Anderson zůstává s loktem na marodce, hrát nebude ani v Indian Wells

9. 3. 2019, 10:01
Aktuality 3
Kevin Anderson se v Indian Wells na kurty po téměř dvou měsících nevrátí. Jihoafrický tenista se odhlásil vinou zranění loktu, kvůli kterému nehraje od vyřazení ve druhém kole Australian Open. Místo světové šestky si v Kalifornii zahraje lucky loser Srb Miomir Kecmanovič.
Kevin Anderson

Kevin Anderson má za sebou životní sezonu. Zahrál si finále Wimbledonu, ve Vídni získal první titul z turnaje ATP 500 a rok zakončil premiérovým startem na Turnaji mistrů, na kterém došel do semifinále. V žebříčku se vyšplhal na 5. místo. 

I sezonu 2019 začal dobře, když ovládl podnik v indickém Pune. Jenže na Australian Open začal mít potíže s loktem, ve druhém kole podlehl Francesi Tiafoemu a od té doby nehraje. 

Dvaatřicetiletý Jihoafričan neobhajoval titul v New Yorku, finále v Acapulku a zranění loktu mu nedovolí bojovat ani o zopakování čtvrtfinále na prvním turnaji Masters 1000 sezony v Indian Wells. 

Místo Andersona se do hlavní soutěže dostal devatenáctiletý srbský talent Miomir Kecmanovič, který bude o svou první výhru na Masters usilovat proti Němci Maximilianu Martererovi.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
panzer.dragon
Karlovič strašně vyučuje Čoriče.. lobuje ho tam jak začátečníka, returny že se Borna nestačí otáčet
Reagovat
panzer.dragon
Ivo úplně brutálně smáznul Čoriče, výměny na 6 míčů atd.. Ivo jde herně nahoru! Právě včas, po tý 40ce to bude chtít nějakou změnu herního režimu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem se hecnul, ostuda, co předvádím.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist