Bartoliová suverénně ovládla turnaj v Ósace a má šanci na Istanbul

16. 10. 2011, 11:07
Aktuality 9
WTA ÓSAKA - Marion Bartolivá vyhrála bez ztráty setu turnaj v Ósace a udržela si teoretickou šanci kvalifikovat se na Turnaj mistryň. Ve finále dnes smetla 6-1 6-3 Australanku Samanthu Stosurovou.
Marion Bartoliová

Závěrečná kola turnaje komplikoval déšť a tenistky tak dnes absolvovaly semifinále i finále. Marion Bartoliová ve svém duelu navázala na předchozí suverénní výkony a Němku Angelique Kerberovou porazila 6-1 7-6. Samantha Stosurová už měla se svou soupeřkou - čtvrtfinálovou přemožitelkou Cetkovské Jie Zheng z Číny - mnohem více práce, roli nasazené jedničky ale potvrdila a zvítězila 7-6 3-6 6-3.

Vítězky se po pár hodinách odpočinku vrátily na kurt a finálovému střetnutí vládla turnajová dvojka Bartoliová. V duelu sedmadvacetiletých tenistek měla více sil než vítězka letošního US Open a vyhrála hladce 6-3 6-1.

Sedmadvacetiletá Bartoliová získala druhý letošní titul po Eastbourne, kde na trávě v semifinále zdolala právě Stosurovou. Wimbledonská finalistka z roku 2007 má na kontě celkem sedm turnajových triumfů. Letos se udržela před posledními turnaji sezony v boji o Turnaj mistryň, v němž už jako jediná může teoreticky sesadit osmou Polku Agnieszku Radwaňskou.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

9
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ale kdyžtak bez těch urážek bych prosil. Sam je sympatická a velmi dobrá tenistka a nezaslouží si takové špinění. Marion fandím už dlouho, ale Sláva vítězům a ČEST poraženým.
Reagovat
smazaný uživatel
Sam cest a Hopsalce slava! Odcvicila to zrejme famozne. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Sestava byla naprosto bez chyby! :-)
Reagovat
VlS
No, při té sestavě s Kužely byla levá ruka s pravou asynchronní, jó to tenkrát na spartakiádě na Maninách ............
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mě neminulo nacvičování sestavy..akorát to bylo "Tenkrát na Admiře" :-))
Reagovat
VlS
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
19 stupňů východně, Astra 1
ORF Sport plus (označení programové pozice TW1), frekvence 12663 MHz, symbolrate 22000, polarizace H, parabola 60 cm
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem rád, že vím jak se štípou lístky v mhd, nechtěj po mě žádnou techniku fušére !
Reagovat
smazaný uživatel
Stosur je odporná hráčka, z mého pohledu jedna z největších krůt na okruhu ! Jsem maximálně spokojený, Marion je jiná klasa, naprosto zasloužená vítězka !!!!!!

Stosur už nikdy více, pokud budeš chtít vyhrát turnaj, poohlédni se turnajích nižší úrovně.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist