Berdych a Plíšková budou hrát IPTL

13. 4. 2015, 15:58
Aktuality 60
Tomáš Berdych si znovu zahraje asijskou exhibiční ligu International Premier Tennis League (IPTL). Dnešní draft rozhodl o tom, že český hráč bude na konci roku reprezentovat U.A.E. Royals. Tentokrát ale nebude jediným českým zástupcem v soutěži, v sestavě Singapore Slammers je Karolína Plíšková.
Tomáš Berdych se svým loňským týmem

S Tomášem Berdychem jsou v nominaci U.A.E. Royals Roger Federer, Srbka Ana Ivanovičová a chorvatská dvojice Goran Ivaniševič a Marin Čilič. Karolína Plíšková se v týmu potká se světovou jedničkou Novakem Djokovičem, Australanem Nickem Kyrgiosem či bývalým prvním hráčem světa Španělem Carlosem Moyou.

Druhý ročník vynechá Brit Andy Murray, ale vedle Djokoviče a Federera jsou na soupiskách i světová jednička Serena Williamsoová, Maria Šarapovová i Rafael Nadal, který měl hrál už loni, ale kvůli zranění se odhlásil. Soutěž se rozšířila o pátý tým, Japan Warriors povede Kei Nišikori.

Loni se v konkurenci čtyř družstev uskutečnil první ročník soutěže hrané podle netradičních pravidel. Týmy se utkávaly v mužské a ženské dvouhře, v mužské čtyřhře, mixu a ve dvouhře legend. Hrálo se na jeden set bez výhod a s tie-breakem na čas. V setu mohl tým využít tzv. zdvojení fiftýnu a o vítězi zápasu rozhodoval počet získaných gamů. Hrálo se ve čtyřech městech - v Manile na Filipínách, v Singapuru, v indickém Dillí a na závěr v Dubaji - a celky se utkávaly vždy každý s každým.

Titul získali Indian Aces. Berdych skončil se Slammers poslední, ale nový formát si pochvaloval. "Bylo to unikátní ve spoustě věcí. Jejich heslo 'Break The Code' (poruš pravidlo) přesně vše vystihuje. Povedlo se jim to od začátku do konce skvěle. Myslím, že to může mít budoucnost," řekl český tenista po skončení soutěže.

pva, ČTK

Komentáře

60
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
PH94
Jinak docela koukám, že se do takové smetánky dostala i Karolína :)
Reagovat
aligo
Kája už mezi smetánku patří :PP
Reagovat
PH94
To ano, ale není tak výrazný typ :) Ale je skvělé, že je o ní zájem :)
Reagovat
aligo
zájem je, ale nevíš co z ní bude na konci roku :)) třeba i TOP5(asi blbost ale i to je možný) :))
Reagovat
PH94
Já bych to za až takovou blbost nepovažoval :D Vše je možné :)
Reagovat
aligo
je klidně možný že až to začne tak to tam bude jedna z nej hvězd :D
Reagovat
PH94
SPíš taková ta druhá kategorie :D Jako Tomáš :D
Reagovat
aligo
nebo první jako Marša ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Loni byla s Berdychem i Seree?
Reagovat
PH94
Jojo byla :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevěděli by jste někdo nějaký link na ATP Monte Carlo zdarma?
Reagovat
PH94
Těch linků je mraky :) Npř.a sportlemon určitě najdeš všechny zápasy :)
Reagovat
PH94
*Např.
Reagovat
Roger_Federer
Vseci jsou to uplatni nenazraci.:)
Reagovat
Frick
Ode dneška neznají termín "příliš dlouhá sezóna"
Reagovat
blixa
Železná Kája nezná únavy :D No co, musí se holka snažit, řekl bych že živí celou rodinu včetně ségry. Každá koruna dobrá ;-)
Reagovat
misa
Jednou pozná, co znamená únava.
Reagovat
VlS
Tak si dá odpočinek, ne?
Reagovat
Frick
A kolik třeba taková Kája (tj. žádná selébrita) může za to dostat? Tak 250.000 USD nebo i více?
Reagovat
aligo
podle toho kolik toho její tým vyhraje,myslím...
Reagovat
VlS
Myslím, že o výhry moc nejde, je to show. Asi za to dostane tolik, aby se jí tam chtělo.
Reagovat
Fandina
Kája je celebrita. Jinak by jí tam asi nezvali.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč ode dneška? Berdych si minulý rok stěžoval, jak toho má moc. A pak ejhle, hrát v IPTL mu nevadilo :-)
Reagovat
VlS
On, jako i další, se tím nebaví, tím si vydělává. Ty neďěláš přesčasy, když to jde a někdo je ochotnej je dobře zaplatit?
Reagovat
Frick
A on skutečně potřebuje k tomu balíku, co má, ještě dalších pár mega?

To neni jako když průměrněj Čech si na přesčasech vydělává na dovču u moře.
Reagovat
sprchon
Průměrnej Čech dře na tu jednu následující dovolenou. Berďa má možnost zabezpečit se do konce života, tak proč by to odmítal. ;)
Reagovat
misa
Ten se zabezpečil už před lety.
Reagovat
VlS
Průměrnej Čech má výhled práce do 75, pak dostane důchod a nějak to dožije. Sportovec to musí stihnout o 40 let dřív. Znáš někoho, ale znáš, ne že jsi to viděl v kině, nebo četl v románu, kdo řekl děkuji, mě ty moje peníze stačí a já víc nechci? Já teda nikoho takovýho neznám, a to znám osobně i pár lidí z top - top ( tak první stovka v ČR). Taky bych to neřekl.
Reagovat
slacker
Prumerny cech tedy musi pracovat do 75 aby se vecne nenazrane top-top mohlo nazrat o neco vice. A on jako sportovec po 40 je prace neschopny? A vysvetli tu nutnost pracovat do 75 nekomu kdo v 50 dostal vypoved
Reagovat
VlS
To tady nevyřešíme, nauč se brát svět jakej je, nebo ho změň k lepšímu, ale z toho co děláš ty ti jedině praskne žaludeční vřed dlouho před důchodovým limitem.
Reagovat
smazaný uživatel
Jde o to, že Berdych si vydělá dost a dost peněz i bez toho, aby se účastnil podobných šaškáren. Něco jiného je to u Káji, pro ni to fakt může být zajímavý příjem navíc.
Reagovat
Fandina
Federer, Djokovic, Nadal, Serena, Mária to také hrají.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal myslím ne, byl marod. Ale to není zas tak důležitý, jde o ten nesmyslný VlSův argument, že si tím vydělávají. Všichni jmenovaní už mají tenisem vyděláno tolik, že tohle je zas tak nevytrhne.
Reagovat
blixa
Samozřejmě že si tím vydělávají. Sami mají jistě dost, ale předpokládám že myslí i na svoje děti (byť třeba ještě nenarozené), případně i další generaci. Postě je to business a když můžou, tak vydělávají.
Reagovat
smazaný uživatel
Oni už mají vyděláno tolik, že jsou zajištění i jejich vnuci. ;-)
Reagovat
blixa
Nedělal bych si iluze, ti co to nevydělali to umí o to lépe rozfofrovat ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No pokud to bereš takhle, tak žádná suma není dost velká na to, aby se nedala prohospodařit. :-)
Reagovat
VlS
A jak to víš? Ty máš jejich výpisy z účtů? Tomáš zatím za život vydělal míň, než někteří fotbalisti za pár měsíců. Když mu někdo babídnul slušnou sumu za pár exhibicí, kde se nemusí nijak extra honit a jak sám říkal, kombinoval to s přípravou na další rok, tak to neodmítl. Co s tím máš ty za problém? Znova, odmítneš ty peníze za napůl rekreaci v atraktivních místech?
Reagovat
smazaný uživatel
Já problém nemám, jenže ty ho stavíš do role chudáčka, který by bez té exhibice nevydělal ani na slanou vodu. Vzhledem k tomu, jaký palác si staví, na tom asi zas tak špatně nebude - sice si nevydělává tolik jako Messi, ale existenčně závislý na těch exhibicích fakt nebude.
Reagovat
blixa
No to jistě nebude, ale pořád nechápu, proč si nevzít slušný peníze za poměrně lehkou práci spojenou možná i se zábavou ?
Reagovat
smazaný uživatel
Ať to hrajou, ale ať si pak nestěžujou, že jsou děsně unavení a proto nemůžou hrát týmové soutěže..
Reagovat
Fandina
Ono je něco jiného hrát IPTL za peníze a pro zábavu, než hrát ostrý zápas, kde jde o body a je to vyčerpávající. IPTL nejde o žádné body, je to jen propagace tenisu, exhibice.
Reagovat
VlS
a zase jsme u závisti - staví palác. A proč by nestavěl? To mě bude vadit jedině, když bude chtít, abych mu tam šel zadara kopat výkop.
Reagovat
janek_da
Vzhledem k tomu, že mu platíme za soláry, tak mu ty výkopy platíme.
Reagovat
VlS
Janku, za soláry platíme, protože o tom rozhodl parlament. Nemyslím, že by tam Tomáš loboval. A těch, cko jim to platíme, těch teda je. Jsem blb, že nemám solár a to je tak všechno, co k tomu můžu říct.
Reagovat
janek_da
O penězích za exhibice a hraní DC se nebavím. Tam stojím za Tomem. Nicméně dotace za solární energii z polí je pro mě osobně morální hranicí. Dávám je do stejné roviny s "podnikateli" s výherními automaty. Jenom si na to vzpomenu a musím se uklidnit. Asi si dám pivo nebo pár dřepů.
Reagovat
ta-dah
...co jsi zvolil?
Reagovat
VlS
To by mě taky zajímalo :-).
Janku, ani netušíš, jak ten solární podvod leze ne nervy mě, ale s těma, kteří za to můžou, si vyřídíme pendrek ( začneme u Grosse, Bursíka a tak dál, ale úplně začít bychom museli v Německu a Bruselu ). Ti, kteří do toho dali peníze, protože jim to doporučil investiční poradce, ti za to moc nemůžou. Kdyby tam nebyl Tomáš, byl by tam někdo jinej. Banky se trhaly, která to zaůvěruje.
Reagovat
smazaný uživatel
Prdlajs závist, mě je úplně jedno, co si Tomáš kde staví. Hlavním tématem téhle debaty bylo, jestli musí Tomáš hrát tuhle exhibici kvůli penězům a já jenom poukázal na to, že zjevně ne, že je schopen si dost peněz vydělat i mimo tuhle exhibici.
Reagovat
VlS
Není, nikdo neřekl, že musí, ani jednou. Řeč je tom, proč by neměl, když může.
Reagovat
misa
Chudák, měli bychom na něj uspořádat sbírku. Nedávno na TP proběhla informace, že Berdychova spolupráce s H&M byla ohodnocena částkou 100 000 000 Kč.
Reagovat
blixa
Takový drobný ? Žebrácká hůl ten tenis dneska :D
Ne vážně, takové údaje se nezveřejňují, takže nejspíš ryzí cucprst číslo ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nezveřejňují, ale lidi, kteří se v tom byznysu pohybujou, jsou schopní ho celkem dobře odhadnout. ;-)
Reagovat
blixa
Spíš se tak dobře tvářit, aby vypadali zajímavě ;-)
Reagovat
VlS
Míšo, ty kopeš do peněz? Nebo tví rodiče? Máš představu, kolik peněz stojí pronájem letadla po Evropě? Není lepší si vydělat na to, abys nemusel lítat linkama a podřizovat se jejich letovejm plánům? Z Prahy ti to nelítá kamkoliv 4x denně a buď musíš letět taky o den dva dřív, nebo 3 x přesedat, aby ses dostal nějam. Při studentským režimu života a nadbytku času jednou za rok o nic nejde. Chtěl bys tak cestovat každej druhej týden? Najednou zjistíš, že strávíš víc času v letištních halách, než s rodinou nebo při relaxu. Pouštíš se ( a nejen ty) do hodnocení něčeho, o čem zde nemáme reálnou představu. Nedělám z něj chudáčka, jen vy z něj děláte Rotchilda.
Reagovat
misa
http://technet.idnes.cz/podivejte-se-s-cim-letaji-po-turnajich-kvitova-a-berdych-pj5-/tec_technika.aspx?c=A111216_162313_tec_technika_mla

V článku se píše o 10 mil. Kč.
Reagovat
Fandina
V článku se píše, že Nadal letos bude hrát a vloni nehrál kvůli nemoci.
Reagovat
George_Renel
Když chceš dělat chytrého, přečti si článek. Je v něm khaki na bílém, že Nadál to hraje také.....
Reagovat
smazaný uživatel
Klid, já si špatně přečetl Fandiny příspěvek, měl jsem za to, že mluvila o těch, kteří to hráli loni.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist