Berankis v Shenzhenu vyřadil nasazeného Simona

23. 9. 2014, 23:55
Aktuality 2
ATP SHENZHEN - Ricardas Berankis v čínském Shenzhenu porazil pátého nasazeného Francouze Gillese Simona a svou jubilejní 50. výhru hodnotil jako jednu z největších ve své kariéře.
Profily hráčů
Ricardas Berankis

Ricardas Berankis si dnes v Shenzhenu připsal jubilejní 50. výhru, nicméně v této sezoně si vítězný zápas na turnaji ATP připsal teprve počtvrté.

Bývalý nejlepší junior světa, ale aktuálně až 120. tenista mužského žebříčku, si v Číně vyšlápl na pátého nasazeného Francouze Gillesa Simona.

"Gilles je skvělý tenista a tohle je jedno z mých největších vítězství v kariéře. Cítím se tu opravdu skvěle a věřím si. Už se těším na další zápas," řekl čtyřiadvacetiletý tenista z Litvy.

O postup do čtvrtfinále se Berankis utká se Slovákem Lukášem Lackem. "Už jsme spolu několikrát hráli a často spolu trénujeme, takže se známe dobře," řekl Litevec

- ATP 250 SHENZHEN -
(Čína, tv. povrch, 655.955 dolarů)
úterní výsledky (23. 09. 2014)
• Dvouhra - 1. kolo •
Berankis (Lit.) - Simon (5-Fr.) 6-4 6-2
Giraldo (6-Kol.) - Ou-jang Po-wen (Čína) 3-6 6-3 6-4
Pospisil (7-Kan.) - Gabašvili (Rus.) 6-3 6-4
Seppi (8-It.) - González (Arg.) 7-6(3) 6-2
Müller (Luc.) - Chiudinelli (Švýc.) 6-4 3-6 6-4
Troicki (Srb.) - Kližan (SR) 5-7 6-1 3-0 skreč K.
Lacko (SR) - Donskoj (Rus.) 6-1 7-6(4)
Groth (Austr.) - Duckworth (Austr.) 6-3 6-7(5) 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
hatatytla
Ricardas je neskutečně talentovaný, údery trefuje krásně čistě středem rakety. Jeho mínusem je výška z toho plyne slabší podání, taky je často zraněný. Hráč jeho typu v Top 50 chybí, potom co skončil Nalbandian. Nejvíce se tomu blíží Nishikori.
Reagovat
smazaný uživatel
no já jsem ho viděl párkrát na živo a on umí dát silnej servis, to ne že ne, škoda menší konzistence, jinak je ale moc sympatickej člověk, skromnej
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist