Bartyová po ukončení tenisové kariéry bude hrát exhibičně golf

19. 4. 2022, 11:05
Aktuality 3
Bývalá světová jednička Ashleigh Bartyová se po svém nečekaném konci tenisové kariéry bude věnovat i golfu. Pětadvacetiletá Australanka se upsala organizátorům série exhibičních turnajů, na nichž bude startovat ještě dalších 23 celebrit ze světa sportu.
Profily hráčů
Ashleigh Bartyová

Bartyová bude členkou výběru zbytku světa, jehož kapitánem bude Jihoafričan Ernie Els. Jeho soupeřem bude tým USA vedený dalším vítězem golfových majorů Fredem Couplesem.

První turnaj takzvané Icons Series se bude hrát v červnu na hřišti Liberty National v New Jersey, další akce budou v Evropě, Asii a Austrálii. Vedle trojnásobné grandslamové šampionky Bartyové se na turnajích představí například zástupci fotbalu Pep Guardiola a Harry Kane, bývalý plavec Michael Phelps, boxeři Canelo Álvarez a Oscar De La Hoya či někdejší hráč amerického fotbalu Ben Roethlisberger.

Bartyová ukončila překvapivě tenisovou kariéru v březnu, dva měsíce po triumfu na Australian Open. V minulosti hrála profesionální kriket a golfu se doma v Queenslandu věnuje i vzhledem k tomu, že je zasnoubena s golfovým profesionálem.

Ondřej Jirásek, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
Fandina
Barty se chtěla věnovat rodině a možná, že to bude další sport, i když tohle je jen exhibiční akce, ale kdo ví. Jinak má moje velké plus, co se týká golfu. Pro mě je golf sportovní jednička, hrála jsem ho i soutěžně, teď jen občas, ale pořád ho miluji.
Reagovat
Ela-fon-isi
Pochybuju, že zůstane u exhibice. smile Dobré je, že se v Austrálii nelyžuje, Ester by měla konkurencí, takhle to odnese Jessica.smile
Reagovat
blixa
Bývalí sportovci, to chápu ale kde na to Pep Guardiola a Harry Kane vezmou proboha čas ??? smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist