Benjamin Becker ukončil kariéru

14. 9. 2017, 19:46
Aktuality 3
Německý tenista Benjamin Becker ukončil v šestatřiceti letech kariéru. Jmenovec slavnějšího krajana Borise Beckera se nejvíce proslavil jako hráč, který v roce 2006 porazil loučícího se Andreho Agassiho ve 3. kole US Open a ukončil tak jeho kariéru.
Profily hráčů
Benjamin Becker

"Nebylo to žádné unáhlené rozhodnutí, byl to táhlý proces. V poslední době se ale nakupila zranění, v žebříčku jsem se propadl a zkrátka už nemůžu trénovat tak, jak by bylo potřeba, abych na Tour držel krok," uvedl Becker v prohlášení pro německý svaz.

Becker, jenž se začal tenisu věnovat profesionálně až ve čtyřiadvaceti letech po dokončení univerzity v USA, oslavil největší úspěch kariéry v roce 2009 na trávě v Hertogenboschi. Na turnaji prošel z kvalifikace až do finále a získal svůj jediný titul na okruhu ATP.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
Fandina
Jj, jak říká Agassi v knize Open, během kariery se potýkal s rivalitou s Beckerem a nakonec s Beckerem i karieru skončil. Jsou to paradoxy. :-))
Reagovat
Fandina
A Benjaminovi přeji, ať se daří.
Reagovat
smazaný uživatel
drz sa beny
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist