Babosová s Mladenovicovou a Bartyová s Vandewegheovou prolétly do semifinále Turnaje mistryň

26. 10. 2018, 09:44
Aktuality 8
TURNAJ MISTRYŇ - Timea Babosová a Kristina Mladenovicová začaly v Singapuru naprosto suverénně. Nasazené dvojky ve čtvrtfinálovém souboji za necelou hodinu smetly Gabrielu Dabrowskou a Yifan Xu. Soupeřky se dozví po skončení duelu Bartyová, Vandewegheová - Mertensová, Schuursová.
K. Mladenovicová a T. Babosová

Nasazené dvojky Timea Babosová s Kristinou Mladenovicovou ve čtvrtfinále Turnaje mistryň žádné překvapení nepřipustily a za necelou hodinu hry deklasovaly 6-0 6-2 kanadsko-čínský pár Gabriela Dabrowská, Yifan Xu.

Maďarka s Francouzkou sice jednou v utkání ztratily servis, když nedokázaly potvrdit úvodní brejk ve druhé sadě a ztratily šňůru osmi vyhraných gamů, nicméně svým soupeřkám dovolily uhájit podání jen jednou, a v prvním setu jim dokonce nadělily nepopulárního "kanára".

Babosová na Turnaji mistryň startuje čtvrtým rokem po sobě (podruhé s Mladenovicovou), loni dokázala s českou tenistkou Andreou Sestini Hlaváčkovou dokráčet až k titulu. Mladenovicová se účastní akce pro osm nejlepších párů sezony potřetí v kariéře a zítra bude útočit na první finále.

Vítězky letošního Australian Open a finalistky US Open Babosová s Mladenovicovou v semifinále narazí na Australanka Ashleigh Bartyová s Američankou Coco Vandewegheovou, které ve večerním duelu přehrály 6-1 6-4 dvojici Elise Mertensová a Demi Schuursová.

První sobotní semifinále obstarají české páry Brabora Krejčíkvá s Kateřeinou Siniakovou a Andrea Sestini Hlaváčková s Barborou Strýcovou.

• TURNAJ MISTRYŇ •
Singapur, tv. povrch / hala, 7,000.000 dolarů
páteční výsledky (26. 10. 2018)
• Čtyřhra - čtvrtfinále •
Babosová/Mladenovicová (2-Maď./Fr.) - Dabrowská/Yifan Xu (Kan./Čína) 6-0 6-2
Bartyová/Vandewegheová (Austr./USA) - Mertensová/Schuursová (4-Belg./Niz.) 6-1 6-4
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

8
Přidat komentář
Fransoas
Tak to jsem vážně zvědav jak dopadne semifinále,protože oba pára vyhrály hladce ale také rychle.Určitě budou hodně nebezpečné pro naše kočky.
Reagovat
Fransoas
Vypadá to,že se střetnou S Barty a Vandewegh.
Reagovat
tommr
jj tyhle dvě vypadají docela nebezpečně ...
Reagovat
tommr
jsou jediný, který můžou sesadit Báru s Katkou z pozice deblových jedniček takže z jejich hladkýho postupu moc velkou radost nemám ...
Báru s Katkou si ale můžou pozici jedniček definitivně zajistit samy pokud porazí v zítřejším semifinále Angry Birds ...
Reagovat
Jan
Angry Birds měly hrát v červené skupině a potkat se s Babosovou/Mladenovičovou :) Pak by byly angry Babosová s Mladenovičovou :)
Reagovat
EllNino
Nejsou skupiny
Reagovat
gigin
:DD náfuko
Reagovat
VlS
Definuj mě skupinu. Je půlka pavouka skupina, nebo není? Chytání se za slovo je náš národní sport jestě před čutanou.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist