Azarenková odstoupila z turnaje v Římě

17. 5. 2012, 08:11
Aktuality 101
Victoria Azarenková navzdory hladkému vstupu do turnaje v Římě v soutěži dál pokračovat nebude. Světová jednička se po včerejší hladké výhře nad Peerovou pořadatelům a fanouškům omluvila z další účasti kvůli problémům s ramenem. Už do čtvrtfinále tak v Itálii postoupila bez boje Slovenka Dominika Cibulková.
Profily hráčů
Victoria Azarenková

Victoria Azarenková vstoupila do turnaje ve středu večer snadným vítězstvím 6-1 6-2 nad Šahar Peerovou z Izraele. I když během utkání žádné známky zdravotních potíží nevykazovala, organizace WTA v noci ze středy na čtvrtek oznámila, že finalistka předchozího turnaje v Madridu už v Římě pokračovat nebude. 

Světová jednička se s největší pravděpodobností odhlásila především kvůli tomu, že nechce 10 dnů před startem druhého grandslamu sezony Roland Garros riskovat zhoršení zranění. 

Dvaadvacetiletá Běloruska letos vyhrála v úvodu sezony 4 turnaje v řadě včetně Australian Open a první porážku utrpěla až v 27. zápase sezony, když ve čtvrtfinále v Miami nestačila na Francouzku Bartoliovou. Rodačka z Minsku už pak v přípravě na antukové French Open další titul nepřidala; ve Stuttgartu i v Madridu prohrála ve finále s Marií Šarapovovou, respektive Serenou Williamsovou.

Z odstoupení Azarenkové v Římě profitovala její soupeřka Dominika Cibulková, jež tak postoupila bez boje do čtvrtfinále. V něm Slovenka v pátek nastoupí proti vítězce duelu Na Li - Chanelle Scheepersová.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

101
Přidat komentář
smazaný uživatel
Když jsem o tom přemýšlel, tak mě taky napadlo, že Vika odstoupila kvůli blížícímu se RG a nechtěla, aby se jí zranění zhoršilo. Snad to opravdu nebude nic vážného. Přeju rychlé uzdravení a chci tě zase brzy vidět na kurtu, Viko! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm, škoda pro Monaka, předved vážně dobrej tenis v prvním setu, na jeho poměry sice podobnej výkon na antuce sice úplně překvapivej není, ale tam se opravdu dalo říct, že byl výrazně lepším hráčem. Hlavně na returnu mě překvapil.

Každopádně si to Monaco pokazil sám, dva dobře rozehraný gamy v třetím setu ho potopily. S tím na příjmu tolik dělat nemoh, ale jak přestal trefovat servis, tak to bylo jasný no. Nicméně to zas ukázalo hodně, Djokovic je na míle vzdálenej tomu z loňska.
Reagovat
Heather_Fedex
neskutecna pretlacovana od baseliny...
Reagovat
dadaft
škoda, že chlapi od ženských začínají přebírat hýýýýkací manýry. u holek mi to vadí, ale u chlapů je to prostě otřesné.
Reagovat
smazaný uživatel
Jaký holky myslíš? V průběhu utkání v určitých situacích se rozheká plno tenistů a tenistek. Zvuků v tenisu přibývá.
Nechutně a bezdůvodně při každém úderu ovšem ječí jen ty dvě ruský kreatury. Schiavone, Errani a Petkovic celou dobu hýkají, ale řev to ještě není.
Reagovat
dadaft
na můj vkus už moc hýkají i Nadal a Djokovič. u každého úderu. ale možná přeháním a vadí to jen mě.
Reagovat
smazaný uživatel
Vadí mi to, ale kvůli tomu nezačnu fandit nehlučným nebo víc tichým tenistům. U každého úderu nehekají, ale v každé delší výměně na zvuky dojde. Proto asi mají míň fandů než Rožér, který hraje elegantně a potichu. Balzám pro oči i uši.
Reagovat
relax1
chlapcovi to pořád nedochází, opravdu beznadějný stav ......... a neuveriteňé sa stalo skutkom .........
Reagovat
Heather_Fedex
ted monacovi poskodili...jeho micek liznul lajnu, ale rozhodci zahlasil out
Reagovat
smazaný uživatel
Boha jeho, co ten Simon předvádí :)
Reagovat
dadaft
vůbec nic ))
Reagovat
dadaft
už se chytil.
doufám, že se stejně tak chytne i Petra C.
Reagovat
smazaný uživatel
No, to už by byl gigazázrak, dvojtej kanár doufám nedostane.
Reagovat
dadaft
hmm, nemá nic, čím by Flavii překvapila...
Reagovat
dadaft
Flavia si diváckou podporu umí užívat, jen co je pravda...
Reagovat
relax1
tak neúnavný magor se hned tak nevidí ...........
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace k postupu! Na způsob, jakým se dostala dále, se historie ptát nebude. Stále se však nemohu ubránit dojmu, že postoupila hlavně díky značně nevyrovnanému, ukvapenému a vzteklému tenisu Sorany. Jako pozitivum považuji, že alespoň dokázala v tom třetím setu využít toho, jak je soupeřka rozhozená a zápas vyhrát. Samozřejmě, že některé údery i returny byly skvělé. Myslím, že hrála lépe než proti Nastě. Stále se však domnívám, že její současná hra by na lepší a konzistentnější hráčku než je Sorana, nestačila.
Je pravda, že výkyvy ve druhém setu předváděla skoro pravidelně i v minulosti, ale to byla jiná Petra. Dominovala v prvním setu, ve druhém nastal útlum a vyhazování se, ale ve třetím setu na to opět vlétla.
Těch UE je opravdu mnoho, 3; 18; 8; a winnerů bylo méně, to není dobré.
Souhlasím s komentátorem, že jí můžou tyto těžké zápasy pomoci a moc bych jí to přál. Hlavně kvůli ní, to co tady my plkáme, není důležité...
Dále bych chtěl už dopředu případným oponentům mého příspěvku napsat, že konstruktivní kritiku od fanoušků nepovažuji za nic špatného. Naopak jásat po každém zápase i když výkon není nic moc a nedokázat si sundat růžové brýle, nepovažuji za moc šťasné...
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud Petra ten zápas vyhraje, tak nevím, proč bychom nemohli jásat. ;-) Ale chápu, jak to myslíš. Petra ty slabší chvilky měla a má stále, vzpomeňme třeba na druhé kolo letošního AO. Je to její slabina, já vím.

Proti konstruktivní kritice nic nemám, ta je v pořádku. Bohužel taková se tu ale moc nevyskytuje..
Reagovat
Heather_Fedex
mne na tom zapase prekvapil fakt, ze sorana dala vic wineru nez petra... to jsem snad jeste nevidela
Reagovat
smazaný uživatel
To já jsem taky rád, a po posledním míčku jsem zajásal.:) Na ten zápas na AO si pamatuji. A také věřím, že Petra na těch slabinách zapracuje. Je ještě mladá.
Vím, že jsi pochopil, jak jsem to myslel a i já chápu tebe. Spíš mně vadí, jak se po jejím nějakém úspěchu vynoří plno lidí a takzvaných "fanoušků", kteří z ní dělají ihned Nr.1, která snad už v životě neprohraje... A když pak prohraje, tak ti samí lidé dělají, jako by měl být konec světa....
Reagovat
pepin
Máš pravdu, souhlasím s Tebou, ale jak vidíš, tady když pořád nejásáš, tak je to špatný.
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě, že se k tomu vracím. Je normální, mít na turnaji nějaký zápas, kterým se hráčí musí protrápit a naopak je to pro ně dobře. Třeba na GS je dobře, když si hráč odbyde nějaký takový zápas v prvním týdnu, kdy je pomalu zralý na vypadnutí a pak už jde turnajem výkonostně jenom nahoru. U Petry mám právě trochu obavy z toho, že to trápení se, už trvá více zápasů....
Ale stejně věřím, že když ne na antuce, tak na trávě se chytí a bude to dobré, hraje v její prospěch, že OH jsou také na trávě.;)
Ach ta Petra C., to mě zaskočilo, takový průběh jsem nečekal....
Reagovat
smazaný uživatel
Petře letos zatím chybí nějaká pořádná šňůra vítězných zápasů, není v úplné psychické pohodě, což se na její hře projevuje. I tak jsem toho názoru, že přestože jí římská antuka úplně nesedí, rve se s tím statečně a určitý výkonnostní posun směrem nahoru jsem tam dneska viděl, i když do ideálu to má pochopitelně daleko.
Reagovat
smazaný uživatel
jj, ten posun vzhůru tam vidět byl. Hlavně jsem rád za tu bojovnost i v době, kdy ta její šňůra právě není optimální. K ideálu to je ještě daleko, ale já si pro ni ani žádný ideál teď nepředstavuji. Jen bych jí přál, aby udělala nějaký slušný výsledek, který by jí posílil i psychicky a to ostatní přijde.
Ani proti Kerber to nevidím bez šance. Ve Stuttgartu jí porazila a v Madridu nehrála Kerber proti Na Li nijak zvláštně, číňanka jí sice drtila přesnými údery, ale i když ne, tak se Kerber vyhazovala a nepůsobila moc dobře, takže uvidíme....
A třeba takové semi. pro Petru považuji za slušný výsledek;)
Reagovat
VlS
Pepine, to co píše Oskar je nesporně pravda a podle mého názoru je to právě o tobě a tommrovi. Vy jste celí vedle z toho, že ještě není jednička, tommr pořád počítá, kdo by měl s kým prohrát, aby byla jednička a tak dál.
Když někdo napíše, že dneska nehrála dobře, nebo hrála špatně, tak mu nikdo nenadává. Něco jiného je pouštět se do kritiky trenérů (tommr napsal, že jsou amatéři), vyzývat k jejich výměně, kritizovat s kým chodí a tak dál. Na "konstruktivní" kritiku tohoto typu se nedá mlčet, stejně jako nad tím, když z prohraného zápasu děláte konec světa a sezóny.
Reagovat
pepin
Tak to si mě hochu s někým pleteš. Ukaž mi jeden příspěvek, kde jsem psal něco o trenérovi, nebo co dělá, s kým chodí, a už vůbec ne, že jsem někde psal něco o tom, že bude brzy jedničkou a počítal body. Neplet si dojmy s pojmy. To, že zde píši o mém pocitu a dojmu z její hry neznamená, že ji kritizuji nebo zatracuji. Tak jako já zde píši k Petře, tak tady píše spousta lidí o jiných tenistech a tenistkách. Tak se prober.
Reagovat
relax1
trapárna pokračuje ............
Reagovat
smazaný uživatel
Je cas dat papá Pane Nole:)No doufam ze jsem to nezakrikl,ale byla by to bomba.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem to zakrikl..
Reagovat
smazaný uživatel
Plácale, radši se nauč psát. Taky patříš mezi směšný čecháčky, kteří vůbec netuší, že za větnou čárkou nebo tečkou musí být mezera?
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si budu psat jak chci Brozi.)
Reagovat
smazaný uživatel
Jistě. Pokud chceš ze sebe dobrovolně dělat hlupáka, proč ne.
V životě jsem neviděl jediný novinový článek nebo knihu, kde by autoři vyráběli slitky s chybějícími mezerami. Šášové plkající na internetu asi používají nějaká extra pravidla.
Reagovat
Sonja
Díky moc, bez toho tvýho zakřiknutí by to nezvlád:-))))
Noleeeeeeeeee!!!:-))))
Reagovat
gigin
:-)))) V klidu. Věřil jsem :-))
Reagovat
gigin
A máš podobný nick jako sojka. Já se v první chvíli vždycky leknu, že se jí něco hrozného stalo, až pak mi to docvakne. Ve druhém kole. :-)))
Reagovat
Sonja
Ach ten jižanský temperament:-))))
Reagovat
VlS
Super, a teď na dalšího Španěla
Reagovat
freeteepek
Je vidět, že Petře pomalá římská antuka nevyhovuje. Zatím se s ní zžívá, ale bojuje statečně a i když má krize, dokáže se z nich vyhrabat. Kolik nasazených hráček už vypadlo(odpadlo). Vsadil jsem si dneska na soupeřku a pomohlo to:-) Příšla i očekávaná krize druhého setu. I komentátoři Eurosportu během prvního setu zmiňovali, že to bude ještě napínavý zápas. Trefili se.
Já jsem spokojený. Jenom se opět divím, že Petra nepoužívá čelenku s kšiltem, jako všechny ostatní holky. Minimálně jednu z jejích čtyřech dvouchyb způsobilo sluníčko.
Reagovat
petrulinka
Já tedy nevím, na jaký zápas jste se dívali vy, ale podle mě Petra dnes hrála dobře. I když jako vždy ve druhém setu měla útlum. S tím prvním zápasem se to vůbec nedá srovnat. Měla i daleko lepší podání a jistější údery. A kromě toho Sorana hrála ve druhém setu skvěle. Nevím, co byste chtěli. Aby Petra vletěla na kurt a všechny porazila 2x 6:0?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nějak..
Reagovat
pepin
Tak to bylo zase trápení a již to vidím, jak to tu budeme celé odpoledne rozebírat, jak někdo bude psát, že Petce ubližujeme apod. Přitom nevím co se stalo, první set žádnž problém, ale pak jak když ji někdo dá uspávací prášky a bylo po pohodě. Špatná hra do stavu 5/2, pak jako když ji někdo poleje živou vodou na 3 gamy a pak opět útrum. No a 3 set zase docela dobrý. Ale je pravda, že na kvalitnější hráčku by to asi nestačilo. Opět se potvrzuje, co jsme zde již probírali, že někdy menší razance by byla k většímu prospěchu. Po 2 slabém podání to dokáže x krát napálit a bud do sítě, většinou však ven. No musíme věřit, že se to zlepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, jak dlouho Petru sleduješ, ale asi moc dlouho ne. Útlum v druhém setu je pro ní poměrně typický jev (bohužel), takže pro nás, co jí nějakou dobu sledujeme, to není nic zas až tak neobvyklého. Nakonec i ten druhý set dokázala zdramatizovat, bohužel to nedotáhla. A třetí set, stejně jako první, byl jasně v její režii.
Reagovat
dadaft
je pravda, že čím lepší soupeřka, tím líp Petra hraje.
ale na servisu teď dává příliš mnoho šancí.
špatně čte hru.
ve Stuttgartu hrála líp.
- - - ale závěr zápasu zvládla velmi dobře, to jo.
Reagovat
pepin
No myslím si, že v mém věku ji Ty už třeba sledovat nebudeš, ale jámjsem přece nepsal, že jsem v Jiříkově vidění, co předvádí ve druhém setu. Já jsem to jen komentoval a to je rozdíl. Musíš si to pořádně číst.
Reagovat
smazaný uživatel
Já Petru budu sledovat tak dlouho, jak ona bude hrát. Já vím, že jsi to jenom popisoval, já jsem zase zkonstatoval, že podobné slabší chvilky v druhém setu jsou pro ní bohužel hodně typické, možná až moc na to, abych se jimi nechal vyvést z míry.
P. S.: A proč pořád písmenko "kvé" v mém nicku nahrazuješ písmenkem "gé" ?
Reagovat
pepin
Jí, tak to se omlouvám, to jsem si ani nevšiml. Promin.
Reagovat
tommr
ale platí to samý co jsem psal už po jejím prvním zápase - výsledek dobrej, hra špatná. Zatím měla Petra štěstí, že hrála proti relativně slabším soupeřkám. V příštím zápase proti Kerberový, která má našlápnuto do první desítky, ale bude muset hodně přidat jinak pohoří ...
Reagovat
smazaný uživatel
To by snad ani nebyl tommr, aby nelámal hůl i po vyhraném zápase..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak prvni set se souperka vyhazela,ke konci setu se zlepsovala a zacinalo to byt zajimave.Rumunka nehrala vubec spatne,dobry pohyb a dobre a rychle udery.Od druheho setu se to zacalo otacet,Petra jakoby se prestala soustredit a to se ji vymstilo,sice dohnala ztratu ale pak mela blikance za stavu 5:5 a bylo po setu.Treti set se uz soustredila od zacatku a bylo to dobre.
Nevidel bych to tak spatne jako Tommr a ostatni.Dulezite je viteztvi:)
Reagovat
dadaft
Azarenková, Djokovič - zlaté časy skončily, mládeži.
Reagovat
dadaft
vrací se stará garda - Roger a Serena. ))))))))
Reagovat
pepin
Máš svatou pravdu, ale takhle jsem je nazval já!!!!!!!
Reagovat
dadaft
aha, to se omlouvám...
Reagovat
VlS
Brejk na 4:3
Reagovat
smazaný uživatel
Hm a hned šance na rebreak. Sleduješ to? Jak hraje Berdych mě docela zajímá.
Reagovat
smazaný uživatel
Wtf... Monaco.. jakej kraťas.
Reagovat
smazaný uživatel
Páni. Předvádí teda parádní výkon, vztekloun už nám hází raketama.
Reagovat
gigin
Jebem prvi servis !!! :-))))
Reagovat
Heather_Fedex
co to ma za pyzamko??? ;)
Reagovat
dadaft
myslím, že někde něco natírali, a Novak se otřel...
Reagovat
Heather_Fedex
vidim to tak no....
Reagovat
Heather_Fedex
a uz litaj rakety....
Reagovat
Heather_Fedex
i kdyz cirsteu udolala, tak si dovoluju tvrdit, ze s touhle hrou jsi letos titul s rima neodnese...
Reagovat
tommr
souhlas. Petra s touhle hrou bude mít co dělat aby přelezla přes Kerberovou ve čtvrtfinále, na silnější hráčky to nemůže stačit ani náhodou ...
Reagovat
freeteepek
Na silnější hráčky bude hrát jinak, copak to nechápete? Tohle je přece ženský tenis. A vyrovnaný výkony letos předvádí snad jen Serena, Vika a Aga, která právě prohrála s Cetkovskou. Jak je třeba možný, že Aga, třetí na světě, letos prohrála jen s Azarenkovou, ale když narazí na 28. Cetkovskou, která toho letos moc neuhrála, tak s ní prohraje už počtvrté v řade??? Jsou prostě i jiný faktory, který mají vliv na výsledek.
To neznamená, že když Petra dnes, z vašeho pohledu, hrála špatně, že zítra nebude hrát skvěle.
Reagovat
Heather_Fedex
ted opet petru nepodrzel servis... sice to byly tesnne outy ale i tak. sorana opravdu nema s returnami zadny problem...
Reagovat
Heather_Fedex
sorana se taky snazi hrat na riziko k lajnam a to ji stalo ztraty servisu... uvidime
ale petra taky na servisu neni buhvijaka
Reagovat
dadaft
jj. tohle bude horror.
Reagovat
Heather_Fedex
ted uz je to o necem jinem. ale i tak ma petula rezervy
Reagovat
dadaft
uff, 5:2, tohle už snad nepustí...
Reagovat
dadaft
tyvoe, Cirstea někde v rohu, Petra uprostřed dvorce, má otevřený celý kurt a ona to vší silou napálí do sítě !!! stačilo to jenom přehodit...
zkušenosti, zkušenosti, zkušenosti.
snad to časem přijde...
Reagovat
Heather_Fedex
nerika se mi to snadno, ale petra vypada, jako by ji ten tenis ani nebavil...
Reagovat
rib
teda, teď něco polykala, tak snad to není taky alergie jako má Caro - v tomto případě bych měla podezření na alergii na 2.set, PETRO POJĎ!!!
Reagovat
dadaft
pojď, pojď, pojď ))))
Reagovat
rib
POOOOOJĎ JEŠTĚ KOUSEK!!!!!!
Reagovat
Heather_Fedex
tak ted se zvedla z 1:5 na 5:5
Reagovat
Heather_Fedex
petra ma absolutne nejistou mezihru... a kdyz se musi pohnout, tak to jde do site...
Reagovat
dadaft
za suverénní výkon to označit nejde.
takhle ji Kerberová roznese na kopytech...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra jde zase do kytek, ja nejak ztracim silu se na tohle divat.
Reagovat
dadaft
Petra má strašně čitelný servis. Sorana s ním nemá žádný problém...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Julča už prohrála první set.
Reagovat
dadaft
a ve druhém to s ní nevypadá líp.
Reagovat
dadaft
tak, jeden z Petřiných klasických hrůzostrašných gemů...
0:2 v druhém setu.
Reagovat
smazaný uživatel
čekejme na vlnu ;-)
Reagovat
relax1
-:))))))))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně Petra, dneska už je ten výkon zas trochu o něčem jiným.
Reagovat
dadaft
no já vidím v titulku oba řádky...
Reagovat
dadaft
co je ale nedobré, je zvuk. furt to dělá takové rychlé ts-ts-ts-ts-ts... - někdy míň, někdy víc...
Reagovat
relax1
Zas je tady ten co si vystačí sám. To je tady ale zábava!
Reagovat
dadaft
ukaž co v Tobě je.
Reagovat
dadaft
zatím dobrý.
ale pravda je, že půl setu hrála Sorana kulové...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dnešek přináší opět zajímavé zápasy a je důležitý i z pohledu českého diváka.
Jak to vidíte?
Cirstea vs Petra - jsem zvědavý hlavně na to, jestli bude Petra schopna hrát už trochu lépe než v prvním zápase. Jinak věřím, že vyhraje.
Goerges vs Kerber - to může být velmi zajímavé, škoda že to bude probíhat ve stejném čase jako zápas Petry a Berdycha. Obě hráčky se dobře znají, může to být vyrovnané, sle Julia není v nejlepší formě, tipuji Kerber.
Cetkovská vs Pennetta - tipuji Petru a věřím jí.
Stosur vs Venus - bude to repete Miami, tam vyhrála Samantha. Ale bude hlavně záležet na podání Venus, když jí tam bude padat první servis, tak po něm dokáže být silná a vypracovat si tlak. Ale třeba v prvním kole úspěšnost trefováníní prvního servisu byla opravdu otřesná. V tomto zápase přesto tipuji Stosur.
Serena vs Medina Garrigues - Medina není špatná antukářka, Serena je už unavená, včerejší zápas s Petrovou jí sebral hodně sil. V utkání ji už bolely záda, uvidíme jak to ovlivní servis a pohyb, přesto věřím Sereně.
Na Li vs Scheepers - pro Na Li by to neměl být problém, pokud se nebude sama vyhazovat.
Ivanovic vs Sharapova - tipuji vyrovnaný a zajímavý duel, mohl by to být pěkný tenis, věřím více Marii.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra vs. Sorana > tip Sorana
Julie vs. Angelika > tip Angelika
Petra C. vs. Flavie > tip Petra C.
Sam. vs Venus > tip Sam
Serena vs. Medina > tip Medina
Li vs. Scheep. > tip Li
Anicka vs. Maruska > tip Marie
Reagovat
smazaný uživatel
by jsi velice bohatý,vsadit tuto utopii,ale na druhou stranu,nic není nemožné.
Reagovat
tommr
souhlas s tím, že dneska to budou samý zajímavý zápasy i z pohledu českýho fanouška. Škoda, že se ty nejzajímavější hrajou všechny souběžně ... :)
Pro Petru Kvitovou je to dneska extrémně důležitej zápas ve kterým musí uspět. Soupeřka je nebezpečná, ale rozhodně hratelná a věřím, že Petra podá lepší výkon než ve druhým kole a vyhraje ...
V zápase Goerges-Kerber budu přát Goergesový, protože bych strašně rád viděl čtvrtfinále Petra-Julia. Favoritkou je ale podle mě Kerberová ...
Zápas Petry Cetkovský a Pennettaový je zcela otevřenej. Pennettaová bude mít podporu domácího publika, ale Petra se zdá být v dobrý formě a snad jí to nerozhodí ...
Ostatní zápasy už tak prožívat nebudu a tipuju postup Li Na, Sereny, Venus a Sharapovový ...
Reagovat
dadaft
Petra, Angelika, Petra, Samantha, Serena, Na, Ana.
*
ale asi to dopadne jinak. ))
*
na každý pád, jak už bylo řečeno, začíná to mít supergrády. ženská špička je momentálně mnohem vyrovnanější než mužská.
(škoda odstoupení Viky a Caro)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem taky hlavně rád, že oba zápasy našich holek uvidíme v tv. Berdycha si pustím na počítači. Ale ta viditelnost těch míčků z pohledu diváka, je tady v Římě hrozná, večerní zápasy jsou dobré, ale přes den brejlim, kde míček je a na druhé straně ho skoro nevidím.
Pro Petru je vážně už důležitý, aby postoupila a hlavně, aby ta její hra byla kvalitnější než v minulém kole. Snad si klíčové okamžiky zápasu pohlídá. Také ji věřím....
Reagovat
smazaný uživatel
Raz darmo,Cibulková naháňa rešpekt..Rozumné rozhodnutie Viktória..
Reagovat
smazaný uživatel
Azarenku jsem včera nesledoval, takže nevím, zda na ní byly vidět nějaké problémy. Ale je lepší před RG raději nic neriskovat, může být už i unavená a chce dopřát tělu delší odpočinek.
Reagovat
smazaný uživatel
Já zápas viděl, a byla to jednostranná záležitost, žádné známky zranění. Myslím, že byla unavená z Madridu, malinko možná cítila rameno z té zápasové zátěže, a věděla že na titul by to nebylo. Tak odstoupila
Reagovat
smazaný uživatel
jj, to zní logicky. Přeci jen, hrát dva takhle kvalitně obsazené turnaje bezprostředně za sebou, může být pro ty, které došly v Madridu do posledních kol, vyčerpávající.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist