Azarenková letos poprvé padla, Kvitová poprvé nestačila na Hantuchovou

8. 5. 2013, 14:34
Aktuality 373
WTA MADRID - První letošní porážku dnes v Madridu musela skousnout Viktoria Azarenková. Na antuce ve španělské metropoli neudržela vedení proti Rusce Makarovové a po 18 výhrách poznala hořkost porážky. Až na sedmý pokus se podařilo Daniele Hantuchové získat set proti Petře Kvitové a nakonec utkání dotáhla i do vítězného konce.
Viktoria Azarenková

Viktoria Azarenková letos startovala na čtyřech turnajích: na Australian Open i v Dauhá zvedla nad hlavu trofej pro celkovou vítězku, v lednu v Brisbane ze soutěže odstoupila před semifinálovým duelem kvůli zranění palce u nohy a v březnu v Indian Wells zase kvůli zranění kotníku nenastoupila ke čtvrtfinálovému souboji s Wozniackou. 

Zánět v kotníku pak třiadvacetiletou Bělorusku nepustil do Miami a zmeškala kvůli němu i začátek antukové sezony. Tu odstartovala až tento týden v Madridu, kde v úvodním zápase udolala po velké dvousetové bitvě Pavljučenkovovou, byť v každém setu čelila třem setbolům.

Po dni odpočinku dnes nastoupila proti další Rusce Jekatěrině Makarovové a i když vyhrála poměrně hladce první set a ve třetí sadě vedla 3-1, zápas nevyhrála. V závěru ztratila pět gamů po sobě, mlátila raketou, hádala se s rozhodčí a nakonec prohrála 6-1 2-6 3-6. Po 18 výhrách v řadě tak zaznamenala první porážku v sezoně a přišla o možnost zopakovat loňské finále.

"Všechna čest Makarovové - hrála opravdu dobře. Měla jsem hodně šancí, ale nedokázala jsem je využít. Trochu jsem si přestala věřit. Ano, delší dobu jsem nehrála a po dlouhé době jsem prohrála," řekla Azarenková. "Teď už myslím na další turnaj, kde chci hrát lépe. Před French Open mám ještě jeden turnaj, budu teď tvrdě trénovat a pracovat na zlepšení. Potřebuju teď hrát více zápasů," dodala.

Makarovová si tak připsala první výhru proti hráčce Top 3, proti kterým měla bilanci 0-9. Její nejcennější výhrou byl až dosud skalp tehdejší světové čtyřky Kvitové z loňského Eastbourne. "S Azazrenkovou jsem už několikrát hrála a nikdy jsem nevyhrála, její hra mi nesedí. V prvním setu jsem hrála strašně, ale pak jsem trochu změnila myšlení i hru a bylo to lepší. Jsem teď moc šťastná," řekla ruská tenistka, kterou v dalším zápase čeká Francouzka Bartoliová.

Třiadvacetiletá Petra Kvitová v předchozích šesti zápasech Danielu Hantuchovou pokaždé porazila a dokonce s ní neztratila ani set. A zdálo se, že by v tradici mohla pokračovat i v prvním vzájemném duelu na antuce, protože v prvním setu třikrát vzala soupeřce podání a za půl hodiny vedla 1-0.

Jenže česká jednička hrála netrpělivě, dělala příliš zbytečných chyb, druhou sadu hladce ztratila a poprvé ve vzájemných duelech došlo na třetí set.
Ten byl opět plný brejkbolů, shod a výhod na obou stranách, ale jediný brejk se povedl za stavu 2-1 třicetileté Slovence. Sadu trvající hodinu a devět minut pak 71. hráčka světa ukončila proměněním druhého mečbolu.

- WTA PREMIER MANDATORY MADRID -
(Španělsko, antuka, 4.033.254 eur)
středeční výsledky (08. 05. 2013)

Dvouhra - 2. kolo:
Hantuchová (SR) - Kvitová (8-ČR) 2-6 6-2 6-3 
Šarapovová (2-Rus.) - McHaleová (USA) 6-1 6-2
Makarovová (Rus.) - Azarenková (Běl.) 1-6 6-2 6-3
Lepchenková (USA) - Görgesová (Něm.) bez boje
Kanepiová (Est.) - Suárezová (Šp.) 6-3 6-1

Dvouhra - 3. kolo:
Ivanovičová (16-Srb.) - Robsonová (Brit.) 5-7 6-2 7-6(5)
Kerberová (6-Něm.) - Kuzněcovová (Rus.) 3-6 6-4 7-5 
Kirilenková (13-Rus.) - Mladenovicová (Fr.) 6-7(5) 6-1 6-4

Čtyřhra - 2. kolo:
Pavljučenkovová/Šafářová (Rus./ČR) - Matteková-Sandsová/Mirzaová (5-USA/Indie) 7-5 6-1
Kuzněcovová/Pennettaová (Rus./It.) - Hlaváčková/Hradecká (1-ČR) 6-2 6-4

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

373
Přidat komentář
smazaný uživatel
Jooo Kanepi:)
Reagovat
gigin
Monty, Aza by mohla hrát s Gulbou smíšené deblíky. Byl by to ideální pár ;)
http://www.youtube.com/watch?v=LSLLDz0satE&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=3hoyewIQA9I
Reagovat
Bob
Co teda řekla tomu publiku? :D
Reagovat
Bob
Kurňa, to tam není slyšet ani vidět :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ten první odkaz nefunguje... Co se týká toho druhého, tak Vika rozhodně nehází raketou tak daleko jako Gulbis. :D Já si hlavně myslím, že Vika je občas emotivní na kurtu, ale v osobním životě to je příjemná holka. Naopak Gulbis je prostě bohém, ať dělá cokoliv... Vika rozhodně nemrhá svým talentem jako Gulbis. V tom si spíš s Gulbisem srovnával Petru, ne? :D Ale i vůči Petře je tohle srovnání dost kruté. Pochybuju, že by Gulbis někdy vyhrál Wimbledon a byl druhý v žebříčku...
Reagovat
Bob
On sem dával video, jak Azarenka třískla raketou a potom dostala trestný fiftýn za to, že něco sprostého řekla do publika.
Reagovat
gigin
Chtěl jsem ti udělat lukrativní nabídku. Nechceš?!! Nechaj tak!! :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Lukrativní nabídku? No s Gulbisem by to Vika fakt vyhrála... :D
Reagovat
gigin
Nedráždi kobru bosou nohou!!! :DDDDD
Reagovat
gedzitka
OT Trnava
tady je kamera na centr kurtu v Trnavě, tak teoreticky by měla být k vidění Katka S. s Kristýnou Plíškovou. Akorát čísílka je potřeba sledovat na scoreboardu.
http://www.empireslovakopen.sk/sk/livestream-sk
Reagovat
smazaný uživatel
Díky moc! :) Jenom nevím, jestli se zápas Katky nezačne hrát v průběhu hokeje... Ale nemusel by, protože začátek zápasu je na livescore ITF sice napsaný na 17:10, ale předtím je tam ještě jeden zápas, který měl začít ve tři a zatím nezačal... Když to půjde, tak se určitě podívám. Chci vidět Katku konečně při zápase! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nakonec ten zápas Katky na streamu nebyl. Asi z časových důvodů to bylo přesunuté na jiný kurt. Na centru hrály Schmiedlová a Nara... Zápas mezi Katkou a Kristýnou teď právě finišuje, stav je 5:5 ve 3. setu...
Reagovat
gedzitka
jj, ale Katka to dotáhla, tak třeba si zítra na tom centrkurtu opravdu zahraje. Velká gratulace Katce! Akorát teda poměr es a dvojchyb je docela strašidelný.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Zítra už Katku chci vidět! :)
Reagovat
ptpc
Gratulujem a Veľmi sa teším, že Katka postúpila. Len taká otázočka - na tom live streame z Trnavy vám fungoval zvuk?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, nefungoval.
Reagovat
gedzitka
včera mi fungoval, dneska jsem nekoukala. Ale je potřeba si to dát víc nahlas, je to slyšet jakoby z dálky, nevím jak to mám popsat.
Reagovat
ptpc
Presne viem ako to myslíš. Ale toto nebol ten prípad. Proste toto bolo úplné ticho.
Reagovat
tommr
co jsem si všim tak Katka má dost velkej počet dvojchyb v každým zápase. Na servisu bude muset ještě hodně zapracovat ... :)
Reagovat
tommr
a velká škoda, že i ve čtvrtfinále bude hrát Katka zase s Češkou - tentokrát s Bárou. Tyhle zápasy mezi našima nemám moc rád pokud se už nejedná o finále - tam už by mi to nevadilo ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem sledovala jen čísílka ve škole...První set byl asi jednoznačný, druhý musel být naopak hodně vyrovnaný a Sabine tam měla pár šancí. Nevím, jestli je zahodila svými chybami, nebo naopak Masha zahrála dobře. Každopádně je to sice škoda, ale i tak si pořád stojím za to, že hra Sabči se zase zvedá...a myslím, že na to, že antuku nemá vůbec ráda, tento rok na ní uhrála fajn výsledky..tak doufám že bude pokračovat i v Římě a na RG...navíc hraje dneska ještě čtyřhru proti naší Lucce, tak by si tam mohla trošku zlepšit náladu..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nějak to bylo... Sabine hrála ve 2. setu opravdu dobře a největší šance měla, když Masha musela za stavu 4:5 odvracet dva setboly. Celkově v tom desátém gemu hrály roli centimetry. Napřed za stavu 15-15 pomohlo Sabine prasátko a pak za stavu 30-40 Masha odvrátila druhý setbol riskantním úderem na síti. Spadlo to přesně na lajnu... Potom za stavu 5:5 se o podání Sabine hodně bojovalo. Nakonec Masha využila svůj čtvrtý brejkbol a pak už si na to doservírování věřila... Jinak to určitě nebylo tím, že se Sabine vyházela nebo tak něco. Sabine mě překvapila, jak často zkoušela zkracovat hru. Nebývá to u ní tolik zvykem a celkem se jí to dařilo...
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za zhodnocení zápasu...jediné s čím si dovolím nesouhlasit..Sabine podle mě naopak fakt ráda zkracuje hru..:) většinou to zkusí v úvodu zápasu a když se jí to párkrát povede, začne si věřit a hraje kraťasy častěji a přesněji..:) Hlavně na antuce je podle mě hraje docela dost často..ale třeba ukázkou několika úžasných zkrácení hry je čtvrtfinále Wimbledonu 2011 proti Bartoli.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak fanoušci Sabine mají určitě větší přehled. :) Já ji znám hlavně jako ranařku...
Reagovat
smazaný uživatel
Thanks all for seaport! But needed to stop here and don't play in Rome. Hope all heal fast so i can play in RG..
Reagovat
patriks
ptal proč se Petra smála na Danielu , když prohrála. To je vcelku jasné. Petra měla radost, že už je z toho otravného "mandatory" turnaje venku a bude si moct dělat co má ráda, třeba si povídat s Pavláskem.
Reagovat
gigin
Celý Madrid je uhozený turnaj a normální, špičkoví hráči se jej buď nezúčastňují (Delpo, Gulba), nebo z tohoto podniku s hnusnou antukou odcházejí zavčasu (Petra, Nole,Tipsa, Aga, Aza...). To je snad přece každému jasné!
Reagovat
dadaft
je fakt, že to jsou asi nejškaredější kurty světa.......
(a webové stránky turnaje - hrůza)
Reagovat
smazaný uživatel
Gulba. :DDDD
Reagovat
gigin
a Tipsa :DDDDDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Zapomněls na Caro, Sam a Na Li. :) Hlavně, že tam máš Gulbu... :D
Reagovat
gigin
Jj, prostě výkvět, no :DDD
Reagovat
dadaft
:-))
http://footballaction.blogspot.cz/2011/07/funny-incident-in-womens-tennis.html
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Agy pohled pak je legendární! :DDD
Reagovat
dadaft
jj, já se u toho vždycky nasměju. ))
podle mě přesná ilustrace sousloví "čumět jak puk".
Reagovat
freeteepek
To byla raketa tak minimálně za 3000, ne? To s ní předtím tak moc mlátila o zem???:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hezky, koukej ten 2.set urvat!!
Reagovat
dadaft
teď si udělala brejkem radost, \ale obávám se, že tím to končí...
Reagovat
smazaný uživatel
Achjo, dva setbally nevyužitý:-((...ale Maria se tak intenzivně povzbuzuje, že je jasný, jak má ze Sabči nahnáno:-D
Reagovat
gigin
a řve, jak Jawa 350 v bahně.. dnes mi to aj vadí :DDDD
Reagovat
dadaft
a je po ftákách.
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych řekl, že na turnaji v Madridu ti vadí hlavně Mashy přítel... :D
Reagovat
brixner
No muhehehehehehe :-)) Gigine, ty bejku :-))
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.dailymail.co.uk/sport/tennis/article-2321759/Maria-Sharapova-kisses-Grigor-Dimitrov-street.html

:-))
Reagovat
dadaft
asi jsou štastní.
ještě by ho ale mohla elegantní Máša naučit se trochu oblíkat - vypadá jak chovanec ústavu...
Reagovat
kada.tom
nepřijde mi, vyšli si v ležérním sportovním oblečení, neviděl bych tam nic ne-elegantního, normální móda mladých :-)
Reagovat
dadaft
ty Grigorovy tepláky jsou podle mě naprostá katastrofa...
Reagovat
kada.tom
úplně normální moderní tepláky ... důkazem, že to jest moderní a oblíbené jest značka NIKE :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se ty tepláky taky líbí...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
No ty vole, tos tu raději neměla házet :D

Co to je za módu nosit tepláky v dnešní době? Tepláky jsou na doma, na sport, maximálně na vynesení smetí, ale abych chodil po městě v teplákách. Ach jo, čeho jsem se to dožil, tohle je prznění módy tohleto.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně je hrozná ta mikina. Tvl v růžový bych se styděl i to smetí vynést.
Reagovat
smazaný uživatel
Jééžiš, ty seš snad sto let za vopicema...
:-P:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám za to, že to je červená:-(:-D
Reagovat
dadaft
kada.tom ......... ne, ani nápis NIKE nezachrání kus neforemného hadru. ((
Reagovat
dadaft
a ty úpletky nad kotníky..... - ne ne ne, raději kanálem...
Reagovat
smazaný uživatel
No nevim. Mě to přijde jako růžová. Každopádně já bych to na sebe nevzal tak jako tak. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To nejsem, jen nejdu s davem jenom proto, že to je to teď in, i když je nehorázný kýč. Ty gatě Maruš taky úplná katastrofa, jak dva hastroši na ulici. Mikina náhodou není až tak špatná, ale ty tepláky, to je prostě mimo mé chápání, fakt bych nevylezl dobrovolně na ulici v teplákách, at jsou sebeznačkové a in jak chcou.

http://www.youtube.com/watch?v=qewzjSE2tbM
Reagovat
smazaný uživatel
S těma "vopicema" jsem jen rýpala, mně je taky fuk, co je in:-P, prostě se mi ty tepláky líbí a nepřijde mi strašný, že si v tom vyjdou (už vůbec, když to jsou sportovci)...ale už toho nechme, nenapadlo mě, že to sem hodím a budou se řešit hadry:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pokud to postřehnu já, módní policajt, tak se řešit bude, to bys měla vědět :-)) Moc daleko ty jejich ohozy nemají k Noleho pyžámku mimochodem, v tom bych taky na veřejnost nešel.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ještěže máme ten bulvár... :D

Teď vážně: Jsem moc rád, že je Maruška šťastná. Na místě Grigora by chtěly být miliony mužů. :) Vypadá to, že všechny moje oblíbené tenistky jsou teď šťastně zamilované a z toho mám velkou radost. Jenom nevím, jestli taky Katka Siniaková má přítele... Ale pídit se po tom nebudu. Bohatě stačí, jak se tady řeší Adam a Petra. :D

tomasinho: Zrovna jsem ti chtěl zanotovat jeden song a koukám, že už jsi na něj dal odkaz... No prostě tepláky jsou "in" nejen v Ústeckém kraji. :D Když Masha ještě chodila se Sašou Vujačičem, tak jsem ji viděl na fotkách taky vždycky v teplákách. Je to sportovkyně, tak co. Na nějaký galavečer si zase vezme pěkné šaty... Mně by se Maruška stejně líbila, i kdyby na sobě měla pytel brambor. :)
Reagovat
dadaft
mě se Mášino oblečení moc líbí.....
Reagovat
smazaný uživatel
Mášo, kde jsi koupila ty tepláky? jsou úžasný! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, že jí to slučí ve všem, to netvrdím, to je fakt. Ale i tak bych si to nevzal na sebe teda.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě aby sis bral tepláčky s ptáčkama, prosimtě...
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
:D Co ty víš.
Reagovat
smazaný uživatel
ono to chvilku vypadalo obráceně, ale dnes se zdá být
jasné, že petra není hvězda, ale jen kometa, někdy a
nepravidelně se vracející
Reagovat
VlS
A tak pořád lepší kometa, než černá díra, když už jsme v tom kosmu. Mám sice velkej problém s Queshovým bráněním všeho bez ohledu na skutečnost, ale fakt je, že má pravdu v tom, že Petra i přes všechny výpadky je v race pořád v první osmičce a o to v principu jde.Co bychom za to ještě v roce 2010 dali, že?
Reagovat
smazaný uživatel
je teda hodně nepříjemné. V prvé řadě pro ni, protože jí něco je zrovna ve chvíli, kdy se zdálo, že by mohla zase chytit formu. A za druhé to štve pěkně mě. Kdyby dnes postoupila a pak i Serena, tak jsem se těšil na jejich čtvrtfinálový soubouj. Kde jsem i Jarku favorizoval....
Reagovat
tommr
odstoupení Shvedovový je samozřejmě nepříjemný, ale to s tím jejím favorizovaním proti Sereně si určitě nemyslel vážně nebo jo? Serena se trochu zapotí až ve finále proti Sharapovový nebo Kerberový ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, opravdu jsem to myslel vážně. Přišlo mi, že zase začíná chytat formu. A ona když je ve formě, tak je nebezpečná. Třeba loni na RG sehrála s Petrou moc pěkné čtvrtfinále. Navíc se se Serenou potkaly naposledy na Wimbledonu, kde to měla Serena vyloženě nahnuté a zachránil jí v tom zápase jenom servis. A Serena je, řekl bych, na antuce nejsnáze k poražení.....
No a to zase nemyslíš vážně ty, že by Maruš nedošla do finále?:) Jediná, která ji mohla zastavit a do které jsem vkládal naděje, byla Sabine, teď už si to finále určitě nenechá ujít.:))
Reagovat
tommr
tak samozřejmě, že Sharapovová je kandidátka na finále číslo 1. Šance na to, že se tam dostane nějaká jiná hráčka je podle mě s bídou 10% ... :)
Reagovat
petrulinka
Já myslím, že tady ta diskuze ohledně Petry je úplně zbytečná. Jen Petra a její tým musí vědět, proč to v poslední době tak nejde. Já kritizovat ani hodnotit nehodlám, pouze konstatuju, že jsem včera byla hodně smutná a zklamaná a říkala jsem si, že bych Petře tak ráda pomohla, ale to asi více z nás, jenže bohužel nevíme jak, takže si to Petra s týmem bude muset vyřešit sama. Je to její práce a její zaměstnanci, takže my tady s tím bohužel nic nezmůžeme. Nicméně Petře, stejně jako ostatním hráčkám, budu fandit dál a těšit se na nějaký další zápas.
Reagovat
George_Renel
určitě není třeba lámat hůl. Ale.... Někdo z těch, kdo je nad celým týmem, asi Černošek, by měl třísknout rukou do stolu. Takhle to totiž dále nejde, je to jen mrhání Petřinými schopnostmi. A nechci házet vinu na Kotyzu, psychologa, kondičního... Někde však chyba je a ten co to platil by měl analyzovat, a rychle konat.
Reagovat
VlS
S tím nelze nesouhlasit. Nesouhlasím s těmi, kteří píší, že Petra musí vědět ..... Viditelně neví, kdyby věděla, tak to asi vypadá jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
Laura už netrénuje Krajan, nevím, jestli je tohle dobře, hraje uvolněněji, ale dost ji pomohl.
Reagovat
smazaný uživatel
Prý je hodně přísný a hráčky se necítí pod jeho vedením dobře, tak to měli i Safinová a Cibulková.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, je prý hodně přísný. Ale Safinová i Cibulková pod jeho vedením udělaly pokrok, a zdálo se to i u Laury minulý rok. Těžko říct, jestli je to změna k lepšímu a nějak jí to prospěje.....
Reagovat
dadaft
kuriozita (včera jsem si jí nevšiml):::::::::
na ITF v Trnavě spolu hrály Kristýna Plíšková (t.č. No.101) a Natalia Vajdová (18 let, t.č. No.980 !!!!!).
vyhrála Kristýna.
nic překvapivého, dalo by se říct.
ovšem až na vypsané kurzy - K.P. 5.50, N.V. 1.08.
může mi to někdo vysvětlit???
Reagovat
vendulkabendulka
Kurnik a to rikas az ted? :D Nevim jak je to mozne, ale museli se sazkove kancelare zblaznit. Vsadila bych hodne penez, vedet o tom vcera.
Reagovat
dadaft
vendulkabendulka ...... no, já nesázím, někdy se na kurzy dívám jen ze zvědavosti, jak to vidí sázkaři, někdy se nedívám vůbec................
byla to jen náhoda, že mi na to dnes padl zrak. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle bych radši nesázel i kdybych to věděl. Takové kurzy dost smrdí průšvihem.
Reagovat
dadaft
tak Jarka Švedovová odstoupila z dnešního zápasu kvůli zranění pravé ruky... - a já se tak těšil na skvělý turnaj z její strany a na případný souboj se Serenou!!!
:-((
Reagovat
LukasH
Je hrozný vidět, jak se Petra utápí a přitom všichni víme, co je schopna zahrát. Bylo by vážně třeba změnit trenéra a ani ne proto, že by jí nějak špatně vedl. Naopak. Když poslouchám jeho rady během západů, tak jí Kotyza vlastně říká všechno správně. Ale myslím, že už jí nemá co nabídnout. Pro Petru by bylo třeba změnit ovzduší. Někoho, kdo by přinesl úplně novou atmosféru. Taková Navrátilová by pro ni byla perfektní. Jednak by jí pořádně naučila hru na síti, o kterou se Petra často snaží a hlavně by jí pomohla s tou její (poslední dobou) strašně labilní psychikou.
Jako největší problém Petry vidím její přístup. Často v rozhovorech říká, že je např. překvapená, že jí to šlo nebo něco ve smyslu "byla bych ráda, ale bude to hrozně těžký". Pochybuju, že si něco takovýho říká třeba Šarapovová. Ta má v sobě zabudováno, že musí vyhrát.
Dneska při hře s Hantuchovou v prvním setu zcela dominovala a pak jsem zaslechl, jak Hantuchový trenér radil, aby hrála vysoký míče, že to Petra zkazí. A přesně se tak stalo. Pár míčů zkazila a totálně se sesypala.
Ubývá zápasů, který by vyhrála jednoznačně. Letos hladce vyhrávala paradoxně s hráčkama top 10 (Dubai - Wozniacká, Radwaňská...). Přijde mi, že jí i možná štvě, že se k tom hráčkám poslední dobou ani nedostane. Přitom v r. 2011 Azarenkovou pravidelně porážela.
No, nezbývá doufat, že se Petra někdy v budoucnu opět najde a začně předvádět to, co v ní opravdu je.
Reagovat
smazaný uživatel
no, mozna na tom neco bude....ale Kotyzy bych se nevzdavala, maji spolu velmi dobry vztah a mohlo by to byt na skodu a dopadnout to velmi spatne. a jen bych zkusila prizvat tu Martinu, zdalo se, ze ji Petrin osud neni vubec lhostejny...
Ale kdyz ono se tak tezko radi, kdyz to vidime jen zvnejsku :(.
Reagovat
kohlik
ale podobný vztah měl i Berdych s Navrátilem a jak to te Tomášovi dneska s jiným trenérem.
Reagovat
kohlik
oprava: jak to jde
Reagovat
freeteepek
Ono je asi těžký na Petru pořádně přitlačit, když jsou všichni kamarádi. I s psychologem si tyká. Je obecně známý fakt, že navazovat přátelské vztahy s psychologem se nemá. Tykáním autority ztrácejí svoji autoritu. Psycholog zase potřebný odstup.
Reagovat
smazaný uživatel
A taky je známým faktem, že tykání/vykání o vřelosti vztahů nevypovídá vůbec nic..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tenhle známý fakt neznám...
Reagovat
pepin
Tak to jsme tu již probírali, ale začátek musí být ten, že musí mít kolem sebe tým opravdových profíků na vše a pochopitelně je respektovat a poslouchat. A to nejzákladnější, musí chtít ona. At si tady říká kdo chce co chce, je prostě evidentní, že ta Petra jde herně hodně dolů. A takový ty řeči, příště to bude lepší, je pořád v top 10 atd.k ničemu nevedou.
Reagovat
freeteepek
A taky, když se na tebe někdo usmívá. Zvlášť když je to liška podšitá, ženská nebo Američan:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě dodatek. To že Ti Péťo věříme ale neznamená že když ti hra zrovna nebude vycházet tak začneš myslet na všechny okolo kdo Ti fandí že je nesmíš zklamat. Soustřeď se jen na hru a okolí vynech. Tenis je hodně o hlavě a nemůžeš si při hře dovolit aby se ti do hlavičky dostávali rušivé myšlenky. Hele koukni na Šarapku tady jsem teď já a můj tenis, ostatní mi na dvě hoďky může.........Jo trénovat se msí i hlavinka nejen do úmoru dřít údery. Slunce v duši jak říkal Zákopčaník u počasí. A pokud to přijde až na trávičce u Londýna rádi počkáme:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Davide trošku se vzdalujete realitě. Pokud nechápete co Petra potřebuje tak předejte žezlo.Její stavba není na dlouhé výměny.Tzn. pokud jí přestane vycházet bum-bum začne se přizpůsobovat hře soupeřky a je konec. Ubrat mírně razanci hlavně u míčů kde už není potřeba. Takto rovnou mohou psát před zápasem Kvitová proti Kvitové. Kdo si vyháže méně míčů vyhraje.A je to již trošku rodinná idylka. Chce to do týmu osobnost nejlépe spojenou se zdatnou psycholožkou. To pro Petru není ostuda podívejme se jak to pod Ivanem prospívá Andymu. Nemůžeme na Petře chtít při tělesných dispozicích maraton na kurtu. Ubrat mírně razanci a zpřesnit hru a hlavně jet si svoje bez vztekání Péťo. Uplně je na Tobě vidět jak se vnitřně užíráš. Klídek ono to půjde.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele a nechceš to po Kotyzovi rovnou převzít, když tak přesně víš, kde je problém a co s ním?
Reagovat
pepin
Tak já si myslím, že David po ní nechce dlouhé výměny, není slepý, ale, aby v určitých momentech přidržela míček více ve hře a nechtěla jej hned po 1, 2 nebo 3 výměně hned ukončit, když k tomu není vhodná doba. Dneska to přesně s Dančou předváděla a jak to dopadalo. Když se podíváš na Serenu, tak také dokáže balonek přidržet a když si vytvoří prostor, tak jej zabije. Ale nedělá to za každou cenu.
Reagovat
freeteepek
Ona ta razance taky dost unavuje. Kdyby Petra hrála kopce, tak by se tolik nenadřela. A kde je psáno, že by musela při dlouhých výměnách běhat po kurtu sem a tam jako zběsilá? To vůbec není pravda. Ty kopce se dobíhaj snáz, než rychlý plochý rány. A ty právě evokuje Petřina hra. Když dá ránu, stačí soupeřce jenom nastavit raketu a je z toho zase rána, která se někdy vrátí, někdy ne. Když by Petra zpřesnila zakončení, tak by navíc nemusela hrát další a další rány. Stačí přece ten kratší míč lépe umístit...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ani ne:-) David doufám je soudný sám a nemyslí si o sobě že spapkal všechnu moudrost. Nicméně s holkama je to někdy těžké to nepopírám.
Reagovat
misa
přichází s příštím týdnem: Řím: čf, French Open: sf, Wimbledon: čf, Canadian Open: vítězství, Cincinnati: sf, New Haven: vítězství, US Open: 4. kolo. To je celkem přes 3000 bodů. Něco přidat snad s dnešní formou může Petra jen v Eastbourne. Myslím si, že bude mít plné ruce práce s udržením top 10. Možná by jí prospěl i výraznější propad žebříčkem. Snad by si rozmyslela, jestli chce ještě něčeho velkého dosáhnout a něco tomu obětovat.

Kotyza je jistě dobrý trenér, ale přijde mi, že Petra potřebuje tvrdou ruku. Takhle v její skupině mají všichni dobré vztahy, se všema je kamarádka, ale její hra chřadne. A ten úsměv na síti po kruté prohře, ach jo :-( Mně přijde, že její fanoušci se při porážce trápí víc než ona. Nepřinášejí jí teď největší potěšení sponzorské benefity, jako když přebere nové BMW a pochlubí se na facebooku? Nevím. Jistě, je to její život, ale je smutné, kam vlastně od loňského září kráčí. Přijde mi, že ty turnaje kolem Dubaje byly jen takové letmé probuzení spící královny Petry.
Reagovat
smazaný uživatel
naprosto souhlasím, všichni na ni tlačí, ale co vlastně chce ONA?
Reagovat
pepin
Tak s touto formou a vystupováním může jen těžko pomýšlet na nějaké vrcholy. Pokud budou holky za ní jen trochu hrát, tak se asi budeme divit.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zlé to nebude, ona totiž Petra až do Dauhá 2014 o moc víc bodů obhajovat nebude..
Reagovat
smazaný uživatel
To jste tvrdili i před rokem a nic. Nechce te vymyslet něco lepšího?
Reagovat
pepin
To je jednoduché, asi ty holky za ní hrajou stejně mizerně, a proto se tam drží.
Reagovat
misa
Vím, že ji máš rád takovou jaká je, ale chtělo by to změnu skoro ve všem. Copak nevidíš, jak se Petra trápí?
Reagovat
smazaný uživatel
Petra hraje a hraje a Kotyza chce aby vyhrála a neumí ji přesvědčit aby se tak stalo, mimo to jí říká jak má hrát... Mělo by to být tak, že vyhrát chce Petra a Kotyza ji jen řekne jak...
Reagovat
smazaný uživatel
Máš recht, je to jednoduché - když má člověk potřebu někoho shodit, důvod si vždy najde..
Reagovat
tommr
přesně tak - v Madridu Petra propásla poslední šanci na to, aby si nahrála nějaký body do žebříčku. Ted bude následovat těžký období kdy bude muset obhajovat relativně dobrý lonský výsledky a zřejmě hodně ztratí ...
Navíc je třeba počítat i s tím, že se její největší soupeřky, který ted hrajou stejnou tužku jako Petra (Stosurová, Wozniacká, Bartoliová a další) časem proberou a začnou bodovat ...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra se trápila dneska, ale že by se trápila dlouhodobě, takový pocit opravdu nemám.
Reagovat
freeteepek
S tím Madridem máš bohužel pravdu. Hrálo se o hodně bodů. Favoritky zaváhaly, ale Petra toho bohužel nevyžila. Že by špatná konstelace hvězd?
Naštěstí je za ní dost velká díra. A ty dvě holky se taky trápí. Ale čelo pelotonu, se obávám, jí nejspíš ještě víc uteče. Teď měla šanci se po roce dostat zpátky na pátý místo...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prd..
Reagovat
pepin
Nezlob se, tak to jsi asi jediný tady, kdo to nevidí a pravděpodobně se vyžíváš v tom, že jsi jak román od Jiráska "Proti všem". Jinak opět jen ty si myslíš, že ji tady někdo ubližuje, nenávidí a já nevím co.. Jestli čteš, tak vidíš, že tu diskutujeme, rozebíráme příčiny proč je to tak a ne jinak. Nikdo ji neuráží ani nenadává.
Reagovat
smazaný uživatel
V ničem se nevyžívám, jen s vámi nesouhlasím, to je celé..
Reagovat
tommr
ta mezera mezi osmou Petrou a devátou hráčkou se po Madridu paradoxně ještě o něco zvětší, protože Stosurová a Wozniacká v Madridu trochu ztratily. Na následujících turnajích se ale role obrátí a ztrácet bude naopak Petra ...
V nějakej posun vpřed už pomalu ale jistě přestávám věřit. Petra na víc než na udržení osmýho místa letos prostě nemá ...
Reagovat
smazaný uživatel
Vtipné, vzhledem k tomu, žes jí nikdy nevěřil.
Reagovat
tommr
kdybych ve skrytu duše nevěřil, že se Petra ještě může zlepšit tak by asi vůbec nemělo cenu jí nějak sledovat. S tím jak se zhoršuje její hra a výsledky jsou ale i ty očekávání stále menší a menší. Ještě na začátku roku jsem tajně doufal, že by se mohla pokusit o návrat mezi první trojku. Pak jsem trochu ubral a dělal jsem si naděje, že by se mohla posunout aspon na to 4.-5.místo. Ted už vidím, že na to letos prostě nemá a už jen doufám, že si aspon udrží ten stávající osmej flek ...
Reagovat
freeteepek
Třeba se na trávě Petra zase vzpamatuje. Já v to doufám. Nejdřív je potřeba, aby obhájila SF na FO. Potom, nemít smůlu na Wimbledonu a udělat aspoň SF. Na trávě má pořád šanci udělat slušný body. Před Dauhá taky nehrála nic a pak málem porazila Serenu. Nejlíp hrála v Dubaji. Ne náhodou, když tam byl nejrychlejší povrch ze všech. Tráva její hře taky sedí.
Reagovat
smazaný uživatel
Na začátku roku jsi tvrdil, že vypadne z top 10, tak co to tady zkoušíš..
Reagovat
smazaný uživatel
Anička je Bohyně!!! :)
Reagovat
freeteepek
Jdi do háje! To co předvedla ve třetím setu je nechutný...
Laura opět prohrála úspěšně rozehraný zápas dvouchybou:-(
Nejlíp hrála snad když porazila Petru v Austrálii a pak až teď v Madridu. Ale moc dlouho jí to nevydrželo. Dva zápasy za sebou by už asi bylo příliš...:-((
Reagovat
smazaný uživatel
A co prosímtě předvedla??:-O

Laura nejlíp hrála v Austrálii s Petrou??:-D Sice ten zápas vyhrála, ale z toho, jak tragicky obě hrály, bolely oči...
Reagovat
smazaný uživatel
A proč bych neměl mít radost, když moje oblíbená hráčka otočí ve 3. setu z 2:5? Ale chápu, ty máš asi ještě nerva ze zápasu Petry...
Reagovat
freeteepek
Tragicky? To bych teda neřek. Zkus se na ten zápas podívat ještě jednou...
Reagovat
freeteepek
Jo, nerva mám. Nemám tolik oblíbených hráček, jako ty. Ale bohužel mezi ně patří i Laura. Asi mě přitahujou tenisky, který dokážou projet vyhranej zápas. Je to naprd:-((
Reagovat
smazaný uživatel
Já jich mám pět, to zase není tolik... Navíc Katka Siniaková zatím hraje hlavně turnaje ITF.
Reagovat
smazaný uživatel
freeteepek- Tak co že to ta Ana udělala?:-O

monty- Prosímtě, kdo je ten hezký mladík, co sedí se Searsem v Anině lóži a fandí? Určitě máš větší přehled než já:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Přiznám se, že taky nevím. Vím, koho myslíš, ale nevím... Řekl bych, že je to nějaký sparring partner. :)
Reagovat
smazaný uživatel
A co když nový přítel...:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Svačina loni při finále Fed Cupu tvrdil, že Anička má teď za přítele nějakého vodního pólistu ze Srbska. Jméno ale neřekl... Tak bůhví, jak to je. :)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.telegraf.rs/jetset/513532-ana-ivanovic-is-kissing-her-new-boyfriend-melbourne

To je romantika....:-)
Reagovat
smazaný uživatel
srbský vodní pólista to není, je to tenista z Monaka, kamarád Novaka:-)
(rým náhodný:-D)
Reagovat
smazaný uživatel
No, spíš je to podnikatel. Jsem si ho vygoogloval... Kamarád Novaka to je, to máš pravdu. :)
http://www.telegraf.rs/sport/512066-ko-je-mark-stilitano-telegraf-otkriva-sve-o-novom-decku-ane-ivanovic-foto-video

Ach jo, teď půjdu spát jako strašný závistivec. :D Jak jsou spolu s Anou na pláži, to je moc hezké. Hlavně ať je s ním Anička šťastná. Pak budu spokojený i já. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No dalo by se říct, že je to neúspěšný tenista...prý byl nejvýš na 1417. místě, takže se raději pustil do podnikání:-D Každopádně hezoun, dohromady s Anou krásný pár. Tak ať jim to vydží:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.q3.cz/images/24Ana_Laura.jpg

Hodně vyrovnané statistiky...až na ta esa, Ana jich trefila až 10...
Jinak gratulace Aně k výhře, v příštím zápase to snad bude lepší výkon...a je mi líto Laury, ukončit takový dlouhý vyrovnaný zápas dvojchybou, to je hrozný pech:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Taky je mi Laury trošku líto. Ten konec byl prostě už jenom o nervech... Mám ovšem obrovskou radost z toho, že to Anička nezabalila ani za stavu 2:5. Prostě hrála tak, že už neměla co ztratit. Za stavu 6:5 se ta situace otočila a podle toho to taky dopadlo... Přesto měla Ana nakonec o trošku pevnější nervy. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pičaaaaaaaa :-(((

No tak WTA už zase na nějaký čas fakt ne. Raději pinkání Andyho se Simonem. Zakončit mač asi 58. dvojchybou po tom, co proserete vedení 5:2, to je nádhera :D
Reagovat
smazaný uživatel
Za stavu 4:5 parádní return a pak cpe zbytečně bekhend po lajně, i když jí hafo cross vyšlo krásně. Pak odvrátí mečbol a udělá dvojchybu. Ne nezabili byste ji? Ještě, že má tak roztomilý kukuč, jinak bych se neovládl asi :-))Takticky a psychicky nezvládnutý zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle má vypadat servírování na výhru v zápase- dvě dvojchyby, jeden tragickej 2.servis a nevynucená chyba. Mňam:-D
Reagovat
tommr
takhle hráčka první světový desítky prostě hrát nemůže. Když už jí školí i jednatřicetiletá veteránka tč. až na 71.místě žebříčku tak je něco opravdu špatně ...
První set ještě probíhal podle tradičního scénáře zápasů Petry s Danielou a vypadalo to, že si Petra snadno dojde pro další vítězství. Jenže na začátku druhýho setu předvedla Petra při vlastním podání za stavu 30:15 tři neuvěřitelně stupidní chyby za sebou a obraz hry se začal měnit. Hantuchovou ten snadno získanej brejk nakop, Petru to naopak srazilo. Zbytek zápasu už byl ze strany Petry jedno velký trápení - kupila chybu na chybu a vypadalo to, že jí to na kurtu vůbec nebaví ...
Reagovat
pepin
Tak si ale vem, že je to v podstatě jako přes kopírák, vždy se objeví záblesk a pak přijde mlha. Jediná jistota, která tu je, že se to na další akci bude opakovat, možná s rozdílem obsazení účastnic jak to bude dlouho trvat než to přijde.
Reagovat
smazaný uživatel
jo, odesla ji hlava, ale je mi lito, ze aspon nejsi schopny poznat, ze bojovala, i kdyz to nebyl jeji klasicky projev, ale fakt se snazila, ale proste ji to hlava nebrala :(. Navic Danca zacala hrat velmi dobre...
Reagovat
pepin
Máš pravdu, vždy něco odejde.
Reagovat
tommr
jen ty záblesky jsou čím dál tím slabší a bojím se, že bez nějaký razantní změny příjde brzo čas kdy úplně vymizí ...
Reagovat
freeteepek
Petra bohužel ty stupidní chyby dělá docela často. A přitom v situacích, kdy má nahráno a vůbec by nemusela mít žádný nervy. Zajímalo by mě, jestli tyhle situace s Kotyzou řešej. Hráčka top deset by prostě soupeřce neměla tímto způsobem darovat hru. A nenapadá mě, která jiná je něčeho podobnýho schopná. Jiný holky se taky hroutěj, ale obvykle za nepříznivýho stavu. Petra bohužel ztrácí koncentraci v situacích, kdy by měla být úplně v pohodě:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Co bys od místních samozvaných expertů čekala jiného..
Reagovat
smazaný uživatel
Je to asi o přístupu, Petra prohrála a při podání ruky se na Hantuchovou smála jako sluníčko, takhle se přece vyhrávat nedá, musí sama chtít hlavně vyhrát, Azarenková by při takovémhle zápase třikrát rozmlátila raketu, Jankovičová by se rozbrečela, Máša kdyby prohrála se smát nebude, ta by soupeřku při podání ruky zavraždila pohledem, Serena by neprohrála... A a a a vo tom to je...
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě je lepší i porážku vzít pozitivně a ne se vztekat jak malé děcko..
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě ne... světová jednička se musí vztekat jako malé děcko... to je jako ve všem, pokud člověk opravdu chce něčeho dosáhnout tak si za tím jde hlava nehlava, nejen v tenise, s tím se musí člověk narodit... Petra mi v tomhle připadá jako taková salámistka, Kotyza chce aby vyhrála a může se z toho zbláznit, všichni okolo ní chtějí aby vyhrávala protože na to má, ale z ní že by to šlo to nevidím, vždyť i tady všichni kometující, mi připadá že víc chtějí aby Petra vyhrála než ona samotná...
Reagovat
tommr
je to tak. Petra vypadá jakoby jí na výsledcích už vůbec nezáleželo. S takovým přístupem prostě nemůže na nějaký velký úspěchy pomýšlet ...
Reagovat
smazaný uživatel
Když se vzteká, nelíbí se vám to, když se nevzteká, nelíbí se vám to.. Těžko se zavděčit někomu, kdo neví, co chce..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ona s Dancou kamaradi, jsou to rodacky z jedne zeme, navic Daniela hrala ke konci dost dobre, tak se proste usmala. Na kazdyho se takhle rozhodne nesmeje. Trochu zkuste rozlisovat okolnosti.
A mne se treba dneska vubec nelibilo, jak se chovala Azarenka, ono s emi jeji chovani nelibi opravdu casto, ale dnes to byl extrem...
Reagovat
smazaný uživatel
Vztekat se nemusí ale musí chtít, musí v sobě mít touhu být nejlepší ze všech vždy a v každým zápase... tu v ní nevidím, ani že by moc chtěla všechny co proti ní nastoupí porazil, zničit, znemožnit, zašlapat do země... snad to v ní je, rád bych se mýlil... všichni co chtějí aby vyhrávala, trenér, manažer, psycholog, fanoušci by se na to měli vysrat ji k něčemu tlačit, je jasný že to nejde,ale teprve potom by zjistila, co vlastně chce nebo nechce ONA SAMA
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle beru, musi chtit kazdy zapas, ale co kdyz ona chce, jen to neni na ni tolik vzdycky videt? Treba dneska Makarova - flegmos, ale urcite to chtela otocit a vyhrat...kazdy je jiny a taky ne pokazdy se chovame stejne ve stejnych situacich. Petra dnes bojovala sama se sebou a to se bohuzel odehrava uvnitr a navenek to neni tak videt Kdyz bojuje vic se souoerkou, tak to je vic videt i venku... Jako chapu, co chces rict, ale myslim, ze to tak Petra ma ;).
Reagovat
Titan
Nejvíc mě štve, že Petra přestala zvládat tříseťáky...
Reagovat
smazaný uživatel
Letos prohrála teprve pátý z 15, takže tvoji poznámku nechápu..
Reagovat
Titan
Letos Miami a Indian Wells... prohra ve třech setech...
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě návštěva Kotyzy
Docela mě rozsekalo, že Kotyza jí řiká něco ve smyslu: "Tak když ona hraje ofenzivně, tak prostě vydrž a ty 3 údery jí tam vrať" a Petra mu jen suše řekne:" Já to ale nevydržim" a Kotyza asi byl šokován, že mu todle řekla, tak šel k dalšímu bodu :D
Ten jejich poslední rozhovor mi stejně připadal jako mezi tátou a pubertální dcerou :DD
Reagovat
misa
To fakt Petra řekla? Tak to je drsný. Přitom bylo chladno, na začátku ukazovali 18 stupňů.
Reagovat
pepin
To není nic nového, a dnes se ukázalo, že ho ani moc neposlouchá. Jejich vztah není vztah trenéra a hráčky, ale je v jiných dimenzích. Již se to tady diskutovalo, že by bylo pravděpodobně nejlepší, aby u ní David zůstal, ale trénovat by ji měl někdo, ke komu by měla větší autoritu a ne když ji něco řekne, tak mu odpoví jak zde bylo již zmíněno.
Reagovat
tommr
to je přesně to co tady už delší dobu opakuju pořád dokola - Kotyza už prostě Petru nezvládá. Jejich vztah evidentně zdegeneroval natolik, že Petra už ho nebere jako autoritu, ale jako kámoše se kterým se baví jen když má náladu a jinak ho ignoruje ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja mam uplne jiny pocit. Myslim, ze David ji radi dobre, resp. on u zji casto nema moc co poradit ani, protoze Petra bojuje sama se sebou, tj. neni schopna to realizovat... Proste to musi Petra ubojovat hlavne sama v sobe.... Obcas mi ale prijde, ze ten jjeich vztah uz neni tak bezproblemovy a trochu mi to dela starost :(.
Lidi proste jim jen verte, jeste je cas....
Reagovat
smazaný uživatel
Ani tisíckrát opakovaný nesmysl se pravdou nestane..
Reagovat
freeteepek
Petra má pocit, že delší výměny hrát nemůže, protože by odpadla fyzicky. Proto nejspíš hraje pořád tak agresivně. Kotyza jí v tom nejspíš nechává. Proto ani netrénují mezihru. Prostě jenom servis a útok...
Já si ale myslím, že by Petra v relativním chladnu ty delší výměny zvládat mohla. I se svojí tělesnou konstitucí a astmatem. Kdyby ubrala na razanci, tak by totiž i zpřesnila hru a tím by se zase hra zkrátila. Stačí se podívat, na kolik pokusů dnes zakončuje nahraný míče a jaké jí to stojí úsilí. Velké rány navíc vyžadují velké úsilí a tím pádem i velký výdaj energie.
Reagovat
smazaný uživatel
Laura to teď ukázkově podělala, ze 40:15 prohraje game a místo 3:0 2:1. Ach jo, ta holka sama ani netučí, jak obrovský má potenciál. Zahraje parádní míč a pak zas chyba, hlavně 2. servis je katastrofa, furt moc DF.
Reagovat
smazaný uživatel
No od Anči to taky není žádná hitparáda:-D...ta je navíc o x let starší než Laura, přesto se pořád nenaučila pořádně si nadhodit míček na podání:-(:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, na podání oboustranná katastrofa :D Přitom první set byl poměrně kvalitní, obě méně chybovaly.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, je to škoda..místo 3:0 je to 2:2...Lauře odešel první servis...a obě toho dost vyhazujou...
Reagovat
smazaný uživatel
Pro Lauru i tak úspěch, prohrála 6 z posledních 8 zápasů, pokud nebereme Fed Cup tuším. Často v 1. nebo 2. kole. Tady už porazila světovou čtyřku a hraje vyrovnaně s další špičkovou hráčkou.
Reagovat
smazaný uživatel
5:2!!!
Reagovat
smazaný uživatel
A s největší pravděpodobností i vyhraje...teď ukazovali statistiku UE v jednotlivých setech a v tom 3. je to jasně pro Anu 14-3... Nic no, doufám, že Laura se ještě probojuje co možná nejdál. Když už, tak už! Navíc mi je sympatická:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, je roztomilá, jí žeru prostě, takové fajné pískle ještě :D

V dalším kole případně Kerber.
Reagovat
smazaný uživatel
anu mám ale taky rád.

Koláááps :-((((
Reagovat
smazaný uživatel
Co to je za slizkého cigána v boxu Any? Nějaký nový nabíječ?
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, koukám, že jsem OPĚT podcenila tu "krásu" ženského tenisu...Teď mají zas obě stejně blízko/daleko k výhře.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDDDDDDDDDDDD Ty kráso, to je kráááva. Na tohle jako čekám celou dobu jo? Už jsem mohl dávno spát, za 4 hodiny vstávám na NHL :D
Reagovat
smazaný uživatel
Miluju WTA, ode dneška sleduju více :D Laura podělá vedení 5:2 samými DF, Ana vede 6:5, udělá 2 DF, to je fraška tohleto. Zasloužený TB.
Reagovat
freeteepek
Poslouchat nadšenýho slovenskýho komentátora a sledovat trápící se Petru, to je fakt masochismus největšího kalibru:-(
A přitom si nemyslím, že jí dneska nešel servis. Jenomže co ona s těmi nahranými míči dělá? A k tomu ta bezzubost v útoku. Když už jí Hantuchová vrátí dvě smeče za sebou, aby jí nakonec na té síti krásně prohodila...
Nemůžu si pomoct, ale tenhle expres tenis Petře ničí sebevědomí a soupeřky už jsou na ní dobře připravené. Vědí, že dřív nebo později dostanou šanci. 47/54(nebo obráceně). To je poměr chyb a vítězných míčů. Není těch chyb příliš? Ona má problém v tom, že neumí ubrat, hrát trpělivě. Není schopná hrát delší výměny. A když se navíc neumí k míči doklouznout...
Celý den sleduju zápasy v Madridu. Vidím tenisky jak zápolí v dlouhých výměnách. Snaží se přechytračit jedna druhou. A pak přijde Petra a hraje ten svůj bum bum tenis. Všechno nebo nic. Švihá raketou skoro v každý pozici. Krásně jí vyškolila na konci Hantuchová, když dostala od Petry krátký míč na straně za síť. Petra čekala bombu křížem, jenomže on zahrála elegantní kraťas po lajně. Petra bohužel není Šarapovová a tak nemůže hrát na antuce stejným stylem. Kotyza jí sice říká, aby to soupeřce nedávala zadarmo - všechno marný:-(((
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud je mi známo, Petra nedoklouzává úmyslně od té doby, co si vymkla kotník.
Reagovat
freeteepek
JJ, úmyslně. Jenomže ona se neklouzala ani před tím. Ona to prostě neumí. Nechápu. Djokovič si kotník podvrtnul nedávno. Má ho celej zabandážovanej a klouže se jako blázen. Chce to odvahu! Petra by měla část přípravy přesunout na kluziště. V hokejovým úboru a se zafixovanejma kotníkama. A trénovat, trénovat, trénovat dokud se toho strachu nezbaví:-)
Reagovat
pepin
Přerod Petry během okamžiku je vpravdě nepochopitelný. To dokonce objevil i ten zázračný slovenský komentátor. V současné, ale i nedávno minulé době, pokud je proti Petře aspon trochu chytrá hráčka tak nemusí sama ani moc dokazovat. A máš pravdu na antuce již vůbec ne, protože Petra do toho mydlí neustále. Dnes to Danča přesně ukázala. Když bylo potřeba zahrála k lajně nebo k zákl. čáře a v podstatě bylo vymalováno. Petra hraje o rozhodující gem. který dotáhne do shody a při druhém servisu Danči to narve vedle lajny. Přitom v tuhle chváli byla Danča docela rozklepaná. Mám dojem, že toho Davida ani moc neposlouchá.
Reagovat
smazaný uživatel
Freeteepek: tak jednoduché to asi není. A nevytahujte toho Djokoviče pořád..
Pepin: co naděláš, to je tenis..
Reagovat
pepin
Já vím, že nic nenadělám ani já ani nikdo ostatní. Jen je mi hodně líto, že je zde člověk s takovým potenciálem a takhle s ním hazarduje, i když je to pochopitelně její věc. A souhlasím s Lorus a tady to již o něčem napovídá.
Reagovat
smazaný uživatel
Co říká Lorus nevypovídá vůbec o ničem. Federer taky není žádný vztekloun..
Reagovat
pepin
Máš pravdu a Sněžka je v Krkonoších.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli to je pokus o vtip, tak ti vyšel zhruba stejně jako Petře dnešní zápas..
Reagovat
pepin
To je k Tvému přirovnání s Federerem.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že si musíme přiznat že ta hra není taková, jak jsme si slibovali. Ale já bych to neviděl tak černě.
Ten celkový obraz, jak to tady někdo nastínil není samozřejmě nijak růžový.
Ovšem, a to nesmíme přehlížet, jsou tady zárodky toho pozitivního. Třeba ty krásné uhrané 3 gemy v posledním setu. Nebo jenom 51 nevynucených.
To jsou takové první vlašťovky.
Reagovat
PetaM
"Jenom" 51 UE :D :D
Reagovat
a.magerova
Jj to nemá chybu a momentálně se i hodí....
http://www.youtube.com/watch?v=hTceyXvi37g
Reagovat
misa
:-) Aspoň si můžeme dělat radost filmovýma hláškama. To je tak všechno.
Reagovat
smazaný uživatel
Já to nechápu. První set hraje jak bohyně, říkám si Petra se zase našla a pak jak když jí někdo vymění. Jak je to možný?
Reagovat
smazaný uživatel
Taky to nechapu, resp. svým zpusobem chápu, je to o sebevedomi, sama to znam, a prave proto vim, jak je to tezky s tim bojovat :(.
Tak rada bych jinejak pomohl,a jen mi někdo proboha reknete JAK?? :(
Reagovat
misa
Jé, už jsem tě tady delší dobu neviděl. Petra udělala pár chyb na začátku 2. setu a pak se prostě položila. Nevím, co ten její psycholog s ní dělá.
Reagovat
freeteepek
Nemyslím, že se Petra po tom nepovedným začátku druhýho setu položila. Petra dnes bojovala až do konce. Ve třetím setu tu ztrátu začala stahovat. A zápas neskončil při jejím servisu. Je třeba uznat, že soupeřka se rozehrála a začala hrát výborně. Petra na ní prostě nestačila. Na sebevědomí je dobrá trpělivost. Jenomže Petra neumí hrát trpělivě. Postupně si vypracovávat útok. Hantuchová jí bohužel začala všechno vracet a Petra najednou nevěděla, co má dělat.
Překvapilo mě, že se nakonec při podání ruky na soupeřku i usmála. Nevím, co si o tom mám myslet...
Reagovat
smazaný uživatel
já sem chodím každý den, ale moc se v diskuzích neprojevuju spíš koukám a poslouchám
Reagovat
PetaM
Petra si to dnes pokazila sama. Fyzička byla evidentně v pohodě. Za to úderová jistota skončila v autu :( Nesnáším žádného hráče, který hraje kopečky, protože mi to nepřijde jako hráč WTA/ATP. Kopečky umím i já. Ale to, že je Petra nevyužila, je podle mě špatně. Všechny ty kopečky tam měla jednoduše zabít. Ale ne do sítě, nýbrž do dvorce. Šlo vidět, že Daniela Petru dnes chtěla porazit. Petře dnes na druhou stranu nevyšlo snad nic. No, tak příště. Pojď :) :)
Reagovat
pepin
Jenže smutný je to, že "To příště" je tady poslední dobou velice často.
Reagovat
PetaM
To příště se nestahuje na další turnaj :D To příště se stahuje na to, až se Petra konečně najde ...
Reagovat
freeteepek
Jenomže ono to asi nejde to zábijet na antuce beckandem z těch vysokých kopců. Není to vůbec jednoduchý ani pro Petru. Naopak. Petra by ty kopce v určitých situacích měla hrát. A až teprve z připravený pozice ten míč plochou ránou srazit. Jako to dneska hrála Kanepiová. Petra je šikovná hráčka, která svůj potenciál zdaleka nevyužívá. Právě tím, že to všechno mydlí švihem naplocho. A nehraje mezihru technicky. Je přece jasný, že jeden set se takle vyhrát dá. Když je odpočatá a koncentrovaná. Jenomže dřív nebo později jí to přestane jít a pak dává zbytečně soupeřce šanci, aby se chytla...
Reagovat
PetaM
Já jí třeba dneska neviděl dát ani jeden míček za síť. Dneska jsem si je sám na kurtu zkoušel a kámoš z toho byl dost na větvi, když k tomu míčku doběhl a on od něho ještě uskočil. Nevím, chybí mi v Petřině hra trochu logické uvažování. Mydlit to tam je sice super, ale když chce jenom mydlit, musí trefovat kurt ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
za tohle by si slovně "ukamenovat" zasloužil každý...nevím co s ní bylo, ale vykon otřesny...takhle nemuže hrat hrač top 10...neřeknu výjimečně,ale tohle je časté a smutné a nepřidá nikomu.
Reagovat
smazaný uživatel
Hantuchová? ta stara baba ještě hraje tenis? to sem nevěděl
Reagovat
smazaný uživatel
Kéž by každá stará baba vypadala takhle :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš.. Ta to tu dneska schytá..
Reagovat
smazaný uživatel
to teda chudák :D a já si říkám proč sleduju vůbec tenis a proč se o Petru zajímám , když vyhraje sem štěstim bez sebe a když prohraje můžu se po*rat (jako dnes) . No chudák Danka teď ji nebudu mít rád, jako nikoho s kym Petra prohrála :D. No nic dobrou
Reagovat
PetaM
Tak to "sereš" docela často že? :D Neber to osobně, je to jen sranda :D :) Dnešní Petřin výkon byl žalostný. Jako její fanda to prostě přiznám :) Kondice v poho, ale ty údery, no hrůza :D Asi jsem si dneska vybral její úderové štěstí, protože mě tam dneska na kurtu padalo snad všechno :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
škoda no...Bylo tam pár šancí jak to dorovnat...zdá se, že Madrid je pohřebištěm favoritů...Doufám, že to bude platit i zítra..Cmon Sabine :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak konec, jdu smutnit. P.S. Zázrak se nestane...
Reagovat
smazaný uživatel
A stačil jeden míč a mohlo to být 4 : 3. Ach jo.
Reagovat
Titan
Dani cítí, že to dnes vyjde a dělá pro to všechno, je nabuzená, že má víc testosteronu než kdejaký chlap...:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Lauraaa! První set je doma. Come on! Jdeme na druhý. Pojď pojď pojď..
Reagovat
smazaný uživatel
Zapomeň!! :-/:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Druhý nebude no, Ana se zlepšila na returnu a Laura začíná chybovat dělat doubly, klasika :D
Reagovat
Bob
To je marný, Petra ten zápas prohrála na začátku 2. setu.
Reagovat
Titan
"Buď tak hodná."
"Dáváš jí to zadáčo"
"Máš to v hlavě"
Tomu říkám kritika... :-))
Reagovat
PetaM
Já myslím, že jí slušně sjel no ...
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že jsme neslyšeli to na co jí Kotyza řekl(až naštvaně mi přišlo) buď tak hodná! :D
Reagovat
PetaM
Podle mě řekla "Budu se snažit"
Reagovat
George_Renel
přestala hrát tenis. Hraje trefovanou kurtu. Dnes se moc netrefuje.....
Reagovat
smazaný uživatel
3 : 1 ve třetím setu, to asi budu dnes smutnit...
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkný zápas zatím..:) Rozhodně na sledování lepší než ten Petřin...
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda akorát, že se obě pořád dost vyhazují.
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt žalostné, že si taková hráčka jako Ana nedokáže nadhodit pořádný míč při servise.
Reagovat
freeteepek
Ve druhé hře Petra udělala dvě obrovský minely a pak už se to s ní vezlo. Já myslím, že asi s Kotyzou ty nahraný míče vůbec netrénujou. Petra to odzadu mydlí parádně, ale když jde na síť, je 50:50:-(
Reagovat
petrulinka
Já zavírám oči u některých míčů, teď se tam teda nechala honit. Vždyť ona přece na Danielu umí, tak nevím, co vyvádí. Víš, já si myslím, že trénují s Davidem všechno, jenže ono je něco jiného trénink a něco jiného potom zápas.
Reagovat
Bob
Podle mě netrénují spoustu věcí.
Reagovat
dadaft
freeteepek ........ jj. chceš zničit Kvitovou? - dávej ji nalité míče a ona se spolehlivě zničí sama...
Reagovat
smazaný uživatel
ale no ták
Reagovat
smazaný uživatel
nezbývá mi nic jiného, než fandit v třetím setu ! Peťo, pojď !
Reagovat
anajka
Daniela - Petra - nepekný zápas.
Daniela je absolútne bez pohybu, odrazí len to, čo dá Petra do stredu kurtu. A Petra sa zase vyhadzuje jedna radosť.
Reagovat
Bob
Petře stačí pár pokažených míčků, aby se psychicky zhroutila a začala kazit všechno, co se jen dá.
Reagovat
smazaný uživatel
já nevím, co tam Petra provádí.. ale už by se mohla zase sebrat..
Reagovat
petrulinka
No tak zase nepřeháněj! Kde se podle tebe proboha hroutí?
Reagovat
smazaný uživatel
Co se to děje, jen si na chvíli odskočím a je to 4 : 0.
Reagovat
petrulinka
No co by se dělo? Skoro nic, jen Petřin obvyklý druhý set :-)
Reagovat
petrulinka
Tak já se vrátím a na streamu mám místo Petry Robson. Co to je?
Reagovat
PetaM
Na žádném streamu, kde má být Petra Petra není. To je bordel už ale ... No joo, angličani chtějí vidět Lauru ...
Reagovat
smazaný uživatel
já jsem jen po prvním setu doufala, že to půjde hladce...
Reagovat
PetaM
Ha, už je! :D :D
Reagovat
petrulinka
Už ji mám na livescorehunter, Daniela vede 4:2 a 40:0
Reagovat
Titan
Zatím největší rozdíl mezi Madridem o ostatními turnaji je to, že místo obrovských osušek dávají ručníky, což pozitivně kvituji, protože to dost šetří čas při otíracích manévrech...;-)
Reagovat
smazaný uživatel
:( Tak pro mě tahák zítřka Lisicki x Sharapova se hraje už v 11...což vubec není zpráva pro nás, kteří ještě studujeme...ach jo...tak jsem se těšila...a ted budu jen sledovat čísilka...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to mám celkem štěstí, že mám hnisavou angínu, takže to uvidím! :-)
Ale jsem celkem rád, že to bude v tento čas a ne okolo 16:00, kdy se hraje hokej :D
Reagovat
smazaný uživatel
jé, to je otrava, mít hnisavou angínu, to tě lituju.. Sabine loni Mášu porazila ve Wimbledonu, ale na antuce se to asi opakovat nebude.. škoda..
Reagovat
Titan
Mít hnisavou angínu je spíše k politování okolí... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to myslíš? :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych si to s tebou vyměnila, stálo by mi to za to..:D A já bych Sabču zase nepodceňovala...Ted hraje moc dobře, i když Masha taky...očekávám tříseták, pokud bude mít Sabča aspon trochu dobrej den..:) Ale u ní člověk nikdy neví...
Reagovat
smazaný uživatel
Snad nepřijde vlna.
Reagovat
smazaný uživatel
Tys to snad přivolal...
Reagovat
smazaný uživatel
Už zas odchází.
Reagovat
smazaný uživatel
To už Petra doklepe.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak holky si vyměnily první gemy...
Reagovat
smazaný uživatel
ted to vypada ze se Petra zastřeluje a našla správnou cestu :))
Reagovat
Titan
Ovšem ty winnery do forehandu Dani by dost hráček stíhalo. Nevím, co se s Dani děje...
Reagovat
smazaný uživatel
moc se mi líbí Petry čop je hodně sgresivní a rychlý :) a ty forhendy radost pozhledet dnes :)
Reagovat
smazaný uživatel
5 : 2, Peťo, dopodávej !
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, Petra mě poslechla, první set je doma !
Reagovat
freeteepek
jsem si dnes po dlouhé době předplatil Slovak Šport. I když jsem věděl, že poslouchat toho slovenskýho komentátora bude utrpení. Nějakou dobu jsem to zvažoval, jsou přece na netu streamy s normálním angl.komentářem:-)
No, nezklamal mě. Když hrála Suarez N., tak prohodil, že její trenér si nasadil černé brýle, aby dobře neviděl na katastrofální hru jeho svěřenky(a to přitom ta hra vůbec nebyla katastrofální i když se Karle zrovna moc nedařilo...):-((
Reagovat
smazaný uživatel
Lol :) Ale zas Carla ako antukova specialistka mala tu Kanepi vycistit a miesto toho sa stal opak. Ja byt jej trener tak si tiez nasadim slepecke okuliare :)
Reagovat
freeteepek
Nestačí jen mluvit, ale je potřeba něco pro to udělat. Já jsem například vsadil na Hantuchovou. Při kursu 5:1. Když už nemůžu být tam a fandit, tak aspoň tak se snažím Petru podpořit:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, já jsem nevsadila, ale budu tady sedět a fandit alespoň na dálku, snad to zabere.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Makiri vyhrála, takže v noci očekávám vítězství Caps a Alexův gól. :D Kiki nemusí být smutná, protože se mi moc líbila. :) Celkově to byl zápas na vysoké úrovni.
Reagovat
tommr
Mladenovicová by naopak měla bejt pořádně naštvaná, protože ten dnešní zápas se dal vyhrát. V prvním setu byla o něco lepší než Kirilenková. Škoda, že jí to nevydrželo ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určitě to mohlo dopadnout obráceně. Pro Kristinu je škoda, že neproměnila žádný brejkbol... Já bych jí to přál, ale výhra Makiri mi rozhodně nevadí. Nejsem na ni vysazený jako někdo... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud Petra vyhraje turnaj v Madridu, bude 5. !
Reagovat
smazaný uživatel
To by bylo krásné ( souhlasí s tím tommr ? ). Ale mám Petru ráda a fandím ji, ale to by byl zázrak...
Reagovat
smazaný uživatel
v roce 2011 to byl také zázrak.. zázraky se dějí a já na ně věřím..
Reagovat
smazaný uživatel
jo byla by 5. :D
Reagovat
smazaný uživatel
teoreticky jí stačí i finále :D
Reagovat
smazaný uživatel
finále je málo.. :D
Reagovat
tommr
Petře by k posunu na pátý místo mělo stačit i finále. Jen by v něm nesměla prohrát s Erraniovou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť já to Petře moc přeju a taky bych byla ráda, kdyby vyhrála, to je jasná věc.
Reagovat
smazaný uživatel
já myslela, že finále se neprohrává..
Reagovat
smazaný uživatel
finále není málo :D
ale Errani by se musela do finále dostat...
Reagovat
tommr
ted ti moc nerozumím ...
Reagovat
PetaM
Pokud Petra bude ve finále a bude hrát s Errani, je jasné, že bude 6. Pokud ve finále s Errani vyhraje, bude 5. Podle mě ale není pravděpodobné, že by se Errani do finále dostala a její maximum může být semi se Serenou. Pokud bude hrát Petra finále se Serenou a prohraje, bude 5. Pokud LIVE ranking nelže .. :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
je PM, je povinnej jako GS, takže počítání je celkem jednoduchý :D takže asi nelže
Reagovat
PetaM
Já nevím, on je občas schopný všeho :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadá to, že už si to MariKiri odveze...
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak podává na vítězství, tak snad už konečně...
Reagovat
smazaný uživatel
Mečbol !
Reagovat
smazaný uživatel
konečně je konec... tak to deseti minut by mohl začít zápas Petry?
Reagovat
smazaný uživatel
Sláva, konečně. Už jsem natěšená.
Reagovat
smazaný uživatel
projela první set...Tak děvčata, jedem...
Reagovat
smazaný uživatel
Tož, jen jsem to odeslala, koukám, že holky skončily, ach jo...
Reagovat
tommr
a to Kuzněcovová nastoupila do zápasu hned po třísetový bitvě s Kerberovou. Háčka jsou letos tragický ...
Reagovat
Titan
Myslím, že holky trpí docela silným syndromem vyhoření. Těm by prospěla změna...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jestli tragický, jak říkáš. Fakt je, že se jim absolutně nedaří, což mě moc mrzí...
Reagovat
Titan
Proč tragický? Syndrom vyhoření je většinou dočasná záležitost bez jakýchkoli následků...
Reagovat
smazaný uživatel
Cože ? Jestli máš na mysli skutečně syndrom vyhoření, tak ten může mít opravdu tragické následky ! Ale myslím, že u holek to není...
Reagovat
pepin
Na nich je přesně vidět pocit jakéhosi uspokojení a pravděpodobně nedávají v současné době tenisu to co je opravdu potřeba k udržení na špici a to ani v deblu. Bud se vrátí na zem a nebo to špatně skončí.
Reagovat
smazaný uživatel
myslím, že jestli pocit uspokojení opravdu měly, tak poslední půlrok ho určitě nemají... Absolutně jim nikdo nemůžeme vidět do hlavy...
Reagovat
Titan
Syndrom vyhoření má více fází, kdyby měly nejtěžší, tak nehrají. Pro vědce má syndrom vyhoření jiné důsledky, než pro tenistky...
Reagovat
smazaný uživatel
A kterou fázi podle tebe mají ? Opakuji, že žádný syndrom vyhoření nemají.
Reagovat
pepin
Já také nepíši, že jim vidím do hlavy, já jen hodnotím jejich poslední výsledky a ty mají aspon k průměru daleko.
Reagovat
smazaný uživatel
hodnotíš jejich výsledky stylem, že nepracují, protože propadly pocitu uspokojení...Já taky vidím, že nehrají dobře, ale důvod(y) neznám a prostě s tvým názorem nesouhlasím...
Reagovat
pepin
Nic se neděje, je to můj pohled a pocit. Ty máš prostě jiný, ale výsledky hovoří.
Reagovat
George_Renel
by měla vyměnit trenéra, nebo raději celý realizační tým, zhubnout, zlepšit pohyb a jít k psychologovi.
Zanedlouho vyfičí z TOP desítky..... :-)))))
Reagovat
Titan
Před vítězstvím na AO 2012 chtěla skončit kariéru. Si říkám, že to tankrát měla dotáhnout do konce a opravdu skončit. To její houkání je ještě horší, než vřískot Máši...
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, to mi něco připomíná. Už vím, místo "Viktorky" bylo napsané Petra...
Reagovat
smazaný uživatel
Přesněji řečeno, bylo to po turnaji v Dauhá 2011... Naštěstí ji babička přesvědčila a tobě tak neudělala radost. :D
Reagovat
Titan
:-) Tohle už se probírá pár dní. Zdá se, že Madrid krásně umlčuje kritiky Petry - viz Li Na, Karolajn, Aga, Vika
Reagovat
Titan
Já nevím, jak ti může dělat větší radost radost babičky Viky, než kupříkladu moje radost... :-))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Však oni zase něco vymyslí...
Reagovat
gigin
Takže se vlastně ukazuje, že když vypadly Aza, Aga, Caro a Líná, tak Petra hraje super.
Reagovat
Titan
Suprověji než vámi jmenované...;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť jsem to věděla...
Reagovat
gigin
Titan: :)))))))
fanynka5: Něco špatně? ;)
Reagovat
smazaný uživatel
ne naopak, vše probíhá podle předpokladů...
Reagovat
pepin
Není vůbec podstatné kdo a kdy vypadl, ale to jaký Petra v současné době předvádí tenis. A protože ne ten úplně nejlepší, tak je tam kde je.
Reagovat
smazaný uživatel
Co chceš s přehledem postoupila do druhého kola. Navíc hrála s ve formě hrající hráčkou, která v poslední době párkrát do toho druhého kola dok8zala postoupit.
Prostě nemáš nárok. >:-O

Teď už je každý postup nad plán.
Reagovat
gigin
pepin: Já jsem jen narážel na tu "logiku" jednoho příspěvku. To je celé :)
janekda: :DDDD Tvl, nepřilívej olej do ohně :DDD Přijď na ten rum raději :DDD
Jen jsem si trošku šťouchl a hned keců mrak, tvl.. Ať to Kvítí klidně vyhraje celé :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, konečně se v něčem shodnem, ať to Petra vyhraje celé...
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, ať to vyhraje.
Tak ty lákáš na ruma? Ještě mě tam svážete a budu jenom hračkou v rukách jedné nejmenované magorky, ne?
Reagovat
gigin
Tvl, já tě zvu na štamprlu a né na nějaké sadomaso hrátky :-O
Reagovat
smazaný uživatel
tož šel bych, ne že ne.
Reagovat
Titan
Štvou mě holky, člověk se chce dívat na hru Petry a stále ještě pěknou Dani a Makiri se do kurtu trefit neumí. Takhle to vypadá na tři sety a už je po Večerníčku... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím tě, jak tě můžou štvát takové fešandy? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Protože už chceme, aby hrála Petra svůj zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
holky chvátněte..
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych toho chtěl... Mě zase včera štvali Grigor a Novak. :D
Reagovat
Titan
Těžím se na Dani, ta je na okruhu jedna z nejhezčích. Makiri nemám rád, sice je hezká, ale připadá mi, že má nosánek moc nahoru. Navíc porazila Petru na olympiádě a v Indiánské studně... :-)))
Reagovat
ptpc
Tiež sa teším na Danielu... A súhlasím s Tebou...
Reagovat
misa
nechceš zařadit Makiri do svých oblíbených sportovkyň? Je to docela šikovná holka :-) Ale dneska už jí bylo dost, Petra čeká a čeká na začátek.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určitě, Danka je hezká. Ale Makiri a Kiki nejsou o nic méně. :) Nemyslím si, že je Makiri nafoukaná. Já ji mám rád, protože má přímý vliv na výsledky mého oblíbeného týmu v NHL. :D No a Kristina se mi líbí pořád víc a víc. Žhavá kandidátka na nejhezčí nohy okruhu a navíc má krásné oči a vlasy. Navíc ta mezírka mezi zuby ji dělá nezaměnitelnou. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kirilenko je sice pohledná, ale taky je mě dosti nesympatická svým chováním na kurtu...Někdy...
Reagovat
Titan
Ovšem to nic nemění na tom že dnes bude mít Dani blbý den...
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš tam zařadím Kristinu, ta je mladší... Šikovné jsou obě. :)
Reagovat
Titan
Přesně to, co píšeš se mi na Mladenovič nelíbí. Kromě toho nejhezčí nohy na okruhu má Ivanovič...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Anička má taky krásné nohy. :) Mezi tenistkami by se našlo víc holek, jako dolňák to přece musím vědět. :D Kromě mých favoritek ještě Bojana, Julia... Teď si ale koledujeme o palbu příznivců Petry, podle nichž má nejhezčí nohy ona. :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, kluci mě to naštěstí u holek moc neříká, je mi toto šumák, tak už, aby to holky dokončily...
Reagovat
smazaný uživatel
Kiri má brejk, udrží ? Neudrží ?
Reagovat
tommr
a to ještě odpad první zápas na tomhle kurtu (Goergesová-Lepchenková). Kdyby se hrál tak se Petra snad dneska na kurt ani nedostane ...
Reagovat
Titan
Tak si pak všimni podvozku od Dani, ten může s Anou směle soutěžit. Jako dolňák o tom taky něco vím... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Na Daniely nohy se taky vždycky rád podívám. :) Když byla mladší, tak se mi jednu dobu líbila ze všech tenistek nejvíc.
Reagovat
Titan
Jak říkáš. Já mám ještě video s Danielou, jak byla jako děcko zavřená v té akademii na Floridě, říká tam, jak se těší na Vánoce domů, na sníh...
Spolu s Ivetou Benešouvou jim dost uškodilo nezřízené opalování, na některých záběrech je vidět, jak nají zničenou pokožku a pigmentové skvrny...
Reagovat
Titan
To by nějak pořešili, Máša šla včera z kurtu hodně po půlnoci...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska to budou muset pořešit s Aničkou a Laurou...
Reagovat
smazaný uživatel
Slavte! Bára Strýcová právě vyhrála 1. zápas po návratu!! 6:0 3:6 a 7:6 JOO! :D
Reagovat
smazaný uživatel
zeby zasa sypala dopingove vecicky?
Reagovat
Titan
ITF Trnava? To mi neukazuje ani livescore :-) Zřejmě nějaký turnaj, kde nevede elektřina a mimo dosah signálu GSM...:-)
Reagovat
kohlik
Zkus: http://scores.itftennis.com/?alias=itf&layoutid=72&versionid=1&language=sk&tID=W-C75-SVK-01A-2013
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, na livesportu to není a nechápu proč... Takhle se dozvídám výsledky Katky Siniakové až odsud nebo z jejího FB.
Reagovat
smazaný uživatel
Z této stránky, co jsi sem dával odkaz to čtu já :D
Reagovat
ptpc
Na livesportu nie sú priebežné výsledky zo žiadneho turnaja ITF. Ale tiež neviem prečo... Ak ich chceš sledovať tak napr. na http://scores.itftennis.com/?alias=itf&layoutid=72&versionid=1&language=en
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo, jsou. Třeba z Frauenfeldu nebo Osprey tam byly a jsou tam i teď z nějakých turnajů... Někdy tam ale nejsou průběžné výsledky, jenom konečné. Pokud se tedy bavíme o českém livesportu...
Reagovat
Titan
Na mém livku jsou turnaje ITF Fukuoka (Japonsko, tráva), Ramat (Izrael, tvrdý), Shymkent (Kazachstán, antuka)...
Reagovat
ptpc
Hej, myslel som český livesport. Tak tie turnaje kde bol livesport som nezachytil... Ale to nič nemení na tom, že u väčšiny ITF turnajov ten livesport nefunguje...
Reagovat
ptpc
Na link-u, ktorý som uviedol ten ITF turnaj v Trnave je. Ale stalo sa mi, že sa mi nejaké zápasy "stratili". Vtedy pomohlo znova načítanie stránky...
Reagovat
smazaný uživatel
Na té modré antuce se hrát dalo - http://www.angelique-kerber.de/images/photos/20/big.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
A dokonce i na jehlách... :D

Vždyť Serena loni po finále něco říkala, že holky jdou hrát a chtějí předvést to nejlepší, zatímco chlapi umějí jenom fňukat. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom by mě zajímalo, proč Angelika hrála třetí kolo a Petra bude hrát večer druhé.
Reagovat
Nancy_z
Taky mi to hlava nebere. Kdo ten program vymýšlel??? Přijde mi to pro hráčky jako velká nevýhoda... Co kdyby něco takového pořadatelé udělali Máše nebo Sereně? To by si asi nedovoolili... Navíc dnes večer mám jiný program, takže Petru uvidím až ze záznamu. Tak doufám, že se bude na co dívat a Petra postoupí :-)
Reagovat
freeteepek
Jeden z nejlepších zápasů turnaje. Naprosto vyrovnaný. Nakonec vyhrála Angelique jenom kvůli tomu, že ve třetím setu začínala podáním. Světlana tudíž neustále musela dohánět ztrátu a nakonec i odvracet mečboly. Prohrála i přesto, že byla ve všech statistických ukazatelích lepší: víc vyhraných bodů, lepší poměr UE/vítězné míče...Přál jsem jí vítězství. :-(
Reagovat
tommr
Kuzněcovová mi připomíná Petru asi nejvíc ze všech hráček na okruhu. Je to mimořádně talentovaná hráčka, která ale nikdy úplně nenaplnila očekávání i díky tomu, že měla neustále problémy s kondicí, nemocema a zraněníma. Navíc má i velký problémy s hlavou. Dneska byla skoro celej zápas o něco lepší než Kerberová, ale v rozhodujících okamžicích bohužel selhala ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyz tvoje ocekavani nenplni snad nikdo... Petra jeste dneska nehrala a ty uz se do ni navazis :(
Reagovat
freeteepek
Řekl bych, že Kerberová měla v tomhle zápase úplně stejný problémy s hlavou jako Kuzněcovová. Je otázka, zda tudíž vůbec mluvit o problémech. Ženský tenis je plný problémů s hlavou:-) Je fakt, že Petra v tomhle oboru vyniká, ale to je také dané jejím vysoce riskantním stylem hry. Největší psychickou odolnost má asi Šarapovová. Serena také obvykle nemívá problémy, ale u ní je to tím, že jí soupeřka nedokáže dostat pod tlak. Serena má prakticky vždy navrch už od začátku zápasu a tudíž nemusí nic řešit. I jí se ale stane, že začne zmatkovat, když se soupeřka dostane do výhody breaku...
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak.
Kromě ženské psychiky bych navíc přidal, že holky na vítězný míč musí dát relativně větší ránu, čili větší riziko.
Proto taky mají odolnost Šarapová, Serena že ony ty rány dávaj normálně.
Karo a obvykle i Angie ji taky mají, jenomže ty jsou zase v "klidu", protože jim nedělá problém bránit a čekat na chybu soupeřky. A ona většinou přijde.
Reagovat
dadaft
janekda ..... je to tak, navíc servis není takovou výhodou jako u mužů a hráčky o svá podání musí mnohem víc bojovat........ atd.
nemají to holky lehké...
Reagovat
dadaft
jdi někam Angeliko i s těmi tvými nechutnými kopci v rozhodujících chvílích zápasu - to není poprvé................
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mě nasrala.. Poslední 3 gemy ovšem byli parádní!! Kuzna odvracela MP jak bohyně :D
Reagovat
dadaft
zvláštní statistiky - Angie měla o 10 winnerů míň a o 3 UE víc než Cveta - a přesto vyhrála...
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem fanoušek Angie, ale dneska jsem to přál Světlaně. Klíčový okamžik 15:40 4:4 ve druhém setu.
Příliš mnoho neproměněných BP. Ale ten odvrácený mečbol, lahůdka.
Reagovat
tommr
Kerberová hraje hnusnej, ale účinnej tenis. Navíc má občas i neuvěřitelnou kliku když jí míčky zahraný v tísni padají přesně na čáry ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Koukal jsem, že Angelika buď změnila kouče nebo na záskok se radila s někým novým.
Reagovat
smazaný uživatel
No, asi už jsem všechno napsal tady...
http://www.tenisportal.cz/zpravy/stepanek-v-madridu-nestacil-na-federera-djokovic-padl-s-dimitrovem-12172/

Co k tomu říct? Je to škoda a mrzí mě to. V prvním setu hrála Vika velmi dobře a nevypadalo to, že by ten zápas měla prohrát. Hlavně šestý gem byl hodně zajímavý, protože tam bylo snad 15 shod... Během 2. setu jsem od toho na chvíli odešel a najednou vidím, že Vika prohrává 2:4. Ekaterina v 1. setu nehrála dobře, ale pak se zlepšila. U Viky to bylo obráceně... Přesto byla pořád šance ve 3. setu. Tam to až do stavu 3:3 bylo vyrovnané. Pak přišel nepovedený return Viky, rozmlácená raketa, trestný fiftýn, hádka s rozhodčí a už se to vezlo. Vika začala hodně chybovat a prohrála následující tři gemy... Jak říkám, mrzí mě, že se tím Vika nechala rozhodit. Věřím, že příště si na to dá pozor a zůstane soustředěná. Zrovna v zápase s Nasťou jsem obdivoval, jak i přes všechny ty zvraty zůstala v klidu... Prostě se stalo a jde se dál. Vika po té pauze rozhodně nehraje špatně a přestože antuka není její oblíbený povrch, tak věřím, že letos na RG nevypadne předčasně.
Reagovat
Nancy_z
Tu poznámku o ústupu Viky jsem nemyslela zle, jen se mi zdá, že její loňská dominance se letos nejspíš nezopakuje... A to i přesto, že se vrací po zranění a dá se jí ten výpadek odpustit...ale loni se jí extrémně dařilo. Určitě to bude mít těžké vrátit se na úplný vrchol. Ale to neznamená, že se jí to nepovede :-) Jsou to stejně jen takové tlachy z obýváku ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň, jestli jsem reagoval trochu podrážděně. Byl jsem v tu chvíli zrovna rozjetý... :D

No jo, ale to je právě ono, že Vika byla letos zraněná a kvůli tomu nemohla pořádně hrát v Dubaji (stejně jako loni), Indian Wells (odstoupila před čtvrtfinále), Miami a Stuttgartu... Předtím ale vyhrála v Dauhá po úžasném finále se Serenou a samozřejmě taky obhájila AO. Pozice jedničky se jí vzdálila právě kvůli těm absencím, ale pořád ještě letos může vyhrát víc grandslamů než loni. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Prohrála zaslouženě..,moc chyb..
Reagovat
freeteepek
Vice jsem nevěřil už před zápasem s Nasťou, nakonec to byla velká bitva se šťastným koncem pro Viku. Dnes s Makarovovou naopak v prvním setu byla dost přesvědčivá, jenomže pak se Káťa chytla. To, že Viku nakonec porazila, vlastně takové překvapení není. Když už dokázala na AO vyřadit i Serenu:-)
Předtím jsem koukal na Marfušu, jak hladce porazila McHaleovou. Nehraje nic zvláštního, Christinu smetla jen díky větší razanci úděrů. Myslím, že ona hodně těží hodně ze své výšky a výborné psychiky. šlape jí servis. Trefuje se často přesně na téčko.
Reagovat
dadaft
to, jak se Azarenka v posledních gemech rozsypala bylo zvláštní...
Reagovat
smazaný uživatel
Zvláštní? Ani ne, Vika není zrovna psychický držák..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist