Azarenková zdolala Stosurovou a je poprvé v semifinále

4. 9. 2012, 22:34
Aktuality 133
US OPEN - Victoria Azarenková ve čtvrtfinále US Open zastavila obhájkyni titulu Samanthu Stosurovou. Světová jednička vyhrála i sedmý vzájemný zápas a v New Yorku je poprvé v semifinále.
Victoria Azarenková

Světová tenisová jednička Victoria Azarenková porazila ve čtvrtfinále US Open obhájkyni titulu Samanthu Stosurovou z Austrálie v třísetovém dramatu 6-1 4-6 7-6. Běloruska si poprvé v kariéře zahraje na newyorském grandslamu semifinále a zajistila si, že i po turnaji zůstane v čele žebříčku.

Vyrovnané utkání Azarenkové se Stosurovou trvalo dvě hodiny a 23 minut a Běloruska o svém postupu rozhodla až v tie-breaku třetího setu výhrou 7-5. "Obě jsme hrály skvěle, daly jsme do toho všechno a bojovaly do posledního míče. Fyzicky jsme na tom byly stejně a v závěru rozhodla hlava. Jsem ráda, že jsem to zvládla," komentovala Azarenková.

Světová jednička začala zápas dvěma brejky, za stavu 3-0 ale obě tenistky musely kvůli dešti na zhruba hodinu do šaten. Bělorusku ale pauza nerozhodila a dějství vyhrála hladce 6-1. "Není to příjemné ani pro jednu. Já to měla jsem dobře rozehrané, ale dnes počasí zkrátka nepřeje. Nicméně už po těch třech hrách jsem nakonec byla ráda za těch pár chvil odpočinku. Ale myslím, že to dnešní zápas neovlivnilo," řekla Azarenková.

Stosurová se ale z debaklu v prvním setu dokázala oklepat a vynutila si třetí sadu. V té Azaranková získala dvakrát podání soupeřky, ale vždy o výhodu brejku přišla. Za stavu 5-5 odvrátila svým prvním esem v utkání brejkbol a o vítězce musela rozhodnout až zkrácená hra. Do té Azarenková skvěle vstoupila, ale o vedení 4-0 záhy přišla. Od stavu 5-5 vyhrála poslední dvě výměny a postoupila.

"Tie-break je o psychické stránce hráče, o tom, jak si kdo věří. Je to o jednom míčku a o tom, kdo právě dokáže předvádět svůj nejlepší tenis," uvedla vítězka letošního Australian Open.

Azarenková porazila Australanku již posedmé v kariéře. Malou útěchou pro Stosurovou je fakt, že Bělorusce alespoň poprvé v kariéře vzala set.

Příští soupeřkou třiadvacetileté Azarenkové bude buď přemožitelka Petry Kvitové z osmifinále Marion Bartoliová z Francie, nebo Ruska Maria Šarapovová.

- US OPEN 2012 -
(USA / New York, tv. povrch, 11.777.000 dolarů)
úterní výsledky žen (04. 09. 2012)

Dvouhra - čtvrtfinále:
Azarenková (1-Běl.) - Stosurová (7-Austr.) 6-1 4-6 7-6(5)

Čtyřhra - čtvrtfinále:
Erraniová/Vinciová (2-It.) - Peschkeová/Görgesová (11-ČR/Něm.) 6-2 7-6(2)

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

133
Přidat komentář
Mayo
škoda, že je NY taký upršaný...nevidím to rúžovo ani dnes
Reagovat
pepin
Oskar, Dadaft, Korek - přečetl jsem si vše co jste zde popsali a ve velké míře s Vámi souhlasím. Ale jedno je zásadní a jisté. Pokud Sereně půjde první servis, je vše ostatní bezpředmětné. Vika nehrála včera špatně, ale s tím servisem ze včerejška by naprosto neuspěla. Všichni to víme, servis je základ a to na obou stranách, U Šarapky stačí 2x dvojchyba a k tomu, že již půjde proti Sereně psychicky nalomená, tak to bude stačit.
Reagovat
smazaný uživatel
řekl bych, že po těch posledních náložích je Šarapka nalomená už v momentě, kdy Serenu uvidí v rozpise jako svou soupeřku :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj pepine, tak jsem si včera ještě jednou pročetl tu stránku na FB.

Přijde mi to celé v bulvárním stylu s cílem logicky vyzdvihovat český tenis a jiné naopak očerňovat. To se netýká pouze Sereny, ale i jiných, cizích tenistů a tenistek.
Už to, co samotní adminové někdy píší do diskuzí pod články, mi přijde značně nedůvěryhodné. Oni sami jsou nejspíše zaujatí fanoušci českého tenisu. Ty články jsou vytržené z kontextu a psané s cílem šokovat, pomlouvat a provokovat. Alespoň na mě to takový dojem dělá.
V těch jejich zprávách chybí zdroje odkud čerpají, pokud to rovnou nepřeberou z blesku, to tam uvedeno je.

Ale tím nechci urazit nikoho slušného kdo to čte, to je každého věc. Spíše mě zarazilo, že tam v těch diskuzích ty hrozné urážky píší lidé, kteří mají svůj status na FB a pokud není smyšlený, to se ani trochu nestydí, co dokáží napsat? Asi si tam léčí svá pošramocená ega ze skutečného života.

A ještě jsou ty příspěvky od těch adminů psány s gramatickými a interpunkčními chybami. Já také dělám chyby, ale mohu si to na veřejné diskuzi dovolit více, než někdo, kdo se snaží o seriózně vypadající stránky.

Ale díky za odkaz, rád jsem si to prohlédl.
Reagovat
pepin
Já jsem to takhle nechtěl napsat, aby mi zase někdo neřekl, že jsem já nevím jaký. Ale máš pravdu, pokud Serena vyhraje a půjde na Šarapku, tak ta bude mít bezesnou noc.
Reagovat
pepin
Ahoj, já jsem v Itálii na kolech a tak přes den jezdíme, večer trošku , no však víš co, a pak tu čumím do noci a honím, kdy se hraje a kdy prší. No a jak tak bloumám tak jsem to tam včera viděl. Nijak jsem to nezkoumal, jen jsem to sem hodil. Také nevěřím, že by hráčka Top tohle takhle na plno řekla. Ještě jedno řeknu, my nadáváme, že u nás v televizi nic nedávají, ale Italové, škoda mluvit. Kdybych neměl Playera tak nic nevím. Hrůza.
Reagovat
smazaný uživatel
To je dobře, že na to můžeš koukat alespoň na playeru. Doufám, že to dnes bude lepší a zase to neproprší.

Tak si to tam hezky užij, zrelaxuj a naber čerstvé síly.:)
Reagovat
pepin
Díky, ted jsme se vrátili z Misurini, to je 1756 m nad mořem, škrábu brambory a připravuji večeři. Já totiž vařím a dnes bude smažený řízek, brambůrek a rajčatový salát. No a u toho popíjíme Jamesona a čekám na 17.00 na tenis. Doufám, že nebude pršet.
Reagovat
smazaný uživatel
To je hezká představa, i s tím Jamesonem, tak si nech chutnat.:)
Snad nebude pršet tolik jako včera a stihne se to odehrát všechno.
Reagovat
dadaft
tak jsem početl pár zahraničních diskusí a zaujal mě jeden názor - Stosurová byla jediná, která ještě mohla zastavit Serenu. teď už nemá v turnaji soupeřku.
hm, na tom by něco mohlo být...
Reagovat
pepin
No nevím, včerejší výkon nebyl zase až tak moc na špici, když vemeš rozdíl mezi podáním Viky, kolik udělala dvojchyb a Sereny, tak máš myslím počátek toho, že v letošní formě by Serenu asi neporazila.
Reagovat
smazaný uživatel
teď už má v pavouku poslední soupřku - samu sebe. Jinak se stačí podívat na její bilance s největšími favoritkami. Proti šarapce 9-2, v posledních 3 zápasech na různých površích uhrála Maria na Serenu dohromady pouhých 9 her. Přitom ve všech případech byla Mášena v žebříčku před Serenou. S Azarenkou to má dokonce 9-1
Reagovat
smazaný uživatel
ono jde spíše o styl tenisu. Vika, Mášena i Serena spoléhají především na dobře umístěné rány od základní čáry. Naproti tomu Sam dává do úderů daleko více liftů, častěji přistupuje k síti, má svůj nezaměnitelný z deblu natrénovaný servis do backhandu se šílený kickem...Azarenková i Šarapovová mají hru velmi podobnou Sereně a ta je prostě přetlačí...
Reagovat
dadaft
umíš velmi dobře formulovat a trefit hřebík na hlavičku, jak se říká. )) ....... Máša nebo Vika se opět pokusí Serenu přestřílet, a opět a jako vždy neuspějí, protože Serena se zkrátka přestřílet nedá. musíš jí přehrát.
(že by Roberta? - ne ne. herně možná, ale silově to nebude stačit)
Reagovat
dadaft
na druhou stranu Azarenková hrála včera fakt dobře.
Reagovat
Vojtiik
Aza hrála včera dobře, ale presne co pise korek... kdyby Aza predvedla svuj vcerejsi vykon proti sereně, tak prohraje vetsim rozdilem, nez by prohrala vcerejsi Sammy.. stylem hry nejsympatictejsi tenistka z top10, je to velka skoda toho vcerejska:)
Reagovat
dadaft
jj, na to, že se střetly obhájkyně titulu a momentální No.1, na to, jaký to byl skvělý zápas, to možná mělo být finále, ne QF.
Reagovat
smazaný uživatel
Hru, které je Sam schopna, jsi vystihl dobře, ale jestli jsi viděl včerejší zápas, tak tam by se dalo spočítat na prstech, kolikrát zaservírovala Vice do bekhendnu. Většinou jí to nalila na forhend. Ten kick z druhého podání nebyl vůbec tak brutální, jako jindy. A naivních, nepřipravených náběhů na síť bylo také plno. Takže kdyby hrála Sam proti Sereně stejně, jako včera proti Vice, prohrála by možná ještě jasnějším výsledkem. Když vezmu v potaz pouze hard, tak třeba v letošním Miami, kde to bylo podobné, jí Serena přehrála ve dvou setech. Další porážku z Charlestonu nepočítám, tam měla Serena formu asi jako na OH.

Ale souhlasím s tím, že Sam umí vše, co jsi napsal. A pokud by tu hru dokázala předvést, byla by Sereně daleko nepříjemnější soupeřkou než výše zmiňované. Kolikrát je ale té své hry opravdu schopna na dvorci? Naposledy jsem jí tak viděl hrát loni ve finále USO, od té doby ne. Bohužel.

Jinak Viku bych nepodceňoval, tipuji ji na finále a pro Serenu je nebezpečnější než Máša. A statistiky bych tady v potaz nebral, protože se může dobře stát, že na desátý pokus jí Máša porazí. A navíc Serena v tom finále ještě není, může mít blbý den a je to.
Reagovat
dadaft
Naposledy jsem jí tak viděl hrát loni ve finále USO, od té doby ne. Bohužel.

nn, ve Stuttgartu hrála možná ještě líp než včera. bohužel taky se špatným koncem. mít Stosurová psychiku Sharapove, tak se Serenou dominují WTA.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, pro mě ten zápas patří, co se kvalitý utkání týká, k jedněm z nejlepších v tomto roce. Ale tam to právě narozdíl od toho finále USO loni, nedala psychicky.
Takže abych byl úplně přesný, takovou hru v kombinaci s tím, ustát to i psychicky, jsem od ní neviděl od loňska. Vždyť ona v tom finále byla absolutně bez nervů. Je jasný, že nějaké měla, ale prostě byla to schopna ukočírovat a přitom neztatit nic ze své skvělé hry, kterou ted den předváděla.:)
Reagovat
Heather_Fedex
ono se posledni dobu VETSINOU stava, ze sledujeme ty nejlepsi zapasy ve ctvrtfinale/semifinale, kt. ma kvalitu finaloveho zapasu, protoze je vyrovnany a pak ve finale nas napada, ze se ve finale rozhodne nesetkali nejlepsi hracky turnaje, protoze ty finalove zapasy jsou naklonene vyrazne jen pro 1 hracku. coz je samozrejme pro divaka zenskeho tenisu....smutne
Reagovat
smazaný uživatel
Řekl bych, že Máša i Vika spoléhají stejně jako Serena na přesné a tvrdé údery od základní čáry. Ale Serena je schopna umísťovat ty údery přesněji než ony dvě. Není to vždy o síle, ale i o přesnosti a tu ona má ve většině případů ještě o něco lepší.
A v poslední řadě bych zmínil podání, kterým je také převyšuje.
Ale třeba právě loni na USO svedla s Vikou velmi vyrovnaný souboj a bylo to moc pěkné utkání, které se ale bohužel odehrálo již ve třetím kole.
Reagovat
smazaný uživatel
Pořád si myslím, že Serena nevyhraje titul. Loni hrála Serena podobně brutálně a Azarenku porazilu 6-1 7-6. Azarenka, je ale na svém oblíbeném povrchu o rok zkušenější, sebevědomější. Serena bude hrát o zápas navíc.
Reagovat
smazaný uživatel
Neříkám, že nemáš pravdu, ale v podstatě reaguješ trošku na něco jiného, než jsem psal. O zápas Sam s Vikou vůbec nejde. Sam hrála ty kicky do backhandu především v prvním setu a Vika s tím neměla vůbec žádné problém a dostávala se z nich do tlaku, především přes backhand Sam. Když chceš dostat soupeře (soupeřku) pod tlak, často dochází i k nepřipraveným, na pohled až šíleným náběhům na síť. Ale soupeřka pak začne vynechávat některé údery, které jí předtím nesly ovoce, protože tě věčně očekává na síti. Takhle třeba Vika od druhého setu hrála méně a méně ten pomalý, přerotovaný backhand s odskokem ven z kurtu, protože letěl pomalu, Sam se do něj několikrát prostě zjevila na síti a výměnu ukončila.
A právě tyto změny rytmu, překvapivá řešení situací, to je snad jediné, co BY MOHLO Sereně dělal nějaké větší potíže. Pravidelná, až strojová hra Mášeny ani náhodou. Vika je proti Mášeně přecijen variabilnější, přizpůsobivější, ale pořád ne natolik, co Sam. Kdybych si měl tipnout, jak by dopadly tyhle zápasy, tak Šarapka by dostala od Sereny další výplach, třeba 6:2, 6:2, Azarenková by jeden set dostala (opět) do tiebreaku. Stále si myslím, že Williamska se může porazit jen a jen sama, maximálně ji může přemoci jej zdraví.
Reagovat
dadaft
pánbůh zaplať, že to US Open Sam loni vyhrála. od té doby už její porážky ve vyrovnaných zápasech nenesu tak těžce.
porád tak nějak věřím, že ještě jeden GS do konce kariéry zmákne...
přál bych jí buď AO nebo RG. ))))
Reagovat
Heather_Fedex
na ao hraje samantha porad pod enormnim tlakem. svedcel by ji titul z rg. a mozna i 2. titul z ny, proc ne ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem ale nechtěl tvé postřehy nějak vyvracet. Spíše jsem napsal svůj úhel pohledu tak nějak na vše. Mně prostě přijde, že když je Sam hlavou v pohodě, mají ty její připravované útoky na síti daleko větší efektivitu. Ale to je logické. Je pravda, že když něco náhle změníš, jako třeba ona včera s tou sítí, vyvedeš tím soupeře z míry. Ale pokud soupeř vidí a je schopen přizpůsobit situaci svou hru, za chvíli to prohlédne a ty přechody přestanou mít smysl. Ale jako chvilkový moment překvapení a zkouška něčeho jiného, může tento recept fungovat.
Ano, Sereně změny rytmu vadí, hlavně od soupeřek, které tolik nezná. Hraje otevřené údery. Proto si myslím, že třeba Roberta svými slajzy a kraťasy by jí mohla zápas znepříjemnit, nepíši porazit.
A osobně si právě myslím, že Vika by byla nebezpečnější soupeřkou než Máša, která má podle mě i horší pohyb než Vika. Včera jsme viděli dlouhé výměny a Serena by mohla ztratit trpělivost a snažit se zakončit ukvapeně. Ale souhlasím, také jsem si myslel, když jsem sledoval zápasy Sam na letošním turnaji, že chytá loňskou formu a může Sereně zavařit.
Ale závěrem bych dodal, že si myslím, že pokud Serena prohraje, bude to díky ní. Buď jí nebude padat podání, začne se jí nedařit nějaký úder (na turnaji už měla problémy s liftovaným forhendem) nebo bude nervní.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak bude hrát Serena o zápas navíc oproti Vice?
Vika je po OH určitě nažhavená jako blázen po tom výprasku. Ale loni ji v tom zápase Serena pustila nepochopitelně v druhém setu ještě do hry. Polevila v koncentraci. Pamatuji si to. Když udrží nervy na uzdě a půjde si míček za míčkem soustředěně celý zápas jako třeba proti Petře ve W., myslím, že vyhraje.
A vsadil jsi si na celkové vítězství někoho, jak byly vysoké kurzy dal jsem Viku a Mášu. Když se jedna dostane do finále, vsadím proti.
Ale pánové, hrozně předbíháme. Co dneska zápas s Anou? Já to beru kolo od kola.
Reagovat
smazaný uživatel
Serena ještě nehrála QF a kdoví, kdy bude. Na čem se asi všichni shodnem, že když to Sereně jde, tak je neporazitelná. Letos na USO jí to hodně šlo právě s Andy.
Doufám a věřím, že to byl vrchol její formy a teď bude mít sestupnou tendenci + fyzicky na tom před případným finále bude hůř.
Osobně jsem si dal na Ivanovič + že bude víc gemů, ale jenom velmi, velmi zlehka. Hodnotu tam nevidím, ale aspoň takhle imaginárně podpořím Andulu.
Reagovat
smazaný uživatel
Vsadil jsem na nevýhru Sereny. Za ten kurz 2.01 jsem do toho jít musel.
Reagovat
smazaný uživatel
No, já dal handicap (-8,5) v zápase s Andy a projel jsem to. Dva kanáry jsem fakt nečekal. To se shodneme, že to byl její zatím nejlepší výkon. Ale oproti tobě doufám, že bude mít vzestupnou tendenci.:)
Ty jsi celkem nepřející teda.:-).........,že bude na finále unavená.:) Chudák, vždyť jí bude v září už 31 let.
Já jsem tady snad její jediný fanda na TP. Tedy jsou tu ještě jiní, co vím, ale moc nepíší.....
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, ne. Já proti Sereně nic nemám. Je v žebříčku mých oblíbených tenistek, sice ne moc vysoko, ale je. U sázení se ale snažím řídit rozumem než srdcem.
Mám ale nějaký money managment, takže jedna prohra mě nemůže rozhodit. A klidně fandím i proti mému tipu. A tady fandím oběma Italkám, za jejich nádhernou hru si to zaslouží.
Reagovat
smazaný uživatel
A samozřejmě Marion Bartolové. Ta holka si mě úplně získala.
Reagovat
smazaný uživatel
já se jen ujišťoval, jestli nejsi zbytečně výbušný :-) Jinak s tebou v podstatě souhlasím. Jinak si myslím, že se slajzy moc Serena nemá problémy. Byť to tak vypadá, že s tou muskulaturou a zadkem se nedostane pod balón, zkresluje to, ona tam je. Spíš bych řekl, že má větší problémy proti hráčkám hrají hodně topspinů.
Reagovat
smazaný uživatel
Já také fandím oběma Italkám, na jejich hru se hezky kouká a přijdou mi i sympatické. U sázení se také snažím řídit rozumem, akorát se držím zásady, že na Serenu nikdy nesázím. Tam mě to ale při těch nízkých kurzech nemusí mrzet.:) Proti ní někdy vsadím, to se nedá občas odolat. A také někdy fandím proti mému tipu.
U mě je Serena v mém žebříčku vysoko, vlastně nejvýše.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty víš, že mám Serenu ráda, ale není u mě úplně top, jen ji hodně uznávám a respektuju, oblíbených mám víc.
A moc o ní nepíšu, protože to stejně stihneš i za mě..:-)

janekda
Taky fandím Italkám, snad všem, hlavně Fran a ted Sáře.
Jo a Marion, to je prostě "přírodní úkaz" v dobrém :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Neřekl bych, že jsem příliš výbušný.:) To mě musí něco hodně vytočit a to bývají vulgarity nebo naprosté a zkreslené nepravdy.
A na různé trolly jsem imunní úplně.
S topspiny má také někdy problémy, ale ono není mnoho hráček, které je proti ní hrají (myslím z těch na špici). Ale třeba právě Sam ty liftované údery hraje a taky proto si myslím, že jí dvakrát dokázala na GS porazit.
Reagovat
smazaný uživatel
No paráda. Fran taky fandím nejen kvůli tenisu, ale i jako monty kvůli vzhledu ;-)
Ta holka to má o hodně těžší než krásky. A jak dokázala vyhrát v "pokročílém" věku GS!
Reagovat
smazaný uživatel
To víš, že o tobě vím, že jí máš také zařazenou.:) Tebe jsem nemyslel. Ty jsi hlavně hodná a slušná. Myslel jsem spíše na tu, co tu poletuje. Ale také někdy něco napíše. A pak už mě napadá jen Andrew89.
No, není lehké jí fandit na českém portále. Ale říkám si, že tu jsou někteří fajn lidé, se kterými se dobře diskutuje a vyměňují se s nimi názory, tak že sem budu přispívat. A zase jí nepotřebuji bránit za každou cenu, beru to většinou s nadhledem. Protože každý má právo na slušný názor a já ho nikomu vymlouvat nechci.:)
Reagovat
smazaný uživatel
JJ, a jak se dokáže krásně radovat, být bezprostřední, vesměs všechny Italky jsou takové, dávat najevo emoce, žádná poza, jeden její zápas na AO s Kuzněcovou byl rekordní 4.44min, na ten nezapomenu...a těch zápasů je víc :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já fandím také Fran, aby ne, když jsem jí dnes potkal.... Také je taková svá, jako Marion. Tu ale když vidím v nějaké róbě, myslím, že jí to sekne. To "upocené zjeveníčko" na kurtu je určitě úplně jiná Marion než ve skutečnosti. To je Marion bojovnice, mimo je prý docela introvertní. Té fandím též. Vlastně když se zamyslím, je méně těch, kterým bych z nějakých důvodů nefandil.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
nejsi příliš výbušný, právě jsem si to ověřil ;-) Já jsem výbušný jen na určité lidi :D
Reagovat
smazaný uživatel
To já jsem také na určité lidi výbušný, ale tomu se neubráníš a někdy ani nechci.;-)

Jinak s výměnou názorů, i když nejsou totožné, problémy nemám. Od toho koneckonců zdravá diskuze je. Ale s tím ty problémy také asi nemáš.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, až teď mi došlo, že zejtra začíná sezona NFL. Tak to se budu modlit, aby Roger nehrál v noci, protože to by se mi naprosto nechutně krylo.
Reagovat
smazaný uživatel
:)) tak mám smůlu
Reagovat
Basa
Tak konec...dnes už se hrát nebude
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, ale díky za info...
Reagovat
smazaný uživatel
Tebe to hádám netěší :)))

Ale Noleho by to mohlo trochu unavit, to je pozitivní.
Reagovat
smazaný uživatel
Dík za info, úplně zbytečné ponocování....Tak dobrou.
Reagovat
smazaný uživatel
Každopádně Roddick na tomhle USO hraje jako nejhloupější tenista planety, ty náběhy na síť jsou naprosto úchvatně naivní, nepromyšlený a zoufalý :)) Si ten konec kariéry chce užít. Nebo se snaží dokázat Stefankimu, že to měli poslední roky dělat jinak :))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prvních cca šest her odehrál jak z partesu. Úplně mi připomínal Andyho z dob největší slávy...
Reagovat
smazaný uživatel
:)..Suhlas..Tiez som sa zamyslel, co mi bude na Andym najviac chybat a prisiel som na tieto humorné vložky..Ja idem každopadne spať, dufam ze zapas Noleho neodložia a ak ano, tak je za 90minut s Wawrinkom hotový..Ten vyzeral byt v takom rozpoložení, že by to rád stihol aj za 60m.
Reagovat
smazaný uživatel
All-that-i-am: Jo, nějaký údery byly opravdu mimořádný, dlouho jsem ho neviděl zahrát takový úhly. Nicméně Andy z dob největší slávy. Podle mě by ho Roddick z posledních let dokázal bez problémů přehrát. Ten vítěz USO u tý hry nepřemýšlel skoro vůbec :)

Forehand: Jaktože jsi proti nám? Pořád mám z tebe pocit, jako kdybys na tomhle USO fandil Nolemu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím tě, ty děláš, jako kdyby jsi ho snad viděl hrát poprvé.:)) Tyhle naivní náběhy předvádí už pěkně dlouho. A taky právě proto končí. Ne každý tenista si dakáže říci ve správný moment, že je už čas se na to vybodnout.
Taky bys ho nemusel pomlouvat v posledním zápasu kariéry.:)) Uvidíme, jak to bude, až bude končit Roger.:D
Reagovat
smazaný uživatel
Forehand má Noleho ve své lize jako kapitána, to ho musí podporovat.:))
Reagovat
smazaný uživatel
To preto, že mám doma rovnakú teplákovú súpravu ako nosí Nole na centr kurt, medzi ludi..Ta odvaha, to nejde obdivovat..:)
Reagovat
smazaný uživatel
No moje sance sú skor teoretické..Ale sú tam, vidím ich kdesi v dialke ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Je fakt, že letos jsem Roddicka viděl asi jen proti Rogerovi v Miami a tam nic takého nepředváděl. Ale když vezmu roky předtím, tak tohle rozhodně nedělal, k síti chodil po naprosto úžasnejch útočnejch slajzech, který se naučil až od Stefankiho. Teď tam jde i po mizerným returnu, fakt se u toho směju :)
Reagovat
smazaný uživatel
A nevím, až bude končit Roger, to asi budu brečet a objímat se s amagerkou, abych to nějak přežil :))) A on skončí výhraným finále v Basileji. Přijde mi to naprosto vhodný. Stih by svůj poslední rok všechny GS, OH a zakončí to doma.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak alespoň, že je ještě někde vidíš. A vůbec, jsi na průběžném druhém místě, ne? Mé šance jsou již v říši snů a jediná šance by snad byla, kdyby vypadl Murray.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme, ved nejak to dopadne ;)

Chazy, s tym Bazilejom to nie je zlý nápad..Tam by sa mohol lucit aj Wawrinka a vo finale s Rogerom by mohol konecne vyhrat..Mozno by mu aj ludia skandovali :)
Reagovat
smazaný uživatel
S Rogerem to máš vymyšleno pěkně.:) Já hlavně doufám, že odejde v době, kdy bude ještě předvádět dobré výkony a držet se ve špičce. Co bych opravdu nechtěl vidět, by bylo, aby začal prohrávat a přestalo mu to jít...
S tím Roddickem - v Miami předvedl opravdu výkon jako dlouho ne. To snad byl takový poslední záchvěv. Ale když vezmu třeba poslední rok, tak tyhle naprosto nepromyšlený, naivní náběhy, předvádí skoro furt. A pak tam stojí uprostřed sítě a jen kouká, jak letí prohoz kolem něho. No, odchází v nejvyšší čas....
Reagovat
smazaný uživatel
Inac, teoreticky..Velmi teoreticky..Roddick je celu karieru vnimaný ako taký nešťastník, velke zapasy pravidelne prehraval a podobne..Teda tie najvacsie..Cely tento dlhodobo vybudovany status by sa zrutil ako domček z karát, ak by tohtoročný US Open vyhral..To by bolo naozaj mega, niečo podobné ako ked sa lucil Sampras..

Ak si odmyslíme vedúcu trojku, tak k tomu nemá až tak daleko..A netreba zabúdat, ze s Djokerom to ma H2H viac menej fifty-fifty, na GS ho uz viackrat porazil a to aj v pokročilejšom veku..
Reagovat
smazaný uživatel
Forehand: To už tak hezky nezní :))) mimochodem je hrozný, že u vás je to "ten" Basilej a ten Olomouc :))

A teda kdyby Roddick vyhrál tohle USO, tak by to pro mě byla naprostá gigatragédie. I když uznávám, že příběh by to byl úchvatnej.

Oskar: Já se o Rogera nebojím, od doby, co hraje pod Annaconem, tak s horšícím se pohybem se mu neustále zlepšuje technika úderů, hraje prostě údery, který by dřív nezahrál. Díky tomu docela zdatně ten deficit v pohybu nahrazuje. Podle mě to tak ještě rok, rok a půl může pokračovat a až pak začne kvalitativně ztrácet. Nemyslím si, že by měl atakovat rekord Andreho v nejstarší světový jedničce, ale do 34 let se podle mě může udržet v top 4. samozřejmě záleží na zdraví a soupeřích.

A teda jestli je to tak, jak to říkáš, tak to podle mě ukazuje jedině fakt, že Roddicka přestal tenis bavit. Prostě už se nesoustředí na hru a nehraje to, co by hrát měl. Stejný to měl Safin, ten zas rezignoval na pohyb dopředu a dozadu, buď to hrál moc brzo po odskoku, nebo zas pomalu nad hlavou.
Reagovat
smazaný uživatel
No, to by teda bylo ultra mega překvapení. A i nejvzdálenější teorie by na to snad byla krátká.:)
Bylo by to moc pěkné. A i já, jako fanda Rogera, bych mu to přál. Ale tu přední trojici si odmyslet v hlavě lze, ale z turnaje ji odstranit Roddickovi nejde.....

Ale hezká pohádka na dobrou noc. Nepsal jsi, že už jdeš spát a neprobudil jsi se zase?;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, souhlasím, s Rogerem máš pravdu. Ale trochu se obávám, že když je na ty rekordy, tak aby nechtěl překonat i ten Agassiho. Ale to byla přeci jen jiná doba.
On Roddick právě říkal, že už cítí, že není schopen dát tenisu vše nejen po fyzické, ale i po psychické stránce. Takže to může být tak, že už ho to tolik nebaví nebo se nedokáže donutit dát do toho všechno.
Reagovat
smazaný uživatel
To já se daleko víc bojím toho, že opravdu bude chtít hrát OH 2016 :-D... Samozřejmě bych byl rád, ale nesměl by se propadnout z top 8. Teď tomu věřím, opravdu jo, může do tý doby vydržet na top úrovni. Ale prostě doufám, že když to přestane jít, bude mít dost sebereflexe, ayb to zabalil. On prostě je významem o padesát parníků za Hewittem atd., nemůže si dělat ostudu :))

Já rozhovory Aroda nevnímám, fakt ho nemusím. Ale jestli je to takhle, tak určitě ideální čas na konec. Právě Hewitt s Haasem, tam je to jiný, oni ten sport nekonečně milujou, milujou každej zápas a je jim úplně jedno proti komu, na jaký úrovni a jestli maj šanci něco uhrát :)) daj do toho 100% a zas jdou trénovat, i když už nikomu nic dokazovat nemusí.
Reagovat
smazaný uživatel
* před :))
Reagovat
smazaný uživatel
Já také doufám, že bude hrát ještě dlouho. A snad tu sebereflexi mít bude. Nebylo by nic horšího, než upadající Roger. U Haase a Hewitta to každý kvituje, jak se ještě bijí a snaží prodrat nahoru, u něho by to vypadalo vyloženě trapně, že si neumí přiznat, že je konec. Ale myslím si, že plánuje konec až prostě bude cítit, že už na špičku nemá.
Ale kdy to bude, to si vůbec netroufám soudit. Může to být až po dalších OH, ale taky třeba za dva roky. Navíc bude rozhodovat i zdraví. To on má naštěstí v rámci možností ucházející, ale už teď musí dbát na odpočinek. Taky bude záležet na soupeřích, jestli se někdo z těch mladých pušek vůbec prodere do úplné špičky.
Jak píšeš, top 8 by byla taková mez, jak by spadl níže, nebylo by to dobré.
Sakra, tuhle diskuzi bychom si měli přečíst až bude Roger odcházet. Jak jsme tu spekulovali.:)
To budou lidi šílet. Třeba to neoznámí dopředu, aby nebyl vynervovaný a nebrečel, musí to být velké emoce. No, a.magerova by přiběhla ráda s kapesníkem, na kterým má vyšitý jeho monogram.:))
Reagovat
Vojtaakk
Já myslím, že Roger klidně ty 4 roky hrát může. Na nějaký velký běhání nikdy moc nebyl, celou kariéru má v podstatě bez zranění a technika mu zůstane... navíc se nerýsuje zatim nikdo novej kdo chtěl atakovat ty úplně přední pozice... Dokonce bych řekl, že Nadal skončí dřív než RF
Reagovat
smazaný uživatel
Nj, technika provedení úderu mu zůstane, ale jak bude stárnout, může pomalu začít ztrácet ten správný cit pro míč.....
Reagovat
smazaný uživatel
:))) Jen ať prší. Shodli sme se s tomasinhem, že odložení Noleho na zejtra je naprosto vhodný a poslouží většímu dobru.
Reagovat
Frick
Kde bude hrát Petra další turnaj? A Masters už má v kapse?
Reagovat
freeteepek
Petra si teď dá trochu pauzu. Za 14 dnů bude hrát v Tokiu a potom v Pekingu.
http://www.wtatennis.com/page/Calendar/0,,12781,00.html
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hurá! To čekání bylo nekonečné! Přeju všem koukajícím na zápas Delpo - A-Rod hezký tenisový zážitek a ať vyhraje lepší! Takže Delpo :-D :-D :-D
Reagovat
dadaft
ale myslel jsem, že bude narváno..........
.............. na a není..................
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mě to trochu překvapuje, ale chápu, že ta pauza byla enormní, byť zrovna tento zápas má zpoždění pouze hodinu... navíc tam v areálu není příliš mnoho míst, kde se schovat pod zataženou střechou a kde strávit v takovém množství lidí x hodin v kuse v relativním komfortu...
Reagovat
smazaný uživatel
Musím se opravit. Jsem hňup. U předchozího příspěvku mi nedošlo, že v NY se prodávají zvlášť lístky na day session a zvlášť na night session. To je hlavní příčina odložení zápasu Sharapové s Bartoli na zítřek a taky důvod, proč už je A. Ash Stadium na zápas s Roddicka s Del Potrem takřka plný. Všichni ti, kdo mají lístky na dnešní night session tak čekali v podstatě jen hodinu na začátek dnešního večerního programu, byť jim tam pršelo už od odpoledne jejich času. Takže svůj předchozí příspěvek beru zpět. Sorry.
Reagovat
dadaft
http://www.usopen.org/images/pics/misc/f_0904_1885_azarenka_phil.jpg

dovedete si představit, že by nějaká 16-ti letá holka vyhrála grandslam?
Reagovat
Basa
Už se vysouší a bude se hrát
Reagovat
smazaný uživatel
Já už jsem mrtvej, na začátek vytrvám, ale jestli to zase přeruší, tak to bude naprd....
A Libore, komentuj to, prosím, hodně halasně, ať zůstanu bdělý.:)
Reagovat
dadaft
Roddicka chci vidět, i kdybych zítra vypadal jako zombie. ))
Reagovat
Basa
To je den:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Sharapova vs. Bartoli budú dohrávať až zajtra...Zaujímavé, no vcelku logické rozhodnutie..Aspoň z určitého uhla pohľadu.
Reagovat
smazaný uživatel
Resp. môžu dohrávať až zajtra.
Reagovat
smazaný uživatel
Sharapova vs. Bartoli budú dohrávať až zajtra...Zaujímavé, no vcelku logické rozhodnutie..Aspoň z určitého uhla pohľadu.
Reagovat
freeteepek
Mám pocit, že přestalo pršet. Diváci se pomalu trousí.
Reagovat
dadaft
Going into the quarterfinal match all signs pointed to a win for Azarenka, as all six of the pair's previous meetings had gone the Belarusian's way in straight sets - most of them easily in straight sets, as well. And after Azarenka took the first set by a 6-1 scoreline, it looked like another one of those days for Stosur.

But it would not be one of those days.
Reagovat
smazaný uživatel
Mám pocit, že som na dvorci Artura Ashe zahliadol jedného diváka bez dáždnika!
Reagovat
Fandina
Sběrač odpadků ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Napriek tomu, že miestna čata už vysušuje kurt, je v hľadisku stále pár záškodníkov, ktorí neodložili dáždnik..To nám robia naschvál, aby sme boli stále v strehu! :)
Reagovat
Fandina
Jasně, ale na druhou stranu, vysoušeči vysoušejí a přece nebudou dělat něco zbytečně ... úsměv ... za chvíli to vypukne
Reagovat
smazaný uživatel
Když zase prší, tak toho aspoň využiju a napíšu komentář k tomuto úžasnému zápasu. :)

Vika začala skvěle a po prvních třech gemech to vypadalo, že bez problémů potvrdí svou stoprocentní bilanci proti Sam. Pak se spustil déšť a zápas byl přerušen. Opravdu se dá jenom spekulovat o tom, jestli to nějak ovlivnilo zápas. Já si myslím, že to trochu pomohlo Sam, která po přestávce začala hrát lépe. V prvním setu to nedohnala, ale ve druhém už svoje zlepšení potvrdila. Druhý set byl vyrovnaný a nakonec ho rozhodl brejk, který získala Sam v sedmém gemu. V tom posledním gemu 2. setu měla Sam i trochu štěstí (a Vika smůlu), když za stavu 30-30 trefila z poměrně jasné pozice prasátko... Šlo se tedy do třetího setu, poprvé ze všech vzájemných zápasů mezi Vikou a Sam. Vika dvakrát získala brejk, ale bohužel ho ani jednou nepotvrdila. Dlouho jsem měl před očima ten moment za stavu 4:2 a 40-30, kdy Vika neproměnila gembol (Sam trefila přesně na lajnu). Trochu jsem se bál, aby to nakonec nemrzelo... Situace byla taková, že Sam srovnala na 4:4 a pak už to bylo jen o tom, jestli někdo ztratí podání. Za klíčový moment celého zápasu považuju to, jak Vika esem odvrátila brejkbol za stavu 5:5. Tím se vlastně zachránila, protože jinak by Sam podávala na vítězství v zápase. Tie-break už byla loterie, hlavně o nervech a taky trochu o štěstí. Vika vedla už 4-0 a najednou to bylo 5-5. Další dva body naštěstí získala Vika a mohla se radovat. :)

Opravdu se dá těžko vyjádřit slovy, jak moc jsem na Viku pyšný. Byly tam chvíle, kdy už jsem trochu přestával věřit. Přišlo mi, že Sam si snadněji vyhrává svá podání a hraje suverénně... Vika už sice nemusí nikomu nic dokazovat (a mně už vůbec ne), ale dneska jasně potvrdila, že je to opravdu velká hráčka. :) Sam odehrála skvělý zápas a přestože jsem se radoval s Vikou, bylo mi její soupeřky trochu líto. Tohle byl prostě takový zápas, ve kterém si nikdo nezasloužil prohrát. Jsem ale opravdu šťastný, že to Vika dotáhla do vítězného konce. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak Vika udělala hlavně tu dvouchybu v tie-breaku, tak už jsem myslel, že omdlím :D Vyhrála a dokázala, jak velká hráčka z ní za poslední rok vyrostla. A přesně takové zápasy dělají světovou jedničku světovou jedničkou :)
Reagovat
dadaft
souhlas. to eso proti superdůležitému brejkbolu bylo impozantní. ))
***
jinak jsem musel upravit pořadí svých top zápasů této sezóny do podoby:
Azarenka - Stosur USO
Sharapova - Stosur Stuttgart
Sharapova - Lisicki AO
možná tě potěší, že v každém z nich hrála tvá oblíbená hráčka.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Za všechno mluví letošní bilance Viky ve třísetových zápasech. Někdo ji sem dával... Podobných zápasů už Vika letos vyhrála několik. Tohle prostě pomůže člověku strašně moc a hlavně psychicky. To je často ta tenká hranice mezi úspěchem a neúspěchem...
Reagovat
smazaný uživatel
To mě velmi těší. :)
Reagovat
smazaný uživatel
na Sam mi nevysel, ale bylo to opravdu jen o fous:)
Skoda, ze zaclo opet prset. Bozska Marion valcuje. Doufam, ze to dovalcuje az do finale a urve svuj prvni GS, dost bych ji to pral. Holka ma 29.:) behem jeji kariery zensky tenis prosel promenou, ona se s tim i slusne vyporadavala, takze by to bylo takove pekne...:)
Jen, aby ji vydrzelo to tempo, ktere nasadila uz s Petrou...
Reagovat
freeteepek
Já ji hlavně přeju, aby porazila Šarapovovou. Jenomže Maria je tvrdej oříšek, nesesype se jako Petra. I kdyby prohrávala 4:0 zabere a otočí to. Tahle dešťová pauza jí taky hraje do karet. Jestli tohle Marion vyhraje, tak sním svůj klobouk:-)
Reagovat
smazaný uživatel
:D))) Skvele, tak na tohle se tady budeme tesit asi vsichni, kdo si tvuj prispevek precteme:)))
Dokonce bych si i tipl, ze pocet fandu Marion v tomhle zapasu se diky tvemu vpisu zvysi:) teda krom Montyho...
Reagovat
smazaný uživatel
Já už jsem si zvykl, že se tady fandí většinou proti mým favoritkám... Ale nic si z toho nedělám. Právě od toho jsem tady já (udatný rytíř Monty), abych to vyrovnal. :D

A ještě malá kvízová otázka...

Jaké bylo nejčastější slovo ve vašich komentářích k zápasu Vika - Sam?

a) škoda, b) škoda, c) škoda

Prosím, berte tento příspěvek s nadhledem. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Karoline jsem nikdy nefandil a nebudu, a na to jsem te ani nepotreboval znat:)
Anicce i preji, pokud nehraje proti Petre a par vyjimek:)
Vice jsem pral celkem minuly rok. Letos uz tak pekne nevyje jak vlcice, spis jak postreleny pes, takze to neni o tobe, ale o ni D:) jak mi zacne zase pekne vyt, mozna ji i zafandim:)
Marii jsem nikdy nefandil, a nebudu, i kdyby hrala na tichy rezim:)

Jinak mimo kurt z rozhovoru mi je nejvic sympaticka Anicka a Marie.
Vika moc ne a Karolina to je z meho pohledu takova mensi chodici katastrofa:D)

Jinak obecne vsechny holky respektuji, maji muj obdiv. Zensky tenis zacal byt dost neskutecne fyzicky narocny, a musi to byt pro ty damy fuska:)

To pisi jen, aby sis v tom udelal chlape poradek:D)))
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, vždyť tě znám (teď ještě líp). :) Já vím, že mým favoritkám normálně nefandíš... Holt se musím spokojit s tím, že občas tipneš jejich výhru. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Od 2. setu skvělý zápas, fakt jsem se hodně bavil. A nakonec jsem měl i radost, i když mám poměrně rád obě dvě. Hlavně, aby Vicky případně smázla Marion, tu ve finále fakt vidět nechci teda.
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečný zápas. Outstanding tennis od obou. Je mi Sam líto, ale samozřejmě jsem nadšený z výhry Viky. Ta má letos úchvatnou bilanci 11-0 na výhry ve třech setech.
Reagovat
smazaný uživatel
Videl som prvý set a hrala "totálny tenis". Naozaj ťažko nájsť protizbraň, pre mňa favorit číslo 1. (Hneď po Serene) ((:
Reagovat
smazaný uživatel
Hrála velice dobře a udělal jsi chybu, že si nekoukal celý zápas :) Sam neskutečně zapla na vysoký level a byl to opravdu kvalitní mač.
Reagovat
freeteepek
Marion Marii drtí a do toho zase začalo pršet! Už v předchozím zápase dešťová pauza sirénu zachránila. Doufám, že se něco podobného nestane dnes a že Marion ten první set i tak urve!!!
Reagovat
dadaft
!!! Allez Marion !!!
Reagovat
VlS
Marion pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Člověk by si řekl, že po osmifinále budete na Marion naštvaní... :D
Reagovat
freeteepek
Naštvanej jsem. Ale na Šarapovovou víc:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Proc nastvani??? Vzdyt zahrala paradne a zaslouzene postoupila.:) Proste dokazeme ocenit kvalitu soupere, a potom bych si hlavne tipl, ze mame spis radi tissi variantu tenisu:D)))
Reagovat
smazaný uživatel
freeteepek: No jo, ty fanatiku. :D

Vlk: Tak to je od vás šlechetné, že dovedete ocenit kvalitu soupeřky... Ale stejně, žádný další fanoušek krásné Marušky? :( Když se může fandit kvůli tichu, tak proč by se nemohlo fandit kvůli kráse? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Videls nekdy Marion ve vecernich satech??? Ta vypada jak nejaka zpevacka gothic metalove skupiny:) neco ve stylu Flowing Tears:)
Takze proc nefandit takove krase???
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsi sám já jsem taky velká fanynka Mashy,a né jen pro její krásu :) Takže Come On Masha!!!! ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Neviděl. Gothic metal mi nepřipadá příliš krásný. :D V tomhle jsem spíš takový mainstreamový. :)

Jsem udatný rytíř Monty, ochránce tenisových krásek,
nikdo jim nesmí zkřivit ani jediný vlásek,
princezně dánské, čarokrásce srbské,
dračici běloruské či tygřici sibiřské.
Ptá se mě někdo, jestli přidám další krásku?
Prosím vás, co je to za otázku?
Cesta do Montyho týmu není hladká,
nechávám si však otevřená zadní vrátka. :)

Tato báseň by ti mohla pomoct v utváření tvé fantasmagorické představy. :D Teď už jdu spát, když Masha hrát nebude... Tak dobrou. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já to o tobě vím, proto tě tady vždycky rád vidím. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem ráda,já tebe taky :)) přeju dobrou noc!
Reagovat
pepin
Napsal jsi to správně,oceníme i protihráčku za předvedený výkon, dokážeme to uznat na rozdíl od některých ultra fans.
Reagovat
smazaný uživatel
A slyšíš Marion? Mně přijde stejná jako proti Petře....
Jinak si myslím, že ten déšť bude proti ní. Atletka Sam to už skoro měla, už jsem si představoval jak bude opáčko loňského finále.
Takhle vidím do finále Viku ať bude hrát proti jakékoliv z druhé dvojice.
A možná to i celé vyhraje. Leda, že by jí vytřela zrak ta Roberta.:D
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi psal Vlku neco o udelanych a vysokych holcinach. Ale co rikas na Saru Erani? To neni nahoda ze i na betonu to takle drti, ja ji moc drzim palce.
P.S. taky nemam rad mMshu. Kdo ma poslouchat jeji hekani plus sledovat jeji vrazedny xychtik :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale samozrejme moje favoritky jako skoro vzdy uz jsou mimo hru :(
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim jestli jsi to uplne pochopil mainstreamovy monty:)
Tady ti neco posilam, abych ti to lepe priblizil:) Myslim, ze budes dost prekvapeny...:)

http://www.youtube.com/watch?v=7yX4nk5xmHU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=KzToXG3qo90

http://www.youtube.com/watch?v=pYY_Ex8UOPI

http://www.youtube.com/watch?v=uN7RvKgA68E

a tuhle mam asi nejradeji, ale bohuzel Stefanie uz neni, takze kapela stoji za houby, bez ni to neni ono:)
http://www.youtube.com/watch?v=kXafF8565_M
Reagovat
smazaný uživatel
Tak roztomila Sara:) je opravdu velmi, velmi sikovna, nejen fyzicky vypracovana:), nema problem z dropem, volejem, slajsem atd. dokaze si hracku pekne povodit a pekne tospinuje na forhandu:).
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak to jsem čekal trochu něco jiného... Řekl bych, že máš dobrý vkus. :) Ale já bych to asi poslouchat nemohl, přijde mi to takové smutné až depresivní. Mám radši něco veselejšího. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pepine, já myslím, že Monty dokáže ocenit protihráčku, ten poslední odstavec jeho příspěvku jsi nečetl? Ultra fans - moc silné slovo.

Vlk - nemám ted čas poslouchat všechno, ale tu poslední, co se ti líbí, jsem si poslechla. Moc pěkný klip, docela mě svým způsobem vtáhla, ale od tebe mě tenhle styl ani nepřekvapuje, sedí mi k tobě, i když tě neznám..:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tech zajimavych vokalistek je cela spousta:).

Dost zajimava je Ailyn:), ale ne vse se mi libi...
http://www.youtube.com/watch?v=hyPCC_mdwzE&feature=fvst

Skvele vokalistky ma vzdy Nightwish:) ikdyz nekteri uprednostnuji Tarju:)
http://www.youtube.com/watch?v=dg0FHmfoYGU

No a Sharon z Within Temptation, to nepotrebuje ani komentare:), ta je teda:)
http://www.youtube.com/watch?v=FJbdlYGsmVo&feature=fvst
http://www.youtube.com/watch?v=4sCkAvh50Vs

Krasna vec od Evanescence s peknou Amy Lee:) Az ji Monty uvidi a uslysi, na Masu uz nikdy nekoukne, zapomene na ni a totalne konvertuje, nebot ho Amy svym hlasem uhrane:D))))

http://www.youtube.com/watch?v=5anLPw0Efmo

Peknych je spousta, a neni to nastesti mainstream:P)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem se na to podíval, když zase prší... Nightwish a Evanescence znám a docela se mi líbí. Ta Ailyn je taky výborná zpěvačka. Ale je to všechno takové smutné...

Já mám kromě tenisových favoritek i favoritky mezi zpěvačkami. :)

Líbí se mi třeba tohle...

Beyoncé - Irreplaceable: Pro mě nejlepší zpěvačka na světě a velmi krásná žena. :) Určitě má známější věci, ale mně se nejvíc líbí tohle. Je to taková pohoda...
http://www.youtube.com/watch?v=2EwViQxSJJQ

Rihanna feat. Drake - What's My Name?: Oblíbená zpěvačka mých oblíbených tenistek. :) Líbí se mi od ní dost věcí, spíš asi těch starších (rnb), ale občas i něco nového.
http://www.youtube.com/watch?v=U0CGsw6h60k

Pixie Lott - Boys and girls: Tak tu mám hodně rád. Krásná a šikovná zpěvačka, doporučuju pustit i něco dalšího (Cry me out, Gravity atd.). Pak se mi taky líbí její duet s Tinchy Stryderem (Bright lights).
http://www.youtube.com/watch?v=T7y1MdlXclM

Little Mix - Wings: Aby tady byla taky nějaká skupina... Tyhle holky jsem objevil teprve nedávno. Strašně často je teď hrajou na britských hudebních kanálech. Mně se to moc líbí. :)

Podobná skupina jsou taky Stooshe. Ty jsem dneska slyšel unplugged a super. :)
http://www.youtube.com/watch?v=cOQDsmEqVt8

Oblíbených zpěvaček a hudby celkově mám samozřejmě víc. Tohle je jenom takový vzorek. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Little Mix - Wings: Zapomněl jsem na odkaz. :)

http://www.youtube.com/watch?v=cOQDsmEqVt8
Reagovat
smazaný uživatel
Já miluju tuhle od Beyoncé, je tam hodně sexy, taky ji mám ráda..

http://www.youtube.com/watch?v=ViwtNLUqkMY

Ty ostatní i od Vlka si poslechnu, až bude čas ..musím na to mít správnou náladu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, tak tenhle duet Beyoncé s jejím manželem mám taky moc rád. :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist