Azarenkovou nezastavilo zranění ani Radwaňská, letos vyhrála i pošestnácté

18. 2. 2012, 19:15
Aktuality 150
WTA DAUHÁ - Už na 16-0 vylepšila svou letošní bilanci ženská světová jednička Viktoria Azarenková. Běloruska si dnes sice na začátku druhého setu semifinálového duelu proti Agnieszce Radwaňské poranila levou nohu, Polku ale nakonec bez vážných problémů porazila. O již třetí titul sezony se utká se Stosurovou, které vzdala Bartoliová.
Viktoria Azarenková

Viktoria Azarenková už letos vyhrála turnaj v Sydney a z Australian Open si odvezla premiérový grandslamový titul, pro její dnešní semifinálovou soupeřku Agnieszku Radwaňskou skončily oba turnaje právě na raketě letos suverénní Bělorusky.

A Polka na svou kamarádku v této sezoně nevyzrála ani na třetí pokus a prohrála už osmé z jedenácti vzájemných utkání. Naopak dvaadvacetiletá Azarenková letos vyhrála v 16. zápase, ke kterému nastoupila.

Běloruska hraje na prvním turnaji jako světová jednička a míří už za třetím titulem během necelých dvou měsíců. Dnes však v dalším rozjetém souboji řešila nepříjemné problémy. Za stavu 6-2 a 1-0 při odvracení brejkbolu špatně došlápla a fyzioterapeutka jí dlouho ošetřovala zraněný kotník. Azarenková se na kurt vrátila a své fanoušky mírně uklidnila, obzvlášť když při hře po chvíli žádné znatelné problémy neměla. Při chůzi však kulhala a po jedné z namáhavých výměn viditelně přemáhala bolest.

Jenže Radwaňská zdravotní indispozice soupeřky nevyužila. Za stavu 2-5 ještě odvrátila mečbol a snížila na 4-5, na druhý pokus už ale Azarenková zápas při svém servisu ukončila a zvítězila 6-2 6-4.

"Vůbec nevím, co se stalo. Ale strašně to bolelo. Jsem šťastná, že jsem dokázala postoupit do finále," řekla po zápase Azarenková.

Ve finále se utká se Samanthou Stosurovou. Australanka je po nepovedeném začátku sezony blízko prvnímu titulu od loňského US Open. Australanku nezastavila na její cestě do finále ani Marion Bartoliová. Francouzka v dnešním semifinále prohrála první set a na začátku druhého kvůli problémům s nohou z utkání odstoupila.

Loňskou sezonu sice Stosurová může díky titulu z US Open považovat za nejúspěšnější v kariéře, dvakrát se v ní ale musela sklonit před sedmou tenistkou světa Marion Bartoliovou. Dvě drtivé porážky vrátila Francouzce v dnešním semifinále, které Stosurovou posunulo blízko prvnímu letošnímu turnajovému triumfu.

Australanka nevstoupila do zápasu nejjistěji; hned v první hře musela odvracet brejkboly Bartoliové, která však všechny tři příležitosti promarnila. Jako první tak udeřila Stosurová, která za stavu 2-2 sebrala soupeřce servis. Ta jí to vzápětí oplatila, ale na další brejk australské hráčky v osmé hře už zareagovat nedokázala a úvodní sadu ztratila poměrem 3-6.

Bartoliová, která za svou kariéru kvůli různým zraněním odstoupila z více než dvaceti zápasů, v úvodu dalšího setu odvrátila jeden ze dvou brejkbolů, ale kvůli problémům s levou nohou se rozhodla v utkání nepokračovat.

"Věděla jsem, že do zápasu nejdu ve stoprocentním stavu," přiznala Bartoliová. "Nemohla jsem na nohu došlápnout plnou vahou. Bolelo mě to při podání i každé změně směru pohybu. Myslím, že to bylo dobré rozhodnutí odstoupit, protože čím více se hrálo, tím to pro mě bylo těžší."

Výsledky - Dauhá (tvrdý povrch, dotace 2,168.400 dolarů):
Dvouhra - semifinále:
Azarenková (1-Běl.) - A. Radwaňská (4-Pol.) 6-2 6-4
Stosurová (3-Austr.) - Bartoliová (5-Fr.) 6-3 skreč B.


Semifinálové dvojice:
Azarenková - Radwaňská, Stosurová - Bartoliová.

 

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

150
Přidat komentář
VlS
Sam zatím samá UE, asi to bude rychlé,
Reagovat
VlS
Sam zatím katastrofálně špatná, Vika nemusi dělat skoro nic, stačí se dívat a nechat Sam, aby se ničila sama.
Reagovat
smazaný uživatel
Sam tragicka, co jsem videla.... :-(
Reagovat
VlS
Absolutně tragická. Mozek nechala v hotelu, hloupější hru jsem neviděl, ani nepamatuju. Místo posilovny by si měla dát sem tam mentální tréning, takhle se hodí tak do armády k tankistům.
Reagovat
gigin
to nemohl sledovat. Jak běhal náš marod?
Reagovat
gigin
to nemohl sledovat. Jak běhal náš marod?
Reagovat
gigin
to nemohl sledovat. Jak běhal náš marod?
Reagovat
gigin
nějak mi to blbne.. :-o
Reagovat
smazaný uživatel
beh dnes nebyl zapotrebi, chuzi a poskoky zranena Azarenkova zvladala bez problemu.. :-)
Reagovat
gigin
byla asi Svatá trojice :-D díky za info !
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
majjkaa
Roger sa este ani nezapitil a uz ma pomaly prvy set (to ma samozrejme ako jeho fans strasne tesi), no Del Potro je nejaky divny, chorý ? sa mi nezda vo svojej kozi
Reagovat
smazaný uživatel
Roger je ve velké pohodě, prakticky si na kurtu dělá co chce. To jsem tedy nečekal .. ale tím lépe :)
Reagovat
gigin
pojďme na to !!! Slepička už perlí, jak Dobrá voda !!! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Viko, Viko, já chápu, že chuť vítězství je opojná a teď chceš vyhrát všechno, ale to divadýlko sis mohla odpustit, nominace na Oscara je už stejně uzavřená..
Reagovat
smazaný uživatel
....festival vsak nekonci. Zacinam si myslet, ze notna davka dramatickeho nadani je na posty jednicek uz podminkou. Tenis je proste HRA! ;-)
Reagovat
gigin
si pokoj a nedáš !! Ani v nedělu :-D
Reagovat
gigin
já tomu nevěřím, že to zahrála. Proč by to dělala, vyvíjelo se to jasně v její prospěch.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak "neni koure bez ohynku", sesmykla se doopravdy. A hlavne uprimne doufam, ze je v poradku. (A ze ji Sam porazi!) :-)
Reagovat
gigin
že by si trošku přidala? Hmm.... ale ty slzy, výraz v obličeji.. já jsem fakt asi takové malé trdélko.. a těm babám sežeru všechno !! :-D
Reagovat
smazaný uživatel
to je sice moc mile, ale hodne neprakticke, coz? :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
moc si me neber - podezrivam i Meresjeva. ;-)
Reagovat
gigin
:-)))) tam to mohli zmafikovat úplně celé !!
baby: s něma je to těžké, bez nich ještě těžší.. asi tak :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
neviděl jsem, nemohu a nechci soudit, ale předkládám jen k úvaze odpověď na otázku "proč by to dělala, když jasně vedla". Co třeba taktická příprava na nadcházející, v tu chvíli prakticky jisté, finále?
Reagovat
gigin
já fakt nevím. Já jsem ji to sežral aj s navijákem, jako před nedávnem na AO Gaelovi. Ale ten je teď opravdu mimo hru.
Reagovat
smazaný uživatel
nezastiram, ze by me tahle varianta nenapadla, ale je to za vlasy pritazeny, prilis chladnokrevny kalkul. Tohle jsou proste takove typy. Potrebuji pozornost, oni v tu chvili sami veri, ze "umiraji". Mozna nic spatnyho, nekdo to jiste i oceni, jak jsou spontanni... Mne je ale tyjatr absolutne cizi, (padnu na zem, az kdyz me nikdo nevidi), proto to hrube nepochopeni... :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Na druhou, na obranu těch "komediantů" je potřeba dodat, že každý má jinak posazený práh bolesti. Já se třeba taky divím lidem kolem sebe, proč se bojí zubaře, když se tam nic extra bolestivého neodehrává...
Reagovat
Stan_Borowitz
"...na druhou stranu..." tam mělo být
Reagovat
smazaný uživatel
A zažils u zubaře něco jiného, než třeba vrtání mělkého kazu? :-))
Reagovat
gigin
sojka na druhou !!! :-D to by bylo.... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
ze tys me videl pred navstevou zubare!? :-)))) Jiste, prahy, podprahy i nadprahy bolesti se tu uz probiraly. Kdyz ale ja i u toho zubare trpim jen uvnitr a navenek se jen potim.... :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
kouzlo nechtěného :-))
Reagovat
Stan_Borowitz
Máš pravdu, hlavně je to o sebeovládání a povaze. Myslím, že to souvisí i s tím vytím (a především postojem k němu).
Reagovat
gigin
no ale ten "komediant" by tam jenom taky mlčky trpěl. Myslíš, že by mu zubař začal vrtat a on by šel k zemi?? :-o Na to tam nemá dostatečné publikum :-)
Reagovat
smazaný uživatel
staci jedna hezka sestricka! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Víte, co mě na tenisportálu nejvíc baví? Že se vždycky najde někdo, kdo naprosto přesně všechno ví. :D Nepřeju vám nic špatného, ale občas by vám opravdu neuškodilo, kdybyste byli v kůži tenistek a něco vás bolelo. Vám by se asi taky nelíbilo, kdyby vás někdo podezříval...
Reagovat
Stan_Borowitz
no tak za ty prachy bych to podezřívání už nějak unesl :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ale jdi, to nejsou nase pravdy, jen pohledy! :-) A kdybych byla na miste holek, tak by mi bylo uplne jedno, stejne jako jim, co se pise na TP!!! :-)))
Reagovat
gigin
jenomže ta sestřička není blbá, jak já a neskočila by mu na to !! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No quesh to napsal tak, jako by to byla úplná "jistota"... Máš pravdu, naštěstí si to tady holky nečtou. :D
Reagovat
Stan_Borowitz
I kdyby si to tady četly, tak co? Jak už jsem trochu v nadsázce napsal výše, jsou za svou práci dobře placený a přízeň či naopak nepřízeň fanoušků je její součástí. Koneckonců vrcholový sport je dnes hlavně showbusiness a k tomu drby, pomluvy a tak dále neodmyslitelně patří.
Reagovat
smazaný uživatel
Přiznám se, že vůbec neřeším, kolik holky dostávají peněz. Nikdy mě to nezajímalo a přeju jim to. Taky si to napřed musely zasloužit, ne? A co se týče těch pomluv, tak bych spíš napsal, že k tomu BOHUŽEL neodmyslitelně patří...
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak ono to spolu dost souvisí. Ti pomlouvající a drbající jsou totiž také diváci, tudíž cílová skupina reklamních kampaní, z nichž se to vše (včetně odměn) z 90% financuje. Takže "pomlouvači" mají pro sportovce z hlediska odměn prakticky stejnou hodnotu, jako obdivovatelé. I oni na ně přispívají. Bez nich by byly o dost nižší. Je to podobný vztah jako například Lucie Bílá vs. bulvár. Naoko na něj nadává, ale sama jej krmí pikantnostmi ze svého života. Dobře totiž ví, že bez něj by musela podstatně slevit ze svého životního standardu, takže s ním žije ve vzájemně výhodné symbióze. Tak to prostě funguje a vůbec to nesouvisí s tím, jestli to dotyčné(mu) přeješ, nebo ne. Zásluhy mají na výši odměn v moderní společnosti pramalý vliv. :-)
Reagovat
horska.kraslice
Azarenka je tradiční herečka, těch slz a přehnané bolestínské mimiky, kterou dává najevo v případě že se jí v zápase nedaří (dříve) nebo má nějakou bolístku, jsme v průběhu její kariéry viděli "neúrekom". A na druhou stranu, to vítězné gesto se zdviženým ukazováčkem, které si v poslední době zvykla dělat, to je dost nechutné.
Reagovat
gigin
co se přihodilo včera, tak je jasné, že to nezůstane bez povšimnutí. Buď rád, že se o "holkách" mluví !! I když takhle. Lepší, než vůbec. Ale nic ti nevyčítám, tvoje pohoršení. Někde se po finále AO objevilo foto ponožek a obuvi Novaka. Byla tam samá krev. Normálně bych řekl - ježíši, chudáček můj jugoslávský, řád by si zasloužil :-D Ale jak tak všechno čtu a vím, co si o něm mnozí myslí a píšou (a já to pozorně vnímám a chci to pochopit), tak jsem člověče začal uvažovat i tom, jestli ty ponožky nebyly od kečupu :-o
Reagovat
smazaný uživatel
Pěknej nick :-)
Reagovat
gigin
to bude určitě sojka !! Stejný případ jak P3k a armstrong.. nebo jak to tu bylo :-D
Reagovat
smazaný uživatel
prosim te a kde najdu Rafovy ponozky, rada bych si fotky v ramci objektivity a spravedliveho posouzeni porovnala! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
jen zadne konspirace! Mimochodem, do ted jsem cetla "horska krasavice." :-)))
Reagovat
Stan_Borowitz
jsou i bezprostředně po zápase nejen čistě bílé, ale i vyžehledné a úhledně složené... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
predevsim nevyfocene.... :-)
Reagovat
gigin
to nemá cenu... Zapomněl jsem na to, co jsme si řekli hned na začátku !! Ale musím tě zklamat, on s tím nikde nehauzíroval.. s tou fotkou.. bylo to někde úplně jinde.. ale jak říkám, to je marný boj. Navíc jsou to "tenké" hranice, které nemám ještě s Emičkou ujasněné :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Stan_Borowitz: Co se týče vztahů s bulvárem, tak bych spíš jmenoval jinou "zpěvačku", ale to tady nebudu rozebírat. :D S tou poslední větou souhlasím, ale myslím si, že zrovna tenistky si to zaslouží. :)

horska.kraslice: Ještě řekni, že Vika omdlela na US Open 2010 schválně a bude to úplně komplet... A co je na zdviženém ukazováčku nechutného? Já to dělám u televize taky, když Vika vyhraje. :D Asi si pleteš ukazováček s prostředníčkem... Kdyby ses častěji díval(a) na radující se sportovce (např. hokejisty po vítězství ve Stanley Cupu), tak zjistíš, že třeba na fotce s pohárem normálně zvedají ukazováček anebo ukazováček s prostředníčkem (písmeno V) jako symbol vítězství.

gigin: Na jednu stranu máš pravdu. O kom se mluví, ten žije! :D Těžko říct. Novak je známý srandista, takže kdoví... :D

pes: Hm, ale bohužel jenom nick. :D
Reagovat
gigin
a monty nevíš, nebo někdo tady, co znamenají ty 3 vztyčené prsty (palec,ukazovák a prostředník)? Někteří to dělají, ale já už se bojím vyslovit, kdo :-))))))
Reagovat
Stan_Borowitz
Jasně, ale k té nemá smysl se vyjadřovat, to je extrém. Ale nejde o magory, jde o to, že v té symbióze žijí v zábavním průmyslu všichni. Pokud tedy chtějí mít ten vysoký životní standard.

Zásluhy bych do toho nepletl, a to ani u špičkových tenistek či jiných sportovkyň/sportovců. Nikdo jim neupírá dřinu a odříkání, ale kdyby šlo jen o to, byly by jejich příjmy řekněme na trojnásobku průměrných příjmů, ne na stonásobku. Podstatné není to, jak se na své výkony nadřeli, ale to, jak jimi dokáží pobavit dav, který následně prostřednictvím reklamy "vytěží" výrobci zboží hromadné spotřeby. Je to uzavřený, nesmírně efektivní marketingový cyklus.
Reagovat
gigin
ano, ale nejdřív se musí mooooc nadřít, aby byli vnímáni tím davem. Pak požitky tebou uváděné si mohou plně užívat :-)
Reagovat
smazaný uživatel
gigin: Abych to upřesnil, Vika zvedá ukazováček a palec. Takže je to vlastně taky písmeno V. :) http://www.thehindu.com/multimedia/dynamic/00907/TH30_AZARENKA_907184f.jpg A co se týče těch tří prstů, tak to může znamenat ledacos. Třetí vítězství, hattrick... Ale rozhodně bych v tom nehledal nic špatného. Holt kdo chce psa bít, hůl si vždy najde...

Stan_Borowitz: Jasně, tomu rozumím... Ale souhlasím s giginem. Napřed si tohle všechno opravdu musí zasloužit. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm, že by se sojka maskovala jako horská s diakritikou? :-) (nee, jen žďuchnutí) O:-)
Reagovat
gigin
díky za vysvětlení Viky. Ale s tou trojkou se pravděpodobně pleteš. Už asi vím, co to je. Svatá trojice.... nepřišel jsem na to ale sám.. přiznávám se :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
tu dřinu jim nikdo nebere, ale chcete snad říct, že na to, aby se člověk stal mistrem světa v kolové, se snad nadře méně? Asi ne, že. Z 95% prostě jde o to, jak je kdo "marketingově vytěžitelný", ne jak se nadřel.
Reagovat
smazaný uživatel
Na popularitě dané sportovní disciplíny záleží hodně, to je jasné.
Reagovat
gigin
tak fyzická dřina bude určitě podobná. Ale prosadit se do špičky tenisové, nebo v disciplíně kolová bude určitě dřina odlišná. S tím souvisí i rozdílná popularita těchto sportů.
Reagovat
Stan_Borowitz
Odlišná popularita podle mne téměř vůbec nesouvisí s tím, jak těžké je v nějakém sportu dostat se na vrchol nebo jak se při něm kdo nadře. Popularita (jak už samotné slovo napovídá) závisí na tom, jak velký dav dokáže daný sport (nebo jakékoli jiné činnosti zábavního průmyslu) zaujmout, ať na stadionu či u televize. Všechno ostatní už pak je v podstatě jen chladná statistická kalkulace toho, kolik a čeho se dá této cílové skupině prodat.
Reagovat
Stan_Borowitz
Odlišná popularita podle mne téměř vůbec nesouvisí s tím, jak těžké je v nějakém sportu dostat se na vrchol nebo jak se při něm kdo nadře. Popularita (jak už samotné slovo napovídá) závisí na tom, jak velký dav dokáže daný sport (nebo jakékoli jiné činnosti zábavního průmyslu) zaujmout, ať na stadionu či u televize. Všechno ostatní už pak je v podstatě jen chladná statistická kalkulace toho, kolik a čeho se dá této cílové skupině prodat.
Reagovat
gigin
Já s tebou souhlasím, máš pravdu - navíc jsi divizní komisař, který se nezastaví před ničím a nikým !! Jen prostě tvrdím, že stát se v kolové NO.1 je prostě jednodušší než v tenise. Je tam menší konkurence, menší tlaky, možná menší finanční náročnost. A možná vůbec nemám pravdu, je to jen moje vize :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
To je rozumné, pokud nechceš skončit jako Antonio Seruti... A samozřejmě, že je těžší dostat se na špičku v tenisu než v kolové, ale ta příčinná souvislost je podle mne tato: 1. Tenis je zábavnější podívaná pro více lidí -> 2. je marketingově výtěžnější -> 3. má větší finanční podporu marketingových firem -> 4. jsou v něm vyšší odměny -> 5. přitahuje více hráčů, kteří chtějí na ty odměny dosáhnout -> 6. je těžší dostat se v něm na špičku. Z toho je myslím zřejmý kauzální vztah mezi 6. a 4.
Reagovat
gigin
ano, teď jsem úplně spokojený !! :-)) Tak to přesně je !! Díky za konzultaci :-)
Reagovat
horska.kraslice
Nejsem sojka, ale to podezření mi lichotí, sojčiny postřehy se mi zamlouvají.
Reagovat
gigin
k tomu dnešnímu duelu RF vs ND. Bylo to super, akorát zase ten komentář Slepičky na Sport1 je fakt prčovní. Je vůbec nějaký dobrý tenisový komentátor , třeba jak Záruba (hokej) nebo Bosák (fotbal)?
Reagovat
smazaný uživatel
Sandra Kleinová. :) Ten zápas jsem neviděl, ale když se řekne Sport1 a Slepička, tak mám hned jasno... Největší exot mezi českými komentátory! :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Musíte to vnímat jako parodii, pánové. Třeba jako Felixe Holzmanna. Pak je to občas docela legrace.
Reagovat
smazaný uživatel
No ten co komentoval Berdycha proti Del Potrovi to bylo ještě horší. Je to fakt hrůza no, nejlepší je asi Moravec z eurosportu, ten se v tom aspoň vyzná.
Reagovat
gigin
to je fakt !! :-D Ještě si ho pamatuju ze zlaté éry. Lála, Kokrment - branka !! :-))))) Vidíš a dnes valí tenis, jak o dušu. Jak tam Davyděnko doběhl ten kraťas a hodil to do sítě. Tak Jan na to: V tuto chvíli si člověk říká, proč já blbec jsem tam utíkal !! :-)))))))
Reagovat
gigin
monty25: to je překvapení :-)))
AREF: já právě teď nevím, který to je, oni se tam střídají, a jak su blbý na jména, fakt teď nevím. Vím, že jeden je úplně šílený a pak je tam jeden celkem fajn.... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pouva býval při komentování tenisu totálně mimo, naopak Moravec se mi zdá docela fajn :-).
Reagovat
gigin
děkuji ti za ujasnění :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jediný kdo ji teď dokáže porazit je Petra ve formě a to bude chvilku ještě trvat :D
Reagovat
Stan_Borowitz
v ženském tenise přece dokáže kdokoli kdykoli porazit kohokoli...
Reagovat
smazaný uživatel
viděl si její zápas v poslední době?? jestli jo tohle bys nenapsal
Reagovat
Stan_Borowitz
Aniž bych se chtěl kohokoli dotknout, o tom přece ženský tenis je. Jeden den se hráčka zdá neporazitelná, druhý den prohraje s někým relativně neznámým. Není to vůbec neobvyklé. Kvůli tomu lidi na ženský tenis chodí. Jinak by mohli koukat na challengery :-)
Reagovat
smazaný uživatel
"mlade pusky" nikdo nesledujete? :-) Asi prezent, ale fandim Ryanovi....
Reagovat
smazaný uživatel
No jak jinak ... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
to je vytka? O:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nooo..původně myslel jsem, že fandíš jen těm zaoceánským, kteří mají sedm stop :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nejde prece o zadne stopy, ale o brazdy na tenisovem poli..... ;-) A taky o protiklady, miluju kontrasty! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tady kontrast sedí, Johny je proti Ryanovi ryzí O:-) :-))

Aaaa vyšší puška bere finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Johna vuuuubec neber do pusy, stoji uuuuuplne stranou!!!! :-))) Jinak Raonic je takovy uz od pohledu "hodny chlapec" ... nic proti! Ale stejne Ryan ve druhem tak vyhucet nemusel... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jestli psi maj pusu, tak sojky maj asi chobot! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
tak ja sem nemuzu zatahovat sojkopsi cvanhy, ze... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Nojo..vlastně máme zakázáno "oblažovat" ostatní čtenáře :-X..:-).
Reagovat
smazaný uživatel
amen!
Reagovat
smazaný uživatel
Taky doufám a věřím:-)bude to určitě pěkný zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
NADHERNY TENIS! Diky, gratulace Fedexovi! :-)))
Reagovat
gigin
to uznat. Fakt super...
Reagovat
VlS
Parádní podívaná
Reagovat
freeteepek
Tak, měl namále. Rozhodly poslední 3 hry, kdy se R. zvedl ze stavu 0:40, aby vzápětí sebral D. servis a doservíroval to až to cíle. Škoda, že jsem většinu prachů na Fedexe prosázel při kurzu 1,3. V té hře tam byl kurz snad 3:1. Takto otočit zápas ze stavu klinické smrti umí snad jenom F. a P.Ková!
Reagovat
Padme
Ufff. Ale co dneska předvedli - klobouk dolů! Davyděnko hrál naprosto famózně a jsem hrozně ráda, že to Roger nakonec otočil:) Sice se štěstím, ale má můj obdiv za to, jak se zvedl psychicky a herně!:)
Reagovat
smazaný uživatel
Pořád tam byla vidět jistá psychická výhoda Fedexe na Nikolajem. Jinak teda pomoci si dvěmi esy v tak důležitém gemu (jak tekl 0:40)..to prostě uměj jen ti nejlepší no :-).
Reagovat
skott
a ten Koljovo bekhend dva metry v kurtu precizne zavesenej do site pri druhem bp...to take umi jen ti nejlepsi?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, to je ta psychika..
Reagovat
rod_laver
kdyby jen kurz 3:1, já jsem na BF sázel při kurzu 4.1. na Fedexe, že to otočí :) nervy jsem měl pocuchaný pěkně, hlavně za stavu 4:4 a 0:40...
Reagovat
freeteepek
U Rogera to není štěstí, on prostě miluje krizové situace. V těch chvílích přepíná na vyšší level hry, ten který donedávna nikdo neměl. A dnes ho má ještě Djoker. Ale to jenom proto, že se pořádně modlí. Narozdíl např. od věřícího Nadala, který se ale nemodlí, takže je mu to k prdu...(viz mé předchozí příspěvky):-)))
Reagovat
freeteepek
K výhře!
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, kde jsou ty časy:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale zapoměli jste, že starý pán má zastrčený čtyřlístek za klopou :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nikolaj prostě nechce vyhrát...evidentně si už více rozumí s funebráky :D
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
Mark976
No zítra myslím, del Potro jasný vítěz ve 2 setech:o)) doufám!
Reagovat
smazaný uživatel
hruba sila obcas nad krasou a eleganci vitezi ... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Taky doufám v návrat Del Potra... už dlouho neměl žádný pořádný výsledek.
Reagovat
Mark976
nevím jestli je Federer krásný, nebo elegantní:o) pro mě je spíš nic moc a arogantní:o) mám raději typy, co jsou skromnější - jako je třeba Nadal,Tsonga nebo Nalbandian
Reagovat
smazaný uživatel
hrace osobne neznam, takze radeji hodnotim jen tenis, ten, nastesti, vidim osobne... :-)))
Reagovat
gigin
vzpomínáš, jak jsme to včera řešili ?? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Vzpomínám :-)) až jsem z toho nemohla spát:-))
Reagovat
gigin
no, ony jsou to složité debaty, to člověku dá zabrat :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ani ne, jen jsem nad tím přemýšlela, co jsi psal a musela ti dát za pravdu:-)) indicií jsem měla od tebe celkem dost:-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Řeč není o Federerovi jako osobě, ale o jeho hře - ta bezesporu krásná a elegantní je. To uznávají i jeho soupeři, třeba Nadal. A Nalbandjan (i když ho mám rád) jako etalon skromnosti? To snad ne...
Reagovat
gigin
Ježíš, děkuji :-) Taky jsem nad tím přemýšlel a došel jsme k tomuto - ty se díváš na nějakého jedince (svým subjektivním pohledem) a určuješ jestli je takový nebo makový. A tam je ta "tvá" pomyslná, tenká hranice, jestli ho posoudíš jako sebevědomého, nebo ho dáš do škatulky namyšlených, nabubřelých. Myslela si to tak? :-O Jestli ne, tak z toho spát nebudu dnes já :-))))))))))))
Reagovat
gigin
jasně, že byla řeč o jeho hře. Ale zase.. Nemusí to být krása a elegance pro všechny...
Reagovat
smazaný uživatel
gigine, pro tenisty neni jine volby, fanousek at si vybere! :-))) Mimochodem, tahle noc je pro tebe uz temer marna, jak tak si tu ctu... ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
no tak to je jasný, co člověk, to jiný vkus. Někdo má rád Johanna Sebastiana Bacha, jiný zase Michala Davida :-)
Reagovat
gigin
ano, ano, máš ve všem pravdu !!! :-)))))))))))) malinké doznání: RF hraje opravdu s takovou lehkostí, s náznaky jemné elegance !! Ať je teda noc úplně zabitá :-D
Reagovat
gigin
Přesně tak !! Tys dal teda příklad :-)))) Fajny kontrast !!! :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Já už bych to neřešila, vyjádřila jsem se myslím dostatečně, přece jen, nechci tě mít na svědomí, raději se dobře vyspi:-))
Reagovat
gigin
Tak jo, už tak su zas doblblý :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale pozor rýsuje se bomba dnešního vrčera..........Davydenko, ale pořádně vystrkuje rohy!!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale taky ho začíná bolet koleno..nebo co..
Reagovat
smazaný uživatel
uz jsem ho podezrivala, ze nasel svoji starou samohrajku, nastesti ted par zbrklosti a krasne mice Fedexe...
Reagovat
smazaný uživatel
No Nikolaj se slušně zalekl :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodně ji našel, ale ještě ji musí seřídit....určitě na síti :).
Tak a 3. set.
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečné co ten Nikolaj dneska hraje..... :)
Reagovat
smazaný uživatel
stary pan ale elegantne drzi krok, ted cista radost.. je o krucek napred...:-)
Reagovat
Mark976
to je už celkem jasné, že poslední set je do tiebreaku a Fedex ho nedá:o) páté (tady třetí) sety uměl posledně jen s Nadalem před 5ti lety ve Wimbledonu:o)
Reagovat
smazaný uživatel
Nikolaj rozhodně nedá dneska kuži lacino...konec je otevřený
Reagovat
smazaný uživatel
ale Fedex rovnez famozni, kocham se.... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
úžasný :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám že Sam už Viku porazí jinak bude mít Azarenka moc velký sebevědomí vůbec ji nesnášim jako aViku :D:D
Reagovat
freeteepek
Mluvíš mi z duše. Vika potřebuje srazit hřebínek (a taky sebrat nějaký body)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si myslím, že by jí už měl někdo zastavit....dneska jsem viděl její zápas od finále turnaje mistryň a rozhodně vím proč to dělám, to její hekání je nesnesitelné.
Reagovat
smazaný uživatel
Sam rozhodne neni bez sance. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Každá serie jednou končí a Stosurka ty finále umí....mohla by pro jednou dostat výchovný pohlavek :), třeba tak jako dneska Berdych :D
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.sportlemon.tv/v-2/16/70/v-367069.html
Reagovat
smazaný uživatel
se odhlásila z Monterrey ... http://tennisdale.blogspot.com/2012/02/sobotni-podvecerni-tvitoviny-serena.html
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vole FANOUŠKI? Jak tohle může někdo napsat????
Reagovat
smazaný uživatel
cau nemate prosim nekdo nejaky streamek na zapase federera? dekuju
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.lshunter.tv/streams/1/lshro1.html nebo zvolit jiný na http://www.lshunter.tv/tennis-live-streaming-video.html
Reagovat
freeteepek
Tak jsem zvažoval, zda se do Dubaje na ten turnaj někdy nezajet podívat. Na turnajových stránkách jsem se podíval na ceny ubytování v jednom ze dvou doporučovaných ***** hotelů, kde možná bude bydlet i Petra se svým týmem. Nejlevnější pokoj tam nyní přijde na nějakých 300EUR. Ale ten výhled!
Jestli Vás neodradila cena za letenku a ubytování, mrknětě ještě pro zajímavost na tohle:
http://testure.eu/client/dubai_20pictures/dubai.html
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem na Viku moc pyšný. Doufám, že její kotník bude v pořádku. Byla by strašná škoda, kdyby ve finále nemohla hrát naplno. Hodně mi zatrnulo, když jsem viděl, že Vika leží na zemi a něco ji bolí. Myslím, že v tom prvním gemu po ošetření se to trochu podepsalo i na její psychice. Vika musela bojovat s bolestí, ale kousla se a nakonec to vyšlo. Při rozhovoru bylo vidět, jak měla rozmazané oči... Aga dneska neměla svůj den, to se stává. Na druhou stranu tam byla řada krásných a pestrých výměn.

Sam je těžká soupeřka a po dnešku bude možná i víc odpočatá. Ale jestli bude Vika v pořádku, tak věřím, že to pro ni dopadne dobře. Ale i kdyby nedopadlo, hlavně ať je zdravá!
Reagovat
smazaný uživatel
nadnerna kurzova horska draha, hosi z beloruske sazkarske mafie se smali a namastili si kapsy...:)
Reagovat
smazaný uživatel
jak trefně v předchozí diskusi podotkla Sojka - Meresjev hadr ... dost jí pomohla Aga, ale jinak opravdu klobouk dolů
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist