ATP a WTA přišly s novou show Tennis United. Fanouškům každý pátek nabídne zajímavé rozhovory

13. 4. 2020, 12:23
Aktuality 5
Vedení mužského a ženského okruhu spustilo novou show Tennis United, která nabídne zajímavé rozhovory s profesionálními tenisty. Vysílat se bude každý pátek, moderovat budou grandslamoví šampioni Bethanie Matteková-Sandsová a Vasek Pospisil.

Show můžete sledovat na Facebooku nebo kanálech YouTube obou asociací vždy v pátek. K moderátorům možná budou mít blízko právě čeští tenisoví příznivci. Kanaďan Pospisil má totiž české kořeny, Matteková-Sandsová reprezentující Spojené státy zase s bývalou českou tenistkou Lucií Šafářovou tvořila velmi úspěšný deblový pár, který si dal jméno Team Bucie.

Tennis United nabídne zajímavé rozhovory s hvězdami profesionálního tenisu a významnými osobnostmi v tenisovém světě, shrnutí toho nejlepšího ze sociálních sítí a také to nejdůležitější z charitativní a filantropické práce tenisové komunity.

První díl byl odvysílán před třemi dny. Tenisté v něm děkovali všem, kteří bojují s pandemií nového typu koronaviru. Pokud byste se chtěli na video podívat, dočkáte se i rozhovorů s Felixem Augerem-Aliassimem, Sofií Keninovou, Jannikem Sinnerem a Donnou Vekičovou.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

5
Přidat komentář
Nola
tieto rozhovory mi pridu rovnako uletene, ako fiktivne hranie turnajov na socialnych sietach, kde fans hlasuju za vitaza duelu, fanuskovia sa bavia aj zoradovanim tenistov podla poctu GS, ci existuje B4, alebo iba B3....riesia idealneho tenistu, tenisti posielaju rozne videa :D
skor by som ocenila nejake kvizy, tam si fanusik aspon precvici pamat, bolo by fajn, keby sme si mohli nieco podobne vyskusat na tychto strankach
Reagovat
Patik
Mne osobne sa tieto videá páčia ..malý pohľad do ich súkromia ..aspoň vieme ako si nažívajú hráči ktorých máme možno radi..čo by som napríklad ja uvítal na tejto stránke do budúcna je nejaký rýchly LiveChat počas zápasov..kde by sa človek mohol v rýchlosti baviť a vyjadriť k danej aktuálnej výmene bez toho aby musel obnovovať stránku a klikať niečo..
Reagovat
lvicek
Dobry napad, hlavne by clovek nemusel hledat, ve ktere diskuzi pod kterym clankem se vlastne v te chvili diskutuje ;).
Reagovat
misa
Ještě uplyne dlouhý čas než ji zase uvidím hrát... Aspoň malý rozhovor.
Reagovat
Patik
Mohli by aj častejšie a viacerí hráči v dlhších epizódach.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist