Azarenková s Šarapovovou nezaváhaly a komentovaly modrou antuku. Wozniacká postoupila i přes zranění

7. 5. 2012, 02:25
Aktuality 86
WTA MADRID - Druhým dnem v neděli pokračoval prestižní turnaj WTA Premier Mandatory v Madridu a favoritkám se dařilo. Na netradiční modré antuce postoupily do 2. kola Victoria Azarenková, Maria Šarapovová, Agnieszka Radwaňská a i přes problémy s kotníkem po boji také Caroline Wozniacká.
Maria Šarapovová

Victoria Azarenková před týdnem ve Stuttgartu prohrála finále se Šarapovovou a postěžovala si na bolesti v zápěstí. Po sedmi dnech už ale světová jednička zase absolvovala soutěžní zápas, a i když s drobnými problémy, vyhrála ho.

Běloruská tenistka si na úvod turnaje v Madridu poradila po setech 7-6 6-4 po 104 minutách boje s Ruskou Světlanou Kuzněcovovou, se kterou vyhrála i druhý letošní souboj a bilanci vzájemných duelů tak snížila už na 3-4.

"Byl to opravdu těsný zápas, takže jsem ráda, že jsem ho vyhrála," oddechla si Azarenková po skalpu vítězky French Open z roku 2009 Kuzněcovové, která před necelými dvěma týdny nedohrála zápas kvůli svalovému zranění stehna."Na začátek turnaje jsem se opravdu těšila. Kamkoliv přijedu, je mým cílem turnaj vyhrát. A jiné to není ani zde."

Dvaadvacetiletá Azarenková, jež letos vyhrála už 30 z 32 zápasů, se po postupu vyjádřila také k prvním zkušenostem s novou modrou antukou. Rozdíl prý není jen v barvě, jak zastánci inovace tvrdí. "Je to docela kluzké a odskoky jsou rozdílné od těch na antuce červené. Je to prostě úplně něco jiného," vysvětluje rodačka z Minsku.

Ve 2. kole se vítězka čtyř letošních turnajů a obhájkyně loňského finále utká s jednou z úspěšných kvalifikantek. Jednou z nich je Andrea Hlaváčková, která se v pondělí utká s Australankou Anastasií Rodionovovou.

Mnohem snadněji do soutěže vstoupila Maria Šarapovová, jež smetla za rovnou hodinu hry 6-0 6-3 Rumunku Irinu-Camelii Beguovou a z posledních 16 zápasů na antuce už popatnácté vyhrála. V dalším zápase vyzve světovou dvojku Klára Zakopalová.

Také bývalá nejlepší tenistka světa Šarapovová promluvila o pocitech z neznámého povrchu. "Modrá antuka je samozřejmě jiná, vizuálně. Když hrajete na červené antuce několik let, zvyknete si na ni. Ale tenisté se musí vždy přizpůsobit různým okolnostem a rozdílným podmínkám, tak to je," uvedla diplomaticky Šarapovová. "Na kurtu jsou některá místa, kde je více antuky než v jiných částech, ale je to první ročník, tak věřím, že 'mouchy' ještě odstraní."

Stále jinou přemožitelku než Azarenkovou v této sezoně nenašla Agnieszka Radwaňská. Polská tenistka ve Španělsku na úvod smetla 6-3 6-1 domácí Laru Arruabarrenaovou-Vecinovou. Ve druhém kole může narazit na Italku Saru Erraniovou, která letos na antuce (klasické červené) ještě neprohrála a získala na ní už tři tituly.

Caroline WozniackáNejvíce problémů se soupeřkou a nejhorší zkušenosti s povrchem měla šestá nasazená Caroline Wozniacká. V prvním setu souboje s Ksenií Pěrvakovou si dánská tenistka podvrtla kotník a musela si vyžádat pauzu na ošetření. V zápase i přes bolest pokračovala, ale ve třetí sadě byla za stavu 1-3 čtyřikrát míček od další ztráty servisu. Ten si však po dlouhé přetahované podržela a nakonec po více než třech hodinách boje vyhrála 7-6 3-6 6-4. 

"V prvním setu jsem si podvrtla kotník. Cítila jsem bolest a omezení, ale bojovala jsem, jak jsem jen mohla. To bylo vlastně vše, co jsem dnes mohla dělat. Vůbec nevím, jak jsem byla schopná zápas vyhrát," komentovala Wozniacká vydřený postup do 2. kola. "Zítra (v pondělí) nehraju, takže den odpočinku bude příjemný, pak se uvidí," dodala jednadvacetiletá Dánka, kterou v úterý čeká nepříjemná Němka Mona Barthelová. Ta letos už dvakrát potrápila Azarenkovou.

- WTA PREMIER MANDATORY MADRID -
(Španělsko, modrá antuka, 3,755.140 eur)
nedělní výsledky (06. 05. 2012)

Dvouhra - 1. kolo:
Azarenková (1-Běl.) - Kuzněcovová (Rus.) 7:6 (7:5), 6:4, Šarapovová (2-Rus.) - Beguová (Rum.) 6:0, 6:3, A. Radwaňská (4-Pol.) - Arruabarrenová (Šp.) 6:3, 6:1, Wozniacká (6-Dán.) - Pěrvaková (Kaz.) 7:6 (9:7), 3:6, 6:4, Lepchenková (USA) - Schiavoneová (11-It.) 6:4, 6:7 (8:10), 6:3, Kerberová (12-Něm.) - Larssonová (Švéd.) 6:1, 6:4, Ivanovičová (13-Srb.) - Johanssonová (Fr.) 6:4, 6:1, Vinciová (It.) - Cibulková (14-SR) 6:3, 6:2, Kirilenková (16-Rus.) - Čeng Ťie (Čína) 6:2, 7:5, Petrovová (Rus.) - Kingová (USA) 4:6, 6:3, 6:1, Wickmayerová (Belg.) - Gajdošová (Austr.) 6:2, 6:4, Peerová (Izr.) - Hercogová (Slovin.) 6:3, 7:5, Domínguezová (Šp.) - Niculescuová (Rum.) 6:0, 7:6 (8:6), Medinaová (Šp.) - Pironkovová (Bulh.) 6:0, 6:2, Pavljučenkovová (Rus.) - Craybasová (USA) 6:2, 6:7 (8:10), 6:1.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

86
Přidat komentář
smazaný uživatel
Sice se zpožděním, ale díky za článek o zápasech mých oblíbených hráček. Myslel jsem, že k tomu napíšu ještě nějaký komentář, ale teď už je trochu pozdě. :D Tak jenom krátce: Masha a Ana vyhrály celkem v pohodě. Vika měla na 1. kolo hodně těžký los, ale zvládla to dobře ve dvou vyrovnaných setech. Caro odehrála nejtěžší zápas a teď už je asi jasné, kvůli čemu to bylo... Uvidíme, co přinese zítřek. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dole píšeš hlouposti. Obsazování kurtů mužskými a ženskými zápasy bývá rovnoměrné. Závěrečná kola se všude hrajou už jen na dvou největších kurtech. Proč radši místo psaní ničím nepodložených hlášek nepoděkuješ Eurosportu za to, že tento týden tenisové přenosy výrazně omezili kvůli šlapálistům a směšnýmu fotbalu hráčů do 17 let?
Zajímavá utkání pořadatel nasazuje na pozdní odpolední a večerní hodiny. Co z toho vysílá Eurosport? NIC! Teď se chovají stejně jako často kritizovaný Novasport - na nějakou sportovní akci nakoupí práva a pak z toho pustí jen něco.
Účel je splněn. Divák si může kromě TV programů platit i ten jejich stupidní internetový player. Sledovat sport v miniaturním obrázku na počítači je přece úžasný zážitek!
Reagovat
dadaft
no já to nemyslel zas až tak vážně )) - s tím samopalem jsem to asi přepísknul ((, ale zase já mám občas rád dramatické gesto.
je to o sledovanosti, já to chápu. zkrátka mám ženský tenis nejsledovanější sport...
a stejně to bude i s tím Eurosportem. Giro asi má větší sledovanost než Madrid Open. bohužel pro women tennis fans.
rozhodně by mohl Eurosport víc přitlačit na pilu.
***
Petra i Serena dnes ve velkém stylu...
Reagovat
smazaný uživatel
Eurosport má práva, ale má k tomu i práva na Giro a ten fotbal, a prostě se asi řídí tím, kolik lidí se na ten který sport dívá, takže peníze, jak jinak.
Nedávno jsme to tu s L. Basíkem řešili, jako se nasazují jednotlivé zápasy podle "atraktivnosti" pro většinového diváka, tak i ta práva pravděpodobně budou na stejném principu, vždycky musí něco upřednostnit a bohužel ted je to výše zminované :-(
Nevím, nakolik to můžou sami z režie ovlivnit, myslím, že moc ne..
Reagovat
smazaný uživatel
Že vysílají Giro, tomu rozumím. Ale vážně nechápu, kdo se může dívat na čutání hráčů do 17 let.....
Vím, že to naše řežie nemůže vůbec ovlivnit a že něco říkali, že to centrální režie vysílá podle sledovanosti v určitých regionech Evropy a že my jsme s Polskem a Rumunskem. Ale třeba zítra, na Eurosp.1 je od 11:00 tenis (jeden zápas) a až v 15:45 je live Giro. Takže kdyby tenis skončil např. v půl jedné, mohli by dát klidně další zápas, ale to ne, raděje budou opakovat cyklisty z dneška. To mi nějak hlava nebere.....Tak když už nakoupí práva, tak nechápu, proč toho dávají tak málo.
Reagovat
dadaft
jestli budou holky hrát tolik zajímavých zápasů jako poslední dobou, měla by jít sledovanost nahoru. ))
taky přejme němkám. když se jim bude dařit, stoupne z Německa tlak na přenosy. a německý tlak je německý tlak. hodně peněz...
Reagovat
smazaný uživatel
Kterou režii máš na mysli? Ta pražská "režie" jsou jen překladatelé, na skladbu programu mají tihle Basíkové stejný vliv jako vrátný v jejich baráku.
Samostatný nebo částečně odlišný program má britský a německý Eurosport, možná ještě nějaký další. Ostatní státy berou mezinárodní verzi, která je doplněna komentářem v místním jazyce.
Paradoxní je, že často se jim nedaří synchronizovat český zvuk s obrazem, takže pro nervy neničící sledování tenisu je stejně nutné přepnout na anglický komentář. Tam k rozcházení zvuku a obrazu nikdy nedochází.
Madrid bohužel nelze sledovat na satelitu jinde. Řím a Paříž v minulých letech volně vysílalo víc TV společností, vždy je lepší mít možnost sledování z jiného zdroje.
Reagovat
dadaft
s tím zvukem máš pravdu. já si na dobrý HD obraz a hlavně zvuk vcelku potrpím...
nedávno měli u dvou turnajů na Eurosportu dokonce otočené kanály, takže když tenistka běžela doleva, zvuk šel zprava. nic moc.
na Novasportu jim to zas kolísá jak šílené. zvuk pozadí chvíli úplně potichu, pak jim to vyletí............
Reagovat
smazaný uživatel
O těch jednotlivých regionech máš pravdu, my jsme pro ně pořád bohužel "východ", takže jsme malý trh, i když jsme tu nadšenci, a ženský tenis máme rádi :-) polský trh je větší, takže proto taky vidíme často v akci Agu :-)

Já se do programu nedívala, ale máš pravdu, místo těch záznamů by měl být upřednostněn live přenos, už jen k vůli reklamě, víc lidí se dívá, než na opakovačky, takže tady fakt nevím a nechápu to :-/

Brož - Ano, myslím pražskou režii a bylo to spíše s ironií, já vím, že to ovlivnit nemůžou.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Lucka to zvládla dvakrát 6:4, bezva.;)
Reagovat
smazaný uživatel
to vypadá opět pro český tenis velmi příznivě....Snad to nezakřiknu, ale doufám, že to Lucka proti Kanepi dotáhne do vítězného konce a Petra Cetkovská se k holkám přidá.;)
Jinak Petra dneska pěkně. Servis jí držel dobře, ten pohyb někdy horší, ale oceňuji zejména osmou hru druhé sady, kdy po dvojchybě a dvou "hloupých" nevynucených chybách čelila třem brejkům a postavila se k tomu opravdu ve velkém stylu. Po dnešním zápase koukám do dalších kol optimisticky.
Serena dnes také hodně dobře. Hrála lépe než v jejím prvním zápase v Charlstonu, kde se také hned potkala s Vesninou. Servis výborný, ještě trochu zapracovat na nevynucených chybách, někdy se vyhodila hloupě. Ale poměr 40:18 je dobrý. Čekal jsem, že se po měsíční pauze bude rozehrávat hůře...
Uvidí se z dalších zápasů, ale zatím mi přijde, že tento povrch svědčí agresivním hráčkám, které mají hru založenou na kvalitním servisu, což by bylo dobře. A mně se ta modrá antuka moc líbí, skvěle všechno vidím a ještě je to taková příjemná barva. Eurosportu hanba! Pro dnešek v tv s tenisem šlus a zítra budou dávat pravděpodobně jen jeden zápas a přitom na Eurosportu 2 mají na celý den jen nějaké záznamy, takhle prestižní turnaj s takovým obsazením a oni se tomu skoro nevěnují, fuj!!!
Reagovat
dadaft
aspoň Venus - Angelique dávat mohli, to je fakt.
Reagovat
smazaný uživatel
jj, to mohli. A zrovna jako na potvoru nabízí tenhle turnaj už od sobotních prvních kol vážně zajímavé zápasy. Na některých turnajích to holky "matlají", že je koukatelné pomalu až semifinále......
Jinak večer to tipuji na Angelique, ale myslím, že to bude boj. Je to teprve druhé kolo, Venus je ještě odpočatá.
Reagovat
tommr
proti Kanepiový. Nechci to nějak zakřiknout ale našim se dneska opravdu daří ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to nezakrikni, ja si tipl postup vsech CR holek:) Takze jeste Lucka a je hotovo:)
Reagovat
smazaný uživatel
A už i dopodávala :-) první set je doma 6:4 tak pokračujem Lucko! :-)
Reagovat
Bob
pro Lucku, tak snad druhý set zvládne stejně dobře!
Reagovat
smazaný uživatel
Dá se to někde sledovat na netu? Hledám blbě já nebo hrají na kurtu, kde nění kamera?
Reagovat
smazaný uživatel
nedá, podle všeho nejbližší další WTA z Madridu až v 17.00 Stosur - McHale
Reagovat
smazaný uživatel
Díky.
Reagovat
tommr
za stavu 4:3 a 0:40 ve druhým setu to ale vypadalo na menší komplikaci. Petra to ale nádherně 5 vítěznejma míčema otočila (2 forhandový winnery, 2 nevybratelný první podání, 1 eso) ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
W: 28 > 11
UE: 17 > 17
Reagovat
VlS
pěkně, i když tam byly určité momenty nesoustředěnosti ve druhém setu, ale dobrý, jen tak dál. Škoda, že je v pavouku v druhém kole Lucka H.
Reagovat
tommr
Petra ted měla trochu štěstí když jí k brejkbolu pomohlo prasátko.Následně brejk potvrdila a snad už to dotáhne do vítěznýho konce ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
je super, opravdu je na ní krásně míček vidět. Ale chápu že oranžová antuka je tradice, proč tedy neudělat pro lepší viditelnost třeba zelený míček ? :)
Reagovat
Bob
Ten zápas bude celkem zajímavý, ty zápasy s Češkami proti sobě jsou vždycky napínavý. Ale Petra snad nebudem mít problém.
Reagovat
tommr
hlavně to nezakřiknout. Petra ještě v tom druhým kole není ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je pravda, dokud se nepromeni matchball, vsechno je mozne, ale Petra uz brejkuje v druhem sete, takze ted by se musela fakt vyhazet a uplne zpanikarit...tak snad ne...
Fakt je, ze Petra se moc nenabeha, a pokud se musi pohnout, tak to neni uplne nejlepsi...porad ten pohyb...
Reagovat
tommr
jj ten pohyb po dvorci je opravdu mizernej - proti silnějším soupeřkám s tím bude mít Petra velký problémy ...
Reagovat
Andrew89
Myslim si , že to je jen tím , že ví že to má v kapse. Takže se nemusí tolik namáhat...viz Serena...ta se set a půl nehejbala vůbec:D
Reagovat
smazaný uživatel
Tenhle pocit, ze neco mas neco v kapse muze byt v tenise hodne sebevrazedny...ted musi Petra odvracet 3 brejky...a musi zapnout na plne obratky...
Reagovat
Andrew89
odvrátila...je vidět,že rezervy tam jsou. Ted už si to pohlídá
Reagovat
smazaný uživatel
Jo. To mne uklidnilo:) Uz ma 2 Matchbally...
Reagovat
Bob
tak a teď už se můžu těšit na ten napínavý zápas :)
Reagovat
Andrew89
hotovo, peknej zápas:) Gratulace
Reagovat
tommr
ted už opravdu můžeš ... :)
Já osobně se ale na ten zápas moc netěším. Nemám to rád když hrajou dvě naše proti sobě - zvlášt když je to tak brzo. Budu přát Petře, protože ta má mnohem větší šance na solidní výsledek na turnaji, ale zároven mi bude i líto Lucky ... :)
Reagovat
Heather_Fedex
pokud to petra proti marine nepokasle, co je malo pravdepodobne, tak cesky tenis bude mit ve 3.kole zarucene zastoupeni ;) lucka totiz cinanku porazila a muze narazit na petulu
Reagovat
smazaný uživatel
6;2
Reagovat
smazaný uživatel
na tribune za stavu 4;1 si telefonuje. pravdepodobne s Jankem si jeste vyjasnuji ty akcicky z Prahy...
Reagovat
tommr
že by si obhlížel partnerku do mixu? :)
Reagovat
smazaný uživatel
jo to je mozne:)
Reagovat
smazaný uživatel
6:2 :)
Reagovat
smazaný uživatel
winners
8:4
Reagovat
smazaný uživatel
uz 15:3 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petra zatim jede neskutecne. Madrid ji sedi a modra antuka zatim to vypada, ze take:)

Nezda se vam, ze ta antuka je nejaka vic "pruznejsi"??? Zda se mi to nebo ne, ze mice se vice odrazi...
Reagovat
Andrew89
Petra se mi zatím hodně líbí. je vidět, že jí co vcelku sedí. Jak to bude dál uvidíme:)....jinak Andrea postoupila..Gratuluju:)..
Reagovat
Heather_Fedex
a vypada to, ze lucka pres peng taky prejde ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Dalsi brejk. Marina pri tom nehraje spatne, celkem i slusne podava, ale Petra ji casto k nicemu nepusti.Zatim to Petre fakt sedi...tak doufejme, ze si udrzi tempo:) a treba obhaji:)
Reagovat
Andrew89
tak L. Hradecká překonala její klasický problémy s uzavíráním zápasů a postoupila..:)
Reagovat
smazaný uživatel
V dalsim kole tedy asi uvidime souboj Petry a Lucky H.
Reagovat
Andrew89
tááák Petra už nám hraje:)
Reagovat
Andrew89
a hned brejk
Reagovat
VlS
Chudák Vesnina, neměla vůbec žádnou šanci proti servisní mašině, 13 es, 40 winerů - ostatní holky, byl bych s těšením na No 1 na konci roku hóóódně opatrnej.
Reagovat
smazaný uživatel
...ja si myslim, ze Serena je hlavne nazhavena na OH, Wimbledon, RG...zbytek bude asi hodne s otaznikem. Podle mne u ni to je jen a jen o motivaci, jinak bych veril, ze by mohla byt bez vetsich komplikaci opet No.1
Reagovat
smazaný uživatel
Tak peknych 40 winneru. Dost slusne na 16 gemu.
Za chvilku bude hrat Petra:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak u vyjádření Viky jsem se musel opět pousmát. Na světovou jedničku WTA prezentuje opravdu infantilní názory. Rozumný člověk, když se trochu zamyslí - antuka se vyrábí z jílů, kdy povrchová úprava je určena takzvanou engobou. Jinak technologie výroby antuky je neměnná. Barva určitě nemůže mít vliv na odraz míčku. Osobně se mi to líbí, a myslím, že do budoucna se dva tři turnaje do roka na modré antuce odehrají.
Reagovat
VlS
Co říkáte na MODROU? Mě se to líbí, míč je fakt líp vidět.
Reagovat
Andrew89
jojo mě se to taky líbí o hodně víc :)) Myslím, že tahle inovace je ve prospěch věci (alespon u diváků) ale FO si na tom představit nedovedu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mě se taky líbí, je to sice nezvyk, ale ten míč je fakt dobře vidět jak už jsi psal :-)

Jsem jedinej, komu příde, že Serena zhubla? Teda hlavně od pasu nahoru :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ešte som nevidel zápas..Na nete sú len nejaké practice videá, ale to nie je ono..Z vizuálneho hľdiska to bude určite super a vítaná novinka..bojím sa nekontrolovaných pádov
Reagovat
Andrew89
Serena zhubla:) uz jsem to rikal kdyz hrala v Charlestonu, ze je nejaka pohublá..:D...mě přijde, že i prdel už nemá tolik jak mravenec:)
Reagovat
tommr
mě se modrá antuka velice líbí - v televizi to vypadá parádně a míček je ve srovnání s oranžovou antukou jasně viditelnej ... :)
Reagovat
dadaft
souhlas. je to skvělé. jdou dobře vidět i místa dopadů míčků i stopy hráček. člověk má statistiku přímo před očima.
je to skvělé, skvělé, skvělé.
Reagovat
smazaný uživatel
To mě příde, že tu prdel má pořád stejnou :D právě proto jsem psal od pasu nahoru :-)
Reagovat
Andrew89
ja to pochopil...ale mě přijde, že jí má o nějaký to číslo menší.:D ovšem na její hru to nemá vliv...hraje parádně:p
Reagovat
dadaft
no tak Serena se rozjížděla jako studený motor Škody 105, ale ona si umí pomoct servisem.
teď už začíná předvádět slušnou hru.
Reagovat
tommr
má asi nejhorší účes kterej jsem u tenistky kdy viděl - vypadá s těma vlasama jako nějaký strašidlo ... :)
Reagovat
Andrew89
nahodou jí to sluší :D já mám ananas rád :)))))
Reagovat
dadaft
mně se taky líbí.
Reagovat
Heather_Fedex
mne se nejvic libil strih, co nosila na ao 2010. kratke vyzehlene s meliry, vypadalo to hodne smrcovne. ted vypada jako kefa od toalety ;pp
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dlouho se netipovalo...

11:00
Ekaterina Makarova vs Galina Voskoboeva > holky h2h maj pekne vyrovnany 2:2, ale na antuce se jeste nepotkaly vcetne vsech bar. odstinu, moucek, posypu, a nevim co...Budu pro-kazassky, Tip > Galina

11:00
Andrea Hlavackova vs Anastasia Rodionova > Minuly rok na trave ji Andrejka smetla, tipnu, ze vyhraje i letos, takze > tip Andrea:)

11:00
Elena Vesnina vs Serena Williams > Serena by nemela mit problem, pokud bude soustredena, odvede svou praci a postoupi...

11:00
Shuai Peng vs Lucie Hradecka > Na zacatku roku Lucka zacla dobre a Shuai sejmula. Sanci ma i dnes. Modra bude pro Lucku dobra.

12:30
Marina Erakovic vs Petra Kvitova > Marina je fajn, ale Petra ji dnes porazi. Tip Petra.

12:30
Lucie Safarova vs Kaia Kanepi > tipuji Lucku, Kaia uz bude trochu unavena, a Lucka se proste bude trefovat.:)Nakonec jejich h2h je zatim pozitivni pro Lucku 4:2.

14:00
Chanelle Scheepers vs Sara Errani > Sara ve trech...

14:30
Jelena Jankovic vs Carla Suarez Navarro > Tip na Karlicku, sice h2h jasne hovori pro Jele 4:0, ale jednou to prijit musi.

15:30
Lourdes Dominguez-Lino vs Petra Cetkovska > Tak snad opet Petra linou Lino sejme.

17:50
Silvia Soler-Espinosa vs Na Li > Tip Li

18:50
Samantha Stosur vs Christina McHale > Tak snad to Sam zvladne:)

21:20
Angelique Kerber vs Venus Williams > zapas dne tezko tipovat. Budu verit vice Angelice, ale urcite tipuji zajimavy zapas...
Reagovat
Andrew89
Souhlasim skoro se vsema tipama, kromě Hlavackovy, Lucka vyhraje ve třech setech a co se týká posledního zápasu..tipuju Venus....:)
Reagovat
tommr
ohledně našich hráček jsi velice optimistickej - kéž by ti to vyšlo ... :)
Já se ale obávám, že všech pět do dalšího kola nepostoupí i když šance na postup mají všechny slušný. Nejvíc se bojím o Lucku Šafářovou, která má relativně nejtěžší soupeřku. U Lucky Hradecký a u Andrey Hlaváčkový to dneska bude víc boj s vlastní nervozitou než se soupeřkama ...
Reagovat
VlS
Zkusím tipnout spíš Ekaterinu, ale je to než tip, nevím
Andrejka souhlasím
Serena - asi by byla senzace jinak;
Lucka H, ale je to spíš přání;
Petra by měla Marinu porazit bez problémů;
Lucka - Kaia - přání Lucka;
Chanelle - Sara - Sara jede
Jelena - Carla - věřím Karličce
Lino - Petra C - Petro, pojď
Espinosa Li - Na postoupí
Chris - Sam - zkusím Chris;
Andělka - Venuše - Andělka
Reagovat
smazaný uživatel
Prvý deň a prvý vyvrtnutý kotník....Najlepšie by bolo asi na turnaj vôbec nejazdiť, riziko zranenia očividne veľké.
Reagovat
tommr
to snad nemyslíš vážně? V Monte Carlu se podobně zranili Monaco a Benneteau, ve Stuttgartu Petkovicová - tam taky nikdo neměl radši jezdit? Co takhle rovnou zrušit všechny turnaje, aby se náhodou nikomu nic nestalo?
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme, ako bude turnaj pokračovať. Ak to skončí jedným vyvrtnutým kotníkom, nebude to tragédia..No ak to naozaj viac kĺže, príde mi to veľmi riskantné..
Reagovat
VlS
To se bojíš, že se ti Rafa zraní? Když s tím odehrála 2 a půl setu, tak to asi nebylo nic strašnýho, co říkáš?
Reagovat
smazaný uživatel
Nepotešil by som sa žiadnemu zraneniu, predovšetkým špičkových hráčov..To, že dohrala neznamená, že bude hrať i naďalej..
Reagovat
dadaft
nevýhoda společných turnajů mužů a žen je, že chlapi samozřejmě okupují největší kurty, a fanoušek ženského tenisu tak v TV uvidí maximálně zápasy největších hvězd - je to jako s těmi záchrannými čluny, když se loď potápí, prý ženy a děti mají přednost, hahaha, jedině pokud na chlapy míříš samopalem....
***
ofic. webové stránky tak velkého turnaje - fuj.,.
***
dneska aspoň teda Serena a Petra.
POJĎ PETRO!!!!
Reagovat
dadaft
P.S. menší kvíz - - - na stránkách eurosport.cz je k Madridu zajímavá fotka - kdo na ní je? (upozornění pro VISe, není to ani Pála ani Lendl ani Korda)))))
Reagovat
dadaft
P.P.S. myslím samozřejmě fotku té hráčky, ne Basíka... ))
Reagovat
smazaný uživatel
*
Reagovat
Stan_Borowitz
no tak toto pravidlo skutečně v ohrožení života na plavidlech platí a kapitán má právo toho, kdo takové nařízení nedodrží, v krajním případě i zastřelit. V případě tenisových turnajů ale nejde o život, ale o peníze, a ty - marná sláva - organizátorům i televizním společnostem přinášejí hlavně mužské soutěže. Je třeba se na to dívat objektivně a bez feministických předsudků.
Reagovat
smazaný uživatel
Maria schytala docela nepříjemný los, předpokládám, že do čtvrtfinále nebude mít nějaké výrazné problémy. Tam by ji mohla čekat Serena v semifinále buď Petra nebo Samantha.. Tak Good luck ! :)
Reagovat
Heather_Fedex
myslim, ze kluzka antuka bude vyhovovat vic marii nez victorii...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist