Bartoliovou deklasovala kvalifikantka

16. 9. 2010, 10:06
Aktuality 2
Nejvýše nasazená Marion Bartoliová se s turnajem v Québeku rozloučila už ve druhém kole. Její překvapivé vyřazení má na svědomí devatenáctiletá kanadská kvalifikantka Rebecca Marinová, která Bartoliovou vyprovodila 6-3 a 6-1.
Profily hráčů
Marion Bartoliová

Rebecca Marinová tak navázala na solidní výkon z nedávného US Open, kde díky úspěchu v kvalifikaci debutovala na grandslamovém turnaji a ve druhém kole pak potrápila Venus Williamsovou, než s ní prohrála 6-7 a 3-6.

Proti 14. hráčce světa Marion Bartoliové byla Marinová bezchybná při vlastním podání, zatímco soupeřce, vítězce tohoto turnaje z roku 2006, vzala servis hned čtyřikrát. "Byl to můj nejlepší zápas v životě. Výše postavenou hráčku jsem nikdy neporazila," radovala se Marinová.

Pokud by se jí ve čtvrtfinále podařilo překvapit i Američanku Bethanii Mattekovou-Sandsovou, může pak narazit na Lucii Šafářovou. Česká jednička a loňská finalistka z Québeku se o semifinále utká s turnajovou pětkou Melanií Oudinovou z USA. Ta ve druhém kole ztratila jen tři hry s Gruzínkou Annou Tatišviliovou.

Výsledky - Québec (tvrdý povrch, dotace 220.000 dolarů):
Dvouhra - 2. kolo:
Marinová (Kan.) - Bartoliová (1-Fr.) 6:3, 6:1, Matteková-Sandsová (USA) - Görgesová (6-Něm.) 6:1, 6:4, Oudinová (5-USA) - Tatišviliová (Gruz.) 6:3, 6:0.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
k tomu asi není co dodat, výsledek jako dělaný pro sázkové kanceláře no od začátku us open mi to sázení jde do velkých sraček
Reagovat
smazaný uživatel
mel jsi se poradit,kdyby jsi ji videl hrat s venus bral bys to jako darek ja vcera solo proti bartoli 6,5 hdp vic nez krasavec
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist