Bencicová se v Praze nepředstaví. Místo Švýcarky dorazí Cornetová

1. 8. 2020, 14:09
Aktuality 7
Osmá tenistka světa Belinda Bencicová ze Švýcarska se odhlásila z turnaje WTA v Praze, který na kurtech ve Stromovce odstartuje 10. srpna. Semifinalistku loňského US Open v pavouku nahradí Alizé Cornetová z Francie. Organizátoři o tom informovali v tiskové zprávě.
Profily hráčů
Belinda Bencicová (© AFP)

Podle ředitele turnaje Davida Trundy jde zatím o jedinou ztrátu blížícího se Prague Open. "Se všemi přihlášenými hráčkami a jejich manažery jsem v denním kontaktu a nemám žádné další náznaky, že by měly přijít další odhlášky. Stále se připravujeme na účast mimořádně silného startovního pole," uvedl.

Nejvýše nasazenou hráčkou by v Praze měla být světová dvojka Simona Halepová z Rumunska, nejlepší přihlášenou Češkou je osmnáctá hráčka žebříčku a loňská finalistka Roland Garros Markéta Vondroušová.

"K dispozici máme ještě několik divokých karet, o jejich obsazení dále spolu s WTA a Českým tenisovým svazem jednáme," přidal Trunda.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

7
Přidat komentář
603262
https://www.dartsrankings.com/tennis/prague

Celkem slušné obsazení. Bude to s diváky?
Reagovat
paddy
Na odhlášení je ještě času dost. V Palermu si také pochvalovali, jak mají silné pole smile
Reagovat
tommr
zdá se, že z toho máš strašnou radost ... smile
Reagovat
gigin
Mi to taky přijde.
Reagovat
gigin
Já si dokonce myslím, že paddy je Prymula.
Reagovat
tommr
je to jen takovej jeho bezvýznamnej klon. Pohnutky Prymuly chápu: dostal se ke korytu a snaží se u něho udržet ze všech sil. Co z toho má paddy nevím, ale asi ukájí škodolibou radostí, že jde všechno do kopru ... smile
Reagovat
Jon61
A nosí hnědé bezpečnostní spoďáry, kdyby se z té radosti podělal. :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist