Belgickým favoritům se nedařilo, vypadl Malisse i Rochus

3. 1. 2012, 18:31
Aktuality 0
Celkem tři nasazení hráči vypadli na turnaji v indickém Čennaí hned v prvním kole. Po včerejším debaklu Itala Fogniniho dnes nezvládli své zápasy ani Belgičané Malisse a Rochus.
Xavier Malisse

O vyřazení osmého nasazeného Oliviera Rochuse se postaral hráč třetí stovky světového žebříčku Juiči Sugita. Ten po vyhraném úvodním setu odvrátil ve druhém všech pět brejkbolů favorizovaného soupeře a zvítězil 6-3 6-4.

"Tohle je moje zatím nejlepší vítězství," radoval se po utkání třiadvacetiletý Sugita. "My Japonci milujeme dobré souboje ve sportu a tahle výhra mi dodala hodně sebevědomí. Vyhrát ve dvou setech je dobrý začátek roku," dodal.

Stejně jako Rochus dopadl jeho krajan Xavier Malisse, který v belgickém souboji nestačil na Davida Goffina. O deset let mladší Goffin sice v prvním setu promarnil čtyři brejkboly a sadu ztratil poměrem 4-6, ve druhém ale nechal Malisseho uhrát na příjmu pouhých šest míčů a podání neztratil ani v rozhodující sadě. Tu vyhrál 6-3 a za necelé dvě hodiny postoupil do druhého kola.

V něm už jsou v Čennaí čtyři nejvýše nasazení hráči Janko Tipsarevič, Nicolas Almagro, Stanislas Wawrinka a Milos Raonic, kteří měli v prvním kole volný los.

Výsledky - Čennaí (tvrdý povrch, dotace 398.250 dolarů):
Dvouhra - 1. kolo:
Goffin (Belg.) - Malisse (7-Belg.) 4:6, 6:2, 6:3, Sugita (Jap.) - O. Rochus (8-Belg.) 6:3, 6:4, Hanescu (Rum.) - Querrey (USA) 6:3, 6:4, Roger-Vasselin - Prodon (oba Fr.) 6:4, 6:3, Lu Yen-Hsun (Tchaj-wan) - De Bakker (Niz.) 6:3, 6:3, Beck (Něm.) - Pospisil (Kan.) 6:3, 7:6 (10:8), Darcis (Belg.) - Kavčič (Slovin.) 4:6, 7:5, 6:3, Soeda (Jap.) - Gil (Portug.) 6:2, 6:7 (4:7), 7:5.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist