Allertová se na pražské Štvanici kvůli zranění nepředstaví

23. 7. 2018, 09:44
Aktuality 14
Denisa Allertová je opět zraněná. Pětadvacetiletá česká tenistka tak po turnaji ITF v Olomouci přijde i o stejně dotovaný podnik na pražské Štvanici, jehož hlavní soutěž startuje zítra. Bývalá finalistka Allertová měla být největší domácí hvězdou.
Profily hráčů
Denisa Allertová

Denisa Allertová jistě patří k největším českým talentům mezi ženami, ale pětadvacetiletou pražskou rodačku stále brzdí různá a hlavně četná zranění. Kvůli jednomu z nich přijde o domácí podnik ITF s dotací 80 tisíc dolarů na pražské Štvanici, kde si v roce 2015 zahrála finále a loni semifinále. Kvůli stejným zdravotním potížím zmeškala i stejně dotovanou akci v Olomouci.

"Nejdříve jsem musela kvůli vyhřezlé ploténce zrušit Olomouc a teď i Štvanici," uvedla pro Tennis Arenu aktuálně 109. hráčka světa. Pod Negrelliho viaduktem měla být největší domácí hvězdou a na domácí turnaj se těšila. "Jenže představa, že bych v takovém stavu šla hned do zápasu, byla nereálná. Nedovedu si představit, jak bych to vůbec zvládla."

Allertová letošní sezonu zahájila fantasticky. Na Australian Open prošla z kvalifikace až do svého premiérového grandslamového osmifinále. Od té doby se však výsledkově i zdravotně trápí. Z dalších 14 zápasů vyhrála jen čtyři. Teď navíc znovu laboruje se zraněním. "Brzy začnu po malých dávkách trénovat. Pak se uvidí."

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

14
Přidat komentář
hippos
A
Reagovat
bIbec
L
Reagovat
Dobry-den
L
Reagovat
slacker
E
Reagovat
Frick
T
Reagovat
Frick
Teda R, su cocot
Reagovat
blixa
Svatá slova ... konečně s tebou můžu souhlasit ! :D
Reagovat
Empe
E
Reagovat
Frick
Ty jsi to ale taky pokazil - jsme tedy oba cocoti.
Reagovat
Empe
Mám se Slackerem stejný čas příspěvku, v době, kdy jsem ho odesílala, bylo E na řadě. Škoda, že tebe někdo nepředběhl, že? ;-)
Reagovat
tommr
našim hráčkám los opět nepřál. Vůbec bych se nedivil kdyby všechny skončily už v prvním kole ...
Nejhůř asi dopadla Bára Štefková, která bude v prvním kole hrát s turnajovou jedničkou Barthelovou ...
K naštvání je i to, že naše dvě největší naděje Bára Krejčíková a Karolína Muchová na sebe narazí už ve druhým kole. Pokud tedy přežijou to první ...
Reagovat
Dobry-den
Cetkovská hadr :-(
Reagovat
EllNino
Té holky je prostě hrozná škoda :/
Reagovat
tommr
a pád žebříčkem bude pokračovat ... :(
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist