Becker se bude ženit, vrací se k bývalé přítelkyni

1. 3. 2009, 18:36
Aktuality 2
Bývalý slavný německý tenista Boris Becker se bude ženit. Trojnásobný wimbledonský vítěz prý vezme k oltáři svou nizozemskou přítelkyni Lilly Kerssenbergovou. Svatba se uskuteční 12. června ve švýcarském horském středisku Svatý Mořic.
Profily hráčů
Boris Becker a Sharlely Kerssenbergová

Připravovaný sňatek oznámil Becker v sobotu v populární televizní show "Wetten dass..." (Vsaďme se, že ...), kde se vyslovil i k peripetiím, které provázely jeho vztah s Kerssenbergovou. Pár se před rokem a čtvrt rozešel po tříleté známosti, ale nedávno se dal znovu dohromady. Vítěz šesti grandslamových turnajů mezitím stihl zásnuby s dcerou svého bývalého manažera, vydrželi spolu však jen krátce.

"Vydal jsem se špatným směrem," řekl jednačtyřicetiletý tenista ke krátké známosti, která skončila před třemi měsíci, kdy mu Sandy Meyerová-Wöldenová oznámila rozchod textovou zprávu. "Lilly mi odpustila a věří mi," uvedl na adresu své o devět let mladší přítelkyně.

Becker se bude ženit podruhé. S první manželkou Barbarou, s níž se rozvedl v roce 2001, má dvě děti. Navíc má nemanželskou dceru s modelkou Angelou Ermakovovou.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Borisi, Borisi, kam se jí to díváš???:))
Reagovat
smazaný uživatel
To je ďábel ten Boris!!! ;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist