Bautista kvůli wimbledonské jízdě odložil rozlučku se svobodou

12. 7. 2019, 12:18
Aktuality 5
Původně si měl s kamarády užívat party na Ibize, ale místo rozlučky se svobodou se dnes bude Roberto Bautista rvát o finále Wimbledonu. Na grandslamu se dostal tak daleko v 31 letech poprvé a nečekaný úspěch mu změnil plány. Místo cesty na Ibizu přátelé dorazí za španělským tenistou do Londýna a budou sledovat, zda dokáže zastavit srbského šampiona Novaka Djokoviče.
Profily hráčů
Roberto Bautista

Bautista se ožení v listopadu. Termín s koncem Wimbledonu se mu v nabitém kalendáři zdál vhodný na oslavu. "Všechno je dávno zorganizované, měl jsem být na Ibize. Šest kámošů už tam je. Ale mně je tady v Londýně tak nějak líp," usmíval se nečekaný semifinalista, který se dostal do společnosti velké trojky Djokovič, Roger Federer a Rafael Nadal.

Ve Wimbledonu hraje životní turnaj. A není bez šance, protože Djokoviče už letos dvakrát porazil. Na Masters v Miami i v lednu v Dauhá, kde pak ve finále přehrál Tomáše Berdycha. Oba turnaje byly na tvrdém povrchu, tentokrát se utká se Srbem na trávě.

Proti Djokovičovi nastoupí ve 14:00 SELČ. I kdyby se světovou jedničkou prohrál, dostane se v letošním žebříčku na sedmé místo a může pomýšlet na další velký úspěch, premiérový start na Turnaji mistrů.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
Padme
té svatby nebál víc a Djoka ještě víc nepotrápil :D
Reagovat
turista
Stačilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu, jak může vyměnit Ibizu za SF Wimbledonu.

Podle mě to pustí ve třech a na pátou už má letenku, večer bude na sračku tancovat nahý u tyče.
Reagovat
rybicka
Ironie? Z textu to nevypadá.
Reagovat
Mayo
Zato dnes to bude rozlúčka s Wimbledonom (kappa)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist