Berdych dostal divokou kartu pro start na Masters v Madridu

16. 4. 2019, 10:55
Aktuality 9
Tomáš Berdych se po zdravotní pauze vrátí na kurty na začátku května na antukovém turnaji v Madridu. Třiatřicetiletý hráč na sociálních sítích oznámil, že od ředitele turnaje Masters Feliciana Lópeze dostal divokou kartu do hlavní soutěže.
Profily hráčů
Tomáš Berdych

"Jsem moc rád, že se na tento skvělý turnaj vrátím. Mám na něj spoustu krásných vzpomínek, třeba na finále s Rogerem (Federerem) a mnoho dalších. Moc se těším, že si tu letos zase zahraju," řekl Berdych ve videovzkazu na instagramu, v němž připomněl prohrané třísetové finále z roku 2012.

Naposledy hrál na začátku března, kdy vypadl v 1. kole turnaje v Indian Wells právě s novým ředitelem madridského podniku Masters Felicianem Lópezem. Z následujícího turnaje v Miami se kvůli problémům se zády na poslední chvíli odhlásil.

Po lednovém návratu na ATP Tour po půlroční pauze si Berdych zahrál mimo jiné finále v Dauhá a osmifinále Australian Open. Momentálně ale klesl v žebříčku na 98. místo a poprvé po devíti letech není českou jedničkou.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

9
Přidat komentář
peggy
Neni jasne proc 101 hrac,ktery nebyl nemocny a vybira co bude hrat dostane divokou kartu?????
Reagovat
sojka1
vzpominky... Roger.... vata, Berdo! :-)) Ale i ja si myslim, ze toho Bohda nebude, aby cesky kral, z boje utikal.. a dvojkou byl... ;-) Pojd!!! Bez legrace, to byla takova nadhera = uroven hry, kdyz se vratil....
Reagovat
George_Renel
Ještě by se mohla vrátit modrá antuka.
Reagovat
sojka1
proc ne, vyzivne finalko, modra je dobra.. :-)))
Reagovat
Krisboy
A bylo by to bez Nadala :D
Reagovat
rybicka
Tak budeme držet palce, aby ten návrat byl stejně dobrý jako úvodem sezóny. Jen už to asi nikdy nebude žádná sláva. Kéž se mýlím ...
Reagovat
peek
já mu přeju, aby byl zdravý jako ty :-)
Reagovat
Fandina
:D
Reagovat
rybicka
Nevím, nevím :-)). Já bych mu možná přála i trošku víc. Každopádně snad nezačne jako leklá ryba.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist