Alcaraz vzdal po triumfu v Madridu start na turnaji v Římě

9. 5. 2022, 10:10
Aktuality 2
Nastupující španělská hvězda Carlos Alcaraz vzdal po triumfu na antukovém turnaji v Madridu svou účast na dalším podniku Masters v Římě. Čerstvě devatenáctiletý tenista se omluvil kvůli menšímu zranění kotníku, který si ve španělské metropoli lehce podvrtl ve čtvrtfinálovém derby s Rafaelem Nadalem.
Profily hráčů
Carlos Alcaraz (© AFP)

Alcaraz, který se po zisku čtvrtého letošního a celkově pátého titulu posune v žebříčku ATP na šesté místo, nechce před grandslamovým Roland Garros riskovat zhoršení zranění a pokazit si vyhlídky. Triumfem v Madridu se pasoval mezi favority pařížské antuky, na níž se začne hrát 22. května.

Při svém tažení za titulem získal Alcaraz v Madridu mimo jiné skalp Nadala, světové jedničky Novaka Djokoviče a ve finále aktuální trojky Alexandera Zvereva. Obhájce titulu porazil hladce 6-3 6-1.

Jeho místo v hlavní soutěži římského Masters zaujme lucky loser Emil Ruusuvuori.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
fialka
Správne! Treba sa šetriť, aby nedopadol ako Rafa, ktorý si zničil kolená. VAMOS.
Reagovat
Rafaeoli25
A víš jak to ve skutečnosti bylo s Nadalovými koleny? Přečti si jeho knížku. Jinak kolena má po gelových injekcích už roky v pořádku naštěstí.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist