: Petra-Masha, W: Petra

Hezkej sen, ale trochu nereálnej... :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ještě jsem neviděl hráčku, která by se řečí těla nebo hlasitým projevem nemotivovala k lepším výkonům.
Reagovat
Bloody13
Kruci drát... a ted se modleme, aby to nebylo na celej den.
Reagovat
dadaft
vypadá to na několik hodin minimálně. ((
Reagovat
smazaný uživatel
Moc se mi nelíbí jak pokřikuje když udělá Alizé chybu ...
Reagovat
Krisboy
a je po tenise
Reagovat
MorusRubra
A už se přerušuje.
Reagovat
Krisboy
má zas ty svoje záchvaty? Co jí to vlastně trápí, astma nebo co to je? Pamatuju jak loni na Hopman Cupu málem na kurtě umřela...
Reagovat
Holahej
Lucko fandím, jednou by to mohlo vyjít, jsou dny, kdy je člověk na vlně..., škoda, že los přihrál obhájkyni titulu už v šestnáctce, Marie je favoritka, má plus na tebe ? pečlivý footwork k úderům, hlavně z backhandu, hraje agresivně s rozmyslem, tlak stupňuje a počká si na bod na více úderů, v obraně zahraje čopy s obou stran, jak napsala na sítích, konečně se naučila kraťasy a boduje s nimi..., kdyby jsi to okoukala, hru by ti to pozvedlo, při posledním těsném zápase, kdy jí chodil několikrát radit trenér, tak jí neustále opakoval, hraj jí to jen přes backhand..., tak uvidíme, jak se s tím vypořádáš..., začíná se od nuly a faktorů je hodně! Držím palce!
Reagovat
smazaný uživatel
přesně jak jsem předpokládal. Alizé pomalý začátek
Reagovat
smazaný uživatel
Alizé hlavně nemá vůbec nárok
Reagovat
dadaft
jo, Elina rozhodně umí hrát i pasivněji, dnes do toho jde dobře, spoustu výměn diktuje, zatím je jasně lepší,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, nic méně když vidím ten Elinin druhý servis, tak po něm s ní silné hráčky budou zametat jako se Sarou Errani,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
dadaft
dneska to bude tvrdá fyzická rachota pro Alize i pro Elinu.
Reagovat
VlS
Zatím to vypadá, že Alizé moc slavila 4. kolo.
A voda je tady
Reagovat
aligo
stream na Háčka není? ?:///
Reagovat
aligo
už ho mám :)))
Reagovat
MorusRubra
Hoď sem link, please.
Reagovat
Mac
http://livetv.sx/fr/eventinfo/318058_aglavachkova_lgradecka_hchan_amedina_garriges/#webplayer_privatestreamtv|dgtrhty22|318058|302813|258|4|fr
Reagovat
Mac
kdepak?
Reagovat
kada.tom
Ivanovic < Makarova
Svitolina >= Cornet
Penetta >= Muguruza
Sharapova =< Šafářová

Tsonga < Berdych
Gabashvilli < Nishikori
Monfils >= Federer
Wawrinka >= Simon
Reagovat
smazaný uživatel
Kéž by to aspoň nějak takhle dopadlo...
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď Akizéé. !
Reagovat
smazaný uživatel
*Alizé
Reagovat
dadaft
dvě juniorské singlové grandslamové šampionky z Paříže.
:))

kurzy opět ve prospěch Eliny, což osobně moc nechápu, podle mě je mírná favoritka Alize.

ani jedna hráčka letos v Paříži nedokáže tvrdě zakončovat.
tohle bude jiný tenis než včera Serena s Vikou.

((( davaj Elina )))
Reagovat
dadaft
tak kdyby byla Alize mimo celé utkání, asi by to šlo celkem snadno,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale to neočekávám.
Reagovat
tommr
průběžnej žebříček ATP k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraném třetím kole FO.
Hvězdička * znamená, že hráč postoupil na FO do čtvrtého kola.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Tomáše Berdycha ...

1. Djokovic 12825 (+7775) *
2. Federer 9235 (+4185) *
3. Murray 6500 (+1450) *
4. Nishikori 5390 (+340) *
-----------------------------------
5. Berdych 5050 *
-----------------------------------
6. Raonic 4440 (-610)
7. Ferrer 4310 (-740) *
8. Wawrinka 4015 (-1035) *
9. Cilic 3460 (-1590) *
10. Dimitrov 2760 (-2290)
11. Nadal 2750 (-2300) *
12. Simon 2300 (-2750) *
13. Lopez, F. 2245 (-2805)
14. Tsonga 2045 (-3005) *
15. Goffin 1915 (-3135)
16. Monfils 1885 (-3165) *
17. Anderson 1880 (-3170)
18. Isner 1845 (-3205)
19 Gasquet 1715 (-3335) *
20. Robredo 1710 (-3340)
...

Tomáš Berdych klesnul na 5.místo a pokud se chce zase vrátit na 4.místo tak bude muset v Paříži dojít minimálně do semifinále ...

z ostatních hráčů stojí za zmínku hlavně vypadnutí Nadala z první desítky. K návratu do ní mu ale nejspíš bude stačit dojít na FO do čtvrtfinále ...
Reagovat
tommr
průběžnej žebříček WTA k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraném třetím kole FO.
Hvězdička * znamená, že hráčka je na FO ve čtvrtém kole.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 9531 (+2661) *
-----------------------------------
2. Kvitová 6870 *
-----------------------------------
3. Halep 6130 (-740)
4. Sharapova 5950 (-920) *
5. Wozniacki 5000 (-1870)
6. Ivanovic 3765 (-3105) *
7. Makarova 3620 (-3250) *
8. Suarez Navarro 3345 (-3525)
9. Kerber 3120 (-3750)
10. Bouchard 3118 (-3752)
------------------------------------------
11. Plíšková, Karolína 3010 (-3860)
12. Šafářová 2995 (-3875) *
------------------------------------------
13. Radwanska, A. 2765 (-4105)
14. Petkovic 2660 (-4210)
15. Williams, V. 2586 (-4284)
16. Keys 2395 (-4475)
17. Svitolina 2215 (-4655) *
18. Lisicki 2165 (-4705)
19. Bacsinszky 2088 (-4782) *
------------------------------------------
20. Strýcová 1995 (-4875)
------------------------------------------
...

Petra Kvitová postoupila v žebříčku na druhé místo a jediná hráčka, která jí z něj může sesadit je Sharapova. Petra si druhý místo zajistí pokud sama dojde do finále nebo pokud Sharapova vypadne před finále ...

Karolína Plíšková se sice posunula na 11.místo, ale protože předčasně vypadla může o něj ještě přijít ...

Lucka Šafářová se posunula na 12.místo a má poměrně slušnou šanci na to, aby se dostala do první desítky - stačí jí k tomu na 99% postup do čtvrtfinále tj. jedna výhra (to jedno procento je dost nepravděpodobná situace kdyby Bacsinszky vyhrála ve finále nad Svitolinou a Lucka by současně vypada už ve čtvrtfinále) ...

Bára Strýcová se sice dostala do první dvacítky, ale protože prohrála už v prvním kole zase z ní vypadne ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku hlavně vypadnutí Bouchardový z elitní osmičky, vypadnutí Petkovicový z desítky a vypadnutí Erraniový z dvacítky do který se naopak dostala Bacsinszky ...
Reagovat
dadaft
http://www.tennis.com/pro-game/2015/05/victoria-azarenka-serena-williams-2015-french-open/55086/#.VWqMnVIVSzE
Reagovat
dadaft
dneska hafo dobrého tenisu.

možná skoro až dvě hafa. ))

pokud jde o včerejšek --- já na sledování chlapů nemám čas i kdybych chtěl, ale na grandslamech je občas sleduju,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Chardy - Goffin, to byl parádní zápas a tenis, který se mi moc líbil.
Reagovat
VlS
Dívám se na meteo a dneska bude nejvíc tenisu ze záznnamu
Reagovat
sprchon
Aha, tak to měním své dnešní tipy. :D

Ana 6:4, 2:2, 30:0 Ekaterina

Toť vše. :(
Reagovat
dadaft
blíží se to. ((

ale začnout asi začnou............
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes bude pršať, celé sa to pomieša a program sa bohuzial nahustí..
Reagovat
smazaný uživatel
Ono už se to předpokládalo na začátku týdne a je s podivem, že se ani jednou nepřerušovalo až do dneška (což není jisté). Já osobně snad nepamatuju RG, kde by to bylo celý první týden v pohodě. Lepší teď, než kdyby se to stalo v prvním kole, kdy je potřeba odehrát milion zápasů.
Reagovat
rod_laver
Ne že tady budete Rogera pomlouvat, jeho dcery mu to pak přetlumočí :-))

http://postimg.org/image/qaes272vv/
Reagovat
misa
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda, ze oba nehraji od jedenacti. O vikendu se to takhle brzy da sledovat a vzhledem k pocasi budou mit problem to odehrat. Prset bude. Hodne
Reagovat
smazaný uživatel
Ivanovic - Makarova (MAKAROVA)
Svitolina - Cornet (CORNET)
Pennetta - Muguruza (MUGURUZA)
Šafářová - Sharapova (LUCKA)
Reagovat
smazaný uživatel
Káťa, Elina, Garbine, Masha
Reagovat
blixa
Ana, Elina, Garbine, Lucka ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ana, Alizé, Garbine, Maria (ale snad mě Lucka překvapí :))
Reagovat
sprchon
Káťa, Alizé, Flavia, Masha.

Ale přeju to Aně, Alizé, Garbine a Lucce. Takže až na jeden zápas obráceně než bych tipoval...
Reagovat
blixa
Musím říct, že tvé tipy jsou naprosto otřesné !!! :D
Reagovat
sprchon
Bohužel... A bohužel reálnější než přání. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Musím souhlasit , ale přeji si Anu , Alizé ,Flavii a Lucku
Reagovat
Bloody13
Nikdo netipuje na vítězství Flavii? To já zase jo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tipy:Ana, Elina, Flavia, Maria
Přání: Káťa, Alizé, Garbine, Lucia
Reagovat
ta-dah
Dnesni predpoved neni prizniva - dest cely den...a zitra zatazeno, zima, totez v utery, prvni zablesky zlepseni ve ctvrtek :-(((
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně že u nás bude vedro a jasno... :(((
Reagovat
Grape
Od zítřka by ale snad už aspoň nemělo pršet. A ani dneska by nemuselo pršet celý den, připadá mi to tak půl na půl (ale je možné, že vycházíme každý z jiných údajů). :-)
Reagovat
ta-dah
...zatim hrajou, coz je skvele:-) BBC weather forecast Paris- muj zdroj, ale jsem rada, ze to zatim nevychazi:-)))
Reagovat
steve79
Dneska budu sedět celé odpoledne u televize:D Berdych - Tsonga. Berda vyhraje 3:1 na sety. Pak následuje Roger. Sice dvakrát s Monfielsem prohrál, ale v Monte Carlu neměl takovou formu jako teď. Hodně bude záležet na prvním setu. Pokud ho Roger ztratí, tak to bude bitva na pět setů.
Reagovat
pockerface
Nesmí dát Gaelovi naději, že by ho mohl porazit. Musí na něj vlítnout dát mu první dva sety 6:2,6:3 a pak to Gael sám vzdá :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty to zvládneš! :) Maria zatím neměla příležitost se nějak rozehrát nad někým silným a proto toho musíš využít. Motivaci máš! :) Come oooooooon
Reagovat
smazaný uživatel
Když jsem se podíval na jejich H2H, tak se naposledy utkaly před 4 lety na AO, kde Ana prohrála 10:8 ve 3. setu. Ten zápas si velmi dobře pamatuju, protože jsem ho tenkrát sledoval na českém Eurosportu (dokonce si vzpomínám, že ten závěr zápasu tehdy komentoval Poulíček :D). Takže bych byl rád, kdyby to dneska dopadlo obráceně a rozhodně to nemusí být takové drama. :D Káťa letos hraje dobře, ale Ana přežila úvodní kola a dneska má další šanci na vylepšení letošní sezony a svého bodového konta.

Věřím, že Anička včera dobře potrénovala (něco pro dolňáky)... :)
https://twitter.com/AnaIvanovic/status/604622887409086464

A taky počítám s tím, že Basti zase bude fandit... :)
http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/237761/mistr-sveta-schweinsteiger-lasce-ivanovicove-fandi-srbsky.html
Reagovat
Bloody13
Já se těšil na zadek a ony nohy :) ale je fakt, že ty má taky krásný :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist