Azarenková kvůli očkování proti koronaviru vynechá prestižní turnaj ve Stuttgartu

15. 4. 2021, 09:08
Aktuality 2
Bývalá světová jednička Viktoria Azarenková nebude v příštím týdnu startovat na silně obsazeném halovém turnaji ve Stuttgartu. Dvojnásobná vítězka Australian Open totiž podstoupí očkování proti koronaviru a z antukového podniku se odhlásila.
Profily hráčů
Victoria Azarenková

"Bohužel se ve Stuttgartu nepředstavím... v příštím týdnu totiž dostanu první dávku vakcíny," napsala na Twitteru aktuální světová patnáctka a majitelka 21 trofejí.

Obě tenisové asociace (ATP a WTA) vybízejí hráče, aby se nechali očkovat. Většina hvězd se ale na nedávném podniku v Miami k očkování postavila zdrženlivě a odmítavě. Na mužském tenisovém okruhu nově platí pravidlo, že očkovaní, kteří se dostanou do kontaktu s pozitivně testovaným, už nejsou považováni za osobu, jež byla s nakaženým v blízkém kontaktu. Nehrozí jim tedy případná izolace.

Ve Stuttgartu by se mělo představit sedm hráček z Top 10 včetně posledních dvou vítězek Karolíny Plíškové a Petry Kvitové a také světové jedničky Ashleigh Bartyové. Hlavní soutěž bude probíhat od 19. do 25. dubna.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
FulnekUltras
Dánsko teď i oficiálně - až se tam z toho státní úřednice hroutí. Kill Billa je nutno zastavit za každou cenu.

smilesmilesmile

https://www.lidovky.cz/video-idnes.aspx?idvideo=V210415_140144_idnestv_pest
Reagovat
FulnekUltras
Dánové velmi dobře - jen tak dál v celé Evropě. S vítači, klekači, píchači a dalšími parazitními pokrytci je třeba co nejrychleji skoncovat, než bude pro tuto civilizaci pozdě. smilesmilesmile

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/bezte-domu-uz-je-tam-klid-dansky-pristup-k-syrskym-uprchlikum-budi-rozpaky-40357178#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=oAnUqrZl1qO-202104152000&dop_id=40357178&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist