Becker si založil vlastní internetovou televizi

7. 5. 2009, 22:45
Aktuality 1
Německá tenisová legenda Boris Becker odstartovala svou vlastní internetovou televizi. Díky ní chce podle agentury DPA na adrese www.boris-becker.tv divákům umožnit nahlédnout do svého pracovního i soukromého života stejně jako do svých dobročinných aktivit.
Profily hráčů
Boris Becker

"Je to vůbec první osobní webová televize na světě," tvrdí jedenačtyřicetiletý Becker. Pro vysílání už získal několik sponzorů.

Stránky zatím nabízejí asi 30 videí ze života trojnásobného wimbledonského vítěze. Další reportáže budou postupně přibývat. Návštěvníci by neměli být ochuzeni ani o obrázky z plánované Beckerovy svatby s Lilly Kerssenbergerovou, která se má odehrát 12. června.

Becker žije ve Švýcarsku. Díky své popularitě se často objevuje v reklamách, z nichž má slušný příjem. Svou televizí chce nyní ale svůj obraz v očích veřejnosti začít sám ovlivňovat. "Myslím, že 'Becker 2009' je trochu jiný, než se v téhle zemi povídá," řekl sportovec. Proto prý sám převzal iniciativu a chce ukázat, "kdo Becker vlastně je a jak žije".

Uvedl, že po ukončení sportovní kariéry se i on dál vyvíjel. Nechce tedy pořád jen odpovídat na otázky o své minulosti a sportovních úspěších. Představit se chce i jako člověk, který se rád směje. Podotýká, že vysílání ho nebude jen oslavovat. "Žádné obavy, jsem sebekritický člověk," říká tenisová legenda. Vysílání pořadů o sobě za exhibicionismus nepovažuje.

Do internetového podnikání se Becker pustil už před osmi lety. Tehdy založil sportovní portál Sportgate, který ale záhy zkrachoval. Soud, který je s ním spojený, dodnes trvá.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
No jo, co by člověk pro eura neudělal...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist