Anderson po šesti a půl hodinách zdolal Isnera a je podruhé ve finále grandslamu

13. 7. 2018, 14:00
Aktuality 711
WIMBLEDON - Kevin Anderson si podruhé v kariéře zahraje grandslamové finále. Jihoafričan zdolal ve více jak šesti a půl hodinovém semifinálovém maratonu 7-6 6-7 6-7 6-4 26-24 Američana Johna Isnera a vybojoval tak postup do wimbledonského finále. Druhé semifinále mezi Rafaelem Nadalem a Novakem Djokovičem se bude dohrávat až zítra, neboť ve Wimbledonu se dle pravidel hraje jen do 11 hodin večer. Djokovič aktuálně vede 2-1 na sety.
Kevin Anderson

Kevin Anderson si vloni na US Open zahrál poprvé ve finále grandslamu a letos si to zopakuje ve slavném Wimbledonu. Aktuálně osmý tenista světa v londýnském All England Clubu šokoval tenisový svět, když ve čtvrtfinále otočil utkání s osminásobným šampionem Rogerem Federerem a zajistil si tak semifinále právě s Johnem Isnerem.

Anderson nastřílel v semifinálovém utkání, jenž nakonec trvalo neuvěřitelných šest hodin a třicet šest minut a stalo se tak nejdelším semifinálovým utkáním v historii všech grandslamů, 49 es a dohromady trefil 118 vítězných úderů. Vyrovnanou bitvu musela rozhodnout až pátá sada, která nabídla famózní podívanou.

První tři sety servismanů rozhodly tie-breaky. Nejdříve se v něm radoval Anderson 8-6, ale poté dvakrát uspěl Isner, nejprve poměrem 7-5 a poté 11-9. Ve třetím setu ale dokázal Jihoafričan po brejku z deváté hry srovnat stav setů na 2-2.

V dramatické páté sadě měl o trochu navrch Anderson, brejkboly ale dlouho nedokazál využít. Za stavu 17-17 vedl při podání Isnera 40-15, ale Američan vytáhl své jednapadesáté a dvaapadesáté eso a v utkání se tak ještě udržel. Po šesti hodinách byl v pátém setu stav 20-20. Anderson pak měl čtyřikrát po sobě při podání soupeře vedení 30-0, brejk však získal až za stavu 24-24. Před jeho závěrečným servisem obecenstvo bouřilo, ale Anderson situaci zvládl a dovedl zápas do vítězného konce.

"Jsem emočně totálně hotový a možná nepůsobím úplně nadšeně, za což se omlouvám," řekl po utkání Anderson. "Jsem totálně vyčerpaný a je ve mně tolik emocí, že nevím, kde začít. Je mi moc líto Johna, protože předvedl parádní tenis a skvělou hru."

"Na konci musel jeden z nás vyhrát, ale zasloužili bychom si to oba, protože jsme do toho dali tolik sil a emocí, že to snad ani nejde popsat. Remíza by v tomto případě byla nejférovějším řešením, ale to bohužel nejde. John je výborný člověk a mě moc mrzí, že po tak dlouhé bitvě prohrál. Ano, měl bych být šťastný, ale zároveň cítím zklamání za něj, protože takový zápas prostě nehrajete každý den. Věřím ale, že s odstupem času budeme tenhle zápas oba hodnotit pozitivně," dodal Anderson po zápase, který se stal nejdelším semifinálovým utkáním na grandslamech v historii.

"Jsem ve finále Wimbledonu, to je sen a doufám, že se do neděle dám nějak dohromady," řekl později Anderson. "Stálo by za to uvažovat na grandslamech o změně. Na konci člověk ani nemá síly cítit se dobře," naznačil Anderson, že by měli organizátoři velkých turnajů diskutovat o zavedení tie-breaku i v páté sadě.

O svou premiérovou trofej z turnajů velké čtyřky bude Anderson ve svém druhém grandslamovém finále bojovat proti Rafaelu Nadalovi, nebo Novaku Djokovičovi.

Aktuální světová jednička Rafael Nadal, jenž ve Wimbledonu triumfoval v letech 2008 a 2010, a Novak Djokovič, vítěz slavného turnaje z let 2011, 2014 a 2015, nastoupili k již 52. vzájemnému souboji. Vzhledem k prodloužení úvodního zápasu začalo druhé semifinále s výrazným zpožděním až téměř v osm hodin londýnského času a hrálo se tak již od počátku se zataženou střechou a s rozsvěcenými světly.

Úvodní sadu získal přesně hrající a výborně se hýbající Djokovič, ve druhém dějství se však Španěl rozehrál a po zisku sady vyrovnal na 1-1 na sety. Napínavá bitva pokračovala i ve třetím dějství, v jehož průběhu neměl ani jeden z hráčů žádný brejkbol a o vítězi proto rozhodoval až tie-break. Ve zkrácené hře vedl srbský tenista 5-3, Nadal ale znovu zabojoval a srovnal na 5-5 a poté měl i tři setboly. Ani jednu šanci však španělský tenista nevyužil a za stavu 9-8 se k prvnímu setbolu dostal i Djokovič. Svou první šanci ještě Srb neproměnil, za stavu 10-9 už ale uspěl a ujal se tak vedení 2-1 na sety.

• WIMBLEDON 2018 •
Velká Británie / Londýn, tráva, 34,000.000 liber
páteční výsledky (13. 07. 2018)
• Dvouhra mužů - semifinále •
Anderson (8-JAR) - Isner (9-USA) 7-6(6) 6-7(5) 6-7(9) 6-4 26-24
Nadal (2-Šp.) - Djokovič (12-Srb.) 4-6 6-3 6-7(9) ... zápas přerušen
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

711
Přidat komentář
soloo
kde je forehand nevidím forehanda
Reagovat
Franky
isiel do krcmy kolo 22 by mal byt spat
Reagovat
FulnekUltras
;-)))
Reagovat
insanezy_
z k u r v y s y n hubeny zas posila srdicka do hlediste neveerim mu an i ovno ty chcance zasrany
Reagovat
Franky
tvoj plac je balzam na moju dusu ;)
Reagovat
insanezy_
Kdyby byl aspon ve finále Fedex
Reagovat
Pe3k
Suhlas s tebou žumpo.
Reagovat
smazaný uživatel
Špatný tiket?
Ale i tak se dá o ban zažádat vhodnějším způsobem.
Reagovat
Pe3k
Jde vidět, že nevíš. Je to Fanda Nadala a ban tu nedostaneš za nic.
Reagovat
misa
Na TP se bany nedávají.
Reagovat
slacker
skoda, 3atlet by ho dostal za cmrndani
Reagovat
smazaný uživatel
vítězka Wimbledonu 2018
Reagovat
janek_da
tak vo tohle strah mam
Reagovat
annah
Vyhraje Rafa. Vyhraje větší mentální síla a bojovnost a tu má Nadal. Čímž už má jistý pohár, protože dnešní vítěz určitě dá i finále.
Reagovat
Franky
ano ocividne sa to splnilo ;)
Reagovat
annah
Tak jsem to zakřikla v pravou chvíli... Přála jsem výhru Djokerovi, ale moc jsem mu neveřila. Vyšlo to. Kdyby vyhrál Nadal, nebezpečně by se v počtu GS přiblížil Rogerovi.
Reagovat
steve79
Stejny prize money????
Reagovat
Herbert_Hoover
Novak nebrejknutelny..
Reagovat
MarcelPersch
Škoda že Rafa nemá takový serv, už by měl 20+ GS
Reagovat
spaniel
Kdyby mela babka koule...
Reagovat
Frantz
kdyby egoista nebyl labil..
Reagovat
Franky
tvoj plac - nasa radost :*
Reagovat
spaniel
Pamatuju jak tady nekteri kafrali ze komentator fandi Federerovi. Tak ten na Nova Sport neskutecne nadrzuje Nadalovi. Porad same superlativa, Nadal utoci, Rafa skvely uder a Djokovic je jen ten Srb, co zjevne jeste nezahral jediny dobry uder. Jeden by si myslel ze je to Frantz, akurat ten by ze sebe nedostal kloudnou vetu.
Reagovat
Frantz
a ty to zase nedáváš.. :DD
Reagovat
MorusRubra
Rafa se pěkně vyspinkal a bije Djokera, co to de. Novaku, probuď se!!!!!
Reagovat
steve79
Roger se pry prihlasil do Hamburku na antuku.
Reagovat
Denis92
WTF..to co by bola za mega hlupost?
Reagovat
ipko
antuka? ako vážne a zdroj?
Reagovat
Herbert_Hoover
Na turnaj e-sports, ne? :)
Reagovat
Kozoroh
Po velmi dobře odehraném prvním setu Novak zvadl, zpasivněl, naproti tomu Rafa se zvedl, No1eho v druhém setu přehrával a i v třetím setu působil lepším dojmem. Že Djoker získal TB třetí sady je darem z nebes, velmi důležitá hra, díky níž Djokovi chybí už jen jeden set k postupu do finále.
Mám za to, že pauza Djokovi pomůže. Hrát se bude dál pod střechou, mělo by to klapnout. Idemo majstore!!!!
Reagovat
steve79
Treti set asi rozhodne tento zapas.
Reagovat
Franky
tato vyhra by podla mna dala DJokovi velky boost do dalsich turnajov a do konca roka by bolo realne keby bojoval aj o TM
Reagovat
Franky
samozrejme od tejto chvile by z Nadala opat robil fackovacieho panacika :)
Reagovat
smazaný uživatel
snad si naivne nemyslis, ze z federera by si ho neurobil, peak djoko >>>> fedal
Reagovat
spaniel
lol
Reagovat
Franky
Roger bol v sezone 2015 jediny kto dokazal porazit Djoka viac ako raz...vtedy Nadal ani nechyroval zeby vobec uhral proti nemu set...
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavne na Grandlamoch si ho Roger vodil..
Reagovat
ipko
vo Wimbledone vyhral Novak zaslúžene, ale na USO Roger nevyužil veľkú šancu..
Reagovat
Roger_Federer
To myslis tu sezonu, kdy zdravi Rafa nedal na granslemech ani jedno semifinale a pouze na RG dosel do 1/8 ??
Jo to byl divny rok.:)
Reagovat
Franky
na GS vtedy pouzil Stana ;)
Reagovat
Kozoroh
Pokud vyhraje Wimbledon, bude mít účast na TM napůl zajištěnou. Pak by mu už stačilo, aby vítěz USO neskončil mezi 8.-20. místem.
Reagovat
Stan_Borowitz
jaké GS finále považuje Novak Djokovič za nejkvalitnější, v němž hrál. Samotného mne překvapilo, že to není maraton s Rafou na AO...

Djokovic said "Sincerely, this has been the best quality Grand Slam final that I have ever been part of. I've had a longest final against Nadal in the Australian Open, but quality-wise from the first to last point, this is definitely the best match. It's the most special Grand Slam final I've played."

Tohle řekl Novak o finále s Rogerem v roce 2014.
Reagovat
seshitec
Nelze nic jiného než souhlasit to byly skutečně velmi inteligentní šachy
Reagovat
Stan_Borowitz
Asi trochu rána pro ty, kdo tvrdí, že čím delší výměny, potažmo zápas, tím lepší tenis...
Reagovat
smazaný uživatel
porazit Federera vo finale Wimbledonu sa môze vyrovnat len porazka Nadala vo finale RG,to je jasne aj ked Novak asi takto pri hodnoteni nezmyslal,pre mna je vsak naj tenis ten na 2 vitazne-tam sa ide cely cas na doraz-aj ked to nie je tak epicke
Reagovat
smazaný uživatel
Inak, Nadal a Djokovic 52 zápasov a len 16TB?...

To je velmi kuriózne...

Pamatam si vyhratý v madride, Melbourne, A Montreale, tie dolezité.

A prehrané v Miami, Parizi, a uz aj v Londýne.
Reagovat
FerrariF50
Zajímalo by mě, když já docela i přeju vyhrát Rafovi tenhle Wimbledon, i když mě je už vlastně jedno kdo to vyhraje, ale prostě by mi to nevadilo, protože hraje dobře ... jestli by Forehand byl schopný takto přát Rogerovi French Open :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Neviem. Mozeme to vyskusat.

Najprv sa musi Rog zucasnit a uvidime :)
Reagovat
FerrariF50
Ale tak aspoň vidíš, že fanoušci nejlepšího z nejlepších a naprostého tenisového boha nejsou zas tak hrozní, jak si myslíš :)
Reagovat
smazaný uživatel
A preco ten tenisový Boh uz nie je na turnaji?..

Aha, v nedelu ani pán Boh nepracoval, ze áno?..:)

Ale samozrejme, ze kazdý tábor je rozmanitý a 100% kádrovanie neexistuje.
Reagovat
Stan_Borowitz
Bo byl přece zraněný jako Rafa na AO. Všichni viděli, že od čtvrtého setu hrál hůř, dělal spoustu chyb a nestíhal. Ani podání mu v posledním gemu nešlo. Jasný důkaz zranění, ne?
Reagovat
FerrariF50
Tak to je snad jasný, že jsem to tak napsal naschvál :-D I když teď mě vytočil tak, že jsem ho alespoň na chvíli degradoval na normální hovado :-D
Reagovat
Stan_Borowitz
Odpověď na tvou první otázku zní tak, že samozřejmě nebyl.

Copak ty jsi ještě nezaznamenal, jak neustále zlehčuje a zpochybňuje Rogerův titul z roku 2009, kdy antukový král Rafa vypadl tuším ve stejné fázi turnaje se Söderlingem, což je srovnatelné s porážkou Rogera Andersonem? Ale to byl Rafa samozřejmě zraněný, jak jinak...
Reagovat
FerrariF50
tak všiml samozřejmě ... a abych pravdu řekl, tak mi rozhodně přijde, že Fanoušci Rogera když už nic, tak alespoń Rafu respektují, některym nevadí a někteří mu i někdy dokáží přát, ale Fanoušci Nadala prostě Rogera nenávidí ... no a víc už asi k tomu nemusim dodávat.
Reagovat
smazaný uživatel
To je trochu čierna a biela. Nesúhlasim, myslim, ze oba tabory si nemaju co vyčítať ;)
Reagovat
FerrariF50
No ono to bude asi hodně taky tím, že prostě Roger je ikona tenisu a tudíž je samozřejmě nejvíc zbožňována a nejvíc nesnášena. Takže je to vlastně asi normální ... něco jako byl Schumi v F1 :) Hlavně ať na sebe Roger dává větší pozor, než on :(
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak jsou i výjimky, třeba tito nebo v poslední době Rafaeoli a možná ještě pár dalších. Ale jasně se distancovat od těch, kdo tady rozpoutávají tyhle hádky, se dokázal vlastně jen Rafaeoli. To je smutné.
Reagovat
FerrariF50
Dělám si srandu samozřejmě a vyhlížim s nadějí přestup na hard :) Roger už nemá co dokazovat, ale každá prohra a zvlášť taková fakt těžce a dlouho zabolí :(
Reagovat
Stan_Borowitz
Mně už ani ne. Roger si už svoje odehrál, snad ve všech zásadních statistikách je nejlepší, nečekám už od něj v jeho věku zázraky. Vyhrávat musí ti ostatní, on jen může.

Jako člověku, který se při námaze taky hodně potí jako Nadal, mně připadá spíš jako zázrak, že se někdo, kdo vypotí litry tekutin a vypije mezitím zlomek tohoto množství, musí jít mezi sety vyčurat. Mně se to ještě nestalo, ale nehraju tenis vrcholově, tak fakt nevím...
Reagovat
Frantz
Ty toho nevíš, ty hňupe..

PS: hlavně v těch antukových statistikách je JASNĚ nejlepší!!! :DDD
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak jeden bIb se chytil, a hned jeden ten největší... to vypadá na dobrý lovecký den....
Reagovat
Frantz
kde mas egoistu, kdy hraje dnes???? :DDD
Reagovat
spaniel
Nejspis tam, kde bude za par hodin Nadal.
Reagovat
Frantz
V kolik hodin hraje ten váš zvadlej lůzr?? A teď nemyslím toho co máte oba v gatích :D
Reagovat
spaniel
Ve 14:00
Reagovat
Stan_Borowitz
To je prdeI s tím bIbečkem, co? On by chtěl vykouřit snad i nám, asi je i BDSM...

No uvidíme, třeba doktor Fuentes ještě nějakou tu modrou nebo jinou pilulku namíchá...
Reagovat
smazaný uživatel
To je milé, sympatické a prirodzené..:)

Nadal bol tiez Hovado, po tom nezdare s Fogninim z 0:2. Turnaj tam vyhrat zrejme nesiel, ale vytočeny som bol najviac za vsetky sezóny...Takze, áno. Rozumiem..
Reagovat
FerrariF50
tak je alespoň hezký, že určité pocity kdy jsme opravdu na toho svého favorita totalně nasraný prožíváme obdobně :)
Reagovat
FerrariF50
řikal jsem si no jak jsem byl vytočenej, že bych mu nejradši natáhnul :-D
Reagovat
Stan_Borowitz
Bacha na tu impersonifikaci, abys neskončil neslavně jako kolega...
Reagovat
FerrariF50
ale tak já si myslim, že lepší než se tu furt hádat, trošku se tomu taky zasmát, když už tam Roger neni a tenis je to nakonec i bez něj parádní :)
Reagovat
Stan_Borowitz
To je dobrý postřeh, protože všichni tady pořád tvrdí, že až skončí Federer, Nadal a Djokovič, že se tenis snad zajde na úbytě. Tak to ale není. Budou jiní hráči, i oni to umí setsakra dobře, krásné výměny a winnery tady budou pořád. Jsou i na mnohem nižší úrovni, akorát ten míček nelítá tak rychle. Proto je tenis tak krásný.
Reagovat
Stan_Borowitz
když budu oba souhlasit s tím, že se bude hrát bez střechy, tak by to snad organizátoři měli respektovat, ne? Proč by v případě slunečného počasí měli hrát pod střechou?

No a podle mne je samozřejmé, že přestávka pomůže Novakovi. Od poloviny druhého setu ho Rafa hlavně na svém podání začal výrazně přehrávat, i ten TB vyhrál silou vůle a určitou dávkou štěstí. Z toho Rafa nebude mít dobré spaní a Novak může s klidem začít stejně jako dnes v prvním setu.
Reagovat
MarcelPersch
Jenže proč by to Djokovič dělal když má pod střechou, kde míčky mají ještě nižší odskok, má velkou výhodu?
Reagovat
Stan_Borowitz
Mně tedy nepřipadalo, že by hrál pod střechou líp.
Reagovat
MarcelPersch
To je těžký určit, když nemáme srovnání, nicméně jsem si jistý, že Rafovi by ta otevřená střecha neublížila, spis naopak.
Reagovat
Franky
Tak je to peknych 2:1 na sety po velkom boji pre Novaka! Zajtra opat pod strechou mal by to dat, ale necem predbiehat kazdopadne by touto vyhrou pomohol FFF a my mu na oblatku prajeme 13GS! Hajde ;)
Reagovat
raduz
Jinak si skutečně myslím,že ta letošní tráva je přeci jen o něco pomalejší.Ukončit výměnu proti dokonale bránícímu Nadalovi je velký problém.Opravdu si myslím,že na betonu jaký je na AO či USO by Djokovíč s Nadalem více dominoval ve výměnách a častěji by je ukončil.A,že jsou tu Anderson a Isner?Oni přeci umí i na antuce ne?
Reagovat
Franky
Presne tak je sucha a pomala hovoril o tom aj Wilander
Reagovat
Sonja
Ta koncovka setu byla o infarkt :D
Dalo by se říct, že 3.set Nole tak trochu "ukradl", myslím, že v něm byl Rafa lepší...Díky vedení 2:1 má zítra šanci, snad si ji nenechá proklouznout mezi prsty.
Kažopádně klobouček oboum za předvedenou hru, pro tyhle zápasy sleduju tenis:))
Reagovat
Carmelo
vyhrál nejdůležitější hru v zápase. Tady nepomůže Nadalovi ani Fuentes...Každopádně pěkný TB. Jsem se i zapotil https://www.tipsport.cz/ViewUsersLiveTicketAction.do?id=580832921&hash=18a70051&t=bGl2ZSAyLjMwIHphIDEgMDAwS8SNIE9L%0A&siteId=-2&affid=lezX6yGvmYL8s95HLMysmg%3D%3D&popup=1
Reagovat
Denis92
The men's singles semi-final between Rafael Nadal and Novak Djokovic will resume at 1pm tomorrow on Centre Court under the roof
Reagovat
woody
Jestli bude zejtra hic tak se tam uvarej pod tou strechou ...
Reagovat
Mayo
Zase strecha? Ne a ne sa zbaviť tej strechy :/ Rip
Reagovat
woody
Zitrek nechci tipovat, ale Nadal od pulky druheho setu jasne lepsi,Novaka drzel servis a pevne nervy v TB. Nadal hraje neskutecne ve vymenach z obou stran, aktivne, utocne opravdu skvele. Novakovi naopak hodne chybi BH po lajne aby mel ve vymenach vetsi sanci. Musi se vratit kenhre v prvnim setu kdy hral vice utocne, jako by munpo tech zkazenych returnech druheho podani (ktere me stoji spoustu nervovych sil) pomalu herne odesel...
Reagovat
raduz
Andersona bych nepodcenoval,hodně se zlepšil a brejkonout ho nebude lehké.
Reagovat
FulnekUltras
navíc teď v obrovském laufu psychicky - finále může být úplně otevřené
Reagovat
Stan_Borowitz
S Novakem to může být otevřené, ale s Rafou ne. Ten je daleka nejlepší ze Big4 proti servismanům tohoto typu. Rafa - Anderson 3:0.
Reagovat
spaniel
To si nemyslim. Roger si to v posledni dobe samozrejme kazi, ale kdyz vezmu bilanci big 3 vs Isner, Karlovic, Raonic, Roddick, tak:
RF 50:9
RN 24:5
ND 22:9
Reagovat
Stan_Borowitz
Ok, tak Rafa je zhruba on par s Rogerem, ale (jinak) nejlépe returnující Novak dost zaostává.
Reagovat
Patik
Roger dostáva servismanov najčastejšie zo všetkých..a vačšinou to bolo na tvrdých povrchoch a tráve...na vačšine grandslamoch dostal minimálne jedného alebo dvoch..naposledy Struff a Anderson.
Reagovat
Stan_Borowitz
To je zajímavé, vlastně dvakrát tolik.
Reagovat
Mayo
Ale má v nohách extrémne hodiny.
Reagovat
insanezy_
To vyhraje Kev a bude
Reagovat
smazaný uživatel
Prerusenie...Ak by Rafa zvladol TB, prestavka by extremne pomohla Novakovi. Zvladol ho Novak, prestavka pomoze RAfovi. Ale nie tak velmi akoby pomohla Nolemu ak by prehraval. On ma skor tendenciu "odist" po takomto sete, nez Rafa..Kazdopadne plati, ze prestavka pomoze hracovi, ktory prehra TB..

Zajtra Rafa zacina na servise, kozmeticka vyhoda.
Reagovat
MarcelPersch
Vážně veris, že by to ještě mohl dat? Rad bych tomu věřil, jenže když vidím, jak je každý míč proti Djokovicovi na returnu upracovaný, zatímco pro Rafu je skoro nemožné returnovat Djokův servis
Reagovat
smazaný uživatel
Verim, ze kazdy zápas je iný a kazdy den je nový den.

V tretom rozhodli detaily..Mozno aj tá strecha...Tie priame body Rafovi chýbajú...
Reagovat
MarcelPersch
Nevím, mne se zda Nole moc solidní aby ztratil 2 sety po sobě, navíc ta střecha bude i zítra.
Reagovat
smazaný uživatel
Kludne moze prehrat stvrty v TB a spanikári. ALebo vyhra 6:2 :)

Rafa musi nastupit akoby bolo 2:2 a dat vsetko do najblizsieho setu.
Reagovat
Mayo
Rafa a poraziť ho v tajbrejku? To už skôr vyhra set s brejkom :D
Reagovat
FerrariF50
Taky si myslim, že ho spíš brejkne ve čtvrtym na 6:4, v TB bych to viděl taky spíš pro Noleho, ale tipuju 6:4 pro Nadala.
Reagovat
Mayo
Ja tipujem, 6-2 pre Srba
Reagovat
Stan_Borowitz
To by si Srb, který dokáže fandit Chorvatům a otevřeně to říct, z hlediska vyššího principu mravního i zasloužil...
Reagovat
Mayo
Dnes rýchlo vybaví Rafu aby mohol ísť fandiť bratom chorvatskym v nogomete (:
Reagovat
Mayo
Vlastne veď finále je v nedeľu. Tak sa nemusí ponáhľať.
Reagovat
raduz
Djokovíč strojově tlačí a Nadal to mnohdy často vrací kopcem z forehendu snad téměř rámem.I tak mu to tam však padá.Není to tak,že by Djokovíč nebyl odvážný.Nadalova obrana má parametry blížíci se dokonalosti.,Na tom má tu hru založenou.A,že z toho umí zahrát vítězný míč?Nic nového,ale na trávě jsem to nečekal.
Reagovat
smazaný uživatel
Problem je ten, ze Rafa bráni topspinom, co je typicky antukovy uder s vysokym odskokom,
Defenzivny. Takze Nole ma cas, a proste udre do toho znova..

Djokovic bráni inak, a jeho krizne defenzivne údery sú ohromne jedovaté a na tráve efektívne, Rafa uz nestíha zodpovedne opatovne zautocit. A tieto situácie sa stále opakujú. K tomu Noleho a Rafov return, opat Nadal v nevyhode. Hovorim, som prekvapeny, ze sa Nadal tak statočne drzí. Rovnako som neprijemne prekvapeny z Noleho servisu, to neni uplne standard a dufam, ze sa tych 75% dostane zajtra aspon na 60%, a mohol by zacat trochu kazit od BL, lebo to neni normálne, ze Nadal musi podat nadludsky vykon aby uhral fiftin v dlhej vymene :)
Reagovat
Mayo
To je najklucovejsie v ich vzájomných. Djokovic lepší servis a return.
Reagovat
smazaný uživatel
Na harde ten servis az tak nepíše, aj pohybovo je hard Rafovi blizsi. Ved uvidime, co dalej po W, v Amerike prípadne..
Reagovat
dappe
Já si myslím, že zatažená střecha pomohla spíše Nadalovi, podle mě by ho tam dnes uvařil. A pauza naopak tentokrát paradoxně pomůže hráči ve vedení a Djokovič to zřejmě zítra uhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Som velmi prijemne prekvapeny, ako Rafa dokáže odolávat strojovo presnej hre Djokovica. Na uvod druheho som postupne prepadal do zmaru, ze Rafa Nolemu v podstate nema ako ublizit, ten zapas sa podobal 2011, ale Nadal nasiel cestu. Ano, jeho prednosti su tu menej efektivne a pri tom, ako sa z FH kopčekami bráni len čakam, kedy ho Nole z BH ukrižuje, napriek tomu odoláva a je to velmi tesne...Tesim sa z toho, pretoze Djokovic je dnes vyborny a Nadal na trave snad najlepsi za poslednych 10r...A to su v podstate dobre spravy..
Reagovat
stopan
Djokovicovi chyba vybusnost v utoku a hlavne mam pocit velmi hraje na istotu, zato rafan tam do toho bije a casto mu to tam pada, je vybusnejsi a odvaznejsi v uderoch ako Novak, ten od straty prveho a druheho podanie svoju hru nezdvihil na vyssiu uroven oproti Nadalovi, preto pre mna prekvapive ze Nadal ten tiebreak nevyhral, prehral ho prakticky tam kde novaka v dnesnom zapase skoli, na sieti.
Reagovat
MarcelPersch
Přesto Nadal není vyloženě ranař, aby to proti Noleho skvěle defenzívě ukoncoval, škoda no, kdyby se mu hrál ten backhand jako letos na antuce, mohl mít navrch on.
Reagovat
FerrariF50
Musím vzdát Rafovi poklonu ... hraje skvěle a myslím, že by ho s dnešní hrou na tomhle Wimblu ani Roger nedal ... fakt musim uznat tentokrát jeho kvality a i mu fandím, i když mi nevadí kdyby vyhrál Nole, ale Rafy tenis se mi líbil dnes více ... myslim, že aby si ty napsal někdy něco podobného o Rogeroj se asi nestane :)
Reagovat
Patik
Musí sa uznať že Nadal hral dnes o trošku variabilnejšie..ale vlastne aj musel no..s Novakom by mu nestačilo na tráve to staré dobré antukové.
Reagovat
raduz
Já to naopak vidím tak,že by Federer měl s Nadalem navrch.Myslím,že byl na něho velmi dobře připraven,čáru přes rozpočet mu ale udělal Anderson.Federer je natrávě velmi variabilní a hlavně by s Nadalem nešel do těchto výměn.Velmi mě tudíž mrzí,že se neutkali.
Reagovat
Patik
Hmm..a tá predstava že po takomto semifinále ešte nastupuje Roger s víťazom....
Reagovat
FerrariF50
Ještě před Wimbledonem bych si taky přál vidět jak Roger Rafu rozdrtí a doufal jsem v to, že to uvidim, ale nečekal jsem, že bude hrát Nadal tak dobře a proto jsem změnil názor ... je to zapříčiněný taky tím, že mě Roger prostě nasral asi fakt jak nikdy.
Reagovat
Stan_Borowitz
No, nevím, když mu nešlo "one-two-punch" s Andersonem (jeho vlastní slova z tiskovky), proč by mu to mělo jít zrovna s Nadalem... ale těžko říct, bylo by to finále...
Reagovat
Franky
V prvom rade si treba pripomenut tohtorocnu travu a dovod preco sa rafovi tak dari je to totiz aj najpomalsia trava za posl. 10rokov
Reagovat
raduz
Ačkoliv je Djokovič považován zdejšími příznivci za dokonalého obranáře,je to on,kdo dnes tlačí na Nadala.Je tedy asi jasné,kdo z těch dvou je opravdovým obranářem,majícím tenis založený na obraně,byť takřka dokonalé.Objektivně,ale musím přiznat,že Nadal dokáže i z neuvěřitelné tísně zahrát ještě neuvěřitelnější míče a dnes se mně herně velmi líbí,ač ho apriory nesnáším.Federer je pitomec,že vypadl,jeho hra by podle mě na Nadala platila.Na kdyby se ale nehraje. Opravdu mně vadí ,že zápas přerušili.Poprvé bych totiž rád viděl celý zápas,jehož akterem je Nadal.Djokovičovi fandím a doufám,že to dotáhne.
Reagovat
stopan
tak v tom je rozdiel medzi rafanom a nadalom, Roger nie je bojovnik ako Nadal, ten si to doslova vybojuje, Federer zvykne mat v zapase herne kolapsy, navic ak ma niekto nieco potvrdzovat a obhajobat tak Rafan je v tomto istejsi ako Roger.
Reagovat
stopan
oprava tak v tom je rozdiel medzi rafanom a federerom
Reagovat
Stan_Borowitz
Rafa útočnější, skvěle hraje na síti, ale Novak výborně servíruje, teda až na tu dvojchybu na úvod TB.

To ostatní je jejich klasika, netřeba asi nějak zvlášť komentovat... špičková mezihra, minimum chyb. Paráda.
Reagovat
FerrariF50
No masakr teda ... drop shoty jedou jak po másle a oba hrají výborně ... mě osobně se teda zdá, že hraje lépe Nadal a i jako fanoušek RF musim uznat, že s tim co předváděl zde letos by rozhodně neměl ani na jednoho z nich ... zítra tipuju 6:4 9:7 pro Nadala a pak si myslim, že už si titul vzít nenechá a to uznávám že naprosto zaslouženě ... jako že ho chválim málokdy, ale hraje výborně a Djoko hodně dobře, hlavně krásný tenis, to přerušení mě ovšem nasralo maximálně :(
Reagovat
Patik
Tak ono Federer neodohral zlý turnaj..pohnojil len koncovku jedného zápasu..inak valcoval.
Reagovat
FerrariF50
Jenže mě tak strašně nasral tim, jak neskutečně dokázal zvorat vyhraný zápas, že jsem na předešlý zápasy uplně zapomněl a tohle mu neodpustim prostě nikdy :-D Každopádně být antifanda Federera, tak by to byl naprosto přesně ten zápas, který bych chtěl vidět, jenže tohle bylo bohužel naprosto přesně to, co jsem vidět nechtěl, to už bych radši aby prohrál ve 3 setech a řekl jsem si, no tak neměl den a soupeř hrál skvěle, ale on to prostě vyloženě zesral naprosto nepochopitelně a určitě to sám ví.
Reagovat
stopan
nie je to po prvykrat ze federer prehral vyhrane zapasy, aj v tom je rozdiel medzi federerom a nadalom, Roger je profesor a jeho niekedy az profesorsky pristup v zapasoch v ktorych vedie zapricinuje taketo lapdudy, zato nadal vyhrava zdanlivo prehrate zapasy, je to bojovnik.
Reagovat
FerrariF50
nj jasný, ale když vybouchne kdesi já nevim kde v prvnim kole s nějakym koho ani nikdo nezná tak mě to je celkem putna no, ale takový totální šílenosti předvést ve vyhraném zápase na Wimblu to bych mu jednu musel natáhnout :-D :-D
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak snad jsi viděl, jakou živou vodou byla ta porážka RF pro všechny ty Frantze a Forehandy, ne? Už vidí Rafaela s pohárem nad hlavou. Oni dobře vědí, že každý GS, každý měsíc se počítá a jsou čím dál nervóznější...
Reagovat
FerrariF50
jj to mě je naprosto jasný ... řikal jsem si, že pro takové to musí být vlastně už to nejlepší co je na Wimblu potkalo a museli slavit tak, že už to nepřekoná ani kdyby to Nadal vyhrál :-D
Reagovat
Ondra979
taky se mi herne libi vic Nadal, paradoxne prohrava. Dropshoty mu docela vychazeji, videl jsem treti set a Novak je skoro nehraje, coz mi prijde skoda, vzdyt je umii. Skoda Roga, tady by Nadala mohl porazit, ale asi by to bylo dost vyrovnane. Ve finale kazpoadne budu fandit Kevinovi, ale nejspis to prohraje proti komukoliv.
Reagovat
Patik
Dropshoty sú to čo ide Novakovi najmenej súper ich vždy dobehne..dobre že ich nerobí.
Reagovat
smazaný uživatel
Krásný tenis, krásné výměny. Oceňuji, jak je Novak psychicky odolný po tom, co vlastně podobně zápasy dlouho nehrál. Rafa hraje velmi dobře, zapas je pořad otevřeny. Nicméně Djokovic mi přijde jistější na podání, ale mezihra je moc na jistotu. Každopádně Rafa neskutečně zlepšil BH
Reagovat
Patik
Pokiaľ nemá Novak slabú chvíľku tak Nadal mu len ťažko zoberie servis zato Novak zreturnuje takmer každý Nadalov servis..čiže v tom má Novak dosť navrch.
Reagovat
Mayo
Aké nečakane, že treti set vyhral Djoki :D Je to vyrovnane ale Djokovic v kľúčových momentoch máva o jednu dve lopty navrch. Napr, v aˇTB ani za boha ho človek nezlomí. Každopádne som z Rafu milo prekvapený, že pod strechou je vyrovnaný super. Skončí to v pohode v 4 setoch. Aj taký je sport.
Reagovat
stopan
no od Djokovica som cakal zivsiu hru, nie prehadzovanu na istotu a naviac stale krizom Rafanovi na raketu, Novakova hra je bez momentu prekvapenia, zato som prekvapeny ze je 2-1 na sety pre Novaka, od straty prveho a najma druheho podanie Novaka mam pocit akoby sa mu vytratil uderova sebadovera, zato Rafan posobi zvisom a hlavne vybusnejsim dohmom na kurte.
Reagovat
kranyz
na míče 107/107
Reagovat
smazaný uživatel
Parada...

Obaja sa snazili o 106!!
Reagovat
Patik
Novak v druhom.. treťom sete trošku polavil a naopak Nadal trošku pridal.
Reagovat
Hypertac
No nedá se nic dělat. Snad zítra pod otevřenou střechou ty dva sety Rafa vyhraje.
Reagovat
Carmelo
Tomu sám nevěříš chlapče - Víc prototí triček než vyhraje setů.
Reagovat
Sonja
Pokud je pravda, že musí souhlasit oba hráči, nevidím důvod, proč by Novak souhlasil :D
Reagovat
MarcelPersch
zrovna jsem to chtěl napsat, podle me se to dohraje v poklidu pod střechou ve 4 setech, Rafa už muže jen kosmetický trochu pomoct Kevinovi.
Reagovat
Mayo
Vyhrať 2 sety proti ND? To ťažko.
Reagovat
stopan
skoda ze sa bude dohravat neskor, moj dojem z druheho a tretieho setu je taky, ze Nadal hraje velmi dobre, od Djokovica som cakal aj napriek doslova vydretemu vedeniu 2-1 na sety o kus tenisoveho umenia viac, strasne hraje na istotu malo uderov po ciare, chyba moment prekvapenia,Nadal v pohode viac menej tie vsetky krizne udery vracia, naviac je ovela v utoku nebezpecnejsi a hra agresivnejsie a odvaznejsi ako Djokovic. trufam si povedat ze v tretom bol Nadal tenisovejsi, Djokovic ukazal pevne nervy a to rozhdolo.
Reagovat
a.magerova
Tak pokračování až po vyspání.... ;-)
Reagovat
Carmelo
Joker psychicky úplně jinde GOATerer a Běhal...Easy win pro něj
Reagovat
Ondra979
to je na pi...akle aspon ze Novak vede
Reagovat
Labi
musím uznat že mi Djoko chyběl ....Nadal ho většinu 3 setu ničil a zdálo se, že nemá šanci ten set uhrát ale i tak se z toho dostal ikdyž už bez těch emočních výlevů jako dřív ale ta jeho psychika je neuvěřitelná
Reagovat
Denis92
Pokracujeme zajtra 14:00 nasho casu. Je to strasna skoda, ze to prerusili. Nerozumiem tomu, preco maju o 11PM deadline..
Skvely zapas.
Reagovat
Kozoroh
Prý kvůli nočnímu klidu.
Reagovat
spaniel
Myslel jsem ze pauza pomuze Novakovi, ktery se mne zdal bez energie a horsi, ale ted nevim.
Reagovat
Denis92
Pauza vzdy pomoze tomu, co prehrava. Tak ako pomohla Nadalovi v Rime proti Zverevovi ci v Parizi proti Schwartzmanovi, mu moze len pomoct aj proti Novakovi v Londyne, pretoze strati ziskane momentum.
Reagovat
stopan
akor myslim, ze Djokovicovi moze pomoct, nehral dobre od prveho strateneho podania, ktore chybami daroval Nadalovi,coraz viac zacal hrat na istotu som mal pocit, aj ten pohyb na sieti je katastrofa, Nadal ho na sieti skoli ako ziaka, aj ked paradoxne tamRafan prehral tiebreak.
Reagovat
Serpens
Sakra!!
Reagovat
turista
Hurá!
Reagovat
FulnekUltras
Neuvěřitelná čísla v čf i sf. Tak ať už to JARBerďa letos vyhraje celé. Přece to tam nenechá ležet jako ten náš posledně. "BIGElita" nech sa poUSiluje dál. Od Fedala k Nadererovi a zase zpátky... ;-)
Reagovat
Frick
tak ruší ten noční klid, že se tam nemůže hrát po 23:00?
Reagovat
FulnekUltras
prej už tam obcházel jeden nervózní soused s RPG
Reagovat
Stan_Borowitz
už jsem se o tebe začínal bát. Tady se děly věci, cos tu nebyl...
Reagovat
FulnekUltras
zdar jak sviňa ;-) myslím, že až na ten Birmingham jsem o moc nepřišel... ;-) snad to teď o víkendu zachrání aspoň Angie a Charváti... ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Tož Evropa musí porazit Afriku v obou případech, to je jas jasů, jak by řekl gigin...
Reagovat
spaniel
Vsichni uz dostali infarkt?
Reagovat
Denis92
Nechapem preco hra Djokovic stale ten krizny BH Nadalovi do FH a ten ho vzdy zabije po lajne..
Reagovat
Denis92
The match between Nadal and Djokovic will resume tomorrow (if it doesn't finish by 11pm tonight) under the roof, unless both players agree for it to be opened. #Wimbledon
Reagovat
Fandina
Jj, první set byl od Noleho super a pořád se mi líbí víc, než Rafa. Před zápasem jsem víc věřila Rafovi, teď se mi zdá, že je na tom lépe Nole. A bylo by super, kdyby vyhrál.
Reagovat
Sonja
Rafa se neskutečně rozehrál, Nole bude za odložení zápasu na zítra ještě rád...
Reagovat
Dobry-den
Co se tak dívám, tak má Nadal suverénně navrch. Ale sleduju to jen po očku, tak to nemusí být pravda...
Reagovat
annah
Mírně navrch má. Je neskutečné, co všechno dokáže doběhnout a vrátit.
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovic ako na potvoru skvele % prveho servisu...
Reagovat
smazaný uživatel
75%!!!
Reagovat
Denis92
Nadal este lepsie v 2 a 3.sete
Reagovat
Franky
To ale potkan z petrzky neriesi...cely svet sa teraz totiz zomkol proti rafovi a jeho patolizacovi petovi
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Nole Rafovi returnuje aj prvy servis, to je nič :)

Nole ale podáva nad svoj standard. Veľmi si servisom pomáha, vela es, priamych bodov.
Reagovat
Fandina
Hajde Nole!!!

Sice mám ve Fantasy Rafu, ale Noleho hra se mi dneska víc líbí. Pojď!!!
Reagovat
a.magerova
Já mám Novaka a Kevina, tak snad mi TO Rafa nepokazí.
Reagovat
annah
No ale je to úplně jiná podívaná než u těch předchozích dvou střelců.
Tenisová hostina. A člověk si ji dokáže o to víc vychutnat, když je mu jedno, kdo vyhraje. Nervy jsou v klidu...
Reagovat
Fandina
Jj, hezky se na to dívá, jednak hrají víc takticky a hlavně je mi jedno, kdo vyhraje. Víc si to člověk užívá, než u svých topek.
Reagovat
turista
No jo, ale Novak ještě letos nemá titul tak by potřeboval Rafu zlomit. Ale ani to mu nemusí zaručit trofej.
Reagovat
Fandina
528 komentářů, to tu dlouho nebylo ... je vidět, že se lámou rekordy, tenisové v délce zápasů určitě, takže není divu ... úsměv
Reagovat
Franky
Rafa si siel do satne pre novu vzorku
Reagovat
Roger_Federer
Pojd Rafa, jeste 2..
Reagovat
smazaný uživatel
Ze tys poslouchal na zacatku turnaje Wilandera?:D)
Ktery prohlasil, ze letosni odskok mice da Rafovi titul.
Jeste sis mohl vsadit dle Navratilove, ktera zase prohlasila,
ze titul urve Serena...
Tak jestli jde o Navratilovou a Wilandera, tak letos ve Wimbledonu chytli slusnou formu:) Teda aspon to tak zatim vypada...
Reagovat
Sonja
Achjo, na chvíli jsem zapomněla, proti komu vlastně Novak hraje :)
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
tito
Jsem rád, že jsi se vrátila :-)
Reagovat
Sonja
Díky tito, taky tě ráda vidím.
Škoda jen, že se ti naši pánesové nestřetli až ve finále :))
Reagovat
Denis92
Djokovic je dnes na BB horsi jak Federer. 2/10..to ho moze stat zapas, hoci je lepsi.
Reagovat
spaniel
Uz o moc ne. V pulce druheho trochu zvadl a prenechal iniciativu. Slusna rezba ale.
Reagovat
Denis92
Na returne mal sanci dost. Celkovo v 4gemoch mal brejkbally, ale brejkol len raz. Nadal dostal dve sance a obe vyuzil.
Reagovat
Sonja
Hrůza no, ale je třeba říct, že Rafa zlepšil hru...
Reagovat
MorusRubra
Rafa vypadá jak Miss mokré tričko. Z čeho Nike šije ty tenisové hadry, že jsou tak průhledné?
Reagovat
smazaný uživatel
No tece z neho silene...
Reagovat
spaniel
Vzdycky. Z Monfilse taky. Po nem museli na hardu vytirat kurt.
Reagovat
annah
Má to tričko úplně propocené, anebo to jen tak vypadá?
Reagovat
MorusRubra
Má ho totálně promočené. Potí se opravdu každým pórem na těle.
Reagovat
Pesek12
Rafa na trávě tlačí a častěji chodí na síť, otočil na 5:2. Klobouček za bojovnost, i když dnes nemá úplně dobrý den.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to sako je spis vic vynucene, nez by se tam specialne hnal...
Reagovat
Pesek12
Někdo se tam neodváží ani když tlačí a přechod na síť je nejlepším řešením.
Reagovat
Denis92
No, dnes stihnu este 3.set a ten bude podla mna rozhodujuci. Kto ho zvladne, vyhra cely zapas. Ale dohraju to asi az zajtra.
Reagovat
smazaný uživatel
Dokovic ma pohyb, akoby ani nebehal po tráve.. neuveritelné
Reagovat
spaniel
Ja bych se to neodvazil nazvat travou. Hlavne kdyz vidim ty oblaka prachu.
Reagovat
Roger_Federer
At me ten Rafa nesere..
Reagovat
spaniel
Ten backhand zlepsil Rafan poradne.
Reagovat
Frantz
bojíš se, blbečku? :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda ze ho nehra castejsie tymto stylom. Pretoze FH topspin funguje proti Nolemu na trave minimalne..
Reagovat
turista
Zlepšil, ale hlavně BH CC.
Reagovat
smazaný uživatel
a ted se budou rebrejkovat az do tajbrejku:)
Reagovat
Sonja
WTA hadr
Reagovat
smazaný uživatel
dalsi brejk...
ten lift Djokera prekvapil...a pak uz bylo vymalovano.
Reagovat
Sonja
Aký prohoz intergalaktický
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ted Djoker famozne...zatim se mne zda mnohem vic tvorivejsi...
libi se mne na te trave mnohem vic nez v minulosti:)
Reagovat
Denis92
1breakball=1break.. Novak mal 7BB a tiez jeden break.
Reagovat
spaniel
2 ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ted Djoker na saku jak Lucka:)
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa solídny, Djokovic prilis dobry...

Jeho strojova hra a ploché údery na tráve proste platia. O returne nehovoriac. Rafa sa na kazdy bod nadre ako kon. Djokovic zaroven vobec nekazí od BL a vracia aj Rafove kvalitné údery. Skoda, ze si s tou formou nepočkal o 2 tyzdne dlhsie, pri 2r by sa to uz stratilo..
Reagovat
smazaný uživatel
Kejv s Jankem hrali 6,5 hodiny...
si myslim, ze Djoker s Nadalem klidne mohou hrat i dele:)))
Nebo neco podobneho.
Reagovat
Denis92
picki materinej :DDDD
Reagovat
Sonja
Skoro:))
Reagovat
Denis92
Toto bolo ako rozcvicka pred zapasom :D
Reagovat
Pesek12
Novak je zpět a září
Reagovat
Pesek12
Rafa má smůlu a nechodí mu jeho oblíbené konečné míče
Reagovat
turista
Dokázal se vrátit. Velkou zásluhu na tom má taky Marián Vajda.
Reagovat
spaniel
Tvl :D
Reagovat
Patik
V jednoduchosti..Nadal má slabý servis..Djokovič má silný return.
Reagovat
mats23
asi tak
Reagovat
spaniel
Majstrovstva sveta v trapeni kobercov a hraje se antukovy tenis.
Reagovat
Frantz
neplač furt, trapáčku, nikdo tě nenutí se na to dívat
Reagovat
spaniel
Mne se to libi, kanalniku. Predstav si ze sleduju spoustu tenisu, kde RF neni. Narozdil od tebe.
Reagovat
raduz
Djokovič,když má fazonu,tak je zkrátka nejlepší.Dokonalý atlet s vynikajícími udery,z kterých čiší přirozenost.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ho nemám rad, ale musím uznat, ze když hraje svůj TOP, tak je proste neuvěřitelný. To je Holý fakt.
Reagovat
mats23
JO, presne, agresivne, udery, strojova hra
Reagovat
mats23
djoko super, skutocne je spat, ale aj tak vamos rafa
Reagovat
Kozoroh
Co k tomu říct? Aby takhle klaply ještě dva sety :-)
Reagovat
Sonja
Kéž by.
Mě těší už jen to, jakého tenisu je Novak pořád ještě schopný...neuvěřitelný. Navíc ta jeho soustředěnost, klid...snad mu to vydrží no.
Reagovat
Dobry-den
Nadal má zaražený prdy? Nebo co to s ním jako je? Toto je světová jednička? No to nevim teda..
Reagovat
spaniel
Rezou do toho brutalne. Urcite predcasne finale.
Reagovat
MarcelPersch
Djokovič zmrtvýchvstání, Rafa jednoznačně znevýhodněn zataženou střechou, ale s tím jak hraje Djokovič by to Rafa asi ani tak nedal.
Reagovat
turista
Djokere poraž ho! I zasloužená světová jednička musí někdy prohrát. Je to jen supertenista, ale není to stroj. Idemo, Novak!
Reagovat
tito
Brachu, ty mne vždy svou objektivitou dostaneš... Potažmo Nola, Sonja, Marduch a v neposlední řadě Gigin, zakladatel :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale napriek tomu je to funny a nijak urazajuce.

Turista je klasik :)
Reagovat
tito
Tak :-)
Reagovat
turista
Já náhodou velice uznávám Rafu Nadala, jeho obrovské tenisové umění, dokonalou koncentraci a nezměrnou bojovnost. Pokud dnes prohraje tak bude mít letošní zápasovou bilanci 35:3. Pokud vyhraje tak to bude mít 36:2. Tuhle bilanci nemá ani Roger Federer. Ten už prohrál letos myslím 4x.
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
annah
Tak dalšího dílu největší tenisové rivality open éry zn. Fedal jsme se nedočkali, ale toto je důstojná náhrada. Paráda...
Předčasné finále.
Reagovat
a.magerova
Už jsem si všimla u DelPa a teď i u Rafy... jim kapsy prosvítaj nebo se rýsují stejně jako Rogerovi... ;-)
Reagovat
Kozoroh
Doufám, že fandíš No1emu :-)
Reagovat
a.magerova
Tak jasně, umím počítat.... ;-)
Reagovat
annah
Že by všichni přibrali od kolen nahoru a výrobci to nezaregistrovali? :-)
Reagovat
a.magerova
Nebo módní trend, který převzaly všechny šičky... ;-)
Reagovat
annah
Zrovna jsem něco podobného chtěla napsat... :-)
Ale je to nádhera sledovat tenis a nenervovat se u toho, což...
Reagovat
a.magerova
Tak tak.... všechno zlé je k něčemu dobré.... Život je fajn... ;-)
Reagovat
a.magerova
Nebo úsporná opatření... ;-)
Reagovat
spaniel
Novak o parnik lepsi.
Reagovat
Matti
:-):-):-)
Reagovat
Frantz
O dva, buzíku, o dva ;-)
Reagovat
spaniel
Jake zraneni ma dnes? Nebo prozradis az za 9 let? :D
Reagovat
Frantz
Kde je ten tvuj chuj, na kterem kurtu?? :D
Reagovat
spaniel
Bude to vyzadovat dalsi operaci? A bude to opet slepak nebo transplantace vlasu?
Reagovat
Frantz
a ušima něco neumíš, trosko zoufalá? :D
Reagovat
spaniel
:D slusne neunasis
Reagovat
Frantz
jj neunasim, arogant, nejvetsi favorit shorel jak papir, zatimco Nadal, kterej nemel prezit prvni tyden hraje o finale ;-)
Reagovat
spaniel
Je roztomile jak veris, ze hraje o finale.
Reagovat
smazaný uživatel
Pozor, aby si to nezakríkol :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pozor, aby si to nezakríkol :)
Reagovat
spaniel
Taky me to ted napadlo. Ale hulibrk potrebuje polechtat.
Reagovat
Denis92
Nadal odvratil na turnaji 22/28 BB. To je uzasne cislo. Vravim to stale, co sa tyka premienania/odvracania BB tak je Nadal najlepsi hrac. Teraz dostane sancu na returne a hned ju vyuzije.
Reagovat
MarcelPersch
Není divu že jich musí odvracet tolik s takovým servisem.
Reagovat
Sonja
Tak tyhle nevyužitý šance ho nakonec budou mrzet. Je lepším hráčem, ale k čemu mu to je...
Reagovat
spaniel
Ty zidle pro hrace jsou jak zahradni zidle z Jysku za 500
Reagovat
Labi
taky to nechápu, neříkám že na tomhle turnaji mají být boxy s vyhříváním ale když to je taková tradiční záležitost tak něco masivnějšího ze dřeva by vypadalo líp
Reagovat
urbi
Tohle by se na USO nestalo...:)
Reagovat
a.magerova
Gratulace vítězi, čest poraženému... ;-)
Reagovat
Dobry-den
Nandal 7:6 6:3 6:4 a stihne to ještě dneska.
Reagovat
turista
Ne, postoupí Djoker!
Reagovat
mahycek
Nebudu se na ten zápas dívat celej, myslím Anderson a
Isner, Ale nyní DJOKO --RAFA !!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
nahodou, divaci musi byt spokojeni, listky nejsou levne, tak si to tam aspon dneska pekne uziji az do pulnoci:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ok. Okolnosti ako pocasie Rafovi pomohli pocas antukovej sezóny. Teraz sa mu to vrátilo tymto kurioznym zapasom a zatiahnutou strechou ako dosledkom..

Budes sa s tým musiet popasovat, kluku naša ušatá..
Reagovat
Labi
proboha nebreč....hraje se pořád na trávě, která je pořád stejně zelená a míče žluté, dokonce i síť je ve stejné výšce...děláš jak by se zatahnutím střechy zahodili rakety a šli hrát nohejbal...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak strecha vlastnosti kurtu ovplyvnuje, nesledujeme tenis prvy den...

Videli sme to aj v minulosti s Rosolom, ci finále s Federerom
Reagovat
Labi
jestli chceš mluvit o tom že zatáhnutí střechy způsobí to že se bude trápit s Rosolem (hráčem na pomezí světové stovky) tak je něco špatně.....
Reagovat
spaniel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
FFF..Toto nemá cenu :)

Mas pravdu, strecha tenis neovplyvnuje..
Reagovat
spaniel
Podle tebe ji neovlivnuje suchost, protoze to Rafovi pomaha, ale strecha jo, protoze mu skodi.
Reagovat
smazaný uživatel
klasika, odraz micu nic...strecha ano...:D)
pri cemz ten odraz teda ma mnohem zasadnejsi vliv na zapas pochopitelne, ale zbytec debata...uplne zbytec....
Reagovat
smazaný uživatel
Podla mna ho neovplyvnuje sucho?...

To som tvrdil, alebo sa mi to snazis len tak nenapadko podsunut?..:)
Reagovat
Labi
ne neovlivnuje ani zdaleka tak jako povrch nebo například to že hrají o pár hodin později než měli....Rafa má tedy fakt štěstí že hraje v téhle době ptž kdyby podle tvé logiky hrál o pár let později jak by byla už střecha na všech GS tak by asi nevyhrál vůbec nic...
Reagovat
smazaný uživatel
Jako povrch?..

Tak to je snad jasne. Rovnako je jasne, ze povrch asi nebudu menit co..To, ze zacali neskor nijako neovplyvnuje vlastnosti kurtu..
Reagovat
Labi
ty jsi nikdy asi moc nesportoval, co? myslím že je sakra rozdíl, když čekáš na zápas několik hodin, jsi mentálně nastavený atd. a záleží jak se s tím kdo vyrovná, to zatažení střechy je proti tomu maličkost
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa je klaustrofobik?
Reagovat
Franky
nerev petrzalka
Reagovat
LukasH
Sla Cicak na zachod behem toho utkani?
Reagovat
aape
gratulace, Kevine! Dík, žes to dokázal ukončit
Reagovat
Mayo
O chvíľu začína vrazdenie neviniatok.
Reagovat
mats23
ale no
Reagovat
Ondra979
no KEve, dej se do kupy, fandim ti kua
Reagovat
spaniel
Chudak Kevin, Isner mu dost ztizil finale. Neverim ze se da dokupy.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslim si...ten Kejv vypadal, zeby klidne hral az do stovky...skvele fyzicky pripraven...
Ja sim myslel, ze bude uz utahany pred Fedexem...no a prosim:)
Reagovat
spaniel
Podle toho co rikal, je uplne v r.ti.
Reagovat
smazaný uživatel
:D)
no uvidime...
ja jsem spis nastvany na ten prvni set, to Jankovi dost uteklo...mohlo to byt nejen uz davnoi za nami, ale asi bylo jasne, hlavne v tom patem, ze to Janek neustoji...Kevin jel furt jak masina.
Reagovat
Denis92
Som zvedavy, kolko divakov bude na CC pocas 1.setu. Tipujem, ze vacsina bude v bufete.
Reagovat
mats23
:) zaciatok by mal byt tak o pol hodku, muselo to byt narocne vydrzat 6 hodin
Reagovat
Roger_Federer
Berdychuv otloukanek podruhe ve finale Granslemu :)
Reagovat
mats23
a teraz chceme konecne tenis, vamos rafa!
Reagovat
turista
Idemo Novak!
Reagovat
d@ve
Někdo tady před dvěma třema hodinama psal, že John už vadne a ejhle už se to dostavilo. :)
Reagovat
d@ve
Na esa ale vyhrál John 53:49.
Reagovat
smazaný uživatel
hlavne vyhral na ty voleje na saku, tam se da rict, ze ho rozdrtil:)
Reagovat
d@ve
Žádnej línej volej.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
:)))
Reagovat
kada.tom
Anderson si to zaslouží, vyřadil Federera a navíc v QF i SF vyhrál dlouhé pětiseťáky poté, co vždy servíroval jako druhý :-)
Reagovat
smazaný uživatel
gratulace Kevinovi.
za mne smutek...:(
Reagovat
PetaM
Jste spokojení?! Trapné SF, které skončilo jen 26:24 ... Čekal jsem od toho trošku více ...
Reagovat
EllNino
Po 97 letech Jihoafričan ve finále Wimbledonu :) Gráťo, Keve, jsi pán :) A ty taky, 1111
Reagovat
Dobry-den
Tak rekord nebude, ale very nice try ;-)

Gratulka Kevinovi, zaslouženě ;-)
Reagovat
kada.tom
tak mixy bychom měli oba odehrané :-D
Reagovat
com
to snad ne.. chceme rebrejk :D
Reagovat
kada.tom
a o co, že teď nedoservíruje ... :-D
Reagovat
Krisboy
Kevin v transu :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Pochybuje někdo o tom, že teď Izzy rebreakne ku nule? :))
Reagovat
EllNino
Tak už, Keve :D :D
Reagovat
Denis92
WOW! Tak toto je ten moment..Terayz alebo Nikdy.. Richard Lintner..pardon, Kevin Anderson :)
Reagovat
smazaný uživatel
teraz!!!
Reagovat
EllNino
Levák Kevin, Kevin na zemi ... We've seen all :)
Reagovat
kada.tom
wow ... tak snad tohle Andersona nakopne!
Reagovat
Denis92
Ten brejk od Andersona urcite pride. Musi. Len neviem, ci dnes..
Reagovat
Malda
Teď a nebo nikdy!
Reagovat
EllNino
..Cicak dala za ženské finále roku 2014, které také rozhodovala :D
Reagovat
smazaný uživatel
:-DDD
Reagovat
Labi
aby chlapci stihli US Open :D
Reagovat
kada.tom
budou nasazení rovnou do druhého týdne, aby měli aspoň den volna :-D
Reagovat
svetova.dvojka
Kevin vyhraje, jen je otázkou kdy, zda to bude za 10 minut, za 30 minut nebo za hodinu a půl...
Reagovat
kada.tom
nebo zítra, nebo v neděli ...
Reagovat
svetova.dvojka
Tak to bude za 10 minut...
Reagovat
Denis92
Roof will be CLOSED for Djokovic v Nadal when it starts
Reagovat
smazaný uživatel
Ppči
Reagovat
Mayo
To bude rýchla trojsetová záležitosť.
Reagovat
Ma3ek
To čo predvadza Anderson v gamoch od stavu 0:30 je tiež smutné
Reagovat
svetova.dvojka
Isner už fakt nemá sílu, ještě nedávno podával rychlostí i 135 mil v hodině... a teď to bylo už jen kolem 120 mil..., varovný signál.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl, Rafa s Nolem mohli uz 3.5hod hrat bez strechy. Za slnečna..toto je neuveritelna zhoda okolností...
Reagovat
EllNino
tak budou hrát zejtra, no
Reagovat
smazaný uživatel
Nebudu. Poslu ich tam aj na 2.5hodky
Reagovat
Denis92
Tak za 2,5h sa to da aj cele odohrat.
Reagovat
Roger_Federer
Je to domluvene a Isner chce prekonat sam sebe..71:73
Reagovat
svetova.dvojka
Můj tip je , že dnes dohraje první mužské semifinále, máme na to ještě 3 a půl hodiny.
Reagovat
EllNino
Junioři napodobují Andersona s Isnerem :D Draper - Meija 18:17
Reagovat
kada.tom
GSM Draper 19-17 :-D
Reagovat
EllNino
Draper využil 10. mečbol, skoro 40 minut po tom devátém :D A postoupil do finále :) Borec 4 hodiny 24 minuty
Reagovat
kada.tom
jo, na juniory sakra dobrá práce :-)
Reagovat
pockerface
Tak aby ještě nedošlo nejen k přeložení zápasu Rafa x Novak, ale k přeložení i tohohle zápasu :-)
Reagovat
Mayo
Nech sa hra ešte tak hodinu. Druhé semi zajtra.
Reagovat
smazaný uživatel
Isnerovi zostava tak pol hodka zivota celkovo.
Reagovat
spaniel
Jj. Uz i servis pomalejsi
Reagovat
smazaný uživatel
u noleho na stories je vidiet ze este cakaju
Reagovat
milik254
No to je jasné, že nehrajou
Reagovat
spaniel
Jj, v rozstepu.
Reagovat
smazaný uživatel
noleho prirodzena poloha
Reagovat
Amputace
Chudák ta Andersonova holka, muset se na tohle 6 hodin dívat a ještě se tvářit, že ji to baví.
Reagovat
EllNino
jí to pak vynahradí :D
Reagovat
kada.tom
no dneska nevim :-D
Reagovat
Denis92
Isnerova zena je v 7.mesiaci..tiez asi nic prijemne pre nu.
Reagovat
spaniel
Ze John nebude u porodu?
Reagovat
Amputace
Fakt? Vůbec jsem to na ní nepoznal. Tak to je teda síla.
Reagovat
duhove_hovinko
Teď to Kevin dá...
Reagovat
spaniel
Ted meli zfalsovat jestraba.
Reagovat
duhove_hovinko
Nechápu proč tu píšete o degradaci tenisu...
Reagovat
Frick
že komentátor nemá bažanta?
Reagovat
smazaný uživatel
Isner tri sprinty a zostali mu tak 2% health.
Reagovat
smazaný uživatel
Za chvilu pridu do satne Serena s Kerber, rozvicovat sa na finále..
Reagovat
kada.tom
:-D
Reagovat
brixner
Janku, ritern!
Rozumíš - RITERN to chce!!
Reagovat
Malda
Osobně bych viděl hrát to v 5. setu do stavu 6-6(plnohodnotný další plný set) a pak tiebreak.
Reagovat
Malda
Myslím tím tedy 12-12 pochopitelně ;-)
Reagovat
mats23
jo
Reagovat
svetova.dvojka
No jo na hlíně se returnuje těžko...
Reagovat
Labi
pro Rafu možná dobře, po maratonu s Delpem bude mít den navíc odpočinek...každopádně to co předvádějí tihle dva basketbalisti je degradace Wimbledonu, tihle tak daleko neměli dojít.....Roger si ale za to může sám, hodně zklamal
Reagovat
steve79
Nevim, nevim. Toto je pro Rafu mozns jeste vice vysilujici.
Reagovat
Labi
pro tělo určitě ne...on s psychikou problém nemá když ale napálí celou antuku, třeba i ke svému překvapení dojde daleko ve wimbledonu tak jsem zvědavý na zbytek sezóny, na hardech bude sotva chodit
Reagovat
turista
No tak druhou polovinu sezóny už snad ovládne Djoker a sníží ztráty na svého hlavního soupeře, který možná ani nebude hrát a bude muset odpočívat.
Reagovat
turista
Asi budou muset zavést TB i v 5.setu. Ti hoši na kurtu za to nemohou. Jen nikdo z nich nechtěl dnes prohrát.
Reagovat
pockerface
Taky doufám, že už zápas Rafa x Novak nebude. Koukat na 1 set a zbytek zítra by bylo dost blbé. Nehledě, že zítra budou Novak i Rafa v jiném rozpoložení a prostě všechny ty dohrávky jsou vždycky takový nějaký divný a možná nespravedlivý. Jeden den Vám tam může padat vše, přeruší zápas a druhý den je Vám na nic a projedete to, přestože den předtím by postoupil v suchém tričku.
Reagovat
turista
Dohrávky obvykle pomáhají Nadalovi. Proti Zverevovi v Římě mu pomohl déšť a dohrávka druhý den. Kdyby déšť nepřišel tak by ho Saša už patrně dorazil. Asi Sv.Petr má Rafu Nadala rád.
Reagovat
Amputace
O tom zápasu se bude mluvit jako o epickém, ale je to naprosto nekoukatelné. Tohle má s tenisem jen málo společného.
Reagovat
Patik
úplný otras..kazia meno dobrému tenisu.
Reagovat
spaniel
Nole s Rafou dnes zlomi Guinessuv rekord v delce strecingu.
Reagovat
steve79
To jo. Musi to bejt hrozny.
Reagovat
pockerface
Třeba se už s nimi domlouvají nebo jsou domluvení, že zápas přeloží na zítra. Kdo ví co se odehrává v zákulisí. Rafa možná začal tvrdě bojovat, aby se hrálo zítra na sluníčku a otevřeném kurtu.
Reagovat
steve79
At vyhraje Isner.
Reagovat
duhove_hovinko
Musí Anderson
Reagovat
kada.tom
na tenhle zápas Cicak do smrti nezapomene :-D
Reagovat
steve79
Tesil jsem se na djoko s Nadalem a buh vi, jestli budou hrat.
Reagovat
smazaný uživatel
Mozno boli ich QF zapasy tie posledne, ktore sme mohli vidiet. Zvysok kariery stravia v satni..
Reagovat
pockerface
Chudák rozhodčí a sběrači, ty musí mít buď nafukovací močové měchýře nebo naopak dehydrovaní. Nevím jestli mají možnost se napít. Kevin a John pijí pravidelně a vypotí to, ale ty chudáci na lajnách a hlavní rozhodčí ty musí trpět.
Reagovat
spaniel
Sberaci se kazdych 7 gamu stridaji. Toto maji poreseno.
Reagovat
kada.tom
tak čároví a sběrači se po nějaké době střídají
Reagovat
pockerface
Jo dík. Sběrači vím, že se střídají, na čárový jsem zapomněl :-)
Reagovat
Herbert_Hoover
já bych vystřídal i ty dva na kurtu :)
Reagovat
spaniel
Nedaval bych to za vinu Andersonovi. Proste Isneruv servis je prilis dobry a to je pricina.
Reagovat
mahycek
Je to umění na servisu, ale neumění a velké je to,
že to ani jeden z nich neumí vvátit. To s té velké
čtyřce by se nikomu nestalo. Už mě to nebaví, ten
zápas. Stáhnu zvuk a pustím s obrazem Big beat. Stejně
to nahrávám a zítra jedu na rockovej festival. Fotbal
i finále žen, je v pohodě.
Ku.va, kdy už Djoko - Nadal ????????
Reagovat
Amputace
Pozitivní na tom je, že ani jeden z nich by neměl ve finále tak na 99% šanci.
Reagovat
svetova.dvojka
tak první čtvrtinu zápasu máme za sebou, další 3/4 náš ještě čekají...
Reagovat
Patik
Normálne by som to prerušil..podal im ruku..áno ďakujeme..vyhrávate obaja cenu za najlepší servis..nabudúce vám vyčleníme zvlášť kategóriu kde môžte hrať aj do 100 a pustil na kurty hentých dvoch..čo to nedali súbežne ..veď museli vedieť že hento bude nadlho.
Reagovat
duhove_hovinko
Mne to baví! Kam se hrabe antuka.
Reagovat
Ma3ek
Dnes som si posunul pracovnú dobu aby som stihol Rafu s Novakom a namiesto toho pozerám v piatom sete tuto parodiu na tenis. Isner v živote nebrejkne Andersona možno až zajtra v dohravke ked sa vyspi. Fakt utrpenie pre divakov rozhodkynu aj pre nas čo sme čakali na Rafu s Novakom teraz už chcem nech tito hraju až do noci nech neni pokazený zápas Rafu s Novakom prerušením alebo hraním pod strechou. Nech už teraz hraju kolko chcu a nech Isner prekona svoj rekord 138 gamov v piatom sete na to ma teraz na viac nie. Hlavne nech nepokazia zápas Rafu s Novakom mne pokazili už piatkový podvečer
Reagovat
smazaný uživatel
Tiez to tak vidim.

Snad nebudu razit filozofiu, druhé semi na dve hodky dnes a zvysok sa dohra zajtra. To je proti duchu športu.
Reagovat
Ma3ek
presne ten zapas si chceme všetci užit aj oni dvaja takže tiež sa obaja zhodnu podla mna
Reagovat
pockerface
Tak kterého to konečně přestane bavit.
Reagovat
PetaM
Doufám, že Isnera. Je úplně marný.
Reagovat
patriks
Ve Flushing Meadows už pochopili, že čím delší zápas nemusí znamenat tím zajímavější, a proto zavedli v 5. setu tiebreak. Ve Wimbledonu na to ještě nepřišli...
Reagovat
smazaný uživatel
V Anglicku majú stále dva kohútiky.

Na TB piateho este ani nepomysleli.
Reagovat
blax
Když už se tak hraje dlouhý, nezáživný zápas, tak rychlé vysvětlení proč se používají v UK dva kohoutky - https://www.youtube.com/watch?v=HfHgUu_8KgA
Reagovat
Hypertac
To bude ještě nadlouho. Když začínal první zápas v mixu, tak jsem z legrace prohodil, že to skončí dřív než první dvouhra chlapů. To jsem ale netušil, že skončí i druhý mix a kluci budou stále hrát...
Reagovat
svetova.dvojka
Anderson vypadá, jako kdyby se hrál první gem...
Reagovat
Hypertac
Přesně tak. Že ho to zrovna začalo bavit.
Reagovat
turista
Tak ať ten Kevin aspoň v tom případném finále podá kloudný výkon a nepředvede takovou frašku jako loni na US Open proti Nadalovi.
Reagovat
Roger_Federer
Me to nebaví
Reagovat
pockerface
mě tóže :-). Kdyby hrál Roger, tak už mají po zápase i Rafa s Novakem :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pome druhe semi na zajtra.

Rafa chce mat po Delpovi dva dni volna.
Rafa nechce pod strechu :)
Reagovat
spaniel
Isner je troll :D
Reagovat
Herbert_Hoover
Tento zápas nemůže nikdy skončit.. :)
Reagovat
com
jo Isner na brejky ty esa umi :D
Reagovat
bIbec
Borci hlavně nepolevit na servisu a držet. Jedeme na rekord.
Reagovat
Fandina
Rekord nejdelšího semi Wimblu už prý mají, to by jim mohlo stačit :-)).
Reagovat
smazaný uživatel
O 21:00 nasho casu tipujem ofiko správu na prelozenie druhého semi...
Reagovat
pockerface
A Rafa s Novakem strašně na*raní, že půlku dne strávili v šatně, rozcvičeni, nahecovaní a na konec zápas přeložen.
Reagovat
Fandina
Kevin se mi jeví o chlup lepší, ale vzhledem k mému tipu ve Fantasy a také proto, že podává první, tak by bylo dobré, kdyby se John po svém vyhraném podání už pokusil Kevina brejknout. Go!
Reagovat
spaniel
Zapas plynule prejde do 1.kola 2019
Reagovat
svetova.dvojka
a ještě začalo pršet...
Reagovat
Mayo
Treba zmenšiť štvorce na podanie.
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat
svetova.dvojka
dlouhý tenisový den...
Reagovat
kada.tom
úplně to vidím, jak někdy časem ztratí Isner servis a hnev v zápětí tak učiní i Anderson ... :-D
Reagovat
marcel19752
jj pak,už si budou brát jenom servisy :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pome John, snad ta nejakých 16:16 nerozhádze. Ved to je pre holky, pome. Lietaj na kurte..
Reagovat
Denis92
Myslim, ze by mali realne zacat uvazovat o zavedeni TB v 5.sete na vsetkych GS. Nemusi to byt hned za stavu 6-6, ale napriklad 10-10 alebo max 12-12. To maju ako keby 2sety a potom uz fakt staci a treba to ukoncit. Toto neprospieva nikomu. Ani hracom, ani divakom.
Reagovat
smazaný uživatel
Alebo vyhlasit remizu a na druhy den opakovat zápas. :)

Futbal kedysi tak fungoval...
Reagovat
marcel19752
nekonečný počet setů mi přijde trochu mimo. Tam, už to není o kvalitě,ale fyzičce.jestli hrát 5 det tak právě max do těch 15:15 a pak prostě tajbrejk jako normálně.
Reagovat
smazaný uživatel
dokedy este toto??
Reagovat
Sonja
Než bude rozdíl 2 gamy :(
Reagovat
peRFect
John vadne.
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák Mahut, zacina sa obavat o svoj rekord..
Reagovat
d@ve
Obávám se, že než začne další zápas, tak budou muset znovu zkrátit trávník na správnou míru, neb mezi tím vyrostl o takových 5cm.
Reagovat
blixa
Je to běs ...... je to běs !!!!
Reagovat
Patik
Presunú to na zajtra.
Reagovat
mahycek
Ten zápas 2008, finále Rodick - Fed byl hezčí. Jsem to
vytasil, byl jsem v Chorvatsku a viděl to finále tam
Ale, jsem zvědav, jstli někdo dnes překoná 50 Es, co
dal Fed Rodickovi. Asi ano. Rodick tenkrát nevěřícně koukal.
Andyho jsem měl rád, i když z čepice mu stékal pot,
jak z Mrakomora déšt v podání Radka Brzobohatého v
pohádce, teď si nemůžu vzpomenout. Fandino, jak se ta
pohádka jmenuje ?? Jo, už Princ a Večernice.
Reagovat
svetova.dvojka
2009 vole, 2008 se hrál nejlepší tenisový zápas všech dob.
Reagovat
mahycek
Omluva vole, 2009.
Reagovat
svetova.dvojka
v pořádku
Reagovat
svetova.dvojka
Já jsem rád, že to takhle dopadlo, protože finále MS se hraje v neděli v 17:00 je výkop. Ale v neděli se hraje i finále mužské části Wimbledonu a to od 15:00, takže bych to finále neviděl celé, takhle je šance, že to bude jinak...
Reagovat
svetova.dvojka
Oba hráči hráči ukazují kvalitu na servisu...
Reagovat
smazaný uživatel
Tipnnajpamatnejsi z 52 zápasu Nadal Djokovic budu Isner a Anderson.

Aj taky je sport.
Reagovat
svetova.dvojka
Nemají už hlad ? já když 5 hodin nejím, tak už mám absťák.
Reagovat
com
a pauza na lulání by se jim urcite hodila :D
Reagovat
PetaM
Nejí už 5 hodin banány? :D
Reagovat
svetova.dvojka
Ale to jsou jenom cukry, potřebovali by normální teplé jídlo, třeba špagetti carbonara, tam je skoro syrový žloutek, smetana, to by je postavilo na nohy , jako mně...
Reagovat
Denis92
Kazdopadne, vitazovi tohto zapasu mozu ihned po jeho skonceni odovzdat ten tanier "runner-up trophy" a Rafa s Novakom si to mozu rovno rozdat o ten pohar s ananasom.
Reagovat
tito
Zahrada posečená, plot ostříhán, domníval jsem se, že uvidím už druhý set Rafy s Nolem a ejhle- stále se podává a podává... Doufám, že se nedostáváme do fáze, kdy se jeden i druhý bude soustředit na to, aby dobře odpodával, nikoliv aby brejknul. John v tom má velké zkušenosti, doufejme, že Kevin je jiný.... Fakt nádhera.
Reagovat
svetova.dvojka
Jsme teprve v pětině v zápasu..., další 4/5 nás ještě čekají :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nech to chlapci natiahnu este tak na dalsie dve hodky.

A druhe semi tak bezprecedentne presunu na sobotu..

Som uz fanusik tohto scenara..
Reagovat
kada.tom
Už dávno měli Rafa s Novakem hrát na Jedničce ...
Reagovat
EllNino
tam se hraje mix
Reagovat
kada.tom
jo, to mi nějak nedošlo :-D

tak jinak, jak se ten mix dohraje, očekával bych přesun zápasu na Jedničku (pakliže to ti dva esaři nedokončí, jakože asi ne) ..
Reagovat
PetaM
Přesně. A hraje tam jeho oblíbený pár, Murray/Azarenka :D Celý týden se tady nad nimi rozplývá :D
Reagovat
kada.tom
nejhorší je, že ten zápas sleduju :-D
mě akorát nedošlo, že je to na jedničce :-D
Reagovat
PetaM
:D :D :D

Jenom tipuju, ale nebude na jedničce po mixu další mix? Takže Rafa s Novakem budou muset čekat i tak :D Ale myslím, že ty mixy skončí dříve, než pánové na centru :D
Reagovat
kada.tom
jo, řekl bych, že tam fouknou ten druhej mix, na kterej se kvůli jinému maratónu juniorů nedostává :-D
Reagovat
kada.tom
už tam ten mix je :-D
no nic, tak Rafa s Novakem zítra .. :-D
Reagovat
turista
Buď rád, že je Federer venku z pavouka.
Reagovat
kada.tom
jsem, neboj ;-)
Reagovat
Dobry-den
Do kterého data musí být turnaj dohrán? ;-)
Reagovat
PetaM
Bylo by super to ukončit do příštího ročníku :D
Reagovat
steve79
To v zivote neskonči
Reagovat
Krisboy
Ale ano, ale ne v tomhle :D
Reagovat
d@ve
Tak Johne, tak to zbytečně neprotahuj a to jeden servis mu daruj. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
C mon guys, we want to see Rafa!!..
Reagovat
pockerface
No už i diváci mi z toho přijdou dost unavení a nějak ztichli. Už se těší určitě na trochu jiný tenis Rafy a Novaka a možná tuší, že bohužel neuvidí celý zápas. Nebo opravdu před druhým zápasem zatáhnou střechu a Rafa s Novakem budou hrát do půlnoci.
Reagovat
svetova.dvojka
Nesmí se hrát po 11 večer londýnského času, takže se může hrát maximálně do 00:00 našeho času, v Londýně je o hodinu méně než u nás. Takže máme k dispozici ještě 4 hodiny a 37 minut.
Reagovat
Mayo
To bude bohaté stačiť.
Reagovat
svetova.dvojka
no nevím oba hodně zdržují...
Reagovat
Dobry-den
To se bude hrát tak do stavu 50:50 v pátém -_-
Reagovat
svetova.dvojka
Však já to říkal, že ho Isner smete z kurtu jak před 8 lety Nicolase Mahuta.
Reagovat
Tuttovka
Ale už tam není Roddick, aby mu přinesl pizzu :D.
Reagovat
svetova.dvojka
mňam...
Reagovat
spaniel
Jj. Cikansky vynalez.
Reagovat
blax
Dokdy se smí ve Wimbledonu hrát (se zataženou střechou)?
Reagovat
svetova.dvojka
Během zápasu jsem toho stihl tolik, že mám vystaráno na týden...
Dokonce jsem musel na své televizi zrušit automatické vypnutí, které nastává po 5 hodinách vysílaní, takže jedeme další pětihodinovku...
Reagovat
svetova.dvojka
Johny ho nakonec smete z kurtu...
Reagovat
pockerface
Docela by mě zajímalo co tomu říkají v šatně Rafa a Nole. Rafa tam určitě chodí jako tygr v kleci :-)
Reagovat
PetaM
To se dozvíme po zápase obou pánů. Jeden bude neskutečně naštvaný na organizátory, že Isnera s Andersonem dali před jeho zápas a druhý řekne, že to bylo nepříjemné čekat, ale že to bylo pro oba stejné :D :D
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Umele svetla znamenaju strechu, nepamata si niekto?...

Ten stadion je trochu atypicky a mam pocit, ze áno. Nie som si isty...po 19:00 by uz prsat vobec nemalo, hoci neprsalo zatial vobec
Reagovat
Denis92
Ano. Ak chcu svetla, musia zatiahnut strechu.
Reagovat
smazaný uživatel
Vyborna správa!
Reagovat
Kozoroh
Pro No1eho :-)
Reagovat
Denis92
Prakticky uz teraz je iste, ze ten zapas sa bude musiet prerusit kvoli zatiahnutie strechy, co ho trochu ovplyvni a moze z toho vytazit hrac, ktory bude v tom case prehravat..
Reagovat
Mayo
Zo strechy môže vyťažiť každý tenista sveta okrem Rafu.
Reagovat
smazaný uživatel
Kevin jede fakt jak masina...
...takze asi je to fakt jen otazka casu.
Snad Janek vydrzi az do pulnoci:D)))
Dneska to nevypada...
Reagovat
smazaný uživatel
snazis sa to zarieknut na svoju stranu, ale to ti nepomoze, ten kevin fakt vyhra :))
Reagovat
Roger_Federer
To mel vcera Fedex mecbol.
Reagovat
Fandina
ve středu
Reagovat
Fandina
Kevin vypadá v pohodě a dobře se na kurtu pohybuje. Isner působí těžkopádněji, víc chybuje, ale připadá mi, že když potřebuje, tak to vždycky zvládne. Jsem zvědavá, do to nakonec dá.
Reagovat
Fandina
kdo
Reagovat
Denis92
Mna to celkom zacina bavit :)
Reagovat
d@ve
Je to ale paradox - takové krátké rychlé výměny a přitom tak dlouhý match. :))
Reagovat
Sonja
"Let us take the time to say a prayer for Marija Cicak, who unlike us is not allowed to take her eyes off this match"

:DDD
Reagovat
kada.tom
jo, Cicak si to dneska vyžírá do dna :-D
Reagovat
Amputace
Už i stream mi z toho přestal fungovat... Sledujete někdo přes stream? Cokoli, kromě batmanstreamu, ten mi právě nejde. Případně díky.
Reagovat
Denis92
https://www.firstonetv.net/Live/United-Kingdom/BBC-Two-5
Reagovat
W.G.M.
Muzes si docasne zridit pristup na Voyo (Nova), maji tam zkusebni 7denni pristup zdarma. Je to otazka chvilky, jen to nezapomen za ten tyden zrusit nebo ti nauctuji mesicni predplatne (cca 150 Kc). Ja jsem to udela vcera, abych se mohla podivat na zaznam Nadal-Del Potro :-).
Reagovat
smazaný uživatel
tak ted to bylo vtipne:D)
Janek dobehl nejen k winneru, ale prodlouzil to az na lavku:D)
Reagovat
smazaný uživatel
No, ale je to horsi a horsi...
asi bych to mel zakriknout a uz pogratulovat Kevinovi. Nic jineho uz me asi nenapada:)
Reagovat
smazaný uživatel
isner stasticko
Reagovat
spaniel
Omg. Takova sance.
Reagovat
d@ve
Tuším Johnovo klopýtnutí.. :D
Reagovat
d@ve
Déj? vu
Reagovat
smazaný uživatel
no brejk byl...
Reagovat
d@ve
BB byl, ale měl jsem na mysli trošku větší klopýtnutí. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
:D)
Reagovat
Mayo
Zlata antuka. Zrušiť trávu!
Reagovat
Roger_Federer
By me, kdy doslo u Andersona k takovemu progresu a ustaleni psychiky, ze hraje dve semifinale granslemu behem 10 mesicu, takovym vykonem, pritom si ho vsichni pamatuji , jenom jako otlounkanka Berdycha.
Reagovat
spaniel
Psychiku mel vzdy dobrou. Asi jen dozral pozdeji, jako Stan.
Reagovat
turista
Asi.
Reagovat
Tuttovka
On dokázal trápit na trávě ledaskoho. I s Novakem v roce 2015 hrál hodně vyrovnaný zápas. A to Djokovic nebyl zrovna z formy.
Reagovat
Roger_Federer
To si pamatuju, 7:5 patem setu se stestim Novak, potom porazil Rogera ve finale.
Reagovat
Sonja
Reagovat
Mayo
Rafa bude hrať v halových podmienkach. Tak to aby si urobil nadskok 2-0 lebo v hale dostane :D
Reagovat
smazaný uživatel
Umele osvetlenie znamena strechu, ze ano?

V NY to tak ale nemaju..
Reagovat
smazaný uživatel
No co vazení,

Tenis na trave.

Pokoukaničko, ze ano..
Reagovat
Denis92
Aj na harde by sa mohol stat podobny scenar, ked sa stretnu dvaja servismani.
Reagovat
Mayo
Či postúpi Izzy alebo Andy vo finále si ani neprdnu (hlavne Kevin 2 maratóny v nohách za sebou)
Reagovat
Denis92
Tri..aj s Monfilsom hral skoro 4h. Ale vyzera na tom fyzicky lepsie ako Isner.
Reagovat
smazaný uživatel
vyhrane fiftyny 5teho setu 50 x 50:D)
Je to vyrovnane...
Reagovat
smazaný uživatel
Ted 1111 musis...proste, musis:)
Reagovat
smazaný uživatel
no prosim famozni pass shot vykouzlil v tomhle maratonu...
Reagovat
Amputace
Tak jsem se prospal a oni vážně ještě hrají? Geniální, dát tydle dva už na druhou.
Reagovat
Roger_Federer
To pujde..
Reagovat
turista
Berďa ví jak na Andersona, ale nepoví.
Reagovat
mahycek
Ale, tak jsem to nemyslel, tohle je kvalitní zápas
na servisu, nic proti němu, jen nechci, aby se druhé
semifinále přerušilo na další den . To je vše.
A ještě jedna zásadní věc. Kdyby proti těmto prvním
semifinalistům, je jedno jestli Isner, nebo Anderson, nastoupil
někdo z Big 4 myslím i ze zdravým Andym, Nadalem,
Djokem a Federerem, tak, že by nikdo z těchto čtyř,
takovej zápas nehrál. Vyjímky jsou, ale 95 % ne.
Ne, nebrečím, ale už by dávno tyto dva tenisty brejkly
dotáhli do vitězného konce.
Reagovat
smazaný uživatel
ta vymena rakety zatim Kevinovi pomaha:)
Reagovat
smazaný uživatel
ted ovsem paradni volej 1111ho...
Reagovat
smazaný uživatel
ted radi Janek na saku.:)
Reagovat
smazaný uživatel
a teraz co zahral, to tam z paty vytahoval :/ :)
Reagovat
smazaný uživatel
ale ale 0:30, pome
Reagovat
d@ve
Tuším zaváhání Johna.
Reagovat
smazaný uživatel
nastesti to na saku vyresil...
ovsem ten volej byl dost brutalni, jako Janek umi, ale tady to bylo i trochu se stestim...pecka jako hrom...
Reagovat
d@ve
Jo ty Kevina křižníci jsou nebezpečný.. ;)
Reagovat
Kozoroh
Před minutou byl překonán rekord Djoka a DelPa z roku 2013 v déle wimbledonského SF.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak aspon neco, nebot s Jankem to nevypada dobre...
Reagovat
smazaný uživatel
Ted si jde Kevin vymenovat raketu pred servem Janka...
Uz zkousi vsechno:)
Reagovat
smazaný uživatel
Zacinal lutovat, ze nepostupil Federer.

Neuveritelné.
Reagovat
Kozoroh
Ty jo, to je jak z Havlova absurdního divadla, aby vrchní hater RF litoval jeho porážky.
Reagovat
turista
Ale průběh zápasu je podobný jako s tím Federerem. Zase nekonečný 5.set.
Reagovat
turista
Federer na to kouká v křesle v papučích a kouří lulku. Kolem pobíhají jeho 4 děti.
Reagovat
smazaný uživatel
sakra tak Janku brejkni:)
Reagovat
smazaný uživatel
Janek dotahl do shody...
Reagovat
d@ve
Kevin dal ESO!!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
:D)
Reagovat
smazaný uživatel
a druhy na Tecko, a Janek jen vybral do site...
Reagovat
d@ve
Teprv třicátýdruhý, ale hodilo se.. ;)
Reagovat
Bob
nebo se tam jenom podává?
Reagovat
smazaný uživatel
meziher je tam hafo...
Reagovat
smazaný uživatel
proto to tak i dlouho trva:)
Reagovat
Tuttovka
Tak a teď nás čeká ještě dalších devět hodin :D...
Reagovat
smazaný uživatel
Doufam, ze si Janek tech tycinek vzal hodne na kurt.
Reagovat
smazaný uživatel
myslim, ze ta vyhoda 1111ho, ze serviruje jako prvni, asi za chvilu nebude vyhodou...musi servirovat hned po gemu Kevina...vyhodou asi za chvili bude jit na serv z lavky...
Reagovat
Fandina
Ve Fantasy jsem typovala Johna, ale v podstatě přeji oboum. Je mi jedno, kdo z nich vyhraje.
Reagovat
Fandina
tipovala
Reagovat
smazaný uživatel
toto nikdy neskonci :(
Reagovat
smazaný uživatel
ale skonci:)
a rekl bych, ze to uz dlouho nebude trvat...dost to vypada, ze Kevin to urve.
Reagovat
d@ve
Myslím, že vyhraje ten, kdo první brejkne.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Aby nas ti dva jeste nesokovali:D)
Jak v tom druhem setu...
jsem myslel, ze je po Jankovi.
A najednou...
Reagovat
Malda
Souhlasím, má o něco více ze hry. Je otázkou, kdy Johnovi párkrát nepřijde podání...
Reagovat
smazaný uživatel
Kevin jede jak masina...
Reagovat
smazaný uživatel
serv volej uspesnost:)))
40/62

Kevin nekde v jedne desetine...ovsem ted bude muset 1111 odvracet brejk.
Reagovat
smazaný uživatel
a nejlepe esem:)
Reagovat
smazaný uživatel
hmm delovka na telo, advantage...
Reagovat
smazaný uživatel
a hrozba odvracena.
Reagovat
smazaný uživatel
skoda tech promarnenych brejku 1111ho v prvnim...
...tohle nakonec muze mrzet.
uz 0:30, bude horko:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jeste zse ten 1111 ma uz ty zkusenosti s tim Mahutem...se snad dneska bude hodit.
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Stan_Borowitz
co budou pořadatelé dělat, když to budou hrát jako Isner s Mahutem v tom legendárním třídenním zápase.
Reagovat
smazaný uživatel
druhe semicko pojede pararelne na jinem kurtu v sobotu rano...
V nedeli, pondeli a v utery se Rafa nebo No21e kouknou na pokracovani a ve stredu to finale zvladnou...a opet se budou prepisovat tenisove dejiny.
Reagovat
d@ve
jj, něco podobného o paralelním zápase jsem chtěl napsat. :))
Reagovat
Fandina
Pamatuji, že tenkrát byl problém, že Isner s Mahutem hráli na osmnáctce a to není extera velký kurt a chtěl to pak kde kdo vidět. Tak teď alespoň hrají na tom největším :-)).

Rafu s Nolem pošlou na jedničku :-)).
Reagovat
Herbert_Hoover
Rafa s Nolem budou hrát v Paříži :)
Reagovat
d@ve
Tady bych klidně i uvítal TB v pátém setu. A možná kluci taky.. ;)
Reagovat
d@ve
Jinak je dost těžké z těch dvou jednomu z nich nefandit. Ale spíš o malinko víc přeji Kevinovi - za to že zdolal Rogera by si to asi víc zasloužil.. :)
Reagovat
dadaft
jak mám Kevina i Johna celkem rád, až skončí příjde Rafa s Novakem a s nima jiný vesmír,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
svetova.dvojka
71:69 v pátém...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak aspon prekonaji rekord.
Reagovat
mahycek
Přesně tak, to může být klidně 16 - 14, 18 -16 atd.
Další zápas se nedohraje, nebo přinejmenším se znehodnotí.
Reagovat
smazaný uživatel
muzes mne vysvetlit, proc by se mel znehodnotit?
Reagovat
Malda
Znehodnotí bych také úplně nepoužil, ale jednoznačně by se zápas přerušovat neměl, to je jisté. Na všech GS by to měli mít zařízené tak, aby to šlo dohrát.
Reagovat
Herbert_Hoover
Jinými slovy bys raději znehodnotil tento zápas a ještě více zvýhodnil už tak markantního favorita (Rafa/Djoker) ve finále, super :)
Reagovat
Patik
Ten zápas môže mať vkľude ďalšie dve hodiny..potom nastúpia Djokovič s Nadalom..a po necelých dvoch setoch zápas prerušia a preložia na zajtra..alebo jeden z nich bude vyhrávať s prehľadom a prestávka mu pohorší alebo prilepší druhému..pokazia atmosféru a celý zápas :)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím ze s manželkou stihneme zajít na pivko, než začne druhé SF :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak a je tu paty set.
1111 ComE ON!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
yeeees!!!! tak este jeden Andy. Pome
Reagovat
smazaný uživatel
3 odvracene setboly:)
Reagovat
Sonja
Anderson je už teď vítěz, 3x brejknout Isnera...
(nehledě na to, že ten brejk vždycky s díky vrátí)
Reagovat
smazaný uživatel
Kevin dvakrát breakol Isnera, aby dvakrát nepotvrdil.

S Federerom potvrdil v 3, 4, aj v piatom sete :)

To su tie paradoxy...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak s Federerem odehrál životní zapas. Všechno fungovalo.

Co my víme, třeba je opravdu rozdíl mezi trávou na jedničce a na centru.
Reagovat
Roger_Federer
A co je natom za paradox, muzes me to vysvetlit??
Federer hral vcera 3,4 set hůře nez Isner dneska, navic Kevin hral o neco lepsi zapas nez dneska..
Reagovat
smazaný uživatel
Mozem. Ale nechcem. Strata casu..
Reagovat
Roger_Federer
:), bee
Reagovat
Mayo
Vamos Izzy!
Reagovat
Herbert_Hoover
Izzy povolit-přitáhnout.
Reagovat
svetova.dvojka
Anderson ten náběhový úder měl hrát po lajně, tam by Johny nebyl ani náhodou..., zaráží mě , že Kevin nevidí, co se na kurtu děje...
Reagovat
svetova.dvojka
Tak já si jdu uvařit, budu dělat špagetti carbonara, vajíčko, smetánka, cibulka, čerstvě mletý pepř, ještě si musím zajít na sýr...
Reagovat
Mayo
Nech ti chuti.
Reagovat
Herbert_Hoover
V pět ráno vstávám do práce, snad do té doby začnou. :))
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, druhe semi nezacne skor ako o 18:00LT, takze maju pred sebou 3hod denneho svetla...A to je málo..
Reagovat
Denis92
A dalsie 3h umeleho svetla. Ziadny problem..
Reagovat
peRFect
Pod umělým jeho favorit ale neumí.Mmch,myslím,že lampy nezapnou - přeruší to.
Reagovat
mahycek
Ježiši, oprava sYmpaťák, píšu to na zadním sedadle, ale už jesm za 5 minut doma.
Reagovat
spaniel
Na zadnim sedadle je i a y vedle sebe?
Reagovat
smazaný uživatel
:DD
Reagovat
smazaný uživatel
Anderson moze finále prehrat bez toho, ze by sa dostal do TB..

Isnerov servis je ale intergalaktický, akoby Mayko povedal...Ten finále mozno prehrá, ale nejaký TB si isto pikne, pravdepodobne aj viac..
Reagovat
smazaný uživatel
Kevin breeeeejk !!!! :D Další dvě hodiny.....:D
Reagovat
mahycek
Izzy je celkem simpaťák, nic proti němu. Nikdy jsem
proti Isnerovi nic neměl. Ale když pomýšlím, že může
vyhrát s prominutím Klátinoha Wimbledon, tak není něco
v pořádku. Vlastně to platí i o Andersonovi. Doufám, že
Djoko, někoho z nich zastaví. Teď jsem si to posral
u Nadalovců. Ale, je to pragmatické. Roger a Rafa závodí
v počtu GS. Už jsem si myslel, že Rogera nikdy
nedožene. A prásk, Nadal vahrál US- Open, pak Roger AO a
říkám si je to konečná. A Nadal FO a Fedex Wimbledon
nedal. Takže se to může smrsknout o 2 GS , pokud Nadal
vyhraje. Takže, raděje Djoko a nebo Izzy, či jihoafričan.
Reagovat
svetova.dvojka
A co Goran 2001, ten byl od základní čáry ještě o dost horší než Isner..., dokonce i voleje má Isner jasně lepší.
Goran byl fakt kopyto, když si to teď tak přemítám, on měl vážně jen ten servis, i když ve své generaci ho měl nejlepší, lepší i než Sampras nebo Krajíček.
Reagovat
annah
Neboj, žádný z těchhle dvou Wimbl nevyhraje. Jestli někdo z nich má o něco vetší, ale stejně nepatrnou šanci, je to Anderson. Ale prostě předčasné finále přijde na řadu až po tomhle zápase.
Reagovat
smazaný uživatel
hmmm, odvazne tvrzeni, ale take se mne zdalo, ze ten Kevin Fedexe neprehraje a celkem jsem se tesil na SF s 1111ym.
Ovsem dost predcasne, ze...
Reagovat
Mayo
Tieto typy hráčov by mali hrať set iba do 4
Reagovat
svetova.dvojka
Isner jasně nejlepší servis na okruhu, sice nedává tolik es jako Esovič, ale jeho servis je techničtější...
Reagovat
smazaný uživatel
Ono je pořad lepší hrát 190 km/h s rotaci, než 230 km/h na plocho...
Reagovat
svetova.dvojka
Je to tak, raná se dá vrátit jen nastavením rakety, ale u rotačního servisu to nejde...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja osobně ve svém amatérském tenisu trénoval stovky podání na plocho. Po několika letech jsem se na to vykašlal hraju to takovym topspin-slicem a je to mnohem efektivnější. Mám 196 Cm takže to skáče vysoko a je klid. A ještě se neurvu vazy v rameni
Reagovat
svetova.dvojka
Tak ten plochý rychlý servis vynalezli Američané, říká se mu tlučený... a mnoho Američanů ho praktikovalo, Todd Martin,Andy Roddick, Sam Querrey, vlastně i Agassi ho uměl.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako pro mě je to mimo TB nekoukatelne, ale někomu se to líbit muže. Každý má jiné gusto. Nicméně Isner slušně otočil a ma momentum na své straně. Kevin na to nemá nervy. Set mohl ukončit několikrát, ale nedal to.
Reagovat
Sonja
Pro mě je TB naopak jediné, na co v tomhle případě jde koukat :D

Pojď Izzy, ukonči to ve 4.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem to myslel. TB je napínavý, ale zbytek je hrozny.
Reagovat
Sonja
Jé, promiň, já přehlídla to "mimo" :)
Reagovat
svetova.dvojka
výborně, přinesl jsem Izzymu kliku. :-)
Reagovat
Mayo
Vamos Izzy
Reagovat
com
a jeste setik
Reagovat
turista
Ještě setík pro Izzyho a je vymalováno.
Reagovat
smazaný uživatel
ked sa isner dostane do finale mozno pride aj trump kuknut na svojho velkeho fanuska :)
Reagovat
svetova.dvojka
Já to přeju Johnymu, jednak je to velký sympáťák. A za druhé fandit bílému "Afričanovi" to raději ne, Anderson je potomek bílých okupantů z Holandska,Belgie a Německa, kteří kdysi přivandrovali na jih Afriky a začali tam utlačovat a vraždit původní obyvatele.
Reagovat
annah
Za to on ale nemůže, ne?
Ať vyhraje ten, nebo ten, stejně to pro něj bude konečná. Ve finále nemají šanci.
Reagovat
svetova.dvojka
V USA intelektuálové hovoří o historické vině..., která nejde smazat ani časem :-)))
Reagovat
Ondra979
tady by sanci mit nohli, ale musi skvele podavat skoro cely zapas..pral bych to komukoli z nich
Reagovat
Mayo
Tak, o víťazovi Wimby sa rozhodne v druhom semi a ním bude na 99% Slovan
Reagovat
turista
Právě že mají. Anderson vypráskal Federera, kdokoliv z nich může vypráskat ve finále Djokera nebo Rafu. Podceňovaný Querrey to dokázal loni ve finále v Acapulcu, kde se Rafa jen ohlížel za těmi jeho peckami z podání, z FH a BH.
Reagovat
spaniel
Takze v Americe se nic takove nedelo a puvodni obyvatele se nevrazdili...
Reagovat
smazaný uživatel
Great Tennis:)
Reagovat
svetova.dvojka
Bigmac bych si dal mňam, hovězí, cheddar, slaninka, rajče, salát, pikantní salza
Reagovat
smazaný uživatel
tento treti set je super
Reagovat
spaniel
http://i67.tinypic.com/19xus0.jpg
Reagovat
Kozoroh
Parádní return od Kevina.
Reagovat
Mayo
Dúfam, že to skončí v piatom 21:19
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavne aby to skončilo v piatok :)
Reagovat
Dobry-den
Endrsn :D
Reagovat
com
zase myslis na Pamelu co :D
Reagovat
smazaný uživatel
Rebreak, psychiatria..
Reagovat
smazaný uživatel
brejk a rebrejk:)
Reagovat
Mayo
Anderson beast mode.
Reagovat
smazaný uživatel
ale Kandy teraz luxusne
Reagovat
Kozoroh
Od TB druhého setu se Izzy zlepšil, líp returnuje, pořád ale čelí větším komlikacím při svém servisu, než Kevin.
Reagovat
Patik
Mohli tam dať najskôr Djokoviča s Nadalom..a hentí podávači môžu esovať na vedľajších kurtoch.
Reagovat
Kozoroh
U všech ročníků W, co jsem viděl, byl prvním SF zápas z té půlky pavouka, která se hrála dřív.
Reagovat
Patik
VeĎ áno..rozumiem tomu..len mi to príde ako nezaujímavý zápas.
Reagovat
Mayo
Pinkačka nebude o nič lepšia :D
Reagovat
Herbert_Hoover
Nejzajímavějším zápasem by byl

Anderson - Djokovic
Izzy - Rafa

podobné styly budou vždy nudit :)
Reagovat
Amputace
Chvílemi u toho usínám a stane se mi, že hned nepoznám, kdo je zrovna na servisu :D Tohle přece nikoho nemůže bavit...
Reagovat
Kozoroh
To je Wimbledon, chlapče... Cožpak Becker aspol. byli zábavnější?
Reagovat
Amputace
Nejsem už chlapec, zaprvé. A zadruhé - ano, tohle je Wimbledon. A ne, nebyli zábavnější.. Tolik ke srovnání zábavnosti zápasů na RG a ve Wimbledonu.
Reagovat
smazaný uživatel
Mne to bavi:)
A moc:)
Reagovat
smazaný uživatel
a ktore eso je zatial highlight zapasu pre teba? ;)
Reagovat
Mayo
(:
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som sa na zápas celkom tešil. Isnera mám rád. Ale áno, priznávam. Zaspal som a uz som si to prepol na Tour de France, ktorej etapa 100km pred cielom posobí oproti prvému semi ako strhujúca dráma..

Majstrovstvá sveta v prášení kobercov, to je ozaj katastrofa. Takéto dva typy hráčov v jednom zápase..
Reagovat
annah
Izzy to krásně srovnal na 1:1. Ale stejně vyhraje Anderson. Připadá mi, že dělá míň chyb a v některých momentech mi tou zarputilostí připomíná Rafu.
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm, zacina sa to zamotávat. Pripadny piaty set visi vo vzduchu a potom som teda zvedavy, co sa bude diat. Aby Nadala s Djokovicom nepresunuli na kurt c 1.
Reagovat
Kozoroh
Zbytečně se strachuješ. Např. loni Čilič s Querreym taky hráli dva TB, ale zápas Federera s Berdychem se stihl toho odpoledne.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer a Berdych nie sú Djokovic a Nadal. A v prípade piateho setu budu mat organizátori problém.

Nehovoriac o tom, ze Isner je nebreaknutelný, Andersonom.
Reagovat
smazaný uživatel
Lol, tak práve stratil John Isner servis, zakrikol som to, hurá.
Reagovat
Kozoroh
Vzpomeň na situaci z roku 2013, kdy No1e s DelPem hráli pětiseťák přes 4,5 hodiny, poté Murray s Janowiczem čtyři setů a stejně se program stihnul.
Možná zapomínáš na fakt, že v Londýně je o hodinu míň...
Reagovat
smazaný uživatel
Nezapominam..:)

Ak aj druhé semi začne o 18:00, (17:00 london time), tak majú pred sebou také 4hod denneho svetla a to nemusi stacit..
Reagovat
Kozoroh
Mají světla na centrkurtu, myslím, že utkání Murray-Janowicz před 5 lety se dohrávalo pod umělým osvícením.
Řekni mi, viděl jsi dohrávat SF Wimbledonu následující den bez toho, že by pátek narušil déšť?
Reagovat
smazaný uživatel
Bol by som rád, aby sa zápas vobec nemusel prerusovat, ani kvoli zapnutiu svetiel, streche, proste vobec..
Reagovat
Sonja
Mají sice světla, ale v Londýně se hraje nejdýl snad do 23:00, respektive do půlnoci našeho času.
Pokud 1.semifinále půjde do 5.setu, mohli by Nole s Rafou začít tak ve 20:00 a mít k dispozici fakt jen 3 hodiny :D
Snad to Izzy nedovolí.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobra sprava je, ze sa uz breakuju, snad piaty nepojde cez 6:6...
Reagovat
Herbert_Hoover
Pokud by začali ve 20:00 měli by dle tvého výkladu čtyři hodiny času. :)
Reagovat
Sonja
Jo vlastně :)))))
Reagovat
brixner
A postup!!!
Reagovat
Kozoroh
V druhém setu byl Izzy slabším hráčem, měl větší problémy s udržením svého servisu, Kevin líp returnoval jeho podání než naopak, ale TB druhé sady nabídl jiný obraz hry. Jsem rád, že budou ještě dva sety alespoň.
Reagovat
Sonja
Djokoland: BEL13VE
RafaFans: BEL18VE
Vlk: BEL1EVE
Reagovat
Kozoroh
Vrátila ses v pravý čas, kdy se Novak vrací postupně tam, kam patří!
Reagovat
turista
Kozorohu, věřme v 27:25 po dnešku!
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
smazaný uživatel
ted je to s nami nahnute...
Reagovat
smazaný uživatel
A ted s 1111ym prijde zakon.
Reagovat
Mayo
Vamos Izzy

Skôr než o 19:00 sa druhý zápas nezačne
Reagovat
smazaný uživatel
Fandím Izzimu, ale za stavu 0:1, aj vzhladom k tomu, ze je 15:15hod, nech sa to radsej skor skonci...
Reagovat
Mayo
Tiež fandím Izzymu ale keď to už v prvom sete tak dodžubal, tak nech to čím skôr skončí :D
Reagovat
smazaný uživatel
No jestli to Izzy srovná na 1:1, tak může jít Rafa s Novakem na London eye a do muzea, protože na kurt nepůjdou. :D
Reagovat
smazaný uživatel
první set - oběť...
stejná taktika jako s Milošem.
Reagovat
Krisboy
To bude fakt na dlouho :)
Reagovat
Amputace
Nechápu, proč nedali podstatně divácky atraktivnější zápas Nadal-Djokovič jako první :( Vždyť je úplně jasné, že se to dnes nedohraje a přerušení všemu jen uškodí - zase se bude mluvit, komu to pomohlo atd.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
ale dohraje, na centru je střecha i světla :)
Reagovat
Sonja
Toť otázka, střecha i světla sice jsou, ale ve Wimbledonu se stejně hraje jen do určitý hodiny, nebo se pletu?
Počítám s tím, že 2. semifinále bude taky dost dlouhý zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Viac by mi vyhovovalo sledovat tenis o 14:00, nez o 17:00, ale toto poradia povazujem za prirodzené...

Pamatam si, ze druhé SF RG 2013, ktoré nasledovalo po semifinále Nadal Djokovic, Tsonga Ferrer uz nikoho nezaujímalo. Ludia boli natolko emočne vyžmýkaní, ze sa proste nevedeli namotivovat sledovat este druhé semi. Poradie sa dokonca vtedy stretlo s kritikou...
Reagovat
Herbert_Hoover
Třeba proto, že jedna hodina odpoledne není úplně atraktivní čas pro většinu lidí? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Isner beautiful touch!:)
Reagovat
Herbert_Hoover
Izzy zatím returnuje jako Agassi a hned zakončuje výměnu. Nutno říct, že zatím je to od něj paráda.
Reagovat
smazaný uživatel
pssst, nerusit mistra:)
aby se to nezakriklo.
Reagovat
kada.tom
tak Anderson s Isnerem to bude tak na 5-6 hodin se skóre 35-33 v 5. setu .. :-D

pak se možná dostane na Rafu s Novakem a tam bych čekal Rafu ve 4. setech
Reagovat
smazaný uživatel
quiet please...1111...fenomen 21.stoleti...se rozehriva na kurtu.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist