Becker zamluvil na svatbu obří hotel se 180 pokoji

28. 4. 2009, 16:14
Aktuality 2
Žádnou skromnou svatbu, ale pořádnou veselici chystá bývalá německá tenisová hvězda Boris Becker. Sňatek s nizozemskou přítelkyní Lilly Kerssenbergovou oslaví trojnásobný wimbledonský vítěz v luxusním hotelu Suvretta ve švýcarském Svatém Mořici.
Profily hráčů
Boris Becker

Obří pětihvězdičkový hotel se 180 pokoji a deseti apartmány, který připomíná pohádkový zámek, bude přes dva týdny plně k dispozici pouze novomanželům Beckerovým a jejich hostům.

Svatební obřad se uskuteční 12. června v 18:00 hodin. Svatebčané si pak budou užívat dlouhé radovánky, pro veřejnost se hotel znovu otevře až 1. července. Podle magazínu Bunte dvaačtyřicetiletý Becker a jeho o devět let mladší partnerka v těchto dnech rozeslali pozvánky a na svatbě je očekávána řada celebrit.

Vítěz šesti grandslamových turnajů oznámil připravovaný sňatek před dvěma měsíci v populární televizní show "Wetten dass..." (Vsaďme se, že ...). S Kerssenbergovou se loni po tříleté známosti rozešel, ale nedávno se dali znovu dohromady. Becker se bude ženit podruhé. S první manželkou Barbarou, s níž se rozvedl v roce 2001, má dvě děti. Navíc má nemanželskou dceru s modelkou Angelou Ermakovovou.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě nepozval :-(
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist