Andrejev překazil Gonzálezovi loučení, v Sao Paulu ho vyřadil

15. 2. 2012, 13:36
Aktuality 0
Porážkou s Igorem Andrejevem zahájil chilský tenista Fernando González své loučení s profesionální kariérou. Bývalý pátý hráč světa, který minulý týden oznámil, že ho čekají poslední tři turnaje, podlehl v Sao Paulu ruskému hráči 2-6 a 3-6.
Igor Andrejev

Jak Fernando González před týdnem uvedl, kariéru chce uzavřít v Miami, ale předtím ještě odehrát dva turnaje na antuce. O to, že na prvním z nich už trofej nad hlavu nezvedne, se postaral ruský kvalifikant Igor Andrejev. Ten v 64 minut dlouhém utkání nemusel proti držiteli tří olympijských medailí odvracet ani jeden brejkbol a radoval se z hladkého vítězství 6-2 6-3.

"Byl jsem spokojený, snažil jsem si to užívat, protože vím, že se blíží konec mé kariéry," řekl po utkání s předloňským semifinalistou turnaje González.

Podobně hladce jako Andrejev prošel do druhého kola pátý nasazený Carlos Berlocq. Francouz Eric Prodon dokázal s finalistou z Viňa del Mar držet krok jen v prvním setu, který prohrál 4-6. Ve druhé sadě vyhrál Prodon pouhých šest výměn a se Sao Paulem se rozloučil porážkou 4-6 0-6.

Výsledky - Sao Paulo (antuka, dotace 475.300 dolarů):
Dvouhra - 1. kolo:
Andrejev (Rus.) - F. Gonzalez (Chile) 6:2, 6:3, Hanescu (Rum.) - Souza (Braz.) 6:3, 6:3, Berlocq (5-Arg.) - Prodon (Fr.) 6:4, 6:0, Ramírez-Hidalgo (Šp.) - Machado (Portug.) 6:3, 1:6, 6:2, Mello (Braz.) - Riba (Šp.) 6:4, 6:2.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist