Bartyová pro zranění vynechá v Eastbourne wimbledonskou generálku

24. 6. 2019, 15:33
Aktuality 11
Novopečená světová jednička Ashleigh Bartyová se kvůli zranění ruky odhlásila z turnaje v Eastbourne. Australská tenistka má po triumfech na Roland Garros a v Birminghamu potíže s pravou paží a z preventivních důvodů nechce riskovat další zhoršení před Wimbledonem. Třetí grandslamový turnaj sezony začne na trávě v All England Clubu 1. července.
Profily hráčů
Ashleigh Bartyová (© j48tennis.net)

"Je to zranění, které se mi vrací už od šestnácti," řekla Bartyová, která po vítězství v Birminghamu vystřídala na prvním místě světového žebříčku Naomi Ósakaovou. Potíže s kostí podle ní vznikají z přetížení, proto si raději po sérii dvanácti vítězných zápasů dopřeje pauzu.

Možnost, že by kvůli zdravotním problémům nestihla Wimbledon, si vůbec nepřipouští. "Myslím, že to bude v pořádku. Musíme se o to ale v příštích třech čtyřech dnech pořádně postarat a ujistit se, že budu připravená na příští týden," dodala Australanka, jež se pasovala do role jedné z wimbledonských favoritek.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

11
Přidat komentář
Kozoroh
https://www.sport.cz/tenis/clanek/1118119-kvitova-o-traumatu-muzum-neverim-mozna-proto-jsem-sama-mohla-jsem-uz-byt-na-hrbitove.html#article-artcl
Reagovat
Blondie
To se tak strašně špatně čte... Když si vzpomenu, jak i inteligentní, vzdělají lidé z lékařských rodin ke mně chodili a říkali mi, že si to ta hysterická kráva udělala sama, protože už nechtěla hrát tenis :( je to fighter.
Reagovat
rybicka
"Occamova břitva" a "vymýšlení nesmyslných teorií, které mají jediný cíl. Ukázat na složitost něčeho, co je ve skutečnosti banální, a především na nesmírnou vzdělanost autora takové teorie..."

Také mě dostávají konspirační teoretici. U té Petry to už, myslím, hraničí s duševní nemocí oněch dotyčných. Vzdělaní ještě nemusejí být nutně inteligentní a schopni rozumného hodnocení.
Reagovat
rybicka
* duševní nemoc je asi, na dálku, příliš. Řekněme raději - nedostatečnost. :-)
Reagovat
Vlk-v-trave
Článek letí i světem...nedávno byl na špaňelském portálu PB.

http://www.puntodebreak.com/2019/06/23/confesion-mas-intima-petra-kvitova
Reagovat
FulnekUltras
také musím pravou šetřit - mám pochopení... ;-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Podobně jako po vítězství na FO se dalo čekat odhlášení.
Dvojciferný počet zápasů na trávě by potěšil, dvojciferný počet výher by byl parádní.
Travnatá sezona je bohužel krátká.
Hlavně být hlavou na kurtu, Ashhle1gh :-)
Reagovat
slacker
Bych cekal ze ta "sympatacka" rekne na rovinu ze je unavena a nebude predstirat zraneni.
Reagovat
hippos
jezis, je to proste takova ta rec o prepudrovanem nose
tak se to dela, delaji to vsichni
Reagovat
freeteepek
Čekal někdo něco jiného? Proč se pořád holky musí vymlouvat na nějaká zranění? Nestačilo by prostě říct, že už toho mají plné brýle a že si prostě potřebují odpočinout? Zavedl bych pravidlo: "vyhraješ turnaj, na další zítra nemusíš":-)
Reagovat
Fransoas
Klidně tam může být zranění,ale pravděpodobně to nebude tolik vážný.Kolotoč turnajů je náročný.Pro Wimbledon je jedna z adeptek na titul.Asi má strach,že by ne GS mohla mít problém.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist