Auger-Aliassime bude během antukové sezony spolupracovat s Tonim Nadalem

8. 4. 2021, 15:26
Aktuality 4
Mladý kanadský tenista Félix Auger-Aliassime bude během antukové části sezony dostávat rady od Toniho Nadala, jenž stojí za úspěchy svého synovce Rafaela. Dvacetiletý talent uvedl, že šedesátiletý Španěl bude poprvé součástí jeho trenérského týmu příští týden na turnaji v Monte Carlu.
Profily hráčů
Felix Auger-Aliassime (© AFP)

"Od tohoto turnaje začne naše spolupráce s Tonim," uvedl 22. hráč světového žebříčku Auger-Aliassime, jehož hlavním koučem je Francouz Frédéric Fontang. "Měli jsme s Fredem a ostatními členy mého týmu možnosti s ním (Tonim) pracovat v prosinci na Mallorce, ale oficiálně začínáme až nyní," dodal montréalský rodák, jenž na ATP Tour postoupil sedmkrát do finále, ale na titul stále čeká.

Toni Nadal dovedl svého synovce k šestnácti grandslamovým titulům a dominanci na antuce. V roce 2017 se role kouče vzdal a řídí Rafaelovu tenisovou akademii na Mallorce.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
paddy
bude to dělat zadarmo jako u Rafy? smile smile
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, ze Toniho majetok je dnes vacsi ako majetok FAA :)

Je vidiet, ze cely ten cirskus Tonimu chýba a je ochotný ist do neho za kazdu cenu. Urcite ozivenie najzaumavejsej časti sezóny.

Snad sa nedozijem skalpu Nadala prave od FAA, to by bolo velmi kuriozne.
Reagovat
Pe3k
woW. Tak, že Felix potřebuje pořádného trenéra nebo prostě změnu s tím souhlasím, ale jestli bude Tony správná volba na to jsem hodně zvědavý. První dojem mám pozitivní strýček Pony má hodně zkušeností atd. Z Rafy vybrousil diamant, tak jsem zvědavý jak pomůže FAA.
Reagovat
Patik
Stojí mu to zato mať psychické problémy a vyhrávať štyri turnaje dokola ? škoda..premárnený potenciál..chvílu bude k neporazeniu a pozvyšok kariéry si ho budú vodiť po kurte..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist