Becker přišel v Británii kvůli rychlé jízdě o řidičský průkaz

27. 7. 2019, 10:45
Aktuality 5
Bývalý slavný německý tenista Boris Becker přišel v Británii kvůli rychlé jízdě na půl roku o řidičský průkaz. Trojnásobný wimbledonský navíc musí zaplatit pokutu 1700 liber (téměř 45 tisíc korun).
Profily hráčů
Boris Becker

Jednapadesátiletý Becker překročil rychlost na stejné silnici jihozápadně od Londýna dvakrát během čtyř měsíců. V minulosti už přišel o devět bodů kvůli telefonování za jízdy i překročení rychlosti.

Beckerovi nedávno vynesla dražba trofejí a osobních předmětů přes 750 tisíc eur (více než 19 milionů korun). Výtěžek z internetové aukce mu má pomoct umořit část dluhu, kvůli kterému je od roku 2017 v insolvenčním řízení.

Bankrot na něj vyhlásil předloni soud v Londýně kvůli nesplacené půjčce ve výši 3,5 milionu eur (90,2 milionu korun) od soukromé banky. Do insolvenčního řízení se pak přihlásil i Beckerův bývalý obchodní partner s pohledávkou 36,5 milionu eur (asi 941 milionů korun).

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
panzer.dragon
Teď jsem četl na twitteru, že djokovic byl v jednu chvíli 15GS titulů pozadu za Federerem :-OOOO a stáhnul to na 4 tituly rozdíl.. celkem krutopřísný
Reagovat
Cico93
Po AO 2010 to vyzeralo následovne:
Roger - 16
Rafa - 6
Novak - 1
Reagovat
panzer.dragon
celkem nemyslitelný v tý době, že by Novak byl největší hrozba pro Rogera :-)
Reagovat
Patik
Beckerovi ide karta...čo bude ďalej ? :)
Reagovat
Mantra
nechápu, jak mohl Djokoviče ukecat na trénování, on má hlavě fakt šílenej bordel. Djokoviče nemusím, ale fakt je asi taky dost snadno manipulovatelný, když navíc přihlédnu k pozdějším seancím s tím šamanem, tak může být rád, že se vrátil na tu úroveň co zase hraje. Boris je jak Řepka - trošku :-D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist